Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δεν είπα ότι είναι φιλοχρήματος. αλλά γιατί προτείνουν οι γιατροί δικά τους φάρμακα, εργαλεία, διαγνωστικά κέντρα κλπ, είναι ένας κλάδος οπούς συνεργάζονται μεταξύ τους με κάποιο κέρδος. Όλες οι εταιρείες προσφέρουν χρήματα, πολλοί γιατροί επιλέγουν καλές εταιρείες να συνεργαστούν. Να πετυχαίνουν θέλουν και αυτοί. Ανεβαίνουν τα κέρδη τους με τις επιτυχίες. 

Ναι σίγουρα. Είναι βιομηχανία, δεδομένο αυτό. Νομίζω θα έχω ξεκάθαρη εικόνα όταν δω κ τους άλλους. Προς το παρόν έχω θορυβηθεί με το ενδεχόμενο να υπάρχει γονιδιακό θέμα. 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Γεια σας κι απο εμένα κορίτσια!

Εμεις είμαστε καλα Δόξα το Θεό, προσπαθώ να μπω σε ένα προγράμμα με τη μεγάλη μου απο την ωρα που θα σχολάσει και μεχρι να σχολάσει ο μπαμπάς απο τη δουλειά...

Ο δικός μου σύμβουλος θηλασμού μου είπε οτι πρεπει να αποφεύγουμε τα κουκιά και τη φάβα! Ολα τα αλλά τα τρώμε και εαν δούμε οτι πειράζει κατι το μωρο το σταματάμε και το ξαναδοκιμαζουμε μετα απο 15 ημέρες.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μάγδα μου μας πήγε το ραντεβού αύριο το απόγευμα οπότε θα σου απαντήσω αύριο..

Vanz μου ελπίζω να καθάρισες γλυκιά μου!! τι ανακούφιση θα σου είναι!!

Hope μου πως σε καταλαβαίνω!! Όχι με την μεγάλη κ τον χαμό που επικρατεί αλλά για τα νεύρα και το πως ήσουν εκείνη την ώρα κ πως τώρα το σκέφτεσαι κ γελάς!!! εγώ το βράδυ το πέρασα άσχημα κ ήμουνα μεσα στα νεύρα γιατί ο μπέμπης έκανε νάζια γκρίνια κ σαν να με κορόιδευε ένα πράγμα...!!! Αλλά τώρα το σκέφτομαι και γελάω κ λέω το μικράκι μου γιατί νευριάζω κι εγώ...?? η σωστή λέξη είναι αγανακτώ κι όχι νευριάζω βασικά!! αλλά θυμάμαι την φατσούλα του πόσο γλυκιά ήταν όταν ηρεμούσε, την γκριμάτσα που έκανε όταν ετοιμαζόταν να κλάψει κ.ο.κ. χαμογελάω και τον λατρεύω!!!τα βάζω με τον εαυτό μου!! ευτυχώς είναι κ ο άντρας μου εκείνη την ωρα που με συνεφέρει!!

Αγάπη μου και φάβα όχι??? όχι ότι τρώω αλλά να ξέρω βρε παιδάκι μου!!! 😛

Κορίτσια ξεκίνησα να ετοιμάζω τα πραγματάκια μας.για την αναχώριση μας!! 15 του μήνα θα πάω στα πεθερικά μου οπότε χάνω 3 μέρες κι έτσι επειδή δεν έχω πολύ χρόνο κάθε μέρα, όποτε προλαβαίνω ετοιμάζω!! Ολοκληρο σπίτι είναι!!!! Όσες δουλειες δεν εκανα στην εγκυμοσύνη θα τις κάνω τώρα!! και έχω κ μετά στη Σάμο γενική.... ποπο... σας φιλώ προς το παρόν!!

