Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου δεν ξέρω σ τι φάση είσαι και εγώ σου εύχομαι τα καλύτερα 

Καλές γιορτές με υγεία 

Σε ευχαριστώ πολύ κ σε εσένα εύχομαι τα καλύτερα καλές γιορτές να έχεις.εγω έχω κάνει ένα γιο τον Μάρτιο κ η γιατρός μου είπε μετά το χρόνο να κάνω κ την επόμενη ετ.αρα σε κανα δίμηνο θα πρέπει να μιλήσω σιγά σιγά να δω πως κ πότε θα κάνουμε την επόμενη.

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Domino και εγώ έτσι νιώθω ότι είμαι σφιγμένη και μαζέυομαι αμέσως. Θα τον ρωτήσω μεθαύριο να μου πει τι να κάνω. Ολοκληρή λίστα έχω με ερωτήσεις θα πρέπει να τις γράψω για να μην τις ξεχάσω :)

Με την δυσκοιλιότητα το παλεύω έχω ξεκινήσει ακτινίδια και για την ώρα δουλεύει. Αν δω ότι ζορίζομαι τρώω λίγη σοκολάτα εμένα με βοήθαγε πάντα. Νομίζω ότι μπορείς να δοκιμάσεις και αυτό το γιαούρτι το activia -νομίζω έτσι λέγεται που είναι για το έντερο - για φάρμακα δεν ξέρω αν μπορείς, πάρε τον γιατρό σου για να είσαι σίγουρη. Α! διάβασα κάπου το συζήταγαν κάποια κορίτσια το ίδιο πρόβλημα και θεωρούν πολύ καλά τα βραστά κολοκυθάκια. Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά θα πάρω να φτιάξω να τα δοκιμάσω :)

Για το κερί δεν ξέρω θα ρωτήσω την ξαδέρφη μου και θα σας πω. Νομίζω αν δεν σφίγγεσαι μπορείς να κάνεις. εγώ το έχω απορρίψει γιατί πονάω πολύ και σφίγγομαι αρκετά απότε προτιμώ το ξυράφάκι :)

Η αδερφή μου στο πρώτο παιδί τα είχε αφήσει άβαφτα αλλά στο δεύτερο τα είχε βάψει μετά απο κάποιον μήνα. Εγώ θα τον ρωτήσω την δευτέρα αν μπορούμε να κάνουμε κάτι αν και εμένα δεν με ενοχλεί αν δεν τα βάψω. Αν και, σκεφτείται ότι έχουν βγει 4 δάχτυλα τα φυσικά που είναι μαύρα με άσπρα και τα είχα βαμμένα πριν την προσπάθεια ξανθά. Οπότε φαντάζεστε πως φαίνομαι αλλά είναι το τελευταίο που με νοιάζει. Απλά θα ρωτήσω όχι για τα λευκά μήπως μπορούσα να σκουρήνω τις άκρες που είναι ανοιχτές. Θα μπορούσα βέβαια να λανσάρω μόδα πως είναι αυτό που κάνανε απο πέρσι το ombre; έτσι λέγεται δεν θυμάμαι καλά αλλά λέω αυτό που είναι μισα ένα χρώμα και μισά άλλο χαχαχααχα

Georgiana δεν βλεπεις που ο καιρός δεν θέλει να ζεστάνει για να μπορούμε να βγούμε καμιά βολτίτσα. Τέτοιο κρύο δεν έκανε ούτε τα Χριστούγεννα! :) Αντε να φτιάξει σιγά σιγά γιατί έχω βαρεθεί μέσα θέλω να βγώ λίγο στον κήπο να δω τα φυτά μου που παλεύουν να βρουν την άνοιξη για να ανθίσουν. Να πάρω τον χυμό μου και να κάτσω στην βεράντα να απολαύσω τον ήλιο. Άντε να δούμε τι καιρό θα μας κάνει το πάσχα.

