Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 54 λεπτά , Makelen είπε:

Αα τελεια! Ευχομαι να παει ετσι ωραια μεχρι το τελος.. χωρις ταλαιπωρια! Εχεις αλλο παιδι.. ή ειναι τα πρωτα;?

Μακαρι να σου βγουν ολα οπως τα θες.. στο ευχομαι! ❤

Να σαι καλά!! Κακή επιτυχία κ στη δική σου προσπάθεια!

Για εμένα είναι τα πρώτα!

πρίν από 13 λεπτά , annakarel είπε:

Μπράβο κορίτσι μου, έτσι να πάνε όλα τέλεια μέχρι το τέλος και να τα πάρετε στην αγκαλιά σας. Δεν ήξερα πως γίνεται να είναι δύο οι σάκοι και ένας ο πλακούντας. Δεν έχω διαβάσει την ιστορία σου .. βάλατε ένα έμβρυο και διαχωρίστηκε ή δύο εμβρυακια; Εγώ αγωνιώ για αύριο. 

8 και 4 θα είμαι και πιστεύω να ακούσουμε καρδούλες. 

Ναι γίνεται, παίζει ρόλο η μέρα που έγινε η διαίρεση. Βάλαμε ένα εμβρυο γτ κάναμε προεμφυτευτικο κ μας είπανε πως η εισήγηση είναι να μεταφέρεται ένα για να αποφευχθεί η δίδυμη κύηση, ε τελικά δεν την απέφυγα! 

Ναι ναι θα ακούσεις σίγουρα, διαλύεις την 9 βδομάδα. Μαζί είμαστε κιόλας!

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Πω πω Μαρια μου εγω δεν μπορω να το κανω αυτο με τη γωνία αλλά ούτε συμφωνώ για το το μικρή ηλικία... Εγω οταν κλαίει σπαρακτικά της λέω φεύγω πάω στο διπλανό δωμάτιο μεχρι να ηρεμήσεις και να σταματήσεις να κλαις γιατι δεν μπορω να σε ακούω... Δεν ξερω αν κι αυτο που κανω εγω ειναι απολύτως σωστό αλλά...

Κατερίνα μου πρώτα απολα και το πιο σημαντικό πίστεψε στον εαυτο σου και ακολούθησε το μητρικό σου ένστικτο! Εςυ να κανεις οτι μπορεις κι αυτο που πιστεύεις οτι ειναι καλο για το μωρο σου και οχι να προσπαθείς να ευχαριστήσεις και τους άλλους γύρω σου! Οι δικοί σου αν δεν κατάλαβαν απο την αρχή τον τροπο με τον οποίο ΕΣΥ θελεις να μεγαλώσεις το παιδι ΣΟΥ τότε δεν θα καταλάβουν στη συνεχεια γιαυτο μην αναλώνεσαι για το πως θα ευχαριστήσεις τους άλλους αλλά μονο το παιδι σου!

Βρε κορίτσια ούτε εγω θελω να παίρνουν το μωράκι αλλά άτομα περισσότερο φοβάμαι απο τις ιώσεις... Να ξέρετε οτι στον ενήλικα ένα ελαφρύ τσούξιμο στο λαιμό σαν σημαίνει κατι αλλά για το βρέφος ειναι σοβαρό αν του μεταφέρει το μικρόβιο ο ενήλικας! Ευτυχώς εγω δεν εχω ακόμα επισκέψεις. Όλοι μου είπαν οτι θα έρθουν μετα το σαραντίσμο!

Όσο για το θόρυβο τι να σας λέω! Απο τη στιγμή που εχω μεγαλύτερο παιδάκι ο μπεμπης δεν βρίσκει ησυχία! Ειδικά τωρα που η κόρη μου φοράει αυτά τα και ουσία παπούτσια που κάνουν θόρυβο κι εχει τρελαθεί να τρέχει πάνω κάτω! Επίσης με τις φωνές μας και με τα τραγούδια της μεγάλης όλη την ωρα φασαρία! Ακόμα όμως κι οταν λοιπει η κόρη μου έχω συνεχεια την τηλεόραση ανοικτή και τη φωνή να ακούγεται κι ο μπεμπης μεσα σε ολα αυτά κοιμάται ακάθεκτος!

