Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια!!!! Είχαμε γιατρό σήμερα κ τελικά είναι σε διαφορετικούς σάκους τα εμβρυακια!! Μας είπε πως δεν φαινόταν η μεμβράνη την προηγούμενη φορά!! Βέβαια πάλι με έναν πλακούντα αλλά είπε ειναι καλύτερα που έχουνε δυο σάκους!! Παλμούς 170 το καθένα κ σωστά στο μέγεθος τους!!

Ανακουφιστικα βρε κορίτσια! Ξέρω πως κ πάλι είναι δύσκολο αλλά τουλάχιστον μου έφυγε ένα αγχος!

• Ευχή 1

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Βουλα μου τι τελεια που ειστε καλα κ πήρατε τα πανω σας!!! φτου φτου!!! να το παλέψεις όπως μπορεις!!!!

Vanz τι καλά που πηρατε κιλακια και αναπτυσεστε!!! είναι πολύ λίγο το συμπλήρωμα που δίνεις άνετα μπορείς να το κόψεις!!! Πόσο γραμμάρια πηρατε δηλαδή;;

Και εμένα έχει αυξηθεί η όρεξη μου ειδικά για γλυκό!!

Εγώ έχω κολλήσει στα 5 κιλά, δεν κατεβαίνει η ζυγαριά!!!

Vanz μου καλημερα και συγχαρητήρια για τα κιλάκια σας και για την προσπάθεια που κανεις γενικότερα! Τα πέρασα κι εγω με το πρωτο μου παιδι και σε κατανοώ! Ολα θα ειναι καλύτερα μηνα με μηνα!

Καλημερα κοριτσια μου ! Ευχαριστω πολυ για τη συμπαρασταση, κοντευα να τρελαθω κι ακομα δεν εχω ηρεμησει... tassoula απο 3400 γιναμε 3520 μεσα σε 6 μερες...!

Γεννηθηκε 3480 , βγηκαμε απο τη κλινικη 3080 για διαφορους λογους να μη τα ξαναλεω και φορτώνω τωρα, και δεν ειχαμε παρει μετα. μαλλον επαιρνε αλλα με αργο ρυθμο: 3150, 3200....3400 και τωρα 3520 !!! αντε να δουμε... η παιδιατρος δεν σνησυχει..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αγάπη μου περαστικά στη μεγάλη σου κ καλη υπομονή σε σενα!! Φαντασου να χειμωνιασει κιολας... :/ της δινεις κ αντιβιωση??

Βούλα μου κι εσυ δε πρεπει να αγχωνεσαι!! Κι εμεις βαρος αργα περνουμε γιατί ο μικρός τρωει αργά !! Κ εμενα η γιατρός δεν αγχώνεται οπότε όλα βαινουν καλώς!! Να συνεχισουμε ετσι κ οι δυο μας κ φυσικά κ όλες οι υπόλοιπες με τις προσπαθειες και θα τα πάμε περιφημα!! Μπραβο μας ομως όλες με τον θηλασμό!! Πολύ δυναμική βγηκε η ομαδούλα μας!! Και με δυσκολίες και με κλαματα και νευρα εστω κ λίγο όλες δινουμε!! :)

Hope μου που εισαι κοπέλα μου?? πως εισαι??

Οι υπόλοιπες? χαθηκανε....:(

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Καλησπερα κοριτσια εχθες εγραφα απο το κινητο και στην αποστολη χαθηκαν....πως νευριασα!

Mariren νομιζω πως και εγω εχω αυξημενη ροη γιατι των ακουω που ζοριζετε οταν κατεβαινει το γαλα και βγαινει απο το στηθος γιατι πνιγετε, ακουω να ρουφαει αερα και μετα κλαει για να ρευτει.

6 μερα χωρις κακακια, αχ πως το λυπαμαι, πηγαμαι στον γιατρο και ειπε πως τα μωρακια που θηλαζουν μπορει να κανουν7-10 μερες, γιατι αφομιωνουν ολο το γαλα και δεν εχουν κατι να βγαλου,μας βρηκε καλα 5 κιλα και Δευτερα να τον παρω τηλ για τα κακακια, τωρα που τρωει ανα μια ωρα μου ειπε να τον ξεγελαω λιγο με πιπιλα να πηγαινει στο 2ωρο και ας κλαιει λιγο, αχ μου ειναι δυσκολο αλλα με την βολτα με το καροτσι τον ξεγελω, εχουμε κανει και 3ωρο:wink::-) :-) :-) :-)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Που ειστε κορίτσια μου? τι κανετε? Μάγδα μου άντε δοκιμάσε το αυτό με την πιπίλα κ πες μας! ;) Να ξεκουραστεις κ εσυ λιγακι παραπάνω!

