Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Έτσι όπως τα λες είναι Βούλα!! Πρώτα τους εαυτούς μας κ τα παιδάκια μας κ μετά ο καθείς στη σειρά του!! ;)

Πότε έτσι πότς αλλιώς είμαστε... Με κουράζει λίγο η κατάσταση κ πατάω τα κλάμματα αλλά συνέρχομαι γρήγορα κ κάνω όχι υπομονή όσο και το αφήνω για να μην με ρίχνει αυτή της περίοδο!! Κάτι πρέπει να κάνουμε με δαύτους!! 😛

Χαχαχαχαχα! Ενα εχω να πω: αν ηταν ικανοι θα ειχε προικισει αυτους η φυση με τη δυνατοτητα να κυοφορησουν!!!!! χαχαχα , τωρα το σκεφτηκα!

Μολις γυρισα απο βολτα (μεχρι το σουπερ μαρκετ βεβαια) κι εχω κεφια!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Vanz μου να τους πεις οτι η μαμα σου ξενικησε διαιτα επειδη το παιδι σου θηλαζει αρα ειστε πατσι..ε ρε μ@λ@κες ππυ κυκλοφορουν ελευθεροι!!!

βρε κοριτσια το δεξι μου το στηθος ενω βγαζει γαλα ειναι συνεχεια μαλακο σαν αδειο.. Ξερει καμια γιατι;;

Αντε μωρε με τους νεροβραστους !

Αφου βγαζει γαλα , καλα εισαι νομιζω !

Κορίτσια μου!!! Εγώ ευτυχώς είμαι καλά αυτή τη στιγμή!!! Έφαγα μία μούντζα από την γιατρό κ γυρισα!!!Χαχα!!!

Λοιπόν είμαστε πολύ πολύ καλά!! Μας έβαλε άριστα 10!! Μας ζύγισε είμαστε 3170 από 3110 που ήμασταν την Πέμπτη, έίπε ότι είναι πολύ πολύ καλά κ μοιάζει κ σε αυτό τον μπαμπά του κ δεν χρειάζεται λόγος ανησυχίας!! Ψηλώσαμε 2.5 πόντουςκ είμαστε 54.5!!

Τα σπυράκια είναι φυσιολογικότατα όπως κ η ξηροδερμία και δεν κάνω τίποτα θα περάσουν μόνα τους!! Όπως το βαθούλωμα στο κεφαλάκι του (είχα τρομοκρατηθεί όταν το διαπίστωσα!).. Τη μυτούλα να μην την πειράζουμε καθόλου παρα μόνο αν το μωρό δεν μπορεί να αναπνεύσει κ βλέπουμε ότι υπάρχει θέμα!

Τσουτσουνάκι εμείς στα αντράκια δεν πειράζουμε καθόλου.. Οι κολικοί εμφανίζονται μέχρι την 15η μέρα.. αν δεν εμφανιστούν μέχρι τότε όλα καλά δεν προκειται να εμφανιστούν! τους καταλαβαίνεις με το να ουρλιάζει ξαφνικά το μωρό! με μασαζάκι κ ανάσκελα ηρεμούν τα μωράκια..

για τα κακάκια άμα δεν κάνει το μωράκι να κάνουμε πάνω κάτω τα ποδαράκια τους στο στήθος ή υποθετο γλυκερίνης (αν θυμάμαι καλά ή κάτι με γλυκε...... κάτι!!)

Με "μάλωσε" που κάνω δουλειές και ότι ΠΡΕΠΕΙ να ξεκουράζομαι τώρα κ να έχω "δούλα" ή "δούλους" τους άλλους γιατί αλλιώς κ τα λόχεια δε θα φύγουν κ καταπονούμαι κ εγώ!!

Επίσης να προσέχουμε τα μωράκια μας μέχρι κ τον 3ο μήνα μην αρρωστήσουν... είναι κ πιο εύκολο να αρρωστησουν κ πιο επικίνδυνο!!