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

tassoula μου,πως εισαι καλη μου?Υποχωρησε ο πονος στο στηθος κατα το θηλασμο?Το ιδιο νιωθω και γω καποιες φορες!Πιθανολογω πως ειναι απο το εντονο ρουφηγμα,ενω εχω βεβαιωθει πως εχει πιασει καλα τη θηλη!Θηλαζει σωστα?Αδειαζει τελειως το στηθος?Μηπως δηλαδη,ο πονος που νιωθεις μετα ειναι γιατι εχει ακομη γαλα μεσα!Ισως να ισχύουν και τα οσα ειπε η Τatkono μας !Απο την αλλη,σκεψου οτι πινει μονο απο ενα στηθος,οποτε ισως να ερεθιστηκε πιο πολυ καμαρι μου!Τασουλα μου,θα αποφυγω να σου απαντησω εαν εχεις γαλα ή οχι,γιατι δε θελω να πω κατι λαθος!Σιγουρα,οσο μεγαλωνουν,αυξανονται οι αναγκες τους σε ποσοτητα γαλακτος,αλλα μπορει και λογω κολικων να αποσυντονιστηκε ,να ειχε την αναγκη να φαει ενω στην ουσια να μην πεινουσε!Το παθαινει και η δικια μου,και η παιδιατρος μας περιεγραψε αυτο τον τυπο κολικου!

vanz μου,υπομονη με τον θηλασμο καλη μου!Ξερω ποσο δυσκολη περιοδος ειναι,μεχρι να εδραιωθει καλα και να μπειτε σε προγραμμα!

Τη μπεμπα μου την ζυγιζω στην δικη μας ζυγαρια,χωρις να εχει αποκλειση απο τις μετρησεις τις παιδιατρου!Βγηκαμε 3200 απο την κλινικη και ειναι σχεδον 3800!Δε ξερω εαν ειναι καλο ή οχι,αλλα δε με αγχωνει!Σημασια εχει να βρεχουν πανες!Εσυ θηλαζεις αποκλειστικα,ισως στην αρχη να μην παιρνει πολυ βαρος!

Οσο για τα λοχεια,εγω εχω ακομη,λιγα μεν,ισα να με εκνευριζουν,γιατι απο την καθημερινη χρηση σερβιετας εχω φαγουρα!:mad:!

Και για το σεξ....οπως καταλαβαινεις μετα τις 40 μερες!:roll::roll:

mariren μου,πως ειστε?Ειναι καλυτερα ο μπεμπης?Οσο για τα κακα,ναι,ειναι φυσιολογικο και να χαιρεσαι μαλιστα!Δε θα ζοριζεται μετα!:wink:!Εμενα εχει τυχει να κανει 3 φορες σε λιγοτερο απο μια ωρα!Να τρελαίνεσαι!:)Αληθεια,ποτε εχετε εμβολιο?

Καλα κανεις και δινεις πιπιλα!Δε νομιζω να παθει και κατι!Εμενα σημερα επιασε για λιγο,και μετα την εφτυσε!:)

Μακαρι να στο κοψει συντομα το βραδινο!Εμενα η μεγαλη μου ξυπνουσε μεχρι και τον 5ο μηνα,επειτα αρχισαμε να της δινουμε νερο και τωρα,2.5 χρονια μετα,ξυπναει για να πιει νερο!

Τatkono μου,εσυ ταιζεις και λοχο δηλαδη!:lol::lol:!Χιχιχι!Τι καλα,ποσο σε ζηλευω που εχεις τοσο γαλα!Αχχχχ,να παρεις θηλαστρο!Και γω,στην πρωτη μου κορη,με το χερι το εβγαζα,και καταφερα να γεμισω το στηθος με μελανιες!Αστα να πανε!

Αχ,ειμαι και γω σε αποχη απο γαλακτοκομικα,ακομη και τα ''κρυφα''!Θα ηθελα,να πω την αληθεια,να τσιμπησω το τυρακι μου!:wink:

Αχουυυ,τι καλα που επιασε θηλη!Το κανει σε ολα τα γευματα?

Πηγες στην παιδιατρο?

Ορο τις βαζω και γω,οταν καταλαβω πως εχει μυξουλες,και ρουφαω λιγακι με τον αποφρακτηρα μυτης!

Κοριτσια ερωτησεις και απο μενα:

1.Κανετε καθε μερα μπανιο τα μωρακια σας?

2.Για τις τσιμπλες,περαν απο φυσιολογικο ορο,εχετε βαλει κατι αλλο?πχ χαμομηλι?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Μάγδα μου μας πήγε το ραντεβού αύριο το απόγευμα οπότε θα σου απαντήσω αύριο..

Vanz μου ελπίζω να καθάρισες γλυκιά μου!! τι ανακούφιση θα σου είναι!!

