Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Ellidr είπε:

Χαιρετώ τις συναγωνιστριες 40+ ούτε εγώ έχω κατάψυξη τρία έμβρυα είχα κι τα έβαλα και τα τρία και έκανα την ζουζου 

Δύσκολο έργο διάλεξα με τους φυσικούς αλλά είμαι απόλυτη ότι μόνο αυτό θέλω και ότι γίνει 

Και αν φυσικά το δεχτεί ο γιατρός μου επειδή θα πρέπει σχεδόν κάθε μήνα αν έχω ωάριο φυσικά να ανεβαίνω Αθήνα από Κρήτη για ωοληψια

Άντε καλή να επιτυχία 

Εσύ έχεις παιδάκι δε θυμάμαι;

Δεν το θυμόμουν ότι είσαι από Κρήτη, από Κρήτη κι εγω. Ναι εχω ένα παιδάκι 4.5 ετών.

πρίν από 25 λεπτά , *Vasoula είπε:

Γειά σου κορίτσι μου!!!!με το καλό να έρθει και το δεύτερο!!η αλήθεια είναι πως είναι ζόρικοι οι φυσικοι κύκλοι...δε συνεργάζεται με κάποιο άλλο γιατρό εδώ κρήτη ο γιατρός σου??έστω για τους υπέρηχους???δε θα είναι πολύ εύκολο να ανεβαίνεις συνέχεια...εκτός αν ανεβαίνεις και κάθεσαι πάνω αρκετές μέρες...

Μακριά από Κρήτη. Παθουσα. Υπέρηχοι και αιματολογικές οκ τις κάνεις από απόσταση. Ωοληψια όχι Κρήτη. Κι εσύ από εδώ είσαι;

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Καλημερα καλες μου!Τι κανετε?Εμεις καλα!

Χθες η μπεμπουλα μου,απο τις 20.00 εως και τις 2.00 ηταν ανησυχη!Δεν κοιμοταν με τιποτα,εκλαιγε,ζοριζοταν!Εν τελει,επικοινωνησα με την γιατρο και μας συνεστησε να ξεκινησουμε προβιοτικα!Οποτε πηραμε σταγονες,οι οποιες ισως να βοηθησαν λιγακι,γιατι σημερα το πρωι ειναι πολυ ηρεμη!Κανει πολλααααα κακα και αυτο την ανακουφιζει!

Πριν λιγο εφυγαν ο αντρας μου με την μεγαλη μου κορη,για το πατρικο του,και θα επιστρεψουν αυριο!Λιγο να ξεσκασει κι αυτο το καημενο,να δει τα ξαδερφακια της,να παιξουν!Και γω λιγακι να χαλαρωσω!:D!

Μαριρεν μου,χθες σε αφησα κοριτσι μου!Λοιπον,εγω χρησιμοποιω αποφρακτηρα μυτης,μονο οταν βλεπω οτι εχει ξεραμενες μυξουλες που δεν φευγουν μονο με τον ορο!Εννοειτε οτι ρουφαω ελαχιστα,αλλωστε τη μυτουλα εχουν!:)

Τον ανακουφιζει το μπανακι?Τι καλα!Και μας φυσικα!Τα χαλαρωνει μωρε!

Οσο για τις σερβιετες,χαχαχα!Τι να πωωωωω!Γελαω!Και γω εχω ακουσει απο συζητησεις με αλλες κοπελες(οχι απο γιατρο),πως οσο θηλαζει μια γυναικα δεν εχει περιοδο!Ισως δεν ισχυει σε ολες!:)

Εγω Μαριρεν μου,που εχω και ενα μικρο αγχος,θα εβαζα ολοσωμη φορμα!Απο κει και περα,εαν αισθανεσαι εσυ ζεστο τον καιρο,περιπου το ιδιο θα αισθανεται και το μωρο!:)!Ελπιζω να μην σε μπερδεψα!;)

Τασουλα μου,τι ωραια που περιεγραψες το γεγονος οτι η μπεμπα γινεται 1ος μηνων!Με συγκινησες παρα μα παρα πολυ!Με εκανες να νοσταλγησω τις δικες μου στιγμες τοκετου!Εισαι πολυ γλυκια!

Καληηηηηηηηη βολτιτσα κοριτσαρεεεεεεεες!

Πρεπει να βλεπουμε πως εχουν ουρησει,οχι αναγκαστικα να εχουν ποσοτητα,αλλα να εχουν ουρησει!Εαν μια φορα δεν ειναι βρεγμενη η πανα,δεν πειραζει,πιθανον θα τα βγαλει αργοτερα!Οσον αφορα τις ακαταστατες ωρες θηλασμου,τις θεωρω φυσιολογικες,αν και σιγουρα ο χρονος που θηλαζει φαινεται λιγος,ισως ομως αρκετος για να πιει αυτο που θελει!Πιστευω πως ειναι φασεις που περνανε λιγω πονων,ακομη και λογω αναπτυξης!

