Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Κορίτσια δεύτερη χοριακη 550!!! Η πρώτη ήταν 257!! Τώρα μπορώ να ηρεμήσω και να χαρώ επιτέλους ❤️

Μπραβο κοριτσι μου.. συγχαρητηρια τα καταφερες! Ευχομαι να εχεις μια πολυ καλη εγκυμοσυνη.. και να κανεις ενα υγιες κ ζουμπουρλουδικο μωρο!❤❤❤

1 hour ago, Lila86 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Έφτασε η μέρα και για μένα που έγινε η έμβρυομεταφορά μου! 🙂 Βάλαμε 2 άριστες βλαστοκυστες και τώρα είμαι στην αναμονή!!! Εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας με υγεία και αισιοδοξία! 

@Blue Velvet συγχαρητήρια κορίτσι μου για τη δεύτερη χοριακη σου! Εννοειτε να το χαρείς και να το απολαύσεις! Γιατί κορίτσια μου όσο κοινό κι αν ακούγεται το άγχος δεν βοηθάει πουθενά.. χαρείτε τις στιγμές σας μη σκέφτεστε το μετά όσο μπορεί η καθεμία με ότι έχουμε περασει και περνάμε, μη νομίζετε μέσα στο άγχος ζω κι εγώ πολλές φορές!!! Απλώς όντως δεν βοηθάει να σκεφτόμαστε αρνητικά γιατι ότι είναι να γίνει θα γίνει..ας βοηθήσουμε να γίνει το καλύτερο 🩷

Με το καλο κοριτσι μου! Ευχομαι να εχεις θετικα αποτελεσματα και να περασεις μια ηρεμη αναμονη (γιατι αυτο ειναι το δυσκολοτερο ειναι η αληθεια!χαχ). Θα ηθελες και διδυμακια ή εβαλες 2 μονο για να αυξησεις τις πιθανοτητες;?

• Ευχαριστώ 1

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Κατερίνα μου ετσι ακριβώς κι εμείς μόνο που η μανα μου σεβεται την ωρα θηλασμου!! Τα λεει πάντα οταν γυρισουμε απο βόλτα ή ειμαι προβληματισμένη για να πω εεελα μωρε δε βαριέσαι κ να παρατησω καθε προσπάθεια κ να πω εχεις δικιο! της λεω δε γινεται η γιατρος η συγκεκριμενη να μ λεει πως ειμαστε καλάκ θηλαζω καλά κ το μωρότα πάει καλά με τον θηλασμόκι εσύ να λες οχι κ ν αρχιζεις τις @@παριες σου!! Του εδωσα μια φορα ξενο, τελος! οοοοταν ξανα τυχει κ χρειαστει!! πφφφ...

Μαρία μου δεν ειναι νωρίς για μένα να εχει εδραιωθεί ο θηλασμος?? :/ Μακαρι να είναι αυτό τι να πω!!! Το δεξί μου μετά από τόσες ώρες πρίστηκε εντάξει... έχω γάλα το νιώθω κ ο μπέμπης τρωει από εκεί... το αριστερό τίποτα, νέκρα... ελπίζω να του φτάσει το στήθος κ να μη δώσω συμπλήρωμα...:/

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τατιάνα αποκλείεται να σου μειώθηκε ξαφνικά το γάλα, θα δεις οτι δεν είναι τίποτα!!! Σκέψου οτι αυξάνονται και οι ανάγκες του μωρού σε γάλα και μπορεί να θέλει μεγαλύτερη ποσότητα!!! Το απόγευμα και εγώ έχω παρατηρήσει οτι έχω λιγότερο γάλα αλλά δεν δίνω ξένο, εν ανάγκη πιπιλα για να καθυστερησω λίγο το γεύμα. Αυτό έκανα δηλαδή τις πρώτες μέρες που εκοψα το συμπλήρωμα. Πάντως και εγώ νόμιζα οτι δεν είχα γάλα και έκλαιγε το μωρό και τελικά ηταν επειδή πνιγόταν απο την ροή!!! Το πρωί πρηστηκε το στήθος και η μικρή δεν ξυπναγε και προσποαθησα να βγάλω με το θηλαστρο αλλά δεν έβγαινε τίποτα. Έκανα ζεστές κομπρεσες και πάλι θηλαστρο και έβγαλα 60 μλ. Σιγά την ποσότητα είπα!!! Μετά απο 10 λεπτά ξυπνάει το μωρό και αγχωθηκα τι θα φάει........ Ήπιε απο το στήθος μια χαρά και χωρίς να πνίγεται. Εγώ θεωρουσα οτι δεν είχα γάλα γιατί ηταν ξεφουσκωτο το στήθος αλλά είχα τελικά αφού ήπιε η μικρή και κοιμήθηκε!!! Οπότε μην λες δεν είναι πρησμένο το στήθος δεν έχω γάλα γιατί δεν ισχύει!!!

