Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Maraki S. είπε:

Καλησπέρα, να σε ρωτήσω δεν είχες αναισθησία όταν σου κάνανε την εξέταση για το μικροβιωμα; Εμένα θα μου την κάνουν παράλληλα με την υστεροσκοπηση που θα κάνω και απ'όσο ξέρω θα κοιμάμαι. Ήταν επώδυνη η διάρκεια ή το μετά;

Καλησπέρα!

μονο του το μικρό βίωμα δεν έχει αναισθησία  εγώ προσωπικά την πρώτη φορά πόνεσα αρκετά ! Μετά αφήνει πόνους περιόδους και λιγάκι αιματακι αλλά και αυτό για 2 μέρες ! 🙏

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Μαίρη τα έχεις παίξει ε;; μωρέ παιδάκια είναι και το πιο φυσιολογικό είναι ότι θα ζηλέψουν!!! Εδώ και η δικιά μου που είναι μωρό και πάλι ζηλεύει. Απλά το καλό είναι ότι δεν βγάζει την ζηλια στο μωρό!!! Το μωρό το αγαπάει πολύ και το χαϊδεύει, το πέρνει αγκαλιτσα και το φιλάει!!

Είμαι χαρούμενη γιατί χθες και σήμερα η μεγάλη έκανε κακά στο γιογιό!! Επίσης η μπεμπα μας εχεσε επιτέλους πατοκορφα!!! Μου έφυγε ένα άγχος!! Μέχρι ώρας είναι ήρεμη για να δούμε!!!

Τατιάνα επιτέλους σπιτάκι σου!! Σιγά σιγά οι δουλιτσες, μην πελαγωσεις!! Έχεις και το μωρό που σου τρώει πολύ χρόνο!! Όποτε μπορείς να μας λες τα νέα σου!!! Εκεί έχεις βρει παιδίατρο;; αλήθεια και εσείς στο δημόσιο που παίρνετε το 9μηνο τον βασικό δηλαδή 510 ευρώ περίπου;;; η πληρωνεστε κανονικά;;

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ποπο έριξα εναν ύπνο για να στανιάρω!!! Ουτε ξέρω πόση ώρα.. κοιμήθηκε ο μικρός μαζί κι εγώ!! Μπα με τις δουλειες αργά αργά!! Σας ειπα θα ερθει η κοπέλα όλα αυτή θα τα τραβήξει η καημένη.. πήγα στην τουαλετα σημερα πάλι αίμα είδα... μπορέί να ηταν κ από το παπ αλλά θα δω κ πως θα πάει..Τι ωραια τασσουλίτσα μου μπραβο για τα κακά!!!!(συζητηση κόλου που λέμε?!? 😛 με το παρδόν!!! χαχα) Τον βασικό θα παίρνω!!

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Τασσούλα μου αυτο το skin to skin το λατρεύω! Έτσι όπως ψάχνουν τα μωράκια λίγο δέρμα να ακουμπήσουν ειναι καταπληκτικό και μετα ύπνος βαθύς!

Τατιάνα μου καλή αρχη στο σπιτι σας πλέον ως οικογένεια! Νιώθεις καλύτερα που είσαι πλέον μόνη σου;

Neraidoyla μου ελπίζω να περάσει σύντομα αυτο το στάδιο προσαρμογής και του μωρού και της μεγάλης σου, ε κάποια στιγμή που θα πάει θα της περάσει, για να βρείτε τους ρυθμούς σας!

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

καλησπερα κοιτσακια μου. πως ειστε;;

εμεις πηγαμε αρον αρον εχθες στην παιδιατρο που πηγαινα εγω (αυτο θα πει απελπισια!!) Βρηκε τον μικρο μια χαρα, απλα μεγαλο παιδι και φαγανο!! οι συμβουλες της;; θηλασμος 10 λεπτα και μετα οσο ξενο θελει.. δεν αντεχω πια. ολοι μου λενε το ιδιο αλλα εγω που ειχα βαλει το παιδι μου σε σειρα εβλεπα οτι χορταινε!! αντε λιγο παραπανω ξενο.. πηραμε 1300γρ τον πρωτο μηνα, φτασαμε τα 4750. Ξεκινησα και εγω σε καθε γευμα συμπληρωμα και με τις 2-3 φορες εμαθε ο μικρος και δεν καλοπιανει στηθος.. δεν ξερω τι να κανω πια.. λεω μην ειμαι εγω παραλογη και τοσοι παιδιατροι εχουν δικιο που λενε οτι το μωρο πρεπει να τρωει οσο θελει;;

