Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Ellidr είπε:

Χαιρετώ τις συναγωνιστριες 40+ ούτε εγώ έχω κατάψυξη τρία έμβρυα είχα κι τα έβαλα και τα τρία και έκανα την ζουζου 

Δύσκολο έργο διάλεξα με τους φυσικούς αλλά είμαι απόλυτη ότι μόνο αυτό θέλω και ότι γίνει 

Και αν φυσικά το δεχτεί ο γιατρός μου επειδή θα πρέπει σχεδόν κάθε μήνα αν έχω ωάριο φυσικά να ανεβαίνω Αθήνα από Κρήτη για ωοληψια

Άντε καλή να επιτυχία 

Εσύ έχεις παιδάκι δε θυμάμαι;

Γειά σου κορίτσι μου!!!!με το καλό να έρθει και το δεύτερο!!η αλήθεια είναι πως είναι ζόρικοι οι φυσικοι κύκλοι...δε συνεργάζεται με κάποιο άλλο γιατρό εδώ κρήτη ο γιατρός σου??έστω για τους υπέρηχους???δε θα είναι πολύ εύκολο να ανεβαίνεις συνέχεια...εκτός αν ανεβαίνεις και κάθεσαι πάνω αρκετές μέρες...

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Κοριτσια μου καλημερα!Πως ειστε?Πως περασε η νυχτα?

Εμεις καλα!Το βραδυ την επιασαν παλι κολικοι,και το καημενο,ενω κοιμοταν,τσιριζε,εκλαιγε!Το ιδιο εκανε και απο τις 3.00 εως τις 5.30 τα ξημερωματα!Εκανε πολλα κακα,εχεσε και μενα και τα ριχταρια(:tongue:),και μετα κοιμηθηκε!

Τασουλα μου,πως τα πηγατε καλη μου?

Τατιανα μου,ευχομαι σημερα να ειναι καλυτερη η μερα!

Ελα βρε,αλμα αναπτυξης?Ξερω πως το πρωτο αλμα αναπτυξης ειναι κοντα στην 5η βδομαδα!Οσο μπορεις υπομονη!Παρε και θηλαστρο,εαν ειναι να εχεις τοσο γαλα και να παθεις καμια φλεγμονη!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!!!

Ευχαριστώ κορίτσια για την στήριξη μόνο εσείς με καταλαβαίνετε!!

Χθες το βράδυ όπως και κάθε βράδυ ειμασταν πολύ καλά!!! Έφαγε στις 12 μετά στις 3.30 μετά στις 6 και τώρα στις 9.15 . έτρωγε για 5 με 10 λεπτά και μετά ξερενοταν!!

Θα επανελθω!!!

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Ξερω γω?! Έτσι με είπε η γιατρός...! Και η αλήθεια ειναι ότι με αυτά που διάβασα γι αυτό συμφωνω οτι περνάμε τέτοια φάση! Ητανε τωρα να πεταχτώ στα κτελ να πάραλάβω μια φιλη μου κ ενώ κοιμόταν μόλις ξεκίνησα να ντυνομαι ξύπνησε ουρλιαζε, τον εβαλα στομστηθος ηπιε 5', τον άλλαξα κ ηρέμησε! Φυσικ΄α δεν κοιμηθηκε ξανα κ φυσικά εγώ δε πήγα πουθενά! Ειναι το αγχος αποχωρισμού που του δημιουργειται μάλλον... μαρία μου ξέρεις περισσότερα γι αυτό το θέμα?! Αν ναι για πες... Περνάμε ΟΟΟΟΟΛΑ τα άλματα ανάπτυξης που λένε ή κάποια? Και είναι ακριβώς στις βδομάδες που λέει κ όλη τη βδομάδα? εμείς ειμαστε 4 εβδομάδων και 2 ημερών αν μετραω σωστά.. Γιατί το περνάμε? πάντως μπορεί να μην κοιμάται αλλά σημερα δεν θελει να ειναι συνεχεια αγκαλια!

Χαχα σας εχεσε τα ριχταρια?! Χαχαχα!! Από κατω δε βαζεις σελτεδάκι?! Αχου το γιαβρι μου πονουσε κ κοιμοτανε..... :( ποσο στενοχωριεμαι..... :(

Τασσουλίτσα μου μια χαρα φτου φτου!

