Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Κορίτσια δεύτερη χοριακη 550!!! Η πρώτη ήταν 257!! Τώρα μπορώ να ηρεμήσω και να χαρώ επιτέλους ❤️

Μπραβο κοριτσι μου.. συγχαρητηρια τα καταφερες! Ευχομαι να εχεις μια πολυ καλη εγκυμοσυνη.. και να κανεις ενα υγιες κ ζουμπουρλουδικο μωρο!❤❤❤

1 hour ago, Lila86 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Έφτασε η μέρα και για μένα που έγινε η έμβρυομεταφορά μου! 🙂 Βάλαμε 2 άριστες βλαστοκυστες και τώρα είμαι στην αναμονή!!! Εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας με υγεία και αισιοδοξία! 

@Blue Velvet συγχαρητήρια κορίτσι μου για τη δεύτερη χοριακη σου! Εννοειτε να το χαρείς και να το απολαύσεις! Γιατί κορίτσια μου όσο κοινό κι αν ακούγεται το άγχος δεν βοηθάει πουθενά.. χαρείτε τις στιγμές σας μη σκέφτεστε το μετά όσο μπορεί η καθεμία με ότι έχουμε περασει και περνάμε, μη νομίζετε μέσα στο άγχος ζω κι εγώ πολλές φορές!!! Απλώς όντως δεν βοηθάει να σκεφτόμαστε αρνητικά γιατι ότι είναι να γίνει θα γίνει..ας βοηθήσουμε να γίνει το καλύτερο 🩷

Με το καλο κοριτσι μου! Ευχομαι να εχεις θετικα αποτελεσματα και να περασεις μια ηρεμη αναμονη (γιατι αυτο ειναι το δυσκολοτερο ειναι η αληθεια!χαχ). Θα ηθελες και διδυμακια ή εβαλες 2 μονο για να αυξησεις τις πιθανοτητες;?

• Ευχαριστώ 1

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Εγώ πήρα της avent! Ήθελα τα dr Browns αλλα όντως πολλα εξαρτήματα που πρέπει να καθαρίζεις ξεχωριστά να τα αλλάζεις συχνά κλπ κλπ... Με τα avent μια χαρά είμαστε, βέβαια τα γεύματα με ξένο κ το μπιμπερό δεν ειναι συχνά...

Δήμητρα να χαίρεσαι το μικρούλη σου. Ευχαριστούμε για τις συμβουλές... Η αλήθεια ειναι ότι ειναι ζόρικα τα πράγματα τώρα, αλλα είμαι σίγουρη πως σε μερικούς μήνες θα νοσταλγούμε κάποιες στιγμές...

Μαρία μου μπράβο σου και μονο που λες ότι θα το παλέψεις! Έτσι θετικά πράγματα θέλω να ακούω!!!

Vanz μου να μην έχεις άγχος... Δεν ξέρω αν όντως επηρεαζει το γάλα και την παραγωγή του, αλλα σε περίπτωση που το κανει προσπάθησε να το αποβάλλεις λίγο... Υπάρχουν μέρες που κι εγώ δεν εχω πολυ γάλα απο το μεσημέρι και μετα αλλα δεν απογοητεύομαι θα τον βρούμε το δρόμο μας...

Τατιάνα μου οι άντρες κάποιες στιγμές χρειάζονται περισσότερη υπομονή και απο τα νεογέννητα μωράκια μας... Άσε που αργούν να το συνειδητοποιήσουν πως έχουν γίνει πατέρες... Τι να πω!...

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Το θήλαστρο μειώνει την παραγωγή.. Για αυτο πρεπει να βαζεις το μωρό πάνω στο στηθος κ μετά να αντλεις.. Ή να αντλεις κ μετά το μωρό στο στήθος..

