Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Μα πίνει γρήγορα και μετά κάνει γουλιες!!! Εντάξει ανεβασαμε την ώρα θηλασμού σε 20 λεπτά και μισή ώρα τώρα το πρωι αλλά και πάλι τα πρώτα 5 λεπτά ακούω να καταπίνει έντονα.

Έχει πάρει καμία κοπέλα μαγιά μπύρας;;

Τατιάνα δεν ξέρω γιαυτό ρωταω γιατί εμένα μου φάνηκε λίγο. Κάπου είχα διαβάσει οτι τα μωρά που θηλάζουν πρέπει να παίρνουν γύρω στα 25γρ. την ημέρα. Εννοείται οτι η Πατσού ρου ξέρει αυτή είναι η δουλειά της!!! Σύμβουλος θηλασμού πιστοποιημενος δεν υπάρχει εδώ, μόνο μαίες και εθελοντριες μανουλες που βοηθούν!! Θα δω τι θα κάνω με τον παιδίατρο. Θα ζητησω και γνώμες από την ομάδα μητρικού θηλασμού της πόλης μου!!!

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τρώει λαίμαργα δηλαδή η κοπελίτσα σου!! χιχι!! ψυχή μου!! Γι αυτό ή φουσκωνει ή χορταίνει..Ρώτησε πάντως μην πω κάτι που δεν ισχύει... :/ Κοιμάται καλά??

Υπάρχουν παιδάκια που παίρνουν τα κιλάκια-γραμμάρια γρήγορα στην αρχή κ μετά σιγά κ άλλα που παίρνουν μετά.. διαφορετικές "καμπύλες" ανάπτυξης... είναι όπως όταν είναι έμβρυα!! Κι εγώ αγχώθηκα να σου πω την αλήθεια αλλά είδα κ την προηγούμενη φορά που από 2900 πήγε 3110 μέσα σε 7 μέρες κ τώρα σιγά σιγά... οπότε όπως είπε.... αφού παίρνει κ κάνει τις ανάγκες του όόόόλα καλά!!! :)

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Καλησπέρα κορίτσια μανούλες!

Άργησα να σας γράψω σημερα αφού έτρεχα να φροντίσω τα μωράκια μου και μετα οδοντίατρο για εκείνο το δοντάκι που με πονάει ακόμη...!

Απόλαυσα βολτούλα έστω και με το αυτοκίνητο!

Hope μου να σαι πάντα καλα κορίτσι μου και εδω ειναι η ομάδα στήριξης μα ούλων Οκτωβρίου να στηρίζει η μια την άλλη! Ευτυχώς κορίτσια που συμμετέχουμε έστω και μέσω Διαδικτύου σε αυτή την ομαδούλα!

Για την επιλόχια κατάθλιψη επίσης εχω να σας πω να έχετε το νου σας γιατι μπορεί να εμφανιστεί και μετα 6 μηνες απο την γεννα!!!

Vanz μου ήθελα κι εγω με τη σειρά μου να σου δώσω πολλα συγχαρητήρια και μπράβο καταρχάς γιατι αποφάσισες να κρατήσεις το μωράκι κάτω απο τέτοιες συνθήκες και δευτερο γιατι το αγαπάς τόσο πολυ που δεν υπολογίζεις κανένα άλλο άτομο που σου προκαλεί προβλήματα!!! Και φυσικά μεσα σε ολα αυτά θηλαζεις κιόλας! Μπράβο κορίτσι μου!

Σας αφήνω γιατι με φωνάζει η κόρη μου...

Να το πάλι κορίτσια αυτο το συναισθηματικό κενό ένας κόμπος στο στομάχι...κοιτάζω την ωρα και ειναι ίδια ωρα κάθε μέρα δηλαδή μετα τις 3! Τι να παθαίνω άραγε; Ειναι που ειμαι κλεισμένη στο σπιτι; Νοιωθω περιορισμό; Ποια μου είπε για εναλλακτικές δραστηριότητες; Έχετε καμία πρόταση;

Διαφημίσεις

Να το πάλι κορίτσια αυτο το συναισθηματικό κενό ένας κόμπος στο στομάχι...κοιτάζω την ωρα και ειναι ίδια ωρα κάθε μέρα δηλαδή μετα τις 3! Τι να παθαίνω άραγε; Ειναι που ειμαι κλεισμένη στο σπιτι; Νοιωθω περιορισμό; Ποια μου είπε για εναλλακτικές δραστηριότητες; Έχετε καμία πρόταση;

Ειναι η άρνηση του εαυτού σου να αποδεχτεί τις νέες καταστάσεις, να δεχτεί πως υπάρχουν καταστάσεις τις οποίες πλέον έχει χάσει και δεν το γνωρίζει... Το ίδιο συναίσθημα εχω κι εγώ τα απογεύματα... Σε ολο αυτο συμβάλλει που είμαστε κλεισμένες στο σπιτι και νιώθουμε πως δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορα... Αχ! Υπομονή!

