Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Χθές πήρα την μεγάλη και πήγαμε στον δημόσιο θηλασμό στην πόλη μου!!! Ηταν πολύ όμορφα και πήρα και τα αναμνηστικά μου για την μπεμπα που θηλάζω!! Ειπιαμε και το καφεδακι μας και γυρισαμε!!! Φοβηθηκα να πάρω το μωρό, είναι τόσο μικρό ακόμα και σε τόσο κόσμο!!

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλά μου κοριτσάκια, εδω ειμαι κι εγω ! Δεν σας ξεχναω με τιποτα απλα δεν προλαβαινω ή και δεν ειμαι παντα καλά ωστε να κατσω στον υπολογιστή!

Συγχαρητηρα σε όλες τις κοπέλες μιας και το πινακακι μας συμπληρωθηκε !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-P:razz::-P:razz::-P

Να μας ζήσουν όλα τα μωράκια μας!

Εγω κοριτσακια μου τραβαω τον δικο μου γολγοθα με ττον θηλασμο... συνεχεια.. δεν ξεκολλαει ουτε δευτερολεπτο... ιυτε να φαω, ουτε να κανω μπανιο... ελπιζοντας αυτη τη βδομαδα που κλεινουμε πλεον μηνα να εχουμε το βαρος της γεννησης......

Καλησπερα

Αγαπη μου περαστικα σας, πιες κανενα χαμομιλη με μελι και λιγο βιταμ εμενα με βοηθουσε στην εγκυμοσυνη.

Τατιανα και εγω ξερω οτι δινουμε στις 40 μερες αλλα σκεφτομαι οτι δεν θα πειραξει στις 35;-) :-)

Ο μικρος ολο πιπιλαει ανα μισαωρο και η κορη γκρινιαζει οταν βαριετε, το βραδυ ξυπναμε 4 η ωρα και μεχρι να αεριστουμε η να κανουμε κακακια ζοριζομαστε και κλαιμε, του κανω μασαζ αλλα ποτε βοηθαει ποτε οχι...σκεφτηκα να του δωδω τσαι αλλα ξερω πως επειδη θηλαζουμε δεν κανει, μετα μου ειπαν για κατι σταγονες για κολικους αλλα δεν νομιζω να ειναι κολικοι αυτοι...

Καποιο κοριτσι ειπε για το ραιβοκρανο, ο μικρος θελει να κοιματε μονο απο τα δεξια τον βαζω απο τα αριστερα και γυρναει, βλεπω οτι γερνει ποιο πολυ απο τα δεξια εχει καποια σχεσει; το βραδυ τον κοιμιζω απο δεξια και ολοι μερα τον γυρναω αριστερα για να τον βλεπω.

Εγω ανάφερα το ρεβοκρανο γιατι το είχε πάθει η κόρη μου. Αφού επέσυμανες αυτά που ανάφερες τότε καλο θα ηταν να τα αναφέρεις στον παιδίατρο σου και θα σου πει τι πρέπει να κανεις. Πάντως για να αντιμετωπιστεί θα πρέπει το βρέφος να μπορεί να στηρίξει μονο του το κεφαλακι του.

Τασουλα μου το μωράκι σου δηλαδή έπαθε ίωση; Κι εγω εχω στιγμές που δεν μπορω να διαχειριστώ τη μεγάλη μου κόρη και δεν ξερω τι να κανω...

Οι άλλες που ειναι βρε κορίτσια;;; Η Τατιάνα η Κίττυ η Βανς; Άντε γράψτε μας τα νεα σας!

Καλά μου κοριτσάκια, εδω ειμαι κι εγω ! Δεν σας ξεχναω με τιποτα απλα δεν προλαβαινω ή και δεν ειμαι παντα καλά ωστε να κατσω στον υπολογιστή!

Συγχαρητηρα σε όλες τις κοπέλες μιας και το πινακακι μας συμπληρωθηκε !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-P:razz::-P:razz::-P

Να μας ζήσουν όλα τα μωράκια μας!

Εγω κοριτσακια μου τραβαω τον δικο μου γολγοθα με ττον θηλασμο... συνεχεια.. δεν ξεκολλαει ουτε δευτερολεπτο... ιυτε να φαω, ουτε να κανω μπανιο... ελπιζοντας αυτη τη βδομαδα που κλεινουμε πλεον μηνα να εχουμε το βαρος της γεννησης......

