Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Κορίτσια δεύτερη χοριακη 550!!! Η πρώτη ήταν 257!! Τώρα μπορώ να ηρεμήσω και να χαρώ επιτέλους ❤️

Μπραβο κοριτσι μου.. συγχαρητηρια τα καταφερες! Ευχομαι να εχεις μια πολυ καλη εγκυμοσυνη.. και να κανεις ενα υγιες κ ζουμπουρλουδικο μωρο!❤❤❤

1 hour ago, Lila86 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Έφτασε η μέρα και για μένα που έγινε η έμβρυομεταφορά μου! 🙂 Βάλαμε 2 άριστες βλαστοκυστες και τώρα είμαι στην αναμονή!!! Εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας με υγεία και αισιοδοξία! 

@Blue Velvet συγχαρητήρια κορίτσι μου για τη δεύτερη χοριακη σου! Εννοειτε να το χαρείς και να το απολαύσεις! Γιατί κορίτσια μου όσο κοινό κι αν ακούγεται το άγχος δεν βοηθάει πουθενά.. χαρείτε τις στιγμές σας μη σκέφτεστε το μετά όσο μπορεί η καθεμία με ότι έχουμε περασει και περνάμε, μη νομίζετε μέσα στο άγχος ζω κι εγώ πολλές φορές!!! Απλώς όντως δεν βοηθάει να σκεφτόμαστε αρνητικά γιατι ότι είναι να γίνει θα γίνει..ας βοηθήσουμε να γίνει το καλύτερο 🩷

Με το καλο κοριτσι μου! Ευχομαι να εχεις θετικα αποτελεσματα και να περασεις μια ηρεμη αναμονη (γιατι αυτο ειναι το δυσκολοτερο ειναι η αληθεια!χαχ). Θα ηθελες και διδυμακια ή εβαλες 2 μονο για να αυξησεις τις πιθανοτητες;?

• Ευχαριστώ 1

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Κοριτσακια, Τατιάνα και Κατερινάκι, τι πάθατε;... Εδω είμαστε όλες όσο μπορούμε να βοηθήσουμε...

Μα ποσό ωραίες ιδέες vanz μου!!! Αυτο με το γράμμα μου άρεσε πολυ!

εμεις απο το μεσημέρι και μετα περνάμε τη μέρα στο στήθος... Το γάλα ειναι τόσο λίγο και η μπεμπα πεινάει πολυ... Την εχω κολλημένη πάνω μου αλλα τίποτα... Αυτο που λένε ότι όσο το βάζεις πάνω στο στήθος αυξάνεται η παραγωγή για μας δεν ισχύει... Ουφ!

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αγάπη πως θα διατηρήσω τον θηλασμό όταν επιστρέφω στην δουλειά;; τα ωράρια μου είναι αστατα!! Θα τα καταφέρω;;;

Οταν λες αστατ τα ωράρια τι εννοείς; Δεν θα μπορούσες να φεύγεις κάποια ωρα να πηγαίνεις να θηλαζεις μια φορά και μετα να ξαναγυρνάτε στη δουλεια σου; Ή να παίρνεις μαζι σου το θηλάστρο και να αντλείς στη δουλειά;

Κοριτσακια, Τατιάνα και Κατερινάκι, τι πάθατε;... Εδω είμαστε όλες όσο μπορούμε να βοηθήσουμε...

εμεις απο το μεσημέρι και μετα περνάμε τη μέρα στο στήθος... Το γάλα ειναι τόσο λίγο και η μπεμπα πεινάει πολυ... Την εχω κολλημένη πάνω μου αλλα τίποτα... Αυτο που λένε ότι όσο το βάζεις πάνω στο στήθος αυξάνεται η παραγωγή για μας δεν ισχύει... Ουφ!

Εφη μου καλα κανεις και αυτο που λένε ισχύει!!! Θα αυξηθεί το γάλα σου!

Εχετενιωσει ότι σας επιβάλλουν να κρατάτε το στόμα σας κλειστο? Να μηνσας αφήνουν να πειτε ούτε λέξη?Αν σας άρεσε κάτι, αν σας ενοχλεί? Ένα θα σας πω κ θα σας το ζητήσω.. μην αφηνεται κανέναν να σας κόβει τη μιλιά κ τηνπροσωπικοτητα σας κατ επέκταση! Δυστυχώς εκεί με φέραν κ δυστυχώ εχω χάσει κάθε τι ωραίο κ θετικό.. λυπάμαι που ήρθα σε αυτή τη θέση αλλά χαίρομαι που έχω τον γιο μου με όποια θυσία. ελπίζω να είμαι σωστήκ καλή μάνα σε αντίθεση με τηνσυζυγο,αδερφή,κόρη,υφη κ τα συναφή.. Και ευχομαι κάποια πράγματα το παιδί μου να τα ακούει κ να τα δέχεται.. Από δω κ μπρος στόμα έχω κ μιλιά δεν εχω που λένε..έτσι με καταφεραν! τι να πω ελπίζω να είναι περήφανοι..

