Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Κορίτσια δεύτερη χοριακη 550!!! Η πρώτη ήταν 257!! Τώρα μπορώ να ηρεμήσω και να χαρώ επιτέλους ❤️

Μπραβο κοριτσι μου.. συγχαρητηρια τα καταφερες! Ευχομαι να εχεις μια πολυ καλη εγκυμοσυνη.. και να κανεις ενα υγιες κ ζουμπουρλουδικο μωρο!❤❤❤

1 hour ago, Lila86 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Έφτασε η μέρα και για μένα που έγινε η έμβρυομεταφορά μου! 🙂 Βάλαμε 2 άριστες βλαστοκυστες και τώρα είμαι στην αναμονή!!! Εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας με υγεία και αισιοδοξία! 

@Blue Velvet συγχαρητήρια κορίτσι μου για τη δεύτερη χοριακη σου! Εννοειτε να το χαρείς και να το απολαύσεις! Γιατί κορίτσια μου όσο κοινό κι αν ακούγεται το άγχος δεν βοηθάει πουθενά.. χαρείτε τις στιγμές σας μη σκέφτεστε το μετά όσο μπορεί η καθεμία με ότι έχουμε περασει και περνάμε, μη νομίζετε μέσα στο άγχος ζω κι εγώ πολλές φορές!!! Απλώς όντως δεν βοηθάει να σκεφτόμαστε αρνητικά γιατι ότι είναι να γίνει θα γίνει..ας βοηθήσουμε να γίνει το καλύτερο 🩷

Με το καλο κοριτσι μου! Ευχομαι να εχεις θετικα αποτελεσματα και να περασεις μια ηρεμη αναμονη (γιατι αυτο ειναι το δυσκολοτερο ειναι η αληθεια!χαχ). Θα ηθελες και διδυμακια ή εβαλες 2 μονο για να αυξησεις τις πιθανοτητες;?

• Ευχαριστώ 1

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Τατιανα στην αρχη μεχρι να βρητε τους ρυθμους ειναι δυσκολα για το ζευγαρι ειδικα τωρα που ασχολησε μονο εσυ με το παιδι...υπομονη.

Τασσουλα οι βλενες μπορει να ειναι τυχαιο γεγονος αλλα μπορει να πειραξε κατι το μωρο.

Ο μικρος τρωει ανα μια ωρα για 10 λεπτα μονο το ενα στηθος το αλλο δεν το θελει, αρα στην ουσια τρωει καθε 2 ωρες απο το καθε στηθος, το στηθος προσαρμωστηκε και εχει γαλα.

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αυτό το τικεράκι το έχω κάνει 3 φορές κ δε μπορώ να καταλάβω τι κάνω λάθος!!! Θα μου εξηγησει κάποια ξανά πως το κάνουμε?!?! 😛

Να πω την αλήθεια θέλει να πηγαίνουμε βόλτες κ πάμε όποτε δεν ειμαι κουρασμένη.. αλλά όοοολη την ημέρα και σίγουρα το Σάββατο βράδυ είναι εξω... Μέσα σο σπίτι μαζί μου να πιει έναν καφέ ποτέ!! τι να του πω?? όταν του το λέω το κάνει για εκεινη την ημέρα (ελα να καθησουμε στην αυλή για ενα καφέ) και την ιδια μερα γιατί εγώ έχω ηρεμησει κ καλά θα πάω εναν καφε με τον τάδε (δε με ρωταει το εχει ηδη κανονισει!).. δεν μπορω να του πω κ μην πας δε δουλευει γιατι εχει αδεια κ καθεται μεσα σπιτι αλλά το καθημερινο με ξεπερνάει!!! Κ δε φτάνει αυτό άμα κάνω παράπονα ή μιλήσω για κάτι που με ενοχλεί αρχίζει τις φωνές, αρχίζει τα ξερω πως εισαι φταινε οι ορμόνες, και οχι ειναι ετσι οπως τα λέω εγώ και παντα μα παντα εχει δικιο κ εγώ άδικο.. τι να πω?? δεν τα ξερα?? τα ξερα!! οποτε κανω τουμπεκι κ ας περναει την ζαχαρένια του με τα λεφτά του κ εγώ τα δικά μου!!! δε μπορώ να πω για το παιδί ότι κ να του πω το κάνει! το βράδυ κοιμάται αλλά αμα τον ξυπνήσω σηκωνεται.. το πρωι παλι δε κοιμόταν ο μικρός κ εγώ νύσταζα... τον ξύπνησα κ εμεινε μαζι του 2 ώρες!! και στα ψωνια για το μωρό κ σε όλα... στο να έχω άποψη κ να μιλάω έχει θέμα κ στο οτι δεν έκανε μαλλον ακόμα την ζωη του νιώθει(30 χρονων ανθρωπος)... μπορει να ειμαι κ παράλογη δε ξέρω... καλά έχω κ νεύρα κ με την οικογένεια μου γι αυτο μπορει να ξεσπαω κ ετσι!!Σάμο παμε την αλλη βδομάδα!! ναι μονοι μας θα ειμαστε!! ελπιζω να μαζευτει εκει!! Κανω υπομονη να δούμε!

