Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Ellidr είπε:

Χαιρετώ τις συναγωνιστριες 40+ ούτε εγώ έχω κατάψυξη τρία έμβρυα είχα κι τα έβαλα και τα τρία και έκανα την ζουζου 

Δύσκολο έργο διάλεξα με τους φυσικούς αλλά είμαι απόλυτη ότι μόνο αυτό θέλω και ότι γίνει 

Και αν φυσικά το δεχτεί ο γιατρός μου επειδή θα πρέπει σχεδόν κάθε μήνα αν έχω ωάριο φυσικά να ανεβαίνω Αθήνα από Κρήτη για ωοληψια

Άντε καλή να επιτυχία 

Εσύ έχεις παιδάκι δε θυμάμαι;

Δεν το θυμόμουν ότι είσαι από Κρήτη, από Κρήτη κι εγω. Ναι εχω ένα παιδάκι 4.5 ετών.

πρίν από 25 λεπτά , *Vasoula είπε:

Γειά σου κορίτσι μου!!!!με το καλό να έρθει και το δεύτερο!!η αλήθεια είναι πως είναι ζόρικοι οι φυσικοι κύκλοι...δε συνεργάζεται με κάποιο άλλο γιατρό εδώ κρήτη ο γιατρός σου??έστω για τους υπέρηχους???δε θα είναι πολύ εύκολο να ανεβαίνεις συνέχεια...εκτός αν ανεβαίνεις και κάθεσαι πάνω αρκετές μέρες...

Μακριά από Κρήτη. Παθουσα. Υπέρηχοι και αιματολογικές οκ τις κάνεις από απόσταση. Ωοληψια όχι Κρήτη. Κι εσύ από εδώ είσαι;

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια μου κ καλή Κυριακή!! :)

Εμείς ξημερώσαμε καλά..μ 2ωρα 3 ωρα κοιμόταν κ κοιμήθηκα κ εγώ ψευτοξεκουράστηκα κ πήρα μια ανάσα!! :) εσεις πως πάτε??

Εφάκι μου κ εμένα κάθε εβδομάδα με βλέπει η παιδίατρος για να ζυγιστούμε πιο πολύ! Τώρα μόλις σαραντίσω θα παμε να κάνουμε το 1ο εμβόλιο γιατί θα ταξιδέψουμε κ με το αεροπλάνο κ λου το πρότινε! :) Θα μας δει κιόλας!! :)

Αυταααα..

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα!Τι κανετε?

Εμεις εχουμε ενα υπεεεεεεεροχο πρωινο.Απο τις 11.00 μεχρι τωρα,κλαιμε ομαδικως.Κλαιει η μπεμπα γιατι,πειναει,θελει αλλαγη πανας,ποναει,θελει αγκαλια,στηθος...κλαιει η μεγαλη γιατι με βλεπει να εχω την μικρη,κλαιω εγω γιατι η μεγαλη δεν με ακουει...εφτασε σε σημειο,να κλαιει η μπεμπα και να με σπρωχνει να μην παω στο δωματιο να την παρω.Η συμπεριφορα της ειναι απαραδεκτη.Ναι,ναι..ξερω,ειναι παιδι και μπλα μπλα μπλα....

Και το ωραιο...αρχισε ξαφνικα να πετρωνει το στηθος μου.Ευτυχως εχει ερωτα με το ταμπλετ και με αφησε να αντλησω,γιατι η μπεμπα κοιμοταν,και με το που το βγαζω,ξυπναει και το μωρο,οποτε το ηπιε κιολας!Εβγαλα 60 ml και απο τα 2!Τι να πωωωω...τρομερη ποσοτητα....:(

Και συνεχιζουμε με κλαααμα της μπεμπας και γκριιιιινια της μεγαλης.Η οποια απο το πρωι εχει γα@ηθει να βλεπει τηλεοραση και ταμπλετ.Δεν εχουμε παιξει καθολου γιατι αφενος ειναι η μπεμπα αφετερου δεν θελει.

Πειτε μου οσες εχετε τα 2δευτερα τι κανετε γιατι θα σαλταρω σημερα.Πραγματικα.

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Καλημερα!Τι κανετε?