Εγώ η γαιδούρα σημερα τον αφησα στην μαμά μου κ πήγα για ψώνια... Δώσαμε ενα αρκετοοοο ποσό κ ακόμα δεν τελείωσαν! Αφηστε!! Ολόκληρη προικα θα πάρουμε στη Σάμο! Όλα τα πράγματα για το μωράκι μας!! Παμπερς αρκετά, απορρυπαντικά, ρουχαλάκια!! Χαμός χαμός!! Εχω και κατι ψωνια απο την ικεα απο βδομάδα για αποθηκευση ρουχων κ κεριά (ξερετε αυτα τα ωραία που μυρίζουν φραουλαααα!) ε και κατι τζαμπο για χριστουγεννιατικα......:/ Παναγία μου....ξέρετε τι ακριβα θα μας εβγαιναν οοοοολα αυτά απο το νησι?! Δε θέλω να το σκεφτομαι... Βασικα ΄ δε θέλω να σκέφτομαι το μετά! Συμάζεμα κτλ! Έμφραγμα! Ναναι καλά η κυρία!

Θέλω βοήθεια αν μπορειτε (μηδαμινη χαζομαρα ειναι αλλά δεν μπορώ να αποφασίσω!).. Να βάλω την βελέτζα στο παιδικό ή ένα χαλάκι γουινι που μου πηρε η νονά μου? το χαλάκι μου κανει λίγο "λίγο" και σκεφτομουν να το βάλω το καλοκαίρι.. Απο την άλλη η βελέτζα δε κραταει πολύ βρωμιά?

Διαφημίσεις

Εντάξει κορίτσια τέτοια λύσσα για γλυκό ούτε έγκυος! Ο άντρας μου καθε λιγο παει να μου φερει κατι να φαω! Αφήστε που εχω ταράξει οτι υπάρχει σε γαλακτοκομικο! Λογικα λογο ασβεστίου! Που να μην επαιρνα και ασβέστιο!

Τελικά το στήθος λογω ροης δημιουργουσε πρόβλημα, τονυ το εδωσα στο μπουκάλι και ηταν εντάξει! Τωρα τον βαζω στο στήθος και τον βγαζω καθε λιγο να ρευτει και ξανα πάλι, δεν του αρέσει αλλα δεν βρηκα αλλο τροπο για την ωρα.

Τατιάνα μου νομιζω οτι η βελεντζα μαζεύει πολυ σκόνη θα πρεπει να την τιναζεις καθε μερα.

Παω ξυπνησε και μολις κοιμήθηκε!

U85pp3.png

Γεια σας κοριτσακια!

Πως είστε;

Τατιάνα μου πως θα τα κουβαλήσετε τόσα πράγματα στο νησί;;;!!! Θέλετε ενα αεροπλάνο μονο για σας! Χιχιχιχι

Όσο για τα χαλιά νομίζω ότι κανένα απο αυτά τα δυο δεν επιτρέπεται τουλάχιστον για τον πρώτο καιρό... Απο όσο γνωρίζω δεν πρέπει να βγάζουν χνούδια και πρέπει να σκουπίζονται εύκολα. Πολλοί λένε καθόλου χαλια λόγω των ακαρεων για τυχόν αλλεργίες, αλλα ειναι και χειμώνας πως να το αφήσεις έτσι;!...

Αγάπη μου περαστικά σας και προσοχή για τη μικρούλα...

Vanz μου το ίδιο προγράμμα έχουμε κι εμείς... Αν θα δώσω λίγο ξένο το μεσημεράκι εκεί στα 30 με 60 ml και μετα ολη μερα και νύχτα παλεύουμε με το δικό μου...