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!

Τι κανετε;; Σας θαυμάζω οσες ειστε με το μωρό συνέχεια στο στηθος και χορταίνει απο εσας!! Εμεις ημασταν και το βραδυ σχεδον 2 ωρες και σημερα 2 ωρες και ηπιε και συμπληρωμα 60ml τη μια και 75 την αλλη!

Εγω μαλλον δεν κάνω για μάνα.. ή τουλάχιστον απο τοσο μωρό.. δεν εχω αντοχές! Περιμένω τωρα να κοιμηθει να κοιμηθώ και εγώ!

Πειτε κανενα ροφημα εκτος απο μπυρα για να αυξηθεί η παραγωγή...

Μαρια μου απλά νιώθω ότι τον θηλάζω αρκετά και οτι και να κάνω δεν του φτάνει οτι του δινω!Τον βαζω στο στηθος τον αφηνω οσο θελει.. οταν ξεκινησει τις μπουνιες και την γκρινια και δω οτι δεν πιανει με τιποτα δινω ξενο.. και μαλιστα αραιωμένο λογω της διαροιας που εχει το παιδί...

Εχω ακομα λοχεια και μου ειπε ο γιατρος αν καταφερω να παρω δειγμα για γενικη ουρων χωρίς αιμα μέσα να τα πάω για εξεταση.. αλλα δεν ειμαι μαγος :tongue:

Να σου πω.. μην τρελαθείς για τα ριχτάρια τωρα και ξεκινησεις ολο το σπιτι με τον ατμοκαθαριστή, ναι;; :tongue::tongue::tongue:

Φιλησε μου τη μικρουλα με τους κολικους και ευχομαι να περάσουν συντομα!

Τασσουλα μου αν κρινω το πόσο συμπληρωμα τρώει, το παιδάκι μου όντως πειναγε (τελικά πονάει αυτο και μονο που το λες) Τωρα για το δικό σου δεν ξέρω.. Εγώ θα σου ελεγα να κανεις ενα τηλέφωνο, να εξηγησεις ολο το ιστορικό και να σε συμβουλέψουν.. Μια χαρα μου φανηκε η κυρια που το σηκωσε και προσεκτική.. ζητησε να μαθει ολο το ιστορικο!!

Τατιάνα μου αλήθεια δεν ξέρω τι να κάνω.. βλέπω το παιδί μου οτι μετα απο 2 ωρες θηλασμου πεινάει, βλεπω οτι πινει αβερτα το ξενο, βλέπω το στηθος μου που δεν εχει πολυ γαλα και και δεν ξερω τι να κάνω!! Σαν βαρος οταν παιρνουμε συμπληρωμα παιρνουμε πολυ.. φτασαμε 3830 αλλα μονο στη μεικτη διατροφή.. στον αποκλειστικο θηλασμο δεν παιρνει.. επισης μου ειπε οτι ισως οι διαροιες ειναι αντιδραση του εντερου που δεν τρεφεται απο εμενα καλα, και εχω τρομοκρατηθει!!

ΜΕχρι να παρεις θηλαστρο κανε αποσυμφόρηση με το χερι κοπέλα μου να μην σου πετρωνει το γάλα!!!

dogdogard20151021_8_My%20child%20is.png

Καλημέρα κοριτσακια!

Τελικά η χθεσινή μέρα ήταν περίεργη για όλες... Κάποιος πλανήτης θα ήταν ανάδρομος!

Εμείς χθες απο το μεσημέρι και μετα θηλαζαμε συνέχεια και όταν την έπαιρνε ο ύπνος ξυπνούσε στο 20λεπτο... Μετα το τελευταίο γεύμα κοιμήθηκε για 5μιση ώρες... Σκεφτόμουν πολυ να την ξυπνήσω αλλα σκεφτόμουν πως αν πεινούσε η διψούσε θα ξυπνούσε μόνη. Ξύπνησε το πρωί έφαγε ικανοποιητικά και μετα σηκώθηκε παλι στο 4ωρο... Δεν της εχω δώσει συμπλήρωμα δυο μέρες τώρα και φαίνεται ότι πρέπει να τρωει ικανοποιητικά αφού δεν μου δείχνει σημάδια πείνας...