Εμέίς 1ο εμβόλιο θα κάνουμε μόλις 40ουμε γιατί θα ταξιδέψουμε κ με αεροπλάνο κ είναι καλύτερο να το κάνει πριν το ταξίδι!

δε θυμάμαι αλλα προς το παρόν!! άμα θέλετε κάτι άλλο ρωτήστε!! Μπορει να το είπε κ να μην το θυμάμαι!! :)

Για τα υπολοιπα σχολια.......για τα αμορεεεε....

ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ!!!!! ΧΑΧΑ

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Διαφημίσεις

Οι κολικοί εμφανίζονται μέχρι την 15η μέρα.. αν δεν εμφανιστούν μέχρι τότε όλα καλά δεν προκειται να εμφανιστούν! τους καταλαβαίνεις με το να ουρλιάζει ξαφνικά το μωρό! με μασαζάκι κ ανάσκελα ηρεμούν τα μωράκια..

Δεν το ήξερα! Ωραία πληροφορία! Δηλαδή αν περάσουμε τις 15 μέρες μετα είμαστε σίγουροι ότι δεν θα εμφανιστούν;...

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Κορίτσια μου!!! Εγώ ευτυχώς είμαι καλά αυτή τη στιγμή!!! Έφαγα μία μούντζα από την γιατρό κ γυρισα!!!Χαχα!!!

Λοιπόν είμαστε πολύ πολύ καλά!! Μας έβαλε άριστα 10!! Μας ζύγισε είμαστε 3170 από 3110 που ήμασταν την Πέμπτη, έίπε ότι είναι πολύ πολύ καλά κ μοιάζει κ σε αυτό τον μπαμπά του κ δεν χρειάζεται λόγος ανησυχίας!! Ψηλώσαμε 2.5 πόντουςκ είμαστε 54.5!!

Τα σπυράκια είναι φυσιολογικότατα όπως κ η ξηροδερμία και δεν κάνω τίποτα θα περάσουν μόνα τους!! Όπως το βαθούλωμα στο κεφαλάκι του (είχα τρομοκρατηθεί όταν το διαπίστωσα!).. Τη μυτούλα να μην την πειράζουμε καθόλου παρα μόνο αν το μωρό δεν μπορεί να αναπνεύσει κ βλέπουμε ότι υπάρχει θέμα!

Τσουτσουνάκι εμείς στα αντράκια δεν πειράζουμε καθόλου.. Οι κολικοί εμφανίζονται μέχρι την 15η μέρα.. αν δεν εμφανιστούν μέχρι τότε όλα καλά δεν προκειται να εμφανιστούν! τους καταλαβαίνεις με το να ουρλιάζει ξαφνικά το μωρό! με μασαζάκι κ ανάσκελα ηρεμούν τα μωράκια..

για τα κακάκια άμα δεν κάνει το μωράκι να κάνουμε πάνω κάτω τα ποδαράκια τους στο στήθος ή υποθετο γλυκερίνης (αν θυμάμαι καλά ή κάτι με γλυκε...... κάτι!!)

Με "μάλωσε" που κάνω δουλειές και ότι ΠΡΕΠΕΙ να ξεκουράζομαι τώρα κ να έχω "δούλα" ή "δούλους" τους άλλους γιατί αλλιώς κ τα λόχεια δε θα φύγουν κ καταπονούμαι κ εγώ!!

Επίσης να προσέχουμε τα μωράκια μας μέχρι κ τον 3ο μήνα μην αρρωστήσουν... είναι κ πιο εύκολο να αρρωστησουν κ πιο επικίνδυνο!!

Εμέίς 1ο εμβόλιο θα κάνουμε μόλις 40ουμε γιατί θα ταξιδέψουμε κ με αεροπλάνο κ είναι καλύτερο να το κάνει πριν το ταξίδι!

δε θυμάμαι αλλα προς το παρόν!! άμα θέλετε κάτι άλλο ρωτήστε!! Μπορει να το είπε κ να μην το θυμάμαι!! :)

Για τα υπολοιπα σχολια.......για τα αμορεεεε....

ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ!!!!! ΧΑΧΑ

Vanz μου είναι υπεροχο αυτό που μας έστειλες!!! :)

Ναι Κατερίνα μου!!! Μου είπε επακριβως "μας δίνουν ραντεβού στο πρώτο 15νθήμερο διαφορετικά καθόλου και έτσι όπως σας βλέπω δεν έχετε τίποτα τέτοιο!".. Της εξήγησα κ που σφίγγεται και ζορίζεται και μου είπε δεν είναι τίποτα είναι φυσιολογικότατο! κ δεν είναι κολικός!! αυτααα...

Εδώ είμαι και γω!Νομίζω πως τώρα θα αρχίσω να κλαίω από συγκίνηση,με τα όμορφα μήνυμα όλων σας!Νιώθω σα να ακούω τις κολλητές μου!Σας ευχαριστώ πολύ! Παρά πολύ!

VANZ,με ρωτησες εάν νιώθω καλύτερα!Περισσότερο ντροπή νιώθω,διαβάζοντας τα όσα πέρασες/βιώνεις,και έχεις υπό σθένος και την πηγμη να αντιμετωπίζεις την κατάσταση με αισιοδοξία,και γω να επιτρέπω να !με καταβάλλει αυτό το συναίσθημα! Έχεις βγει νικήτρια από αυτό!Σου αξίζουν πολλά συγχαρητήρια!

Δεν το άφησα να με πάρει άλλο από κάτω!Θα προσπαθήσω να κάνω το ίδιο και τις άλλες μέρες! Όπως είπε ή ΑΓΑΠΗ,ή επιλόχειος είναι πολύ ύπουλη!Και να φανταστείτε πως δουλεύω και σε ψυχιατρείο, και έχω δει γυναίκες με επιλόχειο και πάλι δε λεω να το αποβαλλω.

Το απόγευμα,μόλις γύρισε ο άντρας μου,και αφού τάισα την μπεμπα, πήρα την μεγάλη και πήγαμε σούπερ και στο πάρκο! Πεξαμε παρά πολύ!Γυρισαμε σπίτι με γεμάτες μπαταρίες! Πήγαμε και στην εκκλησία!Βουρκωσα όταν αντικρυσα την εικόνα της Μεγαλόχαρης! Ας μας έχει πάντα καλά!

Κατερίνα μου,κάθε μέρα της λεω τα όσα αναφερεις!Και αυτή είναι τόσο γλυκιά! Κάθε μέρα μου λέει ποσό μας αγαπάει! Και όταν κάνει κάτι και φαίνεται πως με πειράζει, έρχεται από μόνη και ζητάει συγνώμη! Και με παίρνει αγκαλιά!

Εγω πρεπει να καταλάβω πως και αυτό μωρό είναι,2,5 ετών,και είχε συνηθίσει να έχει την αποκλειστικότητα!

Κορίτσια, μέσα από την καρδιά μου,εύχομαι να σας αξιώσει ή Παναγία,να έρθουν τα πράγματα όπως ποθειτε!Είστε ψυχουλες!

Όσο για τους άλλους,γονείς/λοιπούς συγγενείς και φίλους, πρέπει να τους βάζουμε στη θέση τους!

Τατιάνα μου,εσύ μου είπες να μιλήσω στους δικούς μου για βοηθεία!Ένα θα σου πω,όταν με είδε η μητέρα μου,την πρώτη μετά μετά την άφιξη μας στο σπιτι,να κλαίω,με κατηγορούσε! Πες μου,μπορεί αυτός ο άνθρωπος να με βοηθήσει?Με τίποτα!

Να είναι καλά ο άντρας μου!Βράχος σε όλα!

Μόλις θηλασα την !μικρή! Δε θα δώσω συμπλήρωμα, την βλέπω να έχει χορτάσει!Πάω να ξαπλωσω!

Είστε υπέροχες κορίτσια! Σας ευχαριστήσω όλες και κάθε μια ξεχωριστά!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Γλυκιά μου... εδώ είμαστε όλες!!! :) Ότι μα ότι χρειαστεί η καθε μία να πει, να παραπονεθεί, να ρωτήσει, να ζητήσει, να φωνάξει, να κλάψει!!!