Όταν λέω τρωει καθε ωρα ή κάθε τόσο εννοω κάθεται στο στηθος τρωει για 5-10' και αυτό... μετά αγκαλια!!!

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Γεια σας κορίτσια! :)

Έφη μου μην απογοητεύεσαι δώσε χρόνο στο στήθος σου να προσαρμοστεί, κάνε λίγο υπομονή :) σκέψου ότι εγώ δεν το είχα βάλει στο στήθος μέχρι πριν δύο βδομάδες στην ουσία και κλείναμε τον δεύτερο μήνα και πάλι το στήθος μου άρχισε να προσαρμόζεται στην νέα κατάσταση και όχι σε αυτό που είχε μάθει με το θήλαστρο!

Τασούλα εγώ που ρώτησα για τις βλέννες μου είπε ότι δεν είναι κάτι ανησυχητικό και συμβαίνει, μου είπε ότι μπορεί να είναι και απο το κρύωμα που περάσαμε και τις μύξες που κατάπινε και φεύγουν απο κει! Τώρα τι να πω, για ρώτα και τον δικό σου παιδίατρο να δούμε τι θα σου πει.

Μάγδα στο κάνει συχνά αυτό με τα κακά; Εμένα μου είπε ο παιδίατρος ότι όσο θηλάζω μπορεί να κάνει ή πολλά την μέρα ή και μια βδομάδα περίπου να κάνει! Ρώτα τον παιδίατρο σου σήμερα να δεις τι θα σου πει για να μην σε αγχώνει και αυτό. Όσο για το γάλα λογικά κάποια στιγμή θα βρει το ρυθμό του το στήθος και το παιδί θα χορταίνει περισσότερο.

Εγώ τώρα σταμάτησα χτες το θήλαστρο και το ξένο να δούμε πως θα πάμε! Την νύχτα κοιμόταν δύο ώρες και έτρωγε δέκα λεπτά και πάλι τα ίδια. Το πρωί έφαγε 25 λεπτά απο το ένα και κοιμήθηκε για μιάμιση ώρα και σηκώθηκε έφαγε ένα τέταρτο απο το άλλο και κοιμάται τώρα τρεις ώρες!!!! Τι να πω :) θα δείξει η πορεία! Τουλάχιστον πέρα απο μία μικρή γκρίνια δεν μας έκανε κάτι άλλο απο τα εμβόλια, γιατί το είχα ένα άγχος αυτό.