Κορίτσια δεν μου είπατε αν περνετε κάτι σε φάρμακο...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Hope εχω ιδέα! Για όλες τις δετερομανουλες δηλαδή αφορά η ιδέα μου! Θελετε να περιγράφουμε τις στιγμές που νευριαζουμε πολυ μεσα στην ημέρα απο τη συμπεριφορά των μεγαλύτερων παιδιών μας; Ίσως ετςι να μπορούμε να βρίσκουμε μαζι κάποιες λύσεις για αντινετωπιση τους!

Θα σας πω για απόψε τι έπαθα οταν πριν απο κανένα μισάωρο την έβαλα να ξαπλώσει αφού απο το απόγευμα έτρεχα να κανω και τους δυο μπάνιο, να κανω εγω μπάνιο (ο σύζυγος εργάζεται απόψε) να θηλάσω τον μπέμπη πριν κανω μπάνιο εγω, να ταισω τη κόρη μου και να ξανά και ξανά θηλάσω τον μπέμπη και μετα έφαγα εγω και μετα τον θηλασα ξανά και κοιμήθηκε! Είπα ουφ! Δόξα το Θεο όπου να ναι θα κοιμηθεί κι η κόρη μου την οποία είχα ήδη βάλει για ύπνο στο κρεβάτι κι έπινε με μισόκλειστα μάτια το γάλα της! Ξαφνικά...άρχισε την γκρίνια και ζητούσε να φορέσει την καλοκαιρινή της πυτζαμα που εχει πάνω τον τομ και τζερρυ! Της εξηγούσα οτι τη φύλαξα γιατι αυτή τη φοράμε μονο το καλοκαίρι κι εκτός αυτού της εχει μικρινει κιόλας! Κορίτσια τιποτα δεν άκουγε και η γκρίνια εγινε φωνές και δυνατό κλάμα! Απο νεύρα μου έσφιξα τόσο δυνατά τα δόντια μου που νόμισα οτι θα σπάσουν! Τωρα τα πονάω... Μετα απο κανένα 10 λεπτό ηρέμησε και κοιμήθηκε...!χαχαχα! Αστείο;;;

Αγάπη εμένα ο γυναικολόγος που είπε να συνεχίσω να παίρνω σίδηρο όπως ακριβώς το έπαιρνα και στην εγκυμοσύνη... Βέβαια με το μωρό υπάρχουν μέρες που το ξεχνάω...

Μαρία μου χαίρομαι που είστε καλά!!! Αύριο τα μικρά μας κλείνουν τον πρώτο τους μήνα!!!

Κατερινάκι νομίζω το σλινγκν ίσως σε βοηθήσει λίγο περισσότερο για τώρα γιατί απο όσα εχω διαβάσει ειναι καλύτερο για τα νεογέννητα ενώ το αλλο ειναι καλύτερο για πιο μεγάλα παιδιά. Οσον αφορά τους επισκέπτες καλά κανεις και είσαι έτσι!

Σήμερα μας είδε η παιδίατρος και είμαστε πολυ καλά σε ολα... Έμεινε πολυ ικανοποιημένη και εγώ ανακουφίστηκα! Αισθάνθηκα πολυ καλά γιατί είδα ότι τα πάμε καλά με το θηλασμό παρα τις οποιες αμφιβολίες μπορεί να είχα μέχρι σήμερα... Και συνεχίζουμε ακάθεκτοι! Τώρα σε ενα μήνα παλι για το πρώτο μας εμβόλιο.

Χθες και σήμερα αντιμετώπισα και ενα ελαφρύ πέτρωμα αλλα με μασάζ και το μωρό πέρασε...

