Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Καλησπέρα παρεούλα!Τι κάνετε?

Εμείς υπομονή!Δε λένε,''μεγάλη μπουκιά φάε,μεγάλο λόγο μη λες''?Χθες σας έλεγα πόσο άψογη ήταν η μεγάλη μου κόρη!Σήμερα θα σας πω πόσο άτακτη και γκρινιάρα ήταν!Όλο το πρωι είναι με κλάμματα/φωνες/γκρινια,πηγε να χτυπησει 2 φορες το μωρο,τη μαλώνουμε,ερχεται στην αγκαλια μας,ζηταει συγνωμη,της εξηγουμε τα λαθη της και ξανα παλι τα ιδια!Αλλο παιδι εχω στο σπιτι κοριτσια!

Η μπέμπα από της 8.45 μέχρι της 13.00 ήταν στο στήθος!ΧΩΡΙΣ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ!Την έπιασαν κολικοί και δεν ηρεμούσε πουθενά αλλού!Και συν της άλλης,αντε ταισε τη μεγαλη/αλλαξε/βαλτην να κατουρήσει/παιξε μαζι της(παντα με την μπεμπα στο στηθος),αντε να κάνεις φαγητό για μας!Αντε το να,αντε τ'αλλο...Ολη την ωρα στρεφομαι στη Παναγια,και προσπαθω να χαλαρωσω,γιατι ειναι παιδι,και γω νιωθω ντροπη που της φωναξα!Βγηκαμε και για περπατημα,για να ηρεμησει...να ηρεμησω και γω..αλλα νιωθω τυψεις!

Δε θελω να χανω τον ελεγχο.

Τι να κανω κοριτσια?Πως να το διαχειριστω ολο αυτο?Σπανια την μαλωνα!Ουτε τιμωρια!Ακομη κι αν εκανε κατι λαθος,παντα προσπαθουσα με ηρεμο τροπο να της διδαξω το σωστο,το ιδιο και ο αντρας μου!Και πραγματικα,ειναι υπεροχο πλασμα!Αλλα τωρα βλεπω ενα αγριμη,που παλευει!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γλυκια μου domino,να σας ζησει κοριτσι μου!Γερο και καλοτυχο να ειναι!

Gigitsa μου,ευχομαι να ειναι γερο και ευλογημενο και το δικο σας το μωρακι!Καλο σαραντισμο κοριτσια μου!

Κοριτσια μου,τι μεγαλα μωρα εχετε βγαλει οι περισσοτερες?Αχ,τα καμαρια μου,να ειναι γερα,Η Παναγια να τα εχει καλα!

Τατιανα μου,καλοριζικο το ριλαξ σας!Θα σας βολεψει παρα πολυ!Ειχα και γω ιδιο,αλλης εταιριας φυσικα!Τι γινετε με το θεμα των κιλων του μπεμπη?

Τι λεει ο χαζομπαμπας?!Ζηλευει που ασχολεισε με τον μικρο πιο πολυ?Χαχαχα!Εχει ακουσει για το ''οιδιποδειο συμπλεγμα''?:rolleyes:

Τι χαμογελαστοι οικογενεια που ειστε?Βεβαια,ετσι σας φανταζομουν,ειλικρινα!

............παω να θηλασω και ερχομαιιιιιιιιιιιιιιιι.................

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Μαρία μου μήπως να μιλήσεις με κάποιον ειδικό?? :/ Για το καλό όλων και για να μην γίνουν λάθη....ευχαριστουμε ευχαριστουμεεε!!! :) δεν ξέρω ακόμα να σου πω για τα κιλά!! Την πέμπτη έχω παιδίατρο-σύμβουλο θηλασμού!!! Όχι καλέ δε ζηλεύει αλλά θέλει να παίξει κ αυτός με τον μπεμπη αλλά είναι μικρούλης ακόμα!!! χεχε!! Ευχαριστούμεεεεε γλυκιά μου!!!!! :) είμαστε λίγο τρελοκομεία!!!! 😛

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Vanz μου ποσο χάρηκα που βρήκες χρόνο να μας γράψεις τα νεα σας! Τι εννοείς πονάς απο το ένα στήθος; Μήπως δεν ποιανει καλα το μωρο; Πάντως μην ανησυχείς για τον συνεχόμενο θηλασμο ετςι ειναι οταν θηλαζεις αποκλειστικά μεχρι να εδραιωθεί ο θηλασμός δηλαδή να παράξει το βρέφος την ποσότητα που θα το ικανοποίηση και διαρκεί περίπου 6 εβδομαδες οταν ειναι το πρωτο σου μωράκι! Υπομονη!!!!