Vanz μου η κόρη μου ηταν ετςι ακριβώς με το θηλασμο! Θελει μεγάλη υπομονη και να εχεις στήριξη ψυχολογική απο δικά σου άτομα! Εύχομαι να βελτιωθεί σύντομα... Αυτο με το βάρος γέννησης δεν το εχω ακουστά. Εννοείς οτι θα πρέπει να πάρει το βάρος που γεννήθηκε αρχικά;

Καλησπέρα κορίτσια μου!Επιτέλους βρίσκω λίγο χρόνο να περάσω με σας,την παρεούλα μου!Τι κάνετε?Εμείς είμαστε καλά!Η μπέμπα μας αλλάζει μέρα με τη μέρα!Έχει ακόμη κολικούς,όπου για να ηρεμήσει θέλει αγκαλιά και στήθος!Αλλιώς κλαίει!Αυτό μπορεί να κρατήσει από 2 εώς 4 ώρες συνεχόμενα και να συμβεί μέχρι και 2 φορές τη μέρα!Είναι το μόνο κουραστικό,απο την άποψη ότι πρέπει να το συνδυάσεις με το παιχνίδι της μεγάλης μου!Δεν πειράζει όμως!Θα περάσει!

Συνεχίζουμε τον θηλασμό,το συμπλήρωμα,όποτε βλέπω ανησυχία,και όλα καλά!Εάν αργεί να θηλάσει,αρχίζει το στήθος μου και γίνετε σκληρό σε κάποια σημεία!:confused:!

Έχουμε και μεις τσίμπλες,τις τα καθαρίζω με φυσιολογικό ορό και αποστειρωμένη γάζα!Έχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο?

Η μεγάλη μου είναι ένα αγγελούδι!Δεν νομίζω ότι μπορώ να πω εκφράσω κάτι διαφορετικό!Μου ανέβασε πυρετό σήμερα,όπου μάλλον κόλλησε από τον άντρα μου!Οπότε τους έχω σε απόσταση από την μπέμπα,γιατί από μένα δύσκολο,τουλάχιστον το παιδί!!:tongue:

Αγάπη μου,να σας ζήσει κορίτσι μου!Να είναι γερό και καλότυχο!

Έχετε και σεις ζήλειες?Καλό κουράγιο καλή μου!Ξέρω πόσο ψυχοφθόρο είναι!

Όμως θα επανέλθει γρήγορα!Να κάνεις υπομονή!

Τελικα,ισχυει οτι οι δευτερομανουλες εχουν πιο εύκολο τοκετο!Το βιώσα και γω!Να μην νιωθεις τυψεις για την μεγαλη σου!Την αγαπη που θελει την παιρνει και το καταλαβαινει καλη μου!Μην το σκεφτεσαι τωρα που εισαι σε κατασταση λοχειας!Θα μπειτε σε σειρα με τον μπεμπη και ο χρονος που θα εχεις με το κοριτσι σου θα ειναι περισσοτερος!

Τασούλα μου γλυκιά,πώς τα πας με τα κορίτσια σου?Τι καλά που κανονίζετε για ταξιδάκι οικογενειακώς!Πάντως,συμφωνώ και γω,κάποια στιγμή να κανονίσεις να πας με τον σύζυγο,τα 2 σας!

Αχ βρε κορίτσι μου,πότε ξεκινάς δουλειά?Πωπωωωω,δεν το πιστεύω!Περνάει ο καιρός!Θα πρέπει να μπεις σε άλλους ρυθμούς!Εγώ ευτυχώς αργώ ακόμη!Θα πάρω και το 6μηνο!:rolleyes:!Όσο για τις ορέξεις του άντρα σου...χεχεχε...γελάω....και γω αναρωτιέμαι όταν έρθει εκείνη η ευλογημένη ώρα(8 μηνες αποχής μετράω....:shock:),πουυυυ θα γίνειιιιιι?Χαχαχαχα!:tongue:Εν τω μεταξύ,κορίτσια πολύ προσοχή στις επαφές σας,η γυναίκα μετά την εγκυμοσύνη και για ένα χρόνο,είναι πολύ γόνιμη!Αυτό σε περίπτωση που δεν θέλετε άμεσα νέα εγκυμοσύνη!Η νονά της μπέμπας είναι πάλι έγκυος,στο 3ο της,και το παιδάκι της μόλις έκλεισε χρόνο!:)

Και συγχαρητήρια που τα καταφέρνεις μόνο από το ένα στήθος!Δεν έχω λόγια!

Όσο για τα κακάκια,όπως είπε η Τατιάνα,αλλάζουν υφή,αλλά παίζει ρόλο το τι έχεις φάει!

Τatkono μου,χαίρομαι τόσο πολύ που βγήκατε με τον άντρα σου!Να το επιδιώκετε όσο έχεις ακόμη βοήθεια!Μα καλά,120 ml?Να μην σας ματιάσω!

