Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Βούλα μου τι έκανες με τα ράμματα κ την αντληση?? Τα κατάφερες???εγώ έχω πεθάνει στον πόνο από εχθές και στα ράμματα κ απο πισω δυστυχώς κ δε ξέρω τον λόγο... :/ Εσυ ακόμα πονας??

Καλημερα καλες μου!Τι κανετε?Τι κανουν τα μπεμπακια?

Εμεις ειμαστε καλα!Δοξα σοι Ο Θεος!Προσπαθω να θηλαζω χωρις να δινω συμπληρωμα,αλλα δεν τα καταφερνουμε παντα,αν και θηλαζει 40 με 45 λεπτα!

Επειτα,χορταινει υπνο,μεχρι το επομενο της γευμα!Η μεγαλη μου,το κοριτσακι μου το γλυκο,ειναι τοσο τρυφερη απεναντι της,αλλα τα ξεσπασματα ειναι αναποφευκτα!Αντιδραει στα καλα καθουμενα!Ευτυχως ομως,απο χθες το απογευμα ειναι πιο ηρεμη!Πιστευω πως θα συνηθισει γρηγορα!

Κοριτσια μου,δεν εχω διαβασει τιποτε αλλο!Σχολιαζω τα πιο προσφατα!

Οσο μπορω θα μπαινω!

Πειτε μου κατι!Εσεις τα μικρα σας τα ξυπνατε για να φανε ή ξυπνουν απο μονα τους?Η δικια μου,κοιμαται του καλου καιρου,να μην τη ματιασω,οποτε οταν φτανει 3.50 με 4 ωρες,την ξυπναω!:rolleyes:

Καλημέρα μανούλες!!! Σας ευχαριστω για το θάρρος που μου δίνετε να κανω υπομονη μεχρι τη γεννα!

Τασουλα μου σε νοιωθω πιο αισιόδοξη σημερα μπράβο! Η κορούλα μου ειναι σχεδόν 3ετων! Πηγαίνει στον παιδικό απο το Σεπτέμβριο φέτος και έκτοτε ειναι συνέχεια άρρωστη με μυξουλες! Θα εχω χρόνο τα πρωινά μς το βρέφος αλλά με ανησυχεί μήπως κολλήσει απο τη μεγάλη καμία ίωση... Αχ ειναι πολλα αυτά που μας ανησυχούν εμάς τις μανούλες !!!

Επίσης τωρα που της υπενθυμίζω οτι πλησιάζουν οι μέρες που θα ερθει ο αδερφουλης της μου βγάζει αντίδραση και οταν την αγκαλιάζω ηρεμεί.

Τατιάνα μου δεν θυμάμαι που ακριβώς διάβασα για την πατσουρου. Κοίταξε και στην ενότητα που λεει θηλασμός και κάπνισμα.

Αλήθεια τωρα που λέω κάπνισμα όσες καπνίστριες μανούλες θηλασετε τωρα καπνίσατε κανένα τσιγαράκι;

Εμείς κορίτσια θηλαζουμε όσο μπορούμε, ξυπνάμε καθε τρεις ώρες περίπου και τη βάζω στο στήθος μέχρι να απομακρυνθεί μόνη της. Πολλές φορές χορταίνει κ κοιμάται μετα. Τα βραδιά όμως με τίποτα! Έχει τύχει να ειναι μέχρι και δυο ώρες πάνω, όποτε δίνουμε και συμπλήρωμα. Θα ήθελα αποκλειστικό και παρόλη τη βοήθεια των μαιων δεν μπορώ να το δουλέψω το θέμα όταν το μωρό δείχνει ότι πεινάει πολυ!

Στην αλλαγή πάνας κλαίει πολυ, δεν ξέρω γιατί, στο μπάνιο ηρεμεί και μετα παλι για να ντυθεί κλάμα!