Εντωμεταξυ η επιλοχεια μου χτυπαει την πορτα.. πολλες φορες δινω τον μικρο στην μαμα μου να τον κρατησει να παω μια βολτα μεχρι το σουπερ μαρκετ.. ή να του δωσει το ξενο για να φαω ή να κοιμηθω ή να αφεθω λιγο.. Βλεπω το παιδι μου να μου γελαει και ειναι η μονη ωρα που γελαω και εγω.. και ειναι ωρες που κουραζομαι!! Ηρθε σημερα η κουνια μας!! τον βαλαμε μεσα και την δεχτηκε πολυ καλα, αλλα τον εβγαλα γιατι ηθελα να κοιμηθουμε αγκαλια!!

Ααααα και κοριτσια οσα μπεμπακια εχουν πονακια απο κολικους να τα γυρνατε μπρουμυτα πανω στο ποδι σας, να κρατατε στηθος και κεφαλακι και να βαρατε ελαφρια τον πωπο!! ηρεμουν!!

Η γιατρος μου εδωσε και αυστηρη διαιτα για μενα και ας εχουν μεινει μονο 2 κιλα της εγκυμοσυνης.. ουτε λαχανικα ουτε τιποτα.. μονο ψητα βραστα θελει, αυγο μερα παρα μερα, πορτοκαλαδα καθε μερα, οχι οσπρια κλπ.. και αντι για προβιοτικα για τους κολικους το γαλα το ξενο δεν θα το φτιαχνουμε με νερο αλλα με τιλιο και γλυκανισο...

Τασσουλα μου εισαι ηρωιδα που το παλευεις με ενα στηθος και μπραβο με τα κακα και για τα δυο!!

Τατιανα μου καλη αρχη στο σπιτι σας!! μονο χαρες να εχετε!! και εγω θα ρωτησω για σπιραλ.. νομιζα οτι μπορω να βαλω αμεσα..

Αγαπη μου περαστικουλια σας!! Γενικα καποια φαγητά πειραζουν.. προσπάθησε να εστιάσεις τι ενοχλει το μπεμπακι!! Εμενα το ενοχλησε ή η σοκολάτα ή τα φασολάκια που ειχα φάει!!

Εφη μου μακαρι να μπορουσα να το κόψω τελείως το ξένο!! Αλλα δεν εχω τόσο γάλα και ο μικρος δεν καθεται στο στηθος τοσο πολυ!! Μολις δεν βγαζει πολυ το στηθος νευριάζει τοσο που μας ακουει ολη η γειτονια!!

Νεραϊδουλα μου κανε υπομονη και ελπιζω να ερθουν καλυτερες μερες!! Φιλάκια!!

Μαρακι μου 3 μερες που ακουγα το παιδι μου ναι μεν ειχε πονάκια ή πειναγε λιγο (ίσως επρεπε να του δινω παραπάνω συμπληρωμα) αλλα γενικά ήταν καλα το πουλάκι μου!! Αλλα εχω καταμπερδευτει και εγώ!! Δεν θελω να του κάνω κακο!! ΟΣον αφορα τις βολτες ειναι ασχημο πραγμα η ψυχολογική πιεση απο τους αλλους.. 10 μερες εμειναν μεχρι τις 40.. βεβαια θα τον παρω και θα βγουμε πάλι καποια στιγμή!! Μας ειπε και ο παπας οτι μπορω να το αγιαζω το παιδι και να του βάζω λαδακι απο την Εκκλησια..

Βουλα μου μακαρι να συνεχισεις ετσι με το γαλα!! Πολλά φιλακια και να μην ντραπεις να πας στην Εκκλησια!! πηγαινε καπου αλλου αν δεν θες στην γειτονια σου!!

Σας αφηνω!! Φιλια σε ολες!!

dogdogard20151021_8_My%20child%20is.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια καταρχάς σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις συμβουλές και τις ευχές. Και σε σας εύχομαι τα καλύτερα για εσάς και τις οικογένειές σας.

Αγάπη Αγάπη Έχω ενημερωθεί πάρα πολύ σχετικά με τον θηλασμό. Απλά για να ξέρω αν θα τσακωθώ για αυτό ή όχι!!!

effie.k Στο Λητώ ξέρω ότι το επισκεπτήριο τηρείται κατά γράμμα, για το Ιασώ έχω ακούσει όχι, για αυτό ήθελα να μάθω.