Με μαγεύει ο τρόπος με τον οποίο μιλάς για τον θηλασμό!Πραγματικά,είναι σα να το έκανες χρόνια!Μπράβο σου βρε κορίτσι μου!Τα λες τόσο ωραία!

Την μπέμπα,όταν έχει κολικούς,της κάνω μασάζ,φέρνω τα γονατάκια της στην κοιλίτσα,αλλά πιο πολύ ηρεμεί στο στήθος!

effie.k μου,αυτή η γλυκιά μελαγχολία στο ιατρείο μετά την εγκυμοσύνη...τρομερό συναίσθημα,έτσι?Νομίζω πως και γω όταν πάω την 1η μου επίσκεψη μετά τον τοκετό,θα νιώσω το ίδιο!

Αχ βρε Εφάκι μου,πρέπει να είμαστε χαρούμενοι κάθε μέρα!Ξέρω πως η κούραση μας καταβάλλει,αλλά βλέπω τι γίνετε στον κόσμο,και πόσο μάλλον τα τελευταία γεγονότα με τους πρόσφυγες,και μέσα στην πικρία μου,νιωθω ευλογημέμενη που είμαι καλά!Δε θέλω να είμαι αχάριστη και όσα μου έδωσε Ο Θεός!Και οι γκρίνιες και τα ξενύχτια,όλα περνάνε!Αρκεί να έχουμε υγεία και αγάπη!:)

Εσύ βγαίνεις καμιά βόλτα?Γλυκια μου καλως τους δεχτηκες!Περασατε καλα?

Κατερίνα μου,είδες λοιπόν,σε βοήθησε η Παναγία μας,και γέννησες όπως επιθυμούσες!Πραγματικά,ένα θαύμα!Έυχομαι να σας βοηθάει πάντα καλή μου!Βρε κορίτσι μου,οι πόνοι της γέννας είναι ανυπόφοροι πολλές φορές!Πώς να μην φωνάζεις!Ο άνθρωπος,φυσιολογικά,αντέχει μέχρι μια συγκεκριμένη κλίμακα τον πόνο!Οι πόνοι της γέννας παρομοιάζονται σα να σου σπάνε σε φυσιολογική κατάσταση όλα σου τα κόκαλα!Ποιός θα το άντεχε?

mariren μου,περαστικα σας!Πως ειστε?Βρε συ,δεν το πιστευω πως σε λιγες μερες θα γινετε 2 μηνων!

Ειδες λοιπον που ολα γινονται,ακομη κι αν δε το πιστευουμε?Μεγαλωσε το μωρο σου και καταλαβε οτι ειναι πιο ωραιο το γαλα απευθειας απο το στηθος!:)Ευχομαι να συνεχισετε ετσι για πολυυυυυυ καιρο!

Τακτοποιηθηκατε στο σπιτι?

magda TS μου,το μωρακι σου σημερα γινετε 1 μηνων?Καλε τι λεει το τικερακι?

Καλα αυτο που ξυπναει το ενα και ταραζει το αλλο?Ουφ,το εχουμε και μεις!Τι πορτες κλεινω,τιποτα!:cry:

Οσο για την πιπιλα,εμενα δεν παιρνει με ΤΙΠΟΤΑ!Μονο στηθος για να ηρεμησει!Πφφφφ,απο την μια θα μου ελυνε τα χερια,για τις βολτες μας,απο την αλλη ενεργοποιει και το στηθος!:?

neraidoyla μου,περαστικα και σε σας!Πως εισαι?

Μπραβο που τα πατε πιο καλα με την μεγαλη,να εισαι και συ λιγο πιο ηρεμη και ξεκουραστη καλη μου!Ειδες λοιπον,ηθελε τον χρονο της!Τα λεω και για μενα αυτα!

Κοριτσια μου,εγω την μπεμπα μου την κοιμιζω στο πλαι!Η γιατρος μας ειπε πως θα πρεπει μετα απο καθε γευμα να της αλλαζουμε πλευρο,ετσι ωστε να λειτουργουν εξισου καλα ολα τα οργανα!Ετσι λοιπον,τη βαζω μια δεξια,μια αριστερα!Και απο πισω ενα μικρο μαξολαρακι για στιριξη ή σφινα!Αν και βλεπω απο χθες πως αρχιζει και γυρναει μονη της ανασκελα!:confused:

Οσο για εμας τις δευτερομανουλες,υπομονη κοριτσια μου!Και ηρεμια!Να θυμαστε ενα πραγμα,ολα θα στρωσουν!Οσο πρωτογνωρη ειναι για μας αυτη η αλλαγη,αλλο τοσο είναι και τα μεγαλα μας!