Κορίτσια έχετε μπούκωμα; Εγώ είμαι αλλεργική την άνοιξη στην γύρη αλλά έχω ένα μπούκωμα απο την αρχή της εγκυμοσύνης και ακόμα δεν έχω αρχίσει τα φταρνίσματα. Λέτε να με προσπεράσει φέτος; :)

U85pp3.png

Για τις βαφες που ειπε αν θελω καποια φυτικη. Δεν τα εχω κ ιδιετερα βαμενα ανταύγειες εχω που εχουν γινει ombre πως το λενε :P

Κανα 2 μηνες αν τα κοψω δεν θα ξεχωρίζουν καν. Δεν εχω σκοπο να τα βαψω προς τ παρον

Mariren μου μακάρι να σε ξεχασει για φέτος διοτι είναι δύσκολο να τα χεις ολα μαζί. Κανε τσαλιμακια του καιρού μπας κ στην χαρίσει :D

JRfdp2.png

Καλημέρα κορίτσια. ..

Δεν αντεξε η καρδούλα της πεθερας μου και πέρασε στη γειτονιά των αγγελων

Αυτο που με κάνει να ανακουφιζομαι λίγο είναι το γεγονός οτι πρόλαβε και ειδε το εγγονι της 2 φορές άκουσε την καρδούλα του.

Ο άντρας μου ηταν υπερβολικά δεμένος μαζι της διοτι στάθηκε γι' αυτόν βράχος και μάνα και πατερας οταν πέθανε ο μπαμπάς του σε ηλικια 3 ετών.

Αύριο αναμένονται ολοι οι συγγενείς απο Ελλάδα και Βέλγιο. Θελω να είμαι δυνατή για τον αντρα μου αλλα δεν ξερω τι να κανω για την κηδεία. Ειμαι μολις 2 1/2 μηνών

JRfdp2.png

Καλημέρα κορίτσια!!

Georgiana μου θερμά συλληπητήρια!! Όσον αφορά την κηδεία επέτρεψε μου να σου πω την γνώμη μου γιατί λόγω δουλειάς το έχω ζησει με πολλές κοπέλες.. Αν θεωρείς ότι θέλεις να είσαι δίπλα στον άντρα σου και ότι αυτός δεν μπορεί χωρίς εσένα, πήγαινε... αλλά κάτσε με κάποιον δικό σου στο καφενείο.. Απέφυγε και τον νεκροθάλαμο πριν και την ώρα της ταφής.. Μπορεί εσύ να μην το καταλαβαίνεις αλλά η ένταση και η στεναχώρια των άλλων, φτάνουν και περισσεύουν για να σε ταράξουν, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για τη μαμά του άντρα σου.. Αν πάλι ο άντρας σου νομίζει ότι θα είναι καλά χωρίς εσένα, κάτσε σπίτι και περίμενε τον.. και πάλι θερμά συλληπητήρια!

Κοριτσια, εγώ στα πόδια κάνω κερί ακόμα.. και τα μαλλάκια μου έβαψα.. πηγα στο φαρμακείο πήρα μια φυτική βαφή.. βέβαια... μην περιμένετε αποτελέσματα με διάρκεια.. Εμενα το μαλλι μου ειναι καστανό και εχω και ασπρες τριχουλες και το βάφω μαύρο.. εεε.. μετά απο 2 βδομάδες και η ρίζα εχει βγει αρκετά.. και λευκές τριχουλες κανονικότατα.. Δεν ξέρω αν μεγαλώνουν τα μαλλιά μου πιο γρηγορα βεβαια.. αλλα σιγά.. πόσο μεσα σε 2 βδομάδες;; (πλάκα πλάκα ήθελα να τα μακρύνω με συμφέρει να μακραίνουν :lol: )

Εκλεισα και εγώ αυχενική.. 6/4 στο προγένεσις στους Αμπελόκηπους!!

