Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια!!!! Είχαμε γιατρό σήμερα κ τελικά είναι σε διαφορετικούς σάκους τα εμβρυακια!! Μας είπε πως δεν φαινόταν η μεμβράνη την προηγούμενη φορά!! Βέβαια πάλι με έναν πλακούντα αλλά είπε ειναι καλύτερα που έχουνε δυο σάκους!! Παλμούς 170 το καθένα κ σωστά στο μέγεθος τους!!

Ανακουφιστικα βρε κορίτσια! Ξέρω πως κ πάλι είναι δύσκολο αλλά τουλάχιστον μου έφυγε ένα αγχος!

• Ευχή 1

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσακια μου τι κανετε;;

Εμεις παλευουμε να θηλασουμε οσο μπορουμε!! Πηγαμε και στην παιδιατρο-συμβουλο θηλασμου και μου εδωσε οδηγιες και 9 χαπια τριγωνελλας την ημερα. Μου ειπε θα τον ξυπναω θα τον βαζω στο στηθος 1 ωρα και σε αυτη την ωρα θα του βαζω και τα σωληνακια σιτισης ωστε να μενει πανω στο στηθος και να μου το ερεθιζει για παραγωγη. Αυτο με τα σωληνακια το εκανα εχθες μια φορα. σε 2 λεπτα ειχε πιει 50μλ. μιλαμε πιο γρηγορα και απο το μπιμπερο.. αρα για 5 λεπτα που θα κατσει παραπανω στο στηθος , δεν προλειται να το ερεθισει, οποτε γυρισαμε στο μπουκαλι!! μετα την ωρα θα τον αφηνω μιση ωρα να τον κραταει καποιος για να φαω, να κανω ενα μπανιο κλπ και μετα παλι στο στηθος.. ετσι ομως δεν κοιμαται καθολου ουτε το παιδι ουτε εγω εστω μια ωρα την ημερα. χθες που δεν τον αφησα να κοιμηθει ειχε τρελο εκνευρισμο και στις 7 το απογευμα αφου τσακισε γαλα τον αφησα να κοιμηθει. Πρεπει σιγα σιγα να του μειωνω και το συμπλήρωμα.. χθες ολη μερα και νυχτα ηπιε συμπλήρωμα 600ml. Το κουτι πανω λεει οτι επρεπε να πιει 800, ενω συμφωνα με το παλιο γαλα που το παει με τα κιλα επρεπε να πιει 1000-1200.

σαν κιλα ειμαστε 4350 και πηραμε και 2 ποντους

Εχω καταγχωθει κορίτσια.. βλέπω το μωράκι μου να κοιμάται και δεν ξέρω τι να κάνω; να τον ξυπνήσω να προσπαθησουμε να πιάσει στηθος ή να τον αφήσω να είναι ήρεμος και μολις πεινάσει να τον βάλω; και τι ειναι πιο σημαντικό τώρα; ο αποκλειστικός θηλασμός ή ο μεικτός και η ηρεμία του μωρού;

mariren μου εγώ που είχα θηλάσει δημόσια τις πρώτες μέρες, εβγαλα το στηθος πάνω απο την μπλούζα και ειχα απο πάνω τη ζακετα μου. γυρισα και την πλάτη λιγο και ήταν σχεδόν νορμάλ.. για να μην φαινεται τιποτα νομίζω οτι υπάρχουν κατι μπλουζάκια θηλασμού..

Αγάπη μου περαστικά σε όλους σας!!

Τατιαναμου πηρατε ευχούλα;; Για το ξένο θα σου πω οτι δεν ξεχνάει τοσο ευκολα το στηθος, απλα εψαχνε την ευκολια του!! Και ναι με το ξένο κοιμουνται τοσο πολυ ειδικά αμα δεν το ξέρουν!! Ειναι οπως εμεις οταν πλακωνουμε τα βαρια φαγητα και μετά σαπιζουμε στον υπνο; ε το ιδιο!

Για τα ψωνια καλά έκανες και δεν τα πηρες τα πραγματα απο το νησι! Δεν το συζηταμε για διαφορά τιμης, απλά στειλτα με μεταφορική κάτω γιατι αν τα στειλεις με αεροπλάνο το ιδιο θα σου πάει :tongue:

Τασσουλα μου ελπιζω να περνάς ωραια στην εκδρομουλα σου!! Εχω απορια, πως τα πάει το σκυλάκι με το μωράκι; για τα κακακια αν δεν συνεχιστει πολλες φορές μην ανησυχεις! Μπορει να ειναι κατι που εφαγες!

Εφη μου να χαιρεσαι τη μανουλα σου!! Για τα κιλα μην ανησυχεις και τρωγε καλα!! Εγω οσο καλυτερα τρωω τοσο πιο πολλα χανω... αν και το σωμα μου παραμενει λες και εχω παρει κιλα!!