Θελει χρονο προσμαρμογης και θα πρεπει να ειμαι χαλαρες για να το αντιμετωπισουμε σωστα,χωρις να μας ριξει ψυχολογικα!

Τιποτα δεν κραταει για παντα,αυτο να θυμαστε!Εμενα αυτο μου δινει κουραγιο,ακομη κι οταν εχει λιγη γκρινια!Κοιταω εκεινη τη στιγμη να την ξεγελασω με κατι,ή ακομη κι οταν εχω την μπεμπα αγκαλια για ρεψιμο ή θηλασμο,βρισκω ενα παιχνιδι που να μπορει να το κανει καθιστη και να συμμετεχω και γω!Παιδια ειναι ακομη,δεν μπορει να μη ξεγελιουνται με κατι!

Ακομη και με ενα μπισκοτο για ανταμοιβη!

Ολα θα πανε καλα!Καλη σκεψη κοριτσια!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια έχω πάλι πρόβλημα!!! Ποναω πολύ ειδικά τα πρώτα 15 δευτερόλεπτα θηλασμού υποφέρω, κραταω την αναπνοή μου!!! Δεν είναι τραυματισμένη η θηλή μου. Ποναω σε όλη την διάρκεια του θηλασμού αλλά όχι όσο στην αρχή. Επίσης ποναω και αφού τελειώσει ο θηλασμός, πόνος οξύς σαν τσιμπιες για αρκετή ώρα. Τι επαθα πάλι;;;

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Κορίτσια μου γράφω από το πρωί με πετάει, μετά το σβήνω καταλάθοα εγώ, μετά ξυπνάει ο μπέμπης.... δυσκολα πραγματα!!!(νιωθω σαν να κάνω παρκουρ ξερετε που πηδανε κάγκελα τοιχουα κτλ!!!) χαχα

Ποπο λίγα έίχα να γράψω δώσατε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ πολλές παρόν σημερα καιρός να συνεχίσω!!! :* :*

Αγάπη μου κι εγώ ήμουν στον αυτόματο τις πρωτες μέρες και δεν ένιωθα τίποτα ένιωθα περίεργα! μετά απο 4 μέρες σπίτι που ςνώ θήλαζα με.κοίταξε στα μάτια το μωρό και χάθηκε η γη κάτω από τα πόδια μου? τότε κατάλαβα ότι είναι γιος μου κ μου έκλεψε την καρδιά το μυαλό και έκλαιγα για 30'!!! οπότε ηρεμησε κ θα στρωσουν όλα... και η ψυχολογία κ η καθημερινότητα!!! Και φυσικά μην ξεχνάς είμαστε κ εμείς εδώ που τα έχουμε περάσει προσφατα κ ΜΙΛΑ μας!! :*

Μάγδα μου ακριβώς το ίδιο έχουμε κι εμείς... σα να ζορίζεται το εντεράκι ζορίζεται κ ο μικρός... σδεν το παθένει συνέχεια ευτυχώς!! φάση έχει που με το που χαλαρώνει κάνει κακάκια απανωτά 3 φορές και η μία πίσω από την άλλη μετά το άλλαγμα!!! Πολύ πάνα κ πολύ άλλαγμα... κ δεν του αρέσει να τπν ξεγυμνώνουμε!!!!! κλαιει γοερά!! φοβάμαι μην πάθει κ καμιά κήλη.....:/ αυτό για το οτι γυρνάει το μωρό δεξιά κ εμενα το κάνει όταν τον έχωω ανάσκελα αλλά όταν τον γυρίσω αριστερά (τώρα τον γυρνάω κ εγώ μία από τη μία μία απο την άλλη) δε γυρνάει ευτυζώς!! απλά από την μία μεριά της καλαθούναα φτάνει στην άκρη με τα μουτρα!!! κουνιέται πολύ όπως στην κοιλίτσα!! χαχα

Τασσούλα μου τέλεια!!! Μπράβο που πήγες στο δημόσιο θηλασμό!!! Πόσο θα θελα κι εγώ να πάω άμα είχε πριν φύγουμε!! δε πειράζει που δε πηρες το μικρό!!του χρόνου πρώτα Ο Θεός!!!

Vanz μου πόσο σε καταλαβαίνω κι εγώ έτσι ήμουν!!! Λοιπον τρώγε πολλά πολλά γευματα εσύ η ίδια!! κάθε 2-3 ώρες όπως μας είχαν στην κλινική και σούπες αν μπορείς σίγουρα 1 φορά την ημέρα!!! θα δεις τεράστια διαφορά!! εγώ δε προλάβαινα να φάω κ το μωρό δε πηρε τα γραμμάρια που χρειαζοταν και μόλις άλλαξα τη διατροφή κ έτρωγα συχνά.τα πήρε τα γραμμάρια της γέννησης!!!! :) Και υπομονή δε μπορέίς να κάνεις κάτι άλλο!!! το καλύτερο για την μπεμπούλα σου!!!

