Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Τατιάνα μου όσο και να τον πειράξω όταν έχει κοιμηθεί δεν ξυπνάει με τίποτα μόνο την ώρα που τον βάζω να ρευτεί και του έρχεται ανοιγει τα μάτια και μετά συνεχίζει τον ύπνο του! οπότε δεν τον πειράζω αλλά προτιμώ να τρώει και απο τα δύο για να μην μένει το ένα γεμάτο μέχρι να του ξαναερθει να φάει! :) και μετά να κοιμηθεί για κανα τρίωρο αν και τώρα τελευταία που μεγαλώνει μένει περισσότερο ξύπνιος!

όσο για τις εκπλήξεις άστα!!!! έχω χάσει τον λογαριασμό πια! αχαχαχχααχα

Ο δικός μας μπαμπάς βγήκε νοκ άουτ!!!! αχαχαχαχα πλέον δεν μας ακούει σχεδόν καθόλου την νύχτα! :) αλλά προσπαθεί όσο μπορεί και αυτός την μέρα όταν είναι σπίτι :)

U85pp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αυτό για να το πίνουμε εμείς το έχω ακούσει κι εγώ!!! Ναι ναι κ εμείς τα ίδια με τις πάνες!!! Κορίτσια είμαι πολύ χαρούμενη!!!!!! Πρωτη φορά πιάνει τη δική μου θηλή και τρωειιιιι!!!

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

[quote name='mariren;2524606

Vanz εμένα ο μικρός γεννήθηκε 2220 και σήμερα δύο μηνών είμαστε 4080! Νομίζω το θέμα είναι να παίρνει βάρος και όχι πόσο. Θέλει ο παιδίατρος νομίζω μετά τον πρώτο μήνα να παίρνει ένα κιλό τον μήνα το παιδί.

Εμένα τα λόχεια σταμάτησαν στον μήνα πάνω γύρω στις 25 με 30 μέρες κράτησαν.

Ο γυναικολός όταν με είδε μόλις σαράντησα μου είπε ότι μπορούσα να έχω επαφές αν ήθελα (εγώ γέννησα φυσιολογικά και μου είχε κάνει πλαστική ο γιατρός! και αφού με βρήκε καλά έδωσε το οκ! δεν ξέρω όμως τι ισχύει για την καισαρική)' date=' γιατί τώρα με τις ορμόνες να χορεύουν μόνο όρεξη για επαφές δεν έχεις! Και είχα και τον σύζυγο στην νηστεία 9,5 μήνες! :) οπότε φαντάσου!

Εγώ του δίνω χαμομήλι μου είπε ο παιδίατρος ότι αφού παίρνει ικανοποιητικά βάρος τότε μπορώ να του δίνω λίγο αλλά ξεκινήσαμε αυτήν την βδομάδα και πολύ λίγο για να μην κόψει γεύμα. Του έδωσα τώρα που δεν ήταν πολύ καλά και εκτός του ότι κόντεψε αν τον άφηνα να φάει και το μπουκάλι! :) νομίζω ότι τον βοήθησε και με τις μύξες που του καθόντουσαν στον λαιμό. Μέχρι πριν πάντως το έπινα εγώ για να περνάει στον μικρό.[/quote']

Αχ μαριρεν μου εμεις γεννηθηκαμε 3480 και βγηκαμε απο τη κλινικη 3080... εξαλλη με τον εκει παιδιατρο... στις 2-3 βδομαδες ειχε φτασει 3300 με αποκλειστικο θηλασμο... η κανονικη παιδιατρος μου που ερχεται και μας ζυγιζει λεει να μην ανησυχω και να μην αρχισω το συμπληρωμα... πινει πααααρα πολυ μητρικο, θηλαζω συνεεεεεεχεια... τωρα μεχρι την Παρασκευη που θα εχουμε κλεισει μηνα και θα μας ξαναζυγισει , βλεπουμε... φοβαμαι παρα πολυ.. αν μετα απο αυτο μου πει για συμπληρωμα , θα της δωσω...

