Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια!!!! Είχαμε γιατρό σήμερα κ τελικά είναι σε διαφορετικούς σάκους τα εμβρυακια!! Μας είπε πως δεν φαινόταν η μεμβράνη την προηγούμενη φορά!! Βέβαια πάλι με έναν πλακούντα αλλά είπε ειναι καλύτερα που έχουνε δυο σάκους!! Παλμούς 170 το καθένα κ σωστά στο μέγεθος τους!!

Ανακουφιστικα βρε κορίτσια! Ξέρω πως κ πάλι είναι δύσκολο αλλά τουλάχιστον μου έφυγε ένα αγχος!

• Ευχή 1

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Αρχικά ξέχασα να σχολιάσω τα τικεράκια κ τα ονοματά μας στην Τασσούλα μς!! Είναι υπέροχα γλυκιά μουυυυ! Έτσι να βάζεται χρώμα στη ζωή σας να νιωθετε χαρούμενοιιιι! Πολύ μου ανέβασες την ψυχολογία όταν το είδα!!! :) Αέρια έχουμε και εμείς πολλά!!! Πολλά όμως!!! Και ο καημένος για αυτό δεν μπορούσε να κοιμηθεί την ημέρα και έμενε ξύπνιος και γκρίνιαζε στην καλαθούνα! Γιατί δεν ένιωθε ζεστασιά κ δεν ηρεμούσε για να τα αφησει να φυγουν!!! Εχθές το κατάλαβε ο άντρας μου ΕΥΤΥΧΩΣ και πλέον ξέρω... Του κάνω τα ποδαράκια προς την κοιλίτσα, τον πέρνω αγκαλίτσα ή κάποιος άλλος, κάνει κακάκια κ τα αερια πάνε κ έρχονται κ ηρεμεί!! Γι αυτό πάντα μόλις ρον εβαζα στην αγκαλιά μου κ στο στήθος μου του φευγαν όλα!! Χεχε!! Όσο για την μεγάλη σου πιστεύω απλά ότι ειναι υπομονετική κ καταλαβαίνει... Ειναι φυσιολογικό να ζηλευουν τα μωρά (πες το σαν ευγενής άμυλα) της πήρανε την πρωτιά.. Απότη στιγμή όμως που δε σου εχει κάνει κάτι αντιδραστικό εντονα ή και στο μωρό ακόμα όλα καλα! Σε πήρε ο παιδίατρος? τι τυχερή που η μητέρα σου ειναι πιο δεκτική!! Μα εγώ δεν πρόκειται να κόψω τον θηλασμό..πλέον με ενοχλεί ελάχιστα το στήθος, το μωρό πιάνει χωρίς ψευδοθηλή, κοιμάται καλά, κενωνεται πολύ πολύ καλά...όλα ειναι υπέρ του θηλασμού! Τι να πω?! Στην Πατσούρου θα πάω την άλλη εβδομάδα για το εεμβόλιο που θα κάνουμε, να μας ζυγίσει κιόλας... Θα τις κάνω κ κάποιες ερωτήσεις... Θέλεις να ρωτήσω τίποτα? λογικά θα πάω ή 18 ή 19.. Ο αντρας μου φευγει 18 οπότε όποια στιγμή με βολέψει!

