Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Ellidr είπε:

Χαιρετώ τις συναγωνιστριες 40+ ούτε εγώ έχω κατάψυξη τρία έμβρυα είχα κι τα έβαλα και τα τρία και έκανα την ζουζου 

Δύσκολο έργο διάλεξα με τους φυσικούς αλλά είμαι απόλυτη ότι μόνο αυτό θέλω και ότι γίνει 

Και αν φυσικά το δεχτεί ο γιατρός μου επειδή θα πρέπει σχεδόν κάθε μήνα αν έχω ωάριο φυσικά να ανεβαίνω Αθήνα από Κρήτη για ωοληψια

Άντε καλή να επιτυχία 

Εσύ έχεις παιδάκι δε θυμάμαι;

Δεν το θυμόμουν ότι είσαι από Κρήτη, από Κρήτη κι εγω. Ναι εχω ένα παιδάκι 4.5 ετών.

πρίν από 25 λεπτά , *Vasoula είπε:

Γειά σου κορίτσι μου!!!!με το καλό να έρθει και το δεύτερο!!η αλήθεια είναι πως είναι ζόρικοι οι φυσικοι κύκλοι...δε συνεργάζεται με κάποιο άλλο γιατρό εδώ κρήτη ο γιατρός σου??έστω για τους υπέρηχους???δε θα είναι πολύ εύκολο να ανεβαίνεις συνέχεια...εκτός αν ανεβαίνεις και κάθεσαι πάνω αρκετές μέρες...

Μακριά από Κρήτη. Παθουσα. Υπέρηχοι και αιματολογικές οκ τις κάνεις από απόσταση. Ωοληψια όχι Κρήτη. Κι εσύ από εδώ είσαι;

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

επίσης.....αν ειναι δυνατόν όλα τα στραβά μαζεμένα...... μου πέτρωσε το μισό δεξί στήθος κ έχω πεθάνει στον πόνο!! δεν βγάζω πολύ γάλα από εκσί τρώει το μωρό κ μετά δεν έχει... κ απορούσα σήμερα γιατί ζοριζότανε από εκεί... τώρα θσρμοφόρα στο στήθος κ σε 30' ξύπνημα για μαλάξεις!! υπέροχα?!?! ελπίζω να περάσεειιιι...

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τατιάνα μου ναι σε κεκλιμένο στρώμα ήθελα να πω. Το έγραψα λάθος, αλλα εκείνη την ώρα και μισοκοιμισμενη το μυαλό υπολειτουργεί. Εμένα μου το πρότεινε η παιδίατρος όταν της είπα πως δεν ρεύεται. Μου είπε να σηκώσουμε λίγο το στρώμα... Έχει στα μαγαζιά ενα ειδικό.

1404299193_202_1.jpg

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Κατερίνα μου περαστικά σου εύχομαι!!! Πω πω τι ταλαιπωρία θα τραβας!!! Γλυκιά μου πινε πολύ νερό και τρωγε γιαουρτακια!!!

Καλά πλέον όταν τραβιέται το μωρό και κλαίει, το στήθος τρέχει συντριβάνια!!! Γιαυτό πνίγεται η μικρή μου και δυσανασχετεί!!!

Έχει γεμίσει γουλιες τον τόπο..... Το κρεββάτι να δείτε. Κάτι έχει δεν μπορεί να είναι φυσιολογικό!!!

Άντρες παιδί μου..... Τατιάνα δινε τόπο στην οργή γιατί θα σε βγάλουν μουρλη!!! Λες και τα παιδιά τα κάναμε μόνες μας!!!! Λες και είναι μόνο δική μας δουλειά!!!

Εγώ γκρινιαζω πάρα πολύ και μου λένε οτι είμαι όλη μέρα μες στα νεύρα....... Την αλλαγή στην ζωή μας πρέπει να την καταλάβω μόνο εγώ;;;

Εγώ Εφη ανασηκωνω όλη την κούνια, βάζω βιβλία απο κάτω, αλλά δεν έχω δει διαφορά στις γουλιες...

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

αχ κορίτσι μου τα ίδια λέω κι εγώ!!! για αυτο το αφηνω κ θα τα πουμε μετά που λένε!!!! ;)

Λοιπόν από τη στογμή που πνίγεται η μικρή σου θα δοκιμάσεις υτή τη στάση κ θα ανακουφιστείς! Ξάπλα ανάσκελα κ πάρε το μωρό πάνω σου στην ευθεια με το σώμα σου κ βάλτο να θηλάσει! Θα δεις τεράστια διαφορά κ στη μικρή κ σε σένα!!! πως κ δε το σκεφτηκα νωριτερα να στο πω?? :/

Διαφημίσεις

Τατιάνα μου κρύες κομπρέσες για να υποχωρήσει το οίδημα... Και λίγο πριν θηλασεις ζεστά επιθέματα και βγάλε λίγο γάλα...

Τασσούλα να μας πεις νέα απο τον παιδίατρο! Να δουμε τι θα σου πει και για τις γουλιές...

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

τις κρυες κομπρέσες μετά?? ή πρώτα βάζω κρύες μετά ζεστό κ μετά θηλάζω?? ήπιε αρκετό ο μικρός έκανα κ μαλάξεις κ σαν να "εσπρωχνα" τα σημεία εκέίνα προς τη θηλή ηρέμησα λίγο αλλά έχει μείνει ακόμα μικρό κομμάτι που είναι πετρωμένο.. τρέχει ο άντρας μου σαν παλαβός να πάρει θήλαστρο γιατι δε μπορέσαμε την προηγούμενη εβδομάδα και εγώ βάζω το "φυσικό" μου θήλαστρο να βοηθήσει την κατάσταση!! ζεστό είχα βάλει θερμοφόρα πάνω σε πετσέτα φυσικά κ στο στήθος αλλά δεν έκανε τίποτα!

Πρώτα κρύες κομπρέσες! Και θυμάμαι χαρακτηριστικά ειχε πει η Πατσούρου σακουλάκια με αρακά επειδή αγκαλιάζουν το στήθος. Λίγα λεπτά πριν θηλασεις ζεστά επιθέματα και με λίγο λαδακι μασάζ για να βγει λίγο γάλα.

Εμείς καλά... πηραμε ρηλαξ αλλα η μπέμπα δεν κάθεται πάνω απο δυο λεπτά... Βασικά δύσκολα κάθεται ξαπλωμένη κάπου, θέλει όρθια...

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Διαφημίσεις

Κοριτσια μου,μπαινω για μια γρηγορη καλησπερα!

Διαβασα μονο πως το Κατερινιω μας εχει ουρολοιμωξη!:rolleyes:

Κοπελα μου γλυκια,περαστικα σου!Να αναρρωσεις γρηγορα και να παρεις τα πανω σου!Ταλαιπωρηθηκες πολυ ψυχη μου γλυκια!

Εμεις πανω κατω τα ιδια!Γαλα ανα μια με 2 ωρες,λιγος υπνος το πρωι,περα δωθε σε μικρη-μεγαλη,γκρινια,κλαματα,αγαπες,αγκαλιες,φιλια,συγνωμες....:D

Μπηκα χθες skype να μιλησω με κολλητες,και εβαλα τα κλαματα!

Και οι γλυκες μου,ερχονται αυριο να με δουν!1,5 ωρα δρομο θα κανουν,ενω το απογευμα δουλευουν.Θεε μου,ποσο ευλογημενη να νιωσω?Δεν ειναι υπεροχες?Τις αγαπω πολυ!

Τα λεμε,ελπιζω το βραδυ!

Φιλια σε ολες!Κουραγιο μανες!Τα λεω και σε μενα!Σ@ατα στα μουτρα μου,δηλαδη!:oops:

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Κοριτσακια μου καλησπερα, εδω ειμαι κι εγω..! Δεν εχω προλαβει να σας γραψω , ετρεχα αλλα σας διαβαζα!

Λοιπον ιστορια: προχτες σταματησε το γαλα μου παλι δευτερη φορα τον τελευταιο καιρο, για σχεδον 24 ωρες. Εγλειφε, εγλειφε η μπεμπα , ενας Θεος ξερει τι εβγαζε και παλι καλα το πουλακι μου ισα-ισα που γκρινιαζε λιγο. εγω να τρελαινομαι. τρωω καλα , πινω υγρα αλλα εκει... ερχεται η γιατρος που εχω, φανατικη του θηλασμου, της το λεω , τη ζυγιζουμε, 1 μηνα το παιδακι ακομα κατω απο το βαρος της γεννησης. ε αρχιζουμε αναγκστικα συμπληρωμα.. δευτερη φορα θα της εδινα, η πρωτη ηταν βγαινοντας απο τη κλινικη οπυ πεθαναμε στους κολικους με μια δοση , τα πηρα με τον παιδιατρο της κλινικης και δεν της ξαναεδωσα. ξεκιναμε λοιπον εκ νεου, δεν το θελει. μου ερχεται γαλα , 2 μερες φτυνει το ξενο, λεω το γλυτωσαμε. τριτη μερα πηρε 30ml , και χτες τεταρτη μερα 60. οκ , νο προμπλεμ, πρεπει να παρει βαρος. ο θηλασμος παντως εκει μονιμος , δεν τον αφηνω...

Ελαααα που ξεκινησαν οι κολικοι... δεν φτανει που λειπει ο αντρας μου κι εχω εδω αναστατωση μανα κι αδερφο, τρελοκομειο, δεν φτανει που κανω εγω ολες τις δουλειες, με το που παω να ηρεμησω αγκαλισα με το αγγελουδι μου στο δωματιακι μας το ομορφο και καθαρο, κλαμαααααααααα... και πονος... πλανταξε... απο χτες συνεχεια αερια.. σαν μεγαλος ανθρωπος... συνεχειαααα.. το λυπηθηκε η ψυχη μου...δεν εχουμε κοιμηθει καθολου... νευρα, να βριζω τα κολογαλατα, αφηστε τα... στο στηθος συνεχεια, οτι ειχα το επινε, ωσπου εκει που ειμαι πεσμενη , κανει μια και πιανει και θηλη χωρις ψευδοθηλη και τρελαινομαι ... δακρυσα...! τελοσπαντων , πηρα αλλη μαρκα ξενο κι ευχομαι να βγαζω γαλα ωστε να μην το χρειαστω το κολοχημικο (ειπε η χημικος)

εμένα τα λοχεια τελείωσαν εδώ κ 3μερούλες περίπου τοτε που μας ρωτγσε η vanz την επόμενη!!! πάλι καλά από αυτό ηρέμησα!!!
κλαίω από τον πόνο κοριτσιαααα

Τατκονουλι ολα με μιση μερα διαφορα τα κανουμε εμεις!!! Συντονισμενες ρολοι ειμαστε ! περασε το στηθακι?

Εμείς καλά... πηραμε ρηλαξ αλλα η μπέμπα δεν κάθεται πάνω απο δυο λεπτά... Βασικά δύσκολα κάθεται ξαπλωμένη κάπου, θέλει όρθια...

Effie πηρα ρηλαξακι της fischer price μεταχειρισμενο μεσα απο εδω απο το φορουμ, 8 ευρω! τελειο αλλα ευτυχως εδωσα λιγα λεφτα γιατι μεχρι στιγμης η μπεμπα δεν.. δεν το θελει, δεν το θελει ! κοριτσια δεν θελει τπτ παρα μονο αγκαλια..

Kiitouli περαστικα γλυκουλα μου !

Τατιάνα πρόσεχε μην σου το γυρίσει σε μαστίτιδα!! Και εγώ μπερδευομαι με τα κρύα και τα ζεστά!! Νομίζω αν σε καίει βάζεις κρύα, ζεστή βάζεις για να μαλακώσει το γάλα να το βγαλεις!! Πήρες θηλαστρο τελικά;;; εμένα απο τότε που ξεκίνησα να θηλάζω δεν βγάζει το θηλαστρο, άλλαξε η θηλή και θέλει φαντάζομαι άλλη χοάνη....

Έχω προσπαθήσει με όλες τις στάσεις θηλασμού, πνίγεται το μωρό δεν κάνουν τίποτα...... Κουράστηκε πλέον να προσπαθεί και να κλαίει και έκλεισε τα ματάκια του. Πατησα και εγώ το στήθος να δω γιατί δεν μπορεί να πιεί....... μιλάμε για συντριβάνια κοντά κοντά και το καθένα να πηγαίνει όπου νάναι.... Τι αλλο θα μου τύχει με τον θηλασμό;;;

Δεν με στηρίζει κανείς όλοι μου λένε οτι είναι απο το μητρικό γάλα και να ντο κόψω.....

Vanz υπομονή και μην στεναχωριεσαι δινε από το δικό σου γαλατάκι όσο μπορείς!!!

Hope τι καλές οι κολλητές σου!!! Μπράβο τους αυτό έχω να πω!!!

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Εφάκι μου ηρέμησα πολύ ευτυχώς!! Να σου πω κρυες κομπρεσε με τον αρακα δεν έκανα γιατί με ρούφηξεεεε ο μικρός κ το ψιλοδειασε κ μετά με ρο θήλαστρο και τις μαλάξεις μασάζ με λίγο πόνο έστρωσα!! Μια απλή ενοχληση έχω! Το πιστευεις ότι κ εμενα ξάπλα δεν ηρεμει?! μόνο όρθιος στην αγκαλια! και πως βολευονται μωρε?!

Μαράκι μου τι υπέροχες οι κολλητούλες σου!!! Να περνάτε έτσι πάντα υπέροχα κ να προσέχει η μία την άλλη!!! Πως περασες τις λίγες ώρες που τις είχες πλάι σου??

Vanz μου πρέπει να τα παιξες κορίτσι μου εσυ!!! Παναγία μου... δε θέλω να θυμάμαι αυτά που πέρασα κι εγώ!!! ηρέμησαν οι κολικοί σας?? Το γιαβρί μου!!! Μακάρι να περάσουν οι κολικοί της γρήγορα κ να ηρεμήσετε!! Δεν ήταν υπέροχη αίσθηση χωρίς θηλή?? αχου τι υπέροχο!!! Όσο για τους δικούς σου κουράστηκα να μιλάω κάπως για άλλους και χωρίς να με ξέρουν θα με παρεξηγήσουν!! αλλά εγώ αν κάποιος μου συμπεριφέρεται έτσι κ δεν σεβεται εμένα κ το παιδί μου τότε και μιλάω άσχημα και δε σέβομαι κι εγώ!!! Χαχαχα πραγματικά εμείς πακέτο πάμε?!?!?! 😆😆😆 όπως κ στη γέννα!!

Τασσουλιτσα.μου γι αυτο αγχωθηκα κ.τρέξαμε να πάρουμε θήλαστρο κ να πιεζω να ποναω κ να δακριζω για να μην γυρισει σε μαστιτιδα κ εκεί να δεις κλάμα!! Ευτυχώς το πρόλαβα!! :) Ηρέμησα ευτυχώς!! Πήρα το swing της medela.. Βγάζει καλά στην αρχή κ μετά μάλλον δυσκολεύεται ή τελειώνει το γάλα γιατί δε βγάζει σταγόνα!! 60μλ έβγαλα το σφαγε κιολας!! έτρωγε όλο το απογευμα!! τεσπα... να δουμε το βραδυ ποσο θα αντλησω!

Κορίτσι μου ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑ!! ότι θέλεις εσύ θα κάνεις!!! αντε τώρα!!! Θήλαζε όσο μπορεί κ όπως μπορέσεις κ αμα δεν αντεχεις κ βλέπεις το μωρό ταλαιπωρειται δώσε ξένο σιγά! αλλά περιμενουμε να μας πεις τι σε ειπε ο γιατρός κ τι αποφάσισες!

Είμαι πολύ χαρούμενη!!! Βαλαμε πολύ καλό βάρος κορίτσια!!! Μέσα σε 20 μέρες που είχε να μας δει ο γιατρός βαλαμε 600 γρ. !!!!:D:D:D μου είπε ο γιατρός οτι το λιγότερο που πρέπει να βάζουν τα βρέφη που θηλάζουν τον πρώτο μήνα είναι 500 γρ. Οπότε εμείς είμαστε πολύ καλά που έβαλε 600 σε 20 μέρες!!! Επίσης πήραμε 5,5 εκατοστά!!! Είμαστε 54 εκ. τώρα!!! Φτου φτου !!

Θα μπω αργότερα να σας πω τα υπόλοιπα γιατί ήρθε ο άντρας πεινασμένος!!!!

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...