Hope μου πως σε καταλαβαίνω!! Όχι με την μεγάλη κ τον χαμό που επικρατεί αλλά για τα νεύρα και το πως ήσουν εκείνη την ώρα κ πως τώρα το σκέφτεσαι κ γελάς!!! εγώ το βράδυ το πέρασα άσχημα κ ήμουνα μεσα στα νεύρα γιατί ο μπέμπης έκανε νάζια γκρίνια κ σαν να με κορόιδευε ένα πράγμα...!!! Αλλά τώρα το σκέφτομαι και γελάω κ λέω το μικράκι μου γιατί νευριάζω κι εγώ...?? η σωστή λέξη είναι αγανακτώ κι όχι νευριάζω βασικά!! αλλά θυμάμαι την φατσούλα του πόσο γλυκιά ήταν όταν ηρεμούσε, την γκριμάτσα που έκανε όταν ετοιμαζόταν να κλάψει κ.ο.κ. χαμογελάω και τον λατρεύω!!!τα βάζω με τον εαυτό μου!! ευτυχώς είναι κ ο άντρας μου εκείνη την ωρα που με συνεφέρει!!

Αγάπη μου και φάβα όχι??? όχι ότι τρώω αλλά να ξέρω βρε παιδάκι μου!!! οΏ½οΏ½

Κορίτσια ξεκίνησα να ετοιμάζω τα πραγματάκια μας.για την αναχώριση μας!! 15 του μήνα θα πάω στα πεθερικά μου οπότε χάνω 3 μέρες κι έτσι επειδή δεν έχω πολύ χρόνο κάθε μέρα, όποτε προλαβαίνω ετοιμάζω!! Ολοκληρο σπίτι είναι!!!! Όσες δουλειες δεν εκανα στην εγκυμοσύνη θα τις κάνω τώρα!! και έχω κ μετά στη Σάμο γενική.... ποπο... σας φιλώ προς το παρόν!!

Τατκονουλι δεν εισαι απο θεσνικη? εισαι απο Σαμο? εκει θα πας μονιμα?

vanz μου,υπομονη με τον θηλασμο καλη μου!Ξερω ποσο δυσκολη περιοδος ειναι,μεχρι να εδραιωθει καλα και να μπειτε σε προγραμμα!

Τη μπεμπα μου την ζυγιζω στην δικη μας ζυγαρια,χωρις να εχει αποκλειση απο τις μετρησεις τις παιδιατρου!Βγηκαμε 3200 απο την κλινικη και ειναι σχεδον 3800!Δε ξερω εαν ειναι καλο ή οχι,αλλα δε με αγχωνει!Σημασια εχει να βρεχουν πανες!Εσυ θηλαζεις αποκλειστικα,ισως στην αρχη να μην παιρνει πολυ βαρος!

Οσο για τα λοχεια,εγω εχω ακομη,λιγα μεν,ισα να με εκνευριζουν,γιατι απο την καθημερινη χρηση σερβιετας εχω φαγουρα!:mad:!

Και για το σεξ....οπως καταλαβαινεις μετα τις 40 μερες!:roll::roll:

Ορο τις βαζω και γω,οταν καταλαβω πως εχει μυξουλες,και ρουφαω λιγακι με τον αποφρακτηρα μυτης!

Κοριτσια ερωτησεις και απο μενα:

1.Κανετε καθε μερα μπανιο τα μωρακια σας?

2.Για τις τσιμπλες,περαν απο φυσιολογικο ορο,εχετε βαλει κατι αλλο?πχ χαμομηλι?

Hope μου πρωτη μερα σημερα χωρις σερβιετακι! Γιουχου επιτελους! Λοιπον εμεις κανουμε μπανακι καθε βραδυ μετα ;απο υπνακο και πριν απο το ταισμα. Επειδη κλαιει στο ντυσιμο την ταιζω αμεσωσ ξι ηρεμει κ κοιμομαστε πολυ ομορφα. Για τσιμπλιτσες δεν ξερω γιατι δεν εχουμε. το προσωπακι και τα ματακια τα καθαριζω με γαζουλα και ορο πριν το μπανακι.