Τι υπέροχα που πήρες πάλι τα πάνω σου!! Άντε έτσι σε θέλουμε!! Καιαπό ότι βλέπω κ η μεγάλη σου το ίδιο!!!! ;) Την χάρηκες κ σε χάρηκε κ αυτή!!! Πόσο ανάγκη το είχατε!!!! Κ τι γλυκό κορίτσι Παναγιά μου που έκανες!!! Να μου πεις με μανούλα εσένα τι θα γινότανε?!?!?!?! 😆😆😆

Να είστε πάντα καλά καλή μου κ όπως είπες η Μεγαλόχαρη να φυλάει όλον τον κόσμο κ τα μωράκια τους!!

Εντάξει με την μικρούλα σου??Κοιμήθηκε ήσυχη?? Δεν είχατε θέμα μσ κολικούς ε??

Καλή μας μέρα!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!

Hope γλυκιά μου έτσι να σε διαβάζω πιο αισιόδοξη!! Είσαι μόνη σου γιαυτό φρικαρεις, χωρίς βοήθεια είναι δύσκολο!!! Ας εκπαιδευσουμε λοιπον γα παιδάκια μας τα μεγάλα να μας βοηθήσουν!!! Πάρε στην μεγάλη παιχνιδακια που να ασχολείται λίγη ώρα μόνη της και να μπορείς και εσύ να φροντισεις το μωρό. Εγώ της δίνω να μουτζουρωσει ή να φτιάξει πύργο με τα τουβλάκια. Αλλες φορές πιάνει και άλλες όχι. Επίσης της λέω να κοιμίσει και να αλλάξει τα μωρά της και παίρνει τις πάνες της και πανακια και κάνει οτι τα φροντίζει.... Κοίτα τι πιάνει στην δική σου κόρη!!!! Α καλά αυτό πολύ σίγουρα πιάνει είναι να της βάλω την minnie στο ταμπλετ αλλά δεν θέλω συχνά γιατί κολλάει. Αν όμως δεν μπορώ να κάνω αλλιώς....

Τατιάνα 3170 είστε;; πόσο γεννηθηκατε αλήθεια;;; εμείς γεννηθηκαμε 3360, βγήκαμε 3200 και μέσα σε 2 εβδομάδες πήγαμε 3450. Όμως έδινα ξένο γάλα, μικτή διατροφή. Τώρα φοβάμαι μην έχουμε πάρει λίγο ή έχουμε χάσει. Θα πάρω αύριο τον γιατρό να ρωτησω πότε θα μας δει!!! Δεν είναι και πολύ φαν του θηλασμού και φοβάμαι!!

Δηλαδή σας είπε οτι 60γρ σε μια εβδομάδα είναι καλά;;

Κατερίνα μήπως δεν προλαβαίνει να γεμίσει το δεξί στήθος πριν δώσεις γεύμα;; κάθε πότε αλλαζεις στήθος στον θηλασμό;;; δίνεις ενα την φορά ή και τα 2 εναλλάξ στον ίδιο θηλασμό;;; ακούς να καταπίνει το μωρό απο το δεξί;; έχει κάποιο θέμα όταν θηλάζει;;

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Μπράβο Μαρια μου που νιώθεις καλύτερα. Χαίρομαι που κι εμείς από εδώ βοηθήσαμε λιγάκι, αλλα προπαντώς που βρήκες τη δύναμη να κανεις κατι γι αυτο! Είδες τελικά δεν χρειάζονται πολλα πράγματα, αρκεί μια βολτούλα με τη μεγάλη σου κόρη να σου αλλάξει λίγο τη διάθεση.

Καλημέρες!