Κι εμείς το μωρό σε φασαρία το έχουμε μάθει... Εννοείται βέβαια ότι αποφεύγουμε τους δυνατούς ήχους που μπορεί να το τρομάξουν... Κατα τ' αλλα κανονικά μιλάμε όταν κοιμάται, παίζει η τηλεόραση, βάζω σκούπα...

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Λέτε να μην είναι περίοδος;; αύριο θα σας πω που υποτίθεται θα κατέβει το αίμα!! Να πάρω τον γιατρό που έχω ραντεβού την πέμπτη να μην πάω;;; θα μου κάνει εξέταση από κάτω για κάποιο λόγο;;

Έφη μου τι καλά που τα πάτε, μπράβο να ηρεμησεις και εσύ!! Ειδες όλα πάνε μια χαρά!!

Αγάπη εγώ όποτε το θυμάμαι παίρνω ασβέστιο, σίδηρο και felicine. Επίσης στο μαιευτήριο οι παιδιατροι μου είχαν πει για μια βιταμίνη αν θηλάζω αλλά δεν ασχοληθηκα!

Hope έτσι πηγαίνει μια μέρα καλή και ήρεμη και μια όχι. Εμάς δεν ηταν πολύ καλή σήμερα με την μεγάλη!!

Μάρσιπο θέλω και εγώ να ξεκινησω να χρησιμοποιώ γιατί δεν πάει άλλο με την αγκαλιά!!

Τατιάνα μια χαρά με τα πεθερικά αφού το ξεκαθαρισες δεν θα έχεις πρόβλημα!! Με τον άντρα σου καλύτερα;;

Κατερίνα ούτε εγώ θέλω να πέρνει όποιος νάναι αγκαλιά την μπεμπα!!!λογικό δεν είναι;; αφού είναι στην αποστείρωση τα μωρά μας!!

Και εμείς σε θόρυβο το έχουμε το μωρό κανονικά, ειδικά η μεγάλη που φωνάζει συνεχώς!! Πετάγεται πολλές φορές είναι η αλήθεια!!

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Τασσούλα μου τι ωραίες αυτές οι ήρεμες κ ευχάριστες μέρες, έτσι δεν είναι??!! Υπέροχο!!! ναι καλύτερα με τον αντρα μου ευτυχώς!! φτου φτου μη το ματιασω γιατι καθε φορά που το λέω κάτι γίνεται!!

Αγάπη πως είναι η μεγάλη σου?? είναι καλύτερα από την ίωση?? Ο γυναικολόγος με είπε να πέρνω όποτε θυμάμαι σίδηρο.. ακόμα δεν έχω παρει!! 😛 την Πέμπτη θα τα ακούσω λίγο αλλά δεν πειράζει!!

Μαρία μου είδες πως φτιάχνουν τα πράγματα από τη μία στιγμή στην άλλη!?!? Μπράβο ηρέμησες λίγο κι εσύ χάρηκες κ την μεγάλη!! Μπραβο ξανά!! Ασε ναιιιι σπιτι μου σπιτάκι μουυυ!!! δεν μπορώ άλλο με τσάντες πράγματα μετακινήσεις κτλ!!

Όσο για το γάλα κάτι κάνουμε!! θα ξεκινήσω τράπεζα στη Σάμο για όταν ξεκινήσω να βγαίνω!! και αν αντέξω μεχρι ρο καλοκαίρι-φθινόπωρο σιγουρα θα ξεκινήσω για όταν ξεκινήσω δουλειά!! μελλοντικά σχεδια κ μακρινα!! Ο Θεός γελάει λένε να δουμε!!

Εφάκιιι τέλεια!! ηρέμησες?? άντε μπράβο!! :) πόσο σας βρήκε σε κιλάκια??

