Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Lila86 είπε:

Να σου πω την αλήθεια χοριακη δεν θέλω να κάνω νωρίτερα αλλά το τεστ δύο μέρες πριν σίγουρα με βλέπω να το κάνω χαχα

Χαχαχ αν αντέξεις τόσο χαρά στο κουράγιο σου. Εγώ την 9η μέρα έκανα τεστ και την 10η χοριακη. 

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κοριτσακια! Εμεις ξυπνησαμε πριν καμια ωριτσα! Ξαπλωσαμε χορτατες κατα τισ 21:30 , καναμε χαδακια και ωωωω νανουρισματα, κοιμηθηκαμε, στις 4 και στις 7 πεινασαμε και θελαμε αλλαγμα και τελικα σηκωθηκαμε πριν λιγο! κοριτσια αν συνεχιστει ετσι, τα βραδυα μας ειναι θεικα. ξεκουραζομαι κι εχω και τον νου μου αφου την εχω διπλα μου κι επισης δεν εχουμε κλαματα κι ανασφαλειες...:)

Λοιπον δεν ξερω αν αυθυποβαλομαι ή αν κανουν δουλεια τα χαπια, αλλά το τι γαλα βγαινει απο χτες το βραδυ δεν λεγεται! πρηστηκα, φουσκωσαν, ετρεχε γαλα στο κρεβατι, επινε, επινε η μικρη, μπουρλωσε στο γαλα και τα μεμε βγαζαν κι αλλο ! Μακαρι να παει ετσι θεουλη μου

ευχαριστώ για τις ευχούλες καλές μου!! Αύριο αποχωρέί ο άντρας!! χεχε!!

Κατερίνα μου χαλάρωσε λίγο πουλάκι μου κ γράψε τους όλους!!!! πραγματικά!!!! όπως νιωθεις συ θα πράξεις!!! αν ειναι δυνατον τι σβουλος θηλασμού ήταν αυτος?! Τραγικός!! Λοιπόν θα γινω γραφική αλλά εγώ έμαθα πολλά για τον θηλασμό από το βιβλιο!! Πάνε παρε το βιβλίο κ θα βοηθηθεις!!! Φυσικά πάνω από όλα ηρεμία!!!!! :) Αν θέλεις να δώσεις ξένο τότε δώσε!!! Ένα πράγμα μόνο ψυχή μου ! μαθε να διαβάζεις το μωρό σου.. άστο να χωνεψει να κλαψει να ψάξει τη μαμά του για να νιώσει το φαγητό του τη μυρωδιά της...όλα αυτά!!! θα σου δώσει τα σημάδια του το μικράκι σου!!! :)

Εφάκι μπραβο για τα κιλάκια σας φτου φτουυυ!!

Βούλα μουυυυ να σε ρωτησω, γιατί σαραντησατε σημερα καλέ κ ςγώ εχθές??? μήπως δε μέτρησες σωστά?? :/ χαχα!! τα φορμακια τα περισσότερα μου τα πήρανε δώρο... κάποια όμτως ήταν αβολα αλλά κάποια με βόλεψαν πολύ! αν εξαιρεσεις οτι βγαίνουν τα ποδαράκια!!Μήπως οι κοκκινίλες είναι από κάποια αλλεργία πχ? οι φλις οι κουβερτούλες πειράζουν πολλά μωράκια μηπως την ενοχλησε?

Κορίτσια ήρθε σημερα το μαι ται μου!!! ΥΠΕΡΟΧΟΟΟ!! Πολύ εύκολο στην χρήση κ το μωρό μου πως ηρεμεί!!!

Α Αγάπη μου η Πατσούρου μου το είπε αλλά θα ψάξω κ θα σου πω..!!

Πάω να τελειώσω τα πράγματα για το ταξιδι! φιλια!

Χαχαχα! λες να εχω κανει λαθος? ειπα 7 / 10 με 7/11 ειναι 30 μερες κι αλλες 10 παμε 17/11, γι αυτο. τωρα ελαφρια τα υπολογισα αφου εκκλησια δεν με βλεπω να πηγαινω, ψιλοντρεπομαι...

Με γεια ο μαρσιππος!!!!!!!

Κορίτσια τα έχω φτύσει!!!! Μόλις κοιμήθηκε και ελπίζω για αρκετή ώρα! Είναι η τρίτη μέρα που δεν αφήνει το στήθος καθόλου και εγώ νιώθω κατάκοπη χτες το βράδυ του έδωσα ξένο για να κοιμηθούμε τουλάχιστον ένα τρίωρο! Σήμερα πάλι θα κάνω το ίδιο δεν την παλεύω!!!! Αν τον βγάλω απο το στήθος τότε διαμαρτύρεται και χτυπιέται! Δεν πιπιλάει κορίτσια αλλά ρουφάει τρώει ή νομίζω τουλάχιστον ότι τρώει γιατί κάτι φορές κάνει σφεντόνα την θηλή απο το τράβηγμα και την μαλάζει με τα χέρια! Μήπως δεν εχω πολύ γάλα πια και δεν του φτάνει; Αν είναι κληρονομικό της αδερφής μου της είχε σταματήσει στον τρίτο μήνα λέτε να είναι το ίδιο; Το στήθος πάντως πλέον είναι μαλακό οπότε δεν μπορώ να καταλάβω αν γεμίζει. Μόνο μετά απο χτες που δεν του έδωσα το βράδυ είδα ότι το πρωί ήταν λίγο πρησμένα αλλά τίποτα άλλο!

