Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Maraki S. είπε:

Καλησπέρα, να σε ρωτήσω δεν είχες αναισθησία όταν σου κάνανε την εξέταση για το μικροβιωμα; Εμένα θα μου την κάνουν παράλληλα με την υστεροσκοπηση που θα κάνω και απ'όσο ξέρω θα κοιμάμαι. Ήταν επώδυνη η διάρκεια ή το μετά;

Καλησπέρα!

μονο του το μικρό βίωμα δεν έχει αναισθησία  εγώ προσωπικά την πρώτη φορά πόνεσα αρκετά ! Μετά αφήνει πόνους περιόδους και λιγάκι αιματακι αλλά και αυτό για 2 μέρες ! 🙏

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Τατιάνα μου τέλειο το βάρος σας είδες τι κάνει το μαμαδογαλα;; μπράβο σας και για το εμβόλιο σας!! Βρε κορίτσια εμένα ο γιατρός δεν συμφωνεί με το κεφάλι του μωρού οτι είναι κάτι από την στιγμή λέει που το στρίβει μόνο του!!! Να την βάζω και εγώ από την άλλη μεριά;; πάντως εμας στρίβει συνέχεια αριστερά αλλά είμαστε και εμείς απο εκείνη την μεριά!!!

Αύριο φεύγεις Τατιάνα;; καλό ταξίδι με το μωρακι σου!! Ελπίζω να μην ταλαιπωρηθητε!!!

Την μέρα δεν παλευετε με το μωρό, κουραζομαι πάρα πολύ με τον θηλασμό!! Θέλει συνέχεια!! Δεν τρώει πολύ, τρώει λίγο αλλά όταν την αφήνω ξυπνάει και θέλει κι άλλο!!

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κατερίνα μου γιατι πονάει η κοιλίτσα του?? μίλησες με τον παιδίατρο??

Αγαπάκι μου γλυκό μακάρι κάποια στιγμή να σε φέρει ο δρόμος σου κατα δω κ να βρεθούμε όλες!!!!!!!!

Είδες που σε ειπα για το μικράκι σου??!! τιποτα δεν ειναι! κι εγώ το καθαρίζω όποτε τν ακουω μπουκωμένο κ βγαζει κίτρινη μυξούλα! απο το γαλα πρεπει να είναι!! Για το μαι ται θα σου στειλω λινκ!!! εμενα μου αρεσε παααρα πολύ κ με βόλεψε στις βολτες.. ειναι είδος μάρσιπου!! χαίρομαι που σε βοηθάμε!!! εγώ μπλούζα θηλασμού δεν έχω δυστυχως αλλά κ με πουκάμισα (φοράω πολλά!) βολεύει!! μπορει να πάρω κι εγώ όμως!

Περαστικούλια για το κοριτσάκι σου!!!! ολα γρηγορα να περασουν!!!! Θα μιλήσω κ με φυσιοθεραπευτη για το κεφαλάκι του!!!

εφάκι μου ναιιιιιι ρε συυυ!!! Μακάρι να ειμασταν κοντά ή να μπορούσαμε να βρεθούμε όλες!!!!

Τασσούλα μου εγω θα σε έλεγα να το γυρνάς από την άλλη!!!!και το μικράκι σου γιατι ειναι τοσο ανησυχο?? μηπως ποναει πουθενα ή θελει να ρευτει??

Ευχαριστώ για τις ευχούλες σας κ για το ταξίδι κ το βαρος μας!!!!!!! απο αυριο στην καθξμερινότητά μας!!!! γιουπιιιιιιιιι!!!! ααααα κ εμένα η γιατρος το κατάλαβε οταν τον εβαλε μπρουμυτα κ μετα να καθησει κ να στηριξει το κεφαλάκι του..

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Κορίτσια γεια σας. Να σας ζήσουν τα μωράκια σας!!! Πετάχτηκα από τις μανούλες Δεκεμβρίου με όλο το θάρρος για να σας ρωτήσω κάτι. Υπάρχει κάποια που γέννησε στο Ιασώ να μου απαντήσει;; Θέλω να μάθω εάν

1) τηρείται το ωράριο του επισκεπτηρίου

2) πρέπει να πάρω κοντά και πανάκια για τις γουλίτσες και πάνες αγκαλιάς για να μην ακουμπάει το μωρό στα ρούχα μας ή στα παρέχουν εκεί

3) μου είπε μία φίλη μου που γέννησε εκεί πριν 2 χρόνια όμως ότι στο μπάνιο έχει καθαριστικά και απολυμαντικά να το περνάμε και εμείς πριν την χρήση του, ισχύει;; Τα καθαρίζουν συχνά ή θα πρέπει να πάρω κάτι χάρτινα καθίσματα για την λεκάνη;;;

