Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

δε λέει να κοιμηθεί με τίποτα... 2 ώρες θήλαζε με πονάει απίστευτα πάααααρα πολύ η μέση μου... ο μικρός το μάτι γαρίδα κ μιλαει μόνος του!!! Μόλις τώρα τον ξάπλωσα χωρίς να νυστάζει καθόλιυ αλλά ευτυζώς δε κλαίει, έβγαλε λίγο γάλα οπότε κι εγώ δε μπορώ να χαλαρώσω, ξάπλωσα κι εγώ δίπλα και νιώθω λες κ με σκίζουν στα δύο!!! έίμαστε ξυπνιοι από τις 1:15 και δες τι ώρα έχει πάει!!!! θα περάσει κι αυτό......

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Τέτοια ώρα πριν ένα μήνα μου κάνανε κλίσμα!!!!:P:p Ακόμα είχα την κοιλιτσα μου!!!

Σε λίγες ώρες γεννήθηκε η μυγουλα μου!!! Αχχχ πως μεγαλώνουν!!!

Σήμερα πήγαμε βόλτα όλη η οικογένεια στην μέλλουσα νονά μας!!! Είχα πολύ ανάγκη να βγω από το σπίτι!!!

Τατιάνα κοιμήθηκε ο μικρός;;; τελικά θηλαζεις απευθείας χωρίς ψευδο θηλές;;

Εμείς με το φαγητό μας είμαστε πολύ περίεργες..... Όλο το απόγευμα με πέθανε να πιάνει την θηλή, να ρουφάει 2-3 φορές και να βγαίνει βίαια και με κλάματα!!! Υπεφερα πάλι νόμιζα οτι θα μου την κόψει από το τράβα τράβα!!! Έχω πάλι τραυματιστεί.....

Δεν ξέρω γιατί το κάνει αυτό, δεν έχω καταλάβει!!! Κοιμήθηκε μετά από 3 ώρες σχεδόν νυστικη ή έτσι νομίζω εγώ αφού δεν καταφέραμε να θηλασουμε κανονικά!! Μετά την ξυπνησα να θηλασει για να φύγουμε βόλτα, θήλασε λίγο και ξεράθηκε απο τις 21.00 μέχρι τις 00.30. Μετά θήλασε 5 λεπτά , κοιμήθηκε και ξανά θήλασε άλλα 5 στις 1.30. Κοιμήθηκε μέχρι 5.30 και θήλασε για 15 λεπτά και κοιμήθηκε ξερή. Τώρα που την άφησα στο κρεββάτι της βέβαια ξύπνησε αλλά δεν μου δείχνει σημάδια πείνας. Αγκαλιτσα θέλει και έχει αεριακια!!! Πάντως η πάνα της τώρα στις 5.30 ηταν στεγνή από τσισακια!! Δεν μπορώ να καταλάβω τι εννοούμε να βρέχει 6 πάνες. Απλά να κατουραει ή να είναι βαριά;; προσπαθώ να τις μετραω αλλά επειδή κάνουμε πολλά κακά μπερδευομαι.

Έφη μου οντως βολικοι οι δικοί σου!! Τι καλά που έχεις και εσύ παρεουλα να μην είσαι μόνη με το μωρό!!!

Εγώ δεν την ξυπναω αλλά δεν την αφήνω και να κλάψει, όταν αρχίσει και αναδεύεται την βάζω στο στήθος.

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Έφη μου να σου πω την αλήθεια η μόνη διαφορά στο φαγητό μου ήταν πως κάναμε κρέπες και τσάκισα 3 (μικρές μη φανταστείτε!!!).. λες να φταίει η σοκολάτα??? :/ Κοιμήθηκε στις 5 και ξύπνησε 7!! ε κάτι λίγο κοιμήθηκα δε μπορώ να πω!! Προσκυνάω όρθια!!

