Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Maraki S. είπε:

Καλησπέρα, να σε ρωτήσω δεν είχες αναισθησία όταν σου κάνανε την εξέταση για το μικροβιωμα; Εμένα θα μου την κάνουν παράλληλα με την υστεροσκοπηση που θα κάνω και απ'όσο ξέρω θα κοιμάμαι. Ήταν επώδυνη η διάρκεια ή το μετά;

Καλησπέρα!

μονο του το μικρό βίωμα δεν έχει αναισθησία  εγώ προσωπικά την πρώτη φορά πόνεσα αρκετά ! Μετά αφήνει πόνους περιόδους και λιγάκι αιματακι αλλά και αυτό για 2 μέρες ! 🙏

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Hope και Εφη να σας ζήσουν να τα χερεστε με υγεία και σύντομα να ηρεμήσουν τα μικρα σας να κοιμούνται τις νυκτες!!!

Εφη μου δεν ειμαι καλύτερα κι ετςι πήγα στο παθολόγο σημερα και επειδη λογω θηλασμού δεν επιτρέπεται σιρόπι ή αντιβίωση μου έδωσε μονο κατι σπρευ για τη μύτη και το λαιμό!

Τατιάνα μου σε καλή μεριά τα χρήματα που περιμένεις! Θα σας χρειαστούν οπωσδήποτε!

Τασουλα μου τι εννοείς για βιταμίνη c; Την παίρνεις εςυ ή το μωρο; Εμεις δίνουμε μια σταγόνα βιταμίνη d3 στο μωρο για πρόληψη της ραχιτιδας αν αυτο εννοείς... Επίσης απο σημερα άρχισα κι εγω εκτός απο βιταμίνες και το feroclobin το οποίο περιέχει λίγο σίδηρο φιλικό οξύ βιταμίνες β που βοηθούν κ στη ψυχολογία! Για να δω τι θα δω!

Τον νοιώςετε το σεισμό ε; Νομίζω στην Πάτρα νοιώθατε αρκετά συχνά σεισμούς απο οτι μου είπαν συναδέλφισσες μου που σπούδαζαν εκεί;

Κι εγω το ίδιο με την κόρη μου! Ποσών ετών ειναι η δίκη σου; Πως να τους βάλουμε όρια δεν ξερω αλλά πρέπει να το μελετήσουμε λίγο το θεμα και να ανταλλάξουμε απόψεις γατί ειναι πολυυυ σημαντικό να τους φέρουμε όρια σε αυτή την ηλικία!

Ναι η μικρή παει στον παιδικό. Ολα σχεδόν τα μωρά ειναι άρρωστα στον παιδικό και απο τη στιγμή που δεν μου κανει πυρετό τη στέλνω! Στις αρχές δεν την έστελνα οταν αρρώστουσε αλλά δεν συμφέρει γιατι ειναι συνεχεια με μυξες! Άσε που οταν την αφήνω σπιτι μετα δεν θελει να πηγαίνει στον παιδικό! Αν δω μεταξύ εχω κι άλλο προβλημα με την κόρη μου αν μπορείτε να μου πειτε καμία ιδέα! Απο τον καιρό που ήρθε ο μπεμπης η κόρη άρχισε να μου κατουράει πάνω της πάλι ενώ στο σχολείο πηγαίνει κανονικά στην τουαλέτα. Στο σπιτι αρνείται να πηγαίνει οταν της λέω να τη βάλω καεί τα κανει πάνω της! Μπορει να αλλάξουμε και πέντε φορές! Να της βάλω πάλι πανί λέτε;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμείς είμαστε 22 μηνών οπότε ακόμα φοράμε πάνα!! Ξέρω οτι είναι χαρακτηριστική αντίδραση αυτή για τα μεγαλύτερα παιδιά!! Μην της βάλεις πάνα γιατί είναι πίσω γύρισμα!!! Ψαξτο λίγο στο ίντερνετ μήπως βρείς κάτι για το πως να το αντιμετωπισεις!! Εγώ πάντως έχω παρατηρήσει οτι από τότε που ήρθε η μπεμπα θέλει συνέχεια την πιπιλα της!!! Πριν την ήθελε μόνο για τον ύπνο, αλλά τώρα την ζητάει συνέχεια και όταν δεν την έχει βάζει τα 2 δάχτυλα στο στόμα!!! Δεν το έκανε ποτέ δεν ξέρω γιατί το κάνει τώρα και αν πρέπει να κάνω κάτι!!

