Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

καλημερα.ειμαι πολυ στενοχωρημενη.ειχα παει την προηγουμενη εβδομαδα και το εμβρυακι μου ειχε αρχομενη καρδιακη λειτουργια και χτες που πηγα σε αλλον γιατρο για υπερηχο μου ειπε πως δεν ακουει καρδια.το εμβρυο εχει μεγαλωσει ομως.πως γινεται να μεγαλωνει χωρις καρδια;σημερα ενδεχεται να ξαναπαω για αλλη γνωμη,αλλα τι θα αλλαξει;ακομα μια παλλινδρομη.ειμαι τοσο χαλια που συνεχεια κλαιω.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα.ειμαι πολυ στενοχωρημενη.ειχα παει την προηγουμενη εβδομαδα και το εμβρυακι μου ειχε αρχομενη καρδιακη λειτουργια και χτες που πηγα σε αλλον γιατρο για υπερηχο μου ειπε πως δεν ακουει καρδια.το εμβρυο εχει μεγαλωσει ομως.πως γινεται να μεγαλωνει χωρις καρδια;σημερα ενδεχεται να ξαναπαω για αλλη γνωμη,αλλα τι θα αλλαξει;ακομα μια παλλινδρομη.ειμαι τοσο χαλια που συνεχεια κλαιω.

Despoinaki μου καλημέρα. Μην απογοητευεσαι. πήγαινε και σε αλλο γιατρο. Τοσα ακουμε.. οσο πιο συντομα τοσο θα ηρεμησεις και εσυ.

ποσων εβδομάδων εισαι ψυχη μου?

JRfdp2.png

Καλημερα μπορει η αρχομενη λειτουργια να ηταν καποια φλεβα δικια σου και να μπερδευτικε καρδουλα ακουμε απο 6 εως 8 εβδομαδες και αφου μεγαλωνει δωστου λιγο χρονο εγω ακουσα οταν ηταν 1 ,2 εκατοστα το μικρακι. Καλη επιτυχια

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Despoinaki θα συμφωνήσω με τα κορίτσια αν είσαι ακόμα σε μικρή βδομάδα δώστου την ευκαιρία να αναπτυχθεί και σίγουρα πάρε και άλλη γνώμη γιατί το ένα λεπτό που αναφέρεις... όσο γνωστός και αν είσαι πρέπει να βλέπεις όλα τα ενδεχόμενα και να δίνεις τον χρόνο που χρειάζεται. Καλή επιτυχία κοπέλα μου να πάνε όλα καλα.

Georgiana μου άντε κοπέλα μου πάλι τετ α τετ με το μικρούλη σήμερα ε; Μια χαρά πολύ τυχερή είσαι που το βλέπεις τόσο συχνά :) Εγώ υπομονή ως την δευτέρα. Θα φύγουμε την κυριακή για πειραιά να δω και τους δικούς μου και θα πάμε την άλλη μέρα. Εγώ τις αιματολογικές θα τις κάνω εκείνη την ημέρα που θα κάνουμε και την αυχενική. Σου πέρνουν εκεί αίμα και την κάνουνε.

Χτες δεν περιμέναμε νέα και απο κάποιο άλλο κοριτσάκι που θα πήγαινε να δει το μικρό της;

U85pp3.png

Διαφημίσεις

Μου ειναι λιγο δυσκολο απο το κινητό να ψαξω το πινακακι. Θα μπω το βραδυ να του κανω ενα ρετουσαριμα :D

Πηγα πρωι πρωι λογω της δουλειάς μου.

Το είδαμε έγινε 2.75cm και 178 χτυπους. Ξύπνιο και κουνουσε χερακια ποδαρακια...

έκανα ολες τις αναλυσεις θα βγουν μεθαυριο και για σύνδρομο down σε λιγες μερες που θα τις δουμε μαζι με την αυχενικη.

Αυχενική κλεισαμε για 6/4 και επόμενη στο γιατρο 15/4 :)

JRfdp2.png

Καλημέρα σε όλες μας!

despoinaki2 και domino εύχομαι όλα να πάνε καλά. Να σκέφτεστε μόνο θετικά και όλα θα πάνε καλά. Όλες έτσι πρέπει να σκεφτόμαστε.

tinami μου εμένα μου έδωσε 2 ονόματα για να μου κάνουν την αυχενική. Όποιον βρω διαθέσιμο μου είπε. Όσο για το πόσο εβδομάδων είμαι... υπολογίζω ότι είμαι στην δέκατη εβδομάδα αφού είχα τελευταία περίοδο 6/1. Η γιατρός μου μου λέει ότι εγώ θα υπολογίζω κάθε 12 του μήνα ότι αλλάζω μήνα. Δεν το πάει με εβδομάδες αλλά με μήνες.