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

μανα - αστραπη νο2 για σημερα.. Παμε να τραγουδησουμε ολες οι απελπισμενες:

Χαχαχαχα καλό!!! Τρελομαμα σε φαντάζομαι να το χορεύεις αγκαλιά με το μωράκι σου!!!:tongue::tongue:

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Ειναι η άρνηση του εαυτού σου να αποδεχτεί τις νέες καταστάσεις, να δεχτεί πως υπάρχουν καταστάσεις τις οποίες πλέον έχει χάσει και δεν το γνωρίζει... Το ίδιο συναίσθημα εχω κι εγώ τα απογεύματα... Σε ολο αυτο συμβάλλει που είμαστε κλεισμένες στο σπιτι και νιώθουμε πως δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορα... Αχ! Υπομονή!

Τι ωραία που το εξηγησες!!! Και ο δικός μου εαυτός εχει άρνηση!!!

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Γεια σας κορίτσια μου! :)

Τώρα βρήκα λίγο χρόνο να μπω να σας διαβάσω γιατί ο μικρός μεγαλώνει τάχιστα και μένει πλέον αρκετές ώρες ξύπνιος και φυσικά μας τρελαίνει με τα σκέρτσα του! Κάθε μέρα κάνει και κάτι διαφορετικό και μένουμε με ανοιχτό το στόμα να αναρωτιόμαστε πως ένα τοσο δα πλασματάκι κάνει τέτοια πράγματα!

Hope μου γλυκιά καλά έκανες και βγήκες έξω και άλλαξες λίγο καταστάσεις έστω και για λίγη ώρα. Είναι πολύ σημαντικό να μην επιτρέπουμε στον εαυτό μας να πέφτει! Σε καταλαβαίνω απόλυτα την κατάθλιψη την έχω βιώσει και την αντιμετώπισα με αγωγή. Τώρα που γέννησα μόλις ένιωθα ή νιώθω πεσμένη παίρνω στο τηλ. όποια γνωστή ξέρω ότι θα με ανεβάσει. Και φυσικά βγαίνω έξω! Η αλλαγή έστω και λίγο των παραστάσεων που ζούμε σίγουρα μας κάνει πολύ καλό. Όσο για σκέψεις άστο! και μόνο που σκέφτομαι τι παιρνάει κάτι φορές απο το μυαλό μου ντρέπομαι! Κοιτάω αυτό το θαυματάκι που μου έστειλε ο Θεός μετά απο πολλά χρόνια προσπαθειών και αυτοχαστουκίζομαι. Για αυτό μην νιώθεις άσχημα. Συμβαίνει σε όλες μας. Εγώ κάτι άλλο που κάνω όταν νιώθω πεσμένη είναι να βάζω την μουσική που μου αρέσει να παίρνω τον μικρό αγκαλιά και να χορεύω μέχρι να νιώσω καλύτερα. Βάλε και εσύ την μεγάλη σου να διαλέξει κάτι που της αρέσει και ρίχτε το στον χορό! :)

Effie συμφωνώ μαζί σου νομίζω ότι όλες το έχουμε νιώσει λίγο ή περισσότερο.

Εμείς κορίτσια μπανάκι κάνουμε κάθε μέρα γιατί ο μικρός δεν κοιμάται το βράδυ αν δεν κάνει. Ένα βράδυ που τον δοκιμάσαμε να μην τον κάνουμε στο τέλος τον κάναμε στις 11.30 το βράδυ!!!! Φυσικά μετά κοιμήθηκε αμέσως!

Ποιο κορίτσι ανάφερε τον αποφρακτηρα μύτης; Δεν το έχω πάρει κάνει δουλειά; Εμείς του βάζουμε μόνο ορό και μόλις τον δει ο καημένος μας κοιτάει με ένα παραπονιάρικο ύφος που μας κάνει να νιώθουμε ενοχές. Μόνο τώρα που ήταν μπουκωμένος το περίμενε πως και πως αλλά τώρα που κάνουμε μόνο δύο φορές την μέρα και είναι καλύτερα δίνουμε μάχη!