Σας διάβασα όλες αλλά δεν θυμάμαι όλα τα θέματα θα απαντήσω σε ότι θυμαμαι:

Εγώ συνεχίζω το ασβέστιο για όσο τον θηλάζω και έπαιρνα και σίδηρο αλλά το σταμάτησα γιατί με ταλαιπωρεί μια δυσκοιλιότητα και υποφέρω, έκανα όμως εξετάσεις πριν και ο αιματοκρίτης μου είχε ανέβει. Αλλά τώρα θα τον ξανααρχίσω γιατί πέφτουν τα μαλλιά μου και δεν παλεύεται. Τα βουτάει και ο μικρός και του μένουν στο χέρι!

Και εμένα ο μικρός παίρνει D3 και θα παίρνει σίγουρα όσο θα θηλάζει.

Vanz και εγώ όταν είναι πίνω ένα ποτηράκι μπύρα χάπια δεν έχω πάρει.

Όσο για τις κοκκινίλες μήπως σου έκανε αλλεργία απο κάτι; Άλλαξες πάνες; ή απορρυπαντικό; Μια ξαδέρφη μου που το έπαθε η μικρή της είχε βγάλει πρώτα σπιθουράκια στον πωπό της και σιγά σιγά γέμισε και ήταν απο μία πάνα που της την άλλαξε γιατί δεν βρήκε αυτές που έπαιρνε και μόλις ξανα άλλαξε σιγά σιγά φύγανε.

Μαριρεν όντως μηπως περνατε αλμα???

Για τις κοκκινιλες δεν αλλαξα τιποτα, απολυτως. ουτε φαγητο, ουτε απορρυπαντικο, τιποτα. τα ειδαμε ολα με τη γιατρο. απο καθαριοτητα παιρνουμε όσκαρ επισης ειπε. αυτο που εγινε μαλλον, επειδη ειναι διαχυτες οι κοκκινιλες, ειναι οτι προχτες το βραδυ παραζεσταθηκε στον υπνο του το μπεμπακι.

Μαριρεν μήπως περνάτε άλμα και γιαυτό θηλάζει συνέχεια;; το στήθος σου δεν πρήζεται γιατί λογικά έχει εδρεωθει η γαλουχία αυτό δεν σημαίνει οτι δεν έχεις γάλα!!! Θύμισε μου εσύ αδιαθετησες;;

Κατερίνα μου μήπως δεν καταλάβες κάτι καλά από τον σύμβουλο;;; μήπως εννοούσε να θηλαζεις ανά μια ώρα;; το γάλα το μητρικό είναι εύπεπτο!! Πάντως κάθε 3ωρο και πάντα ξένο θα οδηγηθεί σε απογαλακτισμο!! Και εγώ συμφωνω να αφήσεις το μωρό να σε οδηγήσει χωρίς προγράμματα και ρολόγια!!

Vanz δεν πετάς τις θηλές να βρείς την υγεία σου;; το μωρό σου θα θηλάζει πιο αποτελεσματικά. Ίσως γιαυτό τρώει αργά, αργεί να πάει το γαλατάκι στο στόμα του!! Δοκίμασε και χωρίς και θα δεις οτι είναι καλύτερα, ρώτα και την Τατιάνα!!

Έφη πολλά κακά γλυκιά μου!! Αυτό είναι που μας λένε οι γονείς μας την έκφραση έχω φάει τα σκατά σου!!! Όντως μετά τον πανικό που σου δημιουργεί αυτό το σκηνικό τα θυμάσαι και γελάς!!

Εμείς σήμερα δεν κάναμε κακά, να ανησυχησω που δεν λερωσαμε πάνα;; όχι φαντάζομαι αφού απο τσισακια έχουμε μπολικα!!!

Θα ρωτησω τον γιατρό αν είναι να δίνω και εγώ βιταμίνη!!

ρε συ δεν εχω καθολου δικη μου θηλιτσα... πολυ λιγο.. επιασε μερικες φορες η μπεμπα αλλα για πλακα.. δεν μπορουσε να πιει... βεβαια με τις ψευδοθηλες καπως εχει βγει πιο εξω κι η δικια μου... μπορει σε λιγο καιρο να μπορω...

κοριτσια δεν το πιστευω... οση ωρα γραφω εφαγε εφαγε εφαγε απο το αριστερο , χορτασε (!) και ξανακοιμαται !

Αγάπη διάβασε το! αν και λέει μόνο για την μητέρα!

Φυσικά οπως ειχα πει κ πιο παλιά μάσκα οπωσδήποτε και πλύσιμο χεριών! εγώ βάζω κ αντισηπτικό!

http://www.thilasmos.com/όταν-η-μητέρα-που-θηλάζει-είναι-άρρωστ/

Τατιάνα μο σε ευχαριστω για το άρθρο είσαι μανούλα σε αυτά! Δεν πρόλαβα να σας διαβάσω... Ειμαι στεναχωρημένη... Αρρώστησε κι ο μπεμπης μου με μυξουλες και δεν ειναι ούτε ενός μηνός ακόμη...

Καλησπερα και από μένα!Μπαίνω στα γρήγορα να σας πω νέα από παιδίατρο!

Ή μπεμπα είναι 4300 και 55,5 πόντους!Πήρε 1100 από τότε που βγήκαμε από την κλινική!Χαίρομαι,διοτι έπινε λίγο από το ξένο και δεν ηξερα τι ποσότητα έπινε από μένα!!Κινητικά πολύ καλή,όμως έχει την τάση να γυρνάει το κεφάλι προς τα δεξιά!Το καταλάβαμε εδώ και μέρες!Φυσικά μας είπε να το προσέξουμε μιας και θα μας οδηγήσει σε ρεβοκρανο!

