Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Κοριτσια καλημερα.Δεν ειμαι καλα.Απο χθες εχω σημαδια καταθλιψης.Σημερα η ψυχολογια μου χειροτερεψε.Δεν μπορω να συντονιστω.Το πρωι προσπαθησα να θηλασω το μωρο,η μεγαλη δε με αφηνε με τιποτα.Θηλασα για 10 λεπτα,προσπαθησα να δωσω συμπληρωμα,ηπιε μονο 30 ml και κοιμηθηκε.Ειναι δυνατον να χορτασε?Ανησυχω.Χθες το βραδυ εκλαιγε για 4 ωρες.Εγω ημουν κομματια απο την μεγαλη.Κανω πολυ κακιες σκεψεις,δεν τολμω ουτε στον εαυτο μου να τις πω.Νιωθω τυψεις,παραμελω την μεγαλη μου,νιωθω πως δε ξερω τι να κανω για να την ευχαριστησω,κλαιω.Το πρωι εκανα ενα τσιγαρο,πηγα στην γειτονισσα και ζητησα,τοσο αναγκη το ειχα?Εγω που ημουν αντιθετη σε ολο αυτο.Δεν μπορω να γελασω,δεν εχω κουραγιο.Ξαφνικα σε μια μερα μεσα χανω τη γη κατω απ τα ποδια μου.

Νομιζω πως το μωρο θα παθει κατι κακο.Δε ξερω τι να κανω για να συνελθω.Εχω χαθει τελειως κοριτσια.

Hope μου ΥΠΟΜΟΝΗ!!!! Σε παρακαλώ μη νοιωθεις τύψεις για τη μεγάλη σου! Κι εγω ετςι ενοιωθα και μετα είπα τέλος γιατι θα τρελαθώ και με το που κοιμάται ο μικρούλης μου προσπαθώ να της δίνω αποκλειστικότητα οπως να την ταΐζω να την κοιμίζω να την κανω μπάνιο εγω και οχι αλλά άτομα. Βέβαια κάποια πραγματα μου τα ζητά επίμονα απο μόνη της γιατι ετςι ηταν συνηθισμένη και προσπαθώ να της τα κανω αλλά αν δεν μπορω προσπαθώ να την απασχολώ με κατι άλλο... Κάνε υπομονη και θα περάσει η μελαγχολία και ολα θα στρώσουν! Οτι μπορούμε κάνουμε όλες πλάι μην νοιωθεις άσχημα για το τσιγάρο το είχες ανάγκη... Δεν εγινε και κατι! Προσπάθησε να χαλαρώσεις. Πιες κανένα τσάι χαμομήλι η τριαντάφυλλο! Φάε μια σοκολάτα! Αντέδρασε στη μελαγχολία σου!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαρια μου, κανε λίγη υπομονή... Ολα αυτά ειναι παροδικά και το ξέρεις. Προσπάθησε να πάρεις βαθιές αναπνοές και να διαχειριστείς τις σκέψεις σου. Σκέψου λίγο πιο μακριά, πως ολα θα περάσουν σε λίγο καιρό και τότε η ζωή θα έχει έρθει στο δρόμο που θελουμε. Δεν ειναι κακό το συμπλήρωμα μη σε αγχώνει αυτο. Ολα τα παιδάκια μεγαλώνουν καλά είτε με τον ενα τροπο είτε με τον αλλο. να έχεις στο μυαλό σου ποσό σημαντική ειναι η ψυχολογία της μητερας. Και κρατά τις τύψεις μακριά δεν ειναι κακό να θέλεις να κανεις κατι και για τον εαυτό σου. Τίποτα απο αυτά δεν σε κανει κακή μητέρα γιατί πολυ απλα δεν είσαι. Λίγη υπομονή μονο καλή μου...

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Καλημερα σε όλες!