Μαγδα μου στην βολτα με το καροτσι ηρεμει;; εμεις πηγαμε σημερα πρωτη βολτα 10 λεπτα αλλα μετα ειχε γκρινια οταν γυριζαμε..

Βουλα μου μπραβο και για το βαρος γεννησης και για την προσπαθεια για τον θηλασμο!!!

Μαρακι μου δεν κανεις τιποτα λαθος καλη μου... απλα θελετε λιγο χρονο παραπανω.. αυτο ειναι μονο.. ολα καλα θα πανε!!!

κοριτσια μια μεγαλη προσευχη να καταφερουμε να θηλασουμε οσο πιο πολυ μπορουμε!!!!

dogdogard20151021_8_My%20child%20is.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσιαααα τι να σας λέω....

Πολυ δύσκολη ημέρα είχα σημερα με τα μωρά! Δεν νοιωθω ούτε κόκαλα ούτε τιποτα πάνω μου! Δεν ειμαι εγω αυτή. Συχαινομαι τον εαυτό μου που δεν εχω την ίδια υπομονη με τη μεγάλη μου κόρη, που νοιωθω τοοοσηηη σωματική και ψυχολογική κουραση, που δεν μπορω να απολαύσω τον μικρούλη μου, που δεν ειναι τιποτα φυσιολογικο... Κι απο την άλλη βλέπω και το μακελειό που εγινε στη Γαλλία και στεναχωριέμαι για οςους Χάθηκαν για τις οικογένειες τους και αναρωτιέμαι σε το κόσμο φέραμε τα μωράκια μας;;;

Κάθε βράδυ που ξαπλώνω λέω ηταν μια πολυ δύσκολη ημέρα κι αυριο ειναι μια νεα αρχή με λιγότερες δυσκολιες... Αλλά...

Αλήθεια όσες σαραντισατε πειτε μου βελτιώθηκε καθόλου η ψυχολογία σας; Ειδικά οι Δευτερομανουλες;;

Έχω απογοητευτεί :( και σήμερα θηλαζουμε όλοι μέρα!!! Δεν μπορώ άλλο βρε κορίτσια!!! Μήπως δεν χορταινει απο το γάλα μου;; πονάει η θηλή μου, ενα στήθος έχω όλο και όλο!!!

Αγάπη να λες πάλι καλά που η μεγάλη σου λείπει τα πρωινά!!! Έτσι νομίζω είμαστε όλες, εγώ δεν φωναζα ποτέ στην μεγάλη και τώρα κάποιες φορές ξεφευγω και βάζω τις φωνές!!! Στεναχωριεμαι γιατί σκύβει το κεφάλι και αμέσως της μιλάω ήρεμα αλλά δεν αναγνωριζω τον εαυτό μου!!τώρα σαραντισαμε βρε κάτσε να περάσουν λίγες μέρες!!!

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Κατερίνα μου μην αγχωνεσαι μικτή διατροφή είναι μια χαρά!!! Μακάρι να τα καταφέρεις για αποκλειστικό αλλά μου φαίνεται δύσκολο αν πίνει 600 μλ. Εγώ στην μεγάλη μου μικτή έκανα για 3μιση μήνες, κάτι πήρε και από μένα!!! Και στο μωρό όταν γυρίσω στην δουλειά μικτή θα κάνουμε αναγκαστηκα!! Ελπίζω μονο να μην γυρίσω σε ένα μήνα αλλά σε 3 οπως θέλω!! Το σκυλάκι με το μωρό τα πάει μια χαρά, έχει συνηθίσει από την μεγάλη!!!

Ακόμα τα κακά μας έχουν βλεννες και δεν ξέρω τι φταίει!!!

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Έχω απογοητευτεί :( και σήμερα θηλαζουμε όλοι μέρα!!! Δεν μπορώ άλλο βρε κορίτσια!!! Μήπως δεν χορταινει απο το γάλα μου;; πονάει η θηλή μου, ενα στήθος έχω όλο και όλο!!!

Αγάπη να λες πάλι καλά που η μεγάλη σου λείπει τα πρωινά!!! Έτσι νομίζω είμαστε όλες, εγώ δεν φωναζα ποτέ στην μεγάλη και τώρα κάποιες φορές ξεφευγω και βάζω τις φωνές!!! Στεναχωριεμαι γιατί σκύβει το κεφάλι και αμέσως της μιλάω ήρεμα αλλά δεν αναγνωριζω τον εαυτό μου!!τώρα σαραντισαμε βρε κάτσε να περάσουν λίγες μέρες!!!