Πάντως περνωντας ο καιρός εγώ νομίζω οτι συνέρχομαι από εκείνο το χάλι του δεν εχω δύναμη να κάνω τίποτα!! Σημερα πχ. με αφησε η μαμα μου να προσέχω το φαγητο και εχει πάρει 2 φορες φωτιά ο φουρνος.. οπως και να το κανεις είναι πρόοδος!! :lol:

Αντε κορίτσια μου!! Ολα καλά θα πάνε για όλες μας!!Τα μωράκια μας ήρθαν για να μείνουν και όσο το πιστεύουμε εμείς και το προσπαθούμε τίποτα κακό δεν μπορεί να συμβεί!! Λίγη προσοχή θέλει και μακριά απο τα επιπλα ε!!

Φιλιά σε ολες σας!

dogdogard20151021_8_My%20child%20is.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια. Georgiana τα συλληπητηρια μου. Κι εγω θα συφωνησω με την Kitty. Αν σε χρειαζεται ο αντρας σου κ νιωθεις φυσικα οτι μπορεις κ εσυ,πηγαινε με προσοχη. Αν ομως νιωθεις οτι θα φορτιστεις πολυ ψυχολογικα και οτι θα κουραστεις μεινε στο σπιτι. Σκεψου κ εσυ η ιδια τι θες κ πως νιωθεις τις δυναμεις σου σωματικα...

καλημερα!αργησα αλλα μπηκα!ναι θα την παρω μεσα στη βδομαδα κιολας θα παω στο γιατρο.ομως αν μου πουνε να περασω απο επιτροπη μηπως θα χω θεμα??γιατι αδειες για αναγουλες κ κοπωση δε δινουν αποσο ξερω

....

Καλως σας βρηκα ολες!! Είμαι η Κατερίνα 34 ετων και περιμένω το πρωτο μου παιδάκι! Ειμαι 9w+3..(ΠΗΤ: 20/10/15) Εχουμε ακουσει κανονικα καρδουλα.. μεγαλώνει μια χαρά..Βεβαια στο Ελενα που πήγα ουτε μου μετρησαν παλμους, ουτε τιποτα.. Απλά το ακουσα για λιγο και μου ειπε οτι ολα ειναι φυσιολογικά!! Προς το παρόν είναι να κάνω ελεγχο ενδοκρινολογικό, καρδιολογικό ( η χαζη η πιεση απο 10 που εχω στο σπιτι εφτασε 15 στον γιατρο, για να με τρεχει!!) και να κανονισω για την αυχενική!

Ο γιατρος απο το Έλενα μου ειπε οτι προτιμά να την κάνω σε εξειδικευμένο κέντρο οπου στοιχίζει 150 Ε.

Ελπιζω να πάνε καλά ολα για ολες μας και να κάνουμε υγιέστατα μωράκια!

Γεια σου, Κατερίνα! Βρήκα κάποια με ίδια περίπτωση με τη δική μου! Πάνω κάτω στις ίδιες εβδομάδες είμαστε. Κι εγώ έχω έναν γιατρό στο Έλενα που με παρακολουθεί, αλλά μου είπε την αυχενική να μην την κάνω έξω σε κάποιο Κέντρο, αλλά μέσα στο Έλενα (δεν θα μου την κάνει ο ίδιος, αλλά οι προγενετιστές, όπως μου είπε). Από τότε βέβαια έχω αγχωθεί γιατί σε άλλες κοπέλες τους έχουν πει γιατροί του Έλενα να την κάνουν εκτός. Μήπως σου εξήγησε ο δικός σου γιατί έξω και όχι στο Έλενα;

My first son: October 2015/ My second son: August 2017/ New baby: September 2019

Με τη δυσκοιλιοτητα ειχα απο πάντα θέμα. . Κάθε 3-4 μέρες παλια... τωρα μερα παρα μερα... ειναι μια κάποια βελτίωση..

Φυσικούς χυμούς πεινω μπόλικους η αλήθεια να λέγεται.... ρωτα τ γιατρό αν ειναι να παρεις κατι domino μου.

Με την αποτριχωση τι σκέφτεστε? Προς το παρον είναι χειμώνας...