Οσο για το χαμομηλι, πριν λιγο το ξεκινησα, ειπα να δοκιμασω να πιω μηπως κανει καλο στους κολικους... εχει αερια η μικρη και μια - δυο φορες τη μερα που της ερχονται πλανταζει στο κλαμα. Εντωμεταξυ κομμενα γαλακτοκομικα,κι

οτιδηποτε αλλο περιεργο οπως μπαχαρικα, καυτερα, κτλ για μενα..

Λοχεια δυστυχως ακομα μπολικα γι αυτο ρωταω... μ εχει εξαντλησει κι αυτο, ουφ....

Διαφημίσεις

Είμαι πολύ στεναχωρημενη σήμερα. Δεν έχω γάλα :cry::cry:

Σήμερα η μπεμπα θηλάζει όλη μέρα, μα όλη μέρα. Καταλαβαίνω οτι προσπαθεί να βρει γάλα γιατί κλαίει και τραβάει την αφήνει ξανά κλαίει και ξανά προσπαθεί!!! Με ένα στήθος πολλές φορές δεν προλαβαίνει να γεμίσει και η μικρή πειναει. Το μεσημέρι που έκλαιγε της έδωσα 60 μλ ξένο και ήθελε κι άλλο. Ξύπνησε μετά απο 2 ώρες και θήλαζε για μιάμιση ώρα ασταμάτητα και έκλαιγε. Της έδωσα πιπιλα την πήρα αγκαλιά και είχε πολλά αέρια!! Λογικά είχαμε κολικους!!! Ηρέμησε κξαι κοιμήθηκε μιάμιση ωριτσα. Ξύπνησε με πολλά κλάματα και έτρωγε τα χέρια της με μανία!!! Την έβαλα στο στήθος έφαγε μέχρι που ξεφουσκωσε τελείως το στήθος, ε καλά δεν είχε προλάβει να γεμίσει και πολύ και μετά ρουφαγε για μια ώρα και έκλαιγε πάλι και ρουφαγε με μανία και γκρινιαζε. Εφτιαξα 90 μλ. ξένο και το ήπιε όλο και τώρα κοιμάται σαν πουλάκι!!

Τι έγινε;; μου μειώθηκε το γάλα;; αυξήθηκαν οι ανάγκες του μωρού;;

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Λοχεία εχω και εγώ ακόμα και δεν βλέπω να φεύγουν!!!

Και ο δικός μας μπαμπάς νοκ άουτ. Ασχολείται με την μεγάλη πιο πολύ όταν είναι εδώ.

Μαριρεν πολύ καλό το βάρος σας!! Δίνεις ακόμα συμπλήρωμα;;

Εμείς σεξ μετά τις 40 μέρες οπότε περιμένουμε!!! Να ξέρετε οτι χρειάζεται λιπαντικό γιατί λόγω ορμονών δεν υπάρχουν υγρά και είναι επίπονο.

Τατιάνα κάνε τράπεζα γάλακτος αφού έχεις τόσο πολύ. Πάρε και θηλαστρο έστω και χειροκίνητο. Νομίζω είχες πει οτι έχεις μικρό στήθος ή όχι;;

Πως μπορώ να αυξησω κι άλλο την παραγωγή μου;;

Hope εγώ πινω καφέ μόνο όταν βγω έξω. Τώρα λόγω μωρού πινω ελληνικό.

Διάρροια λέω οτι είχαμε γιατί ηταν νερουλα εκρηκτικά και κάποιες φορές αφρώδες. Έκανε συνέχεια και ασταμάτητα, αφού φοβόμουν για αφυδάτωση.