Σήμερα θηλαζουμε όλη μέρα, όπου κι αν βρεθούμε!Στην παιδίατρο, στην καφετέρια, παντού!Έβγαλαν και με το θηλαστρο γιατί άρχισα να ποναω και τι έβγαλε...50 ml και από τα δύο!Χαχαχα!

Δεν πειράζει, άλλο το τι έβγαλε και άλλο το τι έχω!

Ή μεγάλη μου είναι καλά,ευτυχώς, και σε πολύ επίμονο βήχα,θα δώσω singulair!Οι δευτερομανουλες ίσως τα ξέρουν!

Αυτά τα νέα μας ςν ολιγης!

Θαβγραψω Αλή φορά για κάθε μια σας!Σα; Φιλώ καλές μου!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Αγάπη να πας τον μικρό στον γιατρό οπωσδήποτε!! Μην αγχωνεσαι με τον θηλασμό θα του δώσεις αντισώματα αλλά πρόσεχε τον!!!

Hope είναι πάρα πολύ καλό το βάρος σας!!! Μπράβο σας!!! Και εμάς έχει την τάση να γυρίζει αριστερά αλλά μου είπε ο γιατρός έχει να κάνει με την θέση πολύ είχε στην μήτρα και να μην ανησυχω!!

Έχουμε απο τη 1 το μεσημέρι που θηλαζουμε ασταμάτητα χωρίς υπερβολη και δεν χορτενει με τίποτα!!! Τα έχω παίξει και το μωρό κλαίει μόλις την βγάλω απο το στήθος!!! Δεν έχω γάλα, δεν εξηγείται τέτοια συμπεριφορά αλλιώς!!! Την έδωσα λίγο στον άντρα μου γιατί πλέον δεν αντεχα άλλο και εβγαινα εκτός εαυτού!!! Πονανε όλοι οι αδένες του στήθους απο το ρουφα και η θηλή μου!! Γιατί συμβαίνει αυτο;;

Πάω να κάνω ένα ντούς να χαλαρωσω !!!

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Διαφημίσεις

Τατιάνα μου τρέχεις με τις ετοιμασίες;; έφυγε ο σύζυγος με την προίκα του μωρού;; έχεις γιατρούς σήμερα γλυκιά μου ε;;

Έχω και εγώ γυναικολόγο σήμερα και πρέπει να κάνω και αποτρίχωση!! Τελικά δεν ηταν περίοδος γιατί σήμερα δεν είχα αίμα!!! Λοχεία θα ήταν αλλά θα ρωτησω και τον γιατρό!!

Καλημερες!!!!!

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Καλημέρα γλυκές μου!!! Να έχουμε μία όμορφη κ ήρεμη ημέρα!!! :) Πως είστε?? Πως κοιμηθήκατε?? εγώ με εναν άθλιο πονοκέφαλο κ ακόμα δεν έχει περάσει!!!Ε λέω να πάρω ενα ντεπονάκι (ήλπιζα να το αποφύγω αλλά δυστυχώς με τους πονοκεφάλους κ τις ημικρανίες έχουμε πολύ στένη σχέση!!!:/) εντάξει ο μικρός ευτυχώς στο 3ωρο ξυπνάει λες κ έχει βάλει ξυπνητήρι!! Μια χαρά ύπνο κάνουμε!!

Βουλα μου φτου φτου να συνεχισεί έτσι ο υπνάκος σας να ξεκουράζεσαι γιατί το έχεις ανάγκη!!Μακαρι όλες να είχαμε μωράκια που να κοιμάται τόσο για να ξεκουραζόμαστε!!Καλέ μετράς κ την πρωτη μερα κ την τελευταια!! χαχα! δεν πειράζει που δεν πήγες, άμα νιώθεις εσύ πως θέλεις να πας... δεν ειναι αναγκαστικό κ φυσικά όχι κατακριτέο!

Αγάπη μου όλα καλά?? Πως είναι ο μπέμπης?? έχει πολύ συνάχι κ μυξούλες?? κ εμένα εχει αλλά έίναι απο τον εμετούλι που κάνει.. :/ Ελπίζω να μην είναι τίποτα!!!!!! Μην στενοχωριέσαι καλή μου... μίλα με τον παιδίατρο κ πες μας πως πατε...

Μαρία μπράβο σας καλή μου!!!! :) Τι κορίτσαρος Χριστέ μου!!! φτου φτου!!!! ναι καλέ δεν εχει σημασια η ποσότητα!!! σκέψου πως αμα έμενα κ στο στήθος μπορεί να σε πονουσε πιο πολύ μετά!!! ;) για το κεφαλάλι λέτε να ρωτήσω κι εγώ?? εμένα δε γερνει το κεφαλάκι αλλά εχει την ταση να κοιμάται από τη δεξιά μεριά!!

Τασσουλιτσα μου εμένα ενας αδενας στο δεξί με εχει τεντώσει... ασε... κ εμένα καλή μου υπαρχουν στιγμές που κάθεται με τις ωρες κ δεν σταματάει... παρατήρησα οτι αυτό γίνεται όταν απλά.τπν θηλασμό τον κάνω γρήγορα κ ανησυχη κτλ... λες κ το νιώθει ο μικρός... έχει τύχει να φάει και 10' και να πεσει ξερός για άλλες 3-4 ώρες .. τι να πω?!?Ναι σημερα έχω γιατρούς!! 10 εχουμε παιδιατρο κ 19:30 γυναικολόγο!!! εγώ να δεις που πρέπει να βάλω ξυράφι γιατί φοβάμαι λόγω των ραμμάτων να κάνω κερι!!! αμαν....:/ ο και εσυ γιατρούλη?!?! άντε να δουμε τι θα πει κ εσένα!!!