Εμεις εχουμε ενα υπεεεεεεεροχο πρωινο.Απο τις 11.00 μεχρι τωρα,κλαιμε ομαδικως.Κλαιει η μπεμπα γιατι,πειναει,θελει αλλαγη πανας,ποναει,θελει αγκαλια,στηθος...κλαιει η μεγαλη γιατι με βλεπει να εχω την μικρη,κλαιω εγω γιατι η μεγαλη δεν με ακουει...εφτασε σε σημειο,να κλαιει η μπεμπα και να με σπρωχνει να μην παω στο δωματιο να την παρω.Η συμπεριφορα της ειναι απαραδεκτη.Ναι,ναι..ξερω,ειναι παιδι και μπλα μπλα μπλα....

Και το ωραιο...αρχισε ξαφνικα να πετρωνει το στηθος μου.Ευτυχως εχει ερωτα με το ταμπλετ και με αφησε να αντλησω,γιατι η μπεμπα κοιμοταν,και με το που το βγαζω,ξυπναει και το μωρο,οποτε το ηπιε κιολας!Εβγαλα 60 ml και απο τα 2!Τι να πωωωω...τρομερη ποσοτητα....:(

Και συνεχιζουμε με κλαααμα της μπεμπας και γκριιιιινια της μεγαλης.Η οποια απο το πρωι εχει γα@ηθει να βλεπει τηλεοραση και ταμπλετ.Δεν εχουμε παιξει καθολου γιατι αφενος ειναι η μπεμπα αφετερου δεν θελει.

Πειτε μου οσες εχετε τα 2δευτερα τι κανετε γιατι θα σαλταρω σημερα.Πραγματικα.

Hope μου τι να σου πω καλή μου;;; Κι εγω τα ίδια είχα χτες και προχτές και με ομαδικά κλάματα! Σημερα που ειναι ο μπαμπάς σπιτι ειναι ολα τόσο διαφορετικά....! Χρειαζόμαστε ΒΟΗΘΕΙΑ απο άλλα άτομα να απασχολούν τα μεγάλα μας!!!

Hope μου τι να σου πω καλή μου;;; Κι εγω τα ίδια είχα χτες και προχτές και με ομαδικά κλάματα! Σημερα που ειναι ο μπαμπάς σπιτι ειναι ολα τόσο διαφορετικά....! Χρειαζόμαστε ΒΟΗΘΕΙΑ απο άλλα άτομα να απασχολούν τα μεγάλα μας!!!

Ειπα στην μητερα μου να ρθουν το Σ/Κ μια βολτα και ξερεις τι μου απαντησε?

''Δεν ξερω,θα δουμε''!Αντι να πει,χωρις δευτερη σκεψη,πως θα ρθει,λιγο να αποσυμφορηθω και γω!Το μονο που εκανε ηταν να λεει στον αδερφο μου ποσο κουραζομαι.

Και γω,ευτυχως τ'απογευματα εχω τον αντρα μου,αλλα τα πρωινα,ειναι απιστευτα κουραστικα.Και γ@μω το μου,δε θελω να παραπονιεμαι.

Κλαει παλι η μπεμπα,δεν αντεχω,ουτε καν την μεγαλη δεν εχω προλαβει να ταισω,που να την κοιμησω κιολας.

Δεν αντεχω

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Μαρακι μου δε θα σου πω να ηρεμησεις ή μην βρισεις!! Ξεσπασε καλή μου! Καλα συγνωμη που θα μιλησψ ασχημα για την μητερα σου αλλά δεν ντρεπεται?! Μανα είναι αυτή? τι υπεροχηηη! Να της παρεις βραβέιο ή κανενα δωρακικ για την καλύτερη μητερουλα!! Πραγματικα μου θυμιζει την γιαγιά μου!! Ετσι ηταν κ με την μητερα μου!! για μενα θα επρεπε να ντρεπονται για αυτα που κανουνκ που λενε! Δε τους ζητησες την ψυχη! Χριστέ μου Συγχώρα με! Και εσυ Μαρία μου που μίλησα έτσι αλλά είναι ακριβώς όπως η γιαγιά μου βοηθούσε τις άλλες αδερφες της μάνας μου κ η μανα μου λες κ κατουρησε στο πηγαδι! Ετσι της μιλούσε κ ποτέ μα ποτέ δε βοήθησε! Και από μία εξευτελιστικη στιγμή της γιαγιάς μου η μαμά μου σταμάτησε να της λεει κ καλημέρα! Δηλαδή εκεί θέλουν να καταλήξουν?? και η μητέρα σου δε νιωθει? αυτή τι το παίζει ότι τα κατάφερε πανευκολα κ μόνη της?! Ε ενταξει χέσε μας!! Ουφ...