Τατιάνα, Τασουλα, Κατερίνα τι να πω για το θεμα του αποκλειστικού θηλασμού... Τα εχω περάσει πολυ έντονα στην πρώτη μου κόρη η οποία ηταν απο την πρώτη ημέρα της γέννησης της πολυ ανήσυχη, δεν κοιμόταν και είχα κολικος κάθε απόγευμα! Εγω μένω και με τους δικους μου οποτε κατάλαβενετε τι σπάσιμο νεύρων είχα....ακόμη και μεχρι σημερα μου τη λένε οτι άφηνα το μωρο να πεινάει επειδή δεν της έφτανε το γάλα μου!!! Μου έμεινε κι εμένα ψυχολογικό! Τωρα στο γιο μου μένω περιορισμένη σε ένα δωμάτιο ξανά γιατι δεν μπορω να ακούω τέτοιου τύπου σχόλια αλλά ευτυχώς ειναι και ήσυχουλης ο μικρός. Τρέμω μην αρχίσει να έχει κολικούς και θα αρχίσουν πάλι να λένε τα λόγια τους.!

Εγω στήριξη εχω μονο απο τον άντρα μου αλλά κι αυτός πρεπει να πηγαίνει στη δουλειά του και κάθε φορά που φεύγει νοιωθω ανασφάλεια!

Τι να κάνουμε με τους δικούς μας δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να παραδεχτούν οτι ειναι καλύτερα να θηλαζεις αποκλειστικά,εαν μπορεις, παρά να δίνεις ξένο γιατι οι ίδιες δεν είχαν θηλάσει! Και αν το παραδεχτούν ειναι σαν να να λένε στον εαυτο τους οτι δεν κας μεγάλωσαν σωστά ένας.! Θα δείτε και αργότερα καθώς μεγαλώνουν τα μικρά σας οτι υα συνεχίσουν οι διαφωνίες και σε αλλά θέματα οπως το να μην κτυπουμε τα μωρά μας και να μην τους φωνάζουμε!

Κι εγω το σκεπάζω οπως περιέγραψε η Τατιάνα αλλά κι εμάς εδω δεν κανει και πολυ κρύο ακόμη. Σημασία έχει να παραμένει σταθερή η θερμοκρασία στο δωμάτιο που βρίσκεται το μωρο και να μην το βγάζετε σε απότομες αλλαγές θερμοκρασίας!

Δεν θυμάμαι τι άλλο ρωτήσατε κορίτσια μου αλλά αν μπορέσω θα σας γράψω και πιο μετα!

Μαρακι μου ξέρω πως νιώθεις αλλά κάνε λιγο υπομονή!! Καλά εκανες και εκανες τσιγαρο και καλά εκανες και εδωσες ξένο!! Το μωρό και η μεγάλη σου χρειάζονται μια ηρεμη μαμά.. κανένα παιδί δεν επαθε τιποτα επειδη πηρε ξένο γάλα ή εκανε η μαμά ενα τσιγάρο!!! Δεν ξέρω αν εχεις την δυνατότητα να αφήσεις το μωρό να στο κρατήσουν και ας δωσουν και ενα ολοκληρο γευμα παλι ξένο και να πας μια βολτα ειτε μονη σου ειτε με τη μικρή σου!! Να πάρεις λίγο αέρα!! Το μωράκι σου δεν θα πάθει τίποτα απολυτως!! Εγω σκεφτομαι πολλες φορές μηπως δεν ήμουν ετοιμη για μάνα; μήπως δεν το έχω ρε παιδί μου.. αλλα μετά θυμάμαι παραδειγματα παιδιών που ειχαν μανάδες 1000000φορες χειροτερες απο εμένα και ειναι μια χαρα παιδιά υγιέστατα και χαμογελαστά και λέω αφού αυτές τα καταφεραν να βγαλουν τοσο καλά παιδιά, ειμαι σε καλό δρόμο!! Θα σου ελεγα βαλε λιγη μουσικουλα να ακουσεις.. οχι αλλα μωρουδιακά.. εγώ πχ βαζω love radio και εγώ χαλαρωνω και ο μικρος..