Για βοήθεια εχω τους γονείς μου εδώ για λίγο και ευτυχώς όσα κάνουν ειναι ανεκτίμητα και έτσι μπορώ και κοιμάμαι λίγο και ξεκουράζομαι.

Παιδίατρο θα έχουμε την άλλη εβδομάδα να δουμε τι θα μας πει!

Με το ρέψιμο με το μητρικό πως τα πάτε;; Εμένα αργεί πολυ η δεν ρεύεται καθόλου...

Επίσης εσείς πως τα βάζετε να κοιμούνται;;;; Εχω μπερδευτεί λίγο με αυτο το θέμα....

Φιλιά σε όλες!

Κοριτσακια μου καλησπέρα! Να ζησουν τα νεα μωρακια και να ειναι καλοτυχα! Μπαινω ενω θηλαζω ταυτοχρονα γτ μαζευτηκαν οι δουλειες στον υπολογιστη κι εχω αρχισει να αγχωνομαι!

Εμεις συνεχιζουμε τον αποκλειστικο με πολυ πονο στην αριστερη θηλη, χωρις ωραριο και χωρις υπνο...Πλέον πειναει συνεχεια, δεν κραταω ωρα... οποτε θελει η μπεμπα, συνηθως ανα μιαμιση ωρα , καπου εκει... το πίνει ολο , σταματαει μονη της.. κανω υπομονη με τον πονο... επισης πολλα κακα και τσια... νυχτα μερα

Και το πραγματικο προβλημα... δεν θελει ουτε ενα λεπτο την κουνια...ολα πανω μου... τιτανιες προσπαθειες με ηρεμια, γλυκολογα, μουσικουλα, τιποτα... πανω μου το παιδακι ειναι ηρεμο αλλα εγω αυπνη... ολη τη νυχτα αγκαλια με το ματι γαριδα εγω... θα ρωτησω τη παιδιατρο τη Δευτερα μηπως καπως το στρωσουμε αυτο...χωρις να με στερηθει το μωρακι.

Τα ραματα τα εβγαλα επιτελους χτες... ουφ... ο πονος εχει καλμαρει λίγο, μορω να κατσω πλεον..

Όσο για τσιγαρο, παρολο που καπνιζα παρα πολυ , το εκοψα με το που ειδα θετικο τεστ και δεν το εχω σκεφτει απο τοτε...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

8b09ea08a4590943_Baby_Booties.preview.jpg

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren......................αγοράκι........3/09

MARYPOPINS..............αγοράκι.......18/09

magdaTS.....................αγοράκι.......2/10

tassoula....................κοριτσάκι........6/10

Vanz........................κοριτσάκι........7/10

Tatkono......................αγοράκι........8/10

afroditoula...............αγοράκι.........13/10

Georgiana.................αγοράκι........14/10

neraidoyla..............κοριτσάκι.........16/10

effie.k....................κοριτσάκι.........17/10

Hope!....................κοριτσάκι..........17/10

kitty805..................αγοράκι...........21/10

Coming soon...

gigitsa...................κοριτσάκι......ΠΗΤ 20/10

domino...................αγοράκι......ΠΗΤ 27/10

Αγάπη Αγάπη............αγοράκι.....ΠΗΤ 31/10

georgia!..................αγοράκι.....ΠΗΤ 1/11

Thalitsa...............κοριτσάκι......ΠΗΤ 8/11

CelineEng.......αγοράκια(τριδυμάκια)

Ευαγγελία83................κοριτσάκι

Rosali.........................αγοράκι

zozoka3......................αγοράκι

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Αγάπη μου όταν έχει ίκτερο το μωρό πρέπει να πίνει πολλά υγρά να κατέβει, και έτσι πρέπει να τρώει πιο συχνά.. Όσο για τώρα εγώ αγχώθηκα για τα γραμμάρια που πήρε και είναι λίγα και γι αυτό τον ξυπνάω ανά 3ωρο... ενώ δε θέλω.. :( Άμα είχε πάρει παραπάνω θα τον αφηνα εννοείτε!!