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Τασσουλα μου μάλλον ναι ή τελειώνει γρήγορα το γάλα σου (τι να σου κάνει κ το ένα το δόλιο!!) ή απλά αραίωσε κ δεν χορταίνει την μικρή.. Από συμβουλές γιατρού ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ πολλά πολλά υγρά όπως νερό,χυμούς, ακόμα κ αναψυκτικό με μέτρο, μπύρα χωρίς αλκοόλ (με μαγιά είναι προτιμότερη!).. εγώ πέρνω αυτή από το λιντλ χωρίς αλκοολ, αυτη μου διναν κ στην κλινική! Επίσης αυτό που είπα κ στην vanz πολύ καλό φαγητό αν μπορείς κάθε 3ωρο ακόμα κ το βράδυ!! Μπορείς να τρς ότι μα ότι θέλεις εκτός αν έχεις κάποια αλλεργια μήπως την έχει κ το μωρό την αποφεύγεις.. πχ κουκιά η Πατσούρου μ είπε να μην τρωω... γαλακτοκομικά μπορέί να προκαλέσουν αέρια..ΣΟΥΠΕΣ.. πολλές σούπες κ αν μπορείς την ημέρα μία φορά ή μέρα παρά μέρα.. αυτά είναι για να αυξήσουν όσο μπορείς εσύ την παραγωγή.. επίσης να βάζεις την μπέμπα στο στήθος να ρουφάει... η κίνηση που κάνει το μωρό ερεθίζει τους αδένες και έτσι παράγεται περισσοτερο γάλα!! Οσο περισσότερο θηλάζεις τόσο περισσότερο παράγεις!!! Ελπίζω να βοήθησα..!! Εγώ προσωπικά τα κάνω όλα αυτά..

Ναι πεχω μικρό στήθος.. πρηζεται κ φουσκώνει με το γάλα!! Ναι θα ξεκινησω να κάνω "τράπεζα" με το που πάω σπίτι μου γιατί τώρα και να κάνω εδώ άδικος κόπος!! Εχω σκοπό να πάρω ηλεκτρικό θήλαστρο κ ψάχνω να βρω ποιο τώρα.. κάτι μου κάνει στης medela το μίνι που είναι για περιστασιακή χρήση... μέσα στη βδομαδα πρέπει να πάρω!!

Όσο για το ότι έχουν αφροίλα με την παιδίατρο σου.. πρώτη φορά το ακούω.. εμάς έίναι διάρροια αλλά.αφρό δεν είχε ποτε..

Αυριο θα πάω στην Πατσούρου θέλεται να ρωτησω κάτι?? :/

Εντάξει κορίτσια το μωρό ξύπνησε μετά απο 7 ώρες να φάει :roll:

Καλά το στήθος τουμπανο!!! Βέβαια το άδειασε όλο και δεν κοιμάται...

Μα 7 ώρες;; σίγουρα θα είχε ξυπνήσει 3 φορές να θηλασει.

Τους βαζετε ορό στη μυτουλα;;

Τατιάνα τον αφρό τον είδα ενώ τα έκανε, δεν μπορείς να τον δεις αλλιώς.

Έτσι μου έρχεται να αρχίσω να βγάζω πάλι με το θξηαστρο να βλέπω πόσο γάλα έχω. Αν και θεωρώ οτι το μωρό θα τα έπαιρνε τα 90 μλ που ήπιε ξένο απο το στήθος με θηλασμους όλο το βράδυ...

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Καλημερα γραψατε τοσα πολλα, γραφω απο κινητο οποτε θα σχολιασω οτι θυμαμαι.

Τασσουλα αυτα που ειπε η Τατιανα ειναι για την αυξησει παραγωγης τωρα το στηθος ειναι αδενας που παραγει γαλα εκεινη την ωρα. Οταν θηλαζεις να πινεις νερο, το μωρο οταν περναει αλμα αναπτυξεις κοντα στις 40 μερες θα ειναι στο στηθος πολλες ωρες για ννα αυξησει την παραγωγη. Μουεχει τυχει που ο μικρος με στερεψε και το ειχα στο στηθος με γκρινια ωσπου εννιωσα που ξανακατεβηκε. Τωρς βοηθαει το τσαι της welenda γιατι εχει γλυκανησω και αυξανει ελαχιστα την παραγωγη.