Τατιάνα μου μα τι εγινε καλή μου;;; Ποιος προσπαθεί να σε φιμωσει?:roll:

Κι εμεις θηλασαμε όλο το απόγευμα σημερα!

Hope που χάθηκες;;; Καλο βράδυ κορίτσια...και ΥΠΟΜΟΝΗ!!!

Η vanz έχει απόλυτο δίκαιο σε αυτά πιυ λεει!!! Μαρεσεις! Με θάρρος και λογική τα λόγια σου!

Διαφημίσεις

Effie μου κι εγω πιστευω οτι θα προσαρμοστει το στηθος. Σαν τα παλια καλα τα χρονια..εγω βυζαινω και στον υπνο μου κ παλι λιγο εχω που αυξανεται ομως. μετα το προχθεσινο που σταματησε για μια μερα εχει μπει το στηθος σε δευτερη φαση με περιπου 30 % παραπανω γαλατακι...

μη το αφησουμε.. κρατα γερα !

Αυριο μαλλον θα μας ζυγισουμε παλι και θα σας πω...

Κι εμεις θηλασαμε όλο το απόγευμα σημερα!

Hope που χάθηκες;;; Καλο βράδυ κορίτσια...και ΥΠΟΜΟΝΗ!!!

Η vanz έχει απόλυτο δίκαιο σε αυτά πιυ λεει!!! Μαρεσεις! Με θάρρος και λογική τα λόγια σου!

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Και εμείς θηλαζουμε πολύ κάθε απόγευμα, σίγουρα το γάλα μας είναι λιγότερο το απόγευμα. Εμένα κάθε απόγευμα πνίγεται και δεν μπορεί να διαχειριστεί την ροή και παλευουμε!!!

Έφη μου όσο πιο πολύ θηλαζεις τόσο πιο πολύ αυξάνεται το γάλα και στο λέω εγώ που θηλάζω με ενα στήθος. Εγώ χρησιμοποιουσα και θηλαστρο για να αδειαζω το στήθος τις πρώτες μέρες. Σκέψου επίσης οτι λόγω αντιβιωσης ξεκίνησα τον θηλασμό μια εβδομάδα μετά την γέννα!!!

Αγάπη δουλεύω στο λιμάνι και δεν υπάρχει δυνατότητα να φεύγω και να επιστρέφω. Τα ωράρια είναι είτε 9-15.30 είτε 15 -21.30 είτε 11-18. Εννοείται φευγουμε πάντα αργότερα. Αυτό με το θηλαστρο θα το προσπαθήσω αν και είναι δύσκολο γιατί θα πρέπει να πηγαίνω στις τουαλέτες, δεν υπάρχει χώρος αλλού!! Ας θηλάζω πες μέχρι τότε και βλέπουμε!!!

Αύριο έρχεται επίσκεψη η αφεντικινα και πρέπει να οργανωθω!

Τατιάνα μου καλή μου τι επαθες;; ποιός σε πείραξε;; δεν κατάλαβα τι έγινε!!!

Vanz μου άρεσε η μετονομασία της ομάδας μας!!!:P πάντως πολύ χαίρομαι που την κρατάμε ενεργή!!

Κατερίνα μου έπρεπε να πας βολτουλα αφού το είχες ανάγκη. Την επόμενη φορά πάρε μια φίλη σου. Το έχω πάθει και εγώ να γράφω και να σβηστεί είναι τρελό σπάσιμο!!

Εγώ της έβαλα υπνοσακο κορίτσια της μικρής γιατί έχω άγχος οτι κρυώνει!! Τα βρίσκω κρύα τα χερακια της.

Στολισαμε χριστουγεννιάτικα και μου άλλαξε η διάθεση!!! Ενιωσα τόσο όμορφα που είχα την οικογένεια μου!!! Τον άντρα μου και τις κόρες μου και στολιζαμε!!! Τόσο οικογενειακά!! Τους κοιταγα και ένιωθα τόσο τυχερή που τους έχω, τόσο απίστευτο που έχω 2 αγγελουδια, που είμαι η μάνα τους!!!

Πάω να ξαπλωσω γιατί κλείνουν τα μάτια μου!! Ελπίζω να μην αργήσει να ξυπνήσει το μωρό γιατί έχει πρηστεί το στήθος!!!