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Vanz μου η κόρη μου ηταν ετςι ακριβώς με το θηλασμο! Θελει μεγάλη υπομονη και να εχεις στήριξη ψυχολογική απο δικά σου άτομα! Εύχομαι να βελτιωθεί σύντομα... Αυτο με το βάρος γέννησης δεν το εχω ακουστά. Εννοείς οτι θα πρέπει να πάρει το βάρος που γεννήθηκε αρχικά;

Αγαπη μου επικρατει η αποψη πως 2 εβδομαδων - οχι 4 που ειναι η δικια μου σχεδον - πρεπει να εχιυν ανακτησει το βαρος της γεννησης. Αντε και να μην τα περνουμε ολα τοις μετρητοις, σκεφτηκα, να εχουν βαλει αρκετο βαρος τελοσπαντων... ε η δικια μου βαζει αλλα επειδη εχασε πολυ τις πρωτες μερες στη κλινικη, τη προηγουμενη βδομαδα, 3 βδομ. δηλαδη, ηταν ακομα 200 γρ λιγοτερο απ οτι γεννηθηκε...

Κοριτσακια μου ερωτησεις:

1) πως ειναι τα δικα σας απο βαρος σε σχεση με τη γεννηση?

2) εχετε καθαρισει απο τα λοχεια?

3) σεξ...?

Κορίτσια έχω πάλι πρόβλημα!!! Ποναω πολύ ειδικά τα πρώτα 15 δευτερόλεπτα θηλασμού υποφέρω, κραταω την αναπνοή μου!!! Δεν είναι τραυματισμένη η θηλή μου. Ποναω σε όλη την διάρκεια του θηλασμού αλλά όχι όσο στην αρχή. Επίσης ποναω και αφού τελειώσει ο θηλασμός, πόνος οξύς σαν τσιμπιες για αρκετή ώρα. Τι επαθα πάλι;;;

Tassoula θυμησε μου το ξαναπαθες? χρησιμοποιεις θηλη? θηλαζεις αποκλειστικα?

Γεια σας μανούλες! :)

Βλέπω όλες μας έχουμε τα μικροπροβλήματα μας άλλα γενικά είστε όλες καλά :)

Εμείς κορίτσια ευτυχώς περάσαμε το σαββατοκύριακο μόνο με μύξες και λίγη γκρίνια! Νιώθω πιο ήρεμη τώρα που ο παιδίατρος μας είπε ότι αφού δεν επιδεινώθηκε τότε ξεπεράσαμε την εισαγωγή στο νοσοκομείο! Ο μικρός σήμερα είναι πιο ευδιάθετος αν και έχει ακόμα μυξες αλλά νομίζω ότι άρχισε να καθαρίζει σιγά σιγά! :)

Να σας ρωτήσω κάτι; Εμείς γενικά κάνουμε κακά μας λίγο πριν φάμε ή όταν φάμε σχεδόν σε κάθε γεύμα. Απο προχτές το βράδυ και ενώ είχε σταματήσει να κάνει συνήθως κακά του στο νυχτερινό γεύμα έκανε απο τις 4.30 που έφαγε μέχρι και τις 6 3 φορές! Και σήμερα το μεσημέρι πάλι μέχρι τώρα τον έχω αλλάξει 3 φορές στο γεύμα! Μην φανταστείτε ότι τις γεμίζει όλες τις πάνες αλλά μου έκανε εντύπωση γιατί συνήθως κάνει μία φορά ανάμεσα στα γεύματα και μερικές φορές όχι. Είναι φυσικό;

Τατιάνα μου δεν ξέρω αν όταν τον θηλάζω τρώει καλά. Όταν το βγάζω και πίνει 100 μλ, μετά πεινάει στο τρίωρο αλλά όταν τον βάλω στο στήθος αν φάει απο το ένα μόνο και τον πάρει ο ύπνος σηκώνεται στην ώρα και ξαναπεινάει! Βέβαια εμένα δεν κάθεται πάνω απο 10 με 15 λεπτά στο κάθε στήθος γιατί τόσο άντέχει και μετά τον παίρνει ο ύπνος! :) Όμως συνήθως τρώει απο το ένα μόνο και μετά κοιμάται και δεν πιάνει ξανά! Πάντως εγώ είμαι χαρούμενη γιατί πιάσαμε τα 4 κιλά χτες (για την ακρίβεια 4080)! Τώρα θα δούμε τι θα μας πει και ο παιδίατρος όταν τον δει όταν θα πάμε για το εμβόλιο μας!