Αχ ψυχή μου πάλι καλά που εχεις κ τον αντρούλη σου! Να λες ευχαριστώ στον Θεούλη που σου έδωσε τέτοιο άνθρωπο στο πλάι σου!! Εστω και το απόγευμα που σου λύνει τα χέρια να λες πάλι καλά!! Πραγματικά εγώ ωρες ωρες αγανακτώ με κάποιες καταστάσεις με τονάντρα μου αλλά πως με βοηθάει στο παιδί δε λέγετε!! Σήμερα δε κοιμότανεο μικρός το πρβι κ εγω κοντεψα να πέσω κατω απο. Τη νυστα.. Τον πήρε κ με αφησε να κοιμηθώ 2 ωρες! Σωτήριο!!

Για την μεγάλη σου φωναξε λίγο βάλτη λίγο στη θέση της να καταλάβει ότι οι γονείς κάνουν κουμάντο κ δεν θα περασουν τα κόλπα της! Γιατί περί αυτού πρόκειται! Ξέρω εισαι γλυκιά μανουλίτσα κ η καρδούλα σου δε το κάνει αλλά μάλωσε την, κάτι κάνε να συνέλθει... Δεν ειναι σωστό αυτό που κάνει... Μα να σε σπρώχνει μακριά?? αχου το κορίτσι μου ξερω πως νιωθει αλλά ΠΡΕΠΕΙ να συνέλθει!! Τι άλλο να σου πω? δεν τα εχω περάσει για να σου πω αλλά εγώ βλέπω πως ημασταν με τα αδερφια μου! Μια φωνή έβαζε ο μπαμπάς κ σουχα ήμασταν! Τελοσπάντων...τι να πω...... :/ Ελπίζω να ηρέμησες λιγουλάκι κ να ξεκουράστηκες... Η μικρούλα σου με τους κολικούς πως ειναι??

Διαφημίσεις

Μαρία μου δεν μπορώ να σου πω πολλά, παρα μονο ότι πρέπει να στηριχτείς στην οικογένεια σου, στον άντρα σου δηλαδή και να κοιτάξεις να βρείτε τις ισορροπίες σας μακριά απο τα υπόλοιπα αρνητικά, που ειδικά αυτόν τον καιρό δεν σου χρειάζονται και μονο την ψυχική σου ηρεμία μπορούν να χαλάσουν...

Αγάπη εδώ είμαστε... Στον αγώνα οι δόλιες μάνες! Μακάρι όλες μας να έχουμε ενα ήσυχο βράδυ!

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Έφη και εμας μια φορά μας έχει δει ο παιδίατρος και αύριο θα είναι δεύτερη. Και εμας μας είπε στις 30 μέρες. Βέβαια τότε πίναμε μόνο ξένο και ειμασταν πολύ καλά στα γραμμάρια. Αύριο θα σας πω νεότερα!!

Hope μου είναι δύσκολα κοπέλα μου με 2 παιδιά χωρίς βοήθεια. Τι να λέμε τώρα;; και εγώ κάποιες φορές που έχουμε κλάματα και γκρινιες καταφεύγουμε σε ταμπλετ να βλέπουμε παιδικά ή τα Ζουζούνια!!! Δεν γίνεται αλλιώς όταν πρέπει να ηρεμήσει για να φροντισεις το μωρό!!! Εγώ φοβάμαι μήπως καταλάθος κάνει κακό στο μωρό έτσι όπως το χαϊδεύει ή το αγγίζει!! Δεν έχε συναίσθηση!!! Δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο πέρα απο υπομονή....... Μήπως να εστελνες την μεγάλη παιδικό σταθμό;;; θα ηρεμουσες τα πρωινά και το απόγευμα θα είχες τον άντρα σου.