Τελος σε εμενα βοηθησε απιστευτα οι βιταμινες μαγιας μπυρας, αλλα για να κανουν δουλεια θελει 7 χαπια πρωι μεσημερι βραδυ

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Μαριρεν πολυ καλα τα κιλα σας.

Εμενα ο μικρος κανει μονο δυο φορες πολλα κακακια αλλα εχει πολλα αερια που λερωνουν την πανα. Η κορη μου ειχε σαν και σας, σε καθε γευμα πολλα οποτε το θεωρω φυσιολογικο.

Τα λοχεια δεν μου εχουν τελειωσει, σεξ ο γυναικολογος ειπε αφου με δει στις σαραντα μερες σιγουρα χρειαζετε λιπαντικο, δεν θυμαμαι ποιο μου ειχε πει στην προηγουνενη κυηση. Και εμεις εχουμε αποχη πανω απο 9 μηνες.

Τατιανια ρωτα για τα πολλα αερια εαν προτινει κατι, κανουμε κακακια αλλα με πολυ κοπο και πονο,

Εγω παντος του κανω μασαζ οταν μπορω γιατι κλαιμε οταν ξεγυμνωθουμε, τον βαζω ζεστο πανακι στην κοιλιτσα και τελος μπρουμιτα και τον χαιδευω την πλατη

YgXXp2.png

wbSJp2.png

καλημέρααα!!

Καλα 7 ώρες?!?! ποποοο... δες τι κάνει το ξένο!! δεν ειναι πειρασμός??? Σίγουρα θα τα έπερνε αφού λες ότι ήταν τούμπανο το στήθος... μπορεί κ με μιας μπορέί κ σιγά σιγά!! Όπως είπε και η Μαγδα ασε το μωρό να θηλάσει με γκρίνια με ζόρι για να ξεκινησει ξανα το στηθος να κατεβάζει ενώ έχει τελειώσει (δε μου έχει συμβεί ποτέ!!).. το ίδιο μας κάνανε κ στη κλινική... πολλές δεν είχανε γάλα αλλά φέρνανε τα μωρά να θηλάσουμε... τα καημσνα ρουφούσαν αέρα μέχρι που κατέβηκε το πρόγαλα!! Ερεθισματα θέλει κ το στήθος..μ Μα χρειάζεται να μπαίνεις τώρα σε τέτοιο άγχος να μετράς τι τρώει??? αφού τρώει είσαι μια χαρά... αν πεινάσει θα ξανα ζητήσει!!

Μάγδα μου θα ρωτήσω κορίτσι μου μην αγχώνεσαι!! :) Θα σου απαντήσω το βράδυ που θα γυρίσω!! :) Κάντου κ τα ποδαράκια σαν γυμναστική να τα λυγίζεις να ακουμπάνε στο στήθοα κ ξανα κάτω! ξεπρίζεται έτσι το εντεράκι.. επίσης για να κάνει κακάκια ή να αεριστεί μπορούμε όπως τον "χτυπάμε" για να ρευτεί να το κάνουμε στην πάνα του, στο ποπουδάκι του!!

εμένα με τρέλανε κορίτσια!! το απόγευμα δεν κοιμότανε ενώ είχε σκάσει στο φαι, με τα χιλια ζορια κοιμηθηκε με τον μπαμπά του στις 8 και ξυπνησε στις 12:30!!!!! που να κοιμηθει μετά.. τον έλουσα τον τάισα, έφαγε 5' τον άφησα να κοιμηθέί, τίποτα.. τον πηρα στο κρεβατι ξάπλα για θηλασμο κ ύπνο έφαγε 3' ξανά ύπνο!! ξύπνησε στις 1:30 2 παρά και κοιμήθηκε στις 4!!!!! ευτυχώς όμως ξύπνησε τώρα... τα στηθη μου θα σκάσουνε!!!!