Τασουλα μου καλημερα! Πω πω πω κι εγω τα ίδια δεν της φώναζα και τωρα φτάνει η στιγμή που της φώναζα τόσο δυνατά που φοβάμαι τον εαυτό μου και κλαίει και κλαίω κι εγω. Οτι χειρότερο για τη ψυχολογία του μωρού... Και ειμαι πολυ κατα της βίας τόσο της σωματικής όσο κ της ψυχολογικής... Γιαυτο σιχαίνομαι τον εαυτο μου! Εύχομαι να βρω σύντομα τις δυνάμεις μου για να μην συμπεριφέρομαι ετςι.

Όσο για το θηλασμο σου πιστεύω οταν θα βγαίνετε βόλτα να παίρνεις και μεσα στο μπουκάλι αντλημένο για να μπορεις κι εςυ να ξεκουράζεσαι λίγο.

Διαφημίσεις

Αγάπη να το παίρνω παγωμένο ή ξεπαγωμενο και να του κάνω μπεν μαρι στο μαγαζί;;

Άστα με τα παιδάκια μας είναι ζόρι!!! Τρελές τύψεις έχω και εγώ!!! Μακάρι να βρούμε τους ρυθμούς μας!!!

Εμείς ακόμα μαραθώνιους κάνουμε και έχω κουραστεί πολύ!!!

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Τατιάνα θα πας και στον γιατρό τώρα που σαραντισες;; εγώ θα πάω την πέμπτη. Το περιμένει ο άντρας μου πως και πως!!!:oops::oops:

Το μωρό κλαίει συνέχεια, εγώ δεν ξέρω τι να φάω για να μην το ενοχλεί και να επανέλθουν τα κακά μας φυσιολογικά και μου έχει πονέσει πολύ την θηλή αφού θέλει συνέχεια στήθος!!! Δεν θέλει καθόλου πιπιλα και μπαίνω σε πειρασμό για ξένο!!! Χθες δεν πρηστικε καν το στήθος μου όπως κάθε βράδυ. Που να προλάβει;; Μα καλά δεν νυσταζει το μωρό απορία το έχω!!!

Μανουλες που χαθηκατε;;; Σας τρέχουν τα μωρά σας;;;

Είναι και η μάνα μου άρρωστη και δεν έχω και βοήθεια!!!

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Καλημερα κοριτσια μου!Εδω ειμαι και γω,απλως δεν εχω χρονο να γραψω!Διαβαζω τα νεα σας,οσο θηλαζω το βραδυ,αλλα και παλι,εκεινη η ωρα ο εγκεφαλος υπολειτουργει,οποτε δε θυμαμαι και πολλα!Συγνωμηηηηηηη!

Ειστε καλα?

Εμεις Δοξα Τον Θεουλη!Προσπαθουμε για το καλυτερο!Οι κουρουλες μου εχουν τις καλες και κακες τους μερες!Μια κακια μερα ηταν χθες!Η μεγαλη πολυυυυυ κλαμα απο το πρωι,μεχρι και το βραδυ!Να φανταστειτε,βγηκαμε οικογενειακως και σε παιδοτοπο,μηπως και ξεχαστει,αλλα τιποτα!Δε ξερω τι την επιασε!

Η δε μπεμπα,απο τις 1.30 το μεσημερι εως και τις 7.30 το απογευμα κλαααααααμααααα,με σπαραγμο!Την επιασαν κολικοι,το στηθος μου ειχε γινει ζελες!:tongue:!Εγω να θελω να κοπανησω το κεφαλι μου στον τοιχο!Ευτυχως απο τις 7.30 και μετα,μας αφησε ο αντρας μου και κοιμηθηκαμε,εως τις 11 που σηκωθηκε να φαει!Ο καλος μου,οσο κοιμομασταν σιδερωσε,εβαλε πλυντηριο πιατων/ρουχων!Ευλογημενη που τον εχω στη ζωη μου!Τι να πω!

Εχθες θηλασαμε για πρωτη φορα δημοσια!Τι ομορφα που ενιωσα!:D!

Οσο για μπλουζες θηλασμου που ανεφερε καποια,ναι υπαρχουν και ειναι πολυ βολικες!Εχω παρει!

Αγαπη μου,θεωρω πως θα ηρεμησουμε οταν πλεον τα μπεμπακια μας θα εχουν ξεπεταχτει!Τωρα μας εχουν τρομερη αναγκη,οπως και τα μεγαλα!Και γω για δευτερολεπτα ''χανομαι'' ψυχολογικα!Εχει τυχει απο τα νευρα μου να χτυπησω το χερι μου στον τοιχο,να τσηριξω σιωπηλα!Εχθες με επιασε ενα σφιξιμο στην καρδια!Νομισα πως χανομαι!Δεν μπορουσα να αναπνευσω γιατι πονουσα!Ξαπλωσα,χαλαρωσα,περασε!