Ασε ναι έφυγε ο άντρας μου με ενα αυτοκίνητο τίγκα, έκατσε το καημενο!!! χαμός χαμός!!! και εγω έμεινα με 2 τεραστιους σακους και χειραποσκευη κ το πορτ μπεμπε!!! Α κ έχουν μεινει παλι πραγματα πίσω!!! χαχα!! το μετά σκέφτομαι!!!! πήγαμε κ απο τα ικεα ενω δεν θα πηγαιναμε, ε να μην πάρουμε ενα τραπεζάκι για το δωμάτιο του μωρού?? ε να μην πάρουμε μια μικρή ραφιέρα για το σαλόνι?? που θα βαλουμε τις φωτο?! Μη σας τα πολυλογλώ απλά ισα που χορούσε ο συζυγός!!!!

Από αυριο σπίτι μου!!!!!!!!!! στην φωλίτσα μαςςςςς!!!!!!!! δεν το πιστεύω πραγματικά!!!!!!!!!!! Να ηρεμήσει κ το μωρό κ εμείς!!!! χιχι!!!!

Α κορίτσια έτοιμες να μάθετε για το πρωτο εμβόλιο του μωρού?! 47.30?!!!!! Και πρέπει να μάθω τώρα αν μπορώ να τα γράψω!!! Υπέροχα ε???

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Καλημερα καλες μου!Τι κανει η ομορφη παρεουλα μου?Τα μωρακια μας ειναι καλα?Ελπιζω να προλαβω να διαβασω τα νεακια σας,πριν ξυπνησουν τα ζουζουνια μου!Εμεις ειμαστε καλα!Η μπεμπουλα μου ακομη εχει κολικους!2 μερες μου εκανε σφιχτα τα κακα της,χθες ομως που εφαγα δαμασκηνα,επανηλθαν στο φυσιολογικο τους!Αλλα και παλι ζοριζεται το καημενο!Επισης,εχθες ηπιε ελαχιστο ξενο ολη μερα,και ενα μπουκαλι δικο μου,αντλημενο!Ολη την υπολοιπη μερα θηλαζαμε!Καναμε ενα βημα!:-)!Η μεγαλη μου,εχθες ηταν πολυ καλη!Ευχομαι να συνεχισουμε ετσι,αν και κρατω τις επιφυλαξεις μου!:tongue:

Τασουλα μου,πραγματι η κορη σου ειναι μικρη,αλλα με προβληματιζει που επιλεγει να ακουει τον πατερα της παρα εσενα!Αντιλαμβανεσαι εσυ τον τροπο με τον οποιο μιλαει ο συζυγος προς αυτην?Εννοω,ο τονος του ειναι πιο ηρεμος ή πιο σταθερος?Για παραδειγμα,η μεγαλη μου οταν την εβαζα ''τιμωρια'' γελουσε,γιατι καταλαβαινε πως στεναχωριεμαι,ενω στον αντρα μου ηταν πιο υπακουη!Μην σε αγχωνει,γιατι τα ιδια εκανε και σε μενα!

Οταν την συμβουλευεις να φαινεσαι αυστηρη και πως δεν προκειτε να υποκυψεις!Θα ειναι δυσκολο στην αρχη,θελει υπομονη και να μην σε παρει απο κατω!Ειμαι σιγουρη πως ειναι πολυ καλο παιδι,εισαι πολυ γλυκια και η ιδια!Αλλα,πρεπει να ειμαστε καπου καπου αυστηρες,μετα καλομαθαινουν,οσο ασχημο κι αν ακουγεται!Το ιδιο ισχυει και για μενα,που ποτε δεν της χαλουσα χατηρι Τασουλα!Σε ολα ελεγα ''ναι'',σε ολα ελεγα ''δεν πειραζει'' και θεωρω πως απο την πολυ αγαπη και αφοσιωση καταφερα σε καποια πραγματα το αντιθετο!Ξερεις ποσο καλα τα παμε τωρα που πλεον ειμαι λιγο πιο αυστηρη?

Εγω θα το παρω το 6μηνο Τασουλα μου!Θα χασω βεβαια,περιπου 200 ευρω τον μηνα,αλλα με συμφερει,γιατι δεν εχω κανεναν να μου προσεχει τα μικρα!Οταν παω ξανα,το καλοκαιρι δηλαδη,θα παρει ο συζυγος αδεια,δουλευει στο δημοσιο και δικαιουται 9μηνη αδεια!

Οσο για το επιδομα οαεδ το πηρα εγω!Ειναι γυρω στα 400 ευρω!Νομιζω θελει ληξιαρχικη πραξη γεννησης και ενα χαρτι απο την δουλεια!Εαν θυμαμαι καλα,γιατι τα εκανε ο αντρας μου αυτα!Θα τον ρωτησω και θα σου πω ακριβως!