Εγώ εξακολουθώ να μην ανεβαίνω στη ζυγαριά! Αλλα βλεπω διαφορά! Η όρεξη κανονική, φροντίζω να τρώω κανονικά τα γεύματα μου, πολλα φρούτα και να πίνω αρκετό χαμομήλι! Γλυκά μια στο τόσο. Σήμερα ειχε γενέθλια και η μαμά μου και είχαμε μια τέλεια τούρτα, κρατήθηκα έφαγα ενα μικρό κομματάκι...

Δευτέρα φεύγουν όλοι και θα μείνω μόνη μου με το μωρό... Ουφ προσπαθώ να μην αγχώνομαι...

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Νόμιζα μόνο εγώ ζητάω σοκολάτες!!! χαχα !! αυτό είπα εχθές στον άντρα μου... όσες σοκολάτες δεν έφαγα στην εγκυμοσύνη (έτρωγα μόνο μετά τον 8ο και όχι σε καθημερινη βάση φυσικά!) τις έφαγα τώρα στις 40μερες!! τρέλα!! χαχα

Μαρία μου από την στιγμή έστω που βρήκες κάποια λύση δεν πειραζει!! θα ταλαιπωρηθείς παραπάνω αλλά χαλάλι,έτσι δεν είναι?! Δεν το θέλει με τιποτα αυτο το στηθος ε??

Εφη μου τι εγκράτια ειναι αυτή κοπέλα μου?!?! δώσε λίγη κ σε μας!! χαχαχαχα!! δεν εχω βάλει κιλά αλλά ντρέπομαι να κοιταχτώ στον καθρέφτη!! Για τα χαλιά όπωα το είπες.... είναι χειμώνας κ πρέπρι να μπουν! Ακόμα το μωρό δεν θα μπουσουλάει κ δε θα κυλιέται πάνω τους οπότε έχουμε μόνο το αναπνευστικό κ αυτό πιστέύω μέρα παρά μέρα ή ανα 2 μέρες τιναγμα δε θα εινι καλα?? σκουπα καθημερινά φυσικά αν κ δε ξέρω πόσο καλό κάνει... απο τα δτο προτιμοτερο το μοκετοειδή ε?? αλλά η βελέτζα πιο ζεστή!! πφ...Καλα εγώ κινούμενο σπίτι έπρεπε να ειχα!!! αστα να πανε!! κ να πεταει για να φτασουμε γρήγορα!!! χαχαχα

Αγόρασα κ το βιβλίο της Πατσούρου... το λέει τοσο απλά...κ λέει πράγματα που πραγματικά ουτε κατα διανοια πηγαινε το μυαλό μου! ακριβό μεν αλλά καλό! Τωρα το αρχισα να δω κ στην πορεια...

Τατιανα μου και εγώ δεν γινόταν να μη βάλω κατι στο δωμάτιο τώρα που έρχεται ο χειμώνας και έβαλα μια μοκέτα και φροντίζω να την σκουπίζω σχεδόν καθημερινά...

Να μας γράφεις τίποτα συμβουλές απο το βιβλίο!!!

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Ναι μωρέ τι να κάνεις να το αφήσεις γυμνο το δωμάτιο?? Όσο ζεστό και ναναι πάλι θέλει.. ούτως ή άλλως όταν θα αρχίσει να μπουσουλάει θα πάω να παρω εκείνα τα παζλ με γράμματα κ νουμερα που εχει τζάμπο κ θα τα βάζω-βγάζω για να παίζει το μωρό!! Και πάνω στο χαλί θα τα βάζω... Πέρα.από αυτό πάντως δε θέλω το μωρό να μεγαλώσει σε μία "φούσκα" να το κρύβω από οτιδηποτε κ να κολλάει το παραμικρό όταν βγει έξω... Παιά οι δικοί μας έτσι ήτανε? και χαλιά κ φλοκάτες και τα πάντα είχανε κ δεν ανησυχούσανε..! Και άμα δε παίξει το μωρό με το χώμα κ τη λάσπη που λέγανε θα γίνει πιο επιρρεπή στις αρρώστιες!! Και θα μπουσουλήσει κ θα βάλει κατι από κάτω στο στόμα του κ θα ακουμπησει το πάτωμα κ το χαλί κ τα χεράκια του θα βάλει στο στόμα... τεσπα... θα φανει στην πορεία!!!