Και αν σου κάνει καλό, κλάψε λιγο.. ξέσπασε και μετά κοιτα τα παιδάκια σου!! Δεν ειναι ανάγκη να εισαι τελεια εσύ ή το σπιτι.. αρκει να είσαι εκεί για τα παιδάκια σου.. και πιστεψε με πολλες φορές στο μυαλό μας ειναι οι υπερβολικες αναγκες τους.. αγαπη θελουν, φαγητό και ηρεμία..

Πολλες πολλες αγκαλιτσες για να ηρεμησεις!!

dogdogard20151021_8_My%20child%20is.png

Hope σκεψου πως είναι μια δύσκολη μέρα!! Αν δεν μπορείς να θηλασεις δώσε συμπλήρωμα στην ανάγκη προκειμένου να τρελαθεις!!! Δεν πειράζει και να κλάψει λίγο το μωρό προκειμένου να συνελθεις!!! Και εγώ καμιά φορά που σαλταρω και με τα 2 μου μικρά κλεινομαι στο μπάνιο για λίγο να συνελθω και να ηρεμησω!!! Δεν έχεις καμία βοήθεια από κανέναν;; όσο για τις άσχημες σκέψεις είναι φυσιολογικό να τις κάνεις αφού είσαι σε άσχημη ψυχολογία!!! Μην νιώθεις τύψεις!!! Προσπάθησε να τα δεις πιο θετικά και να ηρεμησεις!!! Βάλε μουσική ή κάνε κάτι που σε χαλαρώνει!!

Θα έρθουν δύσκολες στιγμές αλλά και στιγμές ευτυχίας με τα παιδάκια σου!!!

Δεν ξέρω αν νιωσεις καλύτερα αν σου πω οτι έχουμε όλες τέτοιες μέρες. Και για να μην μιλήσω για όλες, εγώ σίγουρα έχω δύσκολες μέρες που σκέφτομαι αρνητικά και ειδικά για το μωρό!! Την άλλη μέρα είμαι καλύτερα και νιώθω τύψεις!!! Με τα μεγάλα μας δεν θα είναι ποτέ όπως ηταν μόνα τους αλλά δεν πειράζει γιατί σε λίγους μήνες θα έχουν τα αδελφακια τους να παίζουν!!! Δυστυχώς τα μικρά μας θα μεγαλώσουν χωρίς την ίδια προσοχή που δειχναμε στα πρώτα. Εγώ νιώθω άσχημα γιατί με το μωρό δεν έχω χρόνο για μασαζακια και κρεμουλες και τραγουδακια!!!

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Διαφημίσεις

Ή μπεμπα από τις 8 μέχρι και τώρα δεν έχει ηρεμήσει.Κάθομαι 5 λεπτά με τη μεγάλη,κλαίει ή μικρή,τρέχω σε αυτή.Ή μεγάλη όλο ζητάει το ένα όλο τ άλλο.

Ευχαριστώ για όσα μου ειπατε.Ξέρω δεν είμαι μόνη,αλλά ΔΕΝ μπορώ με τίποτα να το κατανοησω και να το σκεφτώ αυτή τη στιγμή. Ούτε καν αυτό δεν με ανακουφιζει.

Όχι,δεν έχω κανέναν να μου κρατήσει την μπεμπα.

Τόσο αχριστη είμαι?Οι άλλες πως τα καταφέρνουν?

Ή μεγάλη πήγε στο δωμάτιο και έλεγε μόνη της,στην σε παρακαλώ και έλα κοντά μου.

Δεν μπορώ.