Και μενα πλεον την πιπιλα την ζηταει συνεχεια,ενω πρωτα την επαιρνε μονο το βραδυ!Ξερεις τι κανω?Οταν την βλεπω να αντιδραει ''ασχημα'' και να ζηταει πιπιλα,παιρνω το ψαλιδι παω κοντα της και της λεω πως θα την κοψω και θα την πεταξω!Εκει ηρεμει!Και φυσικα το ξεχναει!Αν και εσενα ειναι πολυ μικρη και δεν ξερω εαν θα πιασει!Αστης λιγο χρονο,μπορει μονη της να το ξεπερασει!

Εφη μου,ασε,και γω αυτον τον καιρο βλεπω και λεω ''γιατι''?

Αλλα χθες που πηγαμε για καφε μετα την παιδιατρο,ενιωσα αλλος ανθρωπος!Η μπεμπα κοιμοταν του καλου καιρου,οταν ξυπνησε,την θηλασα χωρις ενδοιασμους και ηπιαμε εναν καφε ''της προκοπης''!Ενα απο τα καλα του θηλασμου,εχεις γαλα παντα και παντου,στην καταλληλη θερμοκρασια!:tongue::tongue:!Στην πρωτη μου κορη,πηγα λιγες μερες πριν στον παπα και κανονισαμε ημερα και ωρα!Δεν ηρθε σπιτι!Τωρα δε ξερω,γιατι ειναι και γιορτη!Ισως καλυτερα,φυσικα,γιατι σιγουρα θα ειναι εκει!

Πολυ καλο το βαρος σας κοριτσι!Και για αποκλειστικο θηλασμο,τελειο!

Αληθεια,οσες πηρατε ευχη,δωσατε λεφτα στον παπα?Για την ενορια και καλα!

Αγαπη μου,περαστικα και παλι ψυχη μου!Πως ειστε?

Εγω ανεφερα για την βιταμινη c!Μου ειχε πει η παιδιατρος πως σε αποκλειστικο θηλασμο,καλο ειναι η μητερα να λαμβανει αυτη τη βιταμινη,λογω οτι το παιδι δεν εκτιθεται στον ηλιο,λογω χειμωνα,και δεν μπορει να την λαβει απο καπου αλλου,σε αντιθεση με το ξενο που βρισκεται στα συστατικα!

ΜΗΝ της βαλεις παλι πανα!Θα σας παει πολυ πισω!Λογικη η αντιδραση της!

Εαν καθε φορα που το κανει της παιρνεις και απο ενα αγαπημενο της παιχνιδι?

Να κανεις κατι που θα την ενοχλησει πολυ!Γιατι μονο με την συζητηση δεν βγαινει τιποτα κοριτσια,κακα τα ψεμματα!

Κατερινα μου,τα κοριτσια με βρισκουν απολυτα συμφωνη με τις αποψεις τους περι γευματων!ΑΚΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ!Οχι τους αλλους!Να σου πω,στην πρωτη μου κορη,ετσι ημουν!Τωρα κανω αυτο που βλεπω πως ηρεμει το μωρο μου!Μου ελεγαν μην βγαινεις εξω!Και που βγηκα τι επαθα?Μην βγαζεις το μωρο πριν τις 40 μερες!Σε πληροφορω,εχει τοσο ωραιες μερες,την εβγαλα σε περιβαλλον καθαρο,και η μικρη ηρεμουσε,σε σημειο το προσωπακι της να ειναι γαληνιο!Θηλασε την μονο τοσο απο το ενα στηθος και τοσο απο το αλλο!Οσο ηθελε το μωρο,το αφηνα!

Απλως εχω κολλημα και την σηκωνω το βραδυ στο 4ωρο!Ασε που πλεον σηκωνεται μονη της,αλλα ειναι ενα απο τα κολληματα μου,πως το μωρο εαν κοιμηθει σερι θα παθει κατι!Σε αυτο,οτι κι αν μου πουν,δεν μπορω να το αλλαξω!:rolleyes:

Vanz μου,κοπελαρα μου,μακαρι να ημουν εκει,να σε βοηθουσα εστω σε κατι,στο λεω με το χερι στην καρδια!Εαν ημουν Θεσσαλονικη,ευχαριστως θα ερχομουν για συντροφια και οτι αλλο μπορουσα να πρσφερω!

Η ποσοτητα ξενου ειναι ελαχιστη!Οποτε βουρ στο βυζι!

Ψαξε και για αλλα τροφιμα που αυξανουν την παραγωγη!Υπαρχουν και κατι τσαγια,αλλα δεν ξερω ακριβως να σου πω!Ρωτα πιαδιατρο,μηπως γνωριζει!

Για τα σπυρακια,εχει μονο σωμα ή και προσωπο?Ειναι βαμβακερα αυτα που φοραει?Μηπως το υφασμα της προκαλει ερεθισμο?

Ψαξε και για την πανα!Ειχαμε θεμα στην μεγαλη με την πανα,γιατι τις προκαλουσε ερεθισμο!Μολις αλλαξαμε μαρκα,βελτιωθηκε!Τελος,μην ξεχνας πως το δερμαρακι τους ειναι πολυυυ ευαισθητο?Την κανεις καθε μερα μπανιο?Αν ναι,μειωσε το,μερα ανα μερα!

Τατιανα μου,με το καλο κοριτσι μου να παει ο αντρας σου στο νησι!Καλο ταξιδι να εχει,με το καλο να ανταμωσετε!Ποτε θα ξναρθεις Θεσσαλονικη?Λες να βολεψει να συναντηθουμε καποια στιγμη?:rolleyes::D

Σε βολεψε το μαι ται?Τι καλα!

Μαριρεν μου,ψαξε μηπως περνατε αλμα!