Να ρωτήσω κάτι; Όταν ταίζεται απο το ένα στήθος δεν βγάζεται μετά το άλλο σωστά; Και αν δεν έχει αδειάσει αυτό που πίνει το βγάζετε; Γιατί εγώ δεν τα πειράζω τώρα. Λέτε να είναι λάθος και να πρέπει να τα βγάζω;

U85pp3.png

Mariren πόσο χαίρομαι που τα καταφερατε και εσείς και θηλαζετε!!! Μπράβο και πάλι μπράβο!!! Δεν χρειάζεται να βγαζεις με το θηλαστρο τώρα γιατί θα διαμορφωθεί η παραγωγή σύμφωνα με τις ανάγκες του μωρού!!! Αυτό πολύ λένε άραγε οτι ο θηλασμός εδραιώνεται μετά τις 40 μέρες τι εννοούν;;; δηλαδή τι θα αλλάξει απο Δευτέρα που σαραντιζουμε;;;

Τατιάνα ειδες που σε κατάλαβα;;; είναι σε άδεια και γιαυτό μπορεί να έχει τέτοια συμπεριφορά, ίσως όταν ξεκινήσει δουλειά να αλλάξει αυτό. Βέβαια εσύ ξέρεις τον άντρα σου καλύτερα απο τον καθένα. Γιατί δεν περνεις το μωρό να πας και εσύ βόλτα μαζί του;; εγώ αυτό θα έκανα. Δηλαδή στην Σάμο τι θα κάνετε που δεν θα έχετε κάποιον να σας κρατήσει το μωρό;;; δεν παθαίνει τίποτα το μικρουλι, ίσα ίσα θα του αρέσει η βόλτα.

Μάγδα μου δεν θα πίνει λογικά το παχύ γάλα για να του δημιουργεί κορεσμό. Όταν ξυπνάει να το βάζεις στο στήθος που θήλαζε πριν να το αδειάζει!!

Όπως σας είπα εγώ δίνω πιπιλα όταν δεν θέλει να φάει αλλά θέλει να παίξει ή να πιπιλισει γιατί δεν γίνεται πρέπει να ασχοληθω και με την άλλη κόρη και το σπίτι!!!

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Μαρία μου τι ωραια μέα ειναι αυτά κορίτσι μου?! Μπράβο!! Μακάρι να συνεχίσετε έτσι!! Και συγχαρητηρια που το επιδίωξες να θηλάσεις κ να κόψεις όλα τα άλλα! Ητανε δύσκολο! Να δεις που το μωράκι σου είχε ανάγκη το skin to skin contact!!! Μπραβο μπράβο!! :) εγώ δεν βγάζω το περίσσιο και εννοείται πως δεν πειράζω το άλλο... Πολλές φορές δίνω κ από τα δύο γιατί απλά το μωρό δεν κάθεται στο ένα και ζητά το άλλο(τραβάει το κεφάλι του σπρώχνει!).. Ετσι τον βαζω στο αλλο και μόλις τον βάλω τρώει μανιωδώς!! Με το θήλαστρο θα βγάλω αν θέλω να πάω κάπου λίγο λίγο ή όταν νιωθω οολύ πρησμένο τι στήθος κ αρχίζει να με πονάει!! Δεν χρειάζεσαι να κανεις κάτι τετοιο στο στήθος και στην παραγωγή αλλά και σε σένα!! Εκτός αν θέλεις να κάνεις τράπεζα την οποία δεν ξέρω πως την κάνεις να σου πω την αλήθεια κ κάθε πότε βγάζεις.. Θα μάθω ομως γιατί όταν πάω Σάμο θέλω να μαζέψω για να δίνει κ ο μπαμπάς μας καμια φορά!! Και οταν ξεκινησω την δουλεια να συνεχισω το μητρικο!

Τασσούλα μου με το εδραιώνεται ο θηλασμός αν δε κάνω λάθος πλεον εχεις συντονιστεί με το παιδί σου, το στηθος σου εχει ερθει στην καινουρια κατάσταση κ το εχει συνηθίσει κ οπως πρεπει να ειπε η Βικυ του Ιουνίου δεν πετρώνει.. Γενικά γίνεται όλη η κατάσταση σε αρμονία! Χωρίς πονους κ παρατράγουδα!! (Εκτος τα άλματα κ τους μαραθώνιους!)