Επειτα μπορει να συγχυζεται για καποιο αλλο λογο,οπως ανεφερε η Εφη,κακη σταση θηλασμου!Και μενα η δικια μου,στην αρχη δεν πιανει καλα το στηθος και γυρναει δεξια-αριστερα το κεφαλακι της,νευρικα!Εκει της αλαλζω στηθος και πιανει αμεσως!Εσυ που δινεις μονο απο ενα,προσπαθησε εκεινη τη στιγμη να χαλαρωσεις την μπεμπα,πιασε το κεφαλακι της απαλα και φερτο στο στηθος!

Ποτε ξεκινας δουλεια καλη μου?

TatKono,δεν εχω ξανασυναντησει πιο αισιοδοξο και χαρουμενο ανθρωπο!Ευγε κοριτσι μου!Δεν εχω να πω κατι για την καθημερινοτητα σας,τα πατε παρα πολυ καλα!Οσο για τις αυπνιες του μπεμπη,μπορει και να φταιει και η σοκολατα!Βρε κοπελα μου,εσυ δεν κανεις αποχη απο γαλακτοκομικα?Πως εφαγες σοκολατα?Ρωταω,γιατι και γω κανω αποχη απο γαλακτοκομικα,λογω πιθανης αλλεργιας μπεμπας,και δεν μου επιτρεπει σοκολατα!:rolleyes:

Εφακη μου,στην 1η μου κορη,ετρεμα στην ιδεα πως θα μεινω καποια στιγμη μονη,χωρις βοηθεια,αλλα πιστεψε με,θα ειναι σα να ησουν χρονια μονη με το μωρο!Θα συνηθισεις απευθειας!

Συμβουλευσες τοσο ωραια την Αγαπη!:D

Αγαπη μου,πως ξυπνησες καλη μου?

Ευχαριστουμε για την προσευχη!Αυτη την προσευχη κανω οποτε δεν νιωθω καλα!:)!Αυτη την προσευχη εκανε ενας γεροντας,ασκητης,στο Αγιον Ορος,καθε μερα,καθε λεπτο!Μου ειχαν πει την ιστορια και με συγκινησε παρα πολυ!Απο τοτε,την λεω και γω,πολλες φορες,μεχρι να με παρει ο υπνος!Ας εχουμε την ευλογια του!

Καταλαβαινω πως ειναι μεγαλη αλλαγη!Αλλαζει ολη η καθημερινοτητα σου,αλλα πρεπει να σκεφτομαστε πως σε λιγο καιρο,θα μεγαλωσουν τα μπεμπακια μας,και θα μπουμε σε καλυτερο προγραμμα!

Ασε που οταν πιασουμε δουλεια,ναι μεν θα ξεφευγουμε,αλλα θα μας λειπου πολυ τα παιδακια μας!:rolleyes:

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια εμείς περνάμε μαραθώνιο θηλασμού!!! ποπο να φαω δε προλαβαίνω να πάω τουαλέτα.... πολύ ταλαιπωρία!!! δεν έχω φάει καθόλου από εχθές, πήγα ευτυχώς πριν ξυπνήσει τουαλέτα τα συνεργά του τα έχω δίπλα μου όπως κ νερό! Το στήθος μου γι αυτό άδειασε μάλλον ή έτσι ένιωσα και καταλαβα δε ξέρω σίγουρα!! Πάντως δεν κοιμάται ΚΑΘΟΛΟΥ! Να δω πως θα συνεχίσουμε!!! Ευτυχώς έχει λίγο γάλα το δεξί κ τρωει!!!

Ωχ,καλο κουραγιο!Οσο θηλαζεις,να εχεις κατι φαγωσιμο διπλα σου,κρακερς/μπαρα δημητριακων!Οσο μεγαλωνουν,αυξανονται και οι αναγκες τους,αρα πρεπει το στηθος να παραγει πιο πολυ γαλα,και πιθανον η φυση τα φερνει ετσι ωστε το μωρο να ειναι πιο πολυ ωρα στο στηθος για να το καταφερει!

Τασουλα μου,εαν εβγαζες πιο πολυ με το θηλαστρο,πιστευω θα εβγαζες και πιο πολλα ml!

Πινει περισσοτερη ωρα ή τα ιδια?Απο πανες πως τα πατε?