Της νουκ πετα τα!! Τα χειρότερα κατ εμέ κ πολλούς άλλους! Να πάρεις ή dr browns ή της avent ! Ειναι και τα 2 κατά κολικών και πολύ καλά! Τα εχουν δοκιμασει ποσες φιλες κ ικανοποιημενες 100%! Το μονο θεμα με του dr browns εχει πολλά εξαρτηματα και παλουκάκια τα οποια κανεις 10 ωρες να καθαρισεις!! Και εγώ για τωρα εχω τα μικρά της νουκ που μου έκαναν δωρο γιατι δινω μπουκαλι μία στο τόσο.. Οταν θα ξεκινησουμε ξενο θα πάρω αβεντ!

Εγώ πήρα της avent! Ήθελα τα dr Browns αλλα όντως πολλα εξαρτήματα που πρέπει να καθαρίζεις ξεχωριστά να τα αλλάζεις συχνά κλπ κλπ... Με τα avent μια χαρά είμαστε, βέβαια τα γεύματα με ξένο κ το μπιμπερό δεν ειναι συχνά...

Δήμητρα να χαίρεσαι το μικρούλη σου. Ευχαριστούμε για τις συμβουλές... Η αλήθεια ειναι ότι ειναι ζόρικα τα πράγματα τώρα, αλλα είμαι σίγουρη πως σε μερικούς μήνες θα νοσταλγούμε κάποιες στιγμές...

Μαρία μου μπράβο σου και μονο που λες ότι θα το παλέψεις! Έτσι θετικά πράγματα θέλω να ακούω!!!

Vanz μου να μην έχεις άγχος... Δεν ξέρω αν όντως επηρεαζει το γάλα και την παραγωγή του, αλλα σε περίπτωση που το κανει προσπάθησε να το αποβάλλεις λίγο... Υπάρχουν μέρες που κι εγώ δεν εχω πολυ γάλα απο το μεσημέρι και μετα αλλα δεν απογοητεύομαι θα τον βρούμε το δρόμο μας...

Τατιάνα μου οι άντρες κάποιες στιγμές χρειάζονται περισσότερη υπομονή και απο τα νεογέννητα μωράκια μας... Άσε που αργούν να το συνειδητοποιήσουν πως έχουν γίνει πατέρες... Τι να πω!...

Οριστε αν δεν ρωτουσα κι αν δεν υπηρχε το φορουμ.....

αβεντ ε? ωραια ευτυχως δεν βρηκα χτες κι αλλο νουκ, θα παω να παρω αβεντ να δοκιμασω..

με το θηλαστρο εχω αντλησει 2-3 φορες εγω και παντα μετα το θηλασμο... τωρα πριν λιγο το εβαλα και βλεπω βγαζει... πιο πολυ για να δω τι ποσοτητα θα βγαλω και για να εχω το βραδυ αντι του ξενου.. ετσι θα καταλαβω κιολας αν παιρνει σερα ή αν φταιει το ξενο... ουφ :|

χαχαχαχα τι τρελη που εισαι Εφη!!! χαχαχα ποσο δικιο εχει η φωτο!!!! 😛😛😛

Βουλα τωρα που το θυμηθηκα για το ρηλαξ εννοουσα αν ειναι απλο η ηλεκτρικο!! Να σου εδινα το δικό μου απλό που δεν το εχω χρησιμοποιησει κ ουτε προκειται!!

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Διαφημίσεις

χαχαχαχα τι τρελη που εισαι Εφη!!! χαχαχα ποσο δικιο εχει η φωτο!!!! 😛😛😛

Βουλα τωρα που το θυμηθηκα για το ρηλαξ εννοουσα αν ειναι απλο η ηλεκτρικο!! Να σου εδινα το δικό μου απλό που δεν το εχω χρησιμοποιησει κ ουτε προκειται!!

αααα και μην αγχωνσαι!! κι εμενα αρχισε να ελαττώνει από ότι βλέπω γιατί δεν βγάζω τις αρχικές ποσότητες!