Τα δικα μας τα πονάκια είναι σίγουρα κολικοί!! Όπως επίσης τα σπυράκια μας η ακμή... διβαστε το κορίτσια μπορεί να σας βοηθήσει!!

http://kids.in.gr/kid-related/health/article/?aid=1231245338

Vanz εμένα ο μικρός γεννήθηκε 2220 και σήμερα δύο μηνών είμαστε 4080! Νομίζω το θέμα είναι να παίρνει βάρος και όχι πόσο. Θέλει ο παιδίατρος νομίζω μετά τον πρώτο μήνα να παίρνει ένα κιλό τον μήνα το παιδί.

Εμένα τα λόχεια σταμάτησαν στον μήνα πάνω γύρω στις 25 με 30 μέρες κράτησαν.

Ο γυναικολός όταν με είδε μόλις σαράντησα μου είπε ότι μπορούσα να έχω επαφές αν ήθελα (εγώ γέννησα φυσιολογικά και μου είχε κάνει πλαστική ο γιατρός! και αφού με βρήκε καλά έδωσε το οκ! δεν ξέρω όμως τι ισχύει για την καισαρική), γιατί τώρα με τις ορμόνες να χορεύουν μόνο όρεξη για επαφές δεν έχεις! Και είχα και τον σύζυγο στην νηστεία 9,5 μήνες! :) οπότε φαντάσου!

Εμένα Βούλα μου εκεί που είχαν κοπεί τα λόχεια, σήμερα μου ήρθε λίγο έντονο κόκκινο.. ποτε ερχεται πότε φεύγει .

Εγω απο χτες -27 μερες - καθαρισα εντελως! Ελπιζω να μην ξαναεμφανιστούν !

Είμαι πολύ στεναχωρημενη σήμερα. Δεν έχω γάλα :cry::cry:

Σήμερα η μπεμπα θηλάζει όλη μέρα, μα όλη μέρα. Καταλαβαίνω οτι προσπαθεί να βρει γάλα γιατί κλαίει και τραβάει την αφήνει ξανά κλαίει και ξανά προσπαθεί!!! Με ένα στήθος πολλές φορές δεν προλαβαίνει να γεμίσει και η μικρή πειναει. Το μεσημέρι που έκλαιγε της έδωσα 60 μλ ξένο και ήθελε κι άλλο. Ξύπνησε μετά απο 2 ώρες και θήλαζε για μιάμιση ώρα ασταμάτητα και έκλαιγε. Της έδωσα πιπιλα την πήρα αγκαλιά και είχε πολλά αέρια!! Λογικά είχαμε κολικους!!! Ηρέμησε κξαι κοιμήθηκε μιάμιση ωριτσα. Ξύπνησε με πολλά κλάματα και έτρωγε τα χέρια της με μανία!!! Την έβαλα στο στήθος έφαγε μέχρι που ξεφουσκωσε τελείως το στήθος, ε καλά δεν είχε προλάβει να γεμίσει και πολύ και μετά ρουφαγε για μια ώρα και έκλαιγε πάλι και ρουφαγε με μανία και γκρινιαζε. Εφτιαξα 90 μλ. ξένο και το ήπιε όλο και τώρα κοιμάται σαν πουλάκι!!

Τι έγινε;; μου μειώθηκε το γάλα;; αυξήθηκαν οι ανάγκες του μωρού;;

Υγρα, πολλα υγρα και ηρεμη διαθεση .. δουλευει με μενα.. κι αερια ειχε το μπεμπακι σου μαλλον επειδη πιπιλιζε πολλη ωρα χωρις να πινει γαλστακι αλλα καταπινε αερα...

Λοχεία εχω και εγώ ακόμα και δεν βλέπω να φεύγουν!!!

Και ο δικός μας μπαμπάς νοκ άουτ. Ασχολείται με την μεγάλη πιο πολύ όταν είναι εδώ.