WkSzp3.png

Κορίτσια καταρχάς σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις συμβουλές και τις ευχές. Και σε σας εύχομαι τα καλύτερα για εσάς και τις οικογένειές σας.

Αγάπη Αγάπη Έχω ενημερωθεί πάρα πολύ σχετικά με τον θηλασμό. Απλά για να ξέρω αν θα τσακωθώ για αυτό ή όχι!!!

effie.k Στο Λητώ ξέρω ότι το επισκεπτήριο τηρείται κατά γράμμα, για το Ιασώ έχω ακούσει όχι, για αυτό ήθελα να μάθω.

Χαχαχα ετσι μπράβο! Με δύναμη κι αυτοπεποίθηση!!!

Καλησπερα μανούλες! Πως παει με τα μωράκια αγκαλιά;

Τατιαναααα μου πολυ χαίρομαι που ακούγεσαι ευτυχισμένη που πηγές σπιτάκι σου! Σου εύχομαι καλο συγηρισμα και σύντομη προσαρμογή!

Kitty μας τι εγινε βρε;;;; Νοιωθεις αυτο το απαίσιο συναίσθημα του συναισθηματικού κενού σε συνδυασμό το άγχος και την απόγνωση οτι δεν είσαι καλή μάνα;;;!!! Δεν μπορω να το περιγράψω αλλοιώς. Δοκίμασε να τρως τροφές προς αντινετωπιση αυτού οπως ειναι τα καρύδια, το μέλι κα. Επίσης μπορει ο παιδίατρος να σου γράψει βιταμίνες που βοηθούν στην καλή ψυχολογία οπως ειναι οι βιταμίνες Β αν ειναι συμβατές με το θηλασμο! Περιμενω να μας γράφεις πιο συχνά για να μαθαίνουμε νεα σου!

Οι υπόλοιπες τι νεα; Εμεις σχετικα καλα...Αυριο δεν ξερω πως θα παει βασικά αγχονομαι γιατι θα ειναι μόνη μου με τα μωρά πάλι! Επίσης με πονάει πάλι το ίδιο δόντι! Άμαν!

Εντάξει το παιδάκι μου με αποζημιωσε για την ταλαιπωρία των προηγούμενων ημερών!! Σήμερα κοιμήθηκε στις 15.30 και ξύπνησε μετά απο 3 ώρες στις 18.30. Έφαγε κοιμήθηκε λίγο, στις 20.30 ξανά έφαγε και κοιμήθηκε μέχρι τις 12.30 δηλαδή 4 ώρες που την ξυπναγα να φάει και δεν ξυπναγε με τίποτα. Τελικά ξύπνησε στη 1 να φάει και κοιμήθηκε μέχρι τις 4.30 που τώρα τρώει δηλαδή άλλες 3.30 ώρες!!! Αν ηταν έτσι ο θηλασμός δεν θα κουραζε καθόλου!! Αααα και οι πάνες της ηταν γεμάτες και βαριές!! Άρα κορίτσια πειναγε το μωρό μου και προσπαθούσε να αυξήσει παραγωγή ή λέτε να έφταιγε που δεν είχε κάνει τόσες μέρες κακά;; για να δούμε πως θα πάει!!

Κατερινουλα να το αφήνεις χωρίς τύψεις το μωρό και να ξεσκας όταν το έχεις ανάγκη!! Να προσέχεις την άτιμη την επιλόχειο μην σε πάρει από κάτω!!! Το βάρος σας είναι πολύ καλό, το μωρό σου είναι φαγανο και θέλει πολύ γάλα!! Θήλαζε το πριν το ξένο για όσο πάρει, εγώ το έκανα στην πρώτη μου κόρη για 3μιση μήνες αυτό!! Έχει αρρωστήσει μόνο μια φορά σε συνδιασμό με εμβόλιο!!! Οτι πάρει από μητρικό καλό είναι!!

Αγάπη δεν θέλει φόβο, όλα καλά θα πάνε αυριο!!! Πάρε κουράγιο από την hope που είναι κάθε μέρα μόνη της!!! Στην αρχή φοβόμουν και εγώ όταν εμένα μόνη, αλλά μετά το ξεπερνας, τόσες μεγαλώνουν παιδιά μόνες, εμείς γιατί να μην μπορούμε;;; απλά οπλισου με υπομονή!!!