Εγω ρωτησα τον γιατρο για αποτριχωση με λειζερ και μου ειπε αφοβα.δεν υπαρχει θεμα...:D

Διαφημίσεις

Καλημερουδια σε όλες!! Καλη εβδομάδα να εχουμε!!

Γεια σου, Κατερίνα! Βρήκα κάποια με ίδια περίπτωση με τη δική μου! Πάνω κάτω στις ίδιες εβδομάδες είμαστε. Κι εγώ έχω έναν γιατρό στο Έλενα που με παρακολουθεί, αλλά μου είπε την αυχενική να μην την κάνω έξω σε κάποιο Κέντρο, αλλά μέσα στο Έλενα (δεν θα μου την κάνει ο ίδιος, αλλά οι προγενετιστές, όπως μου είπε). Από τότε βέβαια έχω αγχωθεί γιατί σε άλλες κοπέλες τους έχουν πει γιατροί του Έλενα να την κάνουν εκτός. Μήπως σου εξήγησε ο δικός σου γιατί έξω και όχι στο Έλενα;

Rosali εμένα μου είπε οτι δεν είναι ιδια ποιότητα με το κέντρο έξω.. αλλά βεβαια μου έδωσε συγκεκριμένο μέρος σαν προτεινόμενο, που σημαίνει ότι κάτι θα βγαλει και αυτός.. ΒΕβαια ο γιατρός μου πρέπει να ειναι του χρηματος και εκεί θα έχουμε ένα θέμα αν νομίζει οτι ολα θα γινονται ιδιωτικα ή σε απογευματινά ραντεβου!! Γενικά πάντως επειδή το εψαξα με μια φιλη μου το θέμα, εχουν γινει λάθη σε δημοσια νοσοκομεια (λογω απειρίας; λόγω κακων μηχανημάτων;), βεβαια ειναι και αλλοι που πινουν νερό στο ονομα τους.. Ειλικρινά δεν ξέρω ποιο ειναι το καλυτερο!

Αν θες στειλε μου ενα πμ αν δεν κανει να πεις δημοσια, ποιος ειναι ο γιατρος σου..

Κοριτσάκια μου σημερα κλεινω 10 εβδομάδες! Εχετε τρελαθεί και εσεις και μιλάτε στο μωρό ή μόνο εγώ λάλησα; :lol:

dogdogard20151021_8_My%20child%20is.png

καλημερα!αργησα αλλα μπηκα!ναι θα την παρω μεσα στη βδομαδα κιολας θα παω στο γιατρο.ομως αν μου πουνε να περασω απο επιτροπη μηπως θα χω θεμα??γιατι αδειες για αναγουλες κ κοπωση δε δινουν αποσο ξερω

....

Σημερα περασα απο επιτροπη στο ΙΚΑ. Ηταν κ αλλες στην αρχη της εγκυμοσυνης που επαιρναν αδειες κ τις εγκριναν ολες. Δεν ηταν περιεργοι παντως.

Κορίτσια μου γυρίσαμε :)

Είμαι τόσο χαρούμενη το είδαμε το μικρούλη μας ήταν μια χαρά έχει φτάσει τα 3,7 εκ. και έχει 188 παλμούς :) ζόρικο αν και το πετύχαμε ακίνητο με το χέρι στο στόμα - στα χνάρια της μητέρας του χαχχαχαχα - και αφού το ενοχλήσαμε μας έκανε την τιμή να βγάλει το χέρι και να κουνηθεί λίγο. Η αλήθεια είναι ότι και εγώ επειδή είχα ζύγισμα δεν είχα φάει τίποτα, αλλά εντάξει πήρα μόνο μισό κιλό και γλίτωσα τον εξάψαλμο χαχαχααχα. Τώρα θα το δούμε πάλι στις 6 του μήνα στην αυχενική. Πως γίνεται να ερωτεύεσαι κάτι τόσο μικρό που ακόμα δεν το έχεις πάρει στα χέρια σου; :)

Και όπως είναι φυσικό αφού το είδα μετά ξέχασα να κάνω και όλες τις ερωτήσεις που είχα μαζέψει μέχρι χτες χαχααχα.