4) γενικά πως ήταν η διαμονή

5) στον θηλασμό βοήθησαν ή επέμεναν για ξένο

Ευχαριστώ προκαταβολικά. Και συγγνώμη αν σας ζάλισα... αλλά καταλαβαίνετε... :tongue::P:rolleyes:

WkSzp3.png

Κορίτσια γεια σας. Να σας ζήσουν τα μωράκια σας!!! Πετάχτηκα από τις μανούλες Δεκεμβρίου με όλο το θάρρος για να σας ρωτήσω κάτι. Υπάρχει κάποια που γέννησε στο Ιασώ να μου απαντήσει;; Θέλω να μάθω εάν

1) τηρείται το ωράριο του επισκεπτηρίου

2) πρέπει να πάρω κοντά και πανάκια για τις γουλίτσες και πάνες αγκαλιάς για να μην ακουμπάει το μωρό στα ρούχα μας ή στα παρέχουν εκεί

3) μου είπε μία φίλη μου που γέννησε εκεί πριν 2 χρόνια όμως ότι στο μπάνιο έχει καθαριστικά και απολυμαντικά να το περνάμε και εμείς πριν την χρήση του, ισχύει;; Τα καθαρίζουν συχνά ή θα πρέπει να πάρω κάτι χάρτινα καθίσματα για την λεκάνη;;;

4) γενικά πως ήταν η διαμονή

5) στον θηλασμό βοήθησαν ή επέμεναν για ξένο

Ευχαριστώ προκαταβολικά. Και συγγνώμη αν σας ζάλισα... αλλά καταλαβαίνετε... :tongue::P:rolleyes:

Αγαπητή Ελενα καλα έκανες και μην νοιωθεις άσχημα δεν μας ζαλισες! Δεν γέννησα στο Ιασώ αλλά μπορω να σου την άποψη μου για το τελευταίο σου ερώτημα σχετικό με το θηλασμο αφού οι περισσότερες κλινικές οπως όλοι γνωρίζουμε δυστυχώς δεν ειναι φιλικά φιλικές στο θηλασμο! Μπορεις όμως να προετοιμαστείς για το θηλασμο απο τωρα με το να παρακολουθήσεις κάποια σεμινάρια που ίσως τα κάνουν στην κλινική ή να βρεις και να συναντήσεις ένα πιστοποιημένο σύμβουλο θηλασμού (εχει λίστα συμβούλων αριστερά πάνω στο parents.org.gr)! Ο σύμβουλος σίγουρα υα σε βοηθήσει. Όσον αφορά την κλινική θα το δηλώσεις το των πρωτερω οτι επιθυμεις αποκλειστικό θηλασμο και rooming in! Μπορει ο γυναικολόγο ή και ο παιδίατρος σου να σε στηρίξουν στην απόφαση σου! Ειναι ΔΙΚΑΙΩΜΑ σου να θηλασεις και το προσωπικό της κλινικής οφείλει να το σεβαστεί! Κάποιες κοπέλες το δηλώνουν και γραπτώς και το δίνουν στο προσωπικό... Σου εύχομαι να εχεις εύκολη γεννα με υγεία!

Κατερίνα μου κόψε όσο μπορείς το ξένο, για να σταματήσει να πονάει τόσο πολυ το μικρακι σου!

Αγάπη το μαι ται ειναι ύφασμα σαν το σλινγκ αλλα οταν το φοράς πιάνει και στους δυο ώμους και πίσω στην πλάτη κάπως νομίζω και το μωρό είμαι όρθιο μπροστά σου σαν το μαρσιπο.

Μπλούζες θηλασμού μια εχω απο την εγκυμοσύνη απο τα orchestra την είχα πάρει, αλλα τώρα μπήκα σε σκέψεις γιατί μάλλον θα χρειαστεί καμια ακομα, αλλιώς τι αλλο θα βόλευε;...

Ελπίζω το μωράκι σου να το περάσει ελαφρά και γρηγορα περαστικά και στη μικρούλα!

Αλήθεια το ρεβοκρανο το βλέπεις οταν το μωρό ειναι όρθιο και κρατάει το κεφάλι του ή ξαπλωμένο; Δεν εχω καταλάβει...

Μπράβο Τατιάνα για το βάρος σας! Μια χαρά είστε φτου φτου!!!

Κρίμα είμαστε όλες απο διαφορετικά μέρη, αλλιώς τι ωραια θα ήταν να συναντιόμασταν μαζί με τα μωράκια μας!!!