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Η μικρή δεν έχει ηρεμήσει γιατί ίσως καταλαβαίνει τον εκνευρισμό σου, ίσως χρειάζεται κάτι. Πάρε την αγκαλιτσα και πήγαινε να παίξεις με την μεγάλη. Πρέπει να καταλάβει οτι το μωρό σε χρειάζεται και να συνηθίσει στην εικόνα αυτή!!! Θα συνηθίσει σίγουρα αν δει ότι δεν της περνάει το δικό της!! Είναι δύσκολο και νομίζω όλες με δυσκολία τα βγάζουν πέρα. Δεν είσαι άχρηστη μάνα ίσα ίσα θες να τους ικανοποιησεις όλους αλλά δεν γίνεται!!!

Πρέπει να αρχίσουμε να χρησιμοποιουμαι μάρσιπο μήπως και είναι καλύτερα. Εγώ έχω αλλά δεν ξέρω να τον χρησιμοποιώ καλά, τον σκέφτομαι όμως συνέχεια γιατί πολλές φορές δεν προλαβαινω ουτε να ταισω την μεγάλη αφού θηλάζω με τις ώρες. Και έχω και βοήθεια απο την μάνα μου όταν την ζητησω!!

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Μαρία μου κορίτσι μου γλυκό, δυστυχώς ή ευτυχώς οι δυσκολίες ρίναι κ θα είναι εκεί... το θέμα είναι το πόσο τις αφήνουμε να μας καταβάλουν κ να μας ρίξουν... Γλυκιά μου ουδείς τέλειος και αναμάρτητος!! Μην ξανα πεις ότι είσαι άχρηστη κ τα συναφή!! είσαι ΑΝΘΡΩΠΟΣ με αισθήματα και κουράγια τα οποία όταν σου τελειώνουν(οι μπαταρίες που λέμε) πρέπει, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ, να τις ξανα γεμίσουμε με κάθε τρόπο!! Για τα μωράκια σου,τα όμορφα αυτά ματάκια που σε κοιτάβε κάθε μέρα για να σου που ένα Σ'αγαπάω δίχως λέξεις απλά κ μόνο με ένα βλέμμα!! Ζήτα από τον άντρασου να πάρει λίγες μέρες άδεια κ άμα δε μπορεί πάρε τα παιδάκια σου κ πάνε στους δικούς σου... Όχι για κάτι άλλο αλλά να αλλάξεις ΕΣΥ περιστάσεις!! Και τα "κακα" που λες ότι σκέφτεσαι όλες μας το σκεφτομαστε!! εγώ πάντως ναι.. σκέφτομαι πάααααρα πολλά κ μόλις ηρεμώ λεω "με αξίωσε ο Θεός με το θαύμα αυτό που σε λίγο καιρό θα με φωνάζει μαμά κι εγώ τι κάνω?? Μετανιωνω??" κ πατάω τα κλάμματα από τις τύψεις!!!!

χαμογέλασε λίγο, άου το τραγούδι του γάμου σου, το αγάπημένο σου..χοροπήδα λίγο στο σπίτι με την μικρή,πάρε και το μωρό αγκαλιά κ τραγουδήστε της μαζί με τη μεγάλη!! Ισως νιώσεις καλύτερα!!!

ΜΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ Κ ΖΗΤΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!!

Εμείς είμαστε εδώ ότι χρειαστείς...

α... τα μωρά θέλουν μία ήρεμη κ γλυκιά μανούλα.. αν είσαι εκνευρισμένη περνάει κ στο μωρό κ δεν ησυχάζει..

κι εμένα σήμερα ανα μία ωρα ξυπνάει και γκρινιάζει αλλά είμαι εκει αν και κοιμάμαι όρθια κ ειμαι πτώμα κ δεν είχα φάει και και και... δεν έχω άλλο παιδί οπότε δεν ξέρω κ αυτό το βάρος πως είναι αλλά κάνε κουραγιο...!!

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Hope μου καλησπερα!