Ω σ ευχαριστω τατκονουλι μου.. ηλεκτρικο πηρα, ωραιο μια χαρα, αλλα ειναι ΙΔΙΟΤΡΟΠΗ !!!!!!!!!!!!!! χαχαχαχα δεν το θελει... οποτε αχρηστα μου ειναι και τα ρηλαξακια..

Εβγαλα 45-50 ml πριν λιγο μετα απο θηλασμο !:o το πιο πολυ που εχω βγαλει ως τωρα ! παλι λιγο ειναι αλλα τωρα εχουμε για το βραδυ... θηλασμο και μετα μπιμπερο αλλα με μητρικο ! για να δουμε σημερα θα μας πιασουν κολικοι...?

Κοριτσακια μου ευχαριστω για τις ευχες σας.. Ειμαι λιγο καλυτερα... ξεφυγα απο τα σαρανταρια και φτανω μεχρι 39 και κατι.. εχω γινει σα ζομπι..ο μικρος εχει μαθει στο μπουκαλι και στη ροή και δεν τρωει κανονικα απο το στηθος.. το παλευω οσο μπορω και του μειωσα την ποσοτητα στο ξενο (οταν ελειπα ειχε πιει 150ml !!) αλλα κοριτσακια μου δυσκολο πραγμα πια.. πανω που τον εχω στο στηθος και ειναι χαλαρος και τρωει παταει τις φωνες και αρχιζει τα ουρλιαχτα.. δεν πιανει θηλη με τιποτα και μολις του δωσω συμπληρωμα ηρεμει. σημερα ξεκινησα και τον εβαλα στο καθισμα του αυτοκινητου αντι για ρηλαξ και χαλαρωσε λιγο... Δεν ξερω τι να κανω για να πιανει μονο στηθος.. /ισως καταλαβαινει και τον εκνευρισμο μου.. την μιση μερα τρεμω απο το κρυο και την αλλη μιση σταζω απο τον ιδρωτα.. Επισης απο εχθες που τον βαζω πιο συχνα στο στηθος μου κανει κενωσεις σε καθε γευμα και οι τελευταιες 2 ηταν πρασσινες με περιεργη υφη και λιγη βλέννα.. Εχει καμια σας καμια ιδεα για ολα αυτα;; καποια βοηθεια;;

ααα και κατι ακομα σας εστειλαν εσας καποιο χαρτακι απο τα παιδων για να στειλετε αιμα του παιδιου σας για εξετασεις;; Οτι του ειχαν παρει αιμα πριν φυγει αλλα δεν εδειξε αν εχει συγγενη υποθυρεοδισμο και να του παρει ο παιδιατρος αιμα και να το στειλουμε αυθημερον στο παιδων να το τσεκαρουν!

Ενα θα σας πω.. ειστε ολες ηρωιδες!! μονο αυτο!!

Μαρακι μου για τη μαμα σου δεν θα πω τιποτα.. ενα μπραβο στις κολλητες σου!!

Εφακι με πεθανες με αυτη τη φωτο!! Τωρα με την ουρολοιμωξη ξερεις ποσες φορες τον παραταω μα κλαιει για να τρεξω στο μπανιο;;

Τατιανα με τους αντρες δεν βρισκεις ακρη.. μην προσπαθησεις.. καποιοι το εχουν.. καποιοι αλλοι οχι.. απλα πραγματα! ή δεχεσαι την κατασταση ή τρελαινεσαι και δεν βρισκω τον λογο..

Βουλα μου ποσο ποσο ποσο σε σκεφτομαι και σε θαυμαζω!! Γυναικα με τσαγανο!! Μακαρι ο Θεος να σου ανταποδώσει σε καλά ολα αυτα που περνας μονη σου!!

Τασσουλα μου μπραβο για τον γιατρο! και μην ακους κανεναν για τον θηλασμο..