Θα δώσω χώρο κ χρόνο! Δε το βγάζω το μικράκι ακόμα μόνο στην αυλή.. Θέλω να σαραντίσω πρώτα... :/ ξέρω ο σαραντισμός είναι για την μάνα απλά ηταν περίοδος ιώσεων κ τον κρατουσα μακριά από όλα! Δευτέρα Σαραντίζουμε οπότε θα ξεκινησουμε κ τις βολτες! Στη Σάμο δε το συζητώ!! Επιβάλλονται οι βόλτες!! Εχει κ γυρω γυρω πράσινο, μακριά από το νέφος και την κάπνα!! αχχχχ..μου έλειψε το σπιτάκι μου!!

Διαφημίσεις

Εγώ πάντως δεν ξέρω αν κάνω καλά αλλά σήμερα 2 φορές είχε κάναι κακάκια το μωρό ξέρετε λίγο και τις 2 φορές το μωρό κουτουλούσε ή είχε λαγοκοιμηθεί και δεν τον άλλαξα.. Τον αφησα να κοιμηθεί! Βεβαια καθε φορά του βάζω κρέμα για τα συγκάμματα! Γενικά πάντα τον αλλαζω αλλά εχει ταλαιπωρηθεί 2 μερες τώρα που του δωσαμε 2 φορές ξένο με τα κακάκια!! Εσείς το εχετε κανει ποτε?! Πολύ γαιδαρα ειμαι που κάνω έτσι?

Γιατί είσαι γαιδουρα καλέ;; που δεν αλλαξες το μωρό;; και εγώ κοιταω τι έχει κάνει ειδικά το βράδυ αν δεν έχει κάνει κακά του δεν το αλλάξω, στο επόμενο τάισμα!! Εσυ το αλλσζεις μετά το θηλασμό; δεν πειράζει να μείνει λίγη ώρα αλλά καλό είναι να μην μένουν τα κακακια και συγκαει!!! Με ρεγουλα οι κρέμες εκεί!!! Εγώ βάζω αν είναι κόκκινη αλλιώς όχι!!

Δηλαδή κορίτσια εσάς δεν σας πονάει καθόλου ο θηλασμός;; ούτε στην αρχή;; το μωρό πολλές φορές δεν ανοίγει πολύ το στόμα του και ρουφάει την θηλή μέχρι την θηλαία άλω βέβαια. Εσάς το κάνουν;; εγώ ακόμα ποναω τα πρώτα δευτερόλεπτα αλλά και στην συνέχεια για να μην ποναω πρέπει να κραταω το στήθος μου με το χερι.

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Αυτή την κρέμα που μου δώσανε από την κλινική της freziderm βάζω και βάζω λίγη αλλά σε κάθε αλλαγή σχεδόν!! Τον αλλάζω και πριν κ μετά αφού κάνει κακάκια κ κατά τη διαρκεια του θηλασμού!

ωχ πόνος!! δεν τον αφηνω ποτε να μου πάρει ετσι τη θηλή γιατι πεθσινω στον πόνο κ μπορεί να την τραυματίσει!! Περιμένω να ανοίξει σωστά το στόμα του! δεν αργει να το ανοιξει καλα κ να πιάσει την άλω! τα πρώτα 5" είναι λίγο πόνος η αλήθεια ειναι αλλά μετά τίποτα!! :) μετά όταν τελειώνει ο θηλασμός τσουζπυν κάπως οι θηλές αλλά οκ... με λίγο κρύο νεράκι που τις βρέχω ηρεμώ! α και δεν κρατάω το στήθος παρα λονο οταν αρχιζει κ κουνιέται.. εχω μικρό στήθος κ ο μικρός είναι διακριτικός!!

