Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσακια μου τι κανετε? εγω ειμαι χαλια, προσπαθω ομως να φτιαξω τη ψυχολογια μιυ γιατι πρεπει. τη ζυγισε χτες ο παιδιατρος κι ενω ειμαστε 3 βδομ. δεν εχουμε παρει το βαρος της γεννησης...

το παιδακι τρωει, εχω γαλα, δεν γκρινιαζει, ειμαστε συνεχεια αγκαλιτσα... δεν ξερω τι φταιει... την αλλη βδομαδα παλι ζυγιση και βλεπουμε ειπε... ειμαι να πεσω να πεθανω...

Εφη μου να μας πεις τα νέα σας μετά τον γιατρό!!

Τατιάνα το μάτι γαρίδα και κλαίει ή απλά είναι ξύπνιο;;

Ντρέπομαι πολύ να θηλασω μπροστά σε κόσμο πχ τα πεθερικά μου που είχαν έρθει. Εσείς έχετε εξοικειωθεί;;

Μακαρι να ειχα κι εγω συγγενεις να ερχονται κι ας ντρεπομουνα...:tongue: ενταξει παντως φυσικο ειναι , μεμε στη φορα... κοιτα να εισαι ανετη και σ αλλο δωματιο αν το χρειαζεσαι...!

Α μια χαρά τα έχετε βρει με τον παπά Εφάκι μου!! Εγώ τελικά τώρα το απόγευμα θα πάω πριν τον εσπερινό.. Θέλω κι εγώ να πάω για ενα καφεδάκι με τον αντρα μου, μια μπυρίτσα κάτι τώρα που είμαι στη μαμά κ θα εχω να αφήσω τον μικρό!!

Όχι Τασσούλα δε κλαίει καθόλου απλά είναι ξύπνιος...!! πολλές φορές νυστάζει αλλά δεν κοιμάται!!κάθομαι κι εγώ από πάνω του!! Μπορεί να μη χορταίνει κ από το γάλα μου δε ξέρω... 3 ώρες και περίπου τις 2 είναι στο στήθος κ ρουφάει!! όσο για τον θηλασμό μπροστά σε κόσμο μόνο στους συγγενεις μου μπορώ άνετα καθόμαστε πχ στο σαλόνι κ θηλάζω εγώ!! στους υπολοιπους τους αποχαιρετώ και χάνομαι στο υπνοδωμάτιο για 1-1.5 ώρα!! τι να κανουμε ετσι ειναι!

Θελω κι εγω βολταααααααααα!

Όλα καλά με την παιδίατρο! Ευτυχώς μου έφυγε κι αυτό το άγχος. Την βρήκε σε ολα εντάξει και έχει πάρει ολο το βάρος της γέννησης. Μου είπε να μην την αφήνω πάνω απο μισάωρο στο στήθος γιατί μετα λέει απλα τα μωρά χαζεύουν και καταπίνουν αέρα. Επίσης αν ειναι πολυ ανήσυχη να της δώσουμε πιπίλα. Δεν ειναι κακό, ίσα ίσα λέει που τα βοηθάει στην πέψη γιατί παράγουν περισσότερο σάλιο και επίσης ειναι και καλή εξάσκηση για τον εγκέφαλό τους.

Επίσκεψη όταν κλείσει τον 1 μήνα και μετα στους δυο ξεκινάνε και τα εμβόλια.

Πάντως κι εγώ στην αρχή ντρεπόμουν πολυ με το θηλασμό αλλα μετα και με τον κόσμο που μπαινόβγαινε στο δωμάτιο στο μαιευτήριο εκεί κάπως εξοικειώθηκα. Αλλα προτιμώ να είμαι μόνη μου στην κρεβατοκάμαρα με το μωρό και να εχω την ησυχία μου.

Μια χαρα με το βαρος effie μου ! Μπραβο !

Καλημερα και απο εμας!Η ζωη με δυο παιδια τρεχει σε τρελους ρυθμους,καμια σχεση με το ενα,μου το ελεγαν αλλα δεν το πιστευα.Εμεις εχουμε αρχισει τις γκρινιες κ τα πονακια και ετσι μενει πολλες ωρες ξυπνια την ημερα ,ευτυχως την βαζω στο σλινγκ κ κανω καμια δουλεια γιατι θελει αγκαλιτσες.Θηλασμοι ατελειωτοι φυσικα,μαραθωνιοι για την ακριβεια..αυριο περιμενω κ εγω παιδιατρο για ζυγισμα!

Στο σλινγκ ξερετε να μου πειτε οσες κοπελες το χρησιμοποιειτε.. δεν πρεπει να εχει στηριξει το κεφαλακι του το μωρακι?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα μανουλες και Χρόνια Πολλά να χαιρόμαστε την Ελλαδίτσα μας ακόμα κ με δύσκολες καταστάσεις!!