Τώρα το βράδυ πάλι πρηστικα, το μωρό έφαγε στις 21.00 μετά κοιμήθηκε μέχρι τις 12.30 που την ξυπνησα εγώ γιατί ποναγα, έφαγε 2 λεπτά και έπεσε ξερή!!! Προσπάθησα να βγάλω με το θηλαστρο και έβγαλα μόνο 10μλ. Έπεσα για ύπνο και από τις 2.30 μέχρι τις 3.30 που την ξυπνησα πάλι υπεφερα!!! Άρχισε να τρέχει το στήθος αφού δεν είχε άλλο χώρο και αναγκαστηκα να την γδυσω να την αλλάξω για να ξυπνήσει!!! Ευτυχώς έφαγε αρκετά και μαλάκωσε το στήθος!!! Πρέπει να δω τι θα κάνω με το θηλαστρο....

Κορίτσια όλη μέρα θηλαζουμε ανεξέλεγκτα αλλά το βράδυ ευτυχώς κοιμομαστε. Μα να φτανω σε σημείο να την ξυπναω εγώ;;; άντε να εδρεωθει ο θηλασμός να μην υποφέρουμε!!!

Εγώ στην δουλειά επιστρέφω στις 20 Δεκεμβρίου. Δεν με συμφέρει οικονομικώς να πάρω το 6μηνο γιατί χάνω πολλά λεφτά και τα έχω ανάγκη τώρα ειδικά!!! Έχω μπολικη άδεια και ευελπιστώ να μου την δώσουν και να γυρίσω για δουλειά τον Φεβρουάριο. Θα δούμε!!! Εσείς οσες δουλευετε πότε γυρνατε;;

Κατερίνα μου έχεις περάσει πολλά, δινε όσο γαλατάκι δικό σου μπορείς και δεν πειράζει να πάρει και λίγο ξένο. Η vikib σου έδωσε πολύ ωραίες συμβουλές αν θελήσεις να προσπαθησεις σε αποκλειστικό θηλασμό. Εγώ τα κατάφερα μέχρι ώρας πάντα βάζοντας το μωρό συνέχεια στο στήθος ακόμα και όταν εβλεπα οτι δεν έχω γάλα και εκείνο έκλαιγε. Όσο δίνεις ξένο τόσο μειώνεται το δικό σου!!! Μην αφήνεις την μητέρα σου και τους γύρω σου να σε επηρρεάζουν!!

Vanz πως τα πατε με τους κολικους;;;

Εγώ χρησιμοποιώ τα μπουκάλια της mam και έμεινα πολύ ευχαριστημένη!!! Και στην μεγάλη μου και στην μικρή όσο έχει χρειαστεί!!! Μαι τις πιπιλες της mam.

Αύριο τα υπόλοιπα γράφω πόση ώρα, πάω για ύπνο επιτέλους!!!!

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

καλημέρα μανουλίτσες!!!

Ευχαριστώ για την στήριξη!! Ειλικρινά στενοχωρεθηκα πολύ..Τελικά καταλαβα οτι αδικως στενοχωριεμαι... στο προηγουμενο γεμα (02:00) σας ειπα εδωσα δεξί είχε φουσκωσει! Τώρα (05:40) αριστερό! Εσταζε μόνοτου!!!!! Δεν πονούσα αλλά κ το επίθεμα είχε γεμίσει κ μόλις εβγαλα το στηθος να ταίσω άνοιξε η βάνα!!Ποσο μα πόσο χάρηκα!!!! Ίσως ήθελε ξεκούραση λίγο το στήθος μου κ έπρεπε να χαλαρώσω κι εγω δε ξερω!! Πάντως το μόνο σίγουρο ότιτελικα δε σταμάτησε! θα μου πεις 12 ωρες εκανε να γεμίσει... Ναι ισως επειδή τρώει αρκετά το μωρό αλλά αν τον ταίζω ανα 3ωρο τοτε λογικά δε θα προλαβαίνει να φουσκώσει άρα και πιθανότητα να πστρώσει (αφου στις 6 ωρες θα ειναι γευμα στο ιδιο στηθος!)... Άιντε να δούμε!! έχω εφοδιαστεί με θετική ενέργεια κ μπαταρίες....:)

