Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, *Vasoula είπε:

Γειά σου κορίτσι μου!!!!με το καλό να έρθει και το δεύτερο!!η αλήθεια είναι πως είναι ζόρικοι οι φυσικοι κύκλοι...δε συνεργάζεται με κάποιο άλλο γιατρό εδώ κρήτη ο γιατρός σου??έστω για τους υπέρηχους???δε θα είναι πολύ εύκολο να ανεβαίνεις συνέχεια...εκτός αν ανεβαίνεις και κάθεσαι πάνω αρκετές μέρες...

Μακάρι 

Όχι υπερήχους θα τους κάνω εδώ γιατί έχει ιατρείο εδώ ο γιατρός μου 

Το κέντρο εξωσωματικής είναι Αθήνα και το μοιράζει μισές μέρες εδώ μισές Αθήνα 

Έτσι το έκανα και τη πρώτη φορά ανέβαινα μόνο για ωοληψια και έμβρυο μεταφορά 

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Vanz μου πρέπει να τα παιξες κορίτσι μου εσυ!!! Παναγία μου... δε θέλω να θυμάμαι αυτά που πέρασα κι εγώ!!! ηρέμησαν οι κολικοί σας?? Το γιαβρί μου!!! Μακάρι να περάσουν οι κολικοί της γρήγορα κ να ηρεμήσετε!! Δεν ήταν υπέροχη αίσθηση χωρίς θηλή?? αχου τι υπέροχο!!! Όσο για τους δικούς σου κουράστηκα να μιλάω κάπως για άλλους και χωρίς να με ξέρουν θα με παρεξηγήσουν!! αλλά εγώ αν κάποιος μου συμπεριφέρεται έτσι κ δεν σεβεται εμένα κ το παιδί μου τότε και μιλάω άσχημα και δε σέβομαι κι εγώ!!! Χαχαχα πραγματικά εμείς πακέτο πάμε?!?!?! 😆😆😆 όπως κ στη γέννα!!

Τασσουλιτσα.μου γι αυτο αγχωθηκα κ.τρέξαμε να πάρουμε θήλαστρο κ να πιεζω να ποναω κ να δακριζω για να μην γυρισει σε μαστιτιδα κ εκεί να δεις κλάμα!! Ευτυχώς το πρόλαβα!! :) Ηρέμησα ευτυχώς!! Πήρα το swing της medela.. Βγάζει καλά στην αρχή κ μετά μάλλον δυσκολεύεται ή τελειώνει το γάλα γιατί δε βγάζει σταγόνα!! 60μλ έβγαλα το σφαγε κιολας!! έτρωγε όλο το απογευμα!! τεσπα... να δουμε το βραδυ ποσο θα αντλησω!

Κορίτσι μου ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑ!! ότι θέλεις εσύ θα κάνεις!!! αντε τώρα!!! Θήλαζε όσο μπορεί κ όπως μπορέσεις κ αμα δεν αντεχεις κ βλέπεις το μωρό ταλαιπωρειται δώσε ξένο σιγά! αλλά περιμενουμε να μας πεις τι σε ειπε ο γιατρός κ τι αποφάσισες!

Ασε τατ μου τα παιξα όντως... κοιμηθηκαμς λιγο τωρα το απογευμα ευτυχως ηρεμη και τωρα παλι στο στηθος... μολις νιαουρισει λιγο βρε κοριτσια αμεσως "μυρμηγκιαζει" το στηθος μου.

με το swing εγω εχω βγαλει μεχρι 25 ml. αλλες κοπελες μεχρι 200 ! με τα θηλαστρα βγαζουμε λεει λιγοτερο απο οτι εχουμε για καποιο λογο. ειναι παντως καλο θηλαστρο , θα δεις οτι δε σε ποναει καθολου σωστα?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μπράβο σας Τασσούλα μου, υπέροχα νέα! Θα ανακουφίστηκες πολυ πιστεύω! Τι αλλο σας είπε; Στείλε μας...

Εμείς κάναμε μια απόπειρα να την ζυγίσουμε στη δικιά μας ζυγαριά... Σίγουρα δεν ειναι ακρίβειας όπως της παιδιάτρου αλλα έδειξε ότι έχει πάρει... Για να δουμε ποσο μεσα πέσαμε όταν θα έρθει να τη ζυγίσει!

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Κορίτσια καλησπέρα!

Τατιάνα μου για το πέτρωμα κανει και τα φύλλα απο παγωμένο λάχανο μου είπε ο σύμβουλος θηλασμού! Όσον αφορά τους συζύγους κορίτσια σίγουρα θέλουν το χρόνο τους να προσαρμοστούν αλλά πρεπει κι εμεις να τους μιλάμε για όσα μας ενοχλούν στις συμπεριφορές τους και να τους ζητάμε βοήθεια! Το να σιωπούμε δεν ειναι ΠΟΤΕ η καλύτερη λύση ακόμα κι αν το κάνουμε προσωρινά!

Kitty περαστικά σου και γρήγορη ανάρρωση!

Πάω για ύπνο τωρα που κοιμήθηκαν τα μωρά μου... Καληνυκτα σε όλες σας και καλο ξημέρωμα!

Ο γιατρός μου έκανε διάφορες ερωτήσεις για το πως τρώει η μικρή για να δει αν τρώει ικανοποιητικά. Για την ροή του γάλακτος δεν μου είπε κάτι πέρα από το οτι θα μεγαλώσει το μωρό και θα μπορεί να το διαχειρίζεται καλύτερα. Για τις γουλιες τώρα οτι αν έπινε ξένο θα μου έδινε ειδικό αντί αναγωγικό. Τώρα με τον θηλασμό υπάρχουν φάρμακα-σιροπια αλλά να το παρακολουθήσουμε λίγο ακόμα, να την κοιμιζω σε ανάκληση, στο ριλαξ μου είπε. Θα σηκωσω κι άλλο το στρώμα της κούνιας. Να την ρεβω 2 φορές και να την κραταω λίγη ώρα. Τα κάνω βέβαια όλα αυτά και δεν βλέπω διαφορά. Μας έκανε και κακακια οπότε τα είδε κιόλας. Για τα σπυρακια οτι είναι τις μήτρας και να μην την φιλαμε στο πρόσωπο. Θέλει περιποίηση και κρεμουλα!!

Όπως σας είπα πήρε πολύ ικανοποιητικό βάρος και χαρηκα τοοοοοοσο πολύ!!! Μετά όμως ξεκινησαμε τους θηλασμους και το μικρακι μου δεν μπορούσε να φάει πνιγόταν, με τα χίλια ζόρια θηλασαμε αφού μου έσπρωχνε το στήθος με τα χέρια και το βαραγε!!! Τώρα έχει μια ώρα που κάνει γουλιες ασταμάτητα, νομίζω οτι έχει βγάλει όλο το γάλα που ήπιε και κλαίει. Στήθος δεν θέλει, το σπρώχνει.... Δεν ξέρω τι να κάνω, μόνο κλαίω γιατί το βλέπω να ταλαιπωρείται!!! Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν μπορούμε να ηρεμησουμε και να χαρουμε τον θηλασμό!! Γιατί θα πρέπει μονίμως κάτι να γίνεται;;; ΓΙΑΤΙ;;; τι να κάνω;; να κόψω τον θηλασμό γιατί βλέπω όλο προβλήματα δημιουργούνται!!

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Τατιάνα μου πάλι καλά που ξεπριστηκε το στήθος!! Μην το παρακανεις με το θηλαστρο και κατεβάσεις κι άλλο γάλα!! Καλό είναι να μιλησεις με την γιατρό για την χρήση του!!

Αγάπη δεν γίνεται με τους άντρες να μην υποχωρουμε, αλλιώς θα πρέπει να τσακωνομαστε συνέχεια!! Όχι οτι δεν λέω τι με ενοχλεί αλλά 2 φορές που το τραβηξα και εγώ έγινε μάχη και τρόμαξε το παιδί και έκλαιγε!! Δεν νομίζω οτι καταλαβαίνουν τον ρόλο μας σαν μάνες!! Επίσης δεν καταλαβαίνει τον αγώνα μου για τον θηλασμό και λέει τα δικά του!! Δηλαδή όταν του λέω για τα θέματα που έχω, για την ροή και τις γουλιες και τους πόνους κ.λ.π. όλο μου απαντάει ε κοψε το να τελειωνουμε!!!

Vanz τι τραβας και εσύ!! Μα γιατί σου κόπηκε το γάλα;; δεν πειράζει δώσε λίγο ξένο να πάρει τα πάνω του!!! Δηλαδή πόσα κιλά έχετε πάρει μέχρι ώρας;;; πρέπει να πάρει το μωρακι σου λίγο για να αναπτυχθεί σωστά!!! Με τους κολικους υπομονή!!! Δηλαδή το ξένο γάλα προκαλεί τους κολικους;; μήπως να αλλαξεις μπουκάλι;; θα πίνει πολύ αέρα λογικά!!

Καλά μιλάμε γουλοπανα 10 την ημέρα θέλουμε.... Περιμένω να ηρεμήσει η μικρή να κοιμηθώ αν και βλέπω θα το πάρει σερί μέχρι το άλλο γεύμα!!! Όταν θηλαζετε μια ώρα υπολογιζετε την αρχή ή το τέλος του θηλασμού για τον επόμενο;;

Έφη πως την ζυγισατε στην δικιά σας;; να το κάνω και εγώ να δω αν βγαίνει σωστά!!

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Διαφημίσεις

Τασσούλα μου μήπως να έπαιρνες και σε καμια γραμμή θηλασμού να δεις τι μπορούν να σου προτείνουν σχετικά με τη ροη;

Στο θηλασμό μετράμε απο την αρχη του γεύματος, νομίζω αυτο ειναι το σωστό.

Όσο για το ζύγισμα, απλα ανέβηκε ο άντρας μου στη ζυγαριά μαζί με το μωρό και μετα μόνος του και βρήκαμε τη διαφορα... Ξέρω δεν ειναι ακριβές αυτο αλλα ήθελα να δω στο περίπου...

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Καλημερα μανουλιτσες!

Επι το έργο όλες άντε!

Τασουλα μου αυτο με τους άντρες συμφωνώ οτι πρεπει να υποχωρούμε κάποιες φορές οπως κ αυτοί πρεπει να το κάνουν άλλες φορές! Αυτο που λες οτι δεν μπορεί να κατανοήσει αυτά τον αγώνα σου για το θηλασμο νομίζω οτι σε κατανοεί γιαυτο προσπαθεί να σου βρει λύση για να μην υποφέρεις και σου λεει να το σταματήσεις! Γενικά οι άντρες προσπαθούν να μας βρούν λύση σε κάθε πρόβλημα μας γιατι ετςι λειτουργούν οι ίδιοι. Προσπάθησε α του εξηγήσεις οτι χρειάζεσαι να του μιλάς για το πρόβλημα σου κι αυτός το μονο που πρεπει να κανει ειναι να σε ακούει και οχι να προσπαθεί να σου βρει λύση!

Τασουλα μου χρειάζεσαι στήριξη και πάρε τηλέφωνο και στη γραμμή θηλασμού!!!!

Τα αλλά κορίτσια πιυ χάθηκαν;;; Η ντόμινο και οι άλλες;;

Καλημέρα κορίτσια!! ευχομαι να έχουμε ένα ομορφο πρωινο κ μία ήρεμη μέρα!!

Βούλα μου ξέχασα να σε ρωτήσω ηλεκτρικό ρηλάξ πήρες ή απλο?? Καλέ γιατί δε μου έλεγες ότι ήθελες θα σου δινα το δικό μου το απλό δε θα το χρησιμοποιήσω!! Και ειναι κ από κουτί!! Το swing εχεις κ εσύ?? άσε μωρέ έσκασα 150? και μου φαίνεται πιο γρήγορα κάνω με το χέρι!! εγώάντλησα 60 και αυτό με πολύ ώρα.. βεβαια δεν ένιωθα τίποτα!! εντάξει και τα 60 είναι το περίσσευμα οπότε είμαι πολύ καλά!! τη δουλειά του(το τελειωτικό άδειασμα) την κάνει οπότε οκ!! Θα μιλήσω κ με τη γιατρό ούτως ή άλλως γιατί το πήρα για να αντλώ σε τέτοιες περιπτώσεια κ όταν χρειάζεται να βγω!!

Τασσούλα μου τι υπέροχα νέα!! Μπράβο κορίτσι μου!!!! έτσι ανταμοίφθηκαν οι κόποι σου!!! Συμβουλέψου όμως το ξανα λέω για να μην πονάς κ ταλαιπωρείστε όλοι οικογενειακώς!!

Αγάπη μου νομίζω το είχες ξανα πεί για το λάχανο.. δε το ηξερα εγώ αλλά δεν είχα κ λάχανο να βάλω!!! 😛 χεχε!! Πολύ γέλιο θα έχει!! φαντάζεστε?!? όσο για τους άντρες μας... ξέρεις τι μου την δίνει που για το μωρό κάνει σχεδόν τα πάντα κ θέλει να συμμετέχει κ τον αλλάζει κ τον λούζει αλλά όχι το βράδυ που έχω ανάγκη βοήθειας εγώ... βέβαια είναι με τις ώρες του... αλκες φορές ταίζω το μωρό κ μετά ενώ δε κοιμάται ο μικρός με αφηνει να κοιμηθώ κ ασχολείται αυτός μαζί του... η συμπεριφορά του απεναντι μου κάπως με χτυπάει κ που προτιμάει να βγει να έρθει ξημερώματα κ να με ταλαιπωρεί κ αυτός... πάντως κι εγώ που μιλάω τι κατάλαβα?? Πάλι εγώ φταίω, δεν ακούει τι του λέω κ δεν οδηγέί πουθενά η συζήτηση!! έτσι δε του λέω τιποτα πλεον κ συμπεριφερομαι οπως κ αυτός κ όταν του κλωτσάει η συμπεριφορά μου του λέω έτσι κάνεις κ δε το καταλαβαινεις!! συνέρχεται για λίγο καιρό και μετά ξανα τα ίδια!! κάτσε να δεις τωρα που θα πάμε στα πεθερικά μου... εκει να δεις σοου που θα ριξω!!! γιατι την ψιλιάζομαι την κατάσταση... θα τσακωθω ασχημα μαζι του κ την πεθερά μου αν μου λένε κάνε αυτό κάνε εκέίνο!! πέρνω το μωρό κ έφυγα!!

Οι υπόλοιπες κουράζονται λογικά κ δε προλαβαίνουν... ελπίζω να ειστε καλάαααααα κ να φιλήσετε τα παιδάκια σας!!!!!

Εμείς κοιμομασταν ευτυχως το βράδυ!!! κοιμηθηκα 4 ωρες δε μπορω να πω!! είμαι χαρούμενη!! κ από ότι βλέπω από τα κακάκια μια χαρά έφαγε κιόλας!!! τώρα που ξανα κοιμηθηκε πφτω για κανένα 2ωρο ακόμα!!! καλό κουράγιο να εχουμε!!! φιλια!!!

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Κορίτσια μου καλημέρα!Τι κάνετε?Ευτυχώς κοιμούνται και οι 2,οπότε βρίσκω χρόνο να σας γράψω!Νιώθω άσχημα που δεν συμμετέχω ενεργά,είστε υπέροχη παρέα και αν μου δινόταν η ευκαιρία να περιγράψω το θέμα μας με μια λέξη θα έλεγα ''ψυχοθεραπεία''!:)

Εμείς είμαστε καλά!Προσπαθώ να αφήνω στην άκρη τις ''αδύναμες'' στιγμές και να κρατάω τη ζωντάνια της υπόλοιπης μέρας,μιας και αυτές τις ώρες αξίζει να αναπολείς στο πέρας της αυτής!Έχω ένα πρόβλημα με τον θηλασμό,και αυτό νομίζω μου στοιχίζει την παραγωγή μου!Τα πρωινά,λόγω της μεγάλης,αδυνατώ να θηλάσω κανονικά,και καταλαβαίνω πως το γάλα μου μειώνεται.Το απόγευμα και το βράδυ,τα πάμε πολύ καλά,ρουφάει πολύ,ακούω την κατάποση,υπάρχουν φορές που πνίγεται!Ευελπιστώ να μην οδηγηθούμε σε αποθηλασμό,αν και το βλέπω σύντομα,δυστυχώς!:cry:!Θα το παλέψω όσο μπορώ περισσότερο!

TatKono μου,μην νιώθεις άσχημα για το σχόλιο σου ως προς την μητέρα μου!Άλλωστε,εδώ και καιρό,ακριβώς τα ίδια μου λέει και ο άντρας μου!Λυπάμαι που το μόνο που τους νοιάζει είναι η ζωή του αδερφού μου,και οι λάθος επιλογές που έκανε στην ζωή του!Αλλά το πήρα απόφαση,πως είναι 60 χρονών άνθρωποι,και δεν μπορώ να τους αλλάξω εγώ σκεπτικό!Εάν μπορείς φυσικά να αλλάξεις εναν άνθρωπο σε αυτή την ηλικία!Λυπάμαι,γιατί τα χρόνια περνούν,και αυτοί αντί να χαίρονται,μιζεριάζουν!

Η μπέμπα σε γενικές γραμμές,είναι πιο καλά με τους κολικούς!Έχω ακούσει,από γνωστά μου πρόσωπα,να υποφέρουν τα μικρά τους,με ώρες κλάματος!Εμείς το περνάμε πολύ ήπια,ή μας βοήθησαν πολύ οι σταγόνες!Που μάλλον ισχύει το δεύτερο!

Καλά,πόσο γέλασα με τον άντρα σου και το ροχαλητό!Έτσι ένιωθα εγώ στην πρώτη μου κόρη!Μου ερχόταν να τον χτυπήσω!Αντ'αυτού,κοπανούσα τις πόρτες!Αλλά μετά,σκεφτόμουν,τι να μου κάνει ο χριστιανός,να βγάλει γάλα για να την θηλάσει?:eek:Γιατί δεν του λές,πως έχεις και συ ανάγκη να ξεκουραστείς,ειδικά το βράδυ!Γιατί,πολλές φορές οι άντρες,δε τα σκέφτονται αυτά!

Τασουλα μου,τι κρίμα που δεν ευχαριστηθήκατε,όπως θα θέλατε,την οικογενειακή σας βόλτα,πριν λίγες μέρες!

Πιθανόν,για να θέλει συνέχεια στήθος,περνάτε άλμα!Γουλιές ξεκίνησε να βγάζει και η δικιά μου!Σκέψου πως το γαστρεντερικό τους σύστημα είναι ακόμη πολύ ''ανώριμο'',και θα τα έχουμε αυτά,όσο καλά και να τα ρεύουμε!Να θυμάστε,πως όσο και να βγάλουν,δεν σημαίνει πως αδειάζει το στομάχι τους από το απαιτούμενο γάλα,αλλά από αυτό που δεν θέλει άλλο π οργανισμός!

Εννοείτε να βγάζεις με το θήλαστρο,όποτε βλέπεις το στήθος να πετρώνει!Μην πάθεις καμια μαστίτιδα!Δεν θέλει και πολύ!Εμένα,πριν λίγες μέρες,πέτρωσε μέσα σε δευτερόλεπτα!Και ένιωθα πόνο και θαρρείς και ανέβαζα δέκατα!

Για να πετάγεται έτσι το γάλα,πάει να πει πως έχει παραγωγή!Μπράβο ρε Τασούλα!Μα το Θεό,σου βγάζω το καπέλο!Έχεις την μεγάλη σου,δίνεις μόνο ένα στήθος και τα πας πολύ καλά!Εύγε κοριτσάρα μου!

Έλεος με αυτούς που έχουν γνώμη για τον θηλασμό!Μα καλά,είναι δυνατόν να σου λένε να το κόψεις?Να κόψεις αυτό για το οποίο σε προίκισε η φύση!Είμαστε σοβαροί?

Τι τέλεια τα νέα σας από τον γιατρό?Να ξαναπώ μπράβο ή θα γίνω γραφική?:eek:

Έφη μου,καλά κάνεις και χρησιμοποιείς αυτή την μέθοδο στο μέρος που βάζεις το μωρό να κοιμηθεί!Και γω,βάζω ένα μαξιλαράκι,κάτω από το στρώμα,οπότε να υπάρχει μια ανύψωση αυτού!

Vanz μου,γιατι βρε καρδούλα μου σταματάει το γάλα σου!Τι σου είπε η παιδίατρος γι αυτό?Μήπως έχεις στρές?Υπομονή καρδούλα μου!Θα τα πάτε καλά,και δε θα ξαναδώσεις συμπλήρωμα!Αχ,κολωχημικά,όπως τα λες,αλλά δυστυχώς στην ανάγκη,θα τα δώσεις!Βλέπε και μένα,δεν μπορώ να το αφήσω νηστικό,όταν το δικό μου δεν φτάνει,οπότε για μένα,είναι σωτήριο αυτή τη στιγμή το ξένο!:)

Χαχαχαχα,αυτό με το μυρμηγκιασμα στο άκουσμα του κλάματος το έχω και γω!Να φανταστείς,έχει τύχει να κοντεύει η ώρα της να φάει και από το στήθος να τρέχει γάλα!Μα δεν είναι μαγικό?

Το ξένο δεν προκαλεί κολικούς,απλώς ρουφάνε πιο πολύ αέρα!Το στήθος το πιάνουν σαν βεντούζα,εξού και ο αέρας που καταπίνουν είναι ελάχιστος,εώς καθόλου!

Από την άλλη,το εντεράκι τους θέλει χρόνο για να στρώσει!Κάποια παιδιά το παιρνούν πιο ήπια,άλλα καθόλου και άλλα πολύ έντονα!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Βούλα μου ξέχασα να σε ρωτήσω ηλεκτρικό ρηλάξ πήρες ή απλο?? Καλέ γιατί δε μου έλεγες ότι ήθελες θα σου δινα το δικό μου το απλό δε θα το χρησιμοποιήσω!! Και ειναι κ από κουτί!! Το swing εχεις κ εσύ?? άσε μωρέ έσκασα 150? και μου φαίνεται πιο γρήγορα κάνω με το χέρι!! εγώάντλησα 60 και αυτό με πολύ ώρα.. βεβαια δεν ένιωθα τίποτα!! εντάξει και τα 60 είναι το περίσσευμα οπότε είμαι πολύ καλά!! τη δουλειά του(το τελειωτικό άδειασμα) την κάνει οπότε οκ!! Θα μιλήσω κ με τη γιατρό ούτως ή άλλως γιατί το πήρα για να αντλώ σε τέτοιες περιπτώσεια κ όταν χρειάζεται να βγω!!

Τασσούλα μου τι υπέροχα νέα!! Μπράβο κορίτσι μου!!!! έτσι ανταμοίφθηκαν οι κόποι σου!!! Συμβουλέψου όμως το ξανα λέω για να μην πονάς κ ταλαιπωρείστε όλοι οικογενειακώς!!

Αγάπη μου νομίζω το είχες ξανα πεί για το λάχανο.. δε το ηξερα εγώ αλλά δεν είχα κ λάχανο να βάλω!!! 😛 χεχε!! Πολύ γέλιο θα έχει!! φαντάζεστε?!? όσο για τους άντρες μας... ξέρεις τι μου την δίνει που για το μωρό κάνει σχεδόν τα πάντα κ θέλει να συμμετέχει κ τον αλλάζει κ τον λούζει αλλά όχι το βράδυ που έχω ανάγκη βοήθειας εγώ... βέβαια είναι με τις ώρες του... αλκες φορές ταίζω το μωρό κ μετά ενώ δε κοιμάται ο μικρός με αφηνει να κοιμηθώ κ ασχολείται αυτός μαζί του... η συμπεριφορά του απεναντι μου κάπως με χτυπάει κ που προτιμάει να βγει να έρθει ξημερώματα κ να με ταλαιπωρεί κ αυτός... πάντως κι εγώ που μιλάω τι κατάλαβα?? Πάλι εγώ φταίω, δεν ακούει τι του λέω κ δεν οδηγέί πουθενά η συζήτηση!! έτσι δε του λέω τιποτα πλεον κ συμπεριφερομαι οπως κ αυτός κ όταν του κλωτσάει η συμπεριφορά μου του λέω έτσι κάνεις κ δε το καταλαβαινεις!! συνέρχεται για λίγο καιρό και μετά ξανα τα ίδια!! κάτσε να δεις τωρα που θα πάμε στα πεθερικά μου... εκει να δεις σοου που θα ριξω!!! γιατι την ψιλιάζομαι την κατάσταση... θα τσακωθω ασχημα μαζι του κ την πεθερά μου αν μου λένε κάνε αυτό κάνε εκέίνο!! πέρνω το μωρό κ έφυγα!!

Οι υπόλοιπες κουράζονται λογικά κ δε προλαβαίνουν... ελπίζω να ειστε καλάαααααα κ να φιλήσετε τα παιδάκια σας!!!!!

Εμείς κοιμομασταν ευτυχως το βράδυ!!! κοιμηθηκα 4 ωρες δε μπορω να πω!! είμαι χαρούμενη!! κ από ότι βλέπω από τα κακάκια μια χαρά έφαγε κιόλας!!! τώρα που ξανα κοιμηθηκε πφτω για κανένα 2ωρο ακόμα!!! καλό κουράγιο να εχουμε!!! φιλια!!!

Τατιάνα μου δεν ξερω τι ηλικίες έχετε εςυ κι ο άντρας σου αλλά αυτά που μας είπες δείχνουν οτι εςυ είσαι ώριμη και υπεύθυνη... Ειναι άσχημο η γυναίκα που μόλις γέννησε κιόλας να αντιμετωπίζει την αδιαφορία του συζύγου... Τι να πω...υπομονη ΚΑΙ σε αυτο το θεμα!!!!

Διαφημίσεις

Κοριτσια καλημερα!!! Σας ευχομαι να σας ζησουν τα μωρακια σας κ να ειναι παντα γερα!! Πεταγομαι απο τις μανουλες ιουνιου και ξαναθυμαμαι οσα ζησαμε πριν λιγο καιρο!!! Ομορφες μα κ δυσκολες στιγμες...οι δευτερομανουλες ξερετε ηδη οτι λιγο καιρο κρατα αυτη η αναστατωση...μετα ολα μπαινουν στο ρυθμο τους!!! Για το γαλα μην αγχωνεστε τοσο πολυ κ κατηγορειται τον εαυτο σας! Ολες κανετε το καλυτερο για τα αγγελουδια σας! Ειμεις 4.5 μηνων...θηλαζαμε αποκλειστικα ως 3.5 ... απο 2μηνων εφυγα δουλεια κ της αφηνα δικο μου αντλημενο...το απογ στη δουλεια δεν εβγαζα κ μειωθηκε η παραγωγη κ 1 μηνα μετα αδιαθετησα...συμβουλη για να κρατησετε σταθερα την παραγωγη τις ωρες που για οποιοδηποτε λογο δεν μπορειτε ν θηλασετε βγαλτε λιγο εστω με το χερι...εστω 5-6 μαλαξεις ανα στηθος...για να επαναφερω την παραγωγη νοικιασα νοσοκομειακο θηλαστρο medela ( ειχα αγορασει το μικρο ηλεκτρικο κ προκοπη δεν ειδα) κ αλαξα μεγεθος χοανης γιατι με πληγωνε...κ ευτυχως ολα πηγαν καλα...φυσικα καποιες μερες που δεν εχω αρκετο για να αφησω οταν φευγω πινει κ κανενα μπουκαλι ξενο...sorry αν σας επρηξα μονο να σας ευχηθω καλο κουραγιο ηθελα κ πως σε λιγο καιρο θα θυμοσαστε τους 2 πρωτους μηνες κ θα χαμογελατε γλυκα!! Καλη δυναμη...

Μαρία μου τι καλά που σε αφησαν κ ξεκουραστηκες!! ηρεμία νηνεμία το καλύτερο για να πιεις ένα ποτήρι καφέ με την ησυχία σου!! Αυτόακριβώς σκέφτομαι κι εγώ για τους μεγαλύτερους που προσπαθούν να μου "βάλουν" μυαλά!! έχουν φτάσει σε μία ηλικία και δε τους κόβει οπότε εγώ θα τους βάλω μυαλό?? άρα άστους να λένε... αλλά δεν θα με θίξει ή θα με πας στα ορια μου! είπαμε!! κρίμα κιόλας.. Α εντάξει δηλαδή δε τα περνάω μόνο εγώ με το ροχαλητό!! χαχα!! του τα λέω μωρέ αλλά μία το θυμάται μία όχι!@ έχει τυχει βραδυ να μην καταλάβει καν οτι ξυπνησε το μωρό κ εγώ έμεινα ξαγρυπνη ολο το βραδυ κ εχει τυχει βράδυ να ξυπνάει συνέχεια κ να τον αλλάζει αυτός αντί για εμένα.για να με ξεκουράσει!! Γι αυτό σου λέω παιδί μου... η επιστημη σηκωνει τα χέεια ψηλά!!!@ χαχα Πάντως με τις σταγόνες αφού βρήκατε εστω κ λίγη ανακούφιση είστε μία χαρά!!!! εύχομαι να ηρεμησει κ τελείως!!

Για την παρεούλα μας απλά γίνατε καθημερινότητά μου!!! δε θέλω να σταματήσουμε να μιλάμε!!! Νιώθω όμορφα με το να ξέρω ότι όταν μιλήσω κάποιος θα ειναι εκεί να μου μιλήσει κ να μου δώσει το χέρι του να με κάνει να χαμογελάσω!! :) Θα μου πεις ο αντρας σου πρέπει να έίναια αυτόε!! ε μη τα ξανα λέμε...ποτε ετσι ποτε αλλιως!!!

Αγάπη εγώ είμαι 23 κ ο άντρας μου 30! Μια χαρά διαφορά ηλικίας εγώ λίγο μικρή αλλά οκ!! δε παίζει ρόλο η ηλικία κατ εμέ αλλά οι καταστάσεις που έχει ζήσει ο καθείς μας...

Δήμητρα να σου ζήσει το καμάρι σου!!! Να το χαίρεσαι κ να το δεις οπως επιθυμείς!! :) Ούτε μας ζάλισες ούτε μας έπρηξες!! είναι ωραία να σε συμβουλεύει κάποιος που τα έχει περάσει!! ακομα δίνεις δικό σου αν κ δουλευεις μπράβο σου!! Πως τα πάτε τώρα??

Ευχαριστω για τις ευχες! Περασαμε τα σκαμπανεβασματα μας αλλα ευτυχως ολα καλα...θηλαζουμε κ οταν λειπω πινει 2-3 γευματα απο μπιμπερο το οποιο γενικα δεν θελει καθολου...αντλω για τις ωρες που κειπω αλλα δεν φτανει παντα οποτε μπορει να πιει κ καποιο γευμα ξενο αν δεν εχω βγαλει αρκετο...ειχα κανει τραπεζα αλλα εξαντληθηκε...μονο 1 μηνα εξχα στη διαθεση μου να μαζεψω στην καταψυξη διοτι στους 2 μηνες επεστρεψα δουλεια...πολυ δυσκολο...χαρειτε τα μωρακια σας γιατι μεγαλωνουν γρηγορα...τα φιλια μας απο το καφε ιουνιου!!!

Vanz τι τραβας και εσύ!! Μα γιατί σου κόπηκε το γάλα;; δεν πειράζει δώσε λίγο ξένο να πάρει τα πάνω του!!! Δηλαδή πόσα κιλά έχετε πάρει μέχρι ώρας;;; πρέπει να πάρει το μωρακι σου λίγο για να αναπτυχθεί σωστά!!! Με τους κολικους υπομονή!!! Δηλαδή το ξένο γάλα προκαλεί τους κολικους;; μήπως να αλλαξεις μπουκάλι;; θα πίνει πολύ αέρα λογικά!!

Vanz μου,γιατι βρε καρδούλα μου σταματάει το γάλα σου!Τι σου είπε η παιδίατρος γι αυτό?Μήπως έχεις στρές?Υπομονή καρδούλα μου!Θα τα πάτε καλά,και δε θα ξαναδώσεις συμπλήρωμα!Αχ,κολωχημικά,όπως τα λες,αλλά δυστυχώς στην ανάγκη,θα τα δώσεις!Βλέπε και μένα,δεν μπορώ να το αφήσω νηστικό,όταν το δικό μου δεν φτάνει,οπότε για μένα,είναι σωτήριο αυτή τη στιγμή το ξένο!:)

Χαχαχαχα,αυτό με το μυρμηγκιασμα στο άκουσμα του κλάματος το έχω και γω!Να φανταστείς,έχει τύχει να κοντεύει η ώρα της να φάει και από το στήθος να τρέχει γάλα!Μα δεν είναι μαγικό?

Το ξένο δεν προκαλεί κολικούς,απλώς ρουφάνε πιο πολύ αέρα!Το στήθος το πιάνουν σαν βεντούζα,εξού και ο αέρας που καταπίνουν είναι ελάχιστος,εώς καθόλου!

Από την άλλη,το εντεράκι τους θέλει χρόνο για να στρώσει!Κάποια παιδιά το παιρνούν πιο ήπια,άλλα καθόλου και άλλα πολύ έντονα!

Καλημερα κοριτσια

εμρις τα ιδια και χτεσς το βραδυ..μπανακι, χαδακια, στηθος οτι ειχε κ ξενο οπως ειπε η παιδιατρος ... αυτο ηταν μεχρι τις 6 το πρωι αερια να κουνιουνται οι τοιχοι κ κλαμα... κοιμηθηκαμε το πρωι , ξυπναω , πετρα το στηθος λεω ωραια θα πιει μπολικο.. τρχες.. ηπιε 5-10 λεπτα , τελειωσε, θελει κι αλλο.. με το εναχερι γραφω , την εχω πανω μονιμα...

την πεμπτη γιατρο να δουμε τι θα γινει.

ναι εχω αγχος.. για τη σχεση μου, το σωμα μου, τη δουλεια, τις δουλειες του σπιτιου και πιο πολυ για το βαρος της μπεμπας...

Τατ μου ηλεκτρικο πηρα, βασικα μου το δανεισαν, πολυ καλο. της medela.

Η χρηση θηλαστρου αυξανει η μειωνει τη παραγωγη?????????

Hope μου και σενα δεν φτανει ε?

Tasoula μου ποσο τυχερη εισαι που εχεις γαλα...!

Λοιπον μπιμπερο εχω της nuk. εναντια στους κολικους λεει. Λετε να ειναι απο αυτο? ... τι να πω? ολα μαζεμενα μου εχουν ερθει...

Το θήλαστρο μειώνει την παραγωγή.. Για αυτο πρεπει να βαζεις το μωρό πάνω στο στηθος κ μετά να αντλεις.. Ή να αντλεις κ μετά το μωρό στο στήθος..

Της νουκ πετα τα!! Τα χειρότερα κατ εμέ κ πολλούς άλλους! Να πάρεις ή dr browns ή της avent ! Ειναι και τα 2 κατά κολικών και πολύ καλά! Τα εχουν δοκιμασει ποσες φιλες κ ικανοποιημενες 100%! Το μονο θεμα με του dr browns εχει πολλά εξαρτηματα και παλουκάκια τα οποια κανεις 10 ωρες να καθαρισεις!! Και εγώ για τωρα εχω τα μικρά της νουκ που μου έκαναν δωρο γιατι δινω μπουκαλι μία στο τόσο.. Οταν θα ξεκινησουμε ξενο θα πάρω αβεντ!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...