Εμείς πήγαμε βόλτα σήμερα σήμερα με τον μπέμπη σε ένα φιλικό σπίτι θηλάσαμε (κ η κοπέλα έχει 4μηνών αγοράκι!) και κοιμηθηκαμε!! μετά φύγαμε άρων άρων βέβαια γιατι ξυπνησε κ επρεπε να τον λούσω! δεν πειράζει!! καλη αρχη!! Αύριο βολτα στους μελλοντικούς νονούς!!! Μια χαρά!! :)

αααααα δε σας ειπα!! θυμάστε που σας έλεγα για τα λεφτά που μας χρωστάνε?? Προσωπικά εμένα στην προκειμένη φάση!!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ έφτασε ο καιρός που θα μου τα βάλουν στην τράπεζα!!! Ουφ!! βεβαια ακόμα 1600 θα μου χρωστάνε αλλά τα περισσότερα θα τα πάρω την Τετάρτη!! τι ανακούφιση!!

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Διαφημίσεις

Καλημερα μάνες και μωράκια !

Τασουλα μου θα πρεπει να το ακυρώσεις με το γυναικολόγο αφού εχεις αίμα. Νομίζω μας κάνουν και παπ τεστ... Γιατι δεν παίρνετε τα φάρμακα σας καλε; Ειδικά το σίδηρο που θα μας ενισχύσει να μην χάσουμε και τα μαλλάκια μας! Εγω δυστυχώς δεν μπορω να παρω προς το παρόν. Το δοκίμασα αλλά τρομερό πρόβλημα με δυσκοιλιότητα και παίρνω κ φάρμακα για να πηγαίνω τουαλέτα! Στην κόρη μου όμως που δεν έπαιρνα σίδηρο και θηλασα είχα χάσει μαλλιά κ στους 4 μηνες έκανα αναλύσεις κ έδειξαν οτι δεν είχα καθόλου σίδηρο! Εγω συνεχίζω τις βιταμίνες της εγκυμοσυνης σύμφωνα με τις οδηγίες του παιδιάτρου-συμβούλου θηλασμού.

Τατιάνα μου δυστυχώς η μεγάλη μου δεν ειναι καλύτερα...χθες που κοιμόταν όλη την ωρα ηταν ανήσυχη κ έβηχε... Δεν ξερω τι να κανω αφού εχει περάσει πολυ καιρό που ειναι με μυξουλες και βήχα.. Γνωρίζετε κανένα γιατροσόφι;;; Κι εγω ειμαι χάλια με γρίπη... Μάλλον θα πάω στον παθολόγο σημερα γιατι φοβάμαι μην μεταφέρω τπτ στα μωρά...

Καλημέρα!! :)

Μην αγχώνεσαι για το μικρό σου!! έχεις δημιουργησει ήδη αντισωματα για αυτό που έχεις πριν καν εμφανίσεις συμπτώματα, στην επώαση δηλαδή της ίωσης.. Αυτά τα αντισώματα τα έχεις περάσει στο μωρό τότε ακόμα κ δεν κινδυνεύει για κανένα λόγο να κολλήσει! Επίσης ούτε από την μεγάλη σου δεν κινδυνεύει να κολλήσει καθώς γίνεται η ίδια διαδικασία... ο οργανισμός σου όταν ακόμα επωαζόταν η ίωση στη μεγάλη δημιούργησε αντισώματα κ με το γάλα τα μετέφερε στο μωρό!! :) Και γενικά αν μένει κάποιος στο σπίτι σας και είναι άρρωστος, αυτομάτος ο οργανισμός σου έχει προνοήσει κ έκανε αντισώματα !! Καλό όμως είναι κ την μεγάλη να πας να τη δει παιδίατρος αλλά κ εσένα για να παψετε να ταλαιπωρέίστε!!! κρίμα είναι το κοριτσάκι σου μωρε.... :( πολλές μέρες κράτησε!!!κι σσύ πρέπει να εχεις δυνάμεις κ μη σε ριξει στο κρεβάτι!!!

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Καλημερα και απο μενα καλες μου!Μολις εβαλα για υπνο την μικρη και εφτιαξα ζεστο καφεδακι,επιτελους να τον ευχαριστηθω με την ησυχια μου!