το οικείο περιβάλλον μου θα πω για να μην αναφερθώ σε ατομα ξεχωριστα! βλέπεται σγώ δεν μπορώ να γνωριζω κάτι ή να έχω κάποια αποψη κ άμα έχω φυσικα κ ειναι λαθος κ φυσικα εχω αδικο! Καταλάβατε? οπότε σου κλείνουν το στόμα χωρίς καν να μπουν στον κόπο να στο φιμώαουν αυτοι! πλαγίως όλα γίνονται! Και μπρά ο τους τι να πω.. καλός μαλά....ς είμαι κ εγώ αλλά τεσπα... ελπίζω να έχω κουράγιο για το παιδί μου κ εύχομαι κάποια στιγμγ αυτό να με ακούει...ή τουλάχιστον να κάνει πως με ακουει... :/ αχ ρε κορίτσια μακάρι να είχα χρόνο να κάνω κάτι.... βλέπεται οι άλλοι καλοπερνάνε κ εμεις......:/

Τατιάνα μου λυπάμαι πολυ που βιώνεις αυτές τις δυσκολίες ενώ θυμάμαι μόλις γέννησες ποσο χαρούμενη ήσουν...!!! Απο οτι κατάλαβα απο αυτά που μας έγραψες δεν σε υπολογίζουν οι δικοί σου κι ίσως αυτο να το κάνουν λογω του νεαρού της ηλικίας σου... Δυστυχώς όμως εαν έχουν αυτή την αντίληψη δεν θα αλλάξουν ποτέ απέναντι σου όσα χρονια κι αν περάσουν γιαυτο θα πρεπει να το αποδεχτείς και απλά να μην δίνεις σημασία! Το ξερω οτι δεν ειναι εύκολο κι οτι ειναι άδικο αλλά δεν μπορεις να τους αλλάξεις...! Τωρα αν αυτο έχει να κανει και με τον πατέρα του παιδιού σου θα πρεπει οποιαδήποτε να βρεις μια ήρεμη ωρα να του μιλήσεις ήρεμα και να τον κανεις να καταλάβει πως νοιωθεις!

Καλή μου Τατιάνα δεν ξέρω ποιός σε πείραξε αλλά μην επηρεαζεσαι εσύ από τέτοιους ανθρώπους που δεν μετράνε την γνώμη σου και την άποψη σου!!! Έχουμε γεμίσει ξερωλες και παντογνωστες!! Το παιδί σου εννοείται ότι θα σε ακούει γλυκιά μου, θα κρέμεται από τα χείλη σου και θα θέλει τις συμβουλές σου!!!

Πάλι ξυπνησα το μωρό με το ζόρι..... μα τι μάνα είμαι;;; να θέλει το μωρό να κοιμάται το βράδυ και εγώ να το ξυπνάω;; είχαν περάσει 4 ώρες και το στήθος μου δεν άντεχε άλλο. Βέβαια ενώ ήπιε πάλι δεν άδειασε καλά. Πρέπει να δω τι θα κάνω με το θηλαστρο. Νομίζω θέλει άλλη χοάνη πιο μικρή!!

Το μωρό ηταν στεγνό 4 ώρες, μα τι στο καλό τα κρατάει;;; και τώρα ακούω εκρήξεις!!!!:P

Τασουλα μου μήπως να αντλούσαν παρά να ξυπνάς το μωράκι;; Να μην του χαλάς το προγράμμα του δηλαδή;

Διαφημίσεις

Δυστυχώς κι εγώ το πιστεύω αυτό για την οικογένεια μου οποτε και σταματάω να ασχολούμαι!!! Με τον αντρα μου όσες προσπάθειες κ αν κανω πεφτουν στο κενο... παλαιών αρχών η γυναίκα κάνει τουμπεκί... δυστυχώς και με αυτόατι τετοιο θε παιχτεί... ναι όντως ήμουν πολύ ευτυχισμένη γιατί δεν μιλούσαμε για τιποτα κ αυτος ειδικα γιατι του πηρε το μωρο τη λαλια!! τωωωωρα... παλι τα ιδια!! τι να πεις?! υπομονη!!

Κορίτσια ο σύμβουλος θηλασμού μου γράφει στο βιβλίο του:"οταν αρχίσει ο θηλασμός μπορεί να υπάρχει υπερπαραγωγή γάλακτος ώσπου το παιδι να καθορίσει τις ποσότητες που χρειάζεται καθημερινά. Μετα η παραγωγή γάλακτος μειώνεται για να προσαρμοστεί στις ανάγκες του μ σου. Συνεχίστε το θηλασμο το γάλα σας δεν έχει σταματήσει. Μην ανησυχείτε οτι δεν έχετε αρκετό γάλα για το παιδι. Όσο καταναλώνει το μωρο τόσο περισσότερο γάλα παράγει το στήθος."