Τατιάνα μου ελπίζω να κοιμηθείτε σήμερα... Αφού κι εσείς ήσασταν όπως εμείς χθες λογικά θα κοιμηθεί περισσότερο σήμερα...

Τασσούλα μου σε διάβαζα και ένιωθα ενα σφήξιμο... Χαίρομαι που σήμερα ειναι καλύτερη μέρα... Μην ξεχνάς, καλή ψυχολογία μαμάς=ευτυχισμένο μωρό, ο,τι κι αν σημαίνει αυτο αποκλειστικός θηλασμός η ξένο...

Κατερίνα μπερδεύτηκα κι εγώ με ολα αυτά που σου είπαν... "άκου" το μωρό σου και τις ανάγκες του... Αν θέλει συμπλήρωμα δώσε συμπλήρωμα και μην νιώθεις άσχημα αν δεν ακολουθήσεις τον αποκλειστικό τελικά...

Αγάπη περαστικά στην κορούλα σου και μακάρι καθε μέρα που έρχεται να ειναι καλύτερη απο την προηγούμενη!

Μαρία μου οι σταγόνες για τους κολικούς δεν βοηθάνε τελικά; Κι αυτο με τα κακάκια τόσο δα μικρουλικα πως καταφέρνουν και τα κάνουν ολα χάλια;!! Χαχαχαχα κι εμένα προχθές απο τα νεύρα της που την άλλαζα τα εκτόξευσε στην μπλούζα μου και μετα στο παντελόνι μου!! :-P

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

Ευχαριστώ κορίτσια για την στήριξη μόνο εσείς με καταλαβαίνετε!!

Χθες το βράδυ όπως και κάθε βράδυ ειμασταν πολύ καλά!!! Έφαγε στις 12 μετά στις 3.30 μετά στις 6 και τώρα στις 9.15 . έτρωγε για 5 με 10 λεπτά και μετά ξερενοταν!!

Θα επανελθω!!!

Τασουλα μου,ποσο χαιρομαι που ειστε πιο καλα!Ευχομαι να συνεχισετε το ιδιο και την υπολοιπη μερα!Να ξεκουραστεις και συ λοιπον,οσο ειναι εφικτο,λογω της μεγαλης σου!

Η θηλη ειναι λιγο καλυτερα?

Τatkono μου,πως ειναι ο μπεμπακος μας σημερα?

Ειστε κοντα στις βδομαδες,οποτε ειναι αλμα αναπτυξης!Διαβασε εδω τις βδομαδες και τι περιπου ειναι,για να μην σε μπερδεψω εγω!Παντως τα περνουσε και η δικια μου και ολα γενικως τα παιδακια/μωρακια!

http://gunaikakaimama.blogspot.gr/2014/08/blog-post_80.html

Εννοειτε πως βάζω σελτεδάκι από κάτω,όμως,σηκώνοντας τα ποδαράκια της για να βάλω την πάνα από κάτω,τα εκτοξευσε!:tongue:!!!Και ηταν γύρω στις 4.00 τα ξημερώματα!Με το μάτι να κλείνει!:D:D

Κατερινα μου?

ΕΙΣΑΙ ΣΟΒΑΡΗΗΗΗΗΗΗΗ?Τι παει να πει δεν κανεις για μανα?Μια χαρα,υπεροχη και γλυκητατη μανουλα εισαι!Δηλαδη,επειδη αναγκαστηκες να δωσεις συμπληρωμα,παει να πει πως δεν εισαι καλη μανα?

Καλα καλε,εγω τοτε πρεπει να χαθω απο προσωπου γης!Που την 1η μου κορη την θηλασα μονο 3 μηνες και με την 2η το παλευω,και δινω ακομη συμπληρωμα!

Σε παρακαλω,μην ξανακουσω τετοια κουβεντα!Χαζουλα!

Με εκανες και γελασα παντως για τον ατμοκαθαριστη!ΧΑΧΑΧΑΧΑ!Οχιιιι,δε θα βαλω!Ενα πλυντηριο και πολυ ηταν!Χιχιχι!