Ανυπομονω για τις 6 βδομ.!

Γεια σας μανουλες,

Ναι λοιπον γεννησα και εγω στις 20/10/2010 με καισαρικη.

Η μικρη μου ειναι 4 κιλα και 52 ποντους, απο οτι εχω διαβασει πρεπει να παιρνουμε το βραβειο της ποιο στρουμπουλης!!!χαχαχαχ

Τη θηλαζω αλλα προς το παρον οχι αποκλειστικα γιατι δε χορταινει με τογαλα μου μονο.

Ειμαι ηδη 9 κιλα μειον γιατι αργησα να ενεργηθω και με ειχανε με ορους τρεις μερες+τα κιλα της μικρης καταλαβαινετε...ευτυχως.Τωρα προσπαθω να συγκρατουμε για να χασω και τα υπολοιπα.

Αυτο με τη ζηλια του πρωτου παιδιου ειναι αναποφεκτο και αναμενομενο κοριτσια.Εγω ειχα προετοιμασει αρκετα τη μικρη για τον ερχομο της αδελφουλας της και παλι ομως κανει ζηλιτσες.Θελει, απο οτι εχω διαβασει, πολυ κουβεντα με το πρωτο παιδι και να το ενεργοποιουμε στη φροντιδα του δευτερου.

Εγω για παραδειγμα εχω δωσει της μικρης μου μια μαλακη κουδουνιστρα και οταν γκρινιαζει η μικρη την κουναει για να την ηρεμισει.Ν δειτε χαρα που κανει οταν ηρεμει.Ειναι δηλαδη η μικρη μου βοηθος!Δε λειπουν βεβαια οι γκρινιες οτι προσεχουμε ποιο πολυ τη μικρη αλλα προς το παρον ειμαστε σε καλο δρομο.Αυτο που με φοβιζει ειναι οι ιωσεις και πως θα προστατεψω τη μικρη απο τη μεγαλη χωρις να νιωσει οτι την απομακρυνω.

φιλια σε ολες , καλη λευτερια σε οσες απομειναν

Να σοας ζήσει!

Γεννησα κι εγω. Την Παρασκευη 7 το πρωι μπηκα για καισαρικη. Ολα καλα. Βεβαια χθες ημουνα χαλια απο την επισκληριδιο κ τους πονους. Δεν επικοινωνουσα ουτε το μωρακι μπορουσα να δω. Σημερα καλυτερα αλλα ποναω..Το προβλημα ειναι ο θηλασμος. Ο μικρουλης μου τραυματισε τη μια θηλη κ αιμορραγει. Πεινουσε τοσο σημερα που εκλαιγε κ δεν ηρεμουσε κ πηρε συμπληρωμα για να κοιμηθει.. Να δουμε..Εχω αγχωθει απο τωρα με το θηλασμο..

Κουραγιο domino μου..

Domino να σου ζήσει το μωρακι σου!!! Νάναι γερό και καλότυχο!!! Είναι φυσιολογικό να πονάς, καισαρική έκανες!!! Αύριο να δεις θα είσαι καλύτερα!!! Μην αγχωνεσαι με τον θηλασμό καλή μου σκεψου ακόμα δεν έχεις κατεβάσει γάλα!!! Πρόσεχε την ψυχολογία σου θα έχει διακυμάνσεις τώρα οπότε απλά να λες είναι οι δύσκολες μέρες και θα περάσουν!!! Σε καταλαβαίνω απόλυτα γιατί έχεις τους πόνους της καισαρικής, έχεις και του πληγωμένου στήθους οπότε οπλισμού με υπομονή και θα δεις κάθε μέρα θα είναι και καλύτερη!!! Οι μαίες δεν σε βοηθάνε;;

Κορίτσια τρώει λίγο και κοιμάται!!! Νιώθω άρρωστη..... Βασικά μπορεί και νάμαι γιατί πονάει ο λαιμός, τρέχει η μύτη αλλά το χειρότερο είναι το κεφάλι που πάει να σπάσει!!! Φαντάζομαι δεν πειράζει να πάρω depon ε;; αχχχ φοβάμαι μην κολλησω το μωρό!!!!

Περαστικα tasoulitsa..!

Εμείς υπομονή!Δε λένε,''μεγάλη μπουκιά φάε,μεγάλο λόγο μη λες''?Χθες σας έλεγα πόσο άψογη ήταν η μεγάλη μου κόρη!Σήμερα θα σας πω πόσο άτακτη και γκρινιάρα ήταν!Όλο το πρωι είναι με κλάμματα/φωνες/γκρινια,πηγε να χτυπησει 2 φορες το μωρο,τη μαλώνουμε,ερχεται στην αγκαλια μας,ζηταει συγνωμη,της εξηγουμε τα λαθη της και ξανα παλι τα ιδια!Αλλο παιδι εχω στο σπιτι κοριτσια!

Η μπέμπα από της 8.45 μέχρι της 13.00 ήταν στο στήθος!ΧΩΡΙΣ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ!Την έπιασαν κολικοί και δεν ηρεμούσε πουθενά αλλού!Και συν της άλλης,αντε ταισε τη μεγαλη/αλλαξε/βαλτην να κατουρήσει/παιξε μαζι της(παντα με την μπεμπα στο στηθος),αντε να κάνεις φαγητό για μας!Αντε το να,αντε τ'αλλο...Ολη την ωρα στρεφομαι στη Παναγια,και προσπαθω να χαλαρωσω,γιατι ειναι παιδι,και γω νιωθω ντροπη που της φωναξα!Βγηκαμε και για περπατημα,για να ηρεμησει...να ηρεμησω και γω..αλλα νιωθω τυψεις!

Τι να κανω κοριτσια?Πως να το διαχειριστω ολο αυτο?Σπανια την μαλωνα!Ουτε τιμωρια!Ακομη κι αν εκανε κατι λαθος,παντα προσπαθουσα με ηρεμο τροπο να της διδαξω το σωστο,το ιδιο και ο αντρας μου!Και πραγματικα,ειναι υπεροχο πλασμα!Αλλα τωρα βλεπω ενα αγριμη,που παλευει!

Ειμαι σιγουρη ουι θα πανε ολα καλα, ειναι μια περιοδος προσαρρμογης για ολους...

γεια σας κοριτσια

Ερωτηση σοβαρη για οσες εχετε κανει καισαρικη.Παιρνετε αντιβιωση παραλληλα?Εμενα μου εδωσε ο γιατρος και διαβασα στις οδηγιες οτι στο θηλασμο πρεπει να λαμβανετε με μετρο γιατι περναει στο γαλα.Εχω αγχωθει και δε ξερω τι να κανω.

Hope ηρεμησε καλη μου φυσικο ειναι να κανει ζηλιες.Εμενα για παραδειγμα ειναι 5 μιση και ορισμενες φορες ειναι τελεια, αλλες φορες βγαζει κακιες.Μερικα tips που πιανουν. Βεβαια δε ξερω ποσο χρονων ειναι η δικια σου.

α)επιλεγει η μικρη τα ρουχα που θα φορεσει το μωρο

β)επιλεγει τη μπιμπιλα και της τι δινει

γ)στο μπανακι πλενει τα ποδαρακια της

δ)οταν κλαιει πηγαινει πρωτη να δει τι συμβαινει

ε)αδιαφορω για ζηλιτσες που κανει και σταματαει μετα,κτλ

domino να σου ζησει

φιλια

Διαφημίσεις

Gigitsa κι εγώ παίρνω αντιβίωση. Στις 3 πρώτες μέρες ανάρρωσης έπαιρνα ενδοφλέβια και μετα σε χάπια. Φεύγοντας μου έδωσε συν δυο κουτιά ακομα... Ακομα δεν έχει τελειώσει. Και εννοείται πως ο γιατρός μου ξέρει πως θηλάζω κανονικά. Πιστεύω αν ήταν κατι σοβαρό θα μου το έλεγε...

