Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια!!!! Είχαμε γιατρό σήμερα κ τελικά είναι σε διαφορετικούς σάκους τα εμβρυακια!! Μας είπε πως δεν φαινόταν η μεμβράνη την προηγούμενη φορά!! Βέβαια πάλι με έναν πλακούντα αλλά είπε ειναι καλύτερα που έχουνε δυο σάκους!! Παλμούς 170 το καθένα κ σωστά στο μέγεθος τους!!

Ανακουφιστικα βρε κορίτσια! Ξέρω πως κ πάλι είναι δύσκολο αλλά τουλάχιστον μου έφυγε ένα αγχος!

• Ευχή 2
      • Δύναμη! 1

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

χαχαχαχαχα Κατερινα μου μπα σε καλό σου!!! τρελάθηκα να.γελάω!!!! :) χαχαχα!! ενημερωτικά δε βάζουμε υποψηφιότητα εμείς!!! και να θέλαμε τόσεα φοδές που τα κάνει θα μας τη χαλούσε!!! 😛😛😛😛😛 Όσο για το ξύλο.....δελεαστική η προσφορά σου αλλά έχω πολλούς υποψηφίους!!!! χαχα!! Να σαι καλά, ευχαριατώ για την προσφορά!!!! 😉

Εγώ που έδωσα 2 φορές ξένο έδωσα το frizolac..περιμενα να τα βγάλει γιατί θα του έπεφτε βαρύ.... τίποτα!!! όσο για τον ύπνο κ για το πρωινό κι εμείς έτσι αλλά δε του δίνω ξένο!!! δε κοιμάται καθόλου γι αυτό η μανα μου φαγωθηκε οτι πειναει το μωρό!! σημσρα ηταν το μοναδικό πρωινο που κοιμήθηκε κ τον φροντιζε ο μπαμπας για κοιμηθώ εγώ!! κανονικά με 180ml δε θα ειχε σκασει το μωρο???

ευχαριστούμε για το άρθρο Αγαπηαααα

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αγάπη μου έίναι φυσιολογικό μην αγχώνεσαι! είναι επειδη εφαγες κάτι εσύ... αλλάζουν κ χρώμα κ υφη!

καλημέρα!!

Καλημερα! Πω πω αγχώθηκα γιατι ο παιδίατρος μου είπε μπορεί να σημαίνει και ίωση ή κάποια λοίμωξη στο εντερακι του... Και επειδη τα πέρασα με την κόρη μου η οποία κόλλησε ίωση στην Τρίτη εβδομαδα μετα τη γέννηση και μας πήρε μεχρι δυο μηνών! Μεγάλη ταλαιπωρία. Τωρα εχω άρρωστη την κόρη μου με βήχα και μυξουλες και ο άντρας μου το ίδιο! Ουφ!

Καλημέρα!!

Αγάπη μπορεί να είναι και ιωση, όμως μπορεί να είναι όπως είπε και η Τατιάνα απο κάτι που εφαγες ή να έχεις υπερπαραγωγή!!! Παρακολούθησε το λίγο. Εμένα μου είχε κάνει 2 φορές πράσινα κακά και ο παιδίατρος μου είπε απο κάτι που έφαγα. Δεν ξανά έκανε οπότε ηρεμησα.

Εμένα χθες μου έκανε πάλι πολλά κακά με βλεννες και έφτασαν μέχρι τον λαιμό!!! :shock:

Πήρα τον παιδίατρο και μου είπε οτι κάτι την πείραξε και να παρακολουθησω τι. Εγώ χθες και προχθες εφαγα μακαροναδα φουρνου με κρέμα γάλακτος και πολλά τυριά. Λέτε να τα είδε όλα το μωρό;;; μου είπε ο γιατρός στεγνή διατροφή χωρίς γαλακτοκομικά για να δούμε πως θα πάει. Να κραταω επίσης την τελευταία κένωση μήπως χρειαστεί να την δει.