Ε,λοιπον,δε θα πεθανω,γιατι πολυ απλα μεγαλωνω παιδια.

Θελει να κλαψει,ας κλαψει!Μολις αρχισει την γκρινια,χωρις να φωναξω,την παιρνω και την βαζω τιμωρια,μεχρι να καταλαβει το λαθος της.Ερχεται μονη της και μου ζηταει συγνωμη,και πλεον μου λεει και τον λογο για τον οποιο το κανει.Τερμα οι φωνες,μονο τιμωρια.Και το τονιζω,χωρις φωνες,χωρις υστεριες.Ηρεμα,απλα!Της εξηγω γιατι το κανω,και οταν ηρεμησει να ερθει να με βρει.Σε μας πλεον πιανει.

Νιωθω και γω τυψεις,αλλα επειδη θελω να ειμαι ηρεμη και για τις 2 και δεν υπαρχει αλλο τροπος,το βουλωνω και το κανω κοριτσι!

Τασουλα μου,περαστικα στην μανουλα σου!Τι να προλαβεις και συ με ενα στηθος?Και παλι εισαι ηρωιδα!Εν τω μεταξυ,τι συγκινητικο που εχεις βαλει τις ημερομηνιες τοκετου!Εισαι πολυ γλυκια!

Αχ Τασουλα μου,οσο μεγαλωνουν,θα κοιμουνται λιγοτερο και θα θελουν περισσοτερο ''παρεα'' και ισως αγκαλια!Και η δικια μου σημερα δεν καθοταν στο ριλαξ!Να φανταστεις απο το πρωι,πριν λιγο ηρεμησε,και παλι δεν βαζω το χερι μου στη φωτια!:tongue:Ολο αγκαλια θελει για να ηρεμησει!

Συμφωνω με Αγαπη,στις βολτες να εχεις και αντλημενο!Εξαλλου,διαρκει αρκετα εξω!

Μηπως περνατε αλμα αναπτυξης?Βρεχει πανες?Εκει θα δεις εαν τρεφεται αρκετα απο το στηθος!Οσο για τις βλεννες,υπαρχει περιπτωση αλλεργιας?

Διοτι,ειχε η μεγαλη μου αλλεργια και ειχε βλεννες στα κακα,οπως επισης κλαμα την ωρα που ετρωγε με καμψη του σωματος προς τα πισω και τεντωμα των ποδιων!Κοψε τα γαλακτοκομικα και αυγο ή μοσχαρι εαν τρως,για να το στεκαρεις για λιγες μερες!

Οσο για την δουλεια,πως σε σκεφτομαι!:cry:!Μακαρι να παρεις και την αδεια καμαρι μου,και να το καθυστερησεις!Αλλιως,με το καλο να πας και να μπειτε γρηγορα σε προγραμμα!

Κατερινα μου,χαιρομαι που το παλευεις με τον θηλασμο!Μια φιλη μου,η οποια θηλαζει αποκλειστικα εδω και 2 χρονια μου ειπε να βαζω το μωρο στο στηθος ανα 2ωρο!Βεβαια,σε μας ειναι αδυνατο αυτο,λογω μεγαλης,αλλα την βαζω οσο πιο συχνα μπορω!Εννοω εκτος ωρα γευματος!Πχ.μπορει να εχει φαει και να κλαιει για αγκαλια!Εγω την βαζω στο στηθος,ας μασουλησει/παιξει,καλο ειναι!

Και μη σκας!Θα κανεις το καλυτερο για αυτο!Εαν ηρεμει και με το ξενο,θα δωσεις!Ναι μεν σαν το μητρικο δεν εχει,αλλα δεν πρεπει κι αυτα να ειναι ηρεμα?

Εφη μου,ηρθε η παιδιατρος?Τι σας ειπε?

Εφυγαν οι δικοι σου να φανταστω!Ολα καλα λοιπον?

Εμεις σαραντιζουμε την ημερα που γιορταζει η Αγια Αικατερινη,σωστα?

Τατιανα μου,κλεινω ενα μηνα που θηλαζω και δινω και μπουκαλι,σε πληροφορω,οχι απλα δεν επαθε συγχυση θηλων,αλλα της αρεσει το στηθος,ρουφαει σαν τρελη!Και οχι να της το χωσω εγω στο στομα,γυριζει μονη της το κεφαλι και πιανει στηθος παρα πολυ καλα!Οποτε κατι αλλο θα το ενοχλουσε μωρε αγαπη μου!

Καλο κουραγιο απο σημερα στα πεθερικα!Μην μασας!Ο,τι κι αν πουν,ο,τι κι αν κανουν,εσυ βραχος!