Τασσούλα μου εντάξει τι να πω καλή μου!!!! Συγχαρητήρια!!!!! όπως είπε κ η Μαρία μήπως να γίνω γραφική?!?! 😛 Σου βγάζω το καπέλο καλή μου!!! ένα στήθος ταλαιπωρηθηκες δεν ετρωγε η μικρή εσύ εκεί και ας πονουσες χίλια δυο μυρια κ δε τα παράτησςς κ τώρα πρίστηκε το ένα από την υπςρβολική ποσότητα!! δεν πειράζει!!! ξεκίνα να αποθηκεύεις!! το μωρό θα βρει να φάει γιατί θα ρουφηξει οτι έχει κ θα βγάλει κ αλλο!! Όπως είπα κ πριν καλό είναι η αντληση με το θήλαστρο να γίνεται ή πριν ή μετά τον θηλασμό..και τα 60ml μισ χαρά είναι!!! Παρατήρησα πάντως πως κι εγώ ενώ είχα γάλα πολλές φορές δε μπορούσα να το βγάλω έστω κ με τα χέρια... την καλύτερη δουλειά την κάνει το μωρό!!!Οπότε μην αγχώνεσαι κ να χρησιμοποιείς το φυσικό θήλαστρο σου!!!😛 χιχι!!! Και παλι μπράβο!!! Τα μαμ.είναι αντικολικα??

εγώ ξεκινάω του χρόνου Σεπτέμβρη πρώτα ο Θεός μετά τον γαμό! :)

Κι εγώ ξένο δε θα ξανα χρησιμοποίησω..Μόνο οταν πχ πρέπει να ηρεμήσω όπως εχθές!! :)

Καλη μερα να εχουμε!!!!

Μανουλες καλημερα! Τωρα που ο θηλασμος σας εδραιωνεται πια ουτε θα τρεχει το στηθος ουτε θα πετρωνει...ισως οταν εχετε ωρες να θηλασετε να πρηζεται λιγακι...η να τρεχει το πρωι γιατι τα μωρακια σας θ αρχισουν βα κοιμουνται ολη νυχτα! Μην πανικοβαλλεστε...κ γαλα εχετε κ τα μωρακια σας χορταινουν...κ το μωρο τραβαει πιο αποτελεσματικα απο το θηλαστρο...δλδ αν βγαζετε πχ 30 ml με θηλαστρο δεν σημαινει οτι τοσο πινει κ το μωρο...σιγουρα το μωρο πινει παραπανω...κ να ξερετε οτι τα απλα θηλαστρα πολλες φορες δεν ειναι τοσο αποτελεσματικα...ρωτηστε για νοσοκομειακο...ξερω οτι τα εξοδα ειναι πολλα αλλα εμενα προσωπικα με βοηθησε πολυ ( το νοικιασα φυσικα δεν το αγορασα...) φιλια πολλα καλη δυναμη κ σκεφτειτε...σε λιγο φτανει ο καιρος που θα κοιμηθειτε μια ολοοοοοοκληρη νυχτα κ που θα μπορειτε να κανετε ενα 20 λεπτο μπανιο!!!!:wink:

Α και θα βρεθουν πολλοι καλοθελητες να σας πρηξουν οτι το μωρο δεν χορταινει...κ κοψε το θηλασμο κλπ...κ μαλιστα οχι μακρια σας αλλα γυρω σας...το εζησα κ εγω...μαμαδες θειες κλπ τα ξερουν οοοοολα...δεν θελω σε καμια περιπτωση να θιξω τις μανουλες που δεν θηλαζουν αλλα καποια π θελει κ το προσπαθει γιατι τοσος πολεμος? Μονο υποστηριξη χρειαζονται....κλειστε τα αυτια σας λοιπον!!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα και από μένα!!! Έχουμε εδώ και 2 ώρες που κλαιμε σπαρακτικά, την βάζω στο στήθος, ρουφάει πιπιλαει λίγο και κοιμάται, την αφήνω κάτω και μετά από λίγο τρώει τα χέρια της και την ξανά παίρνω και πάλι τα ίδια...... Τώρα ξεκίνησε να τρώει τα χέρια της και αποκοιμήθηκε με τα χέρια στο στομα μπροστά. Πιπιλα την φτύνει δεν την θέλει. Τι είναι πάλι αυτό;;; πειναει;νυσταζει; παίζει;