Hope μου πραγματικά ώρες ώρες λέω να μην είχα τόσι για να μιυ αδειάζει ο μικρός το στήθος και να πέρνω ανάσα!!! ασε... όσο για τις μελανιές ξεκίνησα κι εγώ... κ ο αντρας μου στενοχωρεθηκε κ στενοχωριεται που με βλέπει έτσι ώρες πάνω απο το μπουκάλι κ να βγάζω να πονάω..Εγώ κασεράκι τρωω.. τα υπόλοιπα ΓΙΟΚ!! :( Και πόσο θέλω τυρί με φασολάκια ή σοκολατούχο γάλα το πρωι!!!!!!

Τον λούζω κάθε μέρα εγώ πριν τον θηλάσω και όταν ξυπνήσει μετά τις 20:00-21:00 ότι ώρα ναναι μπορέί κ 24:00 αν αργήσει να ξυπνήσει για να κοιμγθεί το βράδυ πιο ήρεμος κ περισσότερες ώρες!! βέβαια δε συμβαίνει πάντα αυτό!!

Η γιατρός μου ειπε για τις τσίμπλες μπορώ να τα καθαρίσω με το δικό μου γάλα.. αλλά εγώ μόνο φ.ορό έβαζα κ τομπρεξ στη έξαρση! τώρα μόνο ορό!

Δεν πήγα σήμερα μου το άλλαξε για αύριο το απόγευμα το ραντεβού..!! άντε να δούμε αν πήραμε κ πόσο!! Νομίζω πήραμε γιατί όλη την ώρα έτρωγε το πουλάκι μου!!

Βουλίτσα μου από Θεσνίκη είναι η καταγωγή μου, το πατρικό μου αλλά μένουμε με τον σύζυγο στη Σάμο λόγω δουλειάς...:/ Περιμένουμε πως κ πως τον καιρό που θα μπορέσουμε να έρθουμε ξανά στα πάτρια εδάφη!!! 😛 Σαν την πόλη σου πουθενά!!!!

Κάτι μου λέει σήμερα πάλι δε θα κοιμηθούμε... όλη την ημέρα κοιμότανε!! ουφ...

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια. Δεν προλαβαινω να μπω. Ολη τη μερα κ νυχτα ασχολουμαι με το μικρο. Ασχολειται πολυ κ ο μπαμπας αλλα δουλευει κιολας κ πρεπει να ξεκουραζεται . Δεν προλαβα να σας διαβασω ολες. Ευχομαι ολες να ειστε καλα. Εγω προσπαθω με τον θηλασμο αλλα δινω κ συμπληρωμα. Το ξενυχτι παντως βρε κοριτσια δεν παλευεται. Ηθελα να ρωτησω αν παιρνετε σιδηρο κ ασβεστιο ; εμενα μου ειπε αλλα ακομη δεν τα αρχισα. Περιμενω να συνελθω κ απο την καισαρικη. Επισης να ρωτησω τωρα το χειμωνα πως τα σκεπαζετε τα μικρα σας; Εννοω αρκει κουβερτα κ σεντονακι ή χρειαζεται κ παπλωματακι;

Σίδηρο με είπε να πέρνω αλλά δεν έχω πάρει ακόμα!

τον σκεπάζω με μία πλεκτή κουβερτούλα και μία φλις από πάνω .. τον έχω ντυμένο με κοντομάνικο εσωρουχάκι κ φορμάκι με καλτσούλες από μέσα... είναι μια χαρά από ότι καταλαβαίνω!

Γεια σας κοριτσακια!

Χαίρομαι που είστε όλες καλά. Πάνω κάτω όλες έχουμε τα ίδια θέματα να αντιμετωπίσουμε και ευτυχώς που τα συζητάμε εδώ και βρίσκουμε συμπαράσταση...

Σχετικά με την αύξηση της παραγωγής ο γιατρός μου, μου ειχε αναφέρει τα χάπια μαγιάς αλλα προχθές που τον ξαναρώτησα μου είπε μην φορτωνομαι με χάπια, καλύτερα λίγη μπύρα την ημέρα...

Επίσης εμένα με βοηθάει πολυ και όταν τρώω τραχανά και το εχω καθιερώσει κάποια βραδιά και φτιάχνω...

Για το μπάνιο εμείς κάνουμε μέρα παρα μέρα μας είπε η παιδίατρος ειναι καλύτερα και γιατί ειναι χειμώνας και για το δέρμα του μωρού. Βέβαια με τα κακάκια την πλένω τοπικά.