Georgiana μου τα συλληπητήρια μου για την πεθερά σου. Στήριξε τον άντρα σου αλλά μην ξεχνάς το μικρούλη σου που δεν θα νιώθει και στα καλύτερα του αν εσύ είσαι πολύ πεσμένη.

Kitty805 μια χαρά σε βρίσκω και εγώ έτσι κάνω του μιλάω πότε δυνατά και πότε απο μέσα μου. Ο άντρας μου μερικές φορές νομίζει ότι μιλάω σε αυτόν και με ρωτάει τι τον ρώτησα χαχαχααχα Και ακόμα δεν έχει αρχίσει να πρήζεται η κοιλιά μου σκέψου τι θα κάνουμε όταν θα φουσκώσουμε κιόλας και θα είναι πιο ψηλά το μωρό :) Την ίδια μέρα θα πάμε για αυχενική αλλά εγώ θα πάω στον Πειραιά. Χαμός θα γίνεται εκείνη την μέρα μαζευόμαστε αρκετές για τότε :)

Venni και εμένα η ξαδέρφη μου που κάνει λέιζερ συνεχίζει. Τώρα θέλει να ρωτήσει μόνο τον γιατρό για το μπικίνι γιατί εκεί κάνουν μια τοπική αναισθησία και θέλει να δει αν επιτρέπεται το φάρμακο αυτό.

Rosali αν έχεις ενδοιασμούς και δεν νιώθεις σίγουρη να την κάνεις στο δημόσιο τότε κάντην έξω. Το θέμα είναι να νιώθεις εσύ πιο καλά. Ρώτα τον γιατρό σου αν θέλεις να την κάνεις έξω που θα σου πρότεινε και δες.

Domino τι κάνεις; Πως είσαι;

U85pp3.png

Mariren μπραβο. Το μικρουλι σου μεγαλωνει. Εγω τα ιδια. Σημερα περασα απο επιτροπη για την αδεια κ μετα σπιτι. Ελπιζω στον επομενο υπερηχο να ειναι ολα μια χαρα. Ηθελα να ρωτησω εσεις πως τα περνατε; Δηλ πηγαινετε πχ για βολτιτσα στα καταστηματα περπατατε; Σκεφτομαι αν πρωτα ο Θεος ειναι καλα το μωρακι μας θα μπορω να παω καμμια βολτα; Η θα ειμαι με το φοβο μη συμβει κατι; Εσεις πως περνατε τη μερα σας;

καλημερα σε ολες!τι κανετε?εγω χθες περδικι σημερα παλι αναγουλες..και ειμαι και στη δουλεια!ρε κοριτσια εσας η ορεξη σας εχει ανοιξει πολυ?πραγματικα ωρες ωρες τρομαζω !λεω αν τρωω απο τωρα τοσο μετα που θα φτασω?!?!

domino ευχαριστω πολυ θα παω να χτυπησω κανα 15μερο..τσαμπα παιδευομαι!εσυ τι εχεις και εισαι σπιτι?ελπιζω οπως λες στον επομενο υπερηχο να ειναι ολα τελεια!εγω εχω μερες που ξεχναω οτι ειμαι εγκυος κ λειτουργω οπως πριν..αλλα τον περισσοτερο καιρο προσεχω.δε καθομαι να σκασω για δουλειες κτλ..και ας φαινομαι οπως να ναι δε με νοιαζει και πολυ!κανω τις δουλειες σπιτι χαλαρα καθε μερα..κ μετα ξαπλα!αλλα βολτιτσα χαλαρα για περπατημα παω..ο γιατρος τι σου ειπε να προσεχεις??

mariren ααα της βαζουν κ φαρμακο?εμενα δε με βαζει κατι..ειναι αναλογα και το μηχανημα..αλλα απο το να βαζει τωρα τετοια στον οργανισμο της γιατι δεν ψαχνει να κανει αλλου?εχει γεμισει ο τοπος..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...