Επίσης έχουμε γεμίσει κατακόκκινα σπυρακια σε πρόσωπο λαιμό και στέρνο αλλά μου είπε ο γιατρός είναι απο την μήτρα και όχι αλεργια. Τώρα αποχή τι εννοούμε απο την λακτόζη ή απο το αγελαδινό;;

Κατερίνα μου είναι μεγάλη η ποσότητα ξένου που τρώει. Αν τρώει τόσο μεγάλες ποσότητες δεν θα θέλει στήθος μετά. Μα γιατί να κλαίει και να δίνει μπουνιές στο στήθος αφού έχει γάλα. Πάντως αν συνεχίσεις να δίνεις τέτοιες ποσότητες θα οδηγηθεις γρήγορα σε αποθηλασμο. Πρέπει να αυξήσεις την παραγωγή σου με θηλασμους και με θηλαστρο αφού θα χορτενει με το ξένο. Αν έχεις βέβαια αντοχές να το κάνεις!!!

Έφη μου δεν το ακούς το μωρό να καταπίνει;; αν το ακούς τρώει. Φαίνεται πότε τρώει και πότε όχι παρακολούθησε το και θα καταλάβεις!!

Αγάπη ευχαριστώ μου ανεβασες το ηθικό με αυτά που λέει ο σύμβουλος όπως και με την ροή!!!

Χθές η μικρή μου ξύπνησε μόνο μια φορά το βράδυ βέβαια θήλασε μετά έμεινε ξύπνια μια ώρα και ξανά θήλασε και κατάλαβα και το γάλα να κατεβαίνει ενώ θηλαζα. Υπάρχει περίπτωση να μου μειωθεί το γάλα αφού δεν θηλαζουμε πολύ τον βράδυ;; έβγαλα και με το χέρι να αποσυμφορηθεί το στήθος και δεν ξύπνησα το μωρό όπως μου ειπατε!!

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες!!!

Πως ξημερώσατε;..

Τασσούλα νομίζω η κρέμα γάλακτος μήπως το πείραξε... Αν σκεφτείς ότι κι εμάς τους μεγάλους μας πέφτει βαριά και μας πειράζει, εμένα τουλάχιστον ναι...

Σπυράκια έχουμε κι εμείς, μέχρι και στο αυτάκι...!

Στην αρχη που τη βάζω την ακούω ναι καταπίνει κ ρουφάει μετα κάπου σταματάει και πιπιλίζει ή ρουφάει πιο χαλαρά δεν εχω καταλάβει... Πάντως την αφήνω μέχρι να το βγάλει μόνη της...

Οσο για το θηλασμό το βράδυ, δεν νομίζω ότι μειώνεται, αλλιώς θα μας έλεγαν να θηλαζουμε όπως την ημέρα, συνέχεια!

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Πάντως αν τα πρασινα κακά ειναι απο τα γαλακτοκομικά την πάτησα γιατι πίνω πολυ γάλα και τρώω τυρί.... Αν ηταν απο αυτά όμως δεν θα έδειχνε απο την αρχή βρε κορίτσια;; Χθες έφαγα ψάρι πειράζει το ψάρι;;;

Αγάπη το ψάρι ειναι πολυ καλή τροφή στο θηλασμό! Ειναι πλούσιο σε πρωτεΐνη που ειναι απαραίτητη για την αύξηση παραγωγής. Εμένα μου είπε η παιδιατρος να τρώω ψαράκια αρκετά! Αλλα όπως και στην εγκυμοσύνη το ίδιο ισχύει και στο θηλασμό, αποφεύγουμε τα μεγάλα ψάρια που έχουν μεγάλες ποσότητες υδραργυρου και προτιμάμε τα μικρά...