vanz μου πόνος?? :/ Πιο έχεις?? χειροκίνητο είναι ή ηλεκτρικό?? :/ Κρίμα που έφαγες ταλαιπωρία χωρίς λόγο... Σκέφτομαι να πάρω ένα τωρα που θα πάρω μισό σαραντισμό κ θα είμαι εδώ στη μαμά μου να τον αφήσουμε στη μαμά μου να πάμε μια βολτούλα με τον άντρα μου μπας κ θυμηθούμε τα πριν!!! ;)

Για το φαγητό και εμένα έτσι είναι τις πεεισσότερες φορές το τρώει όλο κ απορρώ πως δεν βάζει κιλα!!! Καμια φορά φυσικά δεν τρώει τόσο πολύ και ξυπνάει στη 1:30 ώρα μόνος του!! κακά κ τσίσα δε το συζητώ!! Τώρα για το οτι δε ξεκολλάει από πάνω σου θέλει υπομονή ..... :/ Μιλα με την/τον παιδίατρο κ ελπίζω να σε βοηθήσει!!!! Κάτι τέτοιο πάει να μου γυρίσει κ ο δικός μου για το στήθος αλλά τον βάζω ή στην κούνια ρηλάξ πλέον ή στην καλαθούνα κ τον αφήνω... κάνει ένα αααα ουυυ και μετά κάθεται κ χαζεύει γύρω γύρω.. μπορέί να κοιμηθέί μπορεί κ όχι.. αν κοιμηθεί έχει καλώς.. αν όχι τότε κάθεται ξύπνιος μέχρι να κάνει την ανάγκη του κ να γκρινιάξει ή να πεινάσει.. Προσπαθούμε να του μάθουμε ότι εκεί κιιμάται κ όχι στα χέρια μας!! Σχετικά καλά πάει!!! Καμια φορά το βράδυ μας ταλαιπρεί 2-3 ώρες αλλά αυτό μόνο!!!

Με τον άντρα μου προσπαθούμε... Θεωρέί ότι έίναι μεγάλο το μωρό κ κάθεται παίζει μαζί του , τον ενοχλεί ενώ κοιμάται ή είναι ήσυχος κ μου τη δίνει απίστευτα γιατί εγώταλαιπωριέμαι πολύ κ αυτός τον ζητάει ήρεμο!! Δε μπορώ να πω άμα δεν με δει καλά ξυπνάει κ τον αλλάζει αυτός προσπαθεί να τον ηρεμήσει... Ασχολείται και εγώ καμιά φορά τον αποπέρνω δυστυχώς... :( Το καταλαβαίνω αλλά αργά... :( έχει γέλιο όταν πάει να τον αλλάξει και κάνει 15' στην κυριολεξία κορίτσια, ή τον αλλάζει ξαπλωμένος, και τον κατουράει ΠΑΝΤΑ!!! και φυσικά κάθε φορά που τον αλλάζει ο άντρας μου αλλάζουμε και ρουχαλάκια γιατί λερωνόμαστε!!! Αλλά ασχολείται και είμαι πολύ χαρούμενη για αυτό!! το βράδυ ξυπνάει καμιά φορά και μου λέει κοιμήσου λίγο ακόμα θα τον αλλάξω θα τον κουνήσω λίγο και θα σε σηκώσω να τον ταισω!! Φτου φτου ελπίζω να είναι έτσι κ στο σπίτι μας!!!!

Σηκώνομαι να ετοιμάσω το μπανάκι!!! Φιλάκια σε όλα τα πατουσακιαααα!!