;)

Θα γράψω κορίτσια!! Άμα βρω κάτι που δεν εχουμε πει!!

Μας προέκυψε ένα θεματάκι με τον μικρό... σημερα το απόγευμα που πήγαμε για ψωνια με τον αντρα μου αναγκαστηκα εμεινε το μωρό με τη μαμα μου κ δεν είχα αντλημένο.. ουτε εβγαζα εκεινη την ωρα . ετσι εδωσε 2 φορές ξένο! μια 120 κ μια 90..το θέμα είναι ότι όταν ξύπνησε (από τις 5:30 στις 23:45!) έφαγε κανονικά από το στήθος.. όχι πολύ κανένα 20' κ ξανα κοιμηθήκε... ξυπνήσαμε στις 02:45 κ δεν έπιανε το στήθος... έψαχνε να βει πιπίλα!!! μία θηλη μεγάλη υελοσπαντων ουτως ωστε να μη δυσκολευτει... τον ειχα 10' χτυπιότανε δεν έπιανε το στηθος,οταν το έπιανε το εφτυνε, έκλεγε, έχωνε την μουρη του μεσα στο στήθος να φάει, δεν μπορούσε να φάει ουρλιαζε κλωτσουσε τεντωνότανε!! τρελάθηκα!!! από μέσα μου σκεφτόμουν τα χειρότερα!! έπιασε με ψευδοθηλή... λέω δε θα τρελαθει το μωρό κ εγώ επισης να μην μπορώ να τον ταισω!!! εφαγε με τη θηλή λίγο από το δεξί! τον εβγαλα γιατι για κάποιον λόγο πονάω όχι απο το θηλασμό αλλά από κάτι άλλο κοντά στον αδένα της μασχάλης!! προσπάθησα χωρίς θηλή πάλι στο αριστερό τίποτα ξανά τα ίδια!!! Αγχώθηκα πάααααρα πολύ!!!! λέω μπράβο Τατιάνα την έκανες την μαλ@@@α!!! ξανα έβαλα θηλή, τρωει μεν αλλά αργααααα κ λες κ με το ζορι!!! λέτε να συνήθισε?? την Τετάρτη του ξανα ειχε δώσει ξένο 1 φορά κ ακόμη μία την Τρίτη πρώτη φορά (την μια δεν είχα καθόλου γάλα κ κόντευα να τρελαθώ κ προτίμησα από το να παρατήσω το θηλασμό να δωσω μία φορά, να βγω για ενα ποτάκι να χαλαρώσω και να ξανα δωσω οταν γυρισω εγώ κ έτσι έγινε!..την άλλη πήγα να κάνω μασαζ γιατί δε μπορούσα να κουνήσω τον ωμο μου κ ενω τον ειχα θηλασει ξαμνα ξυπνησε! κ σήμερα που δεν είχα.κ δεν μπορεσα να βγάλω γιατί έγιναν όλα γρήγορα...) Λέτε να μη θέλει άλλο.στήθος?!?! :/ :( Πολύ στενοχωρεθηκα πάρα πολύ!!! χαζοτρωει τώρα με τη θηλή αλλά το προτιμώ να πω την αλήθεια από το να του δώσω αντλημένο στο μπουκάλι!!!(είχα να θηλάσω από τις 13:30 κ θήλασα στις 23:30!!! αντλησα 220μλ!!!!) Τι να κάνω να μην ξανα δωσω μπουκάλι ωια λίγο καιρό??? ή με τη θηλη δεν θα υπάρξει πρόβλημα κ θα ξανα πιασει στηθος??? ή ήταν τυχαίο γεγονός??? :/

Διαφημίσεις

Τατιάνα μου μα πότε πρόλαβε να πάθει το μωρακι σου σύγχηση θηλών;; με 2 φορές που ήπιε από το μπουκάλι;;; καλά το στήθος σου δεν πρηστηκε τόσες ώρες;; μπορεί να μην έπινε γιατί μπορεί να μην πειναγε πολύ ακόμα!! Εσύ δινε στήθος και μην μασας!!! Εγώ κάθε μέρα δίνω πιπιλα και δεν παθαίνει τίποτα!!! Ωχχχ θα αρχίσει και η μαμά σου οτι χόρτασε με το μπουκάλι κλπ. Πάντως έχεις πολύ γάλα και είναι κρίμα για 2 φορές να κόψει τον θηλασμό!! Τεμπέλικο μου φαίνεται το μωρό σου, βαριέται να ρουφήξει!!!