Στον ύπνο την σκεπαζα με σεντονάκι και απο πάνω κουβερτούλα αλλα είδα ότι το σεντόνι το πάνω αλλα και το κάτω κάπως ήταν κρύο όποτε έστρωσα μια λεπτή φλις κουβερτούλα και είδα ότι κοιμάται καλύτερα. Έβγαλα και το πάνω και ειναι μονο με τις κουβερτούλες. Σε ρούχα της φοράω απο μεσα κοντό μανίκι εσώρουχο και απέξω κανονικά φορμάκι.

Σίδηρο μου είπε κι εμένα να παίρνω βέβαια πολλές φορές το ξεχνάω τώρα με το μωρό...

Με την πιπίλα και εμένα ηρεμεί, την κρατάει για λίγο τη νανουρίζει και μετα την πετάει...

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Καλησπέρα κοριτσακια!!

Για οσες δεν μπαινουν στο φεις, μια απο τα ιδια και εδώ!! Γκρινια σημερα και πονάκια το μανάρι μου!! του εκανα την κοιλιτσα και τα ποδαρακια οπως μου ειπατε.. Εβαλα και πιπιλα που δεν την ηθελα!! Απο το να χτυπιεται το μαναρι μου καλυτερα λιγο για να ηρεμησει και αυτός! Δεν κανει καλό τοσο κλάμα!!

Κουράγιο σε ολες μας! Δεν προλαβαινω να πω σε καθε μια ξεχωριστά, αλλα φαντάζομαι το κατανοειτε απολυτα!!

Αγαπη μου να σου ζησει το μπεμπάκι! Γερό και τυχερό να είναι!!

Τατιάνα μου ρωτησε την κανένα κολπο για τους κολικους.. Σε εμας παντως οι λευκοι ηχοι δεν κανουν τιποτα! Και αν μπορεις ρωτησε την ποσο κακό κάνει η πιπιλα σε τόσο μωράκια!!

Φιλιά σε ολες και μανες κουράγιο!!! (εσεις με τα 2 παιδια, ένα εχω να σας πω: ΗΡΩΙΔΕΣ!!)

ΥΓ. μονο εμενα εχει πιασει καταθλιψη οτι μεγαλώνει το παιδί μου και αυτες οι στιγμες που ειναι βρεφος δεν θα ξαναερθουν; μου φαινεται οτι εχει μεγαλωσει πολυ σε σχεση με το πως ηταν οταν γεννησα!

dogdogard20151021_8_My%20child%20is.png

Ωχχχ δεν σας προλαβαινω!!!

Hope και εμένα είδες έτσι κάνει!!! Σήμερα το βραδακι πάλι τα ίδια. Θήλασε απο της 21.30-22.30 με πολύ ζόρι!!! Πάλευε στο στήθος και τραβούσε την θηλή να την ξεκολλήσει!! Μπήκα σε πειρασμό να δώσω ξένο γάλα αλλά δεν έδωσα. Βέβαια δεν μπορούσα άλλο θηλασμό γιατί ποναγα πολύ. Έδωσα πιπιλα και την ρουφούσε με μανία.... Είπα να περάσει καμια ωριτσα να κατέβει γάλα να θηλασουμε πάλι. Πέρασε μια ώρα έτσι το μάτι γαρίδα να ρουφάει την πιπιλα, να την πέφτει και να κλαίει και να την ξανά δίνω!!! 23.30 πάω να την βάλω στο στήθος και αποκοιμιεται πριν θηλασει....:shock::shock::shock: κοιμήθηκε μέχρι τις 3.30 δηλαδή 5ωρες χωρίς θηλασμό. Τελικά το μωρακι μου δεν πειναγε κάτι το ενοχλούσε!!! Τουμπανο το στήθος, θήλασε 10 λεπτά και ξεράθηκε χωρίς να μου το αδειασει!!! Ελπίζω να ξυπνήσει πιο γρήγορα!!!

Κορίτσια η μικρή μου κοιμάται περισσότερο στο κρεββάτι μας!!! Οταν την παίρνω λιώνει!! Βάζω την φλις την κουβερτουλα και απο πάνω το παπλωματακι μας!!!