Εγώ κορίτσια τον βάζω στο στήθος και στην αρχή πίνει σαν να μην υπάρχει αύριο! και ξαφνικά κοντά στο δεκάλεπτο σταματάει και κοιμάται, κοιμάται βαθιά με το ζόρι ρεύεται και ξανακοιμάται, αυτό για καμια ώρα και μετά ξυπνάει και ξαναπεινάει!!!! ομως το στήθος δεν μου το αδειάζει και φυσικά αφού πιάνει μόνο ένα την φορά το άλλο με τσακίζει τα βγάζω και τα δύο με το θήλαστρο και στην ώρα του δίνω μπουκάλι γιατί το στήθος δεν έχει. οπότε το πάμε εναλάξ να είμαι και σίγουρη ότι πίνει το καλό γαλά και όχι μόνο το αραιό της αρχής γιατί ζυγιστήκαμε και δεν είχαμε πάρει πολύ!

Και φυσικά κορίτσια ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΑ!!!! και έπαθα ένα μικρό σοκ γιατί όλοι μου λέγανε ότι τώρα που θηλάζεις δεν θα αδιαθετήσεις και δεν υπήρχε στο σπίτι σερβιέτα ούτε για δείγμα!!!! χαχααχχα έτρεχε ο καημένος ο άντρας μου να μου πάρει και να μιλάμε και μια ώρα στο τηλέφωνο για το ποιες πρέπει να πάρει!!!! αχαχχαχα

Κορίτσια δεν ξέρω τι να του φορέσω. Τώρα που έχει ήλιο και βγήκαμε απο την καραντίνα λέω να κάνουμε καμία μικρή βόλτα όσο ο καιρός είναι καλός για λίγη φωτοσύνθεση να του βάλω μπουφάν ή το ολόσωμο;

Σας αφήνω μόλις βαρέθηκε τον πατέρα του και διαμαρτύρεται! χαχαχαχα πάω να τον αλλάξω!

U85pp3.png

Καλησπερα καλες μου!Τι κανετε?Βγηκε ο αντρας μου με την μεγαλη,η μπεμπα κοιμαται,οποτε βρηκα ευκαιρια να γραψω!:)

Σημερα σηκωθηκα με τον φοβο των αρνητικων σκεψεων,αλλα τα λογια σας ''ηχουσαν'' στο μυαλο μου,οποτε δεν το αφησα να με καταβαλλει!Ετσι,λοιπον,περασα ευχαριστα το πρωινο,με πολυ τρεξιμο φυσικα!Απο τις 9.30 μεχρι τις 13.00 η μπεμπα δεν ηρεμουσε!Πολυ ζορισμα το καημενο!Ευτυχως μετα δε θυμουνται τιποτα!;)Η μεγαλη μου ηταν πολυ υπομονετικη!Απλως της κακοφαινοταν που εκλαιγε η αδερφουλα της και πηγαινε πανω απο το κεφαλακι της και της ελεγε ''σωπα μπεμπουλα''!

Περιμενω τηλεφωνο απο την γιατρο,για να μας πει τι μπορουμε να δωσουμε για τους κολικους!Δωσαμε μαραθο,αλλα δεν την εκανε κατι!Πινω και γω χαμομηλι,μηπως την βοηθησω!

Κοριτσια,θελω για αλλη μια φορα να σας ευχαριστησω για την υποστηριξη!Πραγματικα,νιωθω πολυ ομορφα,ξεροντας πως υπαρχουν ατομα που μπορουν να σε ακουσουν και να σε συμβουλευσουν!Σας ευχαριστω απο καρδιας!

Πριν προβω στα μηνυματα σας,εχω ερωτησεις:

1.Τα μωρακια σας τα ξυπνατε στο 3ωρο για να φανε?Σας ρωταω,διοτι εχω την εμμονη να την ξυπναω στο 3ωρο,το πολυ στις 3.30 ωρες!Νομιζω πως εαν την αφησω παραπανω θα παθει κατι!Το ιδιο ενιωθα και στην πρωτη μου κορη!:rolleyes:

2.Μετα απο 3 ωρες θηλασμου,νιωθω το τσιμπιες στο στηθος μου!Το αισθανεστε εσεις?Σημαινει πως πρεπει να αδειασει?

effie.k μου,κινητικη η μπεμπουλα σου,ετσι?Χαχαχαχα!Και σκεψου πως ειναι τοσο μικρουλα ακομη!Καλε,εμεις την ιδια μερα εχουμε γενεθλια,σωστα?

