Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Αγάπη μου γλυκιααα!!! Να σου ζήσει το μωράκι σου!!!!! Γερό και καλότυχο στη ζωή του!!!! Να στε πάντα καλά καλή μου!!!!! :* Περιμενουμε να μας πεις για τη γεννα σου κ το μωρακι σας!!!

Μαριρέν μου ελπίζω όλα να πάνε καλά με το μικράκι να περασει γρήγορα οτι είναι!!! Το ίδιο κ σε σενα περαστικούλια!!!!! :) Τι τέλεια που αρχίσατε τον θηλασμό!!! :) Μπραβο μπραβο μπραβο!!! τρωει ικανοποιητικα??

Εφάκι μου τι ωραία έκπληξη ήταν αυτή!!!! Καλά να περάσετε!!!!! Να την χαρείς 2 μερούλες!!! :) Δοξα τον Πανάγαθο εμείς καλά είμαστε κουρασμενοι μσν αλλά καλά! :) Πως ειστε εσείς???

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αγάπη μου να σου ζήσει ο μπεμπης !!! Να είναι γερό και καλότυχο το μωρακι σου!! Να μας πεις τα νέα σου και αντιδράσεις της μικρής!!! Καλούς θηλασμους γλυκιά μου!!!

Μαριρεν περαστικά σας!!! Ειδες όσο μεγαλώνουν τα μικρά μας θηλάζουν καλύτερα!!! Εμείς πολλές φορές ακόμα πιάνει με λάθος και το πρώτο λεπτό ποναω πολύ!!! Μετά παθαινω ανοσία, μου το κάνει λάστιχο!!

Εγώ το μεσημέρι που την πήρα στο κρεββάτι, έκανα τον καλύτερο ύπνο!!! Σαν πουλάκια κοιμηθηκαμε και οι 2.

Καλημέρα!! Κλασικά τώρα θηλαζουμε!!

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Εφάκι μου τι ωραία έκπληξη ήταν αυτή!!!! Καλά να περάσετε!!!!! Να την χαρείς 2 μερούλες!!! :) Δοξα τον Πανάγαθο εμείς καλά είμαστε κουρασμενοι μσν αλλά καλά! :) Πως ειστε εσείς???

Κι εμείς κουρασμένοι αλλα ολα καλά! Ευτυχώς εχω παλι τους γονείς μου εδώ για ΣΚ και κρατάνε λίγο το μωρό και κοιμάμαι λίγο περισσότερο...

Εγώ το μεσημέρι που την πήρα στο κρεββάτι, έκανα τον καλύτερο ύπνο!!! Σαν πουλάκια κοιμηθηκαμε και οι 2.

Καλημέρα!! Κλασικά τώρα θηλαζουμε!!

Χιχι κι εμείς!!!

Κι εγώ την βάζω τα βραδιά στο κρεββάτι μου να κοιμάται μιας και λείπει στη δουλεια ο σύζυγος, ειναι πιο εύκολο και για το θηλασμό...

Καλημέρα!!!

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Καλημερα,

Αγαπη μου να σου ζησει το μικρο γερο και ευτυχισμενο να ειναι,

Κιττυ μου τι επεισοδιακη γεννα, καλα το μυαλο του γιατρου στην καισαρικη ηταν, καλο σαραντησμο κοπελα μου με υγεια.

Εφη τι καλα οταν ερχονται η γονεις και εγω τους θελω αλλα θα ερθουν τελη Νοε,

Ο μικρος καθε μερα 4-7 ζοριζετε πολυ ενα πραγμα σαν κολικους, εχει πολλα αερια. Το λυπαμαι το καημενο, μου ξυππναει και την μεγαλη και ποιον να ηρεμησεις πρωτο!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Καλημερα σας!

Λοιπόν, γέννησα 29 πολυ νωρίς το πρώι κ σχετικά πολυ γρήγορη γεννα ΦΤ αλλά με πολυυυυ δυνατούς πόνους απο την ωρα που μου έβαλε οξυτοκινη στον όρο γιατι έρχονταν συνεχόμενοι οι πόνοι! Νόμιζα οτι δεν θα άντεχα και φώναζα οτι πονούσα! Δόξα το Θεό γεεννησα γρήγορα!

Ο μπεμπης ειναι καλός προς το παρόν και ήρεμος!

Η μικρή μου ζηλεύει και το δείχνει Χιχιχι! Προσπαθούμε με πολυ Αγαπη να της δείχνουμε οτι θα μοιράζεται την προσοχή και φροντίδα μας αλλά οχι την Αγαπη μας. Ευτυχώς με το θηλαςμο αντέδρασε μονο την πρώτη ημέρα που με είδε και μετα ηταν οκ! Αυτά...

Καλή Κυριακή μανούλες!

Διαφημίσεις

Αγαπη μου τα μικρα μας που γιναν μεγαλα σιγα σιγα θα συνηθησουν, εμενα βγαζει παραπονο στον υπνο της γιατι ο μπεμπης ειναι στο δωματο μας.