Εμείς σήμερα περνουσαμε πάλι άλμα :P υπάρχει περίπτωση να περνάμε άλμα όλη τη μέρα και το βράδυ να ξερενομαστε στον ύπνο;;; όλη μέρα ζήτημα να κοιμήθηκε 2 ώρες!!! Έπινε συνέχεια με τα μάτια κλειστά και όταν πηγαινα να την αφήσω πάλι τα ίδια!!! Ουτε πιπιλα ούτε τίποτα!!! Έτρωγε τα χέρια της συνέχεια μετά τους θηλασμους!!! Έχει τώρα 3 μέρες που το κάνει γιαυτό λέω μήπως είναι άλμα αλλά το βράδυ ύπνος!!! Κοιμήθηκε στις 11 και την ξυπνησα εγώ στις 4.30 γιατί έπρεπε να θηλασω!!! Σχεδόν 6 ώρες ύπνου!!!

Σαραντιζουμε σήμερα!!

Επίσης για πρώτη φορά θηλασα δημόσια!!! Σε καφετέρια!! Είχα βάλει κουβερτουλα και όλα καλά!!!

Αύριο έχει πάλι εκδρομουλα απο το πρωι μεχρι το απογευμα και σκέφτομαι αν θηλάζει όπως σήμερα όλη μέρα τι θα κάνω;; Δεν θέλω να το αποδωσω οτι δεν φτάνει το γάλα γιατί κάθε φορά που πιεζω το στήθος έχει γάλα μαι η μικρή ρουφάει δυναμικά!!!

Εγώ εστρωσα χαλιά και μοκέτες και το ίδιο είχα κάνει στην κόρη μου την μεγάλη!!! Το τι βάζουν τα παιδιά στο στόμα τους δεν λέγεται οπότε δεν μπορείς να το αποφυγεις !!! Εμένα όταν άρχισε να μπουσουλαει το παραμικρό σκουπιδακι απο το πάτωμα το έβαζε στο στόμα της! Και έχω και σκυλί στο σπίτι!! Φυσικά περάσαμε την φάση γλυφω το πάτωμα να δω τι είναι αφού όλα τα περνάνε απο το στόμα!!! Νομίζω με την μπεμπα θα είμαι ακόμα πιο χαλαρή, εννοείται πάντα δίπλα της να την προστατεύω και να την προσέχω!!

Έκανε κακακια και εκτός απο βλεννες μύριζαν έντονα ξυνιλα σαν εμετός!!τι είναι πάλι αυτό;;

Μαρία πνίγεται απο την ροή ε;;; καταλαβαίνω τι περνάς αφού το έχουμε και εμείς!!! Θα μάθει να διαχειρίζεται την έντονη ροή σιγά σιγά!! Ήδη και εμείς είμαστε καλυτερα!!! Θηλασμός ξαπλωτα με το μωρό από πάνω!!! Επίσης βγάζω γάλα σε ένα πανακι μέχρι να σταματήσει η έντονη ροή-το συντριβάνι!!!

Έφη στο 6μηνο ανεβα στην ζυγαριά πολύ θα τα έχουμε χάσει τα κιλά!!! Αν και στην πρώτη τα έχασα στο χρόνο!!!

Μάγδα 6 μέρες χωρίς κακα όταν πει να τα κάνει φαντασου τι θα γίνει!!!! Θα σας γεμίσει τον τόπο όλο!!!

Τατιάνα με αεροπλάνο θα πάτε;; πόσες αποσκευές θα έχετε;;; όντως πως θα τα μεταφέρεις;;

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

εγραφα εγραφα αλλά κάτι πάτησα κ σβήστηκε!! γρρρ!! τεσπα... πάω στα πεθεριμά σήμερα, θα πάρω σήμερα τον σαραντισμό αναγκαστικά!! δεν πειράζει όμως!! καλές βόλτες Τασσούλα μου!! θα γράψω ότι είχα γράψεικάποια στιγμή μέσα στην ημέρα!!

Καλημέρα!

Καλημερα κορίτσια!