Σε ευχαριστούμε! Θα κοιτάξω αν ειναι στο κατάστημα να δω για μπλούζα θηλασμού. Αλήθεια πως ειναι η μπλούζα; Ειναι απλό μπλουζάκι με κουμπιά;

Το ρεβοκρανο εγω το πρόσεξα απο τη δεύτερη ημέρα της γέννησης γιατι γύριζε το κεφαλακι της μονο δεξιά! Μετα που πήγαμε για Φυσιοθεραπεια μας το έδειξε ξεκάθαρα η φυσικοθεραπεύτρια η οποία παρεπειπτοντος ειδικεύεται μόνο στα μωρά. Μας έδειξε λοιπόν οτι οταν το μωρο ειναι ανάσκελα εχει την τάση να γέρνει δεξιά! Μεχρι σήμερα να φανταστείτε μπορεί να το κανει αυτο όταν κοιμάται! Μετα μας έβαλε να της κάνουμε ασκήσεις στο σπιτι και οπωσδήποτε έπρεπε να τη γυρνάμε κι απο τη μεριά που δεν γυρνούσε μόνη γης οταν κοιμόταν!

Διαφημίσεις

Έλενα εγώ γέννησα στο Λητώ που ειναι κι αυτο ιδιωτικό και γενικά ξέρω πως ισχύει το ίδιο σε ολα.

Το επισκεπτήριο τηρείται και μάλιστα υπάρχει σεκιουριτι που απομακρύνει τον κόσμο αν τυχόν ειναι ακομα μεσα στα δωμάτια.

Εγώ ειχε πάρει πανάκια για τις γουλιές και πάνες αγκαλιάς για τους παππούδες που το έπαιρναν αγκαλιά. Αυτο που παρέχουν στα μωρά ειναι τα ρουχαλάκια τα έχουν ντυμένα.

Την τουαλέτα την καθάριζαν καθε μερα καθε πρωί και έρχονταν και συνέχεια και άδειαζαν τα σκουπίδια απο μεσα. Τώρα εγώ προσωπικά είχα πάρει ντετολ μαζί μου.

Δεν ξέρω για το Ιασω αλλα στο Λητώ η διαμονή ήταν πολυ καλή. Δεν εχω να πω κατι άσχημο για κατι.

Και για το θηλασμό αν ζητήσεις αποκλειστικό και rooming in σε βοηθάνε πολυ σε ό,τι θέλεις. Σε μας έρχονταν καθε φορά που τις καλούσαμε αλλα περνούσαν κι απο μόνες τους οι μαιες να μας βοηθήσουν.

Πιστεύω πάνω κάτω τα ίδια θα ισχύουν για ολα τα ιδιωτικά!

Ελπίζω να σε βοήθησα κάπως! Με το καλό ολα!

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Τατιάνα μου τέλειο το βάρος σας είδες τι κάνει το μαμαδογαλα;; μπράβο σας και για το εμβόλιο σας!! Βρε κορίτσια εμένα ο γιατρός δεν συμφωνεί με το κεφάλι του μωρού οτι είναι κάτι από την στιγμή λέει που το στρίβει μόνο του!!! Να την βάζω και εγώ από την άλλη μεριά;; πάντως εμας στρίβει συνέχεια αριστερά αλλά είμαστε και εμείς απο εκείνη την μεριά!!!

Αύριο φεύγεις Τατιάνα;; καλό ταξίδι με το μωρακι σου!! Ελπίζω να μην ταλαιπωρηθητε!!!

Την μέρα δεν παλευετε με το μωρό, κουραζομαι πάρα πολύ με τον θηλασμό!! Θέλει συνέχεια!! Δεν τρώει πολύ, τρώει λίγο αλλά όταν την αφήνω ξυπνάει και θέλει κι άλλο!!

Τασουλα μου να το γυρίζεις κι απο την άλλη μεριά το κεφαλακι του. Ρώτησε ξανά τον παιδίατρο σου ή ίσως κάποιο άλλο ειδικό; Μήπως το μικρό σου εχει κολικούς;; Οι παλιοί έλεγαν οτι οταν το μωρο κλαίει σημαίνει οτι είτε ποινα είτε πονά ειτε θελει άλλαγμα η πάνα του! Χαχαχα! Εύχομαι να έχουμε όλες ένα ήσυχο βράδυ και καλο ξημέρωμα!