Να σας πω τι επαθα σήμερα!!! Ήρθαν τα πεθερικά μου να δουν τα μικρά!! Όταν ήρθαν η μπεμπα οτι ξύπνησε και ήθελε να φάει!!! Την πήρε αγκαλιά η πεθερά μου και της λέει τώρα η μαμά θα φτιάξει το γαλατάκι σου.... Της λέω δεν έχω να φτιαξω κάτι γιατί το γάλα της είναι έτοιμο και το κουβαλάω πάντα μαζί μου!! Τι μου λέει θα την θηλασεις;; δώσε της ξένο να τελειωνεις!!! Όχι της λέω θηλάζω αποκλειστικά, δεν δίνω ξένο. Την πήρα να την θηλασω και η καλή μου έφαγε γρήγορα αφού τους είχα αφήσει μόνους στο σαλόνι γιατί ο άντρας μου έλειπε!! Λογικό το μωρό να ήθελε κι άλλο στήθος ίσως για πιπιλιμα ίσως να φάει λίγο ακόμα και μετά από λίγη ώρα άρχισε να γκρινιάζει!!! Κορίτσια αρχίσαμε.... Όλο αγκαλιά θα την κρατας;; θα κακομαθει!! Της λέω είναι πολύ μικρό να κακομαθει, έχει ανάγκη από αγκαλιες τώρα!!! Φτιαξτου συμπλήρωμα το μωρό πειναει!!! Δεν πειναει το μωρό λέω, έχει πονακια κάθε απόγευμα!! Μα γιατί δεν του φτιαχνεις γάλα να φάει;;; παιδιά είχε κολλήσει και μου έλεγε συνέχεια να του δώσω ξένο και ότι δεν χόρτασε κ.λ.π. μέχρι που της το ξεκοψα!!! Της είπα δεν πρόκειται να της δώσω ξένο γάλα γιατί δεν θέλω να της δώσω. Θα θηλάζω για ώρες αν χρειαστεί!!!

Μα τι κολλήματα είναι αυτά που τρώνε ρε παιδί μου;;; με το ζόρι να δώσω ξένο γάλα στο μωρό!!! Έδωσα πιπιλα βέβαια για να ηρεμήσει και το μωρό και η πεθερά!!! Τώρα σίγουρα θα με συζητάει!!! Έπρεπε και εγώ να το πετάξω έξω και να πω να θα την ταισω αφού θεωρεις ότι πειναει αλλά ντραπηκα τον πεθερό μου!!!

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Διαφημίσεις

Άμα δεν έχεις στήριξη στον θηλασμό είναι δύσκολο!!! Και η μάνα μου το ίδιο έκανε!! Ενώ θεωρητικά με στηρίζει, ερχόταν να με βοηθήσει και όταν η μπεμπα θήλαζε για ώρα άρχιζε η μάνα μου να λέει αυτή την δουλειά θα κάνουμε όλη την ώρα;;; πάλι στήθος;; τώρα τελείωσε!! Τι θα γίνει;;; αλλά είναι μάνα μου και της μιλάω αλλιώς!!! Μέχρι που είδε μια εκπομπή για τον θηλασμό και σταμάτησε να λέει κάτι!!!

Θεωρούν το μπουκάλι ευκολία, εγώ ξέρω οτι ηρεμησα από τότε που έπιασε το στήθος. Ειδικά το βράδυ ξυπναω πιο εύκολα αφού το μόνο που χρειάζεται είναι να την βάλω στο στήθος!!

Κατερίνα όντως μεγαλώνουν γρήγορα τα μωρακια μας!!! Να τα βγαζετε φωτογραφίες συνέχεια!!!

Και εγώ μέρα παρά μέρα κάνω μπανακι το μωρό!! Τα έχω μοιράσει, την μια μέρα το μωρό και την άλλη η μεγάλη!!

Τα φάρμακα και εγώ τα ξεχναω αν και δεν πρέπει κορίτσια!!

Domino πάπλωμα απαγορεύεται σε μωρό μέχρι το πρώτο έτος!! Οπότε κουβερτουλες!!

Τατιάνα να πάρεις οπωσδήποτε θηλαστρο. Εγώ έχω της Medela το mini electric και είμαι πολύ ικανοποιημένη αφού σκεψου τόσο καιρό με αυτό εβγαζα!!!