Μαρία μου γλυκιααααα!! Χρόνια πολλά κοριτσι μου ομορφο!! Να εισαι πάντα καλά να χαίρεσαι την οικογενεια σου κ να πεοσέχεις τον εαυτό σου για να έχεις κ όλα τα υπολοιπα!!! Να μην ξεχνάς ότι υπάρχουν ανθρωποι που σε αγαπάνε κ σε στηρίζουν για αυτό πάρε δύναμη από αυτούς και αντιμετώπισέ τα όλα!! Η μικρή ακόμα να ηρεμήσει? έχεις μιλήσει με τον παιδίατρο..? μηπως ενοχλεί κάτι το μωρό..? τι να πω δε ξέρω... Η εκθεση στο φως μηπως την ενοχλει? η αποτομη ξέρεις επειδή κοιμούνται τα μικρά μας βράδυ κ ξυπνάνε το πρωι κ βλέπουνε φως απότομα κ λένε που βρεθηκα?! Συμβαινει σε πολλά μικράκια... Εχθές διαβασα ενα αρθρο γιατί εμένα ο μικρός τραντάζεται και τρομάζει εύκολα και μιλούσε για όλα! Θα στο στριλω οταν το βρω.. Καλά είπε πάντως η Εφη μας! Κάνε ενα μίνι παρτάκι , να διασκεδάσετε λίγο, να χαρεί η μεγάλη, να χαρείς κι εσύ! Στη γειτονιά δεν εχεις καμιά "φίλη" με παιδάκι να της πεις να ερθει να ξεχαστει η μεγάλη να μιλησεις κι εσύ με ανθρωπο? κάτι τετοιο ρε παιδάκι μου... Για τα σπυράκια εμείς τα βγάλαμε την 1η εβδομάδα στο σπίτι... Είναι από τις ορμόνες της μητέρας.. Δεν ειναι τίποτα ανησυχητικό, δε χρειάζεται να τα πειράζετε... Εγώ που τα πειραζα στην αρχη φουντωναν.. Ετσι τα αφηνω κ ηρεμούν.. Την ιδια μερα μπορεί να φουντωσουν κ να ηρεμησουν πανω από 3 φορές! Θα φυγουν μόνα τους γύρω στο 3μηνο αν θυμαμαι καλά... Κ εμένα εχει στο αυτάκι... Επίσης μπορεί να εμφανίσει ξηροδερμία... Μην ανησυχήσετε! Το δέρμα του μωρού είναι σαν του φιδιού.. Στην αρχή θα αλλάζει.. Μετά το 6μηνο έως και χρονο θα καταλήξει στο χρωμα και στην φυσιολογική του σύσταση! :) όπως και τα ματάκια του μωρού!

Λοιπόν δεν ξέρω αν έχετε κοντά σας vicko αλλά έχει ενα φανταστικό διακοσμητικό... Είναι ένα κλειδι τεραστιο με 3 κορνίζες από πάνω κ απο κάτω γράφει family και εχει κ κρεμαστακια! Το εχει 10.20?!!! Να το πάρετε είναι υπέροχοοοο! Να το βάλετε και κάπου στο δωμάτιο των παιδιών ή στην είσοδο του σπιτιού, να το βλέπετε και να πέρνετε θετική ενέργεια για τα μωρά σας!!! Έστειλα τον αντρουλη μου κ το πήρε!! Υπέροχο ειναιιι!!

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λέτε να περνάμε άλμα;;; τώρα ηρέμησε 1 ωριτσα και εκλεισα λίγο τα μάτια μου!!! Έκλαιγε δυνατά και έψαχνε συνέχεια αλλά όταν την εβαζα στο στήθος δεν έπινε μόνο ρουφούσε. Τι είναι πάλι αυτό;; με τα μάτια κλειστά πιπιλαγε ασταμάτητα.

Ο γιατρός είπε οτι κάτι που έφαγα εγώ την πείραξε. Συνεχίζουμε τους θηλασμους χωρίς να κόψω ακόμα γαλακτοκομικά, απλά να τρώω πιο ελαφριά δηλαδή όχι αλλαντικά, κρεμες γάλακτος και σοκολάτες. Πιο στεγνά φαγητά για 10 μέρες να δούμε πως πάει. Πιθανώς λέει έχει κάποια αλλεργία και ο θηλασμός θα μας κάνει καλό σε αντίθετη περίπτωση θα έπρεπε να δώσουμε αντί αλλεργικό γάλα σκόνη. Οπότε κορίτσια το παρακολουθώ και φτιάχνω λίγο την διατροφή μου!!!

Για τα σπυρακια ο γιατρός μου είπε καθαρισμός και κρεμουλα!! Της βάζω μια για ατοπικο δέρμα που είναι πολύ καλή και περιμένω να δω αποτελέσματα!!