Καλοριζικα και τα πραγματακια σας!Εγω να σου πω,μαλλον θα εβαζα βελεντζα,τρελενομαι!Απλα,θελει πολυ καλο τιναγμα μετα!Τα ξερεις!

Μαγδα μου,πως ειστε με τα κακα σας?Πωπωωω,κριμα το μικρουλη μωρε!Ευχομαι να στρωσει γρηγορα!

Ενταξει...δεν θυμαμαι τιποτε αλλο....συγνωμη βρε κοριτσια......:oops:

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Κορίτσια μου καλησπέρα!! Δεν μπορούσα να μπω νωρίτερα... ξέρετε πεθερικά, καινουριο περιβάλλον, έχασα λίγο τον έλεγχο των πραγμάτων αλλά οκ... δεν αγχώνομαι την Παρασκευή θα είμαι σπίτι μου!!!!!!!

Εμείς πάμε πολύ καλά δεν μου ξανα έκανε τέτοιο σκηνικό ο μικρός ευτυχώς!!! εχθές έμεινε με την πεθερά μου το απόγευμα κ έφαγε 120 δικό μου κ 60 ξένο σε ενα γευμα!! Μα δε χορταίνει με τίποτα?!? Μη σας τα πολυλογώ κοιμόταν όταν γύρισαμε και έτσι άντλησα άλλα 210! Σήμερα μπορεί κ να μη χρειαστέί να πάρει αντλημένο γιατί δεν νομίζω να πάμε πουθενά..

ΣΥΓΝΩΜΗΗΗΗΗ πραγματικά αλλά έχασα τον μπούσουλα με όσα έχασα!!! Τώρα θα προαπαθήαω να απαντήσω σε όσα θυμάμαι!! Λοιπόν....

Τασσουλίτσα μου βάλε ψευδοθηλή να ηρεμήσει λίγο η δική σου!Δοκιμασμένο το έχω!! ;) Έτσι μπόρεσα κ πήρα ανάσα από τον πόνο την ημερα του αλματος... Για το πέτρωμα μη σε αγχωνει καθόλου μπορέί να μη σου πετρωνει ή φουσκωνει ή πρίζεται ΑΛΛΑ έχεις ΣΙΓΟΥΡΑ γάλα!!!! Απλά δεν είναι η έντονη η ροή!! να ξέρεις μόλις σταματήσει το γάλα σου, το ατήθοε με τη κινήση του μωρού βγάζει καινούριο στα 2'! οπότε μην αγχώνεσαι καθόλου! Όλες έχουμε κ δε θα σταματήσουμε να βγαζουμε παραόνο αν το αμελήσουμε εμείς! επίσης έκανα λάθος ως προς το θήλαστρο.. διαβασα στο βιβλίο οτι το θήλαστρο ΑΥΞΑΝΕΙ την παραγωγή μας! Απλά υπαρχει κίνδυνος με το μπουκάλι να οδηγηθούμε στον αποθηλασμό!

Κατερίνα μου ναι πήραμε ευχούλα! ξεκινάνε οι βολτούλες!! χεχε!! παρήγγειλα κ μάρσιπο mai tai! Αύριο το παραλαμβάνω! εσείς εφοδιαστήκατε?? Όσο για τα πράγματα(ευχαριστώ πολύ!!!!) και θα τα στείλουμε με τον μπαμπά ευτυχώς!!! θα ταξιδέψει με το αυτοκινητο κ καράβι κ εγώ κ ο μπέμπης κύριοι με το αεροπλάνο!!!! :)

για μένα πάντως έχει σημασία η ηρεμία η δική σου κ του μωρού!!!! Οπότε άμα βλέπεις πως δεν.... Δεν... δεν πειράζει.. Πάλι θα μεγαλώσει το μωρό κ θα είναι καλά!!! Μην στενοχωριεσαι!! Έύχομαι ο Θεούλης να σου δώσει δύναμη κ να σε φωτίσει για το καλύτερο!!

Εφάκι μου ναι όλα καλά τώρα!!!

Αγαπάκι μου κουράγιο ψυχή μου!!!! Ξέρουμε όλοι πόσο δύσκολο έίναι!! ειδικά οταν έχεις 2 παιδάκια!!! Υπομονή κ κουράγιο πρέπει να έχεις όπως είπες για τα βλαστάρια σου!!! Και να ξεσπάς εδώ σε εμάς!!!! ;) γιατι είμαστε εμείς εδώ?!? Μόνο για χαχα και χουχου?!?! 😛 ελπίζω σήμερα να είστε πολύ πολύ καλύτερα!!!

