Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Κορίτσια δεύτερη χοριακη 550!!! Η πρώτη ήταν 257!! Τώρα μπορώ να ηρεμήσω και να χαρώ επιτέλους ❤️

Μπραβο κοριτσι μου.. συγχαρητηρια τα καταφερες! Ευχομαι να εχεις μια πολυ καλη εγκυμοσυνη.. και να κανεις ενα υγιες κ ζουμπουρλουδικο μωρο!❤❤❤

1 hour ago, Lila86 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Έφτασε η μέρα και για μένα που έγινε η έμβρυομεταφορά μου! 🙂 Βάλαμε 2 άριστες βλαστοκυστες και τώρα είμαι στην αναμονή!!! Εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας με υγεία και αισιοδοξία! 

@Blue Velvet συγχαρητήρια κορίτσι μου για τη δεύτερη χοριακη σου! Εννοειτε να το χαρείς και να το απολαύσεις! Γιατί κορίτσια μου όσο κοινό κι αν ακούγεται το άγχος δεν βοηθάει πουθενά.. χαρείτε τις στιγμές σας μη σκέφτεστε το μετά όσο μπορεί η καθεμία με ότι έχουμε περασει και περνάμε, μη νομίζετε μέσα στο άγχος ζω κι εγώ πολλές φορές!!! Απλώς όντως δεν βοηθάει να σκεφτόμαστε αρνητικά γιατι ότι είναι να γίνει θα γίνει..ας βοηθήσουμε να γίνει το καλύτερο 🩷

Με το καλο κοριτσι μου! Ευχομαι να εχεις θετικα αποτελεσματα και να περασεις μια ηρεμη αναμονη (γιατι αυτο ειναι το δυσκολοτερο ειναι η αληθεια!χαχ). Θα ηθελες και διδυμακια ή εβαλες 2 μονο για να αυξησεις τις πιθανοτητες;?

• Ευχαριστώ 1

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Κορίτσια δεν σας πρόλαβαινω!!!!

Ερώτηση: οταν θηλασετε και ξαφνικά δίνετε ξένο και πάλι ξαφνικά το κόβετε και συνεχίζετε με θηλασμο κ ξανά μετα το ίδιο ειναι καλο για το εντερακι του μωρού;

Με τις μανάδες όλες τα ίδια λένε τελικά;;;; Εγω απομονομαι σε ένα δωμάτιο όπου και δεν με ενοχλούν ετςι βρίσκω την ησυχία μου...

Τασουλα μου Σου εχω νεα! Εχω κι εγω το ίδιο θεμα με αυξημένη ΡΟΗ σαν συντριβάνι να τρέχει το γάλα και σημερα που πήγαμε στον παιδίατρο μου είπε οτι ο θηλασμός ετςι πρεπει να ειναι και οταν τελειώνει το θηλασμο το μωρο να συνεχίζω με άντληση εγω για να αδειάζει το στήθος! Οποτε μπράβο σου και πάλαι μπράβο σου τα κατάφερες!!! Τατιάνα μου κι εςυ το ίδιο μπορεί το μωρο μετα το άλμα που έκανε να σου αδειάζει εντελώς τα στήθη και γιαυτο νόμιζες οτι δεν είχες γάλα! Για ρώτησε τη πατσουρου να δούμε τι υα σου πει!

Εγω τέλος φαβραρη επιστρέφω στη δουλειά! Κλάψ Κλάψ!

Θα επανέλθω οταν διαβάσω και τα υπόλοιπα..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δήμητρά μου πραγματικά τα λόγια σου μου έδωσαν τεράστια δύναμη!! Να σαι καλά ψυχή μου κ να χαίρεσαι το μωράκι σου!!!! Έτσι όπως τα λες μου έδωσες κουράγιο να συνεχίσω κ να μην τα παρατήσω!!!!

Όσο για τους "καλοθελητές" τι σωστά λόγια που λες!!!! Να πανε να "πνιγούνε"κιόλας!!!! γνώστες των παντών κ πα@@ρολογίες!!όπως λέει κ η Τασσούλα μάνες δεν είμαστε εμείς?!? Αν ειναι δυνατόν!!!

