Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Μπράβο Τασσούλα!!!! :) Είδες που αγχωνόσουνα?!?!?! Μια χαρά τα πάτε με τη μικρούλαααα!!! Αχ υπεροχα!!! Αφού θέλει κ το δικό σου πιο πολύ!!!!!!! Τέλειο!!!!

Εφάκι μου καταλαβαίνω πως νιώθεις!!! Είναι πολύ δυσκολο και πολύ ανυπόφορος ο πόνος!!! Λένε οι γιατροί σε κλίμακα πόνου οι πληγωμένες θηλές και ο πόνος σε αυτές ισούται με έναν πόνο ακρωτηριασμού!! Απιστευτο είναι... φαντάσου πόσο πολύ πονάμε κ κανένας δε μας καταλαβαίνει!! Αφού είναι καλύτερα χωρίς ψευδοθηλή μια χαρά είσαι!! χρησιμοποιησέτες όταν είναι ανάγκη!! Μα δεν μπορέίς να μετρήσεις το μητρικό.. παρα μόνο αν το αντλείς και μετράς... διαφορετικα ειναι δυσκολο να υπολογίσεις!!!

Απο οτι κατάλαβα οι κολικοί δεν έχουν χρόνο εμφάνισης!!!

σας αφηνω ξυπνησε το μικράκι!!

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

8b09ea08a4590943_Baby_Booties.preview.jpg

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren......................αγοράκι........3/09

MARYPOPINS..............αγοράκι.......18/09

magdaTS.....................αγοράκι.......2/10

tassoula....................κοριτσάκι........6/10

Vanz........................κοριτσάκι........7/10

Tatkono......................αγοράκι........8/10

afroditoula...............αγοράκι.........13/10

Georgiana.................αγοράκι........14/10

neraidoyla..............κοριτσάκι.........16/10

effie.k....................κοριτσάκι.........17/10

Hope!....................κοριτσάκι..........17/10

gigitsa...................κοριτσάκι......... 20/10

kitty805..................αγοράκι...........21/10

Coming soon...

domino...................αγοράκι......ΠΗΤ 27/10

Αγάπη Αγάπη............αγοράκι.....ΠΗΤ 31/10

georgia!..................αγοράκι.....ΠΗΤ 1/11

Thalitsa...............κοριτσάκι......ΠΗΤ 8/11

CelineEng.......αγοράκια(τριδυμάκια)

Ευαγγελία83................κοριτσάκι

Rosali.........................αγοράκι

zozoka3......................αγοράκι

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Εντάξει κορίτσια ηρεμησα αρκετά που σας διαβάζω γιατί νόμιζα οτι μόνο εγώ ποναγα με τον θηλασμό και είχα απελπιστει οτι τα κάνω όλα λάθος!!!

Λοιπόν έβαλα σήμερα το μωρό στο στήθος μετά απο 2 μέρες αποχή για να ηρεμήσει το στήθος και μέχρι ώρας δεν με έχει πονέσει καθόλου!!! Θηλαζουμε πολύ και κοιμομαστε συνέχεια στον θηλασμό!!! Πειράζει;;; την αφήνω να πιπιλαει καλό δεν κάνει στην παραγωγή;;; δεν της έχω δώσει συμπλήρωμα θα περιμένω να κλάψει. Έχω και στο ψυγείο αντλημενο!!!

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Καλησπερα κοριτσια!Βλεπω ολες εχουμε ψιλοθεματακια με τον θηλασμο,αλλα μπραβο που το παλευετε κοριτσια,δεν ειναι ο ευκολος δρομος!Και εμενα με πληγωσε η μικρη αρκετα σε σημειο να βγαζουν αιμα οι θηλες αλλα χρησιμοποιησα κοχυλια κ εστρωσε η κατασταση.Ο πονος ειναι συνηθως γιατι δεν πιανουν καλα το στηθος.Η δικη μου που ειναι φαγανη ορμαει σαν λυκος κ οταν της φευγει η θηλη δεν ανοιγει το στομα να την ξαναπιασει αλλα την ρουφαει γι αυτο μου εκανε ζημια.Την τριτη βγηκαμε απο το μαιευτηριο 3800 και την Τεταρτη ηταν 3900 που την ειδε η παιδιατρος.