Hope πιστεύω οτι ο πόνος είναι από το έντονο ρουφηγμα και απο την καταπόνηση του στήθους αφού είναι ένα. Σίγουρα και κάποιες φορές δεν πιάνει καλά και μέχρι να το βρούμε καταπονείται πάλι!!! Πρέπει να κλείσω ραντεβού με τον παιδίατρο να δούμε το βάρος του μωρού!! Ούτε ξέρω τι έχει πάρει τώρα από το ενα στήθος!!!

Vanz ελπίζω να τελείωσαν οριστικά τα λοχεία!! Εγώ ακόμα έχω κόκκινο!!

Εγώ της κάνω πλύσεις στη μυτουλα με ορό σε συρίγγια, μανίκι αλλά κάνει σαν γουρουνάκι μερικές φορές!!!

Πάω για ύπνο γιατί θα ξυπνήσει για γαλατάκι σε λίγο!!

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Τασσουλα με τον θηλασμό λες και ακουω την ιστορια μου.. Ουτε 24ωρες δεν ειχα γεννησει, ολες οι νοσοκομες μαιες μου ελεγαν μπραβο που θηλαζα και ποσο γαλα εχω (ζουλαγαν το στηθος και ετρεχε πρωτογαλα).. οι δικοι μου βεβαια σαν πιο εμπειροι ελεγαν δεν εχω γαλα το παιδι πειναει.. με τη μανα μου εχω τσακωθει πολλες φορές.. εφτασα στο σημειο να της πω δεν ντρεπεσαι πια; ολοι μου λενε μπραβο που δεν πηγα στην ευκολη λυση και απο εσενα πολεμο για να δωσω ξενο;; και ο αντρας μου ππου δεν αντεχει να τον ακουει να κλαιει να μου λεει συνεχεια πειναει δωσε ξενο..αληθεια δεν το φανταζομουν τοσο σπασιμο νευρων..εγω με τη μαμα μου εχω θεματα.. επειδη με βοηθαει ανακατευεται και σφαζομαστε γενικά..και να την εχω και εχθες που τα ειχα δει ολα με την γκρινια του μωρου, να μου λεει κανε κατι με την μελαγχολια σου... εμ δεν ειναι μελαγχολια ακριβως.. κουραση, αγωνια, μοναξια και μαζεμενα νευρα με εσας ειναι που δεν λετε ουτε μια καλη κουβεντα αλλα μονο το κακο συζηταμε...

Εγω να πω την αληθεια ξενο θα ξαναδωσω.. εχω μαθει πια ποτε πειναει και εχω δει και τα ορια μου.. απλα απο εκει που η παιδιατρος ειχε πει σε καθε γευμα εχθες του εδωσα μονο 1 φορα.. εχω τα δυο ακρα.. μια φιλη να με πιεζει σε υπερβολικο βαθμο να θηλασω και μια μανα που θελει να δινω συμπληρωμα..

Αληθεια κοριτσια, οταν φτανεις τις 2 βδομαδες και εχεις ανακτησει το βαρος γεννησης +200γρ, καθε ποτε τα ξυπνατε;; και κατι ακομα, επεσε ο αφαλουλης μας στις 10 μερες.. μας εδωσε η παιδιατρος να βαζουμε μια κρεμα για 2 μερες, τωρα βαζω μονο οινοπνευματακι.. κανω καλα;;

Μπανακι εγω τον κανω καθε βραδυ για να ηρεμησει.. ποιος να μου το ελεγε οτι το μπανακι θα ηταν το πιο ευκολο απ ολα!!!:tongue::tongue:

Οσον αφορα το ντυσιμο ειναι δικοπο μαχαιρι.. εμενα ιδρωνε πολυ.. πολυ ομως.. τωρα τον εχω με ζιπουνακι μακρυμανικο, + φορμακι ελαφρυ αλλα μακρυμανικο και μια φλις αλλα οχι τυλιγμενο τρελα

Hope σου εχω πει χιλια ευχαριστω για τον θερμοπομπο;; πηρα εναν και εχει και θερμοστατη και σωθηκα!!