Εφακι μου,μια χαρα τα πατε!Ειμαι σιγουρη,πως εαν πεινουσε θα αναστατωνε τον κοσμο!Εφυγαν οι δικοι σου?Εαν ναι,πως σου φανηκε που ειστε οικογενειακως?

Οι σταγονες φαινεται να εχουν δραση,μιας και οι κολικοι δεν δειαρκουν το ιδιο,αλλα και παλι θελει χρονο για να ηρεμησει!Τουλαχιστον κανει πιο ευκολα κακα της,και μαλιστα ποσοτητα!

Χαχαχαχα,επαθες το ιδιο?Δεν εχει πλακα?Εγω να πω την αληθεια,το χαιρομαι,η μαζοχα,γιατι ξερω πως ανακουφιζεται!Τρελο?Χιχιχι!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Τι έγινε βρε κορίτσια συνεννοημενα είναι τα μωρά μας;;; της αλλαζα πάνα και εκεί που σκουπιζα εκεί έβγαζε.... Μέχρι που έγινε η έκρηξη και τα έκανε όλα χάλια, το σελτεδακι, την μπλούζα μου, τα ρούχα της και το χαλί κοντά κοντά!!! Πάει το χαλί!!

Πήγαμε βόλτα με τον άντρα μου και την μεγάλη για καφέ με φίλους!!! Το είχα τόσο ανάγκη!!! Θα έπαιρνα και το μωρό αλλά ήθελε συνέχεια στήθος οποτε και δεν θα με άφηνε και που θα θηλαζα;;; το άφησα στην μάνα μου με ξένο γάλα. Έφυγα στις 12.30 και γυρισα στις 3. Κατά τις 2 η μικρή ήπιε 80 γρ ξένο!!! Κορίτσια ενιωσα χάλια που το μωρό μου ήπιε ξένο μετά από τόσο πόνο και κόπο αλλά είχα ανάγκη να βγω έξω, να βαφτω και να δω λίγο κόσμο!!! Όταν γύρισαν έκανα άντληση έβγαλα πάλι 45 μλ και το έχω στο ψυγείο. Θα το δώσω το απόγευμα αν πάλι κάνει τα δικά της!!! Πάντως εκτός απο την ώρα της βόλτας όλη την άλλη ώρα είναι στο στήθος και μάλιστα δεν θέλει στάσιμη αλλά να κάνουμε βόλτες!!!

Τατιάνα το άλμα ανάπτυξης το οποίο θα το περάσουμε και εμείς οπου νάναι ρουφαγε όλη την ώρα ή πιπιλιζε;;; τι έκανε δηλαδή;; σήμερα πως είστε;;;

Κατερίνα μην λες βλακειες δεν έχει καμία σχέση ο θηλασμός με την μητρότητα αν είναι δυνατόν!!! Η καλή μανούλα φαίνεται απο άλλου όχι απο τον θηλασμό!!! Είσαι πολύ καλή μανούλα και ούτε να το ξανασκεφτεις αυτό!!!

Εγώ αυτό το όλες έχουμε γάλα το ακούω βερεσε!!! Όλες έχουμε γάλα ναι, αλλά καποιες έχουν πιο πολύ. Μια φίλη μου έβγαζε 200μλ γάλα με το θηλαστρο απο την πρώτη βδομάδα και μόνο με το θηλαστρο γιατί δεν έπιασε ποτέ θηλή το μωρό της. Έβγαζε τοσο πολύ που το πέταγε. Αυτή το μόνο ερέθισμα που είχε ηταν από το θηλαστρο όχι απο το μωρό. Οπότε ναι αυτή είχε γάλα που έφτανε και περίσσευε. Τι παραπάνω έκανε απο εμάς δηλαδή που παιδευομαστε σταγόνα σταγόνα να ταισουμε το μωρό;; ναι λοιπον όλες έχουμε γάλα όχι όμως το ίδιο, αλλες έχουν λίγο και αλλες πολύ!!!

Εφη μου μια χαρά, Άκου το μωρό σου, θα σε καθοδηγήσει για το τι χρειάζεται!!!