Εγω εχω θεμα και με την μεγαλη μου κορη,αντεδρασε λιγο ασχημα και δεν εχει παρει με καλο ματι τον θηλασμο,ερχεται πανω απο το μωρο οταν θηλαζει κ κλαει,ουρλιαζει,με σπρωχνει:-(

Προσεξτε τον εαυτο σας αυτες τις πρωτες μερες και αν δεν νιωθετε καλα να το λετε!Ειναι ατιμες οι ορμονες της λοχειας.Φιλια σε ολες και στα μπεμπακια!

[sIGPIC][/sIGPIC]21bd07b216.png

Νεραιδουλα πόσο δίκιο έχεις για τις ορμόνες είναι πολύ ατιμες τις πρώτες μέρες!!! Εγώ εκλαιγα συνέχεια και έλεγα οτι δεν αγαπάω το μωρό και κακώς έκανα δεύτερο παιδί!!! Οτι είναι πολύ δύσκολα και δεν πρόκειται να τα καταφέρω!!! Εκλαιγα για την πρώτη μου κόρη!!! Ευτυχώς το ξεπερασα γρήγορα αλλά θέλει πολλή προσοχή και να μιλάς να μην τα κρατας μέσα σου!!! Εγώ τα έλεγα στην μάνα μου και με ηρεμουσε!!!

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Διαφημίσεις

Νεραιδουλα η κόρη σου είναι μεγαλύτερη και καταλαβαίνει γιαυτό και αντιδράει περισσότερο!!! Μια γνωστή μου όταν θήλαζε έκλεινε τον μεγάλο της γιο 3 χρονών απέξω απο το δωμάτιο γιατί δεν την άφηνε να θηλασει!!! Δεν μπορούσε να κάνει διαφορετικά, καθόταν ο μικρουλης απέξω και χτυπιοταν αλλά δεν κινδύνευε το μωρό!!! Νομίζω θα βρείτε τους ρυθμούς σας είναι ακόμα νωρίς!!! Εμένα πέρνει τα κουκλακια της και τα βάζει στο στήθος να φάνε....... μου φαίνεται τόσο γλυκό!!!

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Τασσούλα έτσι κι εμένα με το που μπαίνει στο στήθος κοιμάται αλλα συνεχιζει να πίνει. Οι μαίες μου έλεγαν να προσπαθώ να την ξυπναω... Κι έλεγαν να μην τα αφήνουμε να πιπιλάνε... Εγώ όταν καταλαβαίνω ότι το κανει την απομακρύνω λίγο...

Πάντως κι εμένα οι ορμόνες σήμερα κάνουν ενα μικρό πάρτυ. Ειναι που θα φύγουν κ οι δικοί μου και νιώθω ότι ολα θα ειναι πολυ δύσκολα και δεν θα τα καταφέρω... Ουφ!

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Κοριτσακια μου,καλησπερα!Τι μου κανετε?Ευχομαι να καταφερω να διαβασω τα νεα σας,να εχω μια εικονα πως ειναι τα μπεμπακια σας και η ζωη με αυτα τα μικρα πλασματακια!

Εμεις ειμαστε καλα!Απο χθες η μεγαλη μου ειναι αψογη!Πολυ καλη,πολυ συνεργασιμη το πουλακι μου!Ουτε γκρινιες,ουτε ζηλια,παρα μονο αγαπη,πολυ αγαπη!Ευχομαι να μην αλλαξει παλι!Ειδικα σημερα που εφυγε η μητερα μου,σα να ηρεμησαμε περισσοτερο!:rolleyes:

Η μπεμπα μου ειναι επισης καλα!Θηλαζουμε,και πλεον συμπληρωμα παιρνει 2-3 φορες τη μερα!Κοιμαται πααααααρα πολυ καλα,3.30 ωρες,ενω λιγες φορες θα ξυπνησει στης 2.30 ωρες!!Πιθανον ξεκινησαμε ενα ειδος κολικου!Μια φορα τη μερα και για ενα 2ωρο ειναι συνεχεια στο στηθος,δεν χορταινει,δεν κοιμαται!Την Πεμπτη που πηγαμε στην παιδιατρο για το εμβολιο της μεγαλης,και το ανεφερα στη γιατρο,μας ειπε πως ειναι ειδος κολικου,νιωθει οτι πειναει ενω στην ουσια ειναι χορτατη!Δεν πειραζει,ευτυχως ειναι απογευμα και ειναι εδω ο αντρας μου,οποτε εκεινο το 2ωρο απασχολει τη μεγαλη!