Σας αφηνω να τελειωσω με τον θηλασμο.. αχ πριν 2 βδομαδες τετοια ωρα με ειχαν παει στο δωματιο με τον κουκλο μου <3 <3 <3

Καλη σας ημερα κοριτσακια μου!!

dogdogard20151021_8_My%20child%20is.png

Η γενιά των μπιμπερο είναι οι γονείς μας!!! Κανείς δεν θήλαζε, δεν ήταν μόδα!!!

Μια θηλαζουσα μανούλα θέλει στήριξη!!!

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

ποπο κορίτσια σας καταλαβαίνω απόλυτα για την στήριξη κ περί θηλασμού αλλά όπως είπε η Κατερίνα μας με την μάνα μου πιο πολύ κ μία φίλη του άντρα μου... Η μάνα μου"και δε χορταίνει το μωρό έχεις αραιο γάλα" κ "δώσε συμπλήρωμα δε θα πάθει τίποτα αφού βλέπεις δε χορταίνει κ δίνε κ δικό σου".. Η δε φίλη του άντρα μου στην αρχή μου είχε πει ότι δίνει ξένο στον γιο της κάθε βράδυ.. προχθές που ήρθε μου λέει δε του δίνω ξένο μία στο τόσο δίνω πχ όταν έχω να πάω κάπου κτλ και είναι σωτήριο! και μου λέει η αδερφή μου (εγώ θήλαζα) προσπαθούσε να πείσει την μάνα μου να μου περάσει να δίνω ξένο στο μωρό μου χωρίς λόγο!! Μια χαρά αντλώ γάλα κ αφήνω όταν θρλω να βγω ή να πάω κάπου και μια χαρά χορταίνει το μωρό μου κ μια χαρά είναι όλα!! Για να κοιμηθεί ένα ολόκληρο βράδυ ή να είναι ζαυλακωμένο το μικράκι μου επειδή το θέλεις εσύ?? δεν έχω κάτι εναντίον του ξένου αλλά προς Θεού αφού δεν είναι ανάγκη κ μπορώ να δώσω δικό μου γιατί να μην δώσω?! ευτυχώς η πεθερά μου κ ο άντρας μου δεν είναι έτσι!! ειδικά η πεθερά μου!! Στο θηλασμό είναι πολύ υπέρ!! και ο άντρας μου αν κ με βλέπει οτι ταλαιπωρούμαι με στηρίζει...

Για το οτι ιδρώνει το μωρό μήπως είχες πολύ υψηλή θερμοκρασία στο σπίτι??

Όσο για το ξύπνημα αφού έφτασε τα κιλά τον αφήνω κ κοιμάται όόόόσο θέλει!!! μέχρι 5 ωρες έχουμε φτάσει!! δεν τον ξυπνάω κ εποφελούμε από αυτό γιατί κοιμάμαι κι εγώ ή περνάω λίγο χρόνο με το αμόρε και ξυπνάει κ ο μικρός ορεξάτος για φαί!!!

Κοριτσια καλημερα.Δεν ειμαι καλα.Απο χθες εχω σημαδια καταθλιψης.Σημερα η ψυχολογια μου χειροτερεψε.Δεν μπορω να συντονιστω.Το πρωι προσπαθησα να θηλασω το μωρο,η μεγαλη δε με αφηνε με τιποτα.Θηλασα για 10 λεπτα,προσπαθησα να δωσω συμπληρωμα,ηπιε μονο 30 ml και κοιμηθηκε.Ειναι δυνατον να χορτασε?Ανησυχω.Χθες το βραδυ εκλαιγε για 4 ωρες.Εγω ημουν κομματια απο την μεγαλη.Κανω πολυ κακιες σκεψεις,δεν τολμω ουτε στον εαυτο μου να τις πω.Νιωθω τυψεις,παραμελω την μεγαλη μου,νιωθω πως δε ξερω τι να κανω για να την ευχαριστησω,κλαιω.Το πρωι εκανα ενα τσιγαρο,πηγα στην γειτονισσα και ζητησα,τοσο αναγκη το ειχα?Εγω που ημουν αντιθετη σε ολο αυτο.Δεν μπορω να γελασω,δεν εχω κουραγιο.Ξαφνικα σε μια μερα μεσα χανω τη γη κατω απ τα ποδια μου.

Νομιζω πως το μωρο θα παθει κατι κακο.Δε ξερω τι να κανω για να συνελθω.Εχω χαθει τελειως κοριτσια.

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...