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Καλημερα κοριτσια,

Hope μου σαν να διαβαζω εμενα, ο μικρος εχει πονακια γιατι δεν μπορει να ενεργηθει με αποτελεσμα να θελει στηθος μετα δεν μπορει να κοιμηθει γιατι βγαζει γουλιες, αρα ολοι μερα ειναι αγκαλια με αποτελεσμα να ζηλευει η μικρη 26 μηνων και να μου ζηταει να παιξω μαζι της, ειχα βοηθεια απο τον αντρα μου αλλα γυρισε στην δουλεια με αποτελεσμα τα πρωινα να ειναι ζορι.

Domino και gigitsa να σας ζησουν, γερα και καλοτυχα.

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Εγώ στην κόρη μου είχα πάει για σαραντισμο στις 35 μέρες. Δεν ξέρω αν είναι σωστό ούτε με ρώτησε ο παππάς. Τώρα δεν νομίζω να σαραντισω γιατί θα βγούμε έξω αυτή την εβδομάδα!!

Hope μου υπομονή και μην φωνάζεις στην μεγάλη σου!! Δεν πρέπει όσο το δυνατόν να αλλαξεις την συμπεριφορά σου απέναντι της γιατί θα βγάλει αντίδραση στο μωρό που ήρθε και της άλλαξε τα δεδομένα!! Άφησε της χρόνο να συνηθίσει την νέα κατασταση και το μωρό και μίλα της όσο μπορείς περισσότερο!!

Με τον θηλασμό έχω μπερδευτεί. Δηλαδή όταν δεν τρώει αλλά πιπιλαει ή κοιμάται πρέπει να το αφήνουμε το μωρό στο στήθος;; εμένα κοιμάται συνέχεια, τρώει λίγο στην αρχή και μετά την πέρνει ο ύπνος. Εσάς που λέτε ότι κάθεται τόση ώρα τρώει;; επίσης υπάρχουν φορές που απλά θέλει να πιπιλησει και το καταλαβαίνω γιατί της έρχεται γάλα και τσαντιζεται και κλαίει :P

Τατιάνα με γεια το ριλαξ σας!!! Εγώ το εβγαλα χθες για να βάλω το μωρό και τελικά έκανε η μεγάλη η οποία λυσαξε να κάνει κούνια μπελα!!! Δεν βλέπω να αφήνει το μωρό να κάνει καθόλου!! Θα το σπάσει έτσι όπως πάει!! Δεν θέλω να της φωναξω είναι τόσο γλυκιά, ίσως αν την αφήσω να βαρεθεί σε λίγο καιρό όπως γίνεται με όλα τα παιχνίδια της. Το ίδιο έκανε και με το port bebe έμπαινε μέσα για να κάνει νανι!!!

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Εγώ είμαι χάλια τρέχει η μύτη μου, με πονάει ο λαιμός μου δεν μπορώ να καταπιω πονάει το κεφάλι μου και έχω και δέκατα και σερνομαι!!! Τι θα κάνω φοβάμαι οτι θα κολλησω το μωρό!! Έχω και το άγχος ότι αν αρρωστήσει θα πρέπει να νοσηλευτεί!!! Βρε τι επαθα...

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια μου!!

Περιττό να πω ότι είμαι πτώμα εξαντλημένη εξουθενομένη κ τα συναφή!! Αλλά κρατάω ακόμα και πάνω από όλα σκέφτομαι θετικά!! Θα περάσουν οι δύσκολες μέρες και μετά θα αλλάξουν όλα!! :)

Να σας πω οτι ο μικρός έχει κολικούς κ δυσκολεύεται να ενεργηθεί όπως είπε κ η Τασσούλα μας, και όταν τον πιάνει δεν μπορεί να ηρεμήσει θέλει στήθος συνέχεια κ όταν ηρεμεί ενεργείτε συνεχόμενα 3-4 φορές(του κάνω μασαζάκι και τον σκεπάζω με φλις κουβερτούλα να χαλαρώσει!!) και μετά δεν μπορεί να κοιμηθεί ενώ νυστάζει το πουλάκι μου!! Φυσικά με έσωσε το ρηλάξ!!! Σε 2' με το που τον βάζω κοιμάται, τον αφήνω 5' και τον πάω στην καλαθούνα του κ ΣΩΘΗΚΑΑΑΑΑ!!! από τις 8 τώρα κάθησα να φάω κ να πιω ένα τσαγάκι!! ε και μετά θα πέσω ξερή!!

Τασσούλα μου μην αγχώνεσαι καθόλου κοπέλα μου!!! είμαι 3-4 μέρες αρρωστη με μάσκα πλησιαζω το παιδί κ δεν έχει πάθει τίποτα! εγώ είμαι ράκος!! Να ξέρεις απο εσένα αφού θηλάζεις είναι πολύ δύσκολο να κολλήσει!! Μην αγχωνεσαι αλλά να φοράς μασκούλα κ αντισηπτικό στα χεράκια!! όσο για το ρηλάξ σας που θα πάει θα το βαρεθεί η μεγάλη κ θα είναι όλο δικό σας μετά!! σε κανα 2 μερούλες...;) Για τον θηλασμό κι εγώ έτσι είμαι με τον μπεμπη πιπιλάει καμια φορά λερώνουμε σαλιαρες κ σαλιαρες κ γουλόπανα ΠΟΛΛΑ μέχρι που τον κάνω να κλαίει λίγο (κακία το ξέρω αλλά έτσι τρώει και δεν παίζει!) τον αφηνω δηλαδή ενώ έχει ξεκινήσει να πιπιλάει στο κρεβάτι, καταλαβαίνει ότι κάτι δε πάει καλά, ψάχνει το στήθοδε το βρίσκει αρχιζει να γκρινιαζει κ μόλις κάνει μία να κλάψει τον παίρνω αγκαλιά κ ξεκινάμε!! Σε πληροφορώ πως τρώει με μανία μετά!! χαχα!! Φοβατε μη χασει τον μεζέ!!! χαχαχα

εμάς.παλι κατουραει μόλις του βγάλω την πάνα.. γιατι αραγε??

Magda μου με τον σαραντισμό δε ξέρω καθόλου κορίτσι μου.. Ρωτήστε την ενορία σας καλύτερα... Μισό σαραντισμό πήρες? Αύριο πέρνω εγώ κ πόσο χαίρομαι που θα μπορέσω να βγω έστω κ λίγο στη γειτονιά!! :)

Τασσούλα αυτο που μου είπαν εμένα οι μαίες και η παιδίατρος, επειδή κι εμένα κοιμόταν πολυ, ήταν να την ξυπνάω συνέχεια αν αποκοιμιεται στο στήθος για να τρώει και να μην την αφήνω να πιπιλίζει πολυ ώρα γιατί μετα θα βλέπει το στήθος σα νανούρισμα και πιπίλισμα. Κι εμένα με το που τη βάζω κλείνει τα μάτια αλλα συνεχίζει να τρώει, απλά χαλαρώνει, όταν την παίρνει βαθιά ο ύπνος απλα την αφήνει.

Περαστικά και να βάζεις μάσκα!

Μαρία μου υπομονή με την κορούλα σου! Δωστης λίγο χρόνο και να είσαι ψύχραιμη και ήρεμη στην όποια αντίδραση της.

Καλημέρα σε όλες!!! Καλή εβδομάδα!

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

http://www.skroutz.gr/s/5597292/Bright-Starts-Disney-The-Lion-King-Premier-ConvertMe-Swing.html

Εφη μου αυτήν έχω πάρει εγώ! Είμαι πολύ ικανοποιημένη για τις 5 μερες που την έχω! Κοιμάται το πουλάκι μου σαν πασάς! τώρα αν είναι όλες ίδιες δεν γνωρίζω! Πάντως αξίζεουν τα λεφτά τους! Να πάρεις!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...