Η θηλη καλυτερα?Να κρατας σταθερα το κεφαλακι της!Και η δικη μου,πολλες φορες παει να βγει απο το στηθος γερνοντας αποτομα πισω το κεφαλι,με συνεπεια να τραβαει και την θηλη μαζι,αλλα την επαναφερω,και τη βγαζει με πιο ηρεμο τροπο!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Μαρία μου τι ωραία που βλέπεις διαφορά με τις σταγονίτσες κ ηρέμησε! Άντε να χαλαρώσετε όλοι οικογενειακώς!! Καλά εκανε ο αντρας σου κ πηγανε εκεί για να ξεσκασετε ολοι σας κ να αλλαξει λίγο περιστασεις η μικρή να ηρεμησει κ να ξεδωσει!! Ευχαριστω γλυκιά μου για τα καλά σου λόγια! Με κανεις κ κοκκινιζω! Χαχα! :oops: ναι κάνω αλλά εχθες που πηγαμε στη γιατρό τη ρωτησα περί αυτού κ μου ειπε πως αφου εφαγα κ κασερακι δε φαινεται να εχει κατι αναλογο το μωρό κι ετσι είπα να το ρίξω έξω!! :tongue: τελικά από οτι κατάλαβα δυσανεξία δεν εχει αλλά η καφεινη στη σοκολατα χτυπησε κόκκινο!! Περιττό να πω ότι ενω ηταν φαγωμενός κ καθαρός τωρα ξύπνησε στο 30'! Τι να προλαβω να κανω η ερμη?! Να φαω να κανω ενα ντουζακι ή να κοιμηθω?!? :/ αχου.....

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Μαρία μου τι ωραία που βλέπεις διαφορά με τις σταγονίτσες κ ηρέμησε! Άντε να χαλαρώσετε όλοι οικογενειακώς!! Καλά εκανε ο αντρας σου κ πηγανε εκεί για να ξεσκασετε ολοι σας κ να αλλαξει λίγο περιστασεις η μικρή να ηρεμησει κ να ξεδωσει!! Ευχαριστω γλυκιά μου για τα καλά σου λόγια! Με κανεις κ κοκκινιζω! Χαχα! :oops: ναι κάνω αλλά εχθες που πηγαμε στη γιατρό τη ρωτησα περί αυτού κ μου ειπε πως αφου εφαγα κ κασερακι δε φαινεται να εχει κατι αναλογο το μωρό κι ετσι είπα να το ρίξω έξω!! :tongue: τελικά από οτι κατάλαβα δυσανεξία δεν εχει αλλά η καφεινη στη σοκολατα χτυπησε κόκκινο!! Περιττό να πω ότι ενω ηταν φαγωμενός κ καθαρός τωρα ξύπνησε στο 30'! Τι να προλαβω να κανω η ερμη?! Να φαω να κανω ενα ντουζακι ή να κοιμηθω?!? :/ αχου.....

Αχαχαχαχαχα....τρεχα μανααααααα!!!!!Θα δεις πως πλεον ολα θα τα κανεις στο 5λεπτο!

Εμενα μου ειπε,πως στις 40 μερες θα ξεκινησουμε να εντασουμε γαλακτοκομικα!Βεβαια καλο απο τη μια,δε ξεφευγω στα γλυκα,να χασω και κανα κιλο!

Βρε κοριτσια,εσεις πως τα πατε με τα κιλα!Εχετε επανελθει?:oops:

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Μαρία μου πραγματικά έχω να ζυγιστώ από την 10η μερα αν δε κάνω λάθος... με αυτά που γίνονται δεν με ενδιαφέρει καν αν βαζω ή εαν χάνω! Η παιδίατρος μου ανέφερε οτι μαζευτηκα λίγο αλλά δεν εχω ζυγιστεί κ ούτε θα το κανω μεχρι να φύγω από εδώ! Σπιτι μου τώρα...

Κορίτσια δεν άντεξα πραγματικά... :( Πάτησα τις φωνές μόνη μου, "μαλώνω" το μωράκι μου χωρίς να φταίει το καημένο λέγοντας του οτι δε τρωει ενώ τρώει γιατί στον μαραθώνιο έτσι είναι.... :( Ξέσπασα σε κλάμματα με είδε η αδερφή μου τρόμαξε... τα άκουσε ο άντρας μου που πήγε για 1 μέρα στο πατρικό του κ βιάζεται να γυρίσει... ποπο... Πολύ κλάμα.... τώρα ηρέμησα.... ξέρω δε φταίει κανένας που τους φωνάζω ή ο άντρας μου που είμαι λίγο απότομη... η κούραση και οι ορμόνες φταίνε... δε θέλω να κάνω τέτοιες κακίες...:'(

έχω το μωράκι μου αγκαλιά,,το αγοράκι μου, που από μένα ζει, θέλει τηνμανούλα του...Μου χαμογέλασε σήμερα όταν του μιλούσα... Η ζωή μου όλη είναι κι εγώ ώρες ώρες παραφέρομαι.... Ας με συγχωρέσει ο Θεούλης κ η Παναγίτσα μας όπως κ ο μπεμπούλης μου που ξεφεύγω... δε το θέλω πραγματικά...:'(