Μαρία μου γλυκιά μου ευχαριστώ πολύ!!!! της πέταξα πλαγίως της πεθεράς ότι ακούω μεν τι μου λες αλλά για το παιδί μου ξέρω καλύτερα κ έτσι όλα καλά!! μπορώ να πω πως δεν ανακατεύονται καν!! Ίσα ισα!! :)

χαίρομαι που ειστε καλά (αν κ κουρασμένοι κ με τις μερες σου εσύ!!!) η μεγάλη σου αφού καταλαβαίνει ΜΠΡΑΒΟ σας!!! Πολύ χαίρομαι!!!! Κι εγώ βελέτζα θέλω να βάλω κ αυτή θα βάλω!!! ;) Θα την τινάζω μωρέ ανά 2-3 μέρες προς το παρόν που δεν θα πολύ κινούμαστε αφού το μωρο δε μπουσουλάει κτλ!! Μετά βλέποντας!!!!

Μαριρέν μου αυτό σκέφτομαι!!! εσύ μου έρχεσαι στο μυαλό κ λέω όχι καλέ χαζομαρες λέω!! εδώ η Μαρία μας μετά από τόσο καιρό κ το μωρό τώρα θηλάζει!!!! παράδειγμα προς μίμηση!!! Συγχαρητηριαααα!!! :) Μάλλον αέρα εχει ναι...!!

Α ξέχασα να σας πω... σήμσρα τα έίδα όλα!!! έκανε πάλι εμετό ρουκέτα κορίτσια!!! 1 ακόμη φορά το έχει κάνει έχει καιρό!! αλλά σκέφτομαι κ διάβασα ότι επειδή σφίγγεται μπορέί να του προκαλέσει τον εμετό!! Οπότε δεν αγχώθηκα... άμα δω οτι ξανα κάνει θα πάρω την παιδίατρο!!! Κάποια με ρωτησε για την παιδιατρο στο σαραντισμό! δεν ειναι αναγκαιο να πας απλα εμεις θα πάμε για το εμβόλιο!! την πέμπτη πρωι! Γυναικολόγο έχω σίγουρα την Πεμπτη απογευμα!!

το βιβλίο γράφει πολλα ωραια πράγματα!!!!;ρωτηστε με κ θα σας πωωω!!!!

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Βρε κορίτσια ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΑ!!! Είναι δυνατόν;;; Χθές σαραντισα!! Μα είναι δυνατόν;;; έχω στενοχωρηθεί πάρα πολύ!!! Δεν λένε ότι όταν θηλαζεις δεν έχεις περίοδο ή τελοσπαντων αργεί;; πρίν 3-4 μέρες τελείωσαν τα λοχεία!!!! Λέτε γιαυτό να είναι ανήσυχο το μωρό;; Να μην είναι άλμα;; λέτε γιαυτό να μην πρήζεται το στήθος;; να μειώθηκε το γάλα;;; γιαυτό να με πονάει η θηλή;;;:(:(:(:(:(

Δεν σχολιαζω τα δικά σας, πιο μετά έχω στενοχωρηθεί!!!

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σας...

Τασουλα μου πρώτα για τη θηλασμο που θελει συνέχεια το μωρο μήπως επειδη έχει εχει κολικούς; Στη βόλτα να το παίρνεις ξεπαγωτο σε θερμοκρασία δωματίου νομίζω διαρκεί μια ωρα αλλά θα το σιγούρεψω και θα σου πω. Όσον αφορά την περίοδο μήπως εχεις ακόμα λοχεία;; Συμβαίνει πάντως να αδιαθετησεις οταν θηλαζεις! Ειναι ανάλογα στον οργανισμό της κάθε γυναίκας!

Hope μου τι εννοείς τη βάζεις τιμωρα;;; Δεν ειναι πολυ μικρή; Εχω διαβάσει οτι κάτω των 4 ετών ειναι πολυ μικρά για τιμωρία... Στον παιδικό που παει τα βάζουν να "σκεφτούν" οταν κάνουν αταξία! Σε εμάς στο σπιτι αυτο δεν ποιανει! Γενικά δεν ποιανει τιποτα σε αυτή υην ηλικία αφού τα παιδάκια μεχρι 3 1/2 ετών ειναι πολυ αντιδραστικά!

Τατιάνα μου χαίρομαι που ειναι ολα καλα στην πεθερα! Να ρωτήσεις την παιδίατρο οπωσδήποτε για τον εμετό μήπως ειναι επειδη τσωει ποσότητα το μωράκι;

Κορίτσια εσεις περνετε βιταμίνες ή σίδηρο ή μαγνήσιο ασβέστιο ή κατι άλλο που βοηθά τον οργανισμό μας σας αυτές τις δύσκολες ημέρες;;

Καλησπερα κοριτσια μου.. πως ειστε;;;

Εγω μεσα σε 2 μερες ακουσα οτι ενταξει αλλες μανουλες τα καταφερνουν.. εγω δεν ειμαι και για πολλα πολλα!!