Τατιάνα πολύ χαίρομαι που σε βλέπω χαρούμενη!!! Φοβόμουν μην τα παίξεις τώρα που θα εισουνα μόνη!!! Αλλά δεν μασας εσύ!! Εδώ μπηκες και σε αεροπλάνο με ένα νεογέννητο και δεν μασησες, Μπράβο!!!

Έφη ναι ναι πολύ skin to skin και επειδή την άφησα πολύ, σας αφήνω να την βάλω στην κούνια της!!!

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

κορίτσια τα εχω φτύσει! ο μικρός κλαίει συνέχεια, δεν κοιμάται, τραβαει στήθος κ δεν κάθεται ήρεμα στο στηθος οοοολη μερα κ βράδυ!! φανταστειτε πως κοιμήθηκε μόνο 2 ωρες στο ρηλαξ κ ξυπνουσε οταν εκλεινε η μουσική ή οταν σταμάτησε αυτό με τον χρονοδιακόπτη.. ολη την ώρα θηλάζω κ πάλι πεινάει.. κοιμήθηκα ζήτημα 2 ώρες κ αυτό με διαλείματα γιατι ο μικρός κοιμάται 20' ξυπνάει κ ξανα μανα τα ιδια! κουτουζλάω δε βλέπω μπροστα μου εχω σαλέψει! ειχα κ το ταξιδι...

επίσης μου βγηκαν αιμοροιδες!! υπέροχα??? :/ και έναν πονοκέφαλο...και μου πλήγωσε τη μία θηλή ....

και σημερα εχει γενεθλια ο αντρας μου κ δε προλαβα να κάνω ή να του παρω κάτι....:/ συγνωμη αλλα δεν ειχα χρονο να σας διαβάσω..

Διαφημίσεις

Τατιάνα κοίτα την ροή μήπως φταίει αυτό!! Πες μας ακριβώς τι κάνει!!! Πίνει λίγο και τραβάει απότομα την θηλή, κλαίει και την ξανά πιάνει;; όταν τραβιέται πατα το στήθος να δεις αν βγαίνει συντριβάνι το γάλα!!!

Αλλιώς μπορεί να αυξάνει την παραγωγή;; μα πόσο άλλο;;;

Μήπως επηρρεάζονται και αυτά από την αλλαγή περιβάλλοντος;;

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Καλημέρα, μανούλες του Οκτωβρίου! Σας διαβάζω και παίρνω πολύ κουράγιο για το θηλασμό και έχω μάθει και πολλά πράγματα από όλες σας για τα νεογέννητα! Εύχομαι να έχετε όλες γερά μωράκια και να απολαύσετε αυτή την ευτυχία που ζείτε μαζί τους!

Έλενα εγώ γέννησα στο Λητώ που ειναι κι αυτο ιδιωτικό και γενικά ξέρω πως ισχύει το ίδιο σε ολα.

Το επισκεπτήριο τηρείται και μάλιστα υπάρχει σεκιουριτι που απομακρύνει τον κόσμο αν τυχόν ειναι ακομα μεσα στα δωμάτια.

Εγώ ειχε πάρει πανάκια για τις γουλιές και πάνες αγκαλιάς για τους παππούδες που το έπαιρναν αγκαλιά. Αυτο που παρέχουν στα μωρά ειναι τα ρουχαλάκια τα έχουν ντυμένα.

Την τουαλέτα την καθάριζαν καθε μερα καθε πρωί και έρχονταν και συνέχεια και άδειαζαν τα σκουπίδια απο μεσα. Τώρα εγώ προσωπικά είχα πάρει ντετολ μαζί μου.

Δεν ξέρω για το Ιασω αλλα στο Λητώ η διαμονή ήταν πολυ καλή. Δεν εχω να πω κατι άσχημο για κατι.

Και για το θηλασμό αν ζητήσεις αποκλειστικό και rooming in σε βοηθάνε πολυ σε ό,τι θέλεις. Σε μας έρχονταν καθε φορά που τις καλούσαμε αλλα περνούσαν κι απο μόνες τους οι μαιες να μας βοηθήσουν.

Πιστεύω πάνω κάτω τα ίδια θα ισχύουν για ολα τα ιδιωτικά!

Ελπίζω να σε βοήθησα κάπως! Με το καλό ολα!