Τασσούλα μου είχε προχθές στη τηλεόραση θέμα για τον μητρικό θηλασμό.. Η Πανεπιστημιακή μαία που είχανε είπε πως οποιαδήποτε γυναίκα έχει κάποια απορία ότι ώρα και να είναι μπορεί να πάρει τηλ στον σύλλογο μαιών και να ρωτήσει... όπως επίσης στο νοσοκομέίο ή στην κλινική που γέννησες.. κάνε ένα τηλέφωνο καλή μου μην πονάς κ προπαντώς μην κινδυνέψεις να σου κόψει κομμάτι θηλής...(δυστυχώς γίνεται κι αυτό!!) Και εμένα με τραβάει βίαια καμιά φορά αλλά του κρατάω το κεφαλάκι του κοντά στο στήθος (βάζει κ δύναμη!) κ βάζω το δαχτυλάκι μου στην ακρη απο τα χειλη του να πάρει αέρα το στομα του κ να βγάλω ήρεμα τη θηλή μου χωρίς να τραυματιστεί!!! Να σου πω την αλήθεια το βράδυ επειδή δε μπορώ να κάθομαι να παιδευομαι να πιάσουμσ χωρίς θηλή γιατί θέλει λίγο κόπο ακόμα, του δίνω με ψευδοθηλή... Και όταν αρχίζω κ πονάω όταν δίνω το δικό μου, βάζω πάλι την θηλή για να μη μου τα πληγώσει!! Φαντάσου δηλαδή από όλη την ημέρα χωρίς θηλή, εχθέα στο βραδιο φαγητό 22:00 ξεκίνησε χωρίς κ επειδή κουράστηκα κ πόνεσα αρκστά έβαλα θηλή!! σιγά σιγά κάνω την μετάβαση να σου πω την αλήθεια!!! 😛

Τώρα για τις πάνες να σου πω την αλήθεια δεν έχω καταλάβει κι εγώ αλλά δεν εχω μπει στον κόπο να το ακεφτώ γιατί ΠΑΝΤΑ είναι κ στα τσισάκια κ στα κακάκια γεμάτη!! Α και κατουράει κ όταν τον αλλάζω οπότε το βλέπω κ ιδίης όμαση(έτσι γράφεται???συγχωρέστε με αν το έγραψα λάθος!!!)!!!

Πάντως η μικρή σου μια χαρά κοιμάται για κάποια που με το πως περιγράφη δε τρωει!! εγώ πιστεύω τρώει ή είναι φουσκωμένη και της λείπει λίγο γάλα ακόμα, το παίρνει ξανα φουσκώνει κ κοιμάται!!

Εγώ ελπίζω να κοιμηθεί κανένα 3ωρο τώρα να κοιμηθώ λθίγο γιατί πραγματικά δε μπορω.... :( αυτές τις σκέψεις τις άσχημες τις σκέφτηκα το βράδυ αλλά γρήγορα επανήλθα....δε θέλω να τις κάνω είμαι πολύ γαιδάρα κ κακιά!!! :/ :( Το αγαπάω πολύ πόλύ πολύ το μωράκι μου έίναι η ζωή μου αλλά κάποιες φορές φτάνω στο σημείο που δεν ξέρω τι να κάνω!!!

Διαφημίσεις

Ξυπνησαμε και τρώμε, πάλι δεν είχε βρέξει την πάνα...... Βέβαια έκανε τσισακια όταν την έβγαλα, αλλά πιάνει αυτό;;; μόνο μια φορά;;

Τατιάνα μου φαγανος ο μικρός σου!!! Άσε το παιδί να φάει είναι στην ανάπτυξη!!! Αυτό σκέφτομαι και εγώ, τι στο καλό αν πειναγε δεν θα γκρινιάζε;; θα κοιμόταν;;

Να τον βάζεις χωρις την θηλή για να μαθαίνει και να μαθαίνουν και οι θηλές σου. Εμένα με πονανε ακόμα στον θηλασμό αλλά η μπεμπα την κακομεταχειρίζεται!!! Ασε που είναι μια οπότε δεν παίρνει ανάσα!!

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Καλημερα μανούλες!

Στα γρήγορα: τις άσχημες σκέψεις μη τις λαμβάνετε υπόψη ειναι του πονηρού! Όσες πιστεύετε και προσεύχεστε προσπαθήστε εκείνη τη στιγμή να λέτε την ευχή Κύριε Ιησού Χριστέ Ελέησον με!