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Αγάπη μου όταν έχει ίκτερο το μωρό πρέπει να πίνει πολλά υγρά να κατέβει, και έτσι πρέπει να τρώει πιο συχνά.. Όσο για τώρα εγώ αγχώθηκα για τα γραμμάρια που πήρε και είναι λίγα και γι αυτό τον ξυπνάω ανά 3ωρο... ενώ δε θέλω.. :( Άμα είχε πάρει παραπάνω θα τον αφηνα εννοείτε!!

vanz μου πόνος?? :/ Πιο έχεις?? χειροκίνητο είναι ή ηλεκτρικό?? :/ Κρίμα που έφαγες ταλαιπωρία χωρίς λόγο... Σκέφτομαι να πάρω ένα τωρα που θα πάρω μισό σαραντισμό κ θα είμαι εδώ στη μαμά μου να τον αφήσουμε στη μαμά μου να πάμε μια βολτούλα με τον άντρα μου μπας κ θυμηθούμε τα πριν!!! ;)

Για το φαγητό και εμένα έτσι είναι τις πεεισσότερες φορές το τρώει όλο κ απορρώ πως δεν βάζει κιλα!!! Καμια φορά φυσικά δεν τρώει τόσο πολύ και ξυπνάει στη 1:30 ώρα μόνος του!! κακά κ τσίσα δε το συζητώ!! Τώρα για το οτι δε ξεκολλάει από πάνω σου θέλει υπομονή ..... :/ Μιλα με την/τον παιδίατρο κ ελπίζω να σε βοηθήσει!!!! Κάτι τέτοιο πάει να μου γυρίσει κ ο δικός μου για το στήθος αλλά τον βάζω ή στην κούνια ρηλάξ πλέον ή στην καλαθούνα κ τον αφήνω... κάνει ένα αααα ουυυ και μετά κάθεται κ χαζεύει γύρω γύρω.. μπορέί να κοιμηθέί μπορεί κ όχι.. αν κοιμηθεί έχει καλώς.. αν όχι τότε κάθεται ξύπνιος μέχρι να κάνει την ανάγκη του κ να γκρινιάξει ή να πεινάσει.. Προσπαθούμε να του μάθουμε ότι εκεί κιιμάται κ όχι στα χέρια μας!! Σχετικά καλά πάει!!! Καμια φορά το βράδυ μας ταλαιπρεί 2-3 ώρες αλλά αυτό μόνο!!!

Με τον άντρα μου προσπαθούμε... Θεωρέί ότι έίναι μεγάλο το μωρό κ κάθεται παίζει μαζί του , τον ενοχλεί ενώ κοιμάται ή είναι ήσυχος κ μου τη δίνει απίστευτα γιατί εγώταλαιπωριέμαι πολύ κ αυτός τον ζητάει ήρεμο!! Δε μπορώ να πω άμα δεν με δει καλά ξυπνάει κ τον αλλάζει αυτός προσπαθεί να τον ηρεμήσει... Ασχολείται και εγώ καμιά φορά τον αποπέρνω δυστυχώς... :( Το καταλαβαίνω αλλά αργά... :( έχει γέλιο όταν πάει να τον αλλάξει και κάνει 15' στην κυριολεξία κορίτσια, ή τον αλλάζει ξαπλωμένος, και τον κατουράει ΠΑΝΤΑ!!! και φυσικά κάθε φορά που τον αλλάζει ο άντρας μου αλλάζουμε και ρουχαλάκια γιατί λερωνόμαστε!!! Αλλά ασχολείται και είμαι πολύ χαρούμενη για αυτό!! το βράδυ ξυπνάει καμιά φορά και μου λέει κοιμήσου λίγο ακόμα θα τον αλλάξω θα τον κουνήσω λίγο και θα σε σηκώσω να τον ταισω!! Φτου φτου ελπίζω να είναι έτσι κ στο σπίτι μας!!!!

Σηκώνομαι να ετοιμάσω το μπανάκι!!! Φιλάκια σε όλα τα πατουσακιαααα!!