Κατά τα άλλα όλα κυλάνε ήσυχα προς το παρόν. Φύγανε και οι πολλές πολλές αναγούλες και άρχισε το πολύ φαΐ!!!!!!:roll:

Περιμένω με αγωνία την αυχενική μας (2/4) και εύχομαι σε όλες μας να έχουμε καλά αποτελέσματα στις αυχενικές μας.

Φιλιά σε όλες σας

6Ogwp3.png

πηγα.πειτε μου τη γνωμη σας.βασει περιοδου ειμαι 9,5 εβδομαδων.βασει υπερηχου με βγαζει 7 εβδομαδων και 1 ημερα.το εμβρυο ειναι 0,38cm.δεν ειδε καρδιακη λειτουργια.μου ειπε να κανω 2 χοριακες,αυριο και τη δευτερα και να με ξαναδει την ερχομενη παρασκευη.δεν ξερω τι να παω.ειπε η οτι ειναι μικρο η παλλινδρομησε.εχει τυχει ξανα σε καποια απο εσας?ειμαι αρκετα στενοχωρημενη,προσπαθω να σκεφτομαι θετικα

πηγα.πειτε μου τη γνωμη σας.βασει περιοδου ειμαι 9,5 εβδομαδων.βασει υπερηχου με βγαζει 7 εβδομαδων και 1 ημερα.το εμβρυο ειναι 0,38cm.δεν ειδε καρδιακη λειτουργια.μου ειπε να κανω 2 χοριακες,αυριο και τη δευτερα και να με ξαναδει την ερχομενη παρασκευη.δεν ξερω τι να παω.ειπε η οτι ειναι μικρο η παλλινδρομησε.εχει τυχει ξανα σε καποια απο εσας?ειμαι αρκετα στενοχωρημενη,προσπαθω να σκεφτομαι θετικα

Θα σου πω τη δικη μου εμπειρια. Εμεις στην αρχη ακουσαμε παλμους αλλα χαμηλους 85 μονο. Ο γιατρος ειπε οτι θα επρεπε να ηταν 100. Μετα ξαναπηγα σε μια εβδομαδα και δεν ακουγε καθολου καρδουλα. Οποτε μου ειπε παλινδρομησε. Εαν εσενα δεν ακουσε ακομη ισως εγινε πιο αργα η εμφυτευση και ακουστει η καρδουλα αργοτερα. Κανε κ χοριακη. Συμπτωματα ειχες; εξακολουθουν; Καταλαβαινω την αγωνια κ τη στενοχωρια σου κ ευχομαι μεσα απο την καρδια μου το εμβρυακι σου να τα καταφερει.

Διαφημίσεις

Κοριτσια σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια. Αυτες τις μερες καθομαι σπιτι για να ηρεμησω..Στενοχωρηθηκα κ φοβηθηκα παρα πολυ. Ειμαι κ απο εξωσωματικη οποτε καταλαβαινετε τον φοβο μου..

Καλως σας βρηκα ολες!! Είμαι η Κατερίνα 34 ετων και περιμένω το πρωτο μου παιδάκι! Ειμαι 9w+3..(ΠΗΤ: 20/10/15) Εχουμε ακουσει κανονικα καρδουλα.. μεγαλώνει μια χαρά..Βεβαια στο Ελενα που πήγα ουτε μου μετρησαν παλμους, ουτε τιποτα.. Απλά το ακουσα για λιγο και μου ειπε οτι ολα ειναι φυσιολογικά!! Προς το παρόν είναι να κάνω ελεγχο ενδοκρινολογικό, καρδιολογικό ( η χαζη η πιεση απο 10 που εχω στο σπιτι εφτασε 15 στον γιατρο, για να με τρεχει!!) και να κανονισω για την αυχενική!

Ο γιατρος απο το Έλενα μου ειπε οτι προτιμά να την κάνω σε εξειδικευμένο κέντρο οπου στοιχίζει 150 Ε.