Λοιπον στο δια ταυτα με μεγαλη δοση χιουμορ:

1) κανε κι αλλο τσιγαρο , βρε αδερφε, δεν εγινε κ τιποτα (μη ξεχνας ο μπαμπας μου ηταν γυναικολογος)

2) βγαλε γαλα αν μπορεις ή ετοιμασε ενα γευμα συμπληρωμα και πιες ενα ποτακι

3) βαψου, κανε μανικιουρ ή ακου μουσικούλα

4) φαε λιγη σοκολατοπιτα, να τρεχουν οι σοκολατεςςςς

στα σοβαρα τωρα:

1) σκεψου πως εισαι ευλογημενη που εχεις δυο γλυκα δικα σου κοριτσακια

2) φαντασου τι ομορφες στιγμες σας περιμενουν: θα τις γραψεις σχολειο, θα φορουν ομορφα ρουχαλακια, δεσποινιδουλες, παιχνιδακια και μετα εφηβειαααα, μακιγιαζ, κανενα φλερτ, καφεδακι να πινοετε μαζι, σωστες κυριες!!!!!

3) σκεψου μηπως παρεις καμια κοπελα, εστω κ για κανενα 2ωρο, εχει πολλες αξιοπιστες κοπελες, υπευθυνες που μπορουν να σου κρατησουν παρεα το μωρακι να παιξετε με την μεγαλη , να κανεις ενα μπανιο, η να βγειτε ολες μαζι βολτα

4) κι εν αναγκη σκεψου τα χειροτερα: voila, εμενα...! ο αντρας μου εχει 3, ναι 3 παιδια όλων των ηλικιων, απο προηγουμενους γαμους, που πρεπει να τα χειριστω μαζι με τις μαναδες τους τη στιγμη που το δικο μου ηταν ανεπιθυμητο στην αρχη και δεν παντρευτηκαμε καν (ενω μου ειχε κανει προταση , μετα την πηρε πισω)...χτες κατηγορηθηκα οτι επειδη δεν τρωει καλα η μπεμπα μου με τον αποκλειστικο θηλασμο επαθε ψυχολογικο η μικρη του κορη, 7 χρονων, κι επαθε βουλιμια ως αντιδραση κι εβαλε κιλα και θα χαλασει το σωμα της... ετσι τους ειπε ο ψυχολογος-συμβουλος-αναπτυξιολογος-παπαρολογος -συγνωμη κιολας - της πρωην του.. ακουσον ακουσον τρέλες... η μαμα μου ειναι ΑΜΕΑ κι ο αδερφος μου εχει ψυχολογικα... καμια βοηθεια κι απο κει... κι ειμαι ανασφαλιστη, ανεργη αυτο τον καιρο...! Ειδες??????????? χχαχαχαχα νιωθεις λιγο καλυτερα τωρα???????/ χαμογελα, αξιζει τον κοπο !!!!!φιλακιαααααα

Βούλα μου, με αυτά που διάβασα έπαθα αμόκ!! είναι δυνατόν?!? έπαθα πλάκα!! κορίτσι μου γλυκό πόσο χαιρομαι που τα βλέπεις όλα από μία μακρινή γωνία κ δεν σε επηρεάζουν κ χαμογελάς!!!!! :) Ο "παπαρολογος" αυτός άντε πνίξου πες του κ όλους τους υπολοιπους!!! Άμα δεν μπορούνε άντε γεια!!! ποπο τα νευρα μου συγχύστηκα!!!! Και ο "άντρας" σου συγνώμη αλλά θα το πω ήταν γελοία η κίνηση του!!! Δηλαδή συγνώμη σου έκανε την πρόταση κ κάνατε το παιδάκι κ σου την πήρε πίσω?! τι είναι αυτό??? ααααχ... τι περνάς κι εσύ καλή μου... τι πίεση κ μπέρδεμα αυτό.... :/

Όλοι μας έχουν τα προβληματά μας... κι εγώ κόντεψα να χωρίσω να μείνω μόνη με το Δημητράκη μου κ βοηθεια οπως είπατε από πουθενά... ε ετσι ειναι... πρέπει να χαμογελάμε και να στεκόμαστε στα πόδια μας δυνατές!!! Και για μας και για τα βλαστάρια μας!! :) Κορίτσια ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΕΕΕΕΕΕ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕΕΕΕ!!!