Τασσουλίτσα μου γλυκιά η παιδίατρος μου είπε πως οταν πιπιλάει τα χέρια του το μωρό πάει να πει οτι δεν χόρτασε κ θέλει κ άλλο!! Για αυτό μάλλον κ δεν κοιμαται..στο στήθος δεν κάθεται?? Να την πειράζεις να ξυπνάει!!!

Τατιάνας μου να σου πω οτι εχω να κοιμηθώ ολόκληρο βράδυ απο τότε που ήμουν εγκυος το πρωτο μου παιδιά και τωρα πάλι επέλεξα να θηλάζω αποκλειστικά! Αντέχεις και συνηθίζεις το ξενύχτι! Εγω ήμουν πολυ υπναρου! :roll:συνήθισα όμως και λέω οτι λίγα χρονια ειναι και θα περάσουν!

Τατιάνα μου περίεργη συμπεριφορά, τώρα κοιμάται του καλού καιρού και τελικά δεν θήλασε. Τι να πω μπορεί να ηταν πονακια και να ήθελε επαφή απλά!!!

Εσείς όλα καλά, μπράβο πολύ χαίρομαι!!! Μην ακους κανέναν εσύ ξέρεις καλύτερα!!!

Έβαλα τα 60 μλ στην κατάψυξη να τα έχω για το σαββατοκύριακο που θα πάω για καφέ ή για κάποια φορά που θα λειψω. Ξέρει καμία την διαδικασία ξεπαγωματος χωρίς να χαλάσει το γάλα;;;

Το βγάζεις απο την καψυξη το βράδυ και το βάζεις στο ψυγείο και την επόμενη το ζεσταίνεις σε μπεν μαρι!

Κορίτσια για όσες έχετε αγοράκια τι σας είπαν οι παιδίατροι για το τσουτσουνακι; Το καθαρίζετε ή οχι; Εμάς μας είπε δεν το πειράζουμε καθόλου κι οταν τον ρώτησα για τον κίνδυνο που έχουν αν κολλήσει η Πετσούλα και χρειαστεί επέμβαση μετα μου είπε οτι ειναι πολυ χαμηλό το ποσοστό των αγοριών πιυ το παθαίνουν αυτο! Ναι όμως δεν ειναι πιο επώδυνο να προβούμε σε επέμβαση εαν το πάθει παρά να το καθαρίζουμε τωρα;

Νεραιδουλα μου ολες μα ολες περναμε δυσκολιες!! Το θεμα ειναι να στεκομαστε στα ποδια μας κ να τις αντιμετοπιχουμε! Οι αντλησεις μονο κακό θα σου κανουν!Κ θα μειωσουν την παραγωγή κ θα σε κουρασουν απιστευτα πολύ!! Τωρα ειναι επιλογή σου...

Τασσουλιτσα μου δε ξερω τι να σου πω... Εμενα απο εχθες μονο στην αγκαλιά μου ηρεμει κ σε κανενός άλλου!! Δε ξερω τον λογο.. Ζηταει αγκαλιά για υπνο.. Ταλαιπωρία...

Αγαπη μου μπραβο με τη ροή κ σε σενα!! Τι καλά!! Δεν ηξερα οτι πρεπει να ειναι συντριβανια η ροη!! Μωρε μπραβο!! Θα την ρωτήσω οταν θα παω απο βδομαδα!ασε κι εγω ετσι το κοβω να γινεται αλλα δε με ενοχλεί καθόλου!! Δε με νοιαζει να μην κοιμαμαι... Με ενδιαφερει να με στηριζουν! Κ θα το εχω μονο στο σπιτι μου με τον αντρα μου κ κανεναν άλλο!!

Α ξεχασα να σας πω! Ευτυχώς θα γλιτωσω τις δουλειές! Θα παρουμε μια κυρία για 2 μερες να με βοηθησει! Να κανει τις βαριες δουλειες κ εγώ τα ελαφρια! Ευτυχώς... Την ξερω κιολας την κυρία οπότε δεν αγχωνομαι για το ποια θα βάλω στο σπίτι μου! Εχω ετοιμασει σχεδον ολα τα πραγματα οποτε ολα βαινουν καλώς!

Εκτός από την ξεκουραση! Χαχαχα! Σημερα θα παω σε μια φιλη για μασαζ!!, τελειο.?