Για τις βιταμίνες θα βρω τον χαρτί και θα σου πω γιατί μπορεί να λέω βλακειες και να είναι αυτό πολύ λες και εσύ!!! Εσύ τις δίνεις αυτές τις σταγόνες;;

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Εμείς είμαστε 22 μηνών οπότε ακόμα φοράμε πάνα!! Ξέρω οτι είναι χαρακτηριστική αντίδραση αυτή για τα μεγαλύτερα παιδιά!! Μην της βάλεις πάνα γιατί είναι πίσω γύρισμα!!! Ψαξτο λίγο στο ίντερνετ μήπως βρείς κάτι για το πως να το αντιμετωπισεις!! Εγώ πάντως έχω παρατηρήσει οτι από τότε που ήρθε η μπεμπα θέλει συνέχεια την πιπιλα της!!! Πριν την ήθελε μόνο για τον ύπνο, αλλά τώρα την ζητάει συνέχεια και όταν δεν την έχει βάζει τα 2 δάχτυλα στο στόμα!!! Δεν το έκανε ποτέ δεν ξέρω γιατί το κάνει τώρα και αν πρέπει να κάνω κάτι!!

Για τις βιταμίνες θα βρω τον χαρτί και θα σου πω γιατί μπορεί να λέω βλακειες και να είναι αυτό πολύ λες και εσύ!!! Εσύ τις δίνεις αυτές τις σταγόνες;;

Ναι δίνω τις βιταμίνες και θα τις παίρνει μεχρι ενός έτους! Για το πιπίλισμα λένε οτι ειναι παρηγοριά! ;)Ειναι μικρούλα η δίκη σας! Πωπω τι όρια να θέσεις κι εςυ σε αυτή την ηλικία;;;!! Μονο αγκαλιές θελει!

Εν τω μεταξύ δεν σου είπα! Τα ξημερώματα μου έκανε κακά με βλέννα οταν τον άνοιξα να τον αλλάξω μου έκανε ξανά ρουκέτα πάνω στις πυτζαμες μου! Τηλεφώνησα στον παιδίατρο κ είπε οτι δεν σημαίνει κατι η βλέννα. Μπορει να ειναι λοίμωξη στο έντερο.. Αυριο θα τον παμε για την προγραμματισμένη του εξέταση.

Ναι είναι μικρούλα, βασικά εγώ την βλέπω και αυτή μωρο ::P

Μήπως τον πείραξε κάτι που εφαγες τον μικρό;; ο γιατρός μου είπε οτι αν οι κενώσεις είναι εκρηκτικές σημαίνει οτι δεν έχει βγεί ο αέρας με το ρέψιμο!!!

Έφη εσένα αλήθεια ενεργηθηκε το μωρό;;

Εμείς σήμερα μόνο αεριακια ενώ είχαμε συνηθίσει σε κάθε αλλαγή πανας να βλέπουμε και μια κοτσιλια!!! Περιμένω και εγώ μεγάλη κένωση λοιπόν!!