Αληθεια πιπιλα δωσατε;

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Καλημερα κοριτσια!Τι κανετε;Έμεις εδω στον αγωνα..η μεγαλη μου ευτυχως εχει ηρεμισει λιγο κ τα παμε καλυτερα.

Αγαπη να σου ζησει ο μπεμπακος,γερος και καλοτυχος να ειναι.

Ξερετε τιποτα για τον πονολαιμο συμβατο με θηλασμο;

Ουφ ξυπνησε παω

[sIGPIC][/sIGPIC]21bd07b216.png

Αγαπη μου τα μικρα μας που γιναν μεγαλα σιγα σιγα θα συνηθησουν, εμενα βγαζει παραπονο στον υπνο της γιατι ο μπεμπης ειναι στο δωματο μας.

Αληθεια πιπιλα δωσατε;

Σας ευχαριστω πολυ για τις ευχές σας κορίτσια και εσεις οτι επιθυμειτε!

Του έδωσα πιπίλα μια δυο φορές αλλά δεν τη θελει. Προτιμάει το στήθος! Δεν τον πιέζω γιατι πρέπει να εδραιωθεί καλα ο θηλασμός και μετα να πάρει και πιπίλα!:o

Με το μεγάλο μου κορίτσι εγω εχω θεμα περισσότερο.. Νοιωθω άσχημα που δεν μπορω να κανω όσα έκανα μαζι της προηγουμένως! Ετςι νοιώθατε κι εσεις Δευτερομανουλες; Τι θα κάνουμε;;;

8b09ea08a4590943_Baby_Booties.preview.jpg

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren......................αγοράκι........3/09

MARYPOPINS..............αγοράκι.......18/09

magdaTS.....................αγοράκι.......2/10

tassoula....................κοριτσάκι........6/10

Vanz........................κοριτσάκι........7/10

Tatkono......................αγοράκι........8/10

afroditoula...................αγοράκι......13/10

Georgiana...................αγοράκι.......14/10

neraidoyla..............κοριτσάκι.........16/10

effie.k....................κοριτσάκι.........17/10

Hope!....................κοριτσάκι..........17/10

gigitsa...................κοριτσάκι......... 20/10

kitty805..................αγοράκι...........21/10

domino...................αγοράκι............23/10

Αγάπη Αγάπη............αγοράκι...........29/10

❤Happy Mommies❤

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Και εγώ της έδωσα πιπίλα, αλλα σε δυο τρεις στιγμές που γκρίνιαζε... Είχα διαβάσει κι εγώ ότι καλύτερο ειναι να τους τη δίνουμε μετα τις 40 μέρες που θα εδραιωθεί ο θηλασμός. Βέβαια η παιδίατρος μου είπε ότι δεν ειναι κακό να της τη δίνω απο τώρα σε στιγμές που γκρινιάζει πολυ. Μου είπε μάλιστα ότι η πιπίλα βοηθάει στην πέψη και εξασκεί και τον εγκέφαλό τους. Η δικιά μου την κρατάει και την ηρεμεί αλλα άμα της φεύγει γκρινιάζει... Δεν θέλω να της δίνω μονο σε ακραίες περιπτώσεις...

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Διαφημίσεις

Κοριτσια μου σας ευχαριστουμε απο καρδιας για την συμπαρασταση και τις υπεροχες ευχες σας!Μας προσφερετε απιστευτη δυναμη και τοσο θετικη ενεργεια!

Καθε καλο στις οικογενειες σας,παντα χαρες!

Ζητω συγγνωμη αν δεν εχω απαντησει σε ολα τα μηνυματα κοριτσιων,παρακολουθω τις απαντησεις απο πολλες ομαδες και ισως καποια κοπελα μου εχει ξεφυγει.

Αν εχετε καποιο νεοτερο για τα φαρμακα που καναμε εκκληση(3.600 μοναδες Μενοπουρ-Menopur),παρακαλουμε πολυ στειλτε μας ενα προσωπικο μηνυμα γιατι ισως δεν δουμε την αναρτηση.

Ευχαριστουμε απο καρδιας!❤

????❤❤????Focus on Smile and Rainbow Babies????❤❤????

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!! Τι κάνετε?? Σιγά σιγά όλες δίνουμε πάρον τι καλά!!!! :)

Εφάκι μου ευχαριστούμε για το πινακάκι είναι υπέροχος!!!! Τελείωσε κ το πινακάκι μαςςςς!!!! Καλούς θηλασμούς και να είναι γερά ολα τα μωράκια όχι μόνο τα δικά μας αλλά όλου του κόσμου!!!! Και σε όσες προσπαθούνε εύχομαι με τπ καλό να ακούσουν τα χαρμόσυνα!!!!!! :)

Μάγδα μου κι εμένα έτσι ρίναι ο μικρός καμιά φορά ζορίζεται αρκετά και του κάνω μασαζάκι(με ενα δαχτυλο!) στην κοιλίτσα όταν τρώει και κάνει κακάκια ή αερίζεται κ ηρεμεί..φαίνεται ότι ηρεμεί το αγόρι μου κ κοιμάται μετά...μπορεί να κρατήσει κ 3 ωρες ομως...