Tatkonouli το θηλαστρο 2 φορες το χρηδιμοποιηα οταν επρεπε να παω στο γιατρο.. μια χαρα ειναι... δε με πονεσε απλα δεν μπορω να ειμαι ολη μερα με το θηλαστρο... το κρατω για περιπτωσεις αναγκης.. μην αγορασεις πανακριβα.. εμενα μου το δανεσε η νυφη μου...ηλεκτρικο

ο πονος ειναι απο το συνεχομενο θηλασμο...καλα πιανει το μωρο , βασζω και κρεμα αλλσ ποναει... αν το αφησω λιγο ησυχο καλμαρει... τεσπα...

Διαφημίσεις

Απο ότι κατάλαβα όλες λίγο πολυ πονάμε.... Και εγώ μια απο τα ίδια αλλα κάνω υπομονή... Έκοψα και τις ψευδοθηλες τώρα που στρώνει λίγο το στήθος... Να έχει το μωρό πιο άμεση επαφή! Πάντως πάνες κι εμείς φουλ, συνέχεια κακάκια! Τουλάχιστον ειναι καλό σημάδι ότι κατι τρώει απο το δικό μου...

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Κοριτσακια μου καλησπέρα! Να ζησουν τα νεα μωρακια και να ειναι καλοτυχα! Μπαινω ενω θηλαζω ταυτοχρονα γτ μαζευτηκαν οι δουλειες στον υπολογιστη κι εχω αρχισει να αγχωνομαι!

Εμεις συνεχιζουμε τον αποκλειστικο με πολυ πονο στην αριστερη θηλη, χωρις ωραριο και χωρις υπνο...Πλέον πειναει συνεχεια, δεν κραταω ωρα... οποτε θελει η μπεμπα, συνηθως ανα μιαμιση ωρα , καπου εκει... το πίνει ολο , σταματαει μονη της.. κανω υπομονη με τον πονο... επισης πολλα κακα και τσια... νυχτα μερα

Και το πραγματικο προβλημα... δεν θελει ουτε ενα λεπτο την κουνια...ολα πανω μου... τιτανιες προσπαθειες με ηρεμια, γλυκολογα, μουσικουλα, τιποτα... πανω μου το παιδακι ειναι ηρεμο αλλα εγω αυπνη... ολη τη νυχτα αγκαλια με το ματι γαριδα εγω... θα ρωτησω τη παιδιατρο τη Δευτερα μηπως καπως το στρωσουμε αυτο...χωρις να με στερηθει το μωρακι.

Τα ραματα τα εβγαλα επιτελους χτες... ουφ... ο πονος εχει καλμαρει λίγο, μορω να κατσω πλεον..

Όσο για τσιγαρο, παρολο που καπνιζα παρα πολυ , το εκοψα με το που ειδα θετικο τεστ και δεν το εχω σκεφτει απο τοτε...

Vanz μου ποσο χάρηκα που βρήκες χρόνο να μας γράψεις τα νεα σας! Τι εννοείς πονάς απο το ένα στήθος; Μήπως δεν ποιανει καλα το μωρο; Πάντως μην ανησυχείς για τον συνεχόμενο θηλασμο ετςι ειναι οταν θηλαζεις αποκλειστικά μεχρι να εδραιωθεί ο θηλασμός δηλαδή να παράξει το βρέφος την ποσότητα που θα το ικανοποίηση και διαρκεί περίπου 6 εβδομαδες οταν ειναι το πρωτο σου μωράκι! Υπομονη!!!!

Γεια σας μανουλες,

Ναι λοιπον γεννησα και εγω στις 20/10/2010 με καισαρικη.

Η μικρη μου ειναι 4 κιλα και 52 ποντους, απο οτι εχω διαβασει πρεπει να παιρνουμε το βραβειο της ποιο στρουμπουλης!!!χαχαχαχ

Τη θηλαζω αλλα προς το παρον οχι αποκλειστικα γιατι δε χορταινει με τογαλα μου μονο.