Μόλις γύρισα από την βόλτα μου πήγαμε για φαγητό! 3 έφυγα 5:30 γύρισα αν κ έίχα αντλήσει 50γρ για τον μπέμπη σας πληροφορώ το καταβρόχθισε κ θέλει κ άλλο!!! Κ φυσικά θηλάζω τώρα... Μωρέ τι φαγανός!!!Κοιμόμαστε μια χαρά ευτυχώς το βράδυ οπότε δε με πειράζει ηταλαιπωρία που τραβάω τώρα κ τα σχετικά!! Αυριο έχω παιδίατρο-σύμβουλο θηλασμου να δουμε τι θα μου πει..

Μπράβο εφάκι μου κ νεραιδούλα με τα μπεμπάκια σας κ τους γιατρούς!!! :) Νςραιδουλα περιμένουμε να μας πεις ποσα πηρατε!!

Μάγδα μου τον εχω κατσιάσει αλλά νομίζω δε φτάνει!!!!

Vanz μου καλή μου κι εγώ έται ήμουν στην πρωτη μετρηση την πεοηγουμενη εβδομάδα αν θυμασαι... Πήραμε μόνο 120γρ σε 9 μέρες... ο γιατρός με είχε πει να περιμένουμε να δουμε αυτη τη βδομάδα ποσο θα παρει.. κ εμενα τρωει μεχρι να χορτάσει δε κλαίει... Μην αγχώνεσαι καθόλου!!!! Τάισε όσο μπορείς το γάλα σου μπορεί να είναι αραιό.. βασικά μη λέω χαζομάρες θα δω αυριο τι θα μ πει η συμβουλος!! Κι εγώ δε θέλω να δώσω συμπλήρωμα αλλα άμα πρέπει θα το κάνω κ δε θα πω κουβέντα!!!!! Σκέψου οτι τον θηλασα πριν βγω σημερα και μέσα σε 2 ωρες ξύπνησε κ έφαγε και 50γρ κ τωρα ξανα τρωει... Παντως μη σε πσρνει από κάτω... θα το περάσουμε κ αυτό... θα σου πω αυριο τι θθ μου πει κ εμενα....

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Καλησπέρα!!!

Πήγαμε και εμείς την βολτουλα μας με την μεγάλη και τον αντρα σήμερα, για εναν ωραίο καφέ!!! Το σαββατοκύριακο πάλι!!

Έχω ενθουσιαστεί γιατί παρόλο που είναι δεύτερη εγκυμοσύνη έχει επανέλθει το σώμα μου καλύτερα από την πρώτη :shock: μου έχουν μείνει 5 κιλά ακόμα και έχουν περάσει μόνο 22 μέρες!!!

Vanz μην στεναχωριεσαι αφού βλέπεις το μωρακι σου να είναι ήρεμο, να λερώνει πάνες και να τρώει καλά συνεχίστε και θα πάρει τα πάνω του!! Αυτό με τις ζυγισεις δεν το καταλαβαίνω που κάνετε και σας αγχωνουν κάθε φορά!!

Βρε κορίτσια κάνουμε κακά σε κάθε μα σε κάθε τάισμα. Κάθε φορά που αλλάζουμε πάνα είμαστε λερωμενες και μας έχει καταχεσει όταν την αλλάζουμε :P

Τατιάνα τι να κανουν τα 50 ml για την δικιά μου είναι σνακ!!! Εγώ την τάισα στις 11.00 την άφησα στην μάνα μου και στη 13.00 έφαγε 120 ml. Που να ικανοποιησω η δόλια τις ανάγκες του με ενα βυζι;;;:oops: πάντως άμα αυξηθούν οι ανάγκες της και άλλο δεν θα την προλαβαινω!!! Δεν πειράζει δεν αγχωνομαι απο τώρα, ας πάρει όσο μαμαδογαλα μπορεί. Σκέφτομαι να κόψω το θηλαστρο γιατί με έχει κουράσει αλλά φοβάμαι οτι δεν θα πίνει ικανοποιητικά από το στήθος.

Αγάπη που είσαι;; γεννησες γλυκιά μου;;;

Vanz υπάρχει τρόπος να το βάζεις στο σλινκ απο νεογέννητο και να στηριζει το κεφαλακι του. Ποιό σλινκ έχεις;; ψαξτο στο youtube.

Μάγδα έχεις τόσο δίκιο με τα μεγάλα μας και εγώ νιώθω τύψεις!!!

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Καλημερα γλυκές μου!! Μόλις γυρίσαμε από την παιδίατρο και είναι όλα τέλειαααα!!! Είμαστε 3110γρ, πήραμε δήλαδη τα κιλά της γέννησης και είμαστε μια χαρά!! Με βοήθησε πολύ η γιατρός μπορώ να πω κ με εδωσε να καταλάβω ότι δε χρειαζεται να ειμαι κλειστομυαλη με το ξενο κ τον θηλασμό.. Αν και είδε τελικά οτι η θηλή μουυπάρχει πλέον και βγαίνει κατά έξω ο μπέμπης δε τη πιάνει κααι έτσι συνεχίζω με τις θηλές.. τα σπυράκια είναι φυσιολογικότατα να μην αγχωνομαι κ μου είπε πως να καθαρίζω το μικράκι μου με σπιτικό "μωρομάντιλο" και χωρίς να κλαίει!! Για τις τσίμπλες επίσης τι να κάνω..μας μίλησε για την αρχή της οικογένειας κτλ πως να προσπαθήσουμε να βάλουμε πρόγραμμα στο μωρό και πολλά πολλα!! Είμαι πολύ ικανοποιημένη ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ θα έλεγα!!! Τη συστίνω ανεπιφύλακτα!!!vanz μου αν και μακριά από εσένα κάνε μια δυο επισκέψεις να σε χαλαρώσει κ να σου μιλήσει για τον θηλασμό.. Να έχεις γραμμενες ερωτήσεις γιατί θέλει να σου λύσει όλες τις απορίες!!

Vanz μου επίσης αν έχετε πιάσει το βάρος της γέννησηςμέχρι την 21η μέρα της γεννησης τότε δε χρειάζεσαι να αγχώνεσαι!!! Μετά έχει σκαμπανευάσματα το βάρος του μωρού.. την μια εβδομάδα μπορέί να μην πάρει κ την άλλη μπορεί να πάρει το μέγιστο!!!

Επίσης κορίτσια μου να ξέρετε οι 3 πρώτοι μήνες του μωρού είναι μόνο θηλασμός!!Το μωρό μπορέί να χορταίνει εκέίνη την ώρα και σε 10' να ξανα πεινάσει!!! Για αυτό και θέλει μεγάααααααλη υπομονή!!! Για αυτό μπορει να χορτάσει με 20ml (το είδα σημερα που κοιμήθηκε με πολύ λίγο θηλασμό!) και μπορεί και 100 να μη του φτάσουν!! Άμα δείτε ότι δεν μπορείτε κουτουλάτε ή δεν αντέχετε άλλο προτιμότερο είναι να δώσεις ένα μπουκάλι ξένο στο μωρό, και εσύ να κοιμηθείς, να βγεις έξω, να πιεις ένα κρασάκι να ηρεμήσεις παρά να καταρρεύσεις γιατί θα αρζίσουν μετά να καταρρέουν όλα κ πρωτος πρωτος ο θηλασμός!!!!

Μπορώ να πω με έφυγε ένα άγχος!!!

Τασούλα μου τι ωραία που πήγατε βολτούλα κ την ευχαριστήθηκες κιολας!!! Πόσο χαίρομαι!!!! :) :)

Μην το σταματήσεις το θήλαστρο... δεν αντεχεις άλλο??? :/ Κρίμα έίναι.......:( εγώ κορίτσια θα αρχίσω να αντλώ σιγά σιγά να βάζω στη συντήρηση για να κάνω καμιά έξοδο ακόμα κ ας έχω κ στην άκρη το ξένο!!!

Τα νέα σας..... που βρίσκεστε καλέ όλες?!?!

Τατιάνα μου τι καλά γλυκιά μου, ειμουνα σίγουρη οτι θα πήγαινε καλά το ραντεβού με την πατσουρου!!! Δεν είναι τυχαία όνομα!! Και μεγάλη υποστηρίκτρια του θηλασμού!! Έκανες πολύ καλά που πήγες!!! Οι μετρήσεις σας μια χαρά λοιπόν. Εσύ να προσπαθείς να το βάζεις το μωρό στο στήθος χωρίς την θηλή!!! Εμένα μου την έχει φτιάξει σούπερ!!!

Υπάρχει περίπτωση να κοιμάται το μωρό και να πειναει;; έχω προβληματιστεί γιατί δεν της έχω δώσει καθόλου συμπλήρωμα από της 6 το πρωί, οτι τρώει στο στήθος. Δηλαδή ξύπνησε 9.30 έφαγε λίγα λεπτά στο στήθος, κοιμήθηκε και ξύπνησε πάλι στη 13.00 έφαγε για ενα τέταρτο και τώρα κοιμάται πάλι!!! Έχω αρχίσει και ανησυχω!!

Κορίτσια με εχεσε απο την κορφή ως τα νύχια η μικρή!!! Στα μούτρα, στην μπλούζα και στο παντελόνι!!! Της αλλαζα την πάνα και πετάχτηκε σαν συντριβάνι......:shock:

Πρωτομανουλες όπως λέει και η Μάγδα να χαρειτε τα παιδάκια σας όσο μπορείτε γιατί όταν κάνετε δεύτερα δεν θα έχετε χρόνο ούτε για αγκαλιτσα!!! Ούτε για το πρώτο, ούτε για το δεύτερο!!! Θηλαστε και χαρειτε το τώρα που μπορείτε και είστε μόνες γιατί μετά θα έχετε ένα δυσαρεστημένο μικρουλι που θα γκρινιάζει για την προσοχή σας!!

Χθες το βράδυ προσπαθούσα για μια ώρα να θηλασω το μωρό, το οποίο ξεκίναγε να πίνει και πνιγόταν, τραβιόταν, ξαναεπινε, ξανά τραβιόταν, άφηνε την θηλή και την ξανά έπιανε. Δεν καταφέραμε να θηλασουμε μόνο γουλιες σε κάθε προσπάθεια!!! Θεωρώ οτι το θηλαστρο εχει κάνει την ζημιά γιατί βλέπω οτι το γάλα βγαίνει σαν συντριβάνι και θα πνίγεται!!!

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια,τι κανετε;Εγω εχω ενα λαιμο χαλια κ κυκλοφορω με μασκα φυσικα,δεν ξερω πως τα καταφερα κ κρυωσα,φοβαμαι για το μωρο..Σημερα ηρθε κ η παιδιατρος,μας βρηκρ μια χαρα,πριν μια εβδομαδα που βγηκαμε απο το μαιευτηριο ηταν 3800 κ σημερα 4210.Συνεχιζουμε λοιπον τον θηλασμο μεχρι τελικης πτωσης,αν και νιωθω πολυ κουρασμενη,κομματια για την ακριβεια.Οι δουλειες δεν τελειωνουν ποτε κ η μεγαλη μου κορη επισης θελει συνεχεια την προσοχη μου,ποια να πρωτοπρολαβω!

[sIGPIC][/sIGPIC]21bd07b216.png

Ασε δε μπορείς να φανταστείς πόσο χάρηκα!!! :) και ειναι υποστηρικτρια αλλά και με το να μην καταδικάζει το ξένο! Πραγματικά αξιζει κάθε ευρώ η γιατρός! Προσπαθώ να το βάλω το μωρό χωρίς θηλή αλλά δεν....... Ενώ πιάνει ξεκινάει να ρουφάει αλλά του φεύγει.... :/ Θα δούμε κ στην πορεία!!

Δες να πεινάει κ να κοιμάται μπορεί αλλά όχι συνέχεια κ ειναι πολύ σπάνιο.. Εμενα πχ σημερα ηξερα οτι πεινουσε δε τον θηλασα γιατί θα πηγαινα στην γιατρό κ μετά από 30' ο μικρός κουραστηκε κ κοιμηθηκε! Μετά έφαγε λαιμαργα!! Αυτό που περηγράφεις μου ακούγεται σαν λαιμαργία... Οτι το μωρό τρωει γρηγορα κ πνίγεται ή τρωει γρηγορα κ χορταίνει... Μπορεί επίσης να είναι πηχτό το γαλατάκι σου!! Ο θηλασμός μπορεί να κρατησει από 15 ή 20' μέχρι 40'... Μετά σταματά να είναι αποδοτικός γιατί τα μωρά πιπιλάνε... Το έχω παρατηρησει κι εγώ.. Τον σταματάω όταν δω οτι πιπιλάει κ τον ξανα ξεκινάω οταν δω πάλι οτι "ψαχνει"! Μέσα σε 2' δηλαδή!! Πάντως άμα κάνει κακάκια να ξέρεις οτι το μωράκι τρεφεται πάρα πολύ καλά! Είναι πολύ ικανοποιητική η ποσότητα για αυτό!

Εμείς αυτό που λες για τα κακακια το εχουμε με τα τσισάκια... Τσουτσουνάκι βλέπεις δε στοχεύει!! Χαχαχαχα!! (Φυσικα μια φορα μας αφόδευςε κι εμάς! Χεχε! Πολύ γέλιο!)

Επίσης να ξέρεις οτι δεν οφείλεται στο θηλαστρο η ροή αλλά στο μωρό ή στον οργανισμό σου... Το μωρό είναι αυτό που ερεθίζει τους αδένες και όσο ρουφάει αυξάνεται η παραγωγη! ;)

Ποπο μιλάω λες και θηλάζω χρόνια! Παρεπιπτόντως ο άντρας μου έκανε τα παραπονάκια του στη γιατρό ότι το έχω δει πατριωτικά με τον θηλασμό! Απλά εγώ δεν θέλω μα δινω ξενο χωρίς να συντρέχει λόγος...:/

Καλά Νεραιδούλα μου WELCOME TO THE CLUB!! Χαχα!! Όλες ποστεύω είμαστε εξουθενωμένες ειδικά όσες έχετε και άλλο παιδάκια!! Και σας βγάζω το καπέλο που θηλάζεται κιόλας!!! Οι δουλειές δεν τελειώνουνε ποτέ γι αυτό ηρεμησε με τις δουλειες και ΟΠΟΤΕ βρεις χρονο και ΑΝ βρεις χρονο κάντες!! Να χαρείς τα παιδάκια σου ειναι το καλύτερο!! Και τον αντρούλη σου φυσικά μην τους ξεχνάμε κ αυτους!! :) Μπράβο για τις μετρήσεις σας!! Αχου τι τέλεια!! :) καλά πάτε κι εσεις δηλαδή υπέροχα!! :) η μεγάλη τι αντιδράσεις έχει??

Ποπο έβγαλα 120γρ γαλα πριν 30' γιατί κοντευα να τρελαθω απο τον πόνο(1 γευμα περασε μονο χωρις να δωσω απο αυτό!) και επείδη το έβγαλα λέω και σημερα να πάμε ενα σινεμαδάκι με τον συζυγο γιατί εχθες δε χαρηκαμε βολτούλα!! Αντε να δουμε θα μας αφησει ο μπέμπης?! Και φυσικά.....ώρα για θηλασμό!!

Φιλάκια στις πατουσίτσεςςςς!!! :*

κοριτσια γεια σας. Βρισκω λιγο χρονο κ γραφω. Βγηκαμε απο το νοσοκομειο κ εχω τρελαθει. Τρεχω κ δεν φτανω. Ειχε ικτερο ο μικρος δεν χρειαστηκε λαμπα αλλα τον θηλαζω κ του δινω κ συμπληρωμα. Εσεις ποση ωρα τα θηλαζετε; το περασμενο βραδυ απο τις 1 τα ξημερωματα μεχρι τις 3 θηλαζε. Βασικα εγω τον σταματησα. Δεν ξερω μηπως απλα πιπιλιζε; δεν ξερω τα εχω χαμενα. Ποση ωρα να τον βαζω στο στηθος; να τον βαζω κ στα δυο καθε φορα ή μια στο ενα κ μετα στο αλλο γευμα το αλλο;;; πω πω εχω πελαγωσει κ ο υπνος ελαχιστος. Εχω κ τους πονους τις καισαρικης φρικτους... Αφηστε..σερνομαι

Κοριτσια μου καλησπερα!Τι κανουν οι υπεροχες μανουλες και τα γλυκουλικα μωρακια?Προσπαθω να διαβαζω τα νεακια σας!Βλεπω,πως σε γενικες γραμμες εχουμε ολες τις ιδιες ανησυχιες!Ολες τα πατε παρα πολυ καλα με τον θηλασμο και σας αξιζουν πολλα μπραβο!

Τατιανα μου,επελεξες να πας σε μια αριστη παιδιατρο/συμβουλο θηλασμου!Εχω δει πολλα βιντεακια της στο διαδικτυο,εχω διαβασει αρθρα της!Εαν εμενα Θεσσαλονικη,σιγουρα θα την προτιμουσα!

Εμεις ειμαστε καλα κοριτσια μου!Με τον θηλασμο τα παμε καλα,για τα δεδομενα τα δικα μου!Δινω και ξενο,αλλα οχι σε ολα τα γευματα!Ζοριζεται λιγακι με τα κακα της,χωρις να δειχνει πως ειναι δυσκοιλια,που σημαινει πως η υφη τους ειναι κανονικη!Πιθανον ειναι λογω κολικων!Ειναι πολυ ησυχη,ακομη κι οταν εχει κολικους,απλως δειχνει να δυσανασχετει και κανει σαν γατι,δεν κλαιει!

Φυσικα και κοιμομαστε ελαχιστα το βραδυ,αλλα και μια ωρα υπνου μου αρκει βρε κοριτσια!Ξυπναω τοσο χαρουμενη!Βεβαια χρονος για περαιτέρω χαλαρωση δεν υπαρχει!Αλλα αρκει που βλεπω την οικογενεια μου υγιη!Αυτο ειναι η μεγαλυτερη ευλογια!

Με την μεγαλη μου τα παμε περιφημα!Ενταξει,υπαρχουν στιγμες που γκρινιαζει,αλλα με την επικοινωνια και ηρεμια,τα καταφερνουμε!

Σημερα πηγα να ρωτησω σε παιδικους σταθμους,μηπως και την στειλω καποιες ωρες,αλλα πολυ ακριβα και σε δημοσιο δε την παιρνουν γιατι κανει ακομη κακα επανω της!:rolleyes:Δεν πειραζει!Εξαλλου,δεν ημουν σιγουρη εαν θα μπορουσα να την αποχωριστω!:)

Αχ Τασουλα μου,ποσο σε ζηλευω που εχεις μονο 5 κιλα παραπανω για χασιμο!Εμενα μου εφυγαν 8 κιλα και θελω αλλα 8 για να ερθω στο αρχικο μου βαρος!

Κοριτσια μου,αυτα τα λιγα απο μενα!Σας διαβαζω τα βραδια,με τον θηλασμο,σχολιαζω απο μεσα μου τα μηνυματα σας,αλλα δεν εχω τον χρονο να γραψω!:)

Σας φιλω,εδω ειμαι,δεν σας ξεχνω!:o

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Και εγώ όταν θηλάζω ή κάνω άντληση, τότε σας διαβάζω!!! Σήμερα η μικρή είναι χωρίς ξένο γάλα, αλλά όλο το απόγευμα είχαμε κλάματα οπότε της έδωσα λίγο αντλημενο που είχα στο ψυγείο και κάπως ηρέμησε!!

Hope πολύ χαίρομαι με την μεγάλη σου που τα πάτε τόσο καλά!!! Σιγά τα πολλά κιλά που έχεις και εσύ να χάσεις βρε. Μια χαρά με το τρέξιμο θα τα χάσουμε όλα!!! Εγώ κοιμάμαι τα βράδια ελάχιστα γιατί έχουμε τα νυχτερινά γεύματα και δεν μου φτάνει να ξεκουραστω !! Θέλω κι άλλο ύπνο κορίτσια!!! Κοιμάται η μια, ξυπνάει η άλλη!! Στην πρώτη μου κοιμομουν την μέρα όταν κοιμόταν, τώρα δεν γίνεται....

Οσες δουλευετε τι θα κάνετε;; Δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι οτι σε λίγο καιρό θα πάω και για δουλειά!! Δεν θέλωωωωω!!!

Domino θα περάσει ο πόνος της καισαρικής σύντομα μην στεναχωριεσαι. 2 ώρες θήλαζε ασταμάτητα ε;;; μπράβο αντοχή!!! Δεν ξέρω να σου πω γιατί εμένα κοιμάται σύντομα στο στήθος!!

Δεν καταλαβαίνω όταν αδειαζω τον στήθος με το θηλαστρο μετά από πόση ώρα έχει πάλι γάλα; δηλαδή αν κάνω άντληση και ξυπνήσει το μωρό μέσα στο μισαωρο θα έχει τίποτα να πιεί;;; πάντως εμένα το στήθος είναι ξεφουσκωτο.

Τατιάνα έχεις πολύ γάλα, μπράβο!!! 120 μλ εγώ δεν έχω βγάλει ποτέ και κάνω συνέχεια αντλησεις!!! Να πας σινεμαδακι με τον σύζυγο καλή μου!! Ούτε θυμάμαι απο πότε έχω να πάω σινεμά!!! Καλά δεν το συζητώ από τότε που έκανα παιδί δηλαδή σχεδόν 2 χρόνια τώρα δεν έχουμε καταφέρει να δούμε με τον άντρα μου ταινία ολόκληρη. Νομίζω όταν τα παιδιά μου πάνε γυμνάσιο θα ξαναδώ ταινία με τον άντρα μου και θα ξανά κοιμηθούμε αγκαλιτσα!!!

Ο άντρας μου βιάζεται και για να κάνουμε πάλι σεξακι :oops: να δω που και πως και πότε....

Πάντως κορίτσια τέλος Νοεμβρίου έχουμε κανονίσει να πάμε 3ημερο με τα μικρά μας και το περιμένω πως και πως!!!

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Διαφημίσεις

Νεραιδουλα μου τα πάτε πολύ καλά μπράβο, τα κιλακια σας σούπερ!! Δουλειές δεν τελειώνουν ποτέ οπότε οτι μπορείς, μην αγχωνεσαι!!!

Μάλλον κυκλοφορεί ιωσουλα γιατί μαζευτηκαμε μπολικες αρρωστουλες!! Εγώ δεν την μπορώ την μάσκα.

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Αγάπη μου ελπίζω να είσαι καλά και να έχεις αγκαλιτσα το μωρό σου!!

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Τώρα σας διάβασα καλές μου!!! Ξύπνησε ο μπόμπιρας κ θηλάζω (κακός γιατί δε θέλω το κινητό τόσο κοντά του αλλά πραγματικά νυστάζω κ θα κοιμόμουν αλλιώς!!!!)

Βγηκαμε με τον αντρούλη μου ναιιιι!!! Περάσαμε πολύ πολύ όμορφα,χαλαρώσαμε (όσο μπορείς όταν εχεις στο μυαλό σου το παιδί!) και γυρίσαμε 11:30 και το μωρό είζε κοιμηθεί στις 11!! κοιμηθηκαμε κιολας δηλαδη!!! Έφαγε κ τα 120 αλλά η μαμά με έίπε έβγαλε και λίγο επειδή χόρτασε... :/

domino μου μην αγχώνεσαι για τις ώρες που είναι στο στήθος.. μπορεί να άργησε να ξεκινησει να τρώει ή να πιπιλάει όπως λες.. θέλουμε να ακούμε το μικράκι να καταπίνει αυτό που τραβάει.. θα το καταλάβεις απευθείας!!! Και εμένα μπορεί να καθήσει 2 και 3 με λίγο διαλειματάκι για ύπνο (κανενα 2' που τον πέρνει ο ύπνος) αλλά ξυπνάει γιατί δεν έχει χορτάσει... Αυτό που ζω με τον δικό μου είναι ότι τρώει με το πάσο του και όση ώρα του πάρει, δεν αγχώνεται καθόλου κ έίναι πολύ καλό αυτό!! ρεύεται κιολας καμιά φορά!! Άμα ελιναι έτσι κ το δικό σου τότε είσαι μια χαρά!!! Όπως είπα κ νωρίτερα να ξέρεις το πρώτο 3μηνο της ζωης του μωρού όλα σημαίνουν θηλασμός!! Το μωρό το μόνο που θέλει είναο στήθος.. μπορεί να θέλει μόνο για 5' μπορεί να θέλει κ ώρες!! Καλό είναι να σταματάς άμα πιπιλάει κ να βλέπεις αν θέλει κ άλλο μόλις τον αφήσεις κάτω.. αν ναι συνεχίζεις αλλιώς ύπνο!!Αν είσαι τυχερή θα κοιμάται κ μόνο του όταν το αφήνεις στο κρεβατακι!!!! Από γεύματα είναι πως νιώθεις εσύ το στήθος σου... Καλό θα ήταν να δίνεις κ από τα δυο, λίγο από το ένα λίγο από το αλλό μέχρι να εδραιωθεί ο θηλασμός..Μετά μπορέίς να κάνεις εναλλάξ... και πάλι θα το δεις με το πως είναι το στήθος σου... με το καιρό θα καταλαβαίνεις πιο πρέπει να δώσεις, αν έχει για να δώσεις... Μόνο μην αγχώνεσαι!! :) τώρα για το πόση ώρα σου είπα κ πριν... μέχρι να δεις ότι το μωρό δε καταπίνει ή το αφήνει μόνο του το στήθος!! συνήθως ένας θηλασμός είναι αποτελεσματικός κ το μωρό μπορούμε να πουμε ότι έφαγε όταν κρατάει από 20-40' αλλά αυτό είναι σχετικό!! Θα δεις τις πανούλες αν γεμίζουν ικανοππιητικά!!! Όσο για τον ίκτερο θα πέσει μόνος του!!! Και εμείς είχαμε..εδώ τον έκανα μπανάκι με χρυσά κοσμήματα για να πέσει όπως λέγανε οι γιαγιάδες!!! Να φωτίζεται κ το δωμάτιο κ να φοράς στο μωρό ρουχαλάκια που "απορροφούν" το φως όπωςκίτρινο πορτοκαλι...!! Αυτά!!! άμα χρειαστείς το οτιδηποτε εδώ είμαστε!!! Και μην αγχώνεσαι ή πιέζεσαι χωρίς λόγο!!! Θα το χάσεις το παιχνίδι κ είναι νωρίς..... :/

Hope μου πόσο χαίρομαι που τα πάτε καλά κ με τη μεγάλη αλλά κ με τη μικρή κ με το θηλασμό κ με όλα!!! Ωχ αρχισαν κ εσένα οι κολικοί?? της κάνεις μασαζάκι??? Ηρεμεί καθόλου?? Μπράβο στο κουράγιο σου που θηλάζεις κιόλας!!! Σας βγάζω το καπέλο το ξανά λέω!!!!!

Τασούλα μου δεν νιώθεις ωραια που βλέπεις ότι ο κόπος σου "ανταμοίβεται"?!?! Μπράβο στο κορίτσι σου κ μπράβο κ σς σενα που δεν το έβαλες κάτω κ αντλςίς ακόμα κ η μικρή που θέλει γάλα μαμάς!!! Πολύ ομορφα!!!! :) Ωχ ξέρω πως θέλεις την ξεκούραση και να κοιμηθείς κ να καθήσεις αλλά πιστεύω πως δε συγκρίνεται με τίποτα η οιλογένεια όταν τους βλέπεις ολους χαμογελαστούς κ ικανοποιημένους!!! Η δουλεια μιαςάνας είναι η δυσκολότερη!!! Μου το έλεγαν κ δε το πίστευα!!!!

όσο για μένα να σε ενημερώσω μόνο το δεξί μου έβγαλα 120!!! και εγώ απορώ με τον εαυτό μου που το βρίσκω!!!!!! ώρες ωρες νιώθω πως θα σπάσει θα σκάσει το στήθος μου από το γάλα κ τον πόνο!!! σε πληροφορώ ότι μόλις γύεισα άντλησα άλλα 100!!! αυτή τη φορά κ από τα δυο όμως ίσα ίσα να τα "ξεμπουκώσω" που λένε!!!! χαχαχ!! Έχω παρατηρήσει πάντως πως μετά το πρωινό έχω περισσότερη ποσότητα... το έχεις δει κι εσύ??? Να πας ταξιδάκι, να πάτε με τα μπεμπάκια σας κ να περασετε ΥΠΕΡΟΧΑΑΑΑ!!!! Πιστςύω είναι το καλύτερο δώρο να σου κάνει ο άντρας σου μετά τια δυσκολίες του πρώτου καιρού!!! Και αν μπορέσετε να πάτε και μοναχούλια ακόμα πιο ωραία!!

Γράφω από τις 2:20!!! ακόμα ο μικρός τρώει κ εγώ πολυλογώ!!! απαπαπαπα!! χαχα!! τι να κάνεις!!!! σας φιλώ κορίτσια!!! Να προσέχετε και εσείς κ τα μικρά μας!!!! :) :*

Έχω αρχίσει και ανησυχω... Η μικρή δεν έχει πιεί ακόμα ξένο είμαστε επισήμως 24 ώρες χωρίς!!!θηλαζουμε και μετά ξερενεται για 3 ώρες.... Όμως θηλάζει λίγο και μετά αποκοιμάται στο στήθος.... Τώρα που την άλλαξα δεν ηταν βρεγμενη η πάνα, μόνο κακά κλασσικά σε κάθε πάνα.

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Καλημέρα σε όλες!

Η Αγάπη μάλλον θα γέννησε! Ελπίζω να ειναι ολα καλά!!!

Τατιάνα μου πολυ χαίρομαι που έμεινες ευχαριστημένη απο τη συγκεκριμένη σύμβουλο. Την παρακολουθώ κι εγώ και ομολογώ πως όσα σου είπε ειναι αυτά που προσπαθώ να ακολουθώ κι εγώ! Δεν ειναι κακό το ξένο γάλα αν πρόκειται να ειναι καλύτερα τα μωράκια μας! Εγώ αυτο κοιτάω!

Κι εγώ της δίνω. Άλλες μέρες ενα γεύμα, άλλες δυο... Όταν την βλεπω και πεινάει παρα πολυ ενώ έχει περάσει δυωρα στο στήθος τι να κάνω να την βλεπω να κλαίει;!...

Πάντως πιστεύω πως ο θηλασμός πέρα απο αυτά που διαβάζουμε και μας συμβουλεύουν οι μαίες κλπ έχει να κανει με την καθε μαμά και το καθε μωρό. Δεν λειτουργούν ολα αυτά που διαβάζουμε για όλες. Πιστεύω πρέπει να ακούμε τις ανάγκες του μωρού, να μάθουμε να βλέπουμε τα σημάδια και να διαμορφώνουμε το δικό μας προγράμμα ανάλογα με τις ανάγκες του και τις δικές μας. Αυτο που εχω δει κι απο εμένα ειναι ότι άλλες φορές χορταίνει και ειναι ικανοποιημένη με 20 λεπτά στο στήθος κι άλλες να θέλει πολυ περισσότερο και απο τα δυο...

Τασσούλα μου δεν νομίζω ότι ειναι κατι ανησυχητικό. Δεν έχουν τις ίδιες ανάγκες καθε μέρα τα μωράκια μας. Παρακολούθησε το και θα δεις. Έχει τύχει κι εμένα να ειναι έτσι... Τι καλά που θα πάτε ταξιδάκι! Να περάσετε τέλεια!

Domino μου υπομονή... Οι πόνοι της καισαρικής περνάνε γρήγορα απλα θέλει λίγο προσοχή... Κι εγώ έτσι ήμουν αλλα δεν το άφησα να με καταβάλει.

Neraidoyla μου περαστικά και υπομονή. Όλες εδώ τα ίδια είμαστε με τους θηλασμούς, δεν είσαι μόνη σου!

Hope μου τι ωραία που μιλάς για τις στιγμές σου με την οικογένεια, με τόση θετικότητα και αρμονία, πολυ το χαίρομαι. Πάντα έτσι να είσαι! Κι εγώ αυτο προσπαθώ όταν νιώθω κομμάτια να βλεπω τι εχω γύρω μου, την όμορφη μπέμπα μου και τον γλυκό σύζυγό μου και να ξεχνάω την κούραση.

Δεν θυμάμαι ποια κοπέλα το είπε αλλα αυτο με το ζύγισμα καθε μέρα ειναι πολυ αγχωτικό και δεν βοηθάει. Όταν ρώτησα κι εγώ την παιδίατρο αν χρειάζεται να πάρω ζυγαριά για να τη μετράω ήταν κατηγορηματική ότι μονο άγχος θα μου φέρει... Ειναι αρκετό να κρίνω απο τη συμπεριφορά του μωρού και τις πάνες του είπε...

Χθες πήγα στο γιατρό για τα ράμματα και παρόλο που δεν προλάβαμε να κάνουμε κατι αλλο, ένιωσα πολυ καλά με τη βόλτα μας μέχρι εκεί. Καθίσαμε και με το γιατρό και κουβεντιάσαμε πόση ώρα, μας συμβούλευσε σε διαφορα και έφυγα χαρούμενη παρόλο που όταν έμπαινα στο ιατρείο ένιωθα μια μελαγχολία για την τελευταία φορά που ήμουν εκεί με φουσκωμένη κοιλιτσα!

Φιλιά σε όλες!

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...