Κορίτσια η μπεμπα με έχει κουράσει απίστευτα απο χθες. Όλο το βράδυ είχαμε κλάματα και θηλασμους!!! Είμαι με μια ωρα ύπνο όλο συνολικά!! Το ίδιο συνεχίστηκε και την μέρα!!! Το πρωί πήγαμε όλη η οικογένεια για καφέ και μετά στο χωριό της μητερας μου εκδρομουλα για φαγητό. Ηταν φοβερά ανήσυχη και με έντονο κλάμα!! Την θηλαζα στο αυτοκίνητο αλλά δεν έλεγε να κοιμηθεί!!! Την έδωσα και πιπιλα στο μαγαζί αλλά μια την έπιανε μια όχι. Κοιμήθηκε τελικά στις 21.30 το βράδυ και δεν έχει ξυπνήσει ακόμα!!! Έκανε πάλι ντο ίδιο, έπιανε και τραβούσε την θηλή και πάλι το ίδιο και έκλαιγε για πρώτη φορά πολύ δυνατά, εσκουζε!!! Μακάρι να ήταν άλμα γιατί δεν θα αντεξω πολλές τέτοιες μέρες-νυχτες.

Επίσης κορίτσια μου κάνει πολλές μα πολλές γουλιες σε κάθε γεύμα!!! Παρόλο που την κραταω πολύ ώρα!!!

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Αγάπη μου πως πάνε τα πργματα?? είστε καλά??

Τασσουλα μου μακάρι να ήταν άλμα... ξέρω ποσο δύσκολο ήτανε για σένα.. κρίμα πουυδυσκολευτήκατε τόσο πολύ κδε χαρήκατε την έξοδό σας... :( Πως είστε τώρα?? Κοιμήθηκε καθόλου??

Εμείς κορίτσια 1 ώρα έχουμε κοιμηθεί από τις 11:30! Υπέροχα?!? :/ δεν μπορώ να πω βγήκαμε με τον άντρα μου κατά τις 10+ πήγαμε για ενα ποτάκι στα γρήγορα κ γυρίσαμε γιατί ξυπνησε ο μικρός!! Κ ο άντρας μου με έβγαλε έξω από τα ρούχα μου μετη συμπσριφορά του!! Έλεγε χαζομάρες και πολλά ακόμα μπροστά στη μητέρα μου, εγώ θήλαζα κ ήρθε κ κολλησε πάνω μου πειραζε εμένα κ το μωρό! Κόντεψα να τον βρίσω! άλλη φορά λέω δε βγαίνουμε για ποτό! :@ Γρρρ...

Σήμρρα το μικρό έχεσε 3 φορέ τον πατέρα του!! το καταφχαριστήθηκς το μικρό μου!! χαχα!!! εμένα δε κάνει άλλη δουλειά από το να με κατουράει!!! Τώρα πάλι κατουρημένη είμαι!! Άντε λέω να θηλάσει παλι να κοιμηθέι να αλλάξω μπας κ κοιμηθώ κι εγώ!! εχει πιάσει κ ο αντρας μου το κρεβάτι διαγώνια!!!! αμαααααν!!!! θα τον πετάξω απο το κρεβάτι!!!!!!! χαχα!!! δν ειναι για μενα οι έξοδοι τόσο αργά.... βλέπω την κατάληξη!!!!

Τελοσπάντων...κατα τα άλλα σχετικά καλά... ο μικδός όλη μέρα έκλεινε 2ωρα μόνο... ξανα γυδισαμε λίγο σε εκείνα τα ωράρια... ελπίζω πάλι να γυρίσουμε έστω στα 3ωρα!!

Οι υπόλοιπες που ειστε κοπέλες μου!?! vanz,kitty,neraidoyla,mariren,hope,marypopins,magda,afroditoula??? ποιες ξέχασα?!?!

κοριτσια μου τι κανετε;; μπαινω στα πεταχτα. ολο το πρωι και το μεσημερι ημουν στο νοσοκομειο,. εχω ουρολοιμωξη. εφτασα 40,3 πυρετο.. τα εχω φτυσει και εγω και η μανα μου η οποια κραταγε τον μικρο οσο ελειπα και δεν ησυχαζε.. τωρα εχω 39,3 και θηλαζω μετα το ξενο γισ να ηρεμησει μηπως κοιμηθουμε..