Λοιπόν δεν έχει κατέβει αίμα όπως στην περίοδο μόνο λίγο στο σκούπισμα κάθε φορά και είναι κεραμιδί το χρώμα!! Λέτε να είναι λοχεία ακόμα;; θα δούμε την πέμπτη!!! Δεν θα είχα ροή πολύ αν ηταν;;

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Καλησπέρα κοριτσακια μου! Τι κανετε;;

Εμεις χθες ειχαμε εναν καυγα με την παιδιατρο-συμβουλο θηλασμού!! Το παιδί ειχε δυσπεψία! Με τις οδηγιες της ανα μια ωρα στο στηθος και συμπληρωμα, το παιδί δεν χωνευε και ειχε γκρινια και τσιριζε!! Η δε κοιλιτσα του μεγάλη και πλατιά!! Την πηρε η μάνα μου τηλέφωνο και την ρώτησε, το παιδί ποτε θα προλάβει να χωνέψει αν ειναι συνεχεια στο στηθος και μετά ανα μια ωρα παιρνει εστω και λιγο ξένο; η γιατρός κουβέντα! Μετά μας ειπε οτι αφου παιρνει ξένο θα τρώει ανα 3 ωρες!! Ειμαστε εξαλλες και εγώ και η μαμά με τις χαζες οδηγιες που μας εχουν δωσει ολοι και εχουμε φτάσει στο σημείο το παιδί να εχει φτάσει 4,5 κιλά πριν καν κλεισει ο μηνας!! Τωρα το παλευουμε να μπουμε σε προγραμμα ανα 3 ώρες ξένο αφού πρώτα φάει απο εμενα. Μακαρι να καταφέρουμε να κανουμε και καποιο γευμα αποκλειστικά με θηλασμό! Το βραδυ το εχουμε καταφερει για 2 γευματα!

Τασσουλα μου, εμενα μου εχει λειψει η δουλεια.. βεβαια και μεχρι το σουπερ μαρκετ που παω μου λειπει και ο μικρος.. απλα δεν εχω μαθει ολη μερα σπιτι και να μη μπορω να κανω κατι.. αμαρτια που το λεω, αλλα αληθεια! θελω να 40ντισω να βγαινουμε με τον μικρο εξω..

Τατιανα μου μπραβο για τα χρηματα! Αντε να πας σπιτακι σου να ηρεμησεις!!

Εφη και Μαρακι να σας ζησουν!!

Αγαπη μου περαστικα !!!

Σας αφηνω μηπως αφησω τον μικρο μια ωρα στη μαμα και παω μεχρι το αλλο σπιτι

dogdogard20151021_8_My%20child%20is.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια καλησπερα τι κανετε? σας διαβαζω ολες αλλα δεν προλαβαινω να σας γραψω... ζω εναν γολγοθα... Λοιπον η μπεμπα πλεον δεν εχει καθοοοολου κολικους ! τελειο... Θηλαζω συνεχεια όμως, εχω γινει ενα ρακος. Χαλαλι... ημουν μονη μου και γυρσε ο αντρας μου προχτες φορτωμενος με μια ιωσαρα... μυξες, φταρνισματα, βηχες... κλειστηκα στο παιδικο , δεν βγαινω. Τα εχω δει ολα. Δεν εχω βοηθεια απο πουθενα. Το μωρο συνεχεια αγκαλια, δεν κοιμαται πουθενα μακρια μου, δεν βγαινω παρα μονο για τουαλετα, αποστειρωσεις τις θηλες συνεχεια, οινοπνευματα οπου περναει ο αντρας μου, αυριο θα ερθει κι η 7χρονη κορη του οπως καθε τετσρτη και δεν αντεχωωωωω... χτε βεβαια μ εφερε ενα μαρσιππο για να αρχισω τις βολτες αφου σημερα σαραντισαμε.. για να δουμε..

Δινω περιπου 30-40 ml - τοσο θελει απο μονη της η μπεμπα - το βραδυ γυρω στις 9μιση μετα απο μπανακι και στηθος και γλαρωνει κ ξαπλωνουμε μαζι. κοιμαται σα μεγαλος ανθρωπος, κιχ το πουλακι μου, μεχρι το πρωι με διαλλειμματα καθε 3 ωρες που βαζω ξυπνητηρι για να τη θηλασω. το βραδυ εχει σταματησει να λερωνει και πολυ, κρατιεται μεχρι το πρωι. τη μερα εχει μαλλον λιγη πεινα - χωρις το ξενο - αλλα θελω να κρατησω το θηλασμο κι ας μεινω αναπηρη. ποναει ολο μου το κορμι.. με ενα χερ σας γραφω τωρα... ειμαι αρκετα κουρασμενη, δεν μπορω να γραψω πιο οργανωμενα