Εφυγαν οι δικοι σου?Πως τα περασατε?

tassoula μου,βρεχει πανες η μπεμπουλα?Νομιζω πως ειναι το πιο σημαντικο!Ισως να μην εχει ρευτει και πολυ καλα απο προηγουμενο γευμα της και να νιωθει πληρης!Βλεπω πως τα πηγατε καλυτερα την υπολοιπη μερα παντως!

TatKono μου,ειναι τοσο καλη παιδιατρος,που πρεπει να την εμπιστευεσαι!Φανταζομαι τι κοσμο θα εχει!Ειπες πως θα πας στα πεθερικα σου?Στην ιδια πολη μενουν?Σαμο ποτε φευγετε?

Αχ Αγάπη Αγάπη μου,οχι,μην το αφησεις να σε κυριευσει.Τι ακριβως νιωθεις?Εχεις ορεξη για να ασχοληθεις με τα παιδια?Να πιεις καφε?Να κινηθεις στο σπιτι?Νιωθεις φοβο?

Μαζι θα το αντιμετωπισουμε καλη μου!Οπως ειπα στην αρχη,εσας σκεφτηκα το πρωι,φυσικα και τα παιδια μου,αλλα ειχα τα λογια σας και ειπα ''ΟΧΙ ΠΑΛΙ'',αν και ηρθε στιγμη που ηθελα να τσιριξω,αλλα πηρα βαθειες ανασες,οπως μου ειπατε!

Μπορεις να βγεις για λιγο εξω?Μπορουν να σου κρατησουν τα παιδια για λιγο?Μιλαμε για 1 τεταρτο!Να περαπτατησεις!

Στην πρωτη μου,ειχα παθει επιλοχειο καταθλιψη,κρατησε για 6 μηνες περιπου,δεν πηρα μεν φαρμακα,γιατι το καταλαβα εγκαιρως και προσπαθησα να το αντιμετωπισω!Αλλα ενιωθα ακριβως τα ιδια,κενο!Δεν μπορουσα να βρεθω με κοσμο,μπερδευα τα λογια μου,μου μιλουσαν και κοιτουσα στο κενο!

Οποτε προσπαθησε να το αποβαλλεις οσο μπορεις!

Μαριρεν μου,εσενα σε αφηνωωωωωωωω.......χαχαχαχα....παω να ταισω μπεμπα......εχω να σου πω ομως για αποφρακτηρα,εγω το ειπα....

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

Hope μου αυτο που με ποιανει το απόγευμα ειναι ακριβώς σαν να μην νοιωθω τιποτα! Ειναι ένα πολυ παραξενο συναίσθημα... Νομίζω ειναι λογω της αλλαγής στη ζωή μου δηλαδή εκεί που μεχρι πρόσφατα δούλευα και μετα είχα χρόνο να περάσω με την κόρη μου τωρα ζω μια άλλη κατάσταση! Ασχολούμαι φυσικά με τα παιδιά και αυτο με κανει να ξεφεύγω λίγο. Επίσης σκέφτομαι οτι σύντομα θα μεγαλώσει και ο μπεμπης και μετα το χειμώνα θα μπορω να βγαίνω άνετα έξω με τα παιδιά μου για βολτούλα!

Το παράδοξο όμως ειναι που νοιωθω ετςι ακριβώς την ίδια ωρα κάθε μέρα!

Κι εςυ Εφη μου τα ίδια ε;

Υπομονη κορίτσια!

Kitty ευχαριστούμε για τραγούδια!

Κορίτσια μου γειά σας!!! :) Τι κάνετε?? Τώρα πρόλαβα να μπω να δω πως πάτε...

Αγάπη μου θυμίσου όσα είπαμε στην Hope μας, αυτά που είπες κι εσύ... είναι κάτι δύσκολο κ μεταβατικό που σε τρομοκρατεί!!! Να ζητήσεις την βοήθεια του άντρα σου που θα την έχεις σίγουρα κ όπως είπαμε ΧΑΛΑΡΩΣΕ εδώ είμαστε εμείς και κάνε θετικές σκέψεις!!!! Μην σε πέρνει από κάτω γλυκιά μου!!! :)

Τασσουλίτσα μου πως πάτε?? Τρωει η μπεμπούλα?!?!