Με τον μικρο παλευω να μειωσουμε την ποσοτητα του ξενου.. προχθες ηπιε 600μλ, χθες 560... εστω σιγα σιγα... παντως μολις τον δω και κουνιεται τον σηκωνω να θηλασει.. εννοειται τα ακουω απο τη μαμα μου οτι δεν αφηνω το παιδι να ηρεμησει... τον αφηνω ανα διαστηματα και κοιμαται βεβαια γιατι τον λυπαμαι.. τα ακουω και με τροπο που το παιδι εχει παχυνει γιατι και με το ξενο και με το δικο μου δεν ξερουμε ποσο πινει και γιατι βαζοντας τον πανω στο στηθος τοσο κοντά δεν προλαβαινει να χωνεψει το ξένο.. πφφφ.. δεν ειμαι τελεια μαμά το ξέρω.. αλλα δεν ξέρω και τι πρεπει να κανω για να ειναι ευχαριστημενο το μωρο μου αλλα και ολοι οι αλλοι γυρω!! Χθες ειχε ερθει μια θεια μου με μια ξαδελφη μου να μας δουν.. τους ειπα οτι αγκαλια δεν θελω να το παρουν.. παρεξηγηθηκαν.. δεν με νοιάζει!! το μωρο δεν ειναι ουτε 1 μηνα και δεν ειναι και οι πιο καθαρές γυναίκες!! συγνώμη κιολας!!

Αληθεια βρε κοριτσια οσον αφορά το σπιτι τι επικρατει στα δικά σας σε θεμα φασαριας κλπ; μιλάτε ψιθυριστά; προσπαθειτε να μην κανετε φασαρία;

Τασσουλα μου μηπως δεν σου τελειωσαν τα λοχεια;; και εμενα ετσι μου δειχνει μια δυο μερες οτι τελειωσαν, αλλα οταν ο μικρος θηλάζει παραπάνω μου ερχονται παλι!

Τατιάνα εγω ειμαι μεταξύ δυο και δεν ξέρω τι θα με βολέψει.. βλέπεις εχω κοιλιά, στηθος και ύψος..

http://www.motherbaby.gr/%CE%BC%CE%AC%CF%81%CF%83%CE%B9%CF%80%CE%BF%CF%82-front-dalia-p-1828.html

http://www.motherbaby.gr/ring-sling-%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%AC-%CE%B3%CE%BA%CF%81%CE%B9-p-1300.html

Σημερα του παρηγγειλα και το ρηλαξ της φισερ αλλα δεν το πηραμε σημερα γιατι εστειλα τον αδελφο μου και ως συνηθως μισες δουλειές!! :tongue:

Μαράκι μου θα βρεις τρόπο και η μικρή θα καταλάβει με τον καιρό οτι η μεγαλη αλλαγη ηταν για λιγο!! ΘΑ μεγαλώσει και το παιδι και θα παιζουν ;)

Για τον θηλασμο εχεις δίκιο.. αυτό κάνω.. τον βάζω πάνω και ας πιπιλάει!! Απλά και που πιπιλάει τσαντιζεται το καμάρι μου και μου φωνάζει που δεν βγάζει γάλα!!

Αγάπη μου κάνε υπομονή κοριτσι μου.. θα βρειτε ρυθμους!!

dogdogard20151021_8_My%20child%20is.png

Τασσούλα μου από τώρα αδειαθέτησες?!? δεν νομίζω να είναι περίοδος... μήπως είναι όντως λόχεια??

Το δικό μας αντλημένο έξω από το ψυγείο σε θερμοκρασία δωματίου κρατάει 2-3 ώρες.. σε μικρότερη θερμοκρασία διαρκεί έως και 6!

Αγάπη μου μόνο με το στήθος μου τα έβγαλε κ μετά από σφίξιμο.. κ άμα έτρωγε ποσότητα δε θα είχαμε κάθε φορά πλέον τα ίδια??

Κατερίνα μου συγνώμη κιόλας αλλά ΒΡΕ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΝΑ ΑΠΑΥΤΟΘΟΥΝΕ ΛΙΓΟ?!?! Κι εσύ ηρέμησε λίγο καλή μου!!!! Έίσαι παρα πολύ καλή μητέρα, κανείς δεν θα έκανε τοοοοσο κόπο κ θα τον χαρακτήριζα εγω πρισωπικά κακό κ να θυμάσαι πως την τελτιότητα μόνο ο Πανάγαθος την αγγίζει!!!! Οπότε ΧΑΛΑΡΩΣΕ!!!! έχεις κάνει τόσα!!! Όσο για το να μην πάρουν το μωρό αγκαλιά ξέρεις πόσο σε θαυμάζω που το έκανες!!!!!????? Μία ξαδέρφης της μάνας μου κ σε μένα το πήρε κ με ανεβασε το αίμα στο κεφάλι γιατί ούτε ρώτησε ούτε τίποτα!!! άπλωσε τα χέρια του κ άαααιντε!!!! όλοι οι δικοί μου επίσης τίποτα σεβάστηκαν το νεογνό κ εμένα! τώα στα πεθερικά όποιος ερχεται αιντε τον πέρνει!!! τεσπα!!!Μπράβο σου!!!