Ερωτησουλες:

1. παιρνει κσμισ χσπια μαγιας? εγω πηρα σημερα, δεν μπορω σταγονα σταγονα ταιζω τη μικρη... γισ να δουμε

2. προχτες εβγαλε κοκκινιλες σ ολο το σωμα. δεν εφαγα κατι περιεργο ή διαφορετικο. σημερα καπως υποχωρησαν. η γιατρος ειπε αν επιμεινει να το δουμε. εχετε καμια ιδεα τι μπορει να ειναι?

3. ΑΥΤΑ ΤΑ ζιπουνο-φανελο-κορμακια διαολε γιατι τα κανουν τοσο αβολα??? σ επειδιξη μοδας θα παει το μωρο? εχω μεγαλυτερα νουμερα και παλι οχι στριμωξε το κεφαλι, οχι βολεψε το χερακι μαλακα, οχι το ενα ποδι ετσι το αλλο αλλιως εεεεεεεεεεεε ... τα νευρα μου

Κοριτσακια σας ευχαριστούμε για τις ευχές σας!!

Μα πως πέρασε ένας μήνας;! Απίστευτο μου φαίνεται! Πρέπει να χαιρόμαστε καθε στιγμή με τα μωράκια μας ακομα και τις δύσκολες γιατί περνάει τόσο γρηγορα ο καιρός!

Κατερινακι μήπως να ακολουθήσεις το ένστικτο σου μηπως και ηρεμήσεις; Νομίζω χειρότερα αγχώνεσαι έτσι... Ήμουν κ εγώ έτσι μπερδεμένη έκανα μηχανικά κάποια πράγματα μονο και μονο επειδή έτσι διάβαζα, αλλα είδα τελικά ότι δεν λειτουργεί και πέταξα ρολόγια και προγραμμα και το πάλεψα απλα ακούγοντας το μωράκι μου.

Vanz μου εγώ αντί για χάπια πίνω που και που καμια μπύρα μισό ποτηράκι κρασιού... Μου το είπε και ο γυναικολόγος μου καλύτερα μου λέει απο τα χάπια...

Όσο για τα ζιπουνάκια συμφωνώ! Αυτά που πρέπει να στριμώξεις το κεφαλάκι του μωρού στο άνοιγμα με τρομοκρατεί! Γι αυτο τα περισσότερα που πήρα ήταν αυτά που ανοίγουν μπροστά...

Για το θηλασμό μπράβο για την προσπάθεια σου, θα ανταμειφθείς να είσαι σίγουρη!

Τασσούλα μου νομίζω τόσο στο μαρσιπο όσο και στο σλινγκν πρέπει να νιώθεις ξεκούραστα και να μην πονάς κάπου... Εμείς κακάκια κανονικά και πολλα, παρα πολλα...

Σήμερα είχαμε περιστατικό που τώρα που το σκέφτομαι γελάω εκείνη την ώρα όμως έτρεχα! Άλλαζα την μπέμπα και ενώ ήμουν έτοιμη να της βάλω την καθαρή πάνα αρχίζει μια γκρίνια και ενα κλάμα αλλο πράγμα. Εντωμεταξύ όταν δεν θέλει να ειναι ξαπλωμένη νευριάζει παρα πολυ... Απο τα νεύρα της άρχισαν να της φεύγουν κακάκια και να εκτοξεύονται. Εγώ να προσπαθώ να την καθαρίσω με το ενα χέρι, να της βάλω πιπίλα με το αλλο και αυτή να μην με αφήνει και να χτυπιέται... Και εκεί που κατάφερνα να την καθαρίσω, τα ξαναέκανε. Χάλασα τρεις πάνες και ούτε και εγώ ξέρω ποσά μαντηλακια... Λερώθηκαν τα πάντα, εγώ, ρούχα, σελτεδακι, το κάλυμμα του κρεβατιού, τα πόδια της, η πιπίλα... Ένας χαμός!!!!