Επισης για τον πόνο στο στήθος γράφει" μπορεί σε πολλές μητέρες να παρατηρηθεί κάψιμο και πονος στο στήθος και την κοιλια κατα τη διάρκεια του θηλασμού. Ειναι φυσιολογικο φαινόμενο που συμβαίνει τις πρώτες εβδομαδες και δεν πρεπει να σας ανησυχήσει. Με το θηλασμο ελευθερώνεται μια ορμόνη η οξυτοκινη που κανει συσπασεις στις μυϊκές ίνες των Κυψελων και των γαλακτοφορία πόρων για να προωθηθεί το γάλα."

Πληροφοριακά κορίτσια για όσες δεν το γνωρίζεται η ορμόνη οξυτοκινη ειναι η ορμόνη της αγάπης!!!

Καλημερουδια κοριτσακια μου!! Τι κανετε;;

εγω και ο μικρος μου ταρζαν ειμαστε καλα! Περιμενω πως και πως να παμε αυριο στην ππαιδιατρο να δουμε τι θα κανουμε με το ξενο γαλα!! Αληθεια εσεις που δωσατε ποιο δωσατε;; Παντως κοριτσια εχω θεμα.. ξυυπναμε το πρωι 7,30.. τον βαζω στο στηθος τρωει, τσαντιζεται κλασσικα με το ενα, το βαραει μπουνιες, τον βαζω στο αλλο.. μετα απο καμποσο ξεκιναει να βαραει και το αλλο και το κλαμα, ζουλαω το στηθος, και να εχω γαλα!! οκ, δεν ετρεχε σαν τρελο αλλα φυσικα και μπορουσε να πιει, αλλα δεν!! του δινω συμπληρωμα 90ml στις 8,30.. Στις 11 παρα 10 και αφου ενδιαμεσα το ειχε περασει στο στηθος πιπιλωντας (αλλα γαλα δεν επινε για καποιον λογο) του δινω αλλα 120 ξενο. και μετα παλι στηθος να πιπιλισει και να κοιμηθει. τι κανω λαθος;;

Τατιανα κακος ανθρωπος δεν ειμαι, αλλα αν σου περασει απο το μυαλο να δειρεις κανεναν, εδω ειμαι εγω, ναι;; :lol: :lol: Αυτο που εκανες με την πανα το εχω κανει και εγω.. δηλδη αν το εκανε 5 λεπτα αργοτερα που κοιμοταν τι θα εκανα; θα τον ξυπναγα;; σημασια εχει και η ηρεμια τους.. αφου δεν ενοχλουσε τον ιδιο ολα καλα.. εκτος αν τον πας και μιστερ αστραφτερο κωλο 2015 :tongue:

Τασσουλα μου για τις βλεννες παρατηρησε το λιγο.. και εμενα ειχε λιγες σε καποιες κενωσεις και μετα τελος.. προφανως απο κατι που εφαγες.. Οσον αφορα το γαλαπου τον ξυπνας.. βγαζε λιγο με το χερι.. αμαρτια ειναι να τον ξυπνας..

Βουλιτσα μου πως εισαι;; εγω εχω σκεφτει να γραψω ή μια σειρα απο γραμματα ή ενα τετραδιο ημερολογιο που θα αναφερω στο παιδι λιγα αγματα για μενα και τον πατερα του, για το που εμεινα εγκυος , για την εγκυμοσυνη, ον τοκετο, τη ζωη του.. αναμνησεις να τις φυλαει!