Έφη τι τρελοκόριτσο (με την καλή έννοια!!!) που είσαιιιι!!! Με κάνεις πάντα να χαμογελάω!!!!!! :*

Μαριρέν πόσο μα πόσο χαίρομαι που τα πάτε τόσο καλάαααα και πόσο όμορφα πρεπει να νιωθεις τώρα που σιγά σιγά αρχίζει το μικράκι σας να καταλαβαίνει πιο πολλά κ να ασχολείστε περισσότεροοο!!! αχουυυ... να τον φιλήσεις από την Θεία Τατιάναααα!!! 😆😆😆 Πέθανα στα γέλια με τις σερβιετες!!! χαχαχα!!! ο καημένος!!! εγώ μόλις είζα πάρει σερωιετες από το λιντλ που είχε προσφορά, μετά απο 1 εβδομάδα έμαθα ότι ήμουν έγκυος οπότεεεε μου έμειναν καβάτζα!!! ;)

Όσο για το τι να βάλεις στο μωρό πιατεύω τις μέρες με ήκιο ένα μπουφανάκι γιατί ολόσωμο (φορμα εξοδου αν δε κανω λαθος) καλό είναι για το βαρύ χειμώνα.. τωρα ακόμα ζέστη έχει!!

Μαρία μουυυ.. ΜΠΡΑΒΟ σου καλή μου που ενώ ξύπνησες περίεργα σκέφτηκες ήρεμα κ σωστά κ ηρέμησες!!!! :) Συγχαρητήριααα!! έτσι να κάνεις πάντα κ όποτε δεν μπορείς, κάτσε στον υπολογιστή και γρααααψε γρααααψε γρααααψε μεχρι να ηρεμήσεις!!! θα τα διαβάσουμε θα μιλήσουμε θα προσπαθήσουμε να σε συμβουλέψουμε!!! Θα είμαστε δίπλα σου!! <3 Το ίδιο και με την Αγάπη μας φυσικά και με οποιαδήππτε άλλη ζήσει-ζει αυτή τη κατάσταση!!!!! :* <3 <3

Η μεγάλη σου δείχνει σιγά σιγά να προσαρμόζεται έτσι?? πόσο χαίρομαι!! άντε κ σιγά σιγά όλα θα στρώσουν!!! Λυπάμαι για τους κολικούς της μικρής σας... :( Ελπίζω να περάσουν γρήγορα.... :(

Για τις ερωτήσεις σου η γιατρός εμένα μου είπε την ημέρα το ξυπνάμε το παιδί κάθε 3ωρο-4ωρο... το βράδυ δε το ξυπνάμε ποτέ το αφήνουμε όποτε θέλει αυτο!!! Όποτε πεινάσει θα ξυπνήσει!!! (δική μου καθαρά τώρα άποψη πιστεύω ότι μπορεί να γίνουν κ νευρικά ή να έχουν θέματα με τον ύπνο τους αργότερα γι αυτό όταν φτάσαμε το βάρος γεννας δεν τον ξυπνουαα ούτε την ημέρα! ξυπνουσε κ ξυπνάει μόνος του στις 2-3 ώρες!)

Φια τις τσιμπιές νομίζω το ξανα αναφέραμε!! έίναι γιατί παράγει το στήθος γάλα κ όχι ότι πρέπει να το βγάλεις!! είναι λίγο ενοχλητικό έως πολύ! εμένα με πιάνει στα ξαφνικά!! Αν ειναι να βγάλεις γάλα να ξέρεις δε θα μπορείς να ακούμπησεις το στήθος σου γιατι θα σε πονάει εσωτερικά και θα είναι πέτρα σε κάποια σημεία σα να πατάς πάνω σε μελανιά!!!

Ναι την σμπιστεύομαι και έχει πολύ κόσμο!! αλλά δεν παρατάει το ραντεβού για τον κόσμο που έχει και μπορεί να πας για 5' όπως κι εγώ πχ που πήγα μόνο για ζυγισμα κ καθήσανε 20' και μας μιλούσε χωρίς να αγχώνεται!! Και μου είπε ότι κ να χρειαστώ να παρω τηλ ακόμα κ όταν πάω Σάμο!! Ναι θα πάω στα πεθερικά οταν 40ίσω για 2 μέρες.. νΓιαννιτσά μενουν... 1 ωρα μακριά να δουνε κ αυτοι τον μπέμπη!! Σάμο γυρνάω 20 του μήνα!! Και έχουμε κατι πράγματα να πάρουμε μαζί μαςςςςς.... παπαπαπα!!!

Τασσούλα μου έτσι ειναι... Και δυστυχώς πρέπει να το αφήσουμε να κανει τον κύκλο του και να περάσει απο όλα τα στάδια... Ευτυχώς που είμαστε όλες εδώ και τα συζητάμε!