Η μικρη θηλασε και ηπιε περιπου 30 γρ ξενο!Εαν δω πως πινει τοσο λιγο απο το μπουκαλι,μαλλον θα το σταματησω τελειως.

Αγαπη μου γλυκια,ενιωθα τοσο ασχημα οταν το εκανα!Αλλα καταλαβε την αδυναμια μου,και οταν την εβαζα γελουσε!Πλεον,καθεται,αλλα ουτε για ενα λεπτο,ερχεται και ζηταει συγνωμη.Δε ξερω εαν ειναι σωστο ή οχι!Πρεπει να ακολουθησω εναν τροπο που την ενοχλει,που δεν της αρεσει,και ειναι ο μοναδικος!Οποτε ξερει,πως εαν κανει κατι που δεν ειναι σωστο,θα κανω και γω κατι που δεν της αρεσει.Και καπου εκει βρισκουμε τις ισσοροπιες μας!Ο χωρος που την βαζω ειναι στο δωματιο της!Η διαφορα,και αυτο που κανει την τιμωρια πιο ηπια,ειναι οτι της μιλαω,της εξηγω γιατι το κανω.Και ο τροπος που ακολουθεις δεν ειναι λαθος!Ειναι τι ''πιανει'' σε καθε παιδι!Καταλαβαινεις τι θελω να πω.

Και ναι,μου αρεσει η ιδεα σου καλη μου!Ετσι ισως βοηθησουμε η μια την αλλη!

Οσο για φαρμακα,ο γυναικολογος δεν μου ειπε να παρω κατι,η δε παιδιατρος μου ειπε να παιρνω ασβεστιο λογω αποχης απο γαλακτοκομικα!

Για την μεγαλη,τι να πω!Τι τους πιανει στα καλα καθουμενα?Βρε συ,μας κανουν οτι θελουν!

Εφη μου,ποσο χαιρομαι που η παιδιατρος σας βρηκε καλα!Ποσο υπερηφανη θα νιωθεις που τα καταφερνετε με τον θηλασμο και εχετε τα επιθυμητα αποτελεσματα!Μπραβο γιαβρι μου!Ευχομαι να συνεχισετε ετσι για παρα πολλους μηνες!Εσεις εχετε βγει καθολου εξω?Να σου πω,για την ευχη,θα πας πρωτα να κανονισεις ημερομηνια με τον παπα ή απλως θα πας μια μερα και θα πεις πως θελεις να παρεις ευχη?

Τασουλα μου,αυτη την βιταμινη μου ειχε γραψει και μενα η παιδιατρος σε περιπτωση αποκλειστικου θηλασμου!Ειναι βιταμινη c!Μωρα που πινουν και ξενο,παιρνουν βιταμινη c,γιατι υπαρχει σαν συστατικο μεσα στη σκονη!Aλλιως,πρεπει η μανα να την λαμβανει,γιατι τα μωρα,τωρα τον χειμωνα δεν τα βλεπει ηλιος,οποτε πρεπει να καποιο τροπο να τη λαβουν!Ετσι μας ειχε πει εμας!

Κοιτα,εσυ εκανες και καισαρικη,δε ξερω εαν σε δει κολπικα!Πχ,στην 1η μου,με ειδε και κολπικα,ελεγξε την τομη,τον τραχηλο κτλ!Παρε ενα τηλεφωνο εαν ειναι και ρωτησε!

Κοριτσια,το μωρο ταραζεται οταν πηγαινει σε πολλες και διαφορες αγκαλιες!Ειναι πολυ μικρο και αυτο που θελει ειναι την αγκαλια της μαμας!Επειτα,αντε και το παιρνουν,βαζουν τουλαχιστον μια κουβερτουλα ετσι ωστε να μην ακουμπαει το δερμα του,τα ρουχα του καθενος?Η γειτονισα,οταν την πηρε αγκαλια πρωτη φορα,μαζεψε τα μαλλια της,εβαλε μια πανα πρωτα επανω της και μετα την πηρε.Και αυτο για λιγο!Εδω ο αντρας μου,που δεν νιωθει πολυ καλα,δεν την παιρνει αγκαλια,κοιμαται σε αλλο δωματιο!Οι ξενοι γιατι δεν το καταλαβαινουν?