Για τα γαλακτομικά δεν γνωρίζω πολλά, συνήθως λένε να αποφεύγουμε το αγελαδινό γαλα γιατί μπορεί να δημιουργήσει αλλεργίες στο μωρό, κολικούς... Εγώ δεν τα τρώω και δυο φορές που έφαγα γιαούρτι λόγω αντιβίωσης είδα ότι η μικρή έσφιγγε τα ποδαράκια της προς την κοιλιά και τα έκοψα...

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

http://pediatros-thes.gr/θηλασμός/οδηγίες-θηλασμού/ούρα-και-κόπρανα-φυσιολογικών-βρεφών/

Αυτό είναι για τα κοπρανα κ τα ουρα του μωρού!! Εμείς κάποιες φορες είχαμε κιτρινοκαφε κ τις περισσότερες κιτρινοπράσινα! Ειναι ανάλογα το μικρακι!! Φυσικα κ το οτι εχεις φαει.. Ναι μπορει να ειναι τα γαλακτοκομικά αλλά θα το εβλεπες απο την αρχη.. Εμενα σημερα το πρωι που εκανε σκετο πρασινο θυμηθηκα το μανταρινι που εφαγα, γιατι ξεκινησα να τρωω τουλαχιστον κασερι κ ειδα πως δε τον πειραζει! Οι ιωσεις ή οι αλλεργίες ειναι η ελαχιστη πιθανοτητα γι αυτό μην πανικοβάλλεστε!!εγω που τα βλεπω καθημερινα θα επρεπε να τρελαθω?! :tongue:

Τασσούλα μου για αρχη κανε σε όλη την λακτοζη αποχή κ μετά πειραματίσου!! Ετσι θα καταλάβεις!! Ο μωρο ναο μπορεινα το πειραξε η κρεμα γαλακτος αλλά που να το ηξερες η ερμη?! Πάντως μπορουμε να τα τρωμε όλα αλλά με μέτρο.. Δηλαδη αν τον πειράζει (νοοντας θα κανει πρασινα κακάκια) το μανταρίνι θα τρωω μία στο τόσο κ απο ενα αλλά άμα δω οτι δυσκολευεται στην αναγκη του εκει το κοβω μαχαίρι!!

Το ψάρι χρειάζεται από ότι ξερω! Μη σας πάρω κ στο λαιμό μου όμως!

Αγάπη το βραδυ παραγεται το καλυτερο γαλα! Το πρωινο δηλαδη που δινεις στο μπεμπάκι σου ειναι το καλυτερο, για αυτο αμα αντλησεις το πρωι και βγαζεις καλό κ πολύ! Να προτιμάτε δηλαδή το πρωι να αντλειτε! :) το βραδυ δεν κόβεται αμα δε δίνεις! :) απλα γεμιζουν τα στηθη! ;)

Ποπο κορίτσια ΚΟΙΜΗΘΗΚΑΑΑΑ!! Το βραδυ κάθε 2.5-3 ωρες ξυπνουσε (ουτε του παππά!) κοιμόταν σε λιγότερο από 1 ώρα φαγομένος φυσικά κ καθαρός!! Το πρωι ξυπνήσα,ε 8 κοιμηθηκαμε 9 και ξανά μετά από 3.5 ώρες ξύπνησε!!! Χόρτασα ύπνο σας λέω!!!!! :) φυσικά και σηκωθηκα το πρωι μονο να φαω και εκμεταλλεύτηκα στο έπακρο τον υπνο του για να εμπλουτίσω και τον δικό μου!! Χαχαχα! Τα σπυράκια τα δικά μας μία φευγουν μία έρχονται, μία ηρεμουν μία φουντώνουν όπως ειπες εφη και στο αυτάκι έχουμε!! Θα φυγουν μονα τους κ αυτά!!

Σήμερα το πρωί πάντως όταν κοιμότανε γέλασε! Και όχι απλά το χαμόγελο που ριχνουν!! Κανονικότατο γέλιο μωρού!! Ψυχή μου λέω τι θυμήθηκες τι σκεφτηκες τι ειδες?! Ο Θεός και ψυχούλα σου το ξέρει αλλά εμένα με έλιωσες!!!