Μαριρεν πολύ καλό το βάρος σας!! Δίνεις ακόμα συμπλήρωμα;;

Εμείς σεξ μετά τις 40 μέρες οπότε περιμένουμε!!! Να ξέρετε οτι χρειάζεται λιπαντικό γιατί λόγω ορμονών δεν υπάρχουν υγρά και είναι επίπονο.

Τατιάνα κάνε τράπεζα γάλακτος αφού έχεις τόσο πολύ. Πάρε και θηλαστρο έστω και χειροκίνητο. Νομίζω είχες πει οτι έχεις μικρό στήθος ή όχι;;

Πως μπορώ να αυξησω κι άλλο την παραγωγή μου;;

Hope εγώ πινω καφέ μόνο όταν βγω έξω. Τώρα λόγω μωρού πινω ελληνικό.

Διάρροια λέω οτι είχαμε γιατί ηταν νερουλα εκρηκτικά και κάποιες φορές αφρώδες. Έκανε συνέχεια και ασταμάτητα, αφού φοβόμουν για αφυδάτωση.

Στα μωρακια που θηλαζουν τα κακακια ειναι παντα αφρωδη εχω την εντυπωση... εμας ειναι παντα... και πολλα και συχνα..

Εντάξει κορίτσια το μωρό ξύπνησε μετά απο 7 ώρες να φάει :roll:

Καλά το στήθος τουμπανο!!! Βέβαια το άδειασε όλο και δεν κοιμάται...

Μα 7 ώρες;; σίγουρα θα είχε ξυπνήσει 3 φορές να θηλασει.

Τους βαζετε ορό στη μυτουλα;;

Τατιάνα τον αφρό τον είδα ενώ τα έκανε, δεν μπορείς να τον δεις αλλιώς.

Έτσι μου έρχεται να αρχίσω να βγάζω πάλι με το θξηαστρο να βλέπω πόσο γάλα έχω. Αν και θεωρώ οτι το μωρό θα τα έπαιρνε τα 90 μλ που ήπιε ξένο απο το στήθος με θηλασμους όλο το βράδυ...

Ορο στη μυτουλα για το ξεμπουκωμα μου εδειξε 2 φορες η παιδιατρος αλλα δεν μπορω , φοβαμαι.. οποτε βαζει αυτη οποτε ερχεται...:roll:

Καλησπερα μανουλες!Τι κανετε?

Εμεις καλα!Δοξα Τον Θεο!Σημερα μπορω να πω πως ειχαμε ενα πολυ κουραστικο πρωινο!Η μπεμπα,απο τις 11 εως τις 2 δεν ελεγε να ηρεμησει!Την εβαζα στο στηθος,ρουφαγε,μετα κλαμα,μετα ηρεμια,μετα...τα ιιιιδιααααα!Εδωσα 60 ml ξενο,φανηκε να ηρεμει,μετα ξανα τα ιδια...μετα απο πολλα λεπτα επιασε πιπιλα,την ηρεμησε,την εφτυσε και κοιμηθηκε!Η δε μεγαλη,να θελει εκεινη τη στιγμη τα τσισα της,τα κακα της,να παιξει,να φαει...χαχαχαχα!Μου εκανε και διαρροια το πρωι!Τα σκεφτομαι τωρα και γελαω,αλλα εκεινη την ωρα ημουν ετοιμη να εκραγω!Ξεραθηκε και αυτη στον υπνο,ουτε μεσημεριανο δεν εφαγε το πουλακι μου!:rolleyes:

Ειλικρινα,δεν προλαβαινω να φαω τιποτα,οσο κι αν το προσπαθω,ολο και κατι θα συμβει.Ποσο κακο μπορει να κανω στο γαλα μου?Απο υγρα,πινω πολλα,θαρρεις και ειναι το μονο που χρειαζομαι!

Καλες μου,θελω να σχολιασω καθε μια ξεχωριστα,αλλα πρεπει να ετοιμασω τραπεζι,ερχεται ο αντρας μου και γω πειναω πολυ!

Καλο μεσημερι προς το παρον!:roll:

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...