Η ζωή είναι ωραία κ πρέπει να μην χάνουμε λεπτό από αυτήν για τις δυσκολίες!! :)

Διαφημίσεις

Vanz μα που θυμήθηκες αυτο το τραγούδι καλε;

Σίγουρα περνάς κι εςυ τα ζόρια σου αλλά με τα πλασματάκια μας αγκαλιά ξεχνιόμαστε...

Hope νοιωθεις λίγο καλύτερα;

Εμένα με ποιανει ένα συναισθηματικό κενό κάθε απόγευμα αλλά πιστεύω ειναι μεχρι να συνηθίσω τη νεα μου κατάσταση

πιυ ζω!

Πάντως κορίτσια το νου σας στην επιλόχια κατάθλιψη που ειναι ύπουλη. Αν διαπιστώσετε οτι έχετε επίμονα σημάδια να αποταθείτε σε ειδικό ψυχολόγο για στήριξη. Εννοείτε οτι το λέω και για εμένα αυτο!

Hope δώσε μας το στίγμα σου να ξέρουμε αν είσαι καλα.

Βούλα μου, με αυτά που διάβασα έπαθα αμόκ!! είναι δυνατόν?!? έπαθα πλάκα!! κορίτσι μου γλυκό πόσο χαιρομαι που τα βλέπεις όλα από μία μακρινή γωνία κ δεν σε επηρεάζουν κ χαμογελάς!!!!! :) Ο "παπαρολογος" αυτός άντε πνίξου πες του κ όλους τους υπολοιπους!!! Άμα δεν μπορούνε άντε γεια!!! ποπο τα νευρα μου συγχύστηκα!!!! Και ο "άντρας" σου συγνώμη αλλά θα το πω ήταν γελοία η κίνηση του!!! Δηλαδή συγνώμη σου έκανε την πρόταση κ κάνατε το παιδάκι κ σου την πήρε πίσω?! τι είναι αυτό??? ααααχ... τι περνάς κι εσύ καλή μου... τι πίεση κ μπέρδεμα αυτό.... :/

Όλοι μας έχουν τα προβληματά μας... κι εγώ κόντεψα να χωρίσω να μείνω μόνη με το Δημητράκη μου κ βοηθεια οπως είπατε από πουθενά... ε ετσι ειναι... πρέπει να χαμογελάμε και να στεκόμαστε στα πόδια μας δυνατές!!! Και για μας και για τα βλαστάρια μας!! :) Κορίτσια ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΕΕΕΕΕΕ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕΕΕΕ!!!

Η ζωή είναι ωραία κ πρέπει να μην χάνουμε λεπτό από αυτήν για τις δυσκολίες!! :)

Αστα Τατ μου...χαχαχαχα να ταν μονο αυτο! Τα εχω πει και στην Kitty παλιοτερα.. στις αρχες ηταν τετοιο το σοκ που μου ειπε να γυρισω στη μανα μου με το παιδι οταν δηλωσα κατηγορηματικα οτι θα το κρατησω και να κοιταξω να παρω κανενα επιδομα..! Οκ τα πηρα κρανιο δεν σπουδαζα 12 χρονια για να μου λενε παρε επιδομα απορης, γκαστρωμενης, παρατημενης...! δεν επεσα ομως γιατι με κρατησε η σκεψη της μπεμπας μου και μονο... ολα φτιαξανε με λιγη ευελιξια , λίγη πονηρια κ πολυ καλη διαθεση! Βεβαια μεσαα μου κραταω παντα τη πεποιθηση οτι ειμαι μονη μου - εγω και το παιδι μου - προς το παρον ολα καλα νε το παραπανω...