Mariren ποτε φτάσατε κιόλας δυο μηνών!!;;;!! Απίστευτο! Να βγείτε βολτούλα ή μάλλον βολτούλες τώρα που ειναι ο καιρός ακομα καλός!

Μαρία μου σχετικά με τις ερωτήσεις σου, εμένα ξυπνάει απο μόνη της στο τρίωρο και λίγο νωρίτερα... Έχει βέβαια τύχει να ξυπνήσει και στο 4ωρο και... Εγώ την αφήνω να μου δείξει μόνη της ποτε ειναι έτοιμη για φαγητό. Τώρα το απόγευμα πχ θήλασε, κοιμήθηκε για μισή ώρα και παλι μετα θήλασε... Δεν εχω βάλει κάποιο προγράμμα.

Ο τσιμπιές ή κατι σαν μυρμήγκιασμα νομίζω πως ειναι επειδή κατεβαίνει το γάλα. Τουλάχιστον σε μένα τότε το νιώθω!

Και ναι έχουν την ίδια μέρα γενέθλια! Τι καλά!!! Οι δικοί μου φεύγουν όταν ο άντρας μου έχει ρεπό και έρχονται παλι όταν πάει για δουλεια μιας και δουλεύει βράδια και πολλές ώρες... Η αλήθεια ειναι πως ακόμα φοβάμαι να μείνω μόνη μου τα βραδια, όποτε χαίρομαι που ειναι εδώ.

Τατιανα μου πως νιώθεις που θα γυρίσεις πίσω στη Σάμο; Που θα είσαι πλέον σπιτι σου, αλλα και μόνη σου; Φαντάζομαι τόσο καιρό θα συνήθισες με τους δικούς σου, να έχεις και βοήθεια...

Αγάπη και εγώ αυτο σκέφτομαι ότι σε λίγο καιρό που θα έχει μεγαλώσει και το μωρό λίγο και θα μπορούμε να βγαίνουμε πιο άνετα και να κάνουμε τις βόλτες μας, θα ειναι τέλεια και έτσι ξεχνιέμαι λίγο...

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Εφάκι μου τι βολικοί άνθρωποι οι δικοί σου!!!!! φτου φτου!!! Μου κάνει εντύπωση που σέβονται το ιδιωτικό να το πω.......?? δε ξέρω τι λέξη έχει κολλήσει το μυαλό μου!! 😛τέτοια ώρα υπολειτουργώ κιόλας!! χαχα!! εγώ πιστέύω πως άμα είχα την μάνα μου κοντά κ πιο πολύ να σου πω την πεθερά μου κάθε τρεις κ λίγο θα ήταν σπίτι μας, όχι για κάτι άλλο αλλά για να χαρούν το μωρό γιατί είναι το 1ο εγγόνι!!! Για αυτό το λόγο χαίρομαι που θα πάω επιτέλους σιτι μου, να τακτοποιηθούμε επιτέλους, κ ο μπέμπης στο δωμάτιό του με τα πραγματάκια του, με όλα...!! Θα νιώσω ελευθερία! Κινήσεων πιο πολύ κ χωρίς άγχος μην πει ο ενας το ενα μην πει ο άλλος το άλλο!! Θα τρελαθούμε στην αρχή λίγο η αλήθεια είναι ειδικά όπως λες που συνήθισα στη βοήθεια, μη φανταστείς ότι είχα κ πολύ γιατί η μαμά μ δούλευε κ η αδερφη μου ειχε πρωινά μαθήματα, αλλά όσο να ναι ένα φαγητό ή ένα πληντύριο, ή ένα σιδερο ήταν ξεκούραση!! ή να λούσει η μαμά όταν πονούσσ η μέση μου το μωρό (να το χαρεί κ αυτή λίγο πριν φύγουμε!).. σκέφτομαι κ πιο πολύ τον πρώτο καιρό.... την τακτοποίηση, την γενική, το μωρό, την αλλαγή κλίματος... ποπο... αγχώνομαι!!!!!!!!!!!

Ας μην τα σκέφτομαι για τις επόμενες 10 μέρες τουλάχιστο!!! χαχα!!!!

Σας καληνυχτώ γλυκές μου!!! ώρα για ξεκούραση μέχρι το επόμενο φαγακι!!! χιχι!!!! φιλάκια στα πατουσάκια και πολλά πολλά χαμόγελαααα!!!!! <3

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...