Τατιάνα το άγχος αποχωρισμού ξεκιναει λίγο πριν κλείσουν ενα χρόνο!!! Είναι πολύ μωρό για να έχει άγχος αποχωρισμού. Μήπως εννοεις κάτι άλλο;

Κορίτσια η θηλή μου είναι πολύ καλύτερα και μπορώ να πω οτι είναι μια καλή μέρα!! Όπως είπα δεν με νοιάζει να είναι όλη μέρα στο στήθος, φτάνει να μην ποναω!!!

Λοιπον χθες πήρα τον παιδίατρο και του είπα να μας κλείσει ραντεβού γιατί νομίζω οτι δεν παίρνει το βάρος που πρέπει και δεν τρώει καλά!!! Με ρώτησε πόση ωρα κοιμάται μετά τον θηλασμό. Του είπα οτι θηλαζουμε αστατες ώρες και επέμεινε για το πόση ώρα κοιμάται!!! Του είπα συνήθως 3 ώρες μπορεί και 2. Μου είπε οτι αυτό πάει να πει οτι χορτενει. Σημασία έχει λέει να μην ξυπνάει μετά απο λίγο πάλι να θηλασει. Του είπα οτι συνήθως τα βράδια πίνει για 5 το πολύ 10 λεπτά και μου είπε δεν έχει σημασία αν μετά κοιμάται και δεν ξυπνάει!!! Βέβαια έχουμε και μέρες που μπορεί να θέλει μετά απο λίγη ώρα πάλι στήθος!!! Την Δευτέρα θα δούμε τι θα μας πει. Πιο πολύ θορυβήθηκε για τις γουλιες που κάνει και μήπως επηρρεάζουν την ανάπτυξη της!!!

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Κατερινάκι μου γλυκό μην λες χαζομάρες κ μη το ξανα ακούσω αυτό από εσένα κ καμία άλλη εδώ μέσα!! Αν είναι δύνατον!!! Δηλαδή αν φαινόντουσαν οι μητρικές ικανότητες από αυτό τότε φέξε μου κ γλίστρεσε καλή μου!!! χαχα!!! Μην σε πιάνει αυτό το κακό τώρα κ κατηγορέίς τον εαυτό σου!!! Κάποιες όπως είπε η Τασσούλα είναι προικισμένες κ ο Θεός τους δίνει το γαλατάκι κ το στήθος να το ταισουν το παιδάκι τους κ άλλεςτις χαρίζει με άλλα προτερήματα!!! ;) Και το ξένο μια χαρά είναι καλή μου!! κι εμείς με ξένο μεγαλωσαμε!! Μη σε πέρνει από κάτω!!!

Εφάκι μου εσείς μια χαρα κοιμηθηκατε κιόλας!!! εμείς ακόμα κ το βράδυ μόνο 4 συνολικά κ την ημλερα μιση!! οπότε δε το λες κ ύπνο!!! Σήμερα μέχρι στιγμής έχει κοιμηθεί 3 δυωράκια!! ευτυχωωωωως!!!!

Μαρία μουυυ ποπο τέτοια ώρα σε έκανε γκέλες?!?!? ποποοοο!! πικρα!! Ευχαριστώ για το άρθρο θα το διαβάσω!!

Τασσούλα μου τι τελεια που βγηκατε!!!! :) να το κανετε πιο συχνα!! δε πειράζει να δινεις κοπέλα μου!! :) Να δινεις που κ πουνα ξεσκας!!! Καινα κταλήξεις κ εκεί είπαμε......και εμείς με ξένο μεγαλώσαμε!! ;)

Και ρουφαγε κ πιπίλιζε! και η γιατρός μου είπε να μην τον ενοχλώ...Δηλαδή δεν ηρεμουσε εκλαιγε όταν τον αφηνα κάτω και τον κρατουσε κάποιος άλλος... ήθελε συνεχεια να τρώει να έίναι στο στηθος κ ας μην τρώει! Να ξαπλώνει αγκαλια μου και να με κοιτάει.. αυτό!!Όλη την ωρα αγκαλιά!!! για τον αποχωρισμό έτσι διάβασα κ το είπα!!! Θα διαβασω τωρα το αρθρο που μ έστειλε η Μαρία κ βλέπουμε!! Πάντως κ σήμερα που πήγα να φυγω για 20' ξύπνησε κ έκλαιγε γοερά... μετά τον θηλασα 5' κ κοιμήθηκε!!!! τι να σας λέω!! χαχα!! ελπίζω πάντως να μην το παθαίνουμε σε κάαααθε βδομαδα που λένε αλλά να έίναι κρίσεις δηλαδη μία τώρα κ μετά ακόμα δυο φορες...?!?!?