Τελοσπαντων αυτο που ηθελα να πω ειναι οτι χρειαζεται καλη διαθεση κι ενεργεια, να αυτοντοπαριζομαστε, θελει ηλιο κ γλυκακια, ωραιες κουβερτουλες τον χειμωνα και αμμο κ κυμα το καλοκαιρι.. παντα στα δικα μας ποδια με τα παιδακια μας και για τα παιδακια μας.. ολοι οι αλλοι για μενα πανε κι ερχονται.. αν με καταλαβαινετε...;)

Vanz μα που θυμήθηκες αυτο το τραγούδι καλε;

Σίγουρα περνάς κι εςυ τα ζόρια σου αλλά με τα πλασματάκια μας αγκαλιά ξεχνιόμαστε...

Hope νοιωθεις λίγο καλύτερα;

Εμένα με ποιανει ένα συναισθηματικό κενό κάθε απόγευμα αλλά πιστεύω ειναι μεχρι να συνηθίσω τη νεα μου κατάσταση

πιυ ζω!

Πάντως κορίτσια το νου σας στην επιλόχια κατάθλιψη που ειναι ύπουλη. Αν διαπιστώσετε οτι έχετε επίμονα σημάδια να αποταθείτε σε ειδικό ψυχολόγο για στήριξη. Εννοείτε οτι το λέω και για εμένα αυτο!

Hope δώσε μας το στίγμα σου να ξέρουμε αν είσαι καλα.

Ωραιο το τραγουδακι? Απο τα αγαπημένα μου !

Εχεις σκεφτει εναλλακτικες δραστηριοτητες για τα απογευματα? Μηπως σου βγαινει η κουραση εκρινη την ωρα κι αναλυεις παραπανω τα πραγματα?

Β

Τι τους πιανει καλε??? τωρα καλά?

Κοριτσάκια μου γι αυτο να μπαινουμε να μιλάμε η μια στην αλλη, για να έχουμε στηριξη!!

Hope μου, μόνο άχρηστη δεν μπορεί να σε πει κάποιος.. Εγώ νομίζω ότι αν ησουν και λιγο "αχρηστη" οπως λες δεν θα σε ενδιεφεραν κι ολα και δεν θα σε ειχε πάρει απο κάτω..

Σκέψεις περιεργες κάνουμε ολες.. εγώ να πω την αληθεια εχει κολλησει το μυαλο μου στα σκ που περναγα με τον αντρα μου.. την βολτα του σκ και που ξυπνουσαμε την Κυριακή μαζί! Ξέρω οτι δεν θα ξαναέρθουν τα ίδια, ανεμελα σκ.. αλλα ξέρεις κάτι; θα αφήσω κάποιο Σαββατοβραδο τον μικρο στην μαμα μου και θα πάμε για 3-4 ώρες μια βολτα.. και οταν γυρίσω θα τον ταϊσω με μπιμπερό για να έχω και το υπολοιπο βράδυ ελέυθερο.. Ειμαι κακή μαμά;; ίσως.. αλλα το έχω ανάγκη.. και αυτά που λενε οι παλιες εγώ τα ακουω βερεσε.. Εκτος απο μαμάδες ειμαστε και ανθρωποι και γυναικες και απ ολα!!