Δήμητρα όντως τι τους νοιάζει τι κάνει το δικό μας το παιδί;; εγώ έχω ωτην πεθερά μου κάθε φορα που με βλέπει αρχίζει, ακόμα θηλαζεις;; και το βράδυ;; δώσε καημένη ξένο να χορτενει να κοιμάται να κοιμάσαι και εσύ!!! Λες και παραπονεθηκα εγώ οτι δεν με αφήνει να κοιμηθώ ή οτι κλαίει. Καλά και υπάρχουν και κάποιοι που δεν το κάνουν για κακό απλά θεωρούν οτι θα είναι πιο εύκολο για εμένα και δεν θα ταλαιπωρουμαι. Όμως αν εγώ δεν μπορούσα θα το εκοβα, δεν χρειάζεται να μου το πει κάποιος για να το κάνω. Λες και εγώ είμαι ανεύθυνη μάνα και θέλω να πειναει το μωρό μου και το αφήνω να λιμοκτονει. Αυτό το ότι όλοι ξερουν καλύτερα απο σένα τις ανάγκες του μωρού σου, μου την δίνει πάρα πολύ

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Δήμητρά μου πραγματικά τα λόγια σου μου έδωσαν τεράστια δύναμη!! Να σαι καλά ψυχή μου κ να χαίρεσαι το μωράκι σου!!!! Έτσι όπως τα λες μου έδωσες κουράγιο να συνεχίσω κ να μην τα παρατήσω!!!!

Όσο για τους "καλοθελητές" τι σωστά λόγια που λες!!!! Να πανε να "πνιγούνε"κιόλας!!!! γνώστες των παντών κ πα@@ρολογίες!!όπως λέει κ η Τασσούλα μάνες δεν είμαστε εμείς?!? Αν ειναι δυνατόν!!!

Τασσουλίτσα μου γλυκιά η παιδίατρος μου είπε πως οταν πιπιλάει τα χέρια του το μωρό πάει να πει οτι δεν χόρτασε κ θέλει κ άλλο!! Για αυτό μάλλον κ δεν κοιμαται..στο στήθος δεν κάθεται?? Να την πειράζεις να ξυπνάει!!!

Τατιάνα μου περίεργη συμπεριφορά, τώρα κοιμάται του καλού καιρού και τελικά δεν θήλασε. Τι να πω μπορεί να ηταν πονακια και να ήθελε επαφή απλά!!!

Εσείς όλα καλά, μπράβο πολύ χαίρομαι!!! Μην ακους κανέναν εσύ ξέρεις καλύτερα!!!

Έβαλα τα 60 μλ στην κατάψυξη να τα έχω για το σαββατοκύριακο που θα πάω για καφέ ή για κάποια φορά που θα λειψω. Ξέρει καμία την διαδικασία ξεπαγωματος χωρίς να χαλάσει το γάλα;;;

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Διαφημίσεις

Μα πρέπει να ξέρω από την προηγούμενη οτι θα το χρειαστω;; δηλαδή αν πρέπει να πάω κάπου και δεν έχω ξεπαγωσει ή δεν έχω να αντλησω τι γίνεται;;;

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Ακριβως οτι σου ειπε η Εφη! Οπότε σε νεράκι να το ξεπαγωσεις πριν φυγεις κ οποιος ειναι να ταισει να το ζεστανει σε μπεν μαρί.. Εμενα η μαμα μου σε μπρικι πάνω στο ματι το βαζει κ μολις ζεσταθει το νερο το κλεινει, το αφηνει για λιγα λεπτα κ ετοιμο!