Πάω να σηκώσω τη μικρή για φαγητό γιατί βλεπω να βγαίνει μόνη της απο την κούνια!!! Ενα πράγμα βρε κορίτσια, αλλού τη βάζω να κοιμηθεί, αλλού τη βρίσκω όταν αρχίζει και ξυπνάει!!! :-P

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Έχω νομίζω θέμα!!! Το μωρό βαριέται να πίνει γάλα!!:P έχει από Χθές που πίνει για 5 λεπτά το πολύ και κοιμάται. Όταν λέω κοιμάται εννοώ τριωρα!!!:shock::shock:

Νομίζω δεν είναι φυσιολογικό. Τώρα θήλασε έντονα για 3 λεπτά μετά ψευτοθηλασε-πιπιλησε για άλλα 2 και ξεράθηκε!!! Φοβάμαι μήπως μειωθεί το γάλα μου χωρίς ερέθισμα. Πότε προλαβαίνει να πιεί το παχύ γάλα;;; φοβάμαι μήπως είναι ληθαργικο..... Δεν κλαίει για να φάει, βέβαια αναδεύεται αλλά δεν κλαίει. Η μουρλη η μάνα του χωνω όλη την ώρα τη θηλή στα μούτρα και αυτή τεντώνεται και συνεχίζει τον ύπνο της..... Υπάρχει άλλη μανούλα που να θηλάζει στα 5 λεπτά;;; τα δικά σας πόση ώρα πίνουν έντονα;;

Δεν τίθεται θέμα να μην έχω γάλα γιατί το στήθος είναι πρησμένο!!!

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Τασσούλα μου, γεννηθήκαμε 3100 και τα φτάσαμε την προηγουμενη εβδομάδα της γένας!! ναι μου είπε είναι μιαχαρά! Μας νοιάζει να πέρνει γραμμάρια κ όχι ο χρνος που τα πέρνει κ πόσο!! Μην ξεχνάς η Πατσούρου έχει διδακτορικό στο "Καμπύκες ανάπτυξης σε θηλάζοντα βρέφη"!! ή παιδιά δε θυμάμαι ακριβώς! Όπως κ να έχει την εμπιστευομαι! Άσε που μας είπε πως έχει αδύνατο σκαρί τομικρό σαν τον μπαμπά του οπότε γι αυτό αργεί να πάρει!! Τασσούλα μου δε μπορείς να βρεις καποιον συμβουλο θηλασμού ή άλλον γιατρό να δεις να σε στηρίξει με το θηλασμό?? Καλά κ να δώσεις συμπλήρωμα αμα βλέπεις πως έχασε δεν πειράζει... αρκει να μην δωσρις μόνο ξένο!!! Τασσούλα μου μήπως έχεις πολύ γάλα κ δεβ μπορεί να πιει?? :/ Να δοκιμάσεις άλλη στάση θηλασμού?? μήπως όντως χορταίνει?? ρευεται μετά? να τη βάζεις να ρεύεται μηπως ξανα πεινάσει.. πως οταν τρώμε γρήγορα φουσκώνουμε κ μετά ξανα πεινάμε γρήγορα αφού "ανασάνουμε"??αυτό μήπως χρειάζεται?? δε ξέρω κορίτσι μου να αου πω κ πολλά γιατί πρέπει ξέρουμε ακριβώς τον θηλασμό σας για να πούμε... σμείς τρώμε αργά ποκλυ αργά κ μας πέρνει σίγουρα 1 ώρα! τρωει,κουράζεται σταματάει για λίγο κ ξανα μανα! τώρα κ εμένα τα 5' μου φαίνονται λίγα!

Εφη μου κι εμένα καλέ!!! χαχα!!!! Από τη μία ακρη της καλαθούνας στην άλλη κ ενω είναι γυρισμενος δεξι πάει αριστερα!!! χαχαχα απορώ όταν μεγλώσουν πως θα είναι καλε?!?!?! χαχα

γρηγορη απαντηση με το μωρο στο στηθος : Τασσουλα μου και εμενα το πρωι το ιδιο εκανε... και τωρα καταπινει γρηγορα και μετα θελει το αλλο στηθος.. δεν εχω ιδεα τι ειναι αυτο.

καλημερεεεεεςςς

dogdogard20151021_8_My%20child%20is.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...