Οσο για το τσιγαρο,εγω τουλαχιστον,αν και καπνιστρια,δεν εκανα,και δεν υπαρχει περιπτωση να κανω!Ας αποθηλασουμε και μετα!:)

Και οσο για τις βολτες,βγηκα εξω απο την πρωτη μερα που βγηκα απο το μαιευτηριο!Δεν πηρα ευχη,γιατι στην ενορια μας,ο παπας δεν δινει μιση ευχη!

Και κοριτσια μου,απο σημερα στο σπιτι μας εχουμε Χριστουγεννα!!!!!!!Χαχαχα!

Μην με περασετε για τρελη!Αλλα στολισαμε!Εχουμε τη μεγαλη που εδω και μερες ανεφερε για Αγιο Βασιλη και δωρα και αλλα τετοια γλυκα,και της καναμε αυτη την εκπληξη!:tongue:!Χιχιχιχι!Και γω εχω τρελαθει!

Θα προσπαθησω να διαβασω ολααααααα τα μηνυματα!

Σας φιλω προς το παρον!!!!!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Γεννησα κι εγω. Την Παρασκευη 7 το πρωι μπηκα για καισαρικη. Ολα καλα. Βεβαια χθες ημουνα χαλια απο την επισκληριδιο κ τους πονους. Δεν επικοινωνουσα ουτε το μωρακι μπορουσα να δω. Σημερα καλυτερα αλλα ποναω..Το προβλημα ειναι ο θηλασμος. Ο μικρουλης μου τραυματισε τη μια θηλη κ αιμορραγει. Πεινουσε τοσο σημερα που εκλαιγε κ δεν ηρεμουσε κ πηρε συμπληρωμα για να κοιμηθει.. Να δουμε..Εχω αγχωθει απο τωρα με το θηλασμο..

Domino να σου ζήσει το μωρακι σου!!! Νάναι γερό και καλότυχο!!! Είναι φυσιολογικό να πονάς, καισαρική έκανες!!! Αύριο να δεις θα είσαι καλύτερα!!! Μην αγχωνεσαι με τον θηλασμό καλή μου σκεψου ακόμα δεν έχεις κατεβάσει γάλα!!! Πρόσεχε την ψυχολογία σου θα έχει διακυμάνσεις τώρα οπότε απλά να λες είναι οι δύσκολες μέρες και θα περάσουν!!! Σε καταλαβαίνω απόλυτα γιατί έχεις τους πόνους της καισαρικής, έχεις και του πληγωμένου στήθους οπότε οπλισμού με υπομονή και θα δεις κάθε μέρα θα είναι και καλύτερη!!! Οι μαίες δεν σε βοηθάνε;;

Κορίτσια τρώει λίγο και κοιμάται!!! Νιώθω άρρωστη..... Βασικά μπορεί και νάμαι γιατί πονάει ο λαιμός, τρέχει η μύτη αλλά το χειρότερο είναι το κεφάλι που πάει να σπάσει!!! Φαντάζομαι δεν πειράζει να πάρω depon ε;; αχχχ φοβάμαι μην κολλησω το μωρό!!!!

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Διαφημίσεις

Αγάπη εσύ εμεινες!!! Άντε αυτή την εβδομάδα θα γεννήσεις και εσύ!!! Εκτός αν το πας σαν την νεραιδουλα!!! Α πα πα πα!!! Άντε να προλάβουμε την μέρα δημόσιου θηλασμού!!!:P

Hope μου τι καλά με την μεγάλη σου που δέχτηκε το μικρουλι!!! Μακάρι να συνεχίσει έτσι!!!

Κολικους και εσείς!!! Πονανε τα μικρακια μας!!! Εγώ σήμερα της έδωσα μόνο μια φορά ξένο γάλα και το έκανε εμετό όλο....... Βέβαια χρησιμοποιεισα όλο το αντλημενο και τώρα δεν έχω!!! Το στήθος μόνο δεν την φτάνει είναι και ένα!!! Θα δω τι θα κάνω!!!

Κορίτσια εβγαλα ενα γρουμπουλακι στην μασχάλη που πονάει όταν το ακουμπας.... Ελπίζω να μην είναι κάτι να είναι αδένας!!! Θα το πασρακολουθησω λίγες μέρες και αν δεν υποχωρήσει θα πάω να το δω. Πριν 2 μέρες που με είδε ο γιατρός δεν μου είπε κάτι, βέβαια δεν το είχα!!!

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Καλημερα μητερουλες!

Givitsa και domino να σας ζήσουν τα νεογέννητα σας με υγεία καλοτυχία και οτι επιθυμειτε! Καλούς θηλασμους και υπομονη! Για τις πληγωμένες θηλές να χρησιμοποιήσετε ψευτοθηλες και την κρέμα επούλωσης που θα βρείτε στο φαρμακείο και ολα καλα θα πανε!