Κορίτσια θα λειψω για 2 ωριτσες θα πάμε με τον άντρα για φαγητό σε μια ωριτσα από τώρα!!! Τι να κάνω με το γάλα;;; άντληση;; και τώρα που θα ξυπνήσει τι θα φάει;;;

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Διαφημίσεις

Βρε κορίτσια τα δικά σας ποσο κοιμούνται μεσα στην ημέρα;;;...

Εμένα σχεδόν καθόλου...

Τασσούλα κι εμένα αυτο κανει σήμερα... Απο το απόγευμα μέχρι τώρα πιπιλαει ασταμάτητα... Την παίρνει ο ύπνος πάω να την βάλω στην κούνια ξυπνάει παλι στο στήθος παλι πιπίλισμα...

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Αντλησα 55μλ και έχω άλλα 20 στο ψυγείο απο χθες!! Φοβήθηκα να βγάλω άλλο γιατί να τώρα ξύπνησε η μικρή και θηλάζει, αν δεν έβρισκε γάλα;;; πίνει το παχύ τώρα χαχαχαχα!!

Θα την κρατήσουν αυτά αν χρειαστεί μέχρι να γυρίσω!!! Ηρεμησα λίγο τώρα γιατί αγχωθηκα!!! Πρέπει να έχω για παν ενδεχόμενο!!!

Όταν αντλω με το θηλαστρο η θηλή μου μετά βγαίνει μωβ μπλε από το ρουφηγμα, κάτι που δεν πάθαινα όταν αντλούσα μόνο, πριν τον αποκλειστικό!!! Γιατί άραγε;; φοβάμαι μην πάθει καμία ζημιά, βέβαια μέσα σε ένα λεπτό έχει επανέλθει!!

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Καλημερα! Πω πω αγχώθηκα γιατι ο παιδίατρος μου είπε μπορεί να σημαίνει και ίωση ή κάποια λοίμωξη στο εντερακι του... Και επειδη τα πέρασα με την κόρη μου η οποία κόλλησε ίωση στην Τρίτη εβδομαδα μετα τη γέννηση και μας πήρε μεχρι δυο μηνών! Μεγάλη ταλαιπωρία. Τωρα εχω άρρωστη την κόρη μου με βήχα και μυξουλες και ο άντρας μου το ίδιο! Ουφ!

Εμένα σχεδόν καθόλου...

Τασσούλα κι εμένα αυτο κανει σήμερα... Απο το απόγευμα μέχρι τώρα πιπιλαει ασταμάτητα... Την παίρνει ο ύπνος πάω να την βάλω στην κούνια ξυπνάει παλι στο στήθος παλι πιπίλισμα...

Εφη μου δεν μπορεις να συγκρίνεις γιατι το κάθε μωράκι έχει το δικό του χαρακτήρα και προσωπικότητα. Κάποια μωρά ειναι πιο "δύσκολα" απο τα αλλά όσον αφορά τις ανάγκες τους σε ύπνο και φαγητό... Δεν έχει να κανει ούτε με το ποσο γάλα πίνουν ή αν η μαμα μπορεί να βάλει "όρια".

Εσεις κορίτσια ποσο φαγητό τρώτε; Πεινάτε; Εγω μετα απο το θηλασμο πεινάω πολυ και προσπαθώ να μην τρώω πολυ γιατι ήδη νοιωθω τεραστια παρόλο που μόνη δυο κιλά μου έμειναν απο την εγκυμοσυνη... Και στο πρωτο μου παιδι το ίδιο έπαθα και έβαλα κιλά κατα τη διάρκεια του θηλασμού!

Γεια σας κορίτσια! :)

Hope μου χρόνια σου πολλά κοπέλα μου να τα εκατοστήσεις και ότι επιθυμείς! Τα καλύτερα για όλη την οικογένεια σας :) Να το κάνετε το παρτάκι για να ξεσκάσετε λίγο! Να κάνετε κάτι διαφορετικό έστω και στο σπίτι :)

Έφη μου εμένα ο μικρός κοιμάται την μέρα αλλά απο το μεσημέρι και μετά είναι με το μάτι γαρίδα και θέλει αγκαλιά!