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

το οικείο περιβάλλον μου θα πω για να μην αναφερθώ σε ατομα ξεχωριστα! βλέπεται σγώ δεν μπορώ να γνωριζω κάτι ή να έχω κάποια αποψη κ άμα έχω φυσικα κ ειναι λαθος κ φυσικα εχω αδικο! Καταλάβατε? οπότε σου κλείνουν το στόμα χωρίς καν να μπουν στον κόπο να στο φιμώαουν αυτοι! πλαγίως όλα γίνονται! Και μπρά ο τους τι να πω.. καλός μαλά....ς είμαι κ εγώ αλλά τεσπα... ελπίζω να έχω κουράγιο για το παιδί μου κ εύχομαι κάποια στιγμγ αυτό να με ακούει...ή τουλάχιστον να κάνει πως με ακουει... :/ αχ ρε κορίτσια μακάρι να είχα χρόνο να κάνω κάτι.... βλέπεται οι άλλοι καλοπερνάνε κ εμεις......:/

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Καλή μου Τατιάνα δεν ξέρω ποιός σε πείραξε αλλά μην επηρεαζεσαι εσύ από τέτοιους ανθρώπους που δεν μετράνε την γνώμη σου και την άποψη σου!!! Έχουμε γεμίσει ξερωλες και παντογνωστες!! Το παιδί σου εννοείται ότι θα σε ακούει γλυκιά μου, θα κρέμεται από τα χείλη σου και θα θέλει τις συμβουλές σου!!!

Πάλι ξυπνησα το μωρό με το ζόρι..... μα τι μάνα είμαι;;; να θέλει το μωρό να κοιμάται το βράδυ και εγώ να το ξυπνάω;; είχαν περάσει 4 ώρες και το στήθος μου δεν άντεχε άλλο. Βέβαια ενώ ήπιε πάλι δεν άδειασε καλά. Πρέπει να δω τι θα κάνω με το θηλαστρο. Νομίζω θέλει άλλη χοάνη πιο μικρή!!

Το μωρό ηταν στεγνό 4 ώρες, μα τι στο καλό τα κρατάει;;; και τώρα ακούω εκρήξεις!!!!:P

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Κορίτσια οι 2 τελευταίες κενώσεις του μωρού είχαν μέσα πολλές βλεννες!!! Το χρώμα καφέ αλλά πολλές πολλές βλεννες!!! Τι να σημαίνει αυτό;; θα ρωτησω και τον γιατρό αύριο να δω τι θα μου πει!!

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Διαφημίσεις

Κοριτσια καλημερα, απο μια κουρασμενη μαμα,

Μπραβο στην επιμονη σας στο θηλασμο, και εμεις θηλαζουμε αλλα ειναι ζορικο το αντρακι, τρωει πρωι μεσημερι βραδυ ανα μια ωρα νταν, μεεχει τεντωση, τον πιανουν ζορια γιατι δεν κανει κακακια και βγαζει γαλατακι, εχω κοψει ολα τα γαλακτοκομικα αλλα ακομη ζοριζετε πολυ,

Ποτε θα κοιμηθει ενα δυορο;;;;;;;

Εχουμε3 μερες να κανουμε κακακια σημερα εχουμε παιδιατρο.

Και εγω νιωθω οτι παραμελω την κορη μου, ο μικρος δεν κοιματε ποτε....

YgXXp2.png

wbSJp2.png

τασσούλα μου ακόμα κ ο αντρας μου μού συμπεριφέρεται έτσι κ μη σου πω πιο πολύ από όλους... όπως ειπα όμως δεν ξανα ασχολουμαι δε ξανα μιλάω.. πως το θελεται κύριε,λευκο?? λευκο λοιπον!!μην ερθεις κ μ κλαφτεις μετά δεν έχει τπτ!!

Δεν μπορείς να κάνει διαφορετικά πάντως αφού το στγθος σου πονέι.. μπορεί το μωρό σε 5' να ξυπνουσε... μη σε στενοχωρεί... κ ξανα λέμε οι μανες δε φαινονται σε αυτο!!! 😛 και εσυ ξεσκά κάνοντας το κ το μικρό σου τρώει γι να κοιμηθεί κ άλλο!!! άντλησες κιολας?? Δε ξέρω να σου πω για τα κακάκια... εμείς επειδή δώσαμε ξένο κ εχθές γιατί επρεπε να παω για μασαζ (δε μπορουσα να σηκωσω το δεξι μου χερι) τα κακάκια του είναι κίτρινα... και για την βλέννη ειδικά ντιπ για ντιπ δε ξέρω!!😛