Εφη μου και εγω το ιδιο.. ολο το πρωι στο στηθος μετα γαλα γιοκ

Οι υπολοιπες μετά.. το μωρο κλαιει συνεχεια.. πειναει; κολικους; δεν ξερω..

dogdogard20151021_8_My%20child%20is.png

Κατερινάκι είσαι σίγουρη ότι δεν πίνει και απλα πιπιλίζει; Γιατί και εγώ τις περισσότερες φορές αυτο πιστεύω ότι δεν πίνει τίποτα, αλλα μετα βλεπω ότι έχουμε πάνω απο πέντε πάνες τη ημέρα και λέω δεν μπορεί κατι θα κανει... Εγώ προσπαθώ να μην ενδίδω τόσο στο ξένο και να την εχω συνέχεια πάνω μου κι ας νομίζω πως δεν τρωει...

Αγάπη ωραια αυτά που έγραψες και ενθαρρυντικά...

Αυτο προσπαθώ να αποβάλλω κι εγώ απο τις σκέψεις μου ότι 'δεν εχω αρκετό γαλα'...

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Καλημερουδια κοριτσακια μου!! Τι κανετε;;

εγω και ο μικρος μου ταρζαν ειμαστε καλα! Περιμενω πως και πως να παμε αυριο στην ππαιδιατρο να δουμε τι θα κανουμε με το ξενο γαλα!! Αληθεια εσεις που δωσατε ποιο δωσατε;; Παντως κοριτσια εχω θεμα.. ξυυπναμε το πρωι 7,30.. τον βαζω στο στηθος τρωει, τσαντιζεται κλασσικα με το ενα, το βαραει μπουνιες, τον βαζω στο αλλο.. μετα απο καμποσο ξεκιναει να βαραει και το αλλο και το κλαμα, ζουλαω το στηθος, και να εχω γαλα!! οκ, δεν ετρεχε σαν τρελο αλλα φυσικα και μπορουσε να πιει, αλλα δεν!! του δινω συμπληρωμα 90ml στις 8,30.. Στις 11 παρα 10 και αφου ενδιαμεσα το ειχε περασει στο στηθος πιπιλωντας (αλλα γαλα δεν επινε για καποιον λογο) του δινω αλλα 120 ξενο. και μετα παλι στηθος να πιπιλισει και να κοιμηθει. τι κανω λαθος;;

Τατιανα κακος ανθρωπος δεν ειμαι, αλλα αν σου περασει απο το μυαλο να δειρεις κανεναν, εδω ειμαι εγω, ναι;; :lol: :lol: Αυτο που εκανες με την πανα το εχω κανει και εγω.. δηλδη αν το εκανε 5 λεπτα αργοτερα που κοιμοταν τι θα εκανα; θα τον ξυπναγα;; σημασια εχει και η ηρεμια τους.. αφου δεν ενοχλουσε τον ιδιο ολα καλα.. εκτος αν τον πας και μιστερ αστραφτερο κωλο 2015 :tongue:

Τασσουλα μου για τις βλεννες παρατηρησε το λιγο.. και εμενα ειχε λιγες σε καποιες κενωσεις και μετα τελος.. προφανως απο κατι που εφαγες.. Οσον αφορα το γαλαπου τον ξυπνας.. βγαζε λιγο με το χερι.. αμαρτια ειναι να τον ξυπνας..

Βουλιτσα μου πως εισαι;; εγω εχω σκεφτει να γραψω ή μια σειρα απο γραμματα ή ενα τετραδιο ημερολογιο που θα αναφερω στο παιδι λιγα αγματα για μενα και τον πατερα του, για το που εμεινα εγκυος , για την εγκυμοσυνη, ον τοκετο, τη ζωη του.. αναμνησεις να τις φυλαει!

Εφη μου και εγω το ιδιο.. ολο το πρωι στο στηθος μετα γαλα γιοκ

Οι υπολοιπες μετά.. το μωρο κλαιει συνεχεια.. πειναει; κολικους; δεν ξερω..

Κοριτςια διαβάστε αυτο στο λινκ https://mamalydia.wordpress.com/2008/04/16/the_first_2_months_breastfeeding/

Kitty και Τασουλα σας απαντάει τα ερωτήματα σας αλλά ειναι ενημερωτικό και για όλες μας!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...