Βρε κορίτσια οι άλλες που χάθηκαν η Νεραϊδουλα η ντόμινο;

Αγάπη η μπλούζα που εχω εγώ δεν εχει κουμπιά είναι σαν V μπροστά και ανοίγει στο στήθος κι απο μεσα εχει τρύπα να το πω έτσι όπως τα σουτιέν θηλασμού απλα δεν ξεκουμπώνει, ανοίγει κάπως στο στήθος.

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Σε ευχαριστω Εφη μου για την πληροφορία! Θα πάω στο κατάστημα να τη δω!

Να σας ρωτησω. Σημερα έφαγα μακαρόνια με φρέσκα κρέμα και τυρί. Το έφαγα και μεσημερι και βράδυ. Το απόγευμα κοιμήθηκε ο μπεμπης αλλά απο τις 4:30 μεχρι πριν απο λίγο ηταν ξύπνιος! Δεν έκλεγε αλλά γκρίνιαζε και του έβαζα πιπίλα εννοείτε οτι θηλασαμε και πολλές φορες! Μεχρι που πριν απο λίγο εκανε δυνατά αέρια κι αμεςως κοιμήθηκε! Λέτε να ειναι απο το φαγητό ή ηταν τυχαίο;

Μπορεί αγάπη να τον πείραξε το φαγητό και εμένα με τα μακαρόνια που είχαν κρέμα γάλακτος και τυριά μου έκανε τις βλεννες στα κακά!!

Πήρα τον γιατρό γιατί δεν μου έχει κάνει ακόμα κακακια το μωρό και μου είπε να το δούμε πως θα πάει και αύριο και αν είναι να την πάω να την δει!!! Λέτε γιαυτό να είναι ανήσυχη;; αν και εν δείχνει να πονάει!!! Ηρεμεί στην αγκαλιά μόνο και στο στήθος!!! Θήλαζε συνεχόμενα μια ωρα και δέκα λεπτά μέχρι που την έβγαλα εγώ. Δεν κατάπινε αλλά ρουφαγε όλη αυτή την ώρα!!! Τα έχω παίξει αν είναι πάντως έτσι ο θηλασμός δεν νομίζω οτι θα αντεξω για πολύ!! Μου κάνει εντύπωση που το βράδυ κοιμάται και την ημέρα θηλάζει ασταμάτητα!!! Λες και αναπληρώνει τους βραδυνους!!

Θέλω και εγώ μπλούζα θηλασμού αλλά είμαι και τσιγκουνα, να πάρω κάτι που θα φορέσω λίγο; εκτός και αν φοριέται και μετά... Πάντως έχω δει μια πολύ ωραία που είναι διπλό ύφασμα ένα μακρύ και ένα κοντό και σηκώνεται στο στήθος για θηλασμό!!!

Στον γιατρό που ηταν ξαπλωμένη το γύριζε το κεφαλακι και απο στις 2 μεριές γιατί εμείς καθομασταν από την μεριά που δεν την προτιμά γιαυτό μας είπε ο γιατρός οτι δεν έχει κάτι!!! Του είπα να δει το κεφαλακι της, το ψηλάφησε και μου είπε αυτό δεν είναι τίποτα έχει δει πολύ χειρότερα κεφάλια. Επειδή είναι πιο επίπεδο απο την καλή μεριά.

Με είδε και ο γυναικολόγος όλα καλά, μου είπε ότι είναι λοχεία αυτό το αιματακι και οτι επειδή θηλάζω είναι φυσιολογικό και να μην ανησυχω!! Τα ράμματα όλα καλά και πήρα το πράσινο φως για επαφές!! Μου είπε βέβαια με προσοχή για να μην μείνω έγκυος!!

Σκέφτομαι να βάλω σπιράλ, μου είπε ο γιατρός να το δούμε μετά από 6 μήνες!! Εσείς τι λέτε;;;

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Διαφημίσεις

Τασούλα μου στο μυαλο μου είσαι?!?! χαχα και εμενα ο γυναικολόγος με ειπε για αντισυλληψη κ σκεφτομαι κι εγω σπιραλ... τι εγινε καλε?!?! εγώ το σκεφτομαι γιατι ειμαι μικρή κ θέλω να χαρώ λίγο το πρωτο κ να μη βιαστω!! εχω χρόνια μπροστά μου... Απλά δε ξέρω τι επιπτώσεις εχει..:/ εμένα μου ειπε μετά απο 3 μηνες απο την γεννα κ γινεται μονο σε μερα περιοδου... θα το σκεφτω σοβαρα... Και για το μεμε......με ειπε θα πονάω και να κάνω με προσοχή γιατί όσο θηλαζω θα ειμαι στιγμή κ θα με πονάει το οτιδήποτε!!!