Μαγδούλα μου υπομονή δε μπορείς να κάνεις κάτι άλλο!!! το πρωτο 3μηνο όπως με είπε η Πατσούρου ειναι μόνο βυζί κ τίποτα άλλο!!! Μωρε εσένα κοιμάται κ μία ώρα!! εμένα από τις 12 το μεσημερι κ μετά κοιμάται 15' και μετά ξυπνάει κ βυζί!! τίποτα άλλο!!! μέχρι τις 20:00 περίπου! το βράδυ ευτυχώς συντονιζόμαστε κ πάμε με το ζόρι στο 2ωρο! 3 μέρες χωρίς κακά?? Γιατί έτσι?? είναι φυσιολογικό?? πες μαμς τι θα σου πει ο παιδίατρος.. Κορίτσι μου άμα βλέπεις ότι καταρρέεις και θέλεις να ξοδέψεις αλλού το χρόνο σου όπως φυσικά στο άλλο σου παιδί άλλαξε διατροφή..μ αν και είναι κρίμα!!;εγώ δε το συνιστώ σε όσες τα καταφέρνουν... βεβαια είναι η προσωπική άποψη! εγώ αν κ κομμάτια να μη μπορώ να σηκωσω το χέρι μου, να μην έχω στήριξη παρα μόνο τον άντρα μου στο θέμα θηλασμού, χωρίς θηλές στην αρχή, με πόνο υπερβολικό κάποιες φορές, 2 πετρώματα, και άλμα ανάπτυξης που εκει τα είδα όλα, επέζησα και λέω το παιδί μου θα το δώσω ότι καλύτερο!! και τι καλύτερο απο τη φυσική ροή των πραγμάτων??και ας ψοφάω εγ από κουραση κτλ!!! Μήπως δεν φταίνε τα γαλακτοκομικά αλλα κάτι άλλο?? κάνε δοκιμές στη διατροφή σου.. και βρες τι το προκαλεί!!

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Τατιάνα το τικερακι σου πάει καλά;;

Εγώ δεν καταλαβαίνω όταν λέτε τρώει ανά μια ώρα τι εννοειτε;;; οκ και εμένα πχ τα απογεύματα τρωει με τις ώρες και κλαίει και δωστου πάλι αλλά όχι μέρα νύχτα. Μήπως δεν τρώνε αλλά πιπιλανε ή κοιμούνται και τα αφήνετε;; Μάγδα μου τρώει ανα μια ώρα για πόση ώρα;; ο παιδίατρος πάντως μου είπε οτι αν τρώει συνέχεια πάει να πει οτι δεν χορταινει!! Μα εσένα δεν προλαβαίνει να γεμίσει το στήθος σου καθόλου!!! Μήπως λέω να δίνετε και λίγο πιπιλα;; εγώ κάποιες φορές που μου κάνει γκρινιες και κόλπα και δεν τρώει της βάζω πιπιλα και ηρεμεί!! Από το να δώσετε ξένο καλύτερα πιπιλα!! Χθές που πήγα jumbo και την άφησα στην μάνα μου όταν έκλαψε της έδωσε πιπιλα μέχρι να γυρίσω!!!

Τατιάνα ο άντρας σου συνεχίζει να κάνει την ζωή του και σου σπάει τα νεύρα;;; του μιλάς και δεν καταλαβαίνει;; είναι κρίμα αν συμβενει αυτό και καταλαβαίνω απόλυτα πως νιώθεις, θασ έπρεπε να είναι δίπλα σου και να σε στηρίζει!!! Μαζί κάνατε το παιδί και θα έπρεπε οι ζωή και τωςσ 2 να αλλάξει και ο καθένας να πάρει τον ρόλο του. Εδώ εμένα δουλεύει πολλές ώρες και λείπει και γκρινιαζω, όχι να έβγαινε και έξω με παρέες και εγω μέσα με τα παιδιά δεν θα το ανεχομουνα!! Θα σου πω βέβαια οτι ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός!! Αλήθεια πότε πάτε στην Σάμο;; εκεί είστε μόνοι;;

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Χθές έφαγα ύ φυστίκια. Μήπως δεν έπρεπε;; μήπως γιαυτό είχε βλεννες στα κακά;; ή μήπως απο την μακαροναδα η κρέμα γαλασκτος;;

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Καλημέρα κοριτσακια!

Τασσουλα μου σίγουρα οι βλέννες ειναι απο κατι που έφαγες... Εμένα η παιδίατρος μου είπε να αποφεύγω τους ξηρούς καρπούς, ίσως κανα αμύγδαλο ή καρύδι που έχουν σίδηρο αλλα δυο τρία όχι ποσότητες... Τι καλά που στολισατε!!! Ανυπομονώ κι εγώ πως και πως! Τα πρώτα Χριστούγεννα των μωρών μας!!!

Τατιάνα όντως το τικεράκι σου έχει κολλήσει... Το ίδιο ακριβώς περνάω κι εγώ καθε απόγευμα... Ευτυχώς σε εχω συμπαράσταση...

Μαγδα νομίζω ότι στα μωράκια που θηλάζουν ειναι αποδεκτό κάποιες φορές να μην κάνουν κακάκια... Αλλα καλού κακού παρακολούθησε το....

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...