Η μουσική εμενα με κάνει κ κλαίω... το να πάω κάπου δεν γινεται γιατί βυζαίνω όλη την ώρα.. Μόνο στο σκυλοπαίδι μου θέλω κ πάλι θα κλαιω.... αλλά τον κρατάω λίγο μακριά από το μωρό τώρα γιατί μαδάει.... έτσι μόνο εσάς έχω για την ώρα... συγνώμη αν σας ζαλίζω... Ξέρω όλα θα πάνε καλά είναι λογικό να τα παίξω λίγο... προσπαθώ κ είμαι θετική κ αισιόδοξη πάντα... αλλά τωρα το χασα..... :(

Διαφημίσεις

Τατιανα μου,σου βγαινει η κουραση,γι αυτο ξεσπας.Και αν θες την γνωμη μου καλα κανεις.Μην κανεις κατι που πιστευεις πως θα σε φορτισει περισσοτερο ψυχολογικα!Βγες λιγο στο μπαλκονι,να παρεις αερα,και διωξε τις αρνητικες σκεψεις.Να εχεις στο μυαλο σου,πως θα περασει.Μονο αυτο!

Μην θεωρεις πως κανεις κακιες,δεν εισαι μηχανη,εισαι ανθρωπος με αισθηματα/συναισθηματα,τα οποια βγαινουν στην επιφανεια λογω καποιων παραγοντων,οπως η κουραση και οι ορμονες.

Και γω χθες φωναξα στην μεγαλη μου γιατι δεν ετρωγε,και μου απανταει''μη με μαλωνεις,σε παρακαλω'',φωναξα στην μπεμπα,γιατι ειχε παει 2 η ωρα τα μεσανυχτα και εγω ηθελα να κοιμηθω επιτελους:confused:!Αλλα σημερα ειναι μια αλλη μερα!Δε νιωθω ομορφα γι αυτο που εκανα,αλλα ολα αυτα διήρκεσαν δευτερολεπτα,ενω η αγαπη μου για τα πλασματα αυτα δεν υπολογιζετε!

Εγινε,τελειωσε,παμε παρακατω!Χωρις τυψεις!Αντε,να τον κανεις μια παραπανω αγκαλια για συγνωμη...ποσο παραπανω θα μου πεις...χιχιχι!!!!

Και ο αντρας σου,θα καταλαβει!Και θα σε στηριξει!

Χαμογελα,η μερα συνεχιζεται....και θα συνεχιστει ομορφα!Ακομη κι εχετε μαραθωνιους θηλασμους!Σκεψου πως αυριο θα ειναι καλυτερα!;):D

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Ηρεμησα εντάξει αλλά στενοχωριέμαι.... :( το αγαπάω το μωρακι μου απιιιιιστευτα πολύ κ του φώναξα!!! :'( Χαχα απο αγκαλιά άλλο τίποτα!! μόνο 30' κάθησε στην κουνια κ αλλα 10' στον μπαμπά που ήρθε άρον άρον!! αυτή ήταν η ξεκούραση μου!!!!!! Και πήρα κ την παιδίατρο τηλ κ επειδή είχε δουλειά θα με πάρει σε λίγο! πως βγαζω ακόμα γαλα μου λέτε??? :/

Συνεχίζουμε χωρίς σταματημό!

Ηρεμησα εντάξει αλλά στενοχωριέμαι.... :( το αγαπάω το μωρακι μου απιιιιιστευτα πολύ κ του φώναξα!!! :'( Χαχα απο αγκαλιά άλλο τίποτα!! μόνο 30' κάθησε στην κουνια κ αλλα 10' στον μπαμπά που ήρθε άρον άρον!! αυτή ήταν η ξεκούραση μου!!!!!! Και πήρα κ την παιδίατρο τηλ κ επειδή είχε δουλειά θα με πάρει σε λίγο! πως βγαζω ακόμα γαλα μου λέτε??? :/

Συνεχίζουμε χωρίς σταματημό!

Κοπελα μου...:|...ευχομαι αυριο να ειναι καλυτερα και να βρεις περισσοτερο χρονο για ξεκουραση καλη μου!Το χρειαζεσαι!Στην παιδιατρο τηλεφωνησες για να ρωτησεις για την σημερινη κατασταση?

Γαλα προφανως βγαζεις γιατι ερεθιζει συνεχεια το στηθος και παραγει περισσοτερο!

Οσο για τον αντρα σου,δεν πειραζει που ηρθε απροσμενα!Θεωρω πως αυτη τη στιγμη πρεπει να ειναι κοντα σου,εσυ τον εχεις περισσοτερο αναγκη καλη μου!

Αλλωστε θα πατε και απο κει!

Καλη συνεχεια και καλο κουραγιο!

Η μπεμπα κοριτσια εχει ριξει κατι υπνους!Ξυπναει μονο στο 3ωρο(ακριβως ομως βρε παιδι μου),τρωει,και ξανακοιμαται!Να εδρασαν αραγε τοσο αμεσα οι σταγονες για τους κολικους?Ισως επειδη στο σπιτι επικρατει απολυτη ηρεμια?Ελπιζω να μην εχουμε παρατραγουδα το βραδυ,μιας και γω δεν μπορεσα να κλεισω ματι!Πφφφφ....αν ειναι δυνατον!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Εντάξει κορίτσια ήρθε και η δική μου η σειρά να τεντωσουν τα νεύρα μου!!!