Καλύτερ είμαστε ευτυχώς!! Μπορεί να μη κοιμάται πολύ αλλά 2 ώρες είναι 2 ώρες!!! 😆😆 Θα δούμε την εξέλιξη!!!

Κορίτσια μου καλησπέρα και καληνυκτα!!!

Ειμαι πολυυυυ κουρασμένη σημερα έμεινα όλη Την ημέρα μόνη μου με τα μωρά μου και τα έχω παίξει... Ελπίζω σε μια πιο ξεκούραστη ημέρα αυριο!

Σας πονάει κι εσάς η λεκάνη και η μέση σας;

Μαρία μου οι δικοί μου πηγαινοέρχονται. Όταν έχει ρεπό ο σύζυγος φεύγουν για να μας αφήνουν μόνους. Καλά τα πάμε όταν μένουμε μόνοι τα καταφέρνουμε, βέβαια όταν ειναι και η μαμά εδώ νιώθω καλύτερα μιας και ειναι η δουλεια της και ξέρει κατι παραπάνω...

Τατιάνα μου δηλαδή σου είπε ότι όταν πιπιλίζουν απλα να τα αφήνουμε μέχρι να βαρεθούν;...

Τασσούλα μπράβο που βγήκατε βολτούλα. Ελπίζω να γεμίσατε λίγο μπαταρίες! Ενθαρρυντικό αυτο που σου είπε ο παιδίατρος για τις ώρες που κοιμάται...

Κορίτσια πόσες επισκέψεις σας έκαναν οι παιδίατροι μέχρι να σαραντησετε;; Εμάς μας είδε μια εβδομάδα αφού βγήκαμε απο το μαιευτήριο και είπε μετα στον ενα μήνα, αλλα φοβάμαι μήπως ειναι πολυ αργά;...

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου καλησπέρα και καληνυκτα!!!

Ειμαι πολυυυυ κουρασμένη σημερα έμεινα όλη Την ημέρα μόνη μου με τα μωρά μου και τα έχω παίξει... Ελπίζω σε μια πιο ξεκούραστη ημέρα αυριο!

Σας πονάει κι εσάς η λεκάνη και η μέση σας;

Αχ ναι! Και η πλάτη πολύ και οι ώμοι....

Καλή ξεκούραση!!! Να πάρεις δυνάμεις!

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Άμα σου αφήσει το στήθος το μωρό το βγάζεις... διαφορετικά κ να πιπιλίζει "κατεβάζει", πέρνει ερευίσματα το στήθος και καταλαβαίνει ότι πρέπει να βγάλει κ άλλο γάλα.. Γι αυτό και δεν το αποχωριζουμε απο το στήθος με το ζόρι, και ΔΕΝ δίνουμε δικό μας αντλημένο γιατί δεν θα μάθει το στήθος να κατεβάζει και την καινούρια ποσότητα για να ικανοποιήσει τις νέες καταστάσεις κ τις νεες ανάγκες.. Σήμερα μπορεί να είναι πιο ήρεμος αλλά πάλι 1.5-2 ώρες κοιμόταν... :/

Καλή ξεκούραση Αγάπη μου!! Εμένα και η μέση κ η πλάτη κ οι μυς στην ωμοπλάτη!! Πόσο θέλω ένα μασάζ!!

Κορίτσια καλησπέρα! :)

Τώρα που σας διάβασα είδα ότι η χτεσινή μέρα ήταν για όλες μας πολύ δύσκολη! Να πάει και να μην ξανάρθει!