ο εκνευρισμός σου περνάει στο παιδί να το ξέρεις.. το διαπίστωσα χθες και σημερα το πρωί.. Εγώ εχω εκνευρισμό μολις έρχονται οι δικοί μου.. Εχω δυο μάτια να με κοιτάνε και να κρινουν τα πάντα οτι κάνω με το παιδί.. Κλαιει το παιδί την ωρα που το αλλαζω, ξεκινάει η μανα μου.. κρυωνει.. πεινάει.. το ενα .. το αλλο.. ελα βρε;; Λες να μην το ξέρω;; Λες να έχω 4 χέρια και να χρησιμοποιώ μόνο τα 2 για να εκνευρίσω το παιδί μου; Τελος πάντων.. σημερα το πρωί που ειχε γκρινια ο δικός μου, την έδιωξα απο το δωμάτιο.. Ειναι σπαστικό να προσπαθείς να ηρεμήσεις το παιδί σου και να σε κρινει ο αλλος ή να σου λέει θέλει αυτό.. θέλει εκεινο.. να χωνει τα χερια της μαζι με τα δικά σου και να καθυστερείς να κανεις τις δουλειές σου.. Δεν το κανει απο κακό, αλλα ειναι εκνευριστικό.. Μολις βγηκε εξω πηρα μια βαθια ανασα, χαμογέλασα και ηρέμησα το παιδί μου.. πήρε ώρα αλλα το ηρέμησα!

Τώρα όσον αφορά την μεγάλη σου, δεν θυμάμαι και πόσο χρονών ειναι για να σου πω.. Νομιζω ότι μόλις ηρεμεί το μικρό και πέφτει για ύπνο, πρέπει να την πάρεις αγκαλιτσα σφιχτή σφιχτή και να της πεις οτι τα μωράκια έτσι είναι θέλουν χρονο για κάποιες μέρες.. και να της πεις οτι και αυτή που ηταν μωράκι έκανε τα ίδια.. και να της μιλάς γι αυτό.. και να της εξηγήσεις οτι τώρα που ειναι πιο μεγάλη θα πρέπει να κάνει λιγο υπομονή και οτι την αγαπας πολυ και θα ειναι και αυτη το μωρό σου.. και οτι με την πρώτη ευκαιρία θα πάτε βολτα ολοι μαζι!! Οταν με το καλό έρθει ο αντρας σου αστον με το μωρό και ασχολησου λιγο με την μεγάλη!!

Η Βανζ ειχε δικιο.. αν μπορείς πάρε μια γυναίκα για 2 ώρες να σε βοηθησει ή πες σε καποιον δικο σου να ερθει! Δεν ειναι κακό να πεις ελάτε δεν προλαβαινω, δεν μπορώ! Κακο ειναι να τρεχεις σαν τον Βεγγο και να καταρρεύσεις!!!

Vanz μου να τους πεις οτι η μαμα σου ξενικησε διαιτα επειδη το παιδι σου θηλαζει αρα ειστε πατσι..ε ρε μ@λ@κες ππυ κυκλοφορουν ελευθεροι!!!

Τατιανα απ οτι βλεπω ολες περασαμε θεματα.. τελικα κοριτσια ολοι γυναικες-αντρες επηρρεαζομαστε απο τον ερχομο ενος μωρου και φρικαρουμε, απλα μας κανουν κακο οι ιστοριες απο συγγενεις και γνωστους οτι ολα ειναι τελεια, οπως στον γαμο.. ενω αν μας ελεγαν απο την αρχη τα ζορια θα ξεραμε τι μας περιμενει!!

Παντως οταν με πιανει η τρελα μου για το αν εκανα καλα που εκανα παιδι κλπ θυμαμαι την κουνια του που ηταν άδεια οταν μου τον πηγαν στις λαμπες και συνερχομαι...

βρε κοριτσια το δεξι μου το στηθος ενω βγαζει γαλα ειναι συνεχεια μαλακο σαν αδειο.. Ξερει καμια γιατι;;

dogdogard20151021_8_My%20child%20is.png

Έτσι όπως τα λες είναι Βούλα!! Πρώτα τους εαυτούς μας κ τα παιδάκια μας κ μετά ο καθείς στη σειρά του!! ;)

Πότε έτσι πότς αλλιώς είμαστε... Με κουράζει λίγο η κατάσταση κ πατάω τα κλάμματα αλλά συνέρχομαι γρήγορα κ κάνω όχι υπομονή όσο και το αφήνω για να μην με ρίχνει αυτή της περίοδο!! Κάτι πρέπει να κάνουμε με δαύτους!! 😛

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...