Δεν μπορώ να ακούω άλλο το μωρό να κλαίει!!!! Δεν μπορώ άλλο να το βάζω στο στήθος και να μου ακρωτηριαζει την θηλή!!! ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ!!!

Δεν είναι για μένα ο αποκλειστικός θηλασμός. Δεν μπορώ ποναω πολύ και το μωρό κλαίει συνέχεια!!! Κάθε απόγευμα το ίδιο πράγμα!!! Κάθε απόγευμα!!! Κάθε απόγευμα!!!

Κρατιέμαι να μην δώσω συμπλήρωμα και δεν μπορώ να το βάλω άλλο στο στήθος πονάω πολύ!!! Δεν με ενοχλεί να θηλάζει όλη μέρα με ενοχλεί να μου τραβάει την θηλή!!

Την Δευτέρα έκλεισαν ραντεβού με τον παιδίατρο να την δούμε. Αν δω οτι δεν αναπτύσεται όπως πρέπει θα δίνω ξένο!!! ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ!!!

Έχω και άλλο παιδί να φροντισω δεν γίνεται να είμαι έτσι!!!

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Καλε τι γίνεται σημερα;;; Έχει πανσέληνο και επηρεαστήκαμε όλοι αρνητικά;;;

Θα θελα να ξερά τι σκέφτονται για εμάς όσες ή και όσοι διαβάζουν αυτά που γράφουμε στο φορουμ! Χαχαχα!

Υπομονη κορίτσια! Τατιάνα μου κουράγιο καλή αυριο θα ειναι ολα καλύτερα!

Τασουλα μου κοιτά τι θα κανεις γιατι δεν γίνεται να συνεχίσεις να πονάς!

Εγω σημερα κράτησα τη μικρή μου στο σπιτι δεν την έστειλα παιδικό σταθμό γιατι πάλι ειναι άρρωστη και μου έψησε το ψάρι στα δειλή που λένε! Απορώ πως τα βγάζετε πέρα εσεις που έχετε τα μεγάλα όλη ημέρα στο σπιτι! Επειδή ειναι και άρρωστη ειναι ιδιότροπη και ανυπακοή πολυυυυ!!!

Παρόλο που πήγαμε μόνες μας βόλτα το πρωι τιποτα πάλι αντιδρούσε! Ουφφφφ εύχομαι αυριο να ειναι μια καλύτερη ημέρα για όλες μας!

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσακια μου. τι κανετε;;

Μαρακι μου χαιρομαι για τον αντρα σου και τη μεγαλη σου!! Θα ηρεμησεις και εσυ λιγο!!

Οσον αφορα τα κιλα την Τριτη πριν γεννησω (και χωρις να κρυβω κιλο απο τον γιατρο :tongue: :tongue: ) ειχα παρει 18,5 κιλα. μεχρι στιγμης εχω χασει τα 14 .. δεν ξερω κατα ποσο ειναι καλο αυτο.. ισως ενας απο τους λογους που δεν εχω τοσο γαλα;; βεβαια με εχουν ταραξει στα βραστα ψητα.. ορεξη για γλυκο δεν εχω παρα σπανια.. και γαλακτοκομικα τρωω μονο κατσικισια και τυρι γκουντα

Τασσουλα μου πηρα σημερα τηλεφωνο στη γραμμη θηλασμου.. τους εξηγησα τι κανει ο μικρος (σχεδον τα ιδια κανουν τα παιδια μας) και μου ειπαν κακωςτου εκοψα αποτομα το ξενο και να μιλησω με τον παιδιατρο να δινω και ξενο και τις αλλες ωρες πανω στο στηθος να μου αυξησει την παραγωγη. και οσο μπορω να κοψω την πιπιλα που του την βαζω 3 λεπτα μεχρι να παω τουαλετα

Τατιάνα μου εισαι ανθρωπος, λογικό ειναι να πατάς τις φωνές.. Εχεις και εσύ όρια!! Θελουν γερά νευρα οι πρώτες ημέρες!! Εγω σημερα τον κράταγα αγκαλιά και εκλαιγα και του ελεγα σε παρακαλώ βοηθησε με να σε θηλάσω και να μην παιρνεις ξένο.. με ψιλοακουσε το καμάρι μου.. αλλλα το ξένο δεν το γλυτώνουμε!! Ελπιζω να εισαι ακομα καλυτερα τωρα!! Και εχε παντα διπλα σου κατι για φαγητό ή για να πιεις!! Εγω ευτυχως εχω τη μαμά μου και αν δεν εχω κατι πέρα απο νερο μου φερνει!