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Διαφημίσεις

Δε το πειράζουμε καθόλου Αγάπη μου γιατί ακόμα πλάθονται όλα του τα όργανα και ειναι πολύ ευαίσθητα! Αργότερα θα σου πουνε για το πετσάκι... Δεν το καθαριζουμε καθολου τώρα! Πάντως ναι ειναι επώδυνη η διαδικασία ΄αμα συμβει (χτύπα ξυλο!) αλλά σκέψου να μην είχε τετοια πιθανότητα το μωρό κ εμείς να του δημιουργησουμε κάτι άλλο? έτσι κι εγώ ακολουθώ συμβουλές γιατρού!

Γεια σας κορίτσια! :)

Κορίτσια διαβάζω τα νέα σας και τα βιώνουμε μαζί! Αλλά ο μικρός μεγαλώνει πολύ γρήγορα και όλος μου ο χρόνος είναι σε αυτόν! Μόνο μόλις κοιμηθεί μπορώ να κάτσω για λίγο - το σπίτι σε λίγο θα βγάλει χέρια και θα καθαριστεί μόνο του!!! - και να σας διαβάσω αλλά δεν μπορώ να γράψω απο το κινητό πρέπει να ανοίγω τον υπολογιστή και δεν το κάνω κάθε μέρα. Μερικές μέρες δεν καταλαβαίνω καν πότε νύχτωσε! Είστε πάντα στην σκέψη μου και θέλω να σας γράφω πιο συχνα ελπίζω ότι σε λίγες μέρες θα αλλάξουμε ρυθμούς :) και θα προλαβαίνω!

Εμάς ήρθε ο παιδίατρος σήμερα και κάναμε τα πρώτα μας εμβόλια! (δεν μας άρεσε καθόλου και πατήσαμε και τις φωνές!) Τον βρήκε πολύ καλό πήγαμε 4440! και 59 πόντους. Άρχισα να ξεανχώνομαι και ότι δεν τρώει αρκετά απο το στήθος. Μου είπε πλέον να τον βάζω μόνο στο στήθος και αν θέλω να του δίνω ξένο το βράδυ για να κοιμόμαστε λίγο περισσότερο. Απο σήμερα σταματάω το θήλαστρο και θα δω πως θα πάει!

Να σας ρωτήσω δίνετε βιταμίνες στα μικρά σας; Εγώ δίνω D3 και σίδηρο και μου είπε ότι θα τα παίρνει σίγουρα μέχρι έξι μηνών! Την πρώτη όσο θα θηλάζω. Αυτό τον σίδηρο δεν ξέρω πως να τον δίνω και να τον βάζω και στο στήθος, του το δίνω με κουταλάκι αλλά δεν του αρέσει καθόλου και το φτύνει, μέχρι τώρα του είχα έτοιμο το μπουκάλι και το έχωνα αμέσως στο στόμα μετά το κουταλάκι και δεν το καταλάβαινε, τώρα με το στήθος μέχρι να το πιάσει θα το φτύνει και θα κλαίει! Πως στο καλό να το δίνω και να μην έχω πρόβλημα!

Αφήστε που έλεγα ότι γλιτώσαμε και δεν θα βάλει δάχτυλο στο στόμα και σηκώθηκα δύο βράδια που τον άκουσα και τον βρήκα να έχει πετάξει την πιπιλα και να πιπιλάει τον αντίχειρά του!!!!! Τώρα θα αναγκαστώ να του βάλω γάντι αλλά δεν ξέρω αν θα πιάσει και αυτό!

Είδα που λέγατε για τα μπουκάλια εγώ τα δοκίμασα αλλά δεν τα έπιανε με τίποτα, μου έπιασε την πιπίλα της νουκ και στο μπουκάλι το ίδιο αλλά είμασταν και τυχεροί γιατί δεν μου έκανε κολικούς επι της ουσίας μόνο μπορεί να ζοριζότανε λίγο όταν ήταν να κάνει κακά αλλά δεν κράταγε ούτε πέντε λεπτά! Νομίζω ότι οι κολικοί έχουν να κάνουν με το παιδί και το γαλα και όχι με τις πιπίλες! γιατί η ανηψιά μου που έχει της αβεντ τους κολικούς τους πέρασε πολύ βαριά και ταλαιπωρήθηκε πολύ! Εγώ νομίζω ότι πιο πολύ τον ζορίζω με αυτά που τρώω εγώ γιατί δεν κάνω ειδική διατροφή ο παιδίατρος είπε να τρώω απο όλα εκτός τα χόρτα και τις μελιτζάνες γιατί πικρίζει το γάλα! Γενικά τρώω πολλά λευκά μάλλον λόγω ασβεστίου. Και πάλι καλά πάει.