Τασούλα και εμένα ο μικρός στην αρχή με τσακίζει ακόμα και αν ανοίγει το στόμα του καλά! Απλά μετά απο λίγο δεν το νιώθω! Μην νιώθεις άσχημα με την πιπίλα δεν νομίζω να σου κρατήσει κακία μεγαλώνοντας! :) Να κάνεις αυτό που εσύ νιώθεις καλύτερα για τα παιδιά σου.

Εγώ κορίτσια τελικά θα ξανα αρχίσω θήλαστρο απο το ένα στήθος τουλάχιστον γιατι απο χτές όταν κάθεται ο μικρός μόλις τον σηκώνω να ρευτεί το βγάζει όλο! Ενώ απο το άλλο στήθος δεν έχει πρόβλημα. Τι είναι αυτό τώρα δεν ξέρω θα το βγάλω για να μην σταματήσει και θα του δώσω μόνο απο το ένα αύριο που τον πιάνει κιόλας για να δω πως θα πάει. Γιατι αυτό που βγάζει όλο το γάλα μετά απο ένα τέταρτο πεινάει πάλι! Απο χτες δεν μας εχουν μείνει ρούχα! σε κάθε τάισμα αλλάζαμε και οι δύο ρούχα! Αν ήταν κάτι δεν θα το πάθαινε όταν έτρωγε και απο τα δύο στήθη; Δεν ξέρω θα το δω.

Σας πιάνει εσάς φαγούρα στο στήθος; Κοντεύω να βγάλω την σάρκα μου κάτι φορές, όχι στην θηλή αλλά σε όλο το υπόλοιπο! Δεν πάμε καλά πάνω που είπα ξεκινάμε δυναμικά όλο κάτι συμβαίνει!

U85pp3.png

Καλησπερα και απο μενα!Τι κανετε?Δεν εχω προλαβει να διαβασω τα νεα σας!Ελπιζω να ειστε ολες καλα!Εμεις κλασσικα τρεχουμε και δεν φτανουμε!Η μπεμπα απο τις 8 το πρωι δεν εχει ηρεμησει.Την μεγαλη,οσο με αφηνει η μπεμπα,την απασχολω,κανοντας μαζι δουλειες!Το καημενο,και ενω ασχολιομουν με την μπεμπα,εσπασε ενα γυαλινο μπουκαλι!Τρομαξα παρα πολυ,ευτυχως δεν κοπηκε,παρα ελαχιστα,και μου ελεγε,δεν πειραζει μαμα θα περασει,να το πλυνουμε.Τι να πω,εχω χασει τη σειρα μου.Κανω οσο μπορω υπομονη,να περασει ο καιρος,να ηρεμησει και η μικρη.Σημερα πρωτη μερα την εβαλα στον μαρσιπο,για να μπορεσω να ταισω την μεγαλη και να μην κλαιει και αυτη.

Ο πρωινος θηλασμος παει κατα διαολου.Ουτε να αντλησω δεν προλαβαινω.

Προσπαθω να συγκρατησω τα νευρα μου.Γιατι δεν μου φταινε και αυτα,αλλα γιατι να μην μπορω να βρω ενα προγραμμα,γιατι να μην μπορω να προλαβω τιποτα?Τι λαθος κανω?

Σημερα εχω τα γενεθλια μου,τα οποια καν δεν νιωθω,τα ξεχασα κιολας!Ο αντρας μου μου τα θυμησε.Πφφφ...

Τασουλα,καπου ειχες αναφερει πως η μικρη σου ειχε βγαλει σπυρακια στο προσωπο?Τι κανατε?Γιατι εχει βγαλει και η μπεμπα!Της πλενω το προσωπο με φυσιολογικο και γαζα,βαζω και λιγη κρεμουλα ειδικη για ευαισθητα δερματα,τι αλλο να κανω?

Την Τεταρτη εχουμε και το πρωτο μας ραντεβου.

Hope μου χρονια πολλάααααααααααααααα!!!!!

Ρωτας τι λαθος κανεις... τιποτα κατα τη γνωμη μου ... ετσι ειναι οι μανουλες και τα παιδακια... παγκοσμιως !!!!!!!!!!!!!

Εμένα σχεδόν καθόλου...