Αγάπη μου εγώ οταν βλέπω τα σκουρα ξεματιάζω το παιδάκι μου και λέω οτι προσευχη ξερω για να παιρνω κουράγιο!! Αυριο μεθαυριο θα παμε και στην Εκκλησια να παρουμε την ευχη της γεννησης. Μου ειπε η μαμα μου οτι οι παλιες ελεγαν οτι η μάνα το παιδί της το ματιάζει 7 φορές την μέρα (εγώ ισως και παραπάνω!)

Μαριρεν μου δεν προλαβε να σου τελειωσει η λοχεια καλα καλα και αδιαθέτησες;; :o :o πω πω πικρα!! Υπομονη κοριτσι μου!! Οσον αφορα τι να του φορέσεις νομίζω οτι το κάθε παιδί ειναι διαφορετικό! Ο δικος μου ιδρώνει με το παραμικρό και ας μην ειναι πολυ ντυμένος!! Εγω του εχω καλοκαιρινο εσωρουχο και απεξω ελαφρυ για την εποχή (για μέσα στο σπιτι) και για εξω ενα λιγο πιο χοντρουλη και αναλογως και σκουφάκι ελαφρυ που δεν το θελει με τιποτα!!

Λοιπον κοριτσια εμεις πηγαμε σημερα σε εναν νέο παιδίατρο τον οποιο μου συστησαν απο ομάδα θηλασμου στο φεις και ειναι και φιλικος υποτιθεται προς τον θηλασμό!! Αποτέλεσμα; ξεκινάμε συμπλήρωμα ξένο σε κάθε γευμα! Θα τον βαζω πάνω στο ενα στηθος μεχρι να αδειάσει (Τωρα το απογευμα το αριστερό αδειασε μέσα σε 15 λεπτά και οταν θηλάζω απο το ενα επαψε να τρεχει το αλλο! Γιατι δεν εχω βρε κοριτσια γάλα; :( ) Η αναπτυξη του ειναι κανονική αλλά τις μέρες που επινε συμπλήρωμα! Με τον αποκλειστικό δεν παιρνουμε τα γραμμάρια που πρέπει, οποτε μεχρι να δουμε τι θα γινει με το στηθος μου συμπληρωμα σε κάθε γευμα! Μου ειπε επισης οτι η διαρροια που μου εκανε χθες και σημερα ισως ειναι ενδειξη οτι δεν τρεφεται σωστά! Το θέμα ειναι οσο και αν τον αφηνω στο στηθος πως θα μου ρυθμίσει την παραγωγή;; Εχω καταστεναχωρηθει λέμε!!

Μεσα σε ολα τα αλλα απο εχθές έχω και ένα θέμα συχνοουρίας! Σε υπερβολικό βαθμό! Πηρα τηλέφωνο τον γιατρό μου και ειπαμε οτι ισως παιζει καποια ουρολοίμωξη αλλα δεν μπορώ να κανω γενική ουρων και να πινω πολλα νερά! Η χαζομάρα ειναι οτι σταματάω για 5 λεπτά συνεχεια τον θηλασμό και τρέχω σαν τις γιαγιάκες! Και τωρα το απογευμα ανεβασα και 37,8! Πάνω απο 38 μου ειπε δεν θα θηλάσω και τώρα το κάνω μονο με μάσκα! Επίσης ο γιατρός ειπε να μιλάμε συνεχεια στο παιδι οτι και να του λέμε για να παιρνει ερεθίσματα!!

Ουφ.. κοριτσακια μου δεν ξέρω ποιο ειναι το σωστό!! Απο την μια ακουω για τον αποκλειστικό θηλασμό και μια τρελα γυρω απο αυτον (και εγώ θελω να θηλάσω αποκλειστικά) και απο την αλλη ακομα και απο τη γραμμη θηλασμου μου ειπαν να δωσω ξένο! Μωρε μηπως κανω κακό στο παιδί μου; Επίσης οταν ειπα στον γιατρό οτι αν μάθει ο μικρός στο ξένο θα περιμένει να πιει απο αυτό και μου λέει τα μωρά μολις χορτάσουν δεν πινουν αλλο! Δεν υπάρχει λαιμαργία και καλά! Ουφ ουφ.. τι θα κάνω;;

Πολλα φιλιά σε ολες! Ελπιζω να ειστε καλυτερα!

dogdogard20151021_8_My%20child%20is.png

Τασούλα μου,ειλικρινά,στεναχωρήθηκα πολύ με το μήνυμα σου!

Τασούλα μου,θα σου μιλήσω,σα να έχω απέναντι μου την κολλητή μου!Αξίζεις την ηρεμία,τόσο εσύ,όσο και τα παιδάκια σου!Σου αξίζουν άπειρα μπράβο για την θέληση να θηλάσεις,παρόλο που δίνεις μόνο ένα στήθος,παρόλο που πονάς,παρόλο που έχεις ένα ακόμη παιδί που έχει και αυτό τις δικές του ανάγκες.