Ειμαι ηδη 9 κιλα μειον γιατι αργησα να ενεργηθω και με ειχανε με ορους τρεις μερες+τα κιλα της μικρης καταλαβαινετε...ευτυχως.Τωρα προσπαθω να συγκρατουμε για να χασω και τα υπολοιπα.

Αυτο με τη ζηλια του πρωτου παιδιου ειναι αναποφεκτο και αναμενομενο κοριτσια.Εγω ειχα προετοιμασει αρκετα τη μικρη για τον ερχομο της αδελφουλας της και παλι ομως κανει ζηλιτσες.Θελει, απο οτι εχω διαβασει, πολυ κουβεντα με το πρωτο παιδι και να το ενεργοποιουμε στη φροντιδα του δευτερου.

Εγω για παραδειγμα εχω δωσει της μικρης μου μια μαλακη κουδουνιστρα και οταν γκρινιαζει η μικρη την κουναει για να την ηρεμισει.Ν δειτε χαρα που κανει οταν ηρεμει.Ειναι δηλαδη η μικρη μου βοηθος!Δε λειπουν βεβαια οι γκρινιες οτι προσεχουμε ποιο πολυ τη μικρη αλλα προς το παρον ειμαστε σε καλο δρομο.Αυτο που με φοβιζει ειναι οι ιωσεις και πως θα προστατεψω τη μικρη απο τη μεγαλη χωρις να νιωσει οτι την απομακρυνω.

φιλια σε ολες , καλη λευτερια σε οσες απομειναν

gigitsa μουυυυ!!! Να σας ζήσει γλυκιά μου!!!!! Να ναι γερή κ καλότυχη!!!! Πάντα ευτυχίες!!!!! :) :* Καλέ 4 κιλα?! Μωρε μπραβοοο!!!!!! Αφου δινεις κ δικο σου καλή μου μια χαρά είστε!!! :) Καλή ανάρρωση σε σενα κ καλό κουράγιο!!!!

Διαφημίσεις

Έφη μου θυμισέ μου εσένα μόνο πληγές είχες ήτανε πληγωμένες γι αυτό έβαλες θηλή?? Γιατί εμένα πχ βγαίνουν οι θηλές μου αλλά δεν είναι τόσο εξω για να πιάσει καλά το μωρό ακόμα.. Προσπαθησα 2-3 φορές αλλά με πονούσε κ ήταν μάταιο..Αυτό με είπανε ότι όταν κάνει κακάκια ικανοποιητικά τότε τρώει καλά το μωρό.. αν όχι τότε υπάρχει έλλειψη! Αρα να είμαστε χαρούμενες στο οτι μας έχουν γεμίσει στις λερωμένες πάνες!!! χεχεχεχε

Gigitsa να σου ζήσει γλυκιά μου το μωρακι σου!!! Ελπίζω να αναρρώσεις γρήγορα από την καισαρική σου!!! Τι καλά που η μεγάλη σου δέχτηκε το μωρακι σας και συμετέχει!!! Πόσο είναι η μεγάλη;; πάει σχολείο και φοβάσαι για ιωσεις;;

Τατιάνα θα πιάσει το μωρακι σου την θηλή όσο μεγαλώνει θα είναι και πιο εύκολο!!! Να το προσπαθείς χωρίς ψευδο θηλή για να μην τις έχεις ανάγκη!!!

Η μικρή μου κάνει μικρά και συχνά γεύματα ξαφνικά τις τελευταίες μέρες. Κάνουμε σίγουρα κάθε 3 ώρες και μπορεί και 2 ώρες.... Δεν ξέρω τι έγινε απο εκεί που δεν ξυπνούσε να φάει και την ξυπνουσα εγώ στο 5ωρο!!!

Έχει κολικους το γλυκουλι μου κάθε απόγευμα και υποφέρει!!! Υπομονή!!! Ελπίζω να μην μας κρατήσουν πολύ γιατί βασανιζεται!!!