Να σας ρωτήσω κορίτσια, τις τελευταίες μέρες μόλις θηλάσω ή βγάλω το γάλα νιώθω το στήθος μου σαν να με περνάει ηλεκτρικό ρεύμα μετά, το παθαίνετε και εσείς; Η μαία του γιατρού μου που πήρα να ρωτήσω μου είπε μήπως έχει να κάνει με το κρύωμα που πέρασα! και αν δώ ότι συνεχίζεται να μιλήσω με τον γιατρό μου μήπως πρέπει να κάνω υπέρηχο να το δούμε. Εν τω μεταξύ με έχει πιάσει και φαγούρα στο ένα στήθος μάλλον με ενοχλεί το επίθεμα γιατί το στήθος το πλένω πάντα πριν και μετά. Δεν ξέρω τι άλλο να του κάνω!

Τασούλα εμένα το στήθος μου έχει σκληρύνει απο το θήλαστρο και μολις το πιάνει ο μικρός μέχρι να μαλακώσουν οι θηλές με τσακίζει!!!! αλλά κρατάει ένα λεπτό οπότε το ανέχομαι! Τι εννοείς ότι είχε διάρροια; πως φαίνεται αυτό;

Κορίτσια υπομονή με τα ψυχολογικά γιατί οι ορμόνες έχουν τον πρώτο λόγο τώρα! Εγώ ακόμα να συνέλθω και το δάκρυ το έχω στην άκρη του ματιού! :) Βέβαια έχω διαβάσει ότι οι ορμόνες του στήθους είναι πολύ δυνατές οπότε κάντε υπομονή και συζητήστε αν νιώθετε πιεσμένες!

Εγώ του μικρού του δίνω πιπίλα απο την δεύτερη μέρα που βγήκε απο το μαιευτήριο! (θυμάμαι ότι η πιπίλα ήταν πιο μεγάλη απο το πρόσωπο του) και αυτό το σ/κ που ήταν λίγο αρρωστούλης αν δεν είχε την πιπίλα στο στόμα τον έπιανα να βάζει το δάχτυλο!!! και το έκανε και σιγά σιγά να μην τον πάρω χαμπάρι!!!! :)

Όσο για τον ύπνο εγώ τον βάζω να κοιμάται μία αριστερά μία δεξιά όταν τον βάζω για ύπνο. Δεν τον κοιμίζω μόνο απο την μία πλευρά (έτσι μου είχαν πει όταν τον πήρα και μου το είπε και ο παιδίατρος) και επειδή τον έχω ακόμα στο καλάθι το γυρίζω μία απο την μία και μία απο την άλλη για να τον βλέπω. Όπως και να τον βάλω δείχνει να προτιμάει την αριστερή πλευρά αλλά γενικά στον ύπνο απο όποια πλευρά και να τον βάλω στο τέλος γυρνάει ανάσκελα με το κεφάλι στο πλάι που τον έχω!

U85pp3.png

hope μου δε μπορείς να φανταστείς τι γάλα έχω!! αν δε ταίσω τον μικρό μέσα στις ώρες του κ καμιά φορά κ από τα 2 υποφέρωωω!!! Κάθε μερα πλρον βγάζω κ μου φαίνεται θα πάρω θήλαστρο γιατί δε γίνεται με το χέρι που με είχε πει ο γυναικολόγος!!! :) σκοπεύω να ξανα κάνω μία έξοδο!!! ;) Κορίτσια πέρνετε δυνάμεις η μία από την άλλη!!! Είναι δύσκολος ο θηλασμός, οι πρώτες μέρες αλλά το αίσθημα απερίγραπτο!! το δέσιμο με το μωρό ακόμα πιο δυνατό!! το ποντικάκι μου χαμογελάει όταν έχει χορτάσει κ αφήνει το στήθος!! δεν είναι τέλειο??!!