Έφη, είδα ότι γέννησες Λητώ και επειδή εκεί γεννάω κι εγώ και θα έχω ροομινγκ ιν + αποκλειστικό θηλασμό, ήθελα να σε ρωτήσω

- σχετικά με το επισκεπτήριο, αν ήσουν σε 3κλινο (ήσασταν τελικά 3 κοπέλες ή 2 όπως μου είπαν ότι γίνεται συνήθως στο rooming in; ) οι επισκέπτες οι δικοί και των άλλων κοριτσιών έμπαιναν στο δωμάτιο, ήταν πολλοί και πώς το κάνατε με το θηλασμό; Σκέφτομαι μήπως είναι αμήχανα να θηλάζω με τόσο κόσμο στο δωμάτιο, αλλά αν το μωρό μου θέλει να φάει τότε τι να κάνω; Επίσης, το μωράκι σου στο επισκεπτήριο το κρατούσες ή το έδινες να το πάρουν; Με απασχολεί κι αυτό γιατί δεν θέλω να το δίνω καθόλου, αλλά απ' την άλλη δεν θέλω και καμιά 20ριά άτομα από όλες μας στο δωμάτιο εκείνη την ώρα, θα είναι και Φεβρουάριος.

- επίσης, από ρουχαλάκια μωρού, εσύ είχες φέρει του μωρού σου ή σου δίνουν στο μαιευτήριο; να πάρω εσωρουχάκια/φορμάκια δικά μου για τον μπέμπη εκτός από τα ρουχαλάκια για την έξοδο;

Σ' ευχαριστώ πολύ και σόρρυ αν σε ζαλίζω!

Είδα ότι συζητάτε και για τις μπλούζες θηλασμού, ήθελα να σας πω ότι έχω 4 από πρενατάλ που έχει μεγάλη ποικιλία και τις έχω καταευχαριστηθεί τώρα στην εγκυμοσύνη (είναι κατά κάποιο τρόπο εγκυμοσύνης-θηλασμού), είναι σαν κανονικές, δεν φαίνεται ότι είναι θηλασμού και φοριούνται σίγουρα και μετά το θηλασμό, έχουν και ωραία σχέδια! Γενικώς πολύ διακριτικές

vLmAp2.png FMoxp2.png

Καλημερα κορίτσια!

Τατιάνα μου να χαίρεσαι τον αντρουλη με υγεία πάντα και να είστε ευτυχισμένοι! Λέγετε οτι οταν αλλάξεις σκηνικό στο βρέφος τότε γίνεται πολυ ανήσυχο γιατι το περιβάλλον δεν ειναι γνώριμο! Εγω να φανταστείς μετακινούσα το παιδικό κρεβατακι της κόρης μου απο την μια πλευρά του Υπνοδωματιου στην αλλά και πάντα την πρώτη νύκτα ηταν πολυ ανήσυχη! Δώσε λίγο χρόνο στο μωράκι και υπομονη!

Τασουλα οπλίζομαι με υπομονη για να δούμε ! Προς το παρόν μου εκανε τσίσα πάνω της και πάω να την αλλάξω και μετα να μαγειρέψω... Ούτε εγω κοιμήθηκα καλα τα μωρά ξυπνούσαν εναλλάξ!

Τασσουλα κου πινει κανονικά και ξαφνικά τραβιέται (τεντωνεται)τραβάει τη θηλή απότομα μαζί του την βγάζει (όπως κανει η βεντούζα) κ μετά ξανα την πιάνει.. όταν ηρεμεί απλά πιπιλάει κ δεν πίνει τίποτα!!!! ποσο πια να ατξησει τη ροη κ την παραγωγη???!!!!! αν το κανει αυτό πιστευω τρωει κοντά στα 180-200!!!!!! συντριβανάκια κάνουν κ τα 2 μου μόλις τα αφήσει (το ειδα γιατι νομιζα ότι δεν έβγαζα τίποτα!!!) Μπορέί να φταίει η αλλαγή κιόλας... τον βάλαμε κ.στο κρεβατάκι του πλέον ίσως για αυτό!