Καλημερα σε ολες.Εχω χαθει,ουτε καν προλαβα να σας διαβασω αναλυτικα.Εγω κοριτσια ειμαι σε μια περιεργη κατασταση ψυχολογικα ..εκει που ολα ειναι καλα ξαφνικα πεφτω χωρις λογο.Βεβαια τιποτα δεν παει οπως θα ηθελα.Εγω ολη μερα με το μωρο στο στηθος το οποιο λογω του στρες που εχω και της ασχημης ψυχολογιας μια εχει γαλα και μια οχι,με αποτελεσμα να ταλαιπωρουμαι κ εγω και το μωρο.Αποφασισα λοιπον να ξεκινησω αντλησεις για οσο αντεξω για να αυξησω την παραγωγη μου αφενος και αφετερου να βλεπω τι πινει το μωρο και να μην αγχωνομαι.Χθες εδωσα ξενο να φανταστειτε γιατι δεν μπορουσα να την καλυψω και νιωθω πολυ χαλια αλλα ειλικρινα προσπαθω πολυ.Βεβαια ασχολουμαι ολη τη μερα με το μωρο με αποτελεσμα να εχω αφησει ολα τα αλλα πισω ακομα και το πρωτο μου παιδι νιωθω οτι το εχω παρατημενο και νιωθω τυψεις.Δεν ξερω ποσο θα αντεξω με αντλησεις,αποστειρωσεις κλπ στο τελος θα καταληξω στο ξενο αλλα θα εχω προσπαθησει τουλαχιστον.Μεχρι και δομπεριδονη πηρα για να αυξησω το γαλα μου..

Χθες που εδωσα ξενο ηπιε 60 μλ σε καθε γευμα και χορτασε λιγο δεν ειναι βρε κοριτσια;Δεν εχω ιδεα απο ξενο γαλα...

Α το αποκορυφωμα ,η μεγαλη μου εχει 38,5 πυρετο και ηρθαν και την πηραν οι δικοι μοι με χιλια κλαματα γιατι δεν ηθελε να φυγει,αλλα τι να εκανα,αν μου αρρωστησει το μωρο;Εκλαιγε εκεινη ,εκλαιγα και εγω...

Αυτα τα ωραια...

[sIGPIC][/sIGPIC]21bd07b216.png

Νεραιδουλα μην στεναχωριεσαι και μην αγχωνεσαι γιατί κάνεις κακό στο γάλα σου!!!

Το έχουμε πάρει πολύ ζεστά και πατριωτικά εδώ όλες το θέμα του θηλασμού και μπράβο σε όλα τα κορίτσια!!! Μου δίνεται δύναμη να συνεχίσω να προσπαθώ όταν διαβάζω οτι όλες περνάμε δυσκολίες και δεν είμαι μόνο εγώ που τα βρίσκω σκούρα και όλο παρουσιάζονται προβλήματα εναντια του θηλασμού!!! Όχι τίποτα άλλο αλλά οι υπεύθυνοι θηλασμού σου τα λένε όλα ωραία και ρόδινα και απλά!! Να προσέχεις και την μεγάλη σου κόρη θέλει και αυτή την μαμά της!!! Περαστηκα σας ευχομαι!! Τι εννοεις ήπιε 60 μλ ξένο;; σαν συμπλήρωμα ή γεύμα ολόκληρο;;; έχει να κάνει με το πότε είχε να φάει και πότε ξανα πείνασε. Μωρέ γιατί να κάνεις αντλησεις δεν είναι ταλαιπωρία;; εγώ αν έπρεπε να ξσναγυρισω στις αντλησεις θα έδινα ξένο αποκλειστικά. Εκτός αν το κάνεις για προσωρινά αλλά το μωρό να το βάζεις στο στήθος!! Υπομονή να περάσουν οι 40 μέρες!!! Μετά βέβαια δεν ξέρω τι γίνεται και τι αλλάζει αλλά έτσι λένε όλοι, έτσι λέω και εγώ!!!:P

Εμείς συνεχίζουμε να τρώμε τα χέρια μας και να αποκοιμιομαστε στο στήθος..... Δεν ξέρω τι να υποθέσω. Οτι θέλει αγκαλιά και στήθος για νανι;; οτι δεν μπορεί να τραβήξει το γάλα για κάποιο λόγο;;

Εφτιαξα μια σουπερ μακαροναδα φούρνου και παω να την τσακισω τώρα!!!

Αλήθεια εσείς τρώτε τα πάντα;;

Επίσεις νομίζω οτι τελειώσανε τα λοχεία, βγάζω ένα ανεπαισθητο καφεκίτρινο στο χαρτί, λογικά τα τελειώματσ, για να δούμε!!

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...