Κοιτα εδω εαν ειστε κοντα στις εβδομαδες http://www.mitrikosthilasmos.com/2011/11/blog-post_9583.html

Τασουλα μου,σιγουρα ειναι λοχεια!Ετσι την ειχα πατησει και γω στην πρωτη μου κορη!Για πανω απο μηνα ειχα αιμα,μια ερχοταν μια σταματουσε!Ειχα ακυρωσει 3 4 φορες το ραντεβου!

Ο γιατρος θα καταλαβει τι ειναι!Μπορει να το δει!Αντε να μας πεις νεα!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Τατιανα μου,εσεις θελατε ολοκληρο φορτηγο να μεταφερει ολα τα πραγματα σας!Χεχε!Τι να κανεις βρε κοριτσι?Δεν ειστε στο μερος που ειναι το σπιτι σας!Και στο νησι,οπως ειπες ειναι ακριβα και φανταζομαι δεν εχει την ιδια ποικιλια!Πωπωωω,πως θα τα μεταφερεις τα υπολοιπα μονη σου,εχοντας και το μωρο?Αχ Παναγια μου,ποσο σε σκεφτομαι!

Οσο για το εμβολιο,εμεις δεν πληρωσαμε κανενα στην μεγαλη!Αλλαξε πλεον αυτο?

Ποσα εμβολια θα κανετε?Εμεις στην 1η μου καναμε 2 τη φορα,και ετσι τελειωσαμε και πιο γρηγορα!Ειναι στην ιδιοσυγκρασια του καθε γιατρο!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Τατιάνα δεν σου το έγραψε το εμβόλιο η παιδίατρος;; έπρεπε να στο γράψει και να πας να το πάρεις!!! Εγώ έχω την φαρμακοποιό μου και έχω συνεννοηθεί και τα παίρνω όταν είναι να κάνουμε εμβόλιο, πηγαίνω στον γιατρό, μούρα γράφει και μετά πάω το χαρτί στο φαρμακείο!!! Ούτε εγώ είχα πληρώσει στην κόρη μου εκτός από ένα εμβόλιο μια μικρή συμμετοχή!!!

Περιμένουμε νεα απο την γιατρό και μην αγχωνεσαι για το εμβόλιο, μια χαρά θα τα πάει ο μικρός!!! Ελπίζω να έχει πάρει πολλά πολλά κιλακια!!! Και εμένα οι αδένες κάτω απο την μασχάλη με πονανε!! Θα κάνω ζεστές κομπρεσες μήπως έχει πετρωσει πουθενά τον γάλα πριν βάλω το μωρό στο στήθος!!!

Hope τι καλά τα νέα σου και να σε βλέπω ήρεμη!!! Μπράβο που τα καταφέρνεις μόνη σου!!! Ο άντρας μου παίζει πολύ μαζί της όταν είναι εδώ, πάρα πολύ!!! Δείχνει να του έχει αδυναμία και όταν λείπει με ρωτάει που είναι ο μπαμπάς!! Παρόλα αυτά όταν κάνει κάτι που δεν πρέπει της μιλάει αυστηρά και κοφτά και εκείνη τον ακούει!! Στο παρελθόν όταν της έβαζε τις φωνές η μικρή έσκυβε το κεφάλι και βουρκωνε και του έλεγα οτι δεν είναι σωστός αυτός ο τρόπος και την έπιανε και της μιλούσε και ηρεμουσε και πάλι τον άκουγε!! Δεν ξέρω εγώ και φωνές έχω βάλει και ήρεμα έχω μιλήσει και την έχω καλοπιάσει και την έχω αφήσει μόνη και τίποτα δεν πιάνει!!! Μου έχει πάρει τον αέρα μου φαίνεται!! Δεν θέλω να φωνάζω γιατί θα το κάνει και αυτή μετά!! Δεν θέλω να ταζω γιατί θα μου γυρίσει μπούμερανγκ!! Θα το βρω!! Θα κάνω αυτό που είπε η αγάπη θα λέω σε εσάς τι συνέβει και πως αντεδρασα να το συζητάμε!!!:P

Αύριο θα έρθει η αφεντικινα επίσκεψη και θα ζητησω την άδεια μου που είναι 2 μήνες για να γυρίσω τον Φεβρουάριο. Αν μου την αρνηθούν θα ζητησω το 6μηνο!! Θεωρούν Ούι επειδή έχω την μάνα μου δεν υπάρχει θέμα αλλά δεν μπορώ να αφήσω το μωρακι 2 μηνών είναι τόσο μικρουλι!!! Ούτε θέλω να κόψω τον θηλασμό απο τώρα, έκανα τόσο κόπο!!!

Όταν δεν της δίνω την πιπιλα βάζει τα δάχτυλα και ούτε αυτό το θέλω!!!

Δεν έχει κάνει το μωρό ακόμα κακά, 3η μέρα κορίτσια αγχωνομαι!!! Έκανε σχεδόν σε κάθε θηλασμό, τι είναι πάλι αυτό;;; εκοψα απο την διατροφή μου πόσα πράγματα για τις βλεννες και τώρα δεν κάνει καθόλου!!!

Το βράδυ και εγώ δεν μπορώ να την αφήσω να κοιμάται σερί αλλά γιατί πονάει τον στήθος μου!!! Σήμερα δεν μπορούσε να πιάσει την θηλή και ποναγα απο το τουμπανιασμα!!! Έχει ξυπνήσει και θηλασει στις 7, στις 8, στις 9 μόνο για 2 λεπτά μην λεω και πολλά δεν ξέρω και μετά ξανά κοιμάται!!! Το στήθος δεν αδειαζει και τρέχει!!! Τι είναι πάλι αυτό;; μου έκοψε και τον ύπνο μου!!!:-D

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσακια!