Για το σπίτι κ το δωμάτιο μιλάμε κανονικότατα!! απλά δεν κάνουμε απότομους θορύβους!! τρομάζει!! διαφορετικά να ξέρεις πως το μωρό κοιμάται όταν έχει φασαρία στο σπίτι για να την αποφύγει!! Αυτό!! άντε με το καλό να πάρεις κ τα πραγματάκιαααα!!! :) :) :)

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Είναι περίοδος όχι λοχεία!! Χθες είχα πονακια και το απέδωσα στο έντερο και σήμερα με πονάει το στήθος στον θηλασμό και το απεδωσα στους θηλασμους.....

Ευτυχώς ηρέμησε το μωρακι και απο το μεσημέρι ρίχνει τρελούς υπνους!!! Καλά τρελούς υπνους εννοώ 2ωρα αλλά κάτι είναι και αυτό!!

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Ηρθα και γω!Σημερα ειχα μια υπεροχη μερα!Η μπεμπα μου,αφου εκανε πολλαααα κακα,ηρεμησε και κοιμηθηκε πολυ καλα!Ξυπνουσε/ξυπναει ακριβως στο 3ωρο για γαλα!Οποτε και γω με την μεγαλη παιξαμε πολυ,μουσκεμα γιναμε στον ιδρωτα!Τωρα την πηγε ο αντρας μου βολτα!

Τατιανα μου,εφτασαν κιολας οι μερες να γυρισεις στο σπιτι σου?Φανταζομαι πως θα το περιμενεις με χαρα!Να τακτοποιηθειτε καλη μου και να ειστε οι 3 σας!Θα ειναι τοσο ομορφα!Βγαζεις τοσο γαλα?Πωπωωωωωω!Εσυ εχεις παρα πολυ!Εγω μια φορα εβγαλα γιατι αρχισε να πετρωνει,και εβγαλα μονο απο το ενα 60ml!Χιχιχι!Κοιτα,οσο μεγαλωνει,αυξανονται και οι αναγκες του!Και κατι που εχω παρατηρησει,πως τα αγορια καταναλωνουν πιο μεγαλη ποσοτητα γαλακτος απο τα κοριτσια!Συγκριτικα με τα παιδακια που ξερω,και βλεποντας και σας εδω!:DΒεβαια το καθε παιδι ειναι διαφορετικο!Αλλα αρκουνται με το λιγο,αλλα θελουν πιο πολυ!

Ναι,ναι ειμαστε καλα!Ειπαμε,δευτερολεπτα θυμου,ωρες χαρας με τα παιδια!:D

Ρε συ,πως δεν μπορω και γω τετοιες κινησεις απο τους αλλους προς το μωρο!Μιλαμε για ενα πλασμα τοσο ευαισθητο,ουτε καν εμβολιασμενο δεν ειναι!Ελεος!

Τασουλα μου,βρε μπας και δεν ειναι περιοδος?

Οταν σαραντησα,στην 1η μου κορη,παιρνω τηλεφωνο τον γιατρο να κλεισω ραντεβου να με δει!Δεν προλαβαινω,εχω αιμα!Λεω και γω πως θα ειναι περιοδος!3 φορες ειχα ακυρωσει ραντεβου,γιατι εκει που ελεγα πως καθαρισα,τσουπ ξανα ειχα!Οταν σταματησε τελειως και πηγα να με εξετασει,μου ειπε πως δεν ηταν περιοδος,δεν ειδε θηλακιο δηλαδη!

Οποτε,μηπως ειναι λοχεια?

Το γαλα,σε θερμοκρασια δωματιου,διαρκει απο εως και 3 ωρες!

Αγαπη μου,οταν λεω πως την βαζω τιμωρια,την βαζω σε μια συγκεκριμενη γωνια,της λεω πως την βαζω εκει γιατι εκανε αυτο το λαθος,πως θα μεινει εκει για 2 λεπτα.Οταν κλαιει,της λεω,πως οταν ηρεμησει να ερθει να με βρει.Ερχεται...και η συνεχεια ειναι οπως σας την περιεγραψα!

Κοινως,ακολουθω αυτο που κανουν και στον παιδικο,οπως ανεφερες!Απλα εγω το λεω τιμωρια!:DΚαι οχι,για μενα δεν ειναι κακο!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...