Αλλά,εάν είναι να υποφέρεις και μαζί σου και το μωρό,τότε καλή μου,δεν είναι κακό να δίνεις είτε συμπλήρωμα,είτε αποκλειστικά ξένο.

Εύχομαι να καταφέρεις,με την βοήθεια του παιδιάτρου,να θηλάζεις χωρίς προβλήματα,κυρίως όμως εύχομαι να είσαι καλά!Προσπάθησε να ηρεμήσεις κοπέλα μου,προς το παρόν,αυτό πρέπει να γίνει.

Πως κινηθηκαν τα υπόλοιπα γεύματα?

Αγάπη Αγάπη μου,θελει πολυ υπομονη και οχι πολλα χατηρια!Αυτο καταλαβα εγω.Ολα με μετρο!Η δικια μου,οταν γκρινιαζει,την ρωταω εαν το κανει απο ζηλεια,και της εξηγω πως δεν πρεπει κτλ.Τονιζω την λεξη ''ζηλεια'',για να καταλαβει και η ιδια την διαφορα και να καταλαβει αυτα που της λεω.Αλλωτε κανω πως δεν ακουω!Οταν βλεπει πως δεν αντιδραω στην γκρινια της,σταματαει!Αλλα και παλι,θελει υπομονη!

Θα στρωσουν κι αυτα,που θα παει.Περαστικα σας καλη μου!

Και η δικια μου,σημερα ξυπνησε με βηχα!

Κατερινα μου,τελικα,οταν παιρνεις πολλες γνωμες,καπου χανεσαι!Προσωπικα,μιας και δινω μικτη διατροφη,οχι ομως σε ολα τα γευματα,θα σου πω το εξης.Αφηνω την μπεμπα στο στηθος οσο θελει.Δεν κοιταω το ρολοι για να την βγαλω,απλως κοιταω ποση ωρα καθεται!Αναλογα,εαν ειναι ηρεμη ή οχι,φτιαχνω και συμπληρωμα!Συνηθως,πινει λιγο,που σημαινει πως χορτασε απο το στηθος.Θα σου ελεγα,να τον αφηνεις να καθεται οσο θελει αυτος,και εαν πειναει θα πιει απο το μπουκαλι,εαν εχει χορτασει,δεν θα ανοιγει καν το στομα του.Απο την αλλη,μην σε παιρνει απο κατω εαν δεν θηλασεις αποκλειστικα.Μην σου γινει εμμονη,οπως εμενα στην πρωτη μου κορη,οπου ειχα τυψεις μετα.

Περαστικα σου καλη μου!Αληθεια,γιατι δεν μπορεις να κανεις γενικη ουρων?Εχεις ακομη λοχεια?Αλλα και παλι,νομιζω θα φανει η ουρολοιμωξη!Αν και,αφου ανεβασες πυρετο,μαλλον εχεις!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Αγάπη νασαι καλά!!! Εριξα πολύ γέλιο με το σχόλιο σου για το forum!!! Γελαγα μόνη μου σαν τη χαζή και με κοιταγε ο άντρας μου.....

Το έχω σκεφτεί και εγώ Κατερίνα μου οτι πάνω στην επιθυμία μου για αποκλειστικό θηλασμό και κόβοντας απότομα όλο το συμπλήρωμα κάνω κακό στο μωρό μου!!! Δηλαδή αυτή η αντίδραση είναι λόγω πείνας;; λες να πάρω και εγώ στην γραμμή θηλασμού;;;

Πως σου φάνηκαν;;

Ξύπνησε το μωρό πάω να θηλασω!!!

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Κορίτσια μου δεν προλαβα να σας διαβασω θα σας διαβάσω κάποια στιγμή... κοιμήθηκε το μικράκι μου επιτέλους στις 8:30-21:00.. μίλησα με τη γιατρό αυτό που πέρασα σήμερα το θέλουμε!! δεν είναι τίποτα είναι άλμα ανάπτυξης!! αύριο το πιο πιθανό να κοιμάται όλη μέρα! πέφτω για υπνο! φιλια

καλημέρα κορίτσιαμου! Σας διάβασα κ πραγματικά αυτό που είπε κάποια για το όποιος μας διαβάζει θα μας περάσει σίγουρα για παλαβες κ ψυχεδελικές!! χαχα!! Μόνο αν διαβάζουν μελλοντικές μανουλίτσες αγάπες μου μην αγχωνεστε!! Κάθε ζευγος μάνας-παιδιού διαφερει!!!εσεις μπορει να μηνειστε έτσι!!

Πραγματικά τι πάθαμε όλες μαζί?!?!