συγνωμηαν ξεχασα καποια.. τα φιλια μου και στην αγαπη και στην Δημητρα!!

dogdogard20151021_8_My%20child%20is.png

Κιτυ αρχικα περαστικα.συνεχιζεις να θηλαζεις με την ουρολοιμωξη τουλ οσο μπορεις;οι βλεννες στα κακα μπορει να ειναι κ απο αλλεργια.δες αν θα συνεχισουν.αφου καλυτερεψεις προσπαθησε να βγαζεις με νοσοκομειακο θηλαστρο 8-10 φορες τη μερα για να ειναι το συμπληρωμα μητρικο αλλα να βαζεις κ το μωρο στο στηθος συνεχεια.μπορεις να δινεις το συμπληρωμα με αλλο τροπο πχ τα σωληνακια sns της medela.

Κοριτσακια μου ευχαριστω για τις ευχες σας.. Ειμαι λιγο καλυτερα... ξεφυγα απο τα σαρανταρια και φτανω μεχρι 39 και κατι.. εχω γινει σα ζομπι..ο μικρος εχει μαθει στο μπουκαλι και στη ροή και δεν τρωει κανονικα απο το στηθος.. το παλευω οσο μπορω και του μειωσα την ποσοτητα στο ξενο (οταν ελειπα ειχε πιει 150ml !!) αλλα κοριτσακια μου δυσκολο πραγμα πια.. πανω που τον εχω στο στηθος και ειναι χαλαρος και τρωει παταει τις φωνες και αρχιζει τα ουρλιαχτα.. δεν πιανει θηλη με τιποτα και μολις του δωσω συμπληρωμα ηρεμει. σημερα ξεκινησα και τον εβαλα στο καθισμα του αυτοκινητου αντι για ρηλαξ και χαλαρωσε λιγο... Δεν ξερω τι να κανω για να πιανει μονο στηθος.. /ισως καταλαβαινει και τον εκνευρισμο μου.. την μιση μερα τρεμω απο το κρυο και την αλλη μιση σταζω απο τον ιδρωτα.. Επισης απο εχθες που τον βαζω πιο συχνα στο στηθος μου κανει κενωσεις σε καθε γευμα και οι τελευταιες 2 ηταν πρασσινες με περιεργη υφη και λιγη βλέννα.. Εχει καμια σας καμια ιδεα για ολα αυτα;; καποια βοηθεια;;

ααα και κατι ακομα σας εστειλαν εσας καποιο χαρτακι απο τα παιδων για να στειλετε αιμα του παιδιου σας για εξετασεις;; Οτι του ειχαν παρει αιμα πριν φυγει αλλα δεν εδειξε αν εχει συγγενη υποθυρεοδισμο και να του παρει ο παιδιατρος αιμα και να το στειλουμε αυθημερον στο παιδων να το τσεκαρουν!

Ενα θα σας πω.. ειστε ολες ηρωιδες!! μονο αυτο!!

Μαρακι μου για τη μαμα σου δεν θα πω τιποτα.. ενα μπραβο στις κολλητες σου!!

Εφακι με πεθανες με αυτη τη φωτο!! Τωρα με την ουρολοιμωξη ξερεις ποσες φορες τον παραταω μα κλαιει για να τρεξω στο μπανιο;;

Τατιανα με τους αντρες δεν βρισκεις ακρη.. μην προσπαθησεις.. καποιοι το εχουν.. καποιοι αλλοι οχι.. απλα πραγματα! ή δεχεσαι την κατασταση ή τρελαινεσαι και δεν βρισκω τον λογο..

Βουλα μου ποσο ποσο ποσο σε σκεφτομαι και σε θαυμαζω!! Γυναικα με τσαγανο!! Μακαρι ο Θεος να σου ανταποδώσει σε καλά ολα αυτα που περνας μονη σου!!

Τασσουλα μου μπραβο για τον γιατρο! και μην ακους κανεναν για τον θηλασμο..

συγνωμηαν ξεχασα καποια.. τα φιλια μου και στην αγαπη και στην Δημητρα!!