Τατιανα μου,επιτελους θα παρεις τα λεφτα?Ενταξει,τραγικοι καταντησαν!Αντε με το καλο κοριτσι μου!

Ναι ρε συ,να πατε σπιτι σας,να ηρεμησετε!Ενταξει,καλη και η βοηθεια,δεν λεω,αλλα κοριτσι,αλλο πραγμα να εισαι σπιτι σου,στο νοικοκυριο σου,στο χωρο σου!Να κυκλοφορεις με το βυζι εξω,να θηλασεις ανετα!Και το λεω,χωρις υπερβολες!Οταν εφυγαν γονεις/πεθερικα,ενιωσα τοσο ανετα!

Αντε βρε γιαβρι,να δειτε ατομα που αγαπατε!Τι καλα που θα πατε και στους νονους!Και γω περιμενω την νονα μας αρχες του αλλου μηνα!Μενει Αθηνα!Και δεν σας ειπα,ειναι παλι εγκυος!Στο 3ο της!Ο 2ος ειναι μολις ενος ετους!Καταλαβε την εγκυμοσυνη της στον 4ο μηνα κοριτσια!Ειχε αιμα,λογω αποκολλησης!Οταν πηγε στον γυναικολογο της λεει,βλεπω χερακια ποδαρακια!Χαχαχα!Σοκ επαθε!Ουτε την αυχενικη δεν προλαβε να κανει,τοσο προχωρημενη εγκυμοσυνη!Απιστευτο?Γερο να ειναι!

Ειδες που πλεον τα μωρα εχουν το προγραμμα τους?

Το ιδιο κανει και μενα!Ξυπναει ακριβως στο 3ωρο!Αφου πλεον δεν βαζω ξυπνητηρι το βραδυ!Την ακουω που δυσανασχετει!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Οσο για τον θορυβο,καλο ειναι να κοιμουνται το πρωι ετσι!Αυτο ειναι το φυσικο περιβαλλον!Και το βραδυ να εχει ησυχια!Ετσι καταλαβαινουν την διαφορα!Οπως επισης και ο φωτισμος!Το πρωι να υπαρχει ενω το βραδυ να ειναι λιγοτερος!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

Εσείς παίρνετε βιταμίνη c;;

Καλημέρα δεν σας είπα!!

Ευτυχώς είχαμε ένα πολύ ήσυχο βράδυ!! Επίσης το στήθος γέμισε 3 φορές, την μια έβαλα θηλαστρο!!! Δεν μπορούσε να πιάσει το μωρό από το πέτρωμα!!!

Μας ξύπνησε ο σεισμός τώρα το πρωί!!!

Hope κοψε το ξένο είναι πολύ λίγο!!

Τατιάνα και πολύ άργησαν να τα βάλουν τα λεφτά!! Γέννα έκανες δεν σκέφτονται οτι τα χρειάζεσαι;; μαζί με τον άντρα σου δουλευεις;;

Εμένα η μεγάλη έχει ξεφύγει τελείως!! Δεν της έχω βάλει καθόλου όρια κσι δεν με ακούει!! Δεν μπορώ να την μαλωσω και η κουβέντα μου δεν πιάνει!!! Μόνο τον μπαμπά της ακούει και εκτελεί όλες τις εντολές!!! Εμένα με γράφει κανονικά!! Είναι καλό παιδί αλλά άμα την πιάσει κατεβάζει όλο το σπίτι!!! Σε εμένα όταν δεν της κάνω το χατήρι πέφτει κάτω και χτυπιέται!!! Πως να το διαχειριστω;; είναι μικρή ακόμα λέτε;;

Αγάπη ακόμα άρρωστες;; την μικρή της πας στον σταθμό άρρωστη;; να προσέχεις τον μπέμπη γλυκιά μου!!! Εμένα ο γιατρός μου είπε τεστ παπ στο 6μηνο!!! Στην πρώτη μου καισαρική δεν με είδε ο γιατρός κολπικά!!! Θα πάω γιατί θέλω να του πω και για το αίμα!!! Δεν μπορεί να δει αν είναι περίοδος;;

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Καλημέρα κοριτσακια!