Εγω εχω κατα διαστήματα πετρώματα και το μωρο κατέβηκε ακόμα πιο χαμηλα.... Για να δούμε...!

Domino μου να σου ζησει, να ειναι γερό και καλοτυχο!

Προσπάθησε να μην αγχώνεσαι γιατί περνάει και στο μωρό. Κι αν ειναι δοκίμασε τις ψευδοθηλές, το ίδιο θέμα είχα κ εγώ κ μου τις έδωσαν οι μαίες, μαζί με κρέμα βοηθάει πολυ!

Τασσούλα μου αν νιώθεις άρρωστη μασκουλα και θηλασμό κανονικά. Περαστικά πάντως!

Αγαπη τι καλά που κατεβαίνει το μωράκι σου! Περπατάς καθόλου να το βοηθήσεις;;

Καλημέρα σε όλες και καλή Κυριακή να έχουμε!

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

8b09ea08a4590943_Baby_Booties.preview.jpg

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren......................αγοράκι........3/09

MARYPOPINS..............αγοράκι.......18/09

magdaTS.....................αγοράκι.......2/10

tassoula....................κοριτσάκι........6/10

Vanz........................κοριτσάκι........7/10

Tatkono......................αγοράκι........8/10

afroditoula...................αγοράκι......13/10

Georgiana...................αγοράκι.......14/10

neraidoyla..............κοριτσάκι.........16/10

effie.k....................κοριτσάκι.........17/10

Hope!....................κοριτσάκι..........17/10

gigitsa...................κοριτσάκι......... 20/10

kitty805..................αγοράκι...........21/10

domino...................αγοράκι...........23/10

Coming soon...

Αγάπη Αγάπη............αγοράκι.....ΠΗΤ 31/10

georgia!..................αγοράκι.....ΠΗΤ 1/11

Thalitsa...............κοριτσάκι......ΠΗΤ 8/11

CelineEng.......αγοράκια(τριδυμάκια)

Ευαγγελία83................κοριτσάκι

Rosali.........................αγοράκι

zozoka3......................αγοράκι

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Καλημέρα κορίτσια!!

Domino μου να σου ζήσει το μωράκι!! Εύχομαι να έίναι καλότυχο κ ευτυχισμένο!!! :) Καλή ανάρρωση κ σε εσένα!!

Αγάπη επισήμως έμεινες μόνο εσύ!!!!! Οι υπόλοιπες ελπίζω να έίναι καλά και να έχουν στην αγκαλιά τους το μουτράκι τους!!! :) Και στα κορίτσια Νοεμβρίου που νιώθουν ότι θα γεννήσουν στον μήνα μας με το καλό γλυκιές μου!!! :) Λίγο έμεινε κ για εσάς!!

Τασσουλίτσα μου κ εγώ άρρωστη είμαι με μασκούλα εδώ και 3-4 μερούλες!! Θηλαζω κανονικότατα κ ξέρω οτι το μικράκι μου δε θα κολλήσει από μένα γιατί πέρνει αντισώματα! Για αυτό δε μπαίνω κ συζνά κουράζομαι πολύ βήχω πολύ κ προσπαθώ να κοιμάμαι!!

Ο μπέμπης είναι μια χαρά τρώει αρκετά πιστεύω κ σταμάτησα να τον ξυπνάω στο 3ωρο γιατί υπαρζουν φορές που εγώ δε μπορώ να πάρω τα πόδια μου κ ο κπέμπης που ήταν ξυπνιοα 3 ωρες σερί!! Κατα τα άλλα είμαστε μια χαρά απολαμβάνουμε το μπανάκι μας και κατουράμε την μαμα ή την γιαγιά!! χαχα !!

Εμένα στάζει το στήθος μου κάθρ φορά λίγο πριν θηλάσω, έχει μάθει το σώμα! Βασικά όχι απλά στάζει αλλά γίνομαι μούσκεμα!! Την Τρίτη έχω μισό σαραντισμό και μετά την Πέμπτη που θα πάω στη συμβουλο θα βγω και με τον αντρούλη μου λογικά!! Καιρός ήτανε!!

Αυτά που λέτε πάω να αερίσω λίγο το δωμάτιο κ να κάνω κατι δουλειες πάνω πάνω!! φιλάκια στα πατουσάκια σας!!!!!!!!

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...