ΑΚΡΙΒΩΣ η ιδια φαση με μας effie... συνεεεεχεια στηθος και υπνο πανω του... μολις παω να τη βαλω στη κουνια κλαμα... κλαμα στο ρηλαξ, κλαμα στο πορτ μπεμπε, κλαμα και στον πατερα της... και το βραδυ στο κρεβατι μαζι μου - στο ιδιο δωματιο με τη κουνια ! - κολλημενη πανω μου ηρεμει ....αντε να κοιμηθω... μας παιρνει λιγο ο υπνος με το βυζι στο στομα ξαπλωτες σαν τα σκυλακια και ξυπναω αμεσως απο το φοβο μου... ρωτησα τη παιδιατρο κοριτσια κι ειναι φυσιολογικο ειδικα για παιδακια που θηλαζουν... αυτο νυχτα-μερα εμανα.. τρωει, κοιμαται, κοκ ολα πανω στο βυζι :|

Εφη μου δεν μπορεις να συγκρίνεις γιατι το κάθε μωράκι έχει το δικό του χαρακτήρα και προσωπικότητα. Κάποια μωρά ειναι πιο "δύσκολα" απο τα αλλά όσον αφορά τις ανάγκες τους σε ύπνο και φαγητό... Δεν έχει να κανει ούτε με το ποσο γάλα πίνουν ή αν η μαμα μπορεί να βάλει "όρια".

Εσεις κορίτσια ποσο φαγητό τρώτε; Πεινάτε; Εγω μετα απο το θηλασμο πεινάω πολυ και προσπαθώ να μην τρώω πολυ γιατι ήδη νοιωθω τεραστια παρόλο που μόνη δυο κιλά μου έμειναν απο την εγκυμοσυνη... Και στο πρωτο μου παιδι το ίδιο έπαθα και έβαλα κιλά κατα τη διάρκεια του θηλασμού!

Αγαπη προσωπικα δεν πειναω περισσοτερο.. εχω ομως ορεξη για περισσοτερα γλυκα..

Κατα τ αλλα ζυγιστηκαμε και, ναι, επιτελους ξεπερασαμε το βαρος της γεννησης..! τωρα ειμαστε πια 3520 και 53 εκατ. ! Ξενο μονο τα μεσημερια δινω 30-60 ml ισα ισα να παρει θερμιδες και το υπολοιπο 24ωρο παλευω με το δικο μου γαλατακι σταγονιτσα-σταγονιτσα ελπιζοντας σε εδραιωση, με τη συμφωνη γνωμη της γιατρου.

Μη δινοντας ξενο βοηθησε και στα αερια. τωρα δεν εχει κολικους το βραδυ απο ξενο βραδυνο γευμα και κοιμαται ηρεμη.. στις 20.30 κανουμε μπανακι, και μετα αγκαλια-θηλασμο-υπνο μεχρι το πρωι ... Για να δουμε πώς θα παει...

Διαφημίσεις

Τασσούλα μου μήπως βάζει σε μεγάλη ένταση την άντληση κ ετσι όπως ρουφάει κόβει την ροή του αίματος από την πίεση...? Υποθέσεις κάνω δεν γνωρίζω να σου πω... το έχεις ξανά παθει???

Μαρία μου μίλησες με τον παιδίατρο να τωρήσεις γιατί μπορεί να συμβαινει αυτό?? τρελή φαγούρα κ πόνος σε ενα συγκεκδιμενο σημείο μόνο στο δεξί!!

Έφη μου κι εμένα δεν κοιμότανε όλη την ημέρα....κάτι 10-15'... εγώ πιστέύω έφταιγαν τα αέρια... σήμερα κοιμήθηκε πααααρα πολύ κ την ημέρα κ το βράδυ!! σκέψου κοιμήθηκε 8:30 κ ξυπνησε 1!!! εντυπωσιαστηκα!! κ έλεγα επειδη κοιμήθηκε πολλές ώρες το μεσημερι (συνηθισμενη στην αυπνια) θα μας κρατησει ξυπνιους το βραδυ! δεν ξερω μηπως ειναι κάποια περιοδος που το περνάνε αυτό??