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Μην αγχωνεσαι για τα συχνά γεύματα!! Καλό είναι να τρωει κάθε τόσο!! μπορεί κάτι να άλλαξες στη διατροφή σου κ να μη φτάνει το φαγητό στην μικρή!! Όσο για τους κολικούς ελπίζω να σας περασουν γρηγορα κοπέλα μου γιατί είναι βάσανο!! Ευτυχώς εμάς έχουν 3-4 μέρες να εμφανιστούν!! τον έκανα κάθε φορά που τον θηλαζα ταυτόχρονα μασαζάκι με τον αντίχειρα στην κοιλίτσα κάτω ακριβώς σπό το στέρνο με σχεδόν καθόλου πίεση ίσα ίσα να το νιώθει! Σε πληροφορώ κένωση είχαμε μέσα σε 5' κ αεριζόταν απευθείας!! Ηρεμούσε πολύ!! Δοκιμασε το!! Και να την έχεις σκεπασμενη με μια κουβερτούλα (εγώ τον σκεπαζω με φλις) και επειδή ηρεμέί γιατί ζεσταίνεται αερίζεται απευθείας και χαλαρωνουν οι κολικοί!! Εμας τουλάχιστον έται δούλεψε!!!!

Καλημέρα στις υπόλοιπες!!!! Τι κάνετε?? Που χαθήκατε όλες?!?!? Η domino που βρίσκεται καλέ??? Αγάπη καμιά συσπασούλα κατι δεν έχεις??

Εμείς καλά είμαστε!! Έμαθε ο μικρός κ ξυπνάει μόνος του 10' πριν το ξυπνητηρι που έχω βάλει για το 3ωρο! άντε να δούμε πόσο θα κρατήσει!!!

Τατιάνα μου σίγουρα παίζει και αυτό. Αλλαξα την διατροφή της μικρής πίνει πολύ περισσότερο μητρικό και γιαυτό εν θα την κρατάει όπως το ξένο που της πέφτει βαρύ. Η αλήθεια είναι οτι έχει προτίμηση η μικρή μου στο μητρικό!!! Το ξένο το μείωσε μόνη της πάρα πολύ. Πίνει 60 ml όταν της δίνω ξένο μόνο. Ενώ μητρικό 90-100 ml. Μακάρι να φτανανε τα δικά μου!!!

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Καλημέρα μανούλες και εναπομείναντες εγκυούλες!

Gigitsa μου να σας ζησει να ειναι γερό και καλότυχο!!! Καλούς θηλασμούς!

Τατιάνα μου εμένα απο την δεύτερη κιόλας μέρα μου πλήγωσε τις θηλές κι έτσι οι μαίες εκεί μου έδωσαν τις ψευδοθηλες. Δεν θέλω να τις χρησιμοποιώ συνέχεια αλλα κάποιες φορές πονάνε απίστευτα πολυ. Και θέλω να απολαμβάνω το θηλασμό όχι να σφίγγω τα δόντια απο τον πόνο.

Αλήθεια οι κολικοι αρχίζουν τόσο νωρίς;;;

Τασσούλα μου έτσι και εγώ σιγά σιγά προσπαθώ να της δίνω περισσότερο απο το δικό μου.

Βέβαια ιδέα δεν εχω ποσά ml πίνει αλλα στηρίζομαι στο ότι γεμίζει πάνες και μόλις δείχνει ότι έχει φάει ηρεμεί... Τι λέτε κι εσείς καλά σημάδια δεν ειναι αυτά;;;

Ούτε ζυγαριά εχω να βλεπω τι κανει... Περιμένω την παιδίατρο να δω τι θα πει για να οργανωθούμε σιγά σιγά...

Εγώ ζυγαριά δεν εχω ανεβεί ακομα. Ο γιατρός μου το απαγόρεψε. :-P Μου είπε να μην αγχωθώ με αυτο και απλά να κάνω υπομονή, και όπως ήρθαν έτσι θα φύγουν!

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...