Καταλάβατε το σεισμό όσες είστε προς τα κάτω;;; Αρκετά μεγάλος...

Τατιάνα μου μας βρήκε 4380! Το καλό ειναι πως έπεσε σχεδόν μεσα η ζυγαριά μου όποτε θα την ζυγίζω εκεί που κ που, αν κ πιστεύω πως καλό μου έκανε που δεν αγχώνομαι με το βάρος.

Μαρία μου δεν έχουμε βγει καθόλου έξω με το μωρό! Εγώ βγήκα μια για το γιατρό και μια για να αλλάξω ενα δωρο... Και ποσο το ζηλεύω που ειναι και τόσο καλός ο καιρός να πηγαίναμε μια βολτούλα... Όσο για την ευχή δεν ξέρω πως γίνεται, εννοώ μπορώ να πάω κι εγώ στην εκκλησία ή έρχεται μονο ο παπας στο σπιτι; Θα ρωτήσω...

Πάντως το συμπλήρωμα που δίνεις ειναι όντως λίγο, άνετα μπορείς να το κόψεις! Το ίδιο κάνω κι εγώ, πλέον δεν της το δίνω σε καθημερινή βάση... Εχω μέρες να της δώσω εκτός απο προχθές που ήταν εδώ οι γονείς μου και όταν ξύπνησε το μωρό το πήρε η μαμά μου και για να με αφήσει να κοιμηθώ λίγο παραπάνω και της έδωσε λίγο...

Κι εμείς ακολουθούμε την τακτική που ανέφερες... Το βράδυ πάντα την ταΐζω και την αλλάζω με χαμηλό φωτισμό και προσπαθώ να μην της μιλάω πολυ και την ξεσηκωνω και τη μερα έχουμε τραγούδια και καθόμαστε κοντά στο παράθυρο να βλέπει ο ήλιος τα ποδαράκια της! :-)

Αγάπη έχεις δίκιο για τα φάρμακα και για το σίδηρο πρέπει να το παίρνουμε! Και εγώ βλακεία μου που το αμελω! Νιώθεις καθόλου καλύτερα απο τη γρίπη;

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Η μπεμπα θέλει ΜΟΝΟ αγκαλιά και κοιμάται με τις ώρες!!! Αν την αφήσεις ξύπνησε!!!

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Έφη μου ναι πολύ μεγάλος ο σεισμός!!! Μας έπιασε στον ύπνο εμάς!! Πολύ καλό το βάρος σας μπράβο!!!

Μην πω μεγάλη κουβέντα αλλά νομίζω εμείς το περάσαμε το άλμα μας!!! Απο χθες το βράδυ είναι ήρεμη και τρώει και κοιμάται, βέβαια αγκαλιά την μέρα αλλιώς ξυπνάει!!! Την είχα βάλει και λίγο στο μάρσιπο αλλά με πονάει ο ώμος μου!!! Έτσι πρέπει να είναι;;

Πρέπει να πάω στην δουλειά να μου δώσουν το χαρτί για το επίδομα του ΟΑΕΔ. Εσείς το κάνατε;; τι άλλο χρειάζεται;; πρέπει να μιλήσω με τα αφεντικά για την άδεια και όλο το αναβαλω!! Σε ενα μήνα πάω για δουλειά κανονικά!! Βρε κορίτσια τι να κάνω;;; εσείς θα πάρετε το 6μηνο;; Δεν χάνετε λεφτά έτσι;;

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Hope και Εφη έχετε μηνογενεθλια!!!! Να τα χαιρεστε τα μωρακια σας!!!

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...