Αγάπη δε μπορεις να φανταστεις ποοοοσο πεινάω!! έχω κολλήσει σταθερα βεβαια στα 80 αλλά τρωω!!! κ θέλω να τρωω!!!! παπα τι κακό!!!

Βουλα μου τι τελεια που ειστε καλα κ πήρατε τα πανω σας!!! φτου φτου!!! να το παλέψεις όπως μπορεις!!!!

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Καλημέρα!!!

Τατιάνα αυτό τον κάνει το θηλαστρο από τότε που ξεκίνησα τον θηλασμό και σταμάτησα το θηλαστρο..... Φαίνεται δηλαδή οτι ρουφάει μέσα την θηλαία άλω αλλά δεν διογκώνεται η θηλή καθόλου με αποτέλεσμα να αιματωνεται. Η θηλή μένει στο αρχικό της μέγεθος απλά από το ρουφηγμα διογκώνεται η θηλαία άλω. Δεν ξέρω αν με καταλαβαίνεις!! Παραγγειλα μικρότερη χοάνη να δω μήπως φταίει αυτό!!

Χθές όλα καλά τελικά. Γυρισαμε 2μιση ώρες μετά που είχαμε πάει για φαγητό και το μωρό δεν είχε ξυπνήσει καθόλου οπότε δεν χρειάστηκε να την ταισει η μητέρα μου!!! Έβαλα στην κατάψυξη το γαλατάκι για μελλοντική χρήση!! Τι καλό που είναι!!! Βέβαια με το που γυρισα με μυριστηκε και ξύπνησε!!!

Μαριρεν πάρε τηλέφωνο στην γραμμή θηλασμού να τους πεις για το στήθος που βγάζει το γάλα και που έχεις φαγούρα!!! Μήπως είναι μύκητας;;; μήπως είναι κάτι άλλο;; μην το αφήνεις!!! Με ποια λογική να το πιεί απο το μπουκάλι αλλά όχι απο το στηθος;; μην ξεκινήσεις πάλι θηλαστρο είναι κρίμα!!!

Vanz τι καλά που πηρατε κιλακια και αναπτυσεστε!!! είναι πολύ λίγο το συμπλήρωμα που δίνεις άνετα μπορείς να το κόψεις!!! Πόσο γραμμάρια πηρατε δηλαδή;;

Και εμένα έχει αυξηθεί η όρεξη μου ειδικά για γλυκό!!

Εγώ έχω κολλήσει στα 5 κιλά, δεν κατεβαίνει η ζυγαριά!!!

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Γεια σας κορίτσια! :)

Hope μου χρόνια σου πολλά κοπέλα μου να τα εκατοστήσεις και ότι επιθυμείς! Τα καλύτερα για όλη την οικογένεια σας :) Να το κάνετε το παρτάκι για να ξεσκάσετε λίγο! Να κάνετε κάτι διαφορετικό έστω και στο σπίτι :)

Έφη μου εμένα ο μικρός κοιμάται την μέρα αλλά απο το μεσημέρι και μετά είναι με το μάτι γαρίδα και θέλει αγκαλιά!

Τασούλα και εμένα ο μικρός στην αρχή με τσακίζει ακόμα και αν ανοίγει το στόμα του καλά! Απλά μετά απο λίγο δεν το νιώθω! Μην νιώθεις άσχημα με την πιπίλα δεν νομίζω να σου κρατήσει κακία μεγαλώνοντας! :) Να κάνεις αυτό που εσύ νιώθεις καλύτερα για τα παιδιά σου.

Εγώ κορίτσια τελικά θα ξανα αρχίσω θήλαστρο απο το ένα στήθος τουλάχιστον γιατι απο χτές όταν κάθεται ο μικρός μόλις τον σηκώνω να ρευτεί το βγάζει όλο! Ενώ απο το άλλο στήθος δεν έχει πρόβλημα. Τι είναι αυτό τώρα δεν ξέρω θα το βγάλω για να μην σταματήσει και θα του δώσω μόνο απο το ένα αύριο που τον πιάνει κιόλας για να δω πως θα πάει. Γιατι αυτό που βγάζει όλο το γάλα μετά απο ένα τέταρτο πεινάει πάλι! Απο χτες δεν μας εχουν μείνει ρούχα! σε κάθε τάισμα αλλάζαμε και οι δύο ρούχα! Αν ήταν κάτι δεν θα το πάθαινε όταν έτρωγε και απο τα δύο στήθη; Δεν ξέρω θα το δω.