Εχουμε ψηλωσει παρα πολύ, τα ρουχαλάκια 3 μηνων μας ειναι ισα ισα!! Ποπο... Ποσο θα φτασουμε?!

Περιττό να σας πω οτι παλι εχθες το βραδυ η μανα μου ελεγε τα δικά της οπερί του δε χορταινειτομωρό θέλει γάλα κτλ! Φυσικά τη φωναξα κ μου ειπε εγω αυτο βλεπω απο εκει κ περα εσυ ξερεις! Και μετά μου ειπε ο αντρας μου οτι του ειπε κ αυτουνου θελει γαλα το παιδι κ αυτος της είπε "μη πεις γακα στην Τατιάνα νευριαζει κ δε θέλει!" Αυτη φυσικά του κεφαλιού της! Επειδη εδωσε προχθες ξενο η μαμα το βραδυ μία ωρα μετά από μενα ειδα διαφορά μιας ωρας στον υπνο! Κατα τα αλλα κοιμαται κ στα 2 γρηγορα κ με το στηθος ξυπναει στις 3 αντί 4 ωρες! Που ειναι το "δε χορταινει";;;;;;

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Εμείς έχουμε πάλι βλεννες και έστειλα τα κακακια στον παιδίατρο να τα δει με τον άντρα μου. Περιμένω κορίτσια να δω τι θα του πει!!! Λογικά θα με πάρει τηλέφωνο απο τον γιατρό γιατί θα έχει απορίες!!

Αγάπη μην αγχωνεσαι με τα πράσινα κακακια, εμένα νομίζω τα έκανε όταν είχα φάει λάχανο, το εκοψα και δεν έχω δει άλλη φορά!! Το ψάρι να τον ενόχλησε μου φαίνεται απίθανο. Τι άλλο μπορεί να εφαγες χθες ή προχθες!!

Εμείς έχουμε πολλά αέρια. Χθες αδειασα το μισό μου γάλα σε πανακι για να σταματήσει η έντονη ροή και να μην πνίγεται. Κάθε απόγευμα συμβαίνει αυτό, δεν μπορεί να είναι τυχαίο.

Εμείς την μέρα θηλαζουμε πολύ, την νύχτα ευτυχώς κοιμομαστε αρκετά οπότε δεν πειράζει που ζοριζομαστε λίγο τη μέρα!!! Η μεγάλη μου φαίνεται απο το βλέμμα της οτι ζηλεύει αλλά δεν το εκφράζει, τουλάχιστον όχι έντονα. Μήπως τα κρατάει μέσα της και δεν κάνει;;

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Διαφημίσεις

Καλησπερα και απο μενα!Τι κανετε?Δεν εχω προλαβει να διαβασω τα νεα σας!Ελπιζω να ειστε ολες καλα!Εμεις κλασσικα τρεχουμε και δεν φτανουμε!Η μπεμπα απο τις 8 το πρωι δεν εχει ηρεμησει.Την μεγαλη,οσο με αφηνει η μπεμπα,την απασχολω,κανοντας μαζι δουλειες!Το καημενο,και ενω ασχολιομουν με την μπεμπα,εσπασε ενα γυαλινο μπουκαλι!Τρομαξα παρα πολυ,ευτυχως δεν κοπηκε,παρα ελαχιστα,και μου ελεγε,δεν πειραζει μαμα θα περασει,να το πλυνουμε.Τι να πω,εχω χασει τη σειρα μου.Κανω οσο μπορω υπομονη,να περασει ο καιρος,να ηρεμησει και η μικρη.Σημερα πρωτη μερα την εβαλα στον μαρσιπο,για να μπορεσω να ταισω την μεγαλη και να μην κλαιει και αυτη.

Ο πρωινος θηλασμος παει κατα διαολου.Ουτε να αντλησω δεν προλαβαινω.