Τασσουλίτσα μου γλυκιά εγώ θα επικεντρωθώ σε σενα πιο πολύ να με συγχωρέσουν οι άλλες!! 😛εντάξει έχουμε πει οτι τομητρικό γαλα ειναι καλύτερο σε πολλά θέματα ΑΛΛΑ δε θα κάτσουμενα τρελαθούμε η να ακρωτηριαστούμε!! προς Θεού! Κάποια πράγματα έχουν κ τα όρια τους!!! Να ήταν επειδή κουράστηκες θα σε έβριζα (συγνώμη κιόλας!!) γιατί ξέρουμε πως το καλό πράγμα θέλει κ θυσιες!! Όχι οτι το ξένο είναι κατι κακό!!! Καταλαβαίνετε πως το εννοώ!!! Και εύχομαι, Πραγματικά ΕΥΧΟΜΑΙ αυτό που περνάω από εχθέα το βράδυ να μην το περάσει καμιά σας!!!! Αυτό θα πει κούραση κ κοντεύω να πάω στο τρελαδικο!!!! Δε θα τα παρατούσα όμως γι αυτό!(έτοιμη ημουν δε το κρυβω!!!! με νυχια κ δόντια κρατιόμουν!!!!) Οπότε εν τέλει ότι είναι καλύτερο τόσο για την σωματιή όσο και για την ψυχική υγεία σου ομορφιά μου!!! τίποτα δε πρέπει να χαλάσει τις όμορφες πρώτες στιγμές που περνας με το παιδάκι σου!!! πρέπει να είναι καλές στιγμές στην πλειονότητα κ να κάνεις κάτι με το μωρό που θα σε χαροποιεί κ όχι να το σκέφτεσαι κ να βογκάς!!!! Και φυσικά συγχαρητήρια πολλά πολλά που θηλασες τόσο καιρό με μόνο ένα στηθος!!!!!! :) Μπράβο γλυκιά μου!!!!

Κατερίνα μου γιατι δε μπορεις να κάνεις εξετάσεις??? Μου κάνει εντύπωση!!!Προσεχε καλή μου.. Άμα το αφήσεις να ξέρεις θα περάσεις δύσκολα!!(έφτασα στο νοσοκομείο ουρώντας αίμα επειδή δε το είχα καταλάβσι εγκαίρως,με πόνους κ κλάμματα!!!) Όσο για τις γνώμες άμα βάζει έστω κ κάποια γραμμάρια είστε πολύ καλά μην σταματήσεια τον θηλασμό κ άμα θέλεις συμπλήρωμα θα σου συνιστούσα αυτό που κάνει ηΜαρία αλλα μόνο στο βραδινό γεύμα για να μην κόψει το μπεμπάκι σου τον θηλασμό!!! Και εμείςέτσιημασταν δε θυμάσαι?? ο πρωτος παιδιατρος μας ειπε για συμπληρωμα γιατι οντως δεν ειχαμε παρει πολλα γραμμαρια, πήγα μετά στην Πατσούρου κ πήραμε της γέννας... το μετά έείναι στον οργανισμότου μωρού πως θα τα πρει αλλά άμα παιρνει είσαι οκ!! τώρα είναι στην κρίση σοτ πιο πολύ!! :) εγω πχ ηταν επιλογή μου να μη δωσω συμπλήρωμα κ να περνουμε σιγά σιγά τα κιλάκια μας.. :)

Μαράκι μου χαίρομαι που ειχατε μια ηρεμη μερα.... εσυ γιατι δε κοιμηθηκεςβρε???

Αγάπη μου θα ξανα ηρεμήσει το παιδάκι σου μην αγχωνεσαι... κρισεις δεν ειναι αυτες?!? ποτε ερχονται ξ πότε φεύγουν!!!

Εμείς τα ίδια.. ξύπνημα στις 2ώρες για θηλασμό μπορέί κ στη μία, 2-2:30 ώρες ξύπνιοι και καθόλου ξεκούραση για μενα... τα έχω φτυσει!!! Ευτυχώς εχθες που κοιμηθηκε εφαγα εκανα κ ενα μπανακι κ χαλάρωσα λίγο... να δούμε πως θα πάει κ η μέρα σήμερα.... Οι θηλές μου εχουν καταπονεθεί απίστευτα πολύ... στην αριστερή βάζω θηλή ξανά γιατί ούρλιαζα από τον πόνο, η δεξιά που ξεκουραστηκε πιάνουμε χωρίς!!! Επίσης είχα που είχα ποσοτητα γάλατος με αυτό που γίνεται κορίτσια 2 ώρες κοιμηθηκε ο μικρός έχει καρα πρηστεί το αριστερό!! Στις 6 του έδωσα απο αριστερα κ πάλι τώρα πρισμένο είναι!!! Ποπο σήμερα έχει αγορά θηλάστρου γιατί δε παλεύεται άλλο!!

Μόλις κοιμήθηκε ο μικρός! ελπίζω να είστε όλοι καλά!! :) Να περνετε πολλές πολλές αγκαλιές τα μικράκια σας κ να χαζευεται τις γκριματσούλες τους!!είναι κουκλιά!!! :) Φιλάκια πολλά!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...