Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!!

Είμαι πτώμα από την κούραση!!

Όλα καλά στον γιατρό, είδαμε και τα ράμματα της καισαρικής και του ινομυωματος!! Μου εξέτασε και το στήθος και μου έφυγε ένα άγχος!!! Το στήθος που δεν βγάζει μου είπε και ο γιατρός να το αφήσω, να μην ανοίγω ιστορίες!!! Οπότε συνεχίζουμε με το ένα. Βέβαια με πονάει πολύ και δεν ξέρω πόσο ακόμα θα αντεξω!! Θέλω να πάω στον δημόσιο θηλασμό και έχω βάλει στόχο μέχρι την άλλη Κυριακή να θηλάζω ικανοποιητικά!!! Αύριο θα ξανά βάλω το μωρό στο στήθος για να δω αν με πονάει ακόμα το ίδιο!!!

Τατιάνα είναι πολύ γνωστή η πατσουρου πάντως άρα θα είναι και καλή!!! Τι ωραία που έχετε επιλογές!! Εμείς εδώ τίποτα, οι παιδιατροι δεν ασχολούνται και πολύ με τον θηλασμό ή εγώ δεν έχω ασχοληθεί να βρω τον κατάλληλο αφού από τους γνωστούς μου δεν θήλασε και κανείς για να με παραπέμψει!!

Η αλήθεια είναι οτι τρώω πολλά γλυκακια καθημερινά, θα τα κόψω να δω αν θα ηρεμήσει ο πόνος στο στήθος.

Αγάπη θα περιμένουμε νέα σου απο τον υπέρηχο!! Άντε να γεννησεις και εσύ!!! Και μην αγχωνεσαι για την μεγάλη, θα συνηθίσουν τα παιδάκια μας και θα δεις μετά τι ωραία που θα είναι!!! Πόσο είναι η κόρη σου;; εμένα πάντως που είναι 21 μηνών δεν έχουμε θέματα. Μόνο οτι βλέπει το μωρό σαν κούκλα και φοβάμαι μην κατά λάθος την χτυπήσει γιατί θέλει να την χαϊδεύει συνέχεια, να κρατάει το μπιμπερο, να της βάζει πιπιλα και σήμερα λυσαξε ήθελε να την πάρει αγκαλιά.....

Νεραιδουλα πες μας όταν μπορεσεις για το vbac σου!!!

Πάω να κοιμηθώ τώρα που κοιμούνται τα μικρά μου γιατί σε λίγο θα ξυπνησουμε!!!

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κοριτσια,

Σας γραφω αναμεσα σε εναν θηλασμο και ενα μπουκαλι....

Ο μικρος θηλαζει αποκλειστικα, επειδη δεν ειχε καιρο που σταματησα τον θηλασμο της μεγαλης το στηθος δεν ξεχασε.... αλλα ο μικρος για να φτιαξει την παραγωγη του τρωει ανα μια ωρα, αυτο το εξανε και η Μαρια μεχρι περιπου 40 ημερων, οπου εδραιωθηκε ο θηλασμος και ηρεμησαμε.

Σας διαβαζω αλλα με τα 2 δεν προλαβαινω τπτ.....εσεις πως τα καταφερνετε;

Αγχωνομαι γιατι οταν ταιζω το ενα κατι θελει το αλλο.... ασε που ο μπεμπης κανει κακακια το βραδυ και κλαιει στο αλλαγμα με αποτελεσμα να ξυπναει την Μαρια.

Και η Μαρια τον βλεπει σαν κουκλα τασσουλα αλλα φοβαμαι μην τον ταισει τπτ....οταν θηλαζω πολυ αυτη τα παιρνει λιγο!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Τασσουλα μηπως το μουδιασμα που λες ειναι ενα ελαφρυ τσουξιμο για 5 λεπτα;;; τοτε ειναι το γαλα που κατεβαινει....αν ομως το νιωθεις για πολυ ωρα και εντονο τοτε ρωτα τον παιδιατρο μην ειναι μυκητες.

Και εμενα ο παιδιατρος δεν γνωριζει πολλα απο θηλασμο αλλα με βοηθησε η μαια του γιατρου, μηπως εαν απευθυνθεις σε καποια μαια πιστοποιημενη;

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Γεια σας μανουλίτσες!!! Πήγςμε ήρθαμε, μας έκανε την καρδιά περιβόλι και το φχαριστηθηκαμε!! :/ Η υγεία του είναι παρα πολύ καλά, καλά σε γενικές γραμμές, οι τσιμπλίτσες μου ειπε να συνεχισω τις σταγονες 2-3 μερες ακόμα αλλά μου έδωσε κάτι μαντιλάκια για τα μάτια για αντιβακτηρια κατι τέτοιο κ μ είπε να τα καθαρίζω με αυτά κ όχι με φυσιολογικο ορο οπως εκανα μεχρι τώρα.. :/ Επίσης από 2790 που ήμασταν στις 12/10 πήγαμε μόνο 2900 και μας είπε να το δουμε γιατι επρεπε να ειχε πάρει παραπάνω... :/ μας ειπε να παμε την αλλη Πεμπτη να τον ξανα ζυγίσουμε και βλέπουμε μήπως του δώσουμε συμπλήρωμα.. δεν ξέρει για πιο λόγο δεν πήρε όσο θα έπρεπε κ δεν φαίνεται να έχει κάτι.. ίσως το γάλα μου λέει να μην παρέχει αυτά που χρειάζεται... :/ Στενοχωρέθηκα.... :( Λέτε να μην κάνω κάτι σωστά εγώ?? :( Πλεον κάθε 2,5 ωρες ξυπνάει κ τον ταίζω... ο γιατρός μου είπε κάθε 3 ακόμα κ το βράδυ! έστω τα κιλά της γένησης έπρεπε να τα είχε πάρει... Θα ψαξω λίγο να δω τι γινεται.. δεν θέλω να δωσω ξένο η αλήθεια έίναι.... :/

Πέφτω για υπνο γτ είμαι ψοφια!! Θα σας γράψω το βράδυ!!

Η κορη μου ειχε τσιμπλα με δυνατο μασαζ 3 φορες 10 μαλαξεις την ημερα στην γωνια ανοιξε ο πορος.

Οσο για τα γραμμαρια και εμεις αργησαμε να παρουμε αλλα τωρα παμε πολυ καλα, ο παιδιