Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Μια γλυκιά καλημέρα από την μουντή Θεσσαλονίκη!!! Πως ειστε καλές μου?! Κοιμηθηκατε καλά??? Πραγματικά ενώ ξεκουράστηκα ακρετές ώρες (3ωρα υπνου ειχε ο μπέμπης) δε μπορούσα να ανοίξω τα ματια μου!!! αλλά φυσικά το έκανα και εχω το γιαβρι μου την ομορφιά μου αγκαλίτσα να χαμογελάει!!! Λιώνω σας λέω!!!!!!! :)

Όσα έίπε η Εφη μας είναι πολύ ορθά!!!! κάθε μάνα με παιδί "συντονίζονται σε διαφορετικα απο άλλη!!!Για αυτό Τασούλα μου μην αγχώνεααι!!!! Αφού κοιμάται το νινί κ σας λερώνει πανούλες είστε μια χαρά πιστεύω... παρακολούθησε το!!!!

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσια μου καλησπερα και συγγνωμη που παρεμβαινω στην ομαδα σας.

Καταρχην να χαιρεστε τα μωρακια σας και ευχομαι να τα λεμε συντομα ολες μας ως μανουλες.

Θα θελαμε να γνωριζετε καποια βασικα για εμας.

Εχουμε κανει 3 προσπαθειες εξωσωματικης ,2 εκ των οποιων,μια βιοχημικη και μια παλλινδρομη.

Το Σεπτεμβριο καναμε μια ακομα προσπαθεια και εχουμε παγωτινια.

Αυτο το μηνα θελουμε να κανουμε μια ακομα προσπαθεια .Ειμαστε και οι δυο ανασφαλιστοι και κανουμε εκκληση σε οποιο κοριτσι ισως περρισεψαν φαρμακα και εχει την καλοσυνη για να μπορεσουμε να πραγματοποιησουμε την προσπαθεια μας!

Ευχομαστε να μην γιναμε φορτικοι ή ενοχλητικοι,σας ευχομαστε παντα ευτυχια στις οικογενειες σας!

Ευχαριστουμε θερμα!

????❤❤????Focus on Smile and Rainbow Babies????❤❤????

Καλησπερα κοριτσακια μου! Τι κανετε;; προσπαθώ να μπω να γραψω αλλα δυστυχως δεν προλαβαίνω! ΠΕριμενουμε την παιδιατρο τωρα...

Γεννησα την προηγουμενη Τριτη τη νυχτα προς Τεταρτη.. Με ειχε εξετασει ο γιατρος μου Τριτη πρωί.. ουτε πονάκια ειχα ουτε διαστολή.. Ημασταν στο μηδεν, οπότε μου λέει, αυριο ή σημερα αν βρω κενό θα σε βάλω για καισαρική μιας και συμπληρώθηκαν οι 40 εβδομάδες και δεν υπάρχει ελπίδα!

Φευγω, ερχομαι σπιτι με κλάματα και να μαζεύω τα τελευταία, να φτιάχνω το δωμάτιο και γενικά να ειμαι χάλια.. Με παιρνει ο γιατρος μου και μου λέει ελα τώρα να μπεις 7-8 το απογευμα που εχω κενό.. Παιρνω το αμαξι που λέτε, παιρνω και τη μανουλα μου μαζί, πάμε.. αγοράζουμε γλυκά για τα συγχαρίκια.. κανουμε τελευταιες δουλειές και σκάω μύτη στο Ελενα κατα τις 5.. Με ετοιμάζουν και μου λενε ελα να δεις τους δικους σου, φευγω εγω με κλαματα πάλι.. Με πάνε πάνω στο δωματιο τοκετου, μου βάζουν ορο και καθόμουν να περιμένω..

Κοριτσια δεν εχετε ιδέα ποσες φορές προσευχήθηκα στην Παναγια να γεννήσω φυσιολογικά!! Ερχοταν ο γιατρος μου να δει τι κανω και του ελεγα πονάω λιγο.. Καποια στιγμή στις 7.30 οταν ενιωσα διαφορετικους τους πόνους, του λέω: μου εβαλες τεχνητους πόνους να γεννήσω φυσιολογικά ε; φυσικά ο ανθρωπος με ειπε τρελή και οτι φανταζομαι πονους λογω ψυχολογιας, αλλα επειδή ετυχε να με πιασει ενα πονάκι εκεινη την ώρα μου εστειλε μια μαθητευομενη να μετράει ανα ποση ωρα πονάω! Αφου του ειπε και αυτή οτι εχω ανα 10 λεπτά πονους, με εξετάζει: Διαστολή 1! Κοκκαλο ο γιατρός!! Καναμε πλακίτσα μεν, του ελεγα βαλε με φυσιολογικά μου ελεγε και αυτός σιγα μη σε βαλω φυσιολογικά και ετρεχε και σε αλλα περιστατικά...

8 και κατι λέω στην μαθητευομενη.. μου σπασαν τα νερα!!

Κοριτσια τα γελια που εκανα και εγώ και αυτή δεν υπηρχαν! Αυτη απο τη χαρά της που δεν ειχε ξαναδει να γυρναει καισαρική σε φυσιολογικο τοκετο να τρεχει και να λεει της σπασαν τα νερά, εγώ απο τη χαρα μου που θα γεννησω φυσιολογικά!! Να μη τα πολυλογώ ξεκινησα και ειχα κανονικά διαστολές που ανεβαιναν ταχυτατα... Ο γιατρός μου επεμενε να γεννησω με καισαρική γιατί είμαι στενή και θα είχα πρόβλημα, ενώ εγώ του έλεγα όχι οχι, πάμε φυσιολογικά.. Με εβαλαν να κανω βαθυ κάθισμα, να κάνω ανασουλες.. είχα πολύ κοσμο πάνω απο το κεφάλι μου.. Αλλά κορίτσια απο τη διαστολή 8 και μετά τα είδα όλα!! Οι φωνές μου απο τον πρώτο στο Ελενα ακουστηκαν μεχρι το ισόγειο απέναντι στην καφετέρια!! Να ουρλιάζω! Αλήθεια δεν ηξερα που είχα τόση φωνή!! Οι γιατροί να μου λένε να μην φωνάζω, εγώ να μην μπορώ απο τον πόνο οπως και δεν μπορούσα να σπρώξω σωστά γιατι το μωρό είχε σφηνώσει στη λεκάνη μου!! Εσπρωχνα και ενιωθα τα κοκκαλα της λεκάνης μου να πονάνε δεξια κ αριστερά.. Φυσικά δεν εσπρωχνα σωστά λογω πόνου και στο τέλος παρακαλουσα τον γιατρό να μου το πάρει με καισαρική γιατί δεν αντεχα τους πονους!! Φυσικά μου ειπε, τώρα δεν γίνεται! Με τα πολλά πολλα και μετά απο βοηθεια απο εναν αλλο γιατρό, 1 τη νυχτα γεννησα το καμάρι μου!! 3500 κιλά σχεδον και 53 ποντους! (θυμάστε που μου ελεγαν ολοι θα κανω μικρό παιδί ε;; )..

Αφου ζητησα συγνωμη απο ολους γιατι τους ειχα σπάσει τα νευρα και τα τυμπανα με τις φωνές, κατά τις 5 με πηγαν στο δωμάτιο μαζι με το καμάρι μου που ανοιξε ματακια και μας κοιταζε ολους καλα καλά..

Αυτα την Τεταρτη.. Πέμπτη απογευμα και αφου τον ειχε δει ο παιδιατρος μου τον πήραν για φωτοθεραπεία γιατι ειχε ικτερο και ηταν πολυ νωρίς! Ειχε 12,κατι τον βαζουν στην λάμπα και απο εκει και πέρα ανα τριωρο να ανεβαινω εγω για να θηλάσω.. τη νυχτα του ειχε παει 14.3 και τον εβαλαν σε διπλή λάμπα.. Το Σαββατο επεσε στο 11.3 τον βγαζουν απο την λαμπα αλλα τον κρατησαν για παρακολουθηση οπου ξανανεβασε και τον ξαναέβαλαν.. Με τα πολλά πολλά.. Δευτερα βγαινουμε απο το νοσοκομείο με 12.3 και τωρα πηγαινουμε ανα 2 μέρες για μετρήσεις!! εχθες που τον πηγαμε του ειχε ανεβει στο 12,8 και δεν ξέρω τι να κανω :( Ηλιο δεν εχει εδώ καθολου και επηρρεάζεται επίσης και απο την ασυμβατοτητα ρεζους μας! (Α- εγω, 0+ ο μπέμπης)

Κατα τ'αλλα τον θηλάζω σχεδον αποκλειστικά... έχω δωσει 3 φορές ξένο γάλα οσο ειμαστε σπίτι.. και τρώω τρελό πόλεμο απο τη μάνα μου και απο τον αντρα μου για να δινω στο παιδί και ξένο, οτι και καλά δεν χορταινει απο το δικό μου.. Το βράδυ τον παιρνω στο κρεβάτι του δινω στηθος και θηλάζει και πιπιλάει για να κοιμηθούμε.. Δυστυχως οι εξυπνοι στην φωτοθεραπεία του εδιναν και συμπληρωμα ξένο γάλα και μετά τον θηλασμό συν του εδωσαν πιπίλα για πιο μεγάλα μωρά!!

Αυτά προς το παρόν.. τα λεμε πιο μετά ηρθε η παιδιατρος.. φιλια σε ολες!!

dogdogard20151021_8_My%20child%20is.png

annoula043 σου εύχομαι ολόψυχα ο Θεούλης να σου χαρίσει αυτό που ποθείς!!!!! Ελπίζω κάποια κοπέλα να σε βοηθήσει....

Κατερινακι μου γλυκό τρόμαξα με την περιγραφή Χριστέ μου!!!!!!!!!! Πόσο πιο τέλεια όμως ένιωσες που παρολα αυτα τις δυδκολίες τους πόνους και ενώ πήγες για καισαρική εισακούστηκαν οι προσευχές σου κ τα κατάφερες φυσιολογικά?!?!?!?! Μπράβο ψυχή μου!!!! :) Να το θυμάσαι τώρα κ να γελάς!!!! :) Να σου ζήσει το μαναράκι σου να το χαίρεσαι στην αγκαλίτσα σου!!!!! :) Όσο για τον ίκτερο περάσαμε κι εμέίς αν θυμάσαι...το ξανα λέω μη γελάσετε όταν τον έλουζα με χρυσαφικά μέσα στη σκάφη(συνταγή γιαγιάδων!!!) και τον άφηνα έστω και χωρίς ήλιο δίπλα στο παράθυρο.. Το βράδυ κοιμόμασταν με το φως του δωματίου ανοιχτό και του φορούσα ρουχαλάκια κιτρινα κ πορτοκαλί όπως και το σεντονάκι του ήταν κίτρινο.. είναι χρώματα που τραβάνε το φως... τον θηλαζα φυσικά ανα 2-3 ώρες.. τώρα οι "συνταγές" αυτές δεν ξέρω αν έκανα κάτι πάντως μέσα σε 3 μέρες κατέβηκε 3 μονάδες!!! (αν θυμαμαι καλά από 14.8 σε 11.2 ή από 14.2 σε 11.8!) κάνε τα δεν έχεις κάτι να χάσεις!!!! :) και μην αγχώνεσαι!!! Ο γυναικολόγος που τον εμπιστευομαι πολύ μου είπε πως οτι κ να κανεις ο οργανισμός μόνος του θα τον αποβάλλει...!!! εύχομαι όλα να πάνε καλά γλυκιά μου!!! πες μας νεα απο παιδιατρο!!! ;)

Κορίτσια πολύ θηλασμός!!! Με ξεζουμισε όλη μέρα!!! Τώρα το βράδυ έπεσε 5 ώρες σερί για ύπνο ηταν και αυτή καταβεβλημενη φαίνεται!!! Ακόμα δεν έχω δώσει ξένο. Όμως έχει από το απόγευμα που κάνει πράσινα κακά!! Τι είναι πάλι αυτό;;

Κατερίνα μου τελικά πήγαν όλα καλά και γεννησες φυσιολογικά έτσι όπως ήθελες, αυτό έχει σημασία!! Εντάξει φωναζες και τι έγινε καλή μου;; η μόνη νομίζεις πως εισουνα;; γέννα έκανες!! Μην αγχωνεσαι για τον ίκτερο είστε μικρουλια ακόμα, θα πέσει!!! Και πάλι να σου ζήσει!!

Annoula043 τι φάρμακα χρειαζεσαι που θα είχαμε εμείς;; εμένα δεν μου έχουν μείνει γιατί παίρνω ακόμα τα φάρμακα που έπαιρνα και στην εγκυμοσύνη αλλά να ξέρουμε να δούμε αν μπορούμε να βοηθήσουμε. Επίσης απο που είσαι;;;

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Διαφημίσεις

Τα κακάκια της θα πέρνουν διάφορα χρώματα κ αποχρώσεις!!! Είναι ανάλογα με το τι έφαγες εσύ!! ;) Αυτό που μαα σνδιαφέρει είναι να είναι σαν διάρροια κ να κάνει αρκετούτσικα!!! Αντε μπράβοοο!!!! 5 ωρες σερί παρα πολύ καλα!!! :) εμείς αγγιζουμε τις 4 και νιωθω υπέροχα!!! χαχα!!!

χορταίνει το μωράκι σου πάντως και από το φαγητό!!! ;) βλέπω κ εσύ απο γάλα αν κ απο 1 στηθος είσαι πολύ καλά φτου φτου!! μπραβοοο!!!!! :) :)

Θα το πληρωσω αυτό το 5ωρο μου φαίνεται γιατί τώρα ξυπνάει συνέχεια!! Ελπίζω να χορταινει γιατί δεν έχουμε βαριές πάνες με τσισακια .

Κάνει καμία σας συνκοιμηση ;; δηλαδή κοιμαστε μαζί με το μωρακι για να θηλαζετε και πιο εύκολα;; εγώ δεν μπορώ γιατί έχω την μεγάλη στο κρεββάτι αλλιώς θα το σκεφτόμουν!!

Με πονάει το στήθος όχι στον θηλασμό αλλά πχ τώρα μετά τον θηλασμό εσωτερικά λες και έχει καρφιά!!! Μετά το 5ωρο το στήθος ηταν τουμπανο...

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

ποπο Τασούλα μου κι εγώ το ίδιο!!!!! το βράδυ κοιμήθηκε κατα τις 9:30 ξυπνησε 2:15 και απο τότε κάθε ωρα κ κάτι ξυπνάει!!! μου το βγαλε ξινο!!! χαχα

εγώ ναι κάνω όταν βλέπω ότι το μωρό δεν κοιμάται κ είναι χορτάτος αλλά ανησυζος να γκρινιάζει κτλ.. τον βάζω στο πλάι και στο στήθος κ πρώτα πέρνει αυτόν στο στήθος κ μετά εμένα!! κοιμόμαστε 10' έτσι να σιγουρευτω οτι τον πηρε ο υπνος μετα βγαζω θηλή κ κοιμάμαι κ εγώ!! η γιατρός μου είπε δεν υπάρχει πρόβλημα κ να το κάνω αν θέλω κ μπορώ.. :) Να δω τώρα ποτε θα κοιμηθώ!!

Χαχαχαχα και αυτό συνκοιμηση είναι!!! Εμείς έχουμε επανέλθει στο τρώμε για 5 λεπτά μας παίρνει ο ύπνος αγκαλιτσα για μια ώρα το πολύ και πάλι το ίδιο. Αν την βάλω στο κρεββάτι της ξυπνάει αμέσως!! Καλά εσύ που έχεις ψευδο θηλή πρέπει να είναι μανίκι ε;; που την αφήνεις και την ξανά παίρνεις;; εγώ πάντως σου λέω θα πιάσει το μωρό την δικιά σου. Βαζε το χωρίς να παλέψει λίγο και θα τα καταφέρει!!!όσο μεγαλώνει τόσο πιο εύκολο θα του είναι. Η μεγάλη μου κόρη έπιασε 30 ημερών, το μικρό μου 2 εβδομάδων είδες. Μην φοβάσαι ότι θα σε πληγώσει!!!

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Διαφημίσεις

Δε φοβάμαι καθόλου!!! Προσπαθώ αλλά εκεί που την πιάνει κ ξεκινάει να ρουφάει του φεύγει.... :/ θα το προσπαθώ συνέχεια!!! έχω 2 ζευγη οπότε κάθε φορά χρησιμοποιώ καθαρή και κάθε φορά αποστηρώνω!!! εκεί να δεις μανίκι!!

Κοριτσιααααα γεεεεννησααα!!!ουφ!ξαλαφρωσα! Είμαστε καλα κι εγω κι ο μπεμπης και θα σας πω λεπτομέρειες άλλη στιγμή! Είμαστε στο σπιτι και προσπαθούμε να προσαρμοστούμε με τη μεγάλη μας κόρη να κανει ιδιοτροπίες αλλά μεσα στα φυσιολογικά πλαίσια. Εγω εχω μεγαλύτερο θεμα με τη ψυχολογία μου χάλια γιατι νοιωθω τύψεις που δεν μπορω να προσφέρω τα ίδια στην κόρη μου... Θηλαζουμε και ολα καλα! Φιλακια μανούλες!!!

Γεια σας κορίτσια! :)

Αγάπη μου να σου ζήσει το μωρό σου γερό και καλότυχο να είναι :) Καλούς θηλασμούς να έχεις!

Τι κάνετε; Εμείς κάνουμε ένα διάλειμμα ξεκούρασης και είπα να σας πω τα νέα μας!

Δυστυχώς το κρύωμα μου ακόμα καλά κρατεί. Είμαι με μάσκα στο σπίτι 9 μέρες και σήμερα νιώθω λίγο καλύτερα! Μάλλον την πάτησα την προηγούμενη πέμπτη που πήγα για τις εξετάσεις και κάποιος εκεί ήταν άρρωστος! Δεν σκέφτηκα και εγώ ότι έξω πρέπει να κυκλοφορώ με μάσκα!!!!

Το πρόβλημα είναι ότι προχτές άρχισε και ο μικρός να έχει μύξες και φλέματα και βρισκόμαστε σε επιφυλακή. Θέλω να πιστεύω οτι θα το ξεπεράση έτσι και όχι πιο βαριά! Νιώθω τύψεις που τον κόλλησα εγώ ενώ όλους τους άλλους τους κυνηγάω να μην τον πλησιάζουν πολύ!!!! Το μόνο καλό είναι ότι αφού πίνει απο το δικό μου γάλα παίρνει τα αντισώματα για να το πολεμίσει!!!! Μου είπε ο παιδίατρος ότι συνήθως το κρύωμα στα μωρά κρατάει γύρω στις 10 μέρες!!! Εμείς είμαστε αισίως στην 3 μέρα και έχουμε μπροστά μας απλά περιμένουμε να περάσουν 2 εικοσιτετράωρα ακόμα για να πούμε ότι λίγο ηρεμούμε.

Για την ώρα κάνουμε πολλές αγκαλιές, κοιμόμαστε μαζί και προσευχόμαστε για να το ξεπεράσει γρήγορα!

Α! ξέχασα να σας πω! Ξαφνικά θηλάζουμε. Έτσι ξαφνικά μια μέρα εκεί που το είχα αποκλείσει και τον έβαζα στο στήθος μόνο για να ενεργοποιήται το έπιασε κανονικά και αφού ήπιε για 10 λεπτά απο το ένα στήθος κοιμήθηκε μετά μία ώρα! Πριν δεν γινότανε αυτό. Τώρα τον βάζω στο στήθος σχεδόν σε όλα τα γεύματα και αν χρειαστεί του δίνω συμπλήρωμα!

Το γέλιο είναι ότι όταν με δει να σηκώνω την μπλούζα πετάει την πιπίλα και κουνάει το κεφάλι δεξιά αριστερά σαν τρελό!!!!! Τι να πω αυτό δεν το περίμενα! :)

Σας φιλώ γιατί ξύπνησε!

U85pp3.png

Αγάπη μου να σας ζησει! Να ειναι γερό και καλοτυχο!!! Πήγαν ολα καλά; Να μας στείλεις νέα σου όταν μπορέσεις! Ποτε γέννησες; Να βάλω και το τελευταίο πινακάκι μιας και ήσουν απο τις τελευταίες!

Οι υπόλοιπες καλά;;;

Εμάς μας έκανε η αδελφή μου έκπληξη σήμερα το πρωί ήρθε απο τη Ρόδο για δυο μέρες και είμαι πολυ χαρούμενη!

Καλό Σαββατοκύριακο σε όλες!

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Αγάπη μου γλυκιααα!!! Να σου ζήσει το μωράκι σου!!!!! Γερό και καλότυχο στη ζωή του!!!! Να στε πάντα καλά καλή μου!!!!! :* Περιμενουμε να μας πεις για τη γεννα σου κ το μωρακι σας!!!

Μαριρέν μου ελπίζω όλα να πάνε καλά με το μικράκι να περασει γρήγορα οτι είναι!!! Το ίδιο κ σε σενα περαστικούλια!!!!! :) Τι τέλεια που αρχίσατε τον θηλασμό!!! :) Μπραβο μπραβο μπραβο!!! τρωει ικανοποιητικα??

Εφάκι μου τι ωραία έκπληξη ήταν αυτή!!!! Καλά να περάσετε!!!!! Να την χαρείς 2 μερούλες!!! :) Δοξα τον Πανάγαθο εμείς καλά είμαστε κουρασμενοι μσν αλλά καλά! :) Πως ειστε εσείς???

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...