Kitty μου γλυκουλα μου... σε σκεφτομαι πολυ.. μακαρι να περασει γρηγορα αυτο που περνας... στελνω χαμόγελα ! :)

Διαφημίσεις

Βικυ μου τωρα ειδα αυτα τα σωληνάκια.. ουσιαστικά ειναι σα θηλή και βαζεις τα σωληνάκια μεσα στο μπιμπερό και ρουφάει το μωρό; Δυστυχώς το γαλα μου έχει ελλατωθεί πολυ!! Θες η στεναχώρια; θες ο οργανισμός μου που καταπεσε; θες η κακή διατροφή; δεν το καλυπτω το παιδι μου.. για μένα θα ειναι επιτυχία να του δινω για αρχή λιγο συμπληρωμα μια δυο φορες την ημέρα και μετά να το παλέψουμε και να εχουμε αποκλειστικό θηλασμό!! Ευτυχως δεν ειδα αλλο στην πανα του βλένες.. και την επομενη φορά εφτιαξε το χρωμα. Μηπως φταινε τα τοσα χαπια; μηπως εχει αλλοιωθεί η γεύση του; ειτε λογω φαρμακων ειτε λογω υψηλου πυρετου;

ΠΑντως σε ευχαριστω για την απαντηση σου!!!

Βουλα μου <3 <3 <3

Αληθεια κοριτσια. οι συμβουλοι θηλασμου πόσο παιρνουν την επισκεψη;;

Κορίτσια αυτό ήταν.. Πρώτη φορά σήμερα έδωσα ξένο.. 2 φορές.. Δεν έχω γάλα.. Ξαφνικά μου κόπηκε! Έχω 5 ώρες να θηλάσω και δεν νιωθω πρησμένα καθόλου τα στηθη μου! Ξαφνικά έτσι χωρίς να εχει αλλάξει τίποτα... Θηλαζα ασταμάτητα! Ο μικρός έτρωγε και εκεί που θηλαζε στο δεξί ρουφουσε ρουφουσε δεν εβγαζε σταγονα!! Τον εβαλα στο δεξί έφαγε κανενα 10' και μετά κι αυτό το ίδιο! Τωρα 5 ωρες μετά (6 ηταν ο τελευταιος θηλασμός) ίσα που νιώθω τα στηθη μου λίγο πιο φουσκωμενα! Τι εγινε? πως και τι δε γνωρίζω.. Δεν μπορώ να το δικαιολογήσω.. Τρωγαμε στα 2ωρα 3ωρα .. Εχθες πονουσα απο το πετρωμα κ σημερα..... Αχ δεν μπορώ θελω να κλάψω!! Και εχω την μάνα μου υπερ του ξενου και δεν εχεις κ δεν ξερεις κ δωσε ξενο και τωρα θα επρεπε να πονουσες κτο μωρο δε χορταινει... Αχ δεν αντεχω... :'( γιατιιι? από την στενοχωρια κ το αγχος λετε?? τωρα δε θα ξανα βγάλω δηλαδή?? αυριο θα πάρω την Πατσούρου ξανά... Δε γινεται αυτό....επεσα απο τα συννεφα.... :'( ο αντρας μου μου λεει να μην στενοχωριεμαι αμα ερθει το γαλα ηρθε αμα οχι τι να κανουμε? αλλά εγώ δεν μπορώ να το διανοηθω!! Ειχα ποσοτητα οχι αστεια!! Τι εγινε..?? και πριν ακομα σαραντησω?? πφ.......θα πεσω να φουνταρω....

Κατερινα η Πατσουρου 50 το 30'..