Τασσούλα μου μην αγχωνεσαι κ φοβάσαι καταρχήν!!! Στο ξεκίνημα αν πονάς μάλλον δίνεις λάθος το στήθος ή το μωρό ρουφάει με μανία γιατί πεινάει.. πιθανότατα το 1ο... Βγάλτο κ ξανα βαλτο στο στήθος πιο καλά... και εγώ το παθαίνω πολλες φορές και τον βγάζω να ηρεμήσω κ τον ξανα βάζω δεν υπάρχσι φόβος ή αγχος.. έπειτα να ξέρεις αυτές οι μαχαιριές που κρατάνε λίγο όχι πολύ, είναι επειδή βγαζεις γάλα!!! Παράγει το στηθος κ άλλο γάλα!! Είναι το καλύτερο αυτό!! Μπράβο πάει να πει ότι έχεις ποσότητα!!!! ;):) Και εμένα ωρες ωρες θέλω να το σκίσω το στήθος με το ξίσιμο όταν με πιανει αυτός ο πόνος αλλά χαίρομαι που βγάζω γάλα οπότε λέω λίγο είναι θα περάσει!!! :) Επίσης άμα δε δώσω γεύμα στην ώρα του το στήθοα γίνεται πστρα και εκεί να δεις πόνο!!!!! εχθές το πρωι ξύπνησα με τα επιθέματα μούσκεμα κ έβαζα τη θσρμοφόρα πάνω σε πανί να μαλακώσπυν λίγο τα στήθη κ να βγάλω!!! Και φυσικά εξτρά βοήθεια το μωρό που μου άδειασε μόνος του το ένα στήθος όλο!!! κάναμε μαγουλάκια!!!!

Διαφημίσεις

Vanz μου πόσο σε καταλαβαίνω κι εγώ έτσι ήμουν!!! Λοιπον τρώγε πολλά πολλά γευματα εσύ η ίδια!! κάθε 2-3 ώρες όπως μας είχαν στην κλινική και σούπες αν μπορείς σίγουρα 1 φορά την ημέρα!!! θα δεις τεράστια διαφορά!! εγώ δε προλάβαινα να φάω κ το μωρό δε πηρε τα γραμμάρια που χρειαζοταν και μόλις άλλαξα τη διατροφή κ έτρωγα συχνά.τα πήρε τα γραμμάρια της γέννησης!!!! :) Και υπομονή δε μπορέίς να κάνεις κάτι άλλο!!! το καλύτερο για την μπεμπούλα σου!!!

Tatkonouli μου!!!!!! Αααααχ... τωρα μου λειπουν εκεινα τα γευματα κι ας τα κοροιδευα τοτε... τωρα 1 τοστ το πρωι κι οτι λαχει μεσημερι και βραδυ.. ενταξει τρωω , μαγειρευουμε.. 1 κουταλια μερεντα επισης μεσα στη μερα χωρις τυψεις... αυτο που εκανα εγω ειναι οτι ξεχαστηκα και δεν επινα υγρα την προηγουμενη βδομαδα...τωρα πινω κι εχω πολυυυυ γαλατακι... εχουμε πεθανει στο αλλαγμα πανας....

Χθές πήρα την μεγάλη και πήγαμε στον δημόσιο θηλασμό στην πόλη μου!!! Ηταν πολύ όμορφα και πήρα και τα αναμνηστικά μου για την μπεμπα που θηλάζω!! Ειπιαμε και το καφεδακι μας και γυρισαμε!!! Φοβηθηκα να πάρω το μωρό, είναι τόσο μικρό ακόμα και σε τόσο κόσμο!!

Μπραβο κοπελα μου που πηγες!Φανταζομαι πως θα ηταν υπεροχη εμπειρια!Μακαρι να ζουσα και γω σε μια πολη που θα δραστηριοποιουνταν σε τετοια θεματα!Και σε πολλα αλλα,που δεν ειναι της παρουσης!;)

Καλα εκανες και δεν εβγαλες το μωρο!Εγω λεω μετα το πρωτο εμβολιο!

Αληθεια,τι καφε πινετε?Εγω σημερα εκανα εναν πολυ ελαφρυ γαλλικο,νεροζουμι στην ουσια!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Σαν διάρροια πρέπει να έίναι τα κακάκια του μωρού τώρα τον πρώτο καιρό οπότε μην αγχώνεστε!!! :) σε διαφορα χρώματα κ υφές..

Μαριρέν μου όσο για τις φορές και εμένα τις 2-3 τελευταιεα μέρες κάνει 3 φορές σίγουρα κ τον αλλάζω!! έχω και το θέμα που χορίζεται και κάποιες φορές δεν κάνει κακάκια οπότε του βγαίνουν μαζεμένα!! Στο αντλημένο το γάλα κ εμένα τρωει πάρα πολύ γιατί το ρουφαει πιο ευκολα!! όταν τον βλέπεις ότι πάει να κοιμηθεί τον πσιράζει λίγο?? πειραζεια μαγουλο λαιμό ή στήθος??Να τον ενοχλήσεις για να ξανα αρχίσει!! αν κοιμάται στα 15' πάει να πει ότι έφαγε όσο ήθελε για να ηρεμήσει κ μετά κοιμάται... την επόμενη μπορέί να φάει πιο πολύ!! Αφού λερώνει πάνες κ κοιμάται δεν υπαρχει λόγος νατο ξυπνάμσ ή να το πιέζουμε να φάει παραπάνω!! (όσες φορές το έκανα έβαλα τα ρούχα μου στο πλυντήριο με δώρο έκπληξη του γιου μου!! χαχα)

χαχα vanz μου το κοροιδευαμε αλλά είχαν όλα την λογική τους!!!!! ;) έτσι καλά θα κάνεις γλυκιά μου!!! εγω πίνω κ ένα νεράκι πριν και μετά το θηλασμό δεν ξέρω αν βοηθάει!!! Να προσπαθρίς πάντως να τρως περισσότερο!! Ξυπνάει το μωρο, θήλασε και πριν κοιμηθεις το βράδυ ένα φρουτο μία μπάρα.