Ελπιζω να πάνε καλά ολα για ολες μας και να κάνουμε υγιέστατα μωράκια!

dogdogard20151021_8_My%20child%20is.png

Καλησπέρα κορίτσια μου!! Χάνομαι λίγο... με τις ανακατωσούρες δεν ειχα διαθεση να κάτσω στo pc , σήμερα δεν ειχα σχεδον καθόλου ανακατωσούρες, να ανησυχήσω οτι κατι δεν πάει καλά? ή υποχωρούν σιγά σιγά? Εγω ραντεβουδάκι έκλεισα σήμερα για υπέρηχο, έχω στης 26/3 , αυχενική δεν ξέρω ακόμη ποτε, θα πάω να μιλήσω με την γιατρό να μου πει! Georgiana μου όλα τέλεια λοιπον με τον υπέρχηοοο, μεγαλώνειιιι το παιζιιι τι ωραιαααα!! Εγώ πήρα πριν λίγες μέρες και τις εξετάσεις ούρων-αιματολογικές-κολπικές και ειναι όλα τέλεια, όλα καθαρα, αχ μακαρι να παραμεινουν κιολας!! ξέχασα να γράψω κάτι? αν ναι συγχωράτε με, παθαίνω κενα μνημης η δόλια!!

Κορίτσια καλημερα είμαι κ εγώ μια υποψήφια μανούλα Οκτωβρίου είμαι 10 εβδομάδων και έχω άλλο ενα παιδάκι τον Νικόλα και είναι 8 μηνων

Καλως ήρθες!! Μια τελειόμηνη και καλη εγκυμοσύνη εύχομαι!! Να σου ζήσει το παιδάκι σου!!

Καλησπερα κ απο εμενα.. Δυστυχως το παλινδρομησε το ενα εμβρυακι... Σταματησε η καρδουλα. Ειμαι πολυ στενιχωρημενη.. Ελπιζω να πανε ολα καλα με το αλλο...

Αχ βρε κοπέλα μου ποσο λυπήθηκα, προσπάθησε να εισαι δυνατη για το άλλο εμβρυάκι σου!! Είναι σε διαφορετικό σάκο έτσι?

Αχ κοριτσάκι μου :-( κάνε τις χορίακες που σου είπε ο γιατρος σου και πάρε και μια δευτερη γνώμη, εύχομαι να πάνε όλα καλα!!

wOR1p3.pngRs8Zp3.png

XNEVp3.png

Καλως σας βρηκα ολες!! Είμαι η Κατερίνα 34 ετων και περιμένω το πρωτο μου παιδάκι! Ειμαι 9w+3..(ΠΗΤ: 20/10/15) Εχουμε ακουσει κανονικα καρδουλα.. μεγαλώνει μια χαρά..Βεβαια στο Ελενα που πήγα ουτε μου μετρησαν παλμους, ουτε τιποτα.. Απλά το ακουσα για λιγο και μου ειπε οτι ολα ειναι φυσιολογικά!! Προς το παρόν είναι να κάνω ελεγχο ενδοκρινολογικό, καρδιολογικό ( η χαζη η πιεση απο 10 που εχω στο σπιτι εφτασε 15 στον γιατρο, για να με τρεχει!!) και να κανονισω για την αυχενική!

Ο γιατρος απο το Έλενα μου ειπε οτι προτιμά να την κάνω σε εξειδικευμένο κέντρο οπου στοιχίζει 150 Ε.

Καλως ήρθες κοπέλα μου την παρεούλα μας!! Ότι καλύτερο σου εύχομαι και μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη!! Εγω έξω θα την κάνω την αυχενική, στο Ιασώ λεω... αλλα θα γεννησω σε δημόσιο νοσοκομείο... θέλω όμως τους μεγάλους υπερήχους να τους κάνω έξω και να με παρακολουθούν και εξω για να νιώθω πιο ασφαλής!..

wOR1p3.pngRs8Zp3.png

XNEVp3.png

Αγαπούλα μου ηρέμησε, Τίποτα δεν εχει χαθεί ακόμη. ουτε ο γιατρός είναι σίγουρος γι' αυτό σε παρέπεμψε σ' αυτές τις εξετάσεις.

Καλωσόρισες γατούλα και με το καλο και σε σενα το νινι σου. Εγώ έχω 19/10/2015 ΠΗΤ

Όλα θα πανε υπεροχα χυψή μου. Απόλαυσε όσο σε αφήνει το νινι και δε σου προκαλέι ανακατοσούρες.

Εγώ είναι να τους πάρω ούρα σήμερα διότι χθες είχα παει πριν το χημείο τουλέτα. Ξύπνησα στις 4,30 διότι μου έσκασε η φούσκα και λεω κατσε να πιω νερακι τουλαχιστον μεχρι τις 8 να μου ξαναρθει. Διότι τα θελουν και φρέσκα...

Εχει από εκείνη την ώρα που νιώθω τρομερές αναγούλες και θέλω να κάνω εμ....

Αχ....θα μας περάσει που θα παει....

JRfdp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...