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Ε ναι λοιπόν η κόρη μου η μεγάλη μου καταφερε να ανεβάσει και πυρετό! Ειμαι μας το άγχος...! Θα την πάω κι αυτή στον παιδίατρο αυριο.

Vanz μου μα γιατι βάζεις ξυπνητήρι κάθε 3 ώρες; Μην τρέλενεσαι που ειναι άρρωστος ο άντρας σου. Μπορει να σας πλησιάζει αν βάζει μασκουλα! Και να πλένει συχνά τα χέρια του!

Τατιάνα μου σε ευχαριστω για τις συμβουλές σου περί ίωσης! Τα διάβασες σε με ανα άρθρο που να μπορω να τα διαβάσω κι εγω γιατι δεν τα γνώριζα αυτά!

Δεν θυμάμαι τη έγραψαν οι υπόλοιπες. Ελπίζω να μην παρεξηγούμαστε!

Vanz μου εγώ αντί για χάπια πίνω που και που καμια μπύρα μισό ποτηράκι κρασιού... Μου το είπε και ο γυναικολόγος μου καλύτερα μου λέει απο τα χάπια...

Όσο για τα ζιπουνάκια συμφωνώ! Αυτά που πρέπει να στριμώξεις το κεφαλάκι του μωρού στο άνοιγμα με τρομοκρατεί! Γι αυτο τα περισσότερα που πήρα ήταν αυτά που ανοίγουν μπροστά...

Για το θηλασμό μπράβο για την προσπάθεια σου, θα ανταμειφθείς να είσαι σίγουρη!

ενταξει κατι τετοια θελουν βιντεο, να τα βλεπετε μετα οταν μεγαλωσει ! Ασε αυτο με το κεφαλι... γιατι τα χερια? να λες τωρα θα βγουν απο το ανοιγμα ολα τα δαχτυλα ή θα μεινει μεσα κανενα απο το ζορι? ενταξει πολυ προσοχη θελουν... εντωμεταξυ τα πιο καλα, τα πιιο ακριβα ειναι και τα δυσκολοτερα... θα στειλω τον μπαμπα τζαμπο να μου φερει κατι απλα, τελεια, που ανιγουν απο μπροστα, μια χαρα με βολεψαν..

μια μπυριτσα τι να μου κανει εμενα .... θελω καζανια με τοσο λιγο γαλατακι που εχω...

Vanz μου μα γιατι βάζεις ξυπνητήρι κάθε 3 ώρες; Μην τρέλενεσαι που ειναι άρρωστος ο άντρας σου. Μπορει να σας πλησιάζει αν βάζει μασκουλα! Και να πλένει συχνά τα χέρια του!

Τατιάνα μου σε ευχαριστω για τις συμβουλές σου περί ίωσης! Τα διάβασες σε με ανα άρθρο που να μπορω να τα διαβάσω κι εγω γιατι δεν τα γνώριζα αυτά!

Δεν θυμάμαι τη έγραψαν οι υπόλοιπες. Ελπίζω να μην παρεξηγούμαστε!

Αγαπη δεν ειναι αυστηρα τριωρο... ξερεις 2-3 φορες μεσα στη νυχτα γιατι εχουμε προβληματακι με το βαρος και πρεπει να τρωει...

Μασκουλα πηρε αλλα παλι γωριζω πολυ καλα οτι υποπτοι ειναι και τα ρουχα μας κσι τα μαλλια μας, κτλ

ευχαριστώ για τις ευχούλες καλές μου!! Αύριο αποχωρέί ο άντρας!! χεχε!!