Τώρα το ξένο γάλα νομίζω ότι αν χρειαστεί να δώσεις στο παιδί και δεις ότι το ενοχλεί να πρεπει να αλλάξεις δυο τρία μέχρι να βρεις ένα να του κάτσει καλά και να μην το επιβαρύνει.

Τασούλα χαίρομαι που τα καταφέρατε και θηλαζετε και κάλο βάρος πήρατε! Και εμένα το ένα στήθος όταν ξεκινάει να τρέχει σαν συντριβάνι κάνει αλλά πλέον ο μικρός το διαχειρίζεται καλύτερα μάλλον επειδή μεγάλωσε και πιάνει αλλιώς την θηλή! Θέλει λίγη υπομονή. Μπορεί να βγάζεις κανένα 5λεπτο με το θήλαστρο λίγο πριν φάει για να κόβεις την πολύ ροή ίσως.

Πάντως και να βγάλεις με το θήλαστρο μετά απο καμια ωρα μπορείς να θηλάσεις γιατί το στήθος φτιάχνει γάλα και μόλις καταλάβει ότι χρειάζεται το παιδί. Το θήλαστρο δεν τραβάει όλο το γάλα μόνο μέρος του. Εγώ έχω ένα νοσοκομειακό που το νοίκιασα πριν βγω απο το νοσοκομείο και ακόμα το πληρώνω κάθε μήνα, και σκεφτείτε ότι όσο έβγαζα μόλις κατέβασα γάλα το ίδιο βγάζω και τώρα δεν έχει αλλάξει η ποσότητα, πάντα το ίδιο στο κάθε στήθος, λιγότερο ναι αλλά περισσότερο μετά απο καιρό όχι.

Τατιάνα μαλλον το στηθος εκανε επαννεκινηση και αυξησε την παραγωγη λογο οτι μεγαλωνει το μωρο. μπορει να συμβαινει μετα τους μαραθώνιους θηλασμούς! δεν μου έχει τύχει η γνώμη μου είναι μετά απο αυτά που διαβάζω.

Πολλά φιλιά σε όλα τα κορίτσια και καλή συνέχεια! :)

U85pp3.png

Αγάπη πως θα διατηρήσω τον θηλασμό όταν επιστρέφω στην δουλειά;; τα ωράρια μου είναι αστατα!! Θα τα καταφέρω;;;

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Κορίτσια για όσες έχετε αγοράκια τι σας είπαν οι παιδίατροι για το τσουτσουνακι; Το καθαρίζετε ή οχι; Εμάς μας είπε δεν το πειράζουμε καθόλου κι οταν τον ρώτησα για τον κίνδυνο που έχουν αν κολλήσει η Πετσούλα και χρειαστεί επέμβαση μετα μου είπε οτι ειναι πολυ χαμηλό το ποσοστό των αγοριών πιυ το παθαίνουν αυτο! Ναι όμως δεν ειναι πιο επώδυνο να προβούμε σε επέμβαση εαν το πάθει παρά να το καθαρίζουμε τωρα;

Αγάπη μου εμάς ο παιδίατρος μας είπε να το ανοίγουμε πολύ λίγο σε κάθε μπάνιο. Σήμερα που τον είδε τον βρήκε πολύ καλά. Εμάς απο τα τσίσα μας πιάνει και ινες απο βαμβάκι εκεί στο δερματάκι που και που απο τις πάνες και το καθαρίζω όποτε έχει. Όμως είναι θέμα παιδιάτρου άλλοι λένε το ανοίγουμε και άλλοι λένε όχι, τώρα πιο είναι καλό τι να σου πω.