Εγω εκανα παπ περιμενω τα αποτελεσματα τη Δευτερα κ φυσικα με εκραξε για τα κιλά κ οτι δεν έχω χάσει!

Επισης η μητέρα μου εχει θυροειδή κ πρέπει να πάω να κανω κι εγω εξετασεις γιατι εχει κ η αδερφή μου! Υπεροχα??

Εγώ πάλι έβγαλα αιματακι!!! Έχω και τον σύζηγό που δεν κρατιέται!!! Όσο σκέφτομαι την ξηρότητα, το τι τραβηξα στην πρώτη εγκυμοσύνη μετά απαπαπα!!!

Το μωρακι μου κοιμήθηκε 6 ώρες σερί!! Με αποζημιώνει για την μέρα που με ταλαιπωρεί!! Ήπιε οτι μπόρεσε με την πέτρα για στήθος που είχα και κοιμήθηκε!!! Μετά έβγαλα 80 μλ με το θηλαστρο και ξεπριστηκε!!! Ελπίζω να μην ξυπνήσει γρήγορα το μωρό να κατέβει λίγο γάλα και να φυλαξω αυτό!! Έχω στην κατάψυξη 280μλ. Όσο σκέφτομαι οτι η μεγάλη πίνει τόσο σε ενα γεύμα..... Που να κατεβασω τόσο απο ένα στήθος!! Γιαυτό θηλάζει τόσο συχνά θέλει τον μισό χρόνο αφού πίνει μόνο από ένα!!!

Οπότε ας αδιαθετησουμε Τατιάνα και βλέπουμε τι θα βάλουμε!!

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Καλημέρα κορίτσια!!!

Το μωρό μου είναι πολύ skin to skin αφού την παίρνω αγκαλιτσα και τρίβει το μάγουλο στην μπλούζα για να την ανεβασω και να ξαπλώσει στο δέρμα μου!!! Έχει ξεραθεί στο στέρνο μου, να είμαστε και κοντά σε βυζι!!!:P

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Καλημέρα γλυκές μου!!! Σας γράφουμε από το σπιτάκι μας πλέον!!! πόσο χαίρομαι δε περιγράφεται!!!!!!! 😆😆😆😆 Το ταξιδι ηταν ευκολο κ καθολου κουραδτικο! ο μικρός κοιμόταν κ μετά τον ξύπνησα για να τον θηλάσω στην καθοδο! όλα καλά!Μιλησα κ με την κοπέλα για το σπίτι κ αύριο ξεκινάμε!! 😆😆😆

Τασσούλα καλέ μην αγχωνεσαι!!!!!βγάζεις πααααρα πολύ καλή ποσότητα για 1 στήθος!!! λίγες ειναι αυτές που τα καταφέρνουν έτσι!!!! φτου φτου!!! για τον υπνο ενα εχω να πω ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑ!!! Αντε να αρχιζουν σιγα σιγα να κοιμούνται έτσι!! κι εμένα πάλι 7 ώρες με ενα διαλειμα μονο να τον αλλάξω πάνα κ να ρευτέί!! κοιμηθηκε μολις ρευτηκε μέσα σε 2'!!! ουτε στηθος ουτε τίποτα!! Οσο για το skin to skin μπορει να ειναι κουραστικο αλά είναι υπέροχοοοοοοο!!!!! :) :)

Κοριτσια μπορει να μην μπαινω συχνά μεχρι να τακτοποιηθώ να γνωρίζεται... θα μπαινω να σας διαβαζω κ θα γραφω οποτε προλαβαινω!!!! Σας φιλάμε γλυκά θειες μαςςς!!! :*

Καλημερα κοριτσια!Τι κανετε;Ουτε να διαβασω προλαβαινω ουτε να γραψω...ολη τη μερα τρεχω,νομιζω πως οι 24 ωρες δεν μου φτανουν.Η μικρη δεν κοιμαται με τιποτα,τι αγκαλια,τι κουνημα,τι ρηλαξ...με εχει τεντωσει!Και μολις καταφερω να την κοιμισω ερχεται η μεγαλη κ τσιριζει κ την ξυπναει κ παλι απο την αρχη..πολυ δυσκολο.Η μεγαλη μου ζηλευει πολυ κ δεν συνεργαζεται σε τιποτα..αφηστε που αρχισε και κανει τσισα πανω της μετα απο 1,5 χρονο που εκοψε την πανα.Περασανε κ μια ιωση κ οι δυο,η μεγαλη με πυρετο κ το μωρο ευτυχως μονο μυξουλα.Φιλια στα μπεμπακια!

[sIGPIC][/sIGPIC]21bd07b216.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...