Για τα κακακια και τσισακια των μωρών μας δεν ειναι το ίδιο για όσα θηλάζουν αποκλειστικά και όσα με μεικτή διατροφή γιαυτο μην συγκρίνετε....

Πολύ φαγανός άσε!! Άμα είχε κάνει λίγο στην πάνα κ λίγο μετά καλά είναι νομίζω!! Εχει δίκιο όμως η αγάπη για την μεικτή διατροφη!!! το ξέχασα τελείως!!! θα σ στείλω άρθρο..

Αγάπη μου την επόμενη φορά θα το κανω γλυκιά μου!!!

Δεν κάνουμε μικτή διατροφή. Θηλαζουμε αποκλειστικά. Δεν δίνω ξένο καθόλου και δεν ξέρω αν κάνω καλά.

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσακια!

Χθες διάβασα κι αυτό. Ειναι της Πατσούρου, πολυ κατατοπιστικό θα έλεγα!!!

http://www.nsph.gr/files/011_Ygeias_Paidiou/Koinonikh_Paidiatrikh_tei_mathimata/A1_Praktiki_mitrikou_thilasmou_Patsourou.pdf

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Εμείς με το φαγητό μας είμαστε πολύ περίεργες..... Όλο το απόγευμα με πέθανε να πιάνει την θηλή, να ρουφάει 2-3 φορές και να βγαίνει βίαια και με κλάματα!!! Υπεφερα πάλι νόμιζα οτι θα μου την κόψει από το τράβα τράβα!!! Έχω πάλι τραυματιστεί.....

Τασσούλα νομίζω δυσκολεύεται στην αρχή να πιάσει και επειδή αρχίζει να εκνευρίζεται μετα η δεν πιάνει καθόλου η πιάνει λάθος... Έτσι κανει κ η δικιά μου και επειδή δεν θέλω να εκνευρίζεται την ώρα του φαγητού βάζω τις ψευδοθηλες και πιάνει πιο γρήγορα και εύκολα.

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Έφη δεν νομίζω ότι είναι αυτό γιατί δεν το κάνει όλη μέρα. Συνήθως το απόγευμα. Πάντως ένα τεστ που έκανα έβγαλα με το θήλαστρο το γάλα μου. Μόνο 45μλ αλλά το προσπερνάω. Μετά από μισή ώρα ξύπνησε η μικρή και την έβαλα στο στήθος το οποίο βέβαια δεν έχει γεμίσει. Πιπιλαει ρουφάει πιπιλαει αλλά δεν εκνευριζεται. Δεν τραβάει την θηλή άρα δεν το κάνει από πείνα. Ίσως έχω έντονη ροή γιατί και στο θήλαστρο πεταγόταν το γάλα σαν συντριβάνι ⛲ και την πνίγει. Τα 45 μλ τα έβγαλα σε 5 λεπτά.

Τώρα τι θα φάει το βλαστάρι μου οεο;; Εκτός από τα χέρια του!! Πρέπει να περάσει καμιά ώρα να κατέβει γάλα φαντάζομαι!!

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Πάντως αν έχεις έντονη ροή, υπάρχει ειδική στάση για να διευκολυνεσαι και να μην πνίγεται το μωρό... Δεν ξέρω πόση ώρα κανει να γεμίσει παλι, αλλα εγώ τη βάζω κι ας ειναι ακομα σχετικά άδειο... Κατι βγαίνει νομίζω...

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Κορίτσια εμείς περνάμε μαραθώνιο θηλασμού!!! ποπο να φαω δε προλαβαίνω να πάω τουαλέτα.... πολύ ταλαιπωρία!!! δεν έχω φάει καθόλου από εχθές, πήγα ευτυχώς πριν ξυπνήσει τουαλέτα τα συνεργά του τα έχω δίπλα μου όπως κ νερό! Το στήθος μου γι αυτό άδειασε μάλλον ή έτσι ένιωσα και καταλαβα δε ξέρω σίγουρα!! Πάντως δεν κοιμάται ΚΑΘΟΛΟΥ! Να δω πως θα συνεχίσουμε!!! Ευτυχώς έχει λίγο γάλα το δεξί κ τρωει!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...