Νεραιδουλα μου να θηλάζεις κανονικότατα δεν επηρεάζει πουθενά!! Απλά να φοράς μάσκα όταν πλησιαζεις το μικράκι σου κ να πλσνεις καλά τα χεράκια σου!! και αν χρησιμοποιεις αντισηπτικό οπωσδηποτε σε οτιδηποτε κάνεις στο δωματιο του μωρου...

Εγώ ίπίλα δεν έχω δωσει πάντως κ που ρώτησα την παιδίατρο μου είπε καλό είναι να 40ουμε και μετά αν δώσω.. η αλήθεια είναι πως δε θέλω να δωσω αλλά βλέπω πως πιπιλάει το χερι του κ λέω καλύτερα πιπιλα παρά χερι!!!

Αννούλα μου ευχομαι πραγματικα να ακουσεις τα χαρμόσυνα, να δεις συντομα ενα τεστ θετικό και να πραγματοποιηθει η ευχή σου!! εγώ έπιασα φυσιολογικα οποτε λυπάμαι...

Καλό βράδυ να έχουμε κ καλό μηνα!!

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Καλημερα μανούλες!

Τι κάνετε; Τι καλα που μιλάμε αυτές τις δύσκολες πρώτες ημέρες μετα τη γεννα! Νοιώθατε κι εσεις κάπως περίεργα ψυχολογικά;;

Κι εγω βάζω μασκουλα απο την ημέρα που ήρθα σπιτι αφού εχω λόγο πονόλαιμο!

Να ευχηθώ κι εγω στις γυναίκες που προσπαθούν να αποκτήσουν παιδάκι να σας βοηθήσει ο Θεός να αποκτήσετε σύντομα με καλή υγεία! Δεν εχω ούτε εγω αυτο το φάρμακο που ζήτησε η ευτυχία...

Καλησπερα

Αγαπη μου περαστικα σας, πιες κανενα χαμομιλη με μελι και λιγο βιταμ εμενα με βοηθουσε στην εγκυμοσυνη.

Τατιανα και εγω ξερω οτι δινουμε στις 40 μερες αλλα σκεφτομαι οτι δεν θα πειραξει στις 35;-) :-)

Ο μικρος ολο πιπιλαει ανα μισαωρο και η κορη γκρινιαζει οταν βαριετε, το βραδυ ξυπναμε 4 η ωρα και μεχρι να αεριστουμε η να κανουμε κακακια ζοριζομαστε και κλαιμε, του κανω μασαζ αλλα ποτε βοηθαει ποτε οχι...σκεφτηκα να του δωδω τσαι αλλα ξερω πως επειδη θηλαζουμε δεν κανει, μετα μου ειπαν για κατι σταγονες για κολικους αλλα δεν νομιζω να ειναι κολικοι αυτοι...

Καποιο κοριτσι ειπε για το ραιβοκρανο, ο μικρος θελει να κοιματε μονο απο τα δεξια τον βαζω απο τα αριστερα και γυρναει, βλεπω οτι γερνει ποιο πολυ απο τα δεξια εχει καποια σχεσει; το βραδυ τον κοιμιζω απο δεξια και ολοι μερα τον γυρναω αριστερα για να τον βλεπω.

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Και εμένα η μπεμπα γυρνάει συνέχεια στην μια μεριά και όσο και να την γυρναω έχει επαναφορά!!!:P πάντως και η μεγάλη έτσι ήταν και δεν έπαθε τίποτα!!

Χαμομήλι μην δώσεις αλλά μπορείς να το πιείς εσύ και θα το πάρει απο τον θηλασμό!!

Πιπιλα έχω δώσει και εγώ για λίγο όταν δεν χορτενει στο στήθος!! Τις περισσότερες φορές δεν την θέλει!!

Αγάπη ναι από ψυχολογία θα είσαι κάπως είναι οι ορμόνες!! Υπομονή σε μια εβδομάδα θα είσαι καλύτερα!! Εγώ έχω συνέλθει αν και λίγο ευσυγκινητη είμαι ακόμα!!! Ή μάλλον όλοι οι υπόλοιποι γύρω μου είναι γαϊδούρια!!!

Εγώ μάσκα δεν έβαλα δεν μπορούσα!! Η μόνη διαφορά που είδα ηταν οτι είχε διάρροια για λίγες μέρες και πράσινες μυξουλες και θεωρησα οτι ήταν απο την ιωσουλα!!

Έφη τέλειο το πινακακι μας!!!

Αγάπη με τα μεγάλα μας παιδάκια πλέον έτσι θα είναι, θα μοιράζεται ο χρόνος μας. Πρέπει να προσαρμοστουμε στα νέα δεδομένα και εμείς και αυτά!! Και όσο μεγαλώνουν τα μωρακια και μένουν ξύπνια πολλές ώρες ακόμα περισσότερο!! Εγώ υπάρχουν μέρες που έχουν γκρίνια και τα 2 και εμένα κλείνουν τα μάτια μου και δεν μπορώ να το διαχειριστω!! Μου έρχεται να το βάλω στα πόδια!!!

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...