Εγώ ακόμα δεν έχω συνέλθει! μόλις τον έβαλα για ύπνο και ελπίζω και εύχομαι να έχουμε μια καλή νύχτα! Γιατί χτες ήταν απο το πρωί ξύπνιος και όλη μέρα αγκαλιά! Μόλις τον έβαζα κάτω κοκκίνιζε απο το κλάμα και τρέχανε τα δάκρυα!!!! Εγώ ήμουνα πεσμένη αλλά προσπαθούσα να μην το σκέφτομαι αλλά όταν έκλεινε τα μάτια του για 5 λεπτά τα δάκρυα δεν μπορούσα να τα συγκρατήσω και πάλευα να συνέλθω και ο άντρας μου στον κόσμο του με τα προβλήματα του και μετά απο έναν καυγά συνήλθε!!!! Μερικές φορές ξεχνάω ότι έχω γεννήσει μόνο πριν δύο μήνες!

Ο μικρός χτες το βράδυ μου έκανε και χουνέρι με το γάλα. Τον έβαλα στο στήθος και αφού έφαγε τον σήκωσα να ρευτεί και ήταν η πρώτη φορά που έβγαλε όλο το γάλα που είχε πιει γίναμε χάλια και εγώ και αυτός που ότι τον είχα μπανιάρη! Γουλιές μου βγάζει απο την αρχή και ο παιδίατρος μου έχει πει ότι οι γουλιές δεν μας ανησυχούν αρκεί να μην βγάζει όλο το γάλα! Τώρα πως το μετράς αυτό δεν το κατάλαβα ποτέ! Επειδή όμως σκέφτηκα ότι μπορεί να τον πείραξε κάτι που είχα φάει εγώ την νύχτα του έδωσα ξένο αλλά το έβγαλε και αυτό! Στο τέλος τον πήρα στο κρεβάτι και τον έβαλα στην μέση γιατι δεν άντεχα άλλο όρθια! Συν της άλλης δεν έχω τελειώσει ακόμα και νιώθω πολύ κουρασμένη! Φυσικά σήμερα κοιμόταν την μισή μέρα αλλά δεν μπορούσα εγώ να ξεκουραστώ!

Αυτό που είδα είναι ότι χτες μου έκανε και πράσινα κακά! Σήμερα αρχίσαν να ξαναφτιάχνουν. Ο παιδίατρος που τον πήρα μου είπε να τον παρακολουθώ μήπως ήταν τυχαίο και αν συνεχίσει θα το δούμε. Μπορεί μου είπε να φταίει και το έντερό που γιατί μάλλον αλλάξανε χρώμα επειδή αλλάζει ph και μπορεί για αυτό να ήταν αδιάθετος χτες. Σήμερα ευτυχώς ήταν μια καλύτερη μέρα και ελπίζω έτσι να συνεχίσουμε, χωρίς γκρίνια και με τις συνηθισμένες γουλιές μας να μην αγχώνομαι και εγώ!!!!

Ποια μέση και ποια πλάτη κορίτσια νομίζω ότι δεν υπάρχουν πια! Το βράδυ μόλις ξαπλώνω στο κρεβάτι νιώθω ότι μουδιάζω απο την ανακούφιση! Αφήστε τα χέρια μου που έχουν αρχίσει να μουδιάζουνε και ήμαστε ακόμα στην αρχή! Δεν τα πάω και καλά με την γυμναστική και όλοι οι μύες μου είναι τελείως αγύμναστοι. Εκεί που τα φτύνω τελείως είναι όταν βάζουμε μουσική και χορεύουμε! :) Αλλά και μόνο για το βλέμμα του που το περιμένει πως και πως και το απολαμβάνει όλα τα άλλα τα θεωρώ τίποτα!

Hope μου εγώ την ψιλοφοβάμαι την μύτη και δεν νομίζω ότι μπορώ να το κάνω αυτό. Τώρα τον κάνουμε κάτι αεροπλανικά για να μην κατεβάζει τον ορό κάτω. Μας το έδειξέ ο παιδίατρος για να βγαίνουν οι μύξες και μας έμεινε! :) Και εγώ την φορμούλα θα προτιμούσα αλλά σκέφτομαι μήπως σκάει μεσα εκεί επειδή έχει καλές μέρες. Θα τον δοκιμάσω αυριο που θα βγούμε και θα τον δω.