Κατερίνα μου χαλάρωσε λίγο πουλάκι μου κ γράψε τους όλους!!!! πραγματικά!!!! όπως νιωθεις συ θα πράξεις!!! αν ειναι δυνατον τι σβουλος θηλασμού ήταν αυτος?! Τραγικός!! Λοιπόν θα γινω γραφική αλλά εγώ έμαθα πολλά για τον θηλασμό από το βιβλιο!! Πάνε παρε το βιβλίο κ θα βοηθηθεις!!! Φυσικά πάνω από όλα ηρεμία!!!!! :) Αν θέλεις να δώσεις ξένο τότε δώσε!!! Ένα πράγμα μόνο ψυχή μου ! μαθε να διαβάζεις το μωρό σου.. άστο να χωνεψει να κλαψει να ψάξει τη μαμά του για να νιώσει το φαγητό του τη μυρωδιά της...όλα αυτά!!! θα σου δώσει τα σημάδια του το μικράκι σου!!! :)

Εφάκι μπραβο για τα κιλάκια σας φτου φτουυυ!!

Βούλα μουυυυ να σε ρωτησω, γιατί σαραντησατε σημερα καλέ κ ςγώ εχθές??? μήπως δε μέτρησες σωστά?? :/ χαχα!! τα φορμακια τα περισσότερα μου τα πήρανε δώρο... κάποια όμτως ήταν αβολα αλλά κάποια με βόλεψαν πολύ! αν εξαιρεσεις οτι βγαίνουν τα ποδαράκια!!Μήπως οι κοκκινίλες είναι από κάποια αλλεργία πχ? οι φλις οι κουβερτούλες πειράζουν πολλά μωράκια μηπως την ενοχλησε?

Κορίτσια ήρθε σημερα το μαι ται μου!!! ΥΠΕΡΟΧΟΟΟ!! Πολύ εύκολο στην χρήση κ το μωρό μου πως ηρεμεί!!!

Α Αγάπη μου η Πατσούρου μου το είπε αλλά θα ψάξω κ θα σου πω..!!

Πάω να τελειώσω τα πράγματα για το ταξιδι! φιλια!

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια τα έχω φτύσει!!!! Μόλις κοιμήθηκε και ελπίζω για αρκετή ώρα! Είναι η τρίτη μέρα που δεν αφήνει το στήθος καθόλου και εγώ νιώθω κατάκοπη χτες το βράδυ του έδωσα ξένο για να κοιμηθούμε τουλάχιστον ένα τρίωρο! Σήμερα πάλι θα κάνω το ίδιο δεν την παλεύω!!!! Αν τον βγάλω απο το στήθος τότε διαμαρτύρεται και χτυπιέται! Δεν πιπιλάει κορίτσια αλλά ρουφάει τρώει ή νομίζω τουλάχιστον ότι τρώει γιατί κάτι φορές κάνει σφεντόνα την θηλή απο το τράβηγμα και την μαλάζει με τα χέρια! Μήπως δεν εχω πολύ γάλα πια και δεν του φτάνει; Αν είναι κληρονομικό της αδερφής μου της είχε σταματήσει στον τρίτο μήνα λέτε να είναι το ίδιο; Το στήθος πάντως πλέον είναι μαλακό οπότε δεν μπορώ να καταλάβω αν γεμίζει. Μόνο μετά απο χτες που δεν του έδωσα το βράδυ είδα ότι το πρωί ήταν λίγο πρησμένα αλλά τίποτα άλλο!

Σας διάβασα όλες αλλά δεν θυμάμαι όλα τα θέματα θα απαντήσω σε ότι θυμαμαι:

Εγώ συνεχίζω το ασβέστιο για όσο τον θηλάζω και έπαιρνα και σίδηρο αλλά το σταμάτησα γιατί με ταλαιπωρεί μια δυσκοιλιότητα και υποφέρω, έκανα όμως εξετάσεις πριν και ο αιματοκρίτης μου είχε ανέβει. Αλλά τώρα θα τον ξανααρχίσω γιατί πέφτουν τα μαλλιά μου και δεν παλεύεται. Τα βουτάει και ο μικρός και του μένουν στο χέρι!

Και εμένα ο μικρός παίρνει D3 και θα παίρνει σίγουρα όσο θα θηλάζει.