Προσπαθω να συγκρατησω τα νευρα μου.Γιατι δεν μου φταινε και αυτα,αλλα γιατι να μην μπορω να βρω ενα προγραμμα,γιατι να μην μπορω να προλαβω τιποτα?Τι λαθος κανω?

Σημερα εχω τα γενεθλια μου,τα οποια καν δεν νιωθω,τα ξεχασα κιολας!Ο αντρας μου μου τα θυμησε.Πφφφ...

Τασουλα,καπου ειχες αναφερει πως η μικρη σου ειχε βγαλει σπυρακια στο προσωπο?Τι κανατε?Γιατι εχει βγαλει και η μπεμπα!Της πλενω το προσωπο με φυσιολογικο και γαζα,βαζω και λιγη κρεμουλα ειδικη για ευαισθητα δερματα,τι αλλο να κανω?

Την Τεταρτη εχουμε και το πρωτο μας ραντεβου.

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Μαρία μου χρόνια πολλα, να τα εκατοστήσεις με υγεία και φουλ αγάπη πλάι στην οικογένεια σου! Γιατί δεν κάνετε ενα μίνι παρτάκι εκεί όλοι μαζί, να αλλάξει λίγο η διάθεση, να χαρεί και η μικρούλα;!

Για τα σπυράκια δεν νομίζω ότι χρειάζεται κατι ιδιαίτερο... Και εγώ το ίδιο κάνω της πλένω το προσωπάκι με γαζα και ορό.

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Τατιάνα πότε έχεις ραντεβού με την πατσουρου;; Μην δίνεις σημασία στη μαμά σου δεν καταλαβαίνουν μωρέ είναι λογικό!!! Στην δική τους εποχή όλοι δίναν ξένο γάλα και δεν γνωριζαν τι κάνανε. Έτσι τους λέγανε οι γιατροί, έτσι κάνανε και αυτές!!! Δεν υπήρχε ενημέρωση!!! Εμείς πλέον είμαστε ενημερωμένες για τα υπέρ του θηλασμού και έχουμε πρόσβαση ανά πάσα στιγμή σε όλα!!! Εμένα ευτυχώς η μάνα μου επειδή βλέπει πολύ τηλεόραση έχει δει πολλές φορές συζητήσεις για τον θηλασμό οπότε είναι πιο δεκτική!!

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Μαρία μου χρόνια σου πολλά και οτι επιθυμείς!!

Είναι νωρίς ακόμα και είσαι μόνη σου με 2 μικρά οπότε είναι λογικό να τα βρίσκεις σκούρα!! Εγώ θηλάζω το μωρό με το ένα χέρι και με το άλλο παίζω με την μεγάλη. Έχω και βοήθεια από την μάνα μου όποτε χρειαστεί!! Εγώ το περίμενα οτι θα είναι δύσκολα ειδικά τα 2 πρώτα χρόνια!!! Υπομονή λοιπόν!!! Ζήτα βοήθεια τουλάχιστον για τις δουλειές, πάρε γυναίκα!!

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Hope ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑ 🎉🎊🎉 με υγεία και οτι επιθυμεις!!! Να χαίρεσαι την οικογένεια σου! Υπομονη κανεις οτι μπορεις και σίγουρα θα καλυτερέψουν τα πραγματα αν μπορεις να πάρεις λίγη βοήθεια τουλάχιστον για τις δουλειές!

Τασουλα μου πρεπει να κανεις τη μεγάλη σου να εκδηλωθεί να μην κρατά αρνητικά συναισθήματα μεσα της και να σπέρνουν τη ζήλια!

Τατιάνα μου σε ευχαριστω για το άρθρο!

Σημερα μιλούσαν στη τηλεόραση για το θηλασμο και είπαν οτι οι μαμάδες ειναι οργανωμένες για κοινωνικά δίκτυα ενημέρωσης τα οποία λειτουργούν οπως παλιά οι γειτόνισσας και αυτο ειναι πολυ καλο!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...