Αγάπη μου κι εσύ άυπνη?! υπέεεεεροχα!! πως ειναι κ τα 2?? η μεγάλη σου με την ιωση?? Σε ευχαριστώ γλυκιά μου!!! κι εσυ να χαιρεσαι την οικογενεια σου!! :) Ααα οπότε αυτό παιζει ναναι!! καινοθριο σπιτι καινουριο δωμάτιο καινούριο κρεβάτι θα του ήρθε κάπως!! Πάντως μετά που σας έγραψα κ χόρτασε φαγητό τον έβαλα να κοιμηθεί μαζί μου, τον πήρα να ακουμπάει την κοιλίτσα κ το στήθος μου κ να ακούε-νιώθει την ανάσα μου κ κοιμήθηκε κοντά ενα 2ωρο!! Ελπίζω σήμερα να κοιμηθεί στο κρεβατάκι του γιατι διαφορετικά μας βλέπω να κοιμόμαστε κάθε βράδυ αγκσλίτσα!!!! οχι οτι με χαλάει αλλά ο αντρας μου θα μείνει με το παράπονο!!! χαχα

Jo sephine χαίρομαι πάρα πολύ που σε βοηθάμε!!! ευχομαι να πάνε όλα κατ' ευχήν κ να πάρεις σύντομα τον μπεμπάκο σου αγκαλίτσα!!!!! :) Ότι χρειαστείς να ρωτήσεις μην αγχώνεσαι κ μην νομίζεις οτι μας ζαλίζεις!! Μια παρεούλα είμαστε όλες!!! Και μία συμβουλή από εμένα αν θέλεις την ακους κ αν φυσικά θηλάσεις!!! Μην αγχωθείς στο μαιευτήριο κ μην φοβάσαι να ρωτήσεις τις μαίες!! είναι η δουλειά τους να σε βοηθήσουν!! Μην αγχωθεις άμα το μωρό αου κοιμάται συνέχεια ή δε πιάνει ή σε πονάει ή κλαίει... όλα είναι φυσιολογικά κ το μωρό σου θέλει να θηλάσει απλά είναι όλα καινούρια!! Πάρε λίγο κουράγιο κ υπομονή κ τις πρώτες μέρεςδίνε όσο πιο πολύ βυζί μπορείς!!! Ακόμα αν μπορέσεις κ μετά τον τοκετό απευθείας μόλις γεννηθεί κ στο επιτρέψουν βάλτον στο στήθος!! Θα σου έρθει πολύ πολύ γρήγορα το γάλα!!! :) όσο περισσότερο βάζεις το μικράκι σου στο στηθος τοσο πιο πολύ βγάζει!!!!! :) όσο για τις μπλούζες μακάρι να το ήξερα νωρίτερα να πήγαινα για ψώνια γιατί δυστυχώς εδώ που βρίσκομαι δεν έχει τίποτα!!! και πάλι με το καλό να υποδεχθέίς το μωράκι σου!!@

Jo sephine μου καλημέρα και με καλό ολα, σου εύχομαι ολα να πάνε τέλεια!

Σχετικά με το Λητώ ήμουν σε τρίκλινο και όλες είχαμε ζητήσει rooming in. Στα επισκεπτήρια ο κόσμος εμπαινε κανονικά μεσα στο δωμάτιο, εγώ και η μια κοπέλα δεν είχαμε γενικά κόσμο, η άλλη κοπέλα όμως ειχε και μιλάμε για πολλα άτομα την καθε φορά και μπαινόβγαιναν φουλ μεσα στο δωμάτιο και εννοείται πως δεν το άφηνα έτσι... Ή έλεγα στις μαιες να πάρουν το μωρό για λίγο ή ζητούσα να έρθουν να τους πουν να βγουν έξω και να μείνουν μονο όσοι επιτρέπονται, ειδικά την ώρα του θηλασμού έρχονταν οι μαιες και τους ζητούσαν να βγουν έξω. Κανονικά οταν έχεις πολυ κόσμο βγαίνεις στο σαλόνι και τους υποδέχεσαι. Μην ντραπείς να το πεις στις μαιες!

Όσον αφορά τα ρούχα κι εγώ είχα πάρει φορμάκια ζιπουνάκια κλπ αλλα δεν χρειαστηκαν παρα μονο τα ρούχα της εξόδου. Τα έχουν ντυμένα με τα νυχτικάκια τους και το μονο που ίσως σου φανεί χρήσιμο ειναι πανάκια για τις γουλίτσες και πάνες αγκαλιάς!

Γενικά έμεινα παρα πολυ ευχαριστημένη απο ολα και όλες και οι μαιες ήταν πάντα παραπάνω απο πρόθυμες να σε βοηθήσουν στο οτιδήποτε! Έρχονταν καθε φορά που τις καλούσαμε!

Αν θες κατι αλλο πες μου!

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...