Σας πιάνει εσάς φαγούρα στο στήθος; Κοντεύω να βγάλω την σάρκα μου κάτι φορές, όχι στην θηλή αλλά σε όλο το υπόλοιπο! Δεν πάμε καλά πάνω που είπα ξεκινάμε δυναμικά όλο κάτι συμβαίνει!

Μαριρέν μου καλημερα. Ίσως έχει αυξημένη ΡΟΗ το ένα στήθος σου και δεν μπορει να το ελεξει ακόμα το μωράκι.

Hope μου χρονια πολλάααααααααααααααα!!!!!

Ρωτας τι λαθος κανεις... τιποτα κατα τη γνωμη μου ... ετσι ειναι οι μανουλες και τα παιδακια... παγκοσμιως !!!!!!!!!!!!!

ΑΚΡΙΒΩΣ η ιδια φαση με μας effie... συνεεεεχεια στηθος και υπνο πανω του... μολις παω να τη βαλω στη κουνια κλαμα... κλαμα στο ρηλαξ, κλαμα στο πορτ μπεμπε, κλαμα και στον πατερα της... και το βραδυ στο κρεβατι μαζι μου - στο ιδιο δωματιο με τη κουνια ! - κολλημενη πανω μου ηρεμει ....αντε να κοιμηθω... μας παιρνει λιγο ο υπνος με το βυζι στο στομα ξαπλωτες σαν τα σκυλακια και ξυπναω αμεσως απο το φοβο μου... ρωτησα τη παιδιατρο κοριτσια κι ειναι φυσιολογικο ειδικα για παιδακια που θηλαζουν... αυτο νυχτα-μερα εμανα.. τρωει, κοιμαται, κοκ ολα πανω στο βυζι :|

Αγαπη προσωπικα δεν πειναω περισσοτερο.. εχω ομως ορεξη για περισσοτερα γλυκα..

Κατα τ αλλα ζυγιστηκαμε και, ναι, επιτελους ξεπερασαμε το βαρος της γεννησης..! τωρα ειμαστε πια 3520 και 53 εκατ. ! Ξενο μονο τα μεσημερια δινω 30-60 ml ισα ισα να παρει θερμιδες και το υπολοιπο 24ωρο παλευω με το δικο μου γαλατακι σταγονιτσα-σταγονιτσα ελπιζοντας σε εδραιωση, με τη συμφωνη γνωμη της γιατρου.

Μη δινοντας ξενο βοηθησε και στα αερια. τωρα δεν εχει κολικους το βραδυ απο ξενο βραδυνο γευμα και κοιμαται ηρεμη.. στις 20.30 κανουμε μπανακι, και μετα αγκαλια-θηλασμο-υπνο μεχρι το πρωι ... Για να δουμε πώς θα παει...

Vanz μου καλημερα και συγχαρητήρια για τα κιλάκια σας και για την προσπάθεια που κανεις γενικότερα! Τα πέρασα κι εγω με το πρωτο μου παιδι και σε κατανοώ! Ολα θα ειναι καλύτερα μηνα με μηνα!

Καλημερα σε όλες τις μανούλες!

Εμεις δεν κοιμηθήκαμε καλα περισσότερο λογω της γκρίνιας της μεγάλης μου που ειναι άρρωστη... Έχει απο το Σεπτέμβριο που άρχισε να πηγαίνει στον παιδικό πιυ ειναι με μυξουλες και άλλοτε με βήχα!! Και ακόμα δεν χειμώνιασε!

Τα εχω παίξει απο την αυπνία ίσως γιαυτο θελω να τρώω και συχνά για να παίρνω δυνάμεις! Με βλέπω να τρέχω στο διατροφολόγο πάλι μετα απο κανένα χρόνο!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...