Τασουλα μου συγχαρητήρια για το σαραντίσμο και για το δημόσιο θηλασμο! Κι εγω θελω να θηλάσω δημόσια αλλά δεν πήγαμε βολτούλα ακόμα με το μπέμπη! Καλή βόλτα σημερα...! Που θα πάτε;

Τατιάνα μου χαρεεες που θα έκανε η μαμα σου που τάισε το μικρούλη με ξένο! Χαχαχα! Μην αγχώνεσαι και συνέχισε κανονικά να θηλαζεις ας ειναι και με τη ψεύτικη θηλή δεν πειράζει! Δεν δίνουμε αντιβίωση στην κόρη μας ακόμα.. Θα δείξει οταν θα τη ξαναπάμε στο γιατρό! Προς το παρόν έχει τρελαθεί να φοράει τα καινούργια της πριγκιπικά παπούτσια που αγόρασε χτες με το μπαμπά της. Τα φόρεσε μεχρι και στο κρεβάτι που ξάπλωσε! Κάνουν και θόρυβο οταν περπατάει κ μας έχει τρελάνει!!! Σημερα θα ειμαι πάλι όλη την ημέρα μόνη μου με τα παιδιά κι ο Θεός βοηθός!

Δεν σας είπα τα νεα μας! Εκτός απο την κόρη μου είχε αρρωστήσει κι ο συζυγος κι απο χτες κι εγω! Ειμαι με τη μάσκα οταν κραταω το μωρο... Πως θα παμε και βόλτες ετςι;;;Κλάψ Κλάψ.

Επίσης κι εγω έκανα βλακεία χτες που έφαγα κρέας με σάλτσα που είχε μουστάρδα και φρέσκα κρέμα κι ο μικρούλης το βράδυ δυσκολευόταν δεν κοιμόταν σφίγγοταν και είχα αέρια!!! Το Λυπήθηκα.

Καλημέρα κορίτσια! :)

Τελικά πηγε καλύτερα σήμερα!

Τατιανα μου δεν του αρέσει καθόλου να τον κοβω την ωρα που τρώει! Αλλα τι να κάνουμε πρέπει το στήθος εκει θα ειναι και θα το ξαναβρεί! :)

Δεν νομίζω οτι πρεπει να ανησυχης θα το πιάσει παλι το στήθος! Μπορει να σου θυμωσε που ελειπες! Εγω σκεψου οτι του εδινα μπουκάλι τον πρωτο καιρο και δεν ειχα πρόβλημα το επιασε αμέσως το στήθος μολις μπόρεσε! Νομιζω οτι εχει αερα εμενα ετσι κανει οταν τον ενοχλεί ο αέρας που εχει. Σκεψου οτι εχει τυχει να τον εχω ορθιο να ρευτει πανω απο μιση ώρα που το μητρικο δεν θελει πολυ αλλα για το ξενο αν δεν εευτει πρεπει να τον κρατήσεις μιση ωρα όρθιο!

Τασούλα με την κουβέρτα καλυπτες το μωρο η απο τον ώμο και κάτω? Θελω να παω και εγω καμις βολτουλα αλλα δεν ξερω πως να το κάνω!

Αυριο περιμένω και εγω τα χαλια και πρεπει να ξεμπερδευω με το σίδερο που γεμίζει ο τοπος χνουδια! Ουφφφφφ !!!!!

U85pp3.png

Γεια σας κοριτσακια!

Τατιάνα μου αποκλείεται με μια δυο φορές να έπαθε σύγχυση... Μάλλον κατι αλλο θα τον ενοχλούσε! Ελπίζω σήμερα να πήγε καλύτερα!

Τασσούλα αυτο που περάσετε το είχαμε κι εμείς πριν δυο μέρες και ευτυχώς οι επόμενες μέρες πήγαν πολυ καλύτερα!! Άντε και καλές βόλτες απο σήμερα που σαραντιζετε και επίσημα!!

Αγάπη περαστικά σας! Να προσέχετε τουλάχιστον το μωράκι!

Αύριο έρχεται η παιδίατρος και ανυπομονώ να δω τι θα μας πει για το βάρος και ποσο μεσα θα πέσουμε με το δικό μας ζύγισμα...

Καλή Κυριακή σε όλες!

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...