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Τατιανα σε νιωθω.. και εδω τα ιδια και με τ η μανα μου τα ιδια.. πριν λιγο τη εδιωξα.. εχω 2 ματια κολλημενα πανω μου.. κανει κιχ το παιδι και ξεκιναει.. βλεπει οτι προσπαθω να βρω λυσεις για να θηλασω και γελαει με οτι δεν ξερει. το κλαμα που εχω ριξει σημερα.. θηλαζα κανονικα πριν λιγο.. η μανα μου θεωρει οτι η ωρα του θηλασμου εινι ωρα για κουβεντα και ξεκιναει.. και εκνευριζομαι εγω το νιωθει τ παιδι αφηνει το στηθος... εχω πανω απο το κεφαλι μου κανε αυτο.. κανε εκεινο.. εγω το εκανα ετσι αυτο... την λατρευω.. της εχω τεραστια υποχρεωση αλλα δεν αντεχω αλλο θα την βρισω. δεν εκανα παιδι να μεγαλωσει οπως ξερει αυτη

Δεν πρόλαβα να σας διαβάσω όλες αλλά θα το κάνω μόλις κοιμηθεί ο μικρός!

Τατιάνα μου δεν ξέρω αν πρέπει να αγχωθείς εμένα το στήθος μου έχει μαλακώσει δεν είναι σαν τις αρχές και έχει ακόμα γάλα. Μήπως εδραιώθηκε ο θηλασμός και τώρα το στήθος σου επανήλθε; Δεν ξέρω αν σταματάει έτσι το γάλα. Και εγώ είχα περάσει τέτοιες φάσεις που νόμιζα ότι τελείωνε και τελικά δεν ίσχυε. Προσπάθησε να ξεκουραστείς και μην αγχώνεσαι και στεναχωριέσαι και θα δεις το πρωί τι γίνεται ή και σε λίγες ώρες.

U85pp3.png

Βικυ μου τωρα ειδα αυτα τα σωληνάκια.. ουσιαστικά ειναι σα θηλή και βαζεις τα σωληνάκια μεσα στο μπιμπερό και ρουφάει το μωρό; Δυστυχώς το γαλα μου έχει ελλατωθεί πολυ!! Θες η στεναχώρια; θες ο οργανισμός μου που καταπεσε; θες η κακή διατροφή; δεν το καλυπτω το παιδι μου.. για μένα θα ειναι επιτυχία να του δινω για αρχή λιγο συμπληρωμα μια δυο φορες την ημέρα και μετά να το παλέψουμε και να εχουμε αποκλειστικό θηλασμό!! Ευτυχως δεν ειδα αλλο στην πανα του βλένες.. και την επομενη φορά εφτιαξε το χρωμα. Μηπως φταινε τα τοσα χαπια; μηπως εχει αλλοιωθεί η γεύση του; ειτε λογω φαρμακων ειτε λογω υψηλου πυρετου;

ΠΑντως σε ευχαριστω για την απαντηση σου!!!

Βουλα μου <3 <3 <3

Αληθεια κοριτσια. οι συμβουλοι θηλασμου πόσο παιρνουν την επισκεψη;;

Δ τα εχω χρησιμοποιησει αλλα νομιζω το σωληνακι ερχεται διπλα στη θηλη για να μπαινουν κ τα δυο στο στομα του μωρου κ στην αλλη ακρη ειναι το συμπληρωμα.

Να τρως καλα.κρεας συχνα.5-6γευματα.πολυ νερο.μπορεις να παρεις τσαι για αυξηση παραγωγης η χαπια μπυρας η δομπεριδονη παντα με συμφωνη γνωμη γιατρου.δ τα λεω για να θηλασεις αλλα κ για να συνελθει ο οργανισμος σου.επισης ξεκουραση.ειστε λεχωνες ακομη.κ ηρεμια.επισης δ κατακρινω το ξενο.εγω δ χρειαστηκε να δωσω παρολο που ειχαμε κ μεις θεματα.αλλα η αδερφη που γεννησε 9 μηνες μετα απο μενα.θηλασε 2 βδομαδες.εγω δ επενεβησα στις επιλογες της.ο καθενας κανει οτι μπορει κ οτι αντεχει.επισης εφοσον τα φαρμακα ειναι συμβατα δ παθαινει κτ το γαλα.ουτε απο τον πυρετο.ακομη κ με 40

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...