Τασούλα εμένα ο γιατρός μου μου είπε ότι παπ θα κάνουμε μετά το τρίμηνο. Εμένα με εξέτασε κολπικά. Πότε είχες αδιαθετήσει στην πρώτη σου κόρη; Αν είναι μόνο καφέ θα είναι ακόμα λόχεια λογικά.

Και εμένα ο μικρός που και που κάνει βλέννες και μάλλον είναι απο κάτι που έχω φάει αλλα ο παιδίατρος μου είπε να μην ανησυχώ δεν είναι κάτι. Τώρα τι να πω.

Πάντως και εμείς τον μικρό τον έχουμε μάθει σε φασαρία και θορύβους μόνο το βράδυ υπάρχει ησυχία για να καταλαβαίνει την διαφορά σιγά σιγά.

Hope και Έφη να τα χαίρεστε τα μωράκια σας!

Vanz και εγώ όταν είναι πίνω ένα ποτηράκι μπύρα χάπια δεν έχω πάρει.

Όσο για τις κοκκινίλες μήπως σου έκανε αλλεργία απο κάτι; Άλλαξες πάνες; ή απορρυπαντικό; Μια ξαδέρφη μου που το έπαθε η μικρή της είχε βγάλει πρώτα σπιθουράκια στον πωπό της και σιγά σιγά γέμισε και ήταν απο μία πάνα που της την άλλαξε γιατί δεν βρήκε αυτές που έπαιρνε και μόλις ξανα άλλαξε σιγά σιγά φύγανε.

Κατερίνα γιατί να τον ξυπνάς ειδικά το βράδυ; Να τον αφήνεις να ξυπνάει μόνος του αφού το μωρό παίρνει βάρος κανονικά. Εμένα έτσι μου είχε πει ο παιδίατρος. Γιατι άμα μάθει να τον ξυπνάς για να φάει σε λίγο καιρό θα σηκώνεται μόνος του. Την μέρα σήκωνε τον αλλά το βράδυ δεν ξέρω αν πρέπει. Η γνώμη μου είναι να κάνεις αυτό που εσυ θεωρείς καλύτερο για το μωρό σου. Εμένα ο παιδίατρος μου που είναι πολύ υπέρ του θηλασμού όταν επέμενε και εγώ του είχα πει ότι το θέμα είναι να μην καταρρέυσω και εγώ γιατί μετά θα τα παρατήσω μου είχε πει ότι είχα δίκιο και ότι μερικές φορές οι γιατροί επιμένουν σε κάτι που θεωρούν σωστό χωρίς όμως να σκέφτονται και τις μητέρες! Σκέψου ότι τον πήρα να του πω τι να κάνω για το συνέχεια στο στήθος και ότι θα του δώσω ξένο και μου είπε ότι ξέρω την γνώμη του αλλά να κάνω αυτό που θεωρώ εγώ καλύτερο και για τους δυό μας!

Εγώ εχω και ring sling και μάρσιπο αλλά για την ώρα χρησιμοποιώ τον μάρσιπο γιατί το άλλο πρέπει να έχει στηρίξει το κεφάλι του. Εγώ ξαπλωτώ μέσα δεν μπόρεσα να τον βάλω γιατι δυσανασχετεί αλλά όρθιος του αρέσει αλλά πρέπει να κρατάω συνέχεια το κεφάλι του να μην πέφτει πίσω.

Για την σαράντιση ξέρω ότι πας στην εκκλησία και πας στον παπά και το κάνουν έτσι. Γίνεται στην εκκλησία γιατί πάει το μωρό στο ιερό και εσύ προσκυνάς τις εικόνες.

U85pp3.png

Αγάπη διάβασε το! αν και λέει μόνο για την μητέρα!