Κατερίνα μου να το κοιτάξεις με την ουρολοίμωξη για να μην ταλαιπωρηθείς περισσότερο αργότερα. Έχω περάσει και εγώ και ξέρω ότι είναι επώδυνη. Ότι και να είναι να είναι περαστικό.

Όσο για το γάλα δεν ξέρω αν πρέπει να αγχώνεσαι το θέμα είναι να παίρνει το παιδάκι σου αυτό που χρειάζεται για να μεγαλώσει. Μήπως επειδή το πολυσκέφτεσαι αγχώνεσαι και το μπλοκάρεις; Τρώς σουπίτσες να βοηθάς το γάλα σου; Νερά; Μην τα ξεχνάς τα νεράκια βοηθάνε παντού! Βάρος δεν είχε πάρει το μωρό σου; Ξέρω ότι αυτό είναι το σημαντικό να ανεβαίνει έστω και αργά το βάρος τους.

Ο παιδίατρος μου είπε ότι το ιδανικό είναι να παίρνουν ένα κιλό το μήνα αλλά σίγουρα το κάθε μωρό είναι διαφορετικό και διαφορετικά παίρνει βάρος! Εμείς κινδυνεύουμε να αρχίσουμε δίαιτα σε λίγο καιρο!!!!

Πάντως επειδή έχω ζήσει καταστάσεις τρελές και έχω ακούσει και ακραίες καταστάσεις σε σχέση με το μητρικό και το ξένο θεωρώ ότι δεν πρέπει να τρελένεστε και ειδικά να μην επηρρεάζεστε απο τους τρίτους! Μπορούν να σας τρελάνουν. Να κάνετε αυτό που εσείς θεωρείτε καλό και μην νιώθετε ενοχές απο την στιγμή που τα μωρά σας παίρνουν βάρος!

Καληνύχτα κορίτσια πάω να βγάλω το γάλα και πέσω για ύπνο όσο με παίρνει γιατί κουτουλάω!!!

U85pp3.png

Μαρία μου οι δικοί μου πηγαινοέρχονται. Όταν έχει ρεπό ο σύζυγος φεύγουν για να μας αφήνουν μόνους. Καλά τα πάμε όταν μένουμε μόνοι τα καταφέρνουμε, βέβαια όταν ειναι και η μαμά εδώ νιώθω καλύτερα μιας και ειναι η δουλεια της και ξέρει κατι παραπάνω...

Τατιάνα μου δηλαδή σου είπε ότι όταν πιπιλίζουν απλα να τα αφήνουμε μέχρι να βαρεθούν;...

Τασσούλα μπράβο που βγήκατε βολτούλα. Ελπίζω να γεμίσατε λίγο μπαταρίες! Ενθαρρυντικό αυτο που σου είπε ο παιδίατρος για τις ώρες που κοιμάται...

Κορίτσια πόσες επισκέψεις σας έκαναν οι παιδίατροι μέχρι να σαραντησετε;; Εμάς μας είδε μια εβδομάδα αφού βγήκαμε απο το μαιευτήριο και είπε μετα στον ενα μήνα, αλλα φοβάμαι μήπως ειναι πολυ αργά;...

Καλημερα κορίτσια! Καλή και ξεκούραστη Κυριακη σας εύχομαι!

Εμένα Εφη μου ο μικρούλης οταν τελειώνει να πίνει γάλα συνεχίζει να πιπίλαει όσο θελει! Και να θελω να του το βγάλω δεν μπορω γιατι το κρατάει τοςςο σφάξτε και πονάω αν το τραβήξω!

Ο παιδίατρος μας βλέπει κάθε εβδομαδα απαραιτήτως!

Ο παιδίατρος μας βλέπει κάθε εβδομαδα απαραιτήτως!

Αλήθεια;; Εγώ εφησυχάστηκα που μου είπε ότι επειδή ειναι ολα καλά δεν χρειάζεται να την δει παλι νωρίτερα παρα μονο όταν γίνει ενός! Αλλα χθες που το σκεφτόμουν μου φάνηκε ότι πάει αργά...

Οι υπόλοιπες μανούλες και μωράκια πως ξημερώσατε;

Καλή Κυριακή σε όλες!!!

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...