την ημέρα μία σαλάτα, φαγητό, μία κρέπα (μην σκέφτεσαι τα γλυκά κτλ! δεν έχω πάρει γραμμάριο κ τρώω κάθε μέρα ένα γλυκάκι!!) σκέψου εγώ δεν τρωω γαλακτοκομικά κ μου είναι πιο δύσκολο αλλά προσπαθώ κάθε 3 ώρες να τρωω!! :) :)

Κορίτσια εμείς είμαστε πολύ καλά μη το ματοάσω έχουμε μπει σε πρόγραμμα, ξέρουμε πως να φάμε, πόσο, βλέπουμε σημάδια πείνας κ παιχνιδιού, ξέρουμε στο περίπου τις ωρες ξυπνήματος αν και δεν γίνεται πρόγραμμα με το θηλασμό!! Το βράδυ κοιμόμαστε 3ωρο κ βάλε... φτου φτου.. να δουμε πως θα πάει!! Ο μπαμπάς μας είναι λίγο στον κοσμο του αλλά θα στρωσει που θα πάει!!!

Μέχρι να σας γράψω είχατε μπει όλες!!! :)

Hope μου ούτε εγώ το πιστεύω ότί θα κλείσουμε δύο μήνες! Και μετά σκέφτομαι μονο δύο μήνες έχουν περάσει! Μερικές φορές νομίζω ότι είμαστε μαζί πολύ περισσότερο καιρό! :) Τώρα έχουμε προσαρμοστεί και στο σπίτι και είμαστε μια χαρά! Λίγο το βράδυ ζορίζομαι αλλά εντάξει έχω συνηθίσει πλέον :) περιμένω πως και πως να κόψει το βραδυνό γεύμα σιγά σιγά θα δούμε ελπίζω να μην μας πάρει πολύ καιρό ακόμα! χαχααχα

Μια χαρά έχει αρχίσει να προσαρμόζεται η μεγάλη σου :) Χαίρομαι που είστε καλά και εσείς και προσαρμοστήκατε :)

Τασούλα αυτό που νιώθεις νιώθω και εγώ και δεν ξέρω τι μπορεί να είναι!

Vanz εμένα ο μικρός γεννήθηκε 2220 και σήμερα δύο μηνών είμαστε 4080! Νομίζω το θέμα είναι να παίρνει βάρος και όχι πόσο. Θέλει ο παιδίατρος νομίζω μετά τον πρώτο μήνα να παίρνει ένα κιλό τον μήνα το παιδί.

Εμένα τα λόχεια σταμάτησαν στον μήνα πάνω γύρω στις 25 με 30 μέρες κράτησαν.

Ο γυναικολός όταν με είδε μόλις σαράντησα μου είπε ότι μπορούσα να έχω επαφές αν ήθελα (εγώ γέννησα φυσιολογικά και μου είχε κάνει πλαστική ο γιατρός! και αφού με βρήκε καλά έδωσε το οκ! δεν ξέρω όμως τι ισχύει για την καισαρική), γιατί τώρα με τις ορμόνες να χορεύουν μόνο όρεξη για επαφές δεν έχεις! Και είχα και τον σύζυγο στην νηστεία 9,5 μήνες! :) οπότε φαντάσου!

Τατιάνα και εσύ τα ίδια με τις πάνες ε; :)

Εγώ του δίνω χαμομήλι μου είπε ο παιδίατρος ότι αφού παίρνει ικανοποιητικά βάρος τότε μπορώ να του δίνω λίγο αλλά ξεκινήσαμε αυτήν την βδομάδα και πολύ λίγο για να μην κόψει γεύμα. Του έδωσα τώρα που δεν ήταν πολύ καλά και εκτός του ότι κόντεψε αν τον άφηνα να φάει και το μπουκάλι! :) νομίζω ότι τον βοήθησε και με τις μύξες που του καθόντουσαν στον λαιμό. Μέχρι πριν πάντως το έπινα εγώ για να περνάει στον μικρό.

U85pp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...