U85pp3.png

Διαφημίσεις

Εχετενιωσει ότι σας επιβάλλουν να κρατάτε το στόμα σας κλειστο? Να μηνσας αφήνουν να πειτε ούτε λέξη?Αν σας άρεσε κάτι, αν σας ενοχλεί? Ένα θα σας πω κ θα σας το ζητήσω.. μην αφηνεται κανέναν να σας κόβει τη μιλιά κ τηνπροσωπικοτητα σας κατ επέκταση! Δυστυχώς εκεί με φέραν κ δυστυχώ εχω χάσει κάθε τι ωραίο κ θετικό.. λυπάμαι που ήρθα σε αυτή τη θέση αλλά χαίρομαι που έχω τον γιο μου με όποια θυσία. ελπίζω να είμαι σωστήκ καλή μάνα σε αντίθεση με τηνσυζυγο,αδερφή,κόρη,υφη κ τα συναφή.. Και ευχομαι κάποια πράγματα το παιδί μου να τα ακούει κ να τα δέχεται.. Από δω κ μπρος στόμα έχω κ μιλιά δεν εχω που λένε..έτσι με καταφεραν! τι να πω ελπίζω να είναι περήφανοι..

εγραφα ολο το μεσημερι ενα τεραστιο μηνυμα και εκανα το λαθος και πριν το τελειωσω πηγα σουπερ μαρκετ γρηγορα που επρεπε να παρω κατι.. εεεε ηταν η μονη φορά που καθισε η μανα μου στον υπολογιστη και εκλεισε την καρτελα ! :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Κανει μοναξια κοριτσακια μου.. και πολλα παραπονα σημερα.. ηθελα να παω μια βολτα.. δεν πηγα γιατι ο μικρος ειχε γκρινια και μου ειπε και ο πατερας του, περιμενε με να παμε μαζι.. το περιμενε με να παμε μαζι, σημαινει οτι μπορει να μου αφιερωσει καποια ωρα ακριβως μετα τη δουλειά του και πριν παει σπιτι του.. απο την στιγμη που θα παει σπιτι του δεν ξεκουνιεται ουτε με γερανό.. το να ερθει να περιμενει να τελειωσω με το παιδι να το βαλω για υπνο και να βγουμε ουτε γι αστειο.. μια φορα ρε γαμωτο να χαλαγε την βολη του για να σκεφτει καποιον αλλο..

και οταν θα του τα πω θα βγω εγω η γκρινιαρα και η παραλογη που μια φορα ηθελα να ξεβολευτει..

Παλι καλα που εχω και εσάς.. για τα υπολοιπα θα επανελθω μετά που θα ηρεμησω.. κουραγιο μανες.. τα παιδια μας και τα ματια μας..

dogdogard20151021_8_My%20child%20is.png

Tatkonouli μου δεν τους βραζεις ολους? κσι τι εγινε? ανωτεροτητα.. εχεις εσυ τωρα τον μπεμπαρο σου αγκαλιτσα ο κοσμος να χαλασει!

Λοιπον γενικες διαπιστωσεις:

1) το φορουμ μας ζει κ βασιλευει και απο Μανουλες Οκτωβριου πρεπει να το μετονομασουμε Λεχωνες Νοεμβριου !

2) η μια μερα που σταματησε το στηθος μας ηταν επανεκκινηση οπως προαναφερθηκε!

3) δεν εδωσα βραδυ τα 30 ml συμπληρωμα ξενο κι ευτυχως κοιμηθηκαμε χωρις κολικους... κατω τα χημικα γαλατα χαχαχαχα! Να δω τι θαπει αυριο η παιδιατρος και πως θα δωσουμε βαρος στο παιδακι..

4) τι αλλο? αυτα, τρεχω , σας φιλώ, κεφαλια ψηλα (κι ας με πεθαινει ο πονοκεφαλος)

δεν μπορω αλλοοοο...

Αντε καλε... ελα τωρα, δυναμη! (οκ δεν αμφιβαλω απλα στο "παιζω" για να μειωσω την ενταση της καταστασης)...

μηπως να εκανες κατι για τον εαυτο σου? ενα μπανιο με τα ολα του, ενα πεντικιουρ, μηπως να φτιαξεις ενα κεκακι ή καμια σπιτικη κρεπουλα με μερεντεεεες? φτιαξου φτιαξου αυτοφτιαξου!

μηπως να αρχιζες να γραφεις σε ενα ομορφο καινουριο ημερολογια ενα γραμμα στον γιο σου για το μελλον ? με τις σκεψεις και τα συναισθηματα σου καθε μερα? :)

η να τραβας βιντεακια καθε μερα και να τα ενωσεις μετα?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...