Φυσικά οπως ειχα πει κ πιο παλιά μάσκα οπωσδήποτε και πλύσιμο χεριών! εγώ βάζω κ αντισηπτικό!

http://www.thilasmos.com/όταν-η-μητέρα-που-θηλάζει-είναι-άρρωστ/

Μαριρεν μήπως περνάτε άλμα και γιαυτό θηλάζει συνέχεια;; το στήθος σου δεν πρήζεται γιατί λογικά έχει εδρεωθει η γαλουχία αυτό δεν σημαίνει οτι δεν έχεις γάλα!!! Θύμισε μου εσύ αδιαθετησες;;

Κατερίνα μου μήπως δεν καταλάβες κάτι καλά από τον σύμβουλο;;; μήπως εννοούσε να θηλαζεις ανά μια ώρα;; το γάλα το μητρικό είναι εύπεπτο!! Πάντως κάθε 3ωρο και πάντα ξένο θα οδηγηθεί σε απογαλακτισμο!! Και εγώ συμφωνω να αφήσεις το μωρό να σε οδηγήσει χωρίς προγράμματα και ρολόγια!!

Vanz δεν πετάς τις θηλές να βρείς την υγεία σου;; το μωρό σου θα θηλάζει πιο αποτελεσματικά. Ίσως γιαυτό τρώει αργά, αργεί να πάει το γαλατάκι στο στόμα του!! Δοκίμασε και χωρίς και θα δεις οτι είναι καλύτερα, ρώτα και την Τατιάνα!!

Έφη πολλά κακά γλυκιά μου!! Αυτό είναι που μας λένε οι γονείς μας την έκφραση έχω φάει τα σκατά σου!!! Όντως μετά τον πανικό που σου δημιουργεί αυτό το σκηνικό τα θυμάσαι και γελάς!!

Εμείς σήμερα δεν κάναμε κακά, να ανησυχησω που δεν λερωσαμε πάνα;; όχι φαντάζομαι αφού απο τσισακια έχουμε μπολικα!!!

Θα ρωτησω τον γιατρό αν είναι να δίνω και εγώ βιταμίνη!!

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Μαριρεν μου σε ποια βδομάδα είστε θυμισέ μου? όντως μπορεί να περνάτε άλμα! Και ξανα είπαμε από την στιγμή που το μωρό κάθστε στο στήθος κ ρουφάει σου παράγει γάλα!! Βασικά κάτι που όλοι λέμε λάθος δεν έχει γάλα μέσα στο στήθος αλλά αίμα, αιματώνεται υπερβολικά γι αυτό λεμε πετρώνει! Όταν αρχίζει η άντληση με οποιονδήποτε τρόπο (μωρό ή θήλαστρο) εκείνη την στιγμή μστατρέπεται σε γάλα λευκό! Γι αυτό κ το μητρικό γάλα λέγεται κ λευκό αίμα! ;) (ε???!!! τι κάνει το διαβασμά!!!!!! 😆) Πίνεις νερά για τη δυσκοιλιότητα?? δε θυμάμαι το ring sling είναι μόνο για μωράκια που μπορούν να κρατησουν το κεφαλάκι τους?? Δεν το κοίταξα γιατί εμένα δε θα με βόλευε κ θα είχα συνέχεια το μυαλό μου μην φύγει από τον κρίκο!

Τασσούλα μου τα μωρά που θηλάζουν μπορεί να κάνουν κ καμιά μέρα χωρίς κακάκια! Μην αγχωνεσαι! απλά αμα δεις οτι κ αλλες μερες συνεχίζεται μίλα με τον παιδίατρο!!

Κορίτσια δεν υπάρχει αυτό!!! κοιμότανε 6 ώρες! το βράδυ ειμασταν στους νονούς εφαγε 150αντλημένο (μην θηλάζω ποση ωρα κ δε το δουνε!!) κ απο το στήθος μου!! 22:00 κάνουμε μπάνιο κ τον ξανα θηάζω.. κοιμήθηκε γρήγορα κ ξύπνησε τώρα κ εγω πόνάω απο το πρήξιμο!!! αφηστε!!! τον εδωσα να φαει κ παλι κοιμηθηκε γρήγορα!!! πρεπει να αντλησω ξανα!!!!!

Τατιάνα λογικά αντλεις:P

Εμένα ξύπνησε γρήγορα να ξανά φάει μαζί σιγά έφαγε για 2 λεπτά!!! Νομίζω απλά δεν νυσταζει!!!

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...