Τατιάνα τα εμβόλια αν εχει ΑΜΚΑ το μωρό δεν τα πληρώνεις. Κι εμάς μας το εγραψε να το πάρουμε πρώτα απο το φαρμακείο και μετα να πάμε τη συνταγή... Ποτε φεύγεις; Άντε να τακτοποιηθεις κι εσύ στο σπιτάκι σου... Λείπεις πολυ καιρό!....

Μαρία μου μπράβο που πήγατε για καφέ και για το δημόσιο θηλασμό! Και εγώ οταν το σκέφτομαι ντρέπομαι λίγο, αλλα άμα πρέπει να το κάνω θα το κάνω! Πονάει πολυ η μικρούλα με τους κολικούς; Αν ελαττώσεις το ξένο μηπως συνέλθει λίγο;...

Τασσουλα μου πως τα πάτε εσείς; Ακομα μαραθώνιους;;;

Εμείς χθες θηλασαμε στις 7:30 το απόγευμα κάναμε μπάνιο στις 8:30 ξανά έφαγε στις 9 και, και κοιμήθηκε 5μιση ώρες! Σκεφτόμουν να την ξυπνήσω αλλα μετα έλεγα αν πεινούσε δεν θα ξύπναγε;...

Εχω και την τομή και εχει αρχίσει και με πονάει και ο γιατρός μου ειχε πει να μην σηκώνω το μωρό γιατί ειναι πολυ βαρύ για μένα μέχρι να στρώσει και να περάσει η τομή, αλλα τι να κάνω που θέλει αγκαλιές;.... :-(

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Μαρία μου τέλη Γενάρη ξανα ερζομαι κ ξεκινάω κ τις ετοιμασίες της γαμοβαφτισης!!!! Γιατί να μην βολέψει να πάμε για καφεδάκι άμα είσαι εδώ ή ερθω εγώ κατά εκεί?!? :) με τα μπεμπάκια μας!!! Αν ειμαστε θεσνικη να πάρουμε κ την Βούλα!!!! :) Ασε τα πράγματα ευτυχώς θα με πάει ο αδερφός μου στο αεροδρόμιο κ από εκει θα ερθει ο αντρας μου(ο οποίος παρεπιπτόντως έφτασε κ ευχαριστώ για τις ευχούλες!! :) )!! αμα ημουν μονη φυσικα κ δε θα επερνα τόσα!! Κάναμε 1 εμβόλιο το οποίο τελικά μου το έγραψε και πήρα τα χρήματα πίσω (το ειχε ξεχάσει η καημένη!).. ουτε κιχ δεν εκανε ρο γιαβρί μου!! Το επόμενο τον άλλο μηνα τώρα!!

Τασσούλα μου οι αδένες που πονάνε ρώτησα έίναι πιθανόν επειδή κατεβάζει γάλα! απλά ειναι πιο ευαισθητο εκείνο το σημείο κ νιώθουμε έτσι! Ελπίζω να πάρεις όση αδεια ζητήσεις κοπέλα μου!! :) Περιμένουμε να μας πεις!!! εγώ επειδη ειμαι στο δημόσιο έχω ακόμα 11 μήνες μπροστά μου (2 μητρότητας κ 9ανατροφής) οπότε αργώ να δουλέψω ξανά!! Για τα κακάκια ρωτησα την γιατρό μου είπε να μην ανησυχουμε αν δεν κάνει κακάκια αλλά αν ζορίζεται κ δεν κάνει!!! Τότε πρέπει να μιλήσουμε με τον θεράπωντα ιατρό!

Έφη μου μου τα έγραψε ναι (ευτυχως ειχα παρει μαζι το βιβλιαριο του παιδιού!)!Αυριο πρωι πετάω!!! Να δω ποτε θα τακτοποιηθώ! ο αντρας μου μου λεει εχει γεμίσει το σπίτι κ δε χωράς να περάσεις!! φαντασου τι γινεται!!!! μια χαρα κοιμηθηκατε καλέ εσείς!!!! έτσι να συνεχίσει κ να μην το ξυπνάς το μικράκι σου να κοιμάσαι κι εσύ κ να ξεκουράζεσαι!!!!! :) Ακόμα σε πονάει η τομή??

Κορίτσια πήγαμε σην γιατρό σήμερα!!! ειχαμε ενα ολοκληρο 30' το οποίο φυσικά δεν το ξοδέψαμε γιατί δεν είχα πολλές ερωτήσεις!!!! Έίμαστε 3930 από 3170!!!!!!!!!!!!! υπέροχα?!?!?!? 😆😆😆 ξέρετε πόσο χάρηκα?!? υψος δεν πηραμε καθόλου δυσρυχώς δεν πειράζει!! έζουμε μία τάση για ρεβοκρανο κι εμείς.. μία τάση για να γυρνάει δεξιά... μου είπε να τον ξαπλώνω από τη αριστερή κ να βάζω μια πετσετουλα ενα μαξιλαρακι κατι σα σφινάκι για να μην γυρνάει.. αυτό το έχουν όλα τα μωράκια γιατί έτσι γεννιουντε.. ενα μερος του κρανιου τους ειναι πατικομενο απο την μήτρα και επειδη τους ειναι πιο ευκολο γιατι βολευει απο εκει ξαπλωνουν συνεχεια απο εκεινη τη μερια.. ετσι μεχρι να σχηματιστει ομοιομορφα το κρανιο εμεις προσπαθουμε να το αποφυγουμε κ να το παρατηρουμε!! Για το κεφαλακι του κ την ξηροδερμια ειπε θα φυγει μονο του μην ασχοληθουμε καν.. που τρομαζει το μωρο πολλες φορές το ίδιο.. μου εδωσε κ φακελάκια για φυλαξη γαλατος.. Όλα καλά μου είπε ειμαστε πολύ καλά...!!! και οτι χρειαστω να την πάρω τηλ να της στειλω μηνυμα κ θα επικοινωνήσουμε!!!!! :)

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

καλησπέρα κοριτσια! Πως ειστε;;

Δεν προλαβαινω να γραψω πολλά.. ο μικρος ξεκινησε να θηλάζει πιο πολυ ευτυχως και μειωσαμε στα 400ml το ξένο, αλλα παιδιά πονάει το καμαρι μου.. σημερα ολο το πρωί ηθελε αγκαλιά ποναγε... φαγωμένος, αλλαγμενος αλλα καθολου ησυχια!! Θελουμε να τον παμε παλι στον γιατρο να δουμε τι γινεται..

Ελπιζω να μπω μετα παλι.. σας διαβαζω ολες!! Φιλια!!

dogdogard20151021_8_My%20child%20is.png

Καλημερα κι απο εμάς!

Εχω πρώτα δυο ερωτήσεις να κανω πριν να τις ξεχάσω: απο που πήρατε μπλούζες θηλασμού και τι ειναι το μαι ται;

Λοιπόν εμεις τρέχαμε χτες. Πήγαμε και τα δυο μωρά στον παιδίατρο κι εγινε πανικός να κλαίνε κι οι δυο μαζι! Τελικά στην κόρη μου άρχισα αντιβίωση. Ο γιος μου δεν εχει καταρροή αλλά τον ακούω μπουκωμένη κι ο παιδίατρος είπε να του βάζω φυσιολογικο όρο και να συνεχίσω το θηλασμο! Σε ολα τον βρήκε καλα αλλά πρεπει να τον παρακολουθώ. Απλά χτες οταν του έβαλα όρο στη μυτούλα μου έβγαλε κίτρινη μυξουλα και γιαυτο αγχώθηκα. Σημερα δεν έβγαλε μυξουλα. Τι να πω... Ο Θεός βοηθός!

Η κόρη μου ειναι καλύτερα. Σας ευχαριστω πολυ για τη συμπαράσταση. Κάθε συμβουλή σας ειβαι πολύτιμη!

Τατιάνα μου καλο ταξιδι σας εύχομαι! Τασουλα μου υπομονη κοπέλα μου μην ξεχνάς οτι θηλαζεις μονο απο το ένα στήθος και γιαυτο ίσως παιδεύεσαι τόσο...

Φιλακια στις και στις υπολοιπες. Αχ σας ζηλεύω που έχετε τη δυνατότητα να βρεθείτε απο κοντα! Ειλικρινά το σκεφτόμουν σημερα αυτο οτι θα ριναι πολυ δύσκολο για εμένα να σας γνωρίσω από κοντά...

Για το ρεβοκρανο κορίτσια σας μίλησα ξανά γιατι το περάσαμε στην κόρη μου. Μην το πάρετε αψήφιστα γιατι εμεις πήγαμε απο νωρίς για φυσιοθεραπεία και η φυσικοθεραπεύτρια μας είπε οτι πρεπει να κανει απο νωρίς το βρέφος φυσικοθεραπεία γιατι μετα θα ειναι αργά! Πολλοί είναι οι παιδίατροι που δεν παραπέμπουν σε φυσιοθεραπευτή αλλά κατα την άποψη μου πάρτε συμβουλή κι απο φυσιοθεραπευτή! Σε πια είπε οτι δεν ειναι ρεβοκρανο; Μα το ρεβοκρανο ειναι αυτο ακριβώς! Δηλαδή η στάση που συνήθισε το μωρο να εχει στην κοιλια! Μην αγχώνεστε όμως δεν ειναι τιποτα απλά ψάξτε το λίγο!

Κατερίνα μου κόψε όσο μπορείς το ξένο, για να σταματήσει να πονάει τόσο πολυ το μικρακι σου!

Αγάπη το μαι ται ειναι ύφασμα σαν το σλινγκ αλλα οταν το φοράς πιάνει και στους δυο ώμους και πίσω στην πλάτη κάπως νομίζω και το μωρό είμαι όρθιο μπροστά σου σαν το μαρσιπο.

Μπλούζες θηλασμού μια εχω απο την εγκυμοσύνη απο τα orchestra την είχα πάρει, αλλα τώρα μπήκα σε σκέψεις γιατί μάλλον θα χρειαστεί καμια ακομα, αλλιώς τι αλλο θα βόλευε;...

Ελπίζω το μωράκι σου να το περάσει ελαφρά και γρηγορα περαστικά και στη μικρούλα!

Αλήθεια το ρεβοκρανο το βλέπεις οταν το μωρό ειναι όρθιο και κρατάει το κεφάλι του ή ξαπλωμένο; Δεν εχω καταλάβει...

Μπράβο Τατιάνα για το βάρος σας! Μια χαρά είστε φτου φτου!!!

Κρίμα είμαστε όλες απο διαφορετικά μέρη, αλλιώς τι ωραια θα ήταν να συναντιόμασταν μαζί με τα μωράκια μας!!!

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...