θα επανελθω μολις συνελθω.. κουραγιο σε ολες!

dogdogard20151021_8_My%20child%20is.png

Διαφημίσεις

Εμείς κοιμηθηκαμε σχεδόν 5 ώρες σερί, ευτυχώς ξεκουράστηκα!!! Το στήθος μου πέτρωσε, έφαγε η μικρή αλλά είναι ακόμα φουσκωμένο..... Λέω να βγάλω λίγο με το θηλαστρο τι να κάνω;;

Τατιάνα σου βγήκε ξινό το ποτακι με τον σύζυγο;; ο άντρας σου γιατί είχε τέτοια συμπεριφορά;; ο μικρός σου σε ταλαιπωρεί γλυκειά μου!!

Προσπαθώ να ρεψω το μωρό και έχει ξεραθεί στον ύπνο..... Πάλι θα την αφήσω και θα κάνει γουλιες.... Στην αγκαλιτσα μου δεν κάνει ποτέ!!!

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Τατιάνα με τα λοχεία τελειωσες;; εγώ ακόμα!!!

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

ωχ Κατερινάκι μου περαστικά να είναι!! ποπο.. τι ταλαιπωρία!! Ευχομαι κι εσύκ το μικράκισου όσο κ η μητέρα σου να ξεκουραστείτε σιγά σιγά!

Τασσούλα μου τι τυχερή!!!! Να βγάλεις με το θήλαστρο οπωσδήποτε μην αρχίσει σε πονάει, κ πετρωσει τσλείως! εμένα τα λοχεια τελείωσαν εδώ κ 3μερούλες περίπου τοτε που μας ρωτγσε η vanz την επόμενη!!! πάλι καλά από αυτό ηρέμησα!!! Καλά εσυ ακόμα??? Κάνεις δουλειες?? σηκώνεις βάρη?? Το ρέψιμο κ εμένα με ταλαιπωρεί ιδίως το βράδυ οπότε κ σιγά σιγά το κόβω!τον βάζω κ κοιμάται στο πλάι κ οταν ξυπνάει κτον πέρνω αγκαλιά ρίχνει έναδυνατο λες κ ενήλικας!! χαχα! Ο άντρας μου δε ξέρω γιατί έχει τέτοια συμπεριφορά... αρχικά πιστεύει οτι ειναι ακομα ελευθερος κ χωρίς παιδί κ θέλει κάθε μέρα να έίναι έξω για καφσ ή ποτά με τους φίλους του, να τρωει απο εξω κτλ... δε λογαριάζει τα εξοδα, εγώ γίνομαι ο μπαμπούλας κλασσικά κ στερουμαι εγώ κ αυτός περνάει καλά.. τώρα το βράδυ φυσικά δεν έχει ανοίξει μάτι το μωρό δεν έχει κοιμηθεί κ κλαίει από την ωρα που εγραψα το προηγουμενο ποστ κ ο αντρας μου το χαβά του! ροχαλητό στο φουλ πέρνει την κουβσρτα απλώνεται... δεν αντεξα του έδωσα κ μία κλωτσιά!!!!! ε μα πια... υπομονη υπομονη αλλά δε γίνεται άλλο!!! ξέρεια πόσες φορές θέλω να ξεκινήσω καβγά αλλά λέω όλοι θα λένε ότι ειναι από τις ορμόνες κ θα έχω άδικο κ έτσι δε το κάνω... φάρμακα θα χρειαστώ στο τέλος με τόσα που καταπίνω... :/

Εφάκι στην ανάκληση εννοείς με λίγο σηκωμένη την πλατούλα?? επιτρέπεται?? :/ γιατί νομίζω κ μαξιλαράκι δε κάνει να έχει γιατί η σπονδυλική πρέπει να είναι σε ευθεία θέση! Άμα επιτρέπεται να το κάνω κ εγώ γιατί πολλές φορές σα να βγάζει κ εμενα γουλίτσες!!

Από ότι σας είπα ο μικρός δε κοιμήθηκε καθόλου!! τον εχω καθαρό (τον έχω αλλάξει ισαμε 3 φορές) τον έχω ταισμένο αλλά φυσικά ξυπνάει κ πάλι τρωει!!! σκεφτειτε μόνο του αφήνει το στήθος αλλά μόλις τον βάζω στην καλαθούνα τσουπ ξανα κλαιει!! ε αμαν... δε μπορώ... τι να τον κάνω?? :/ δυστυχώς σημερα δε μπορω να τον κοιμήσω στο στήθος κ ξάπλα στο κρεβάτι μαζί μου γιατί με τον άντρα μου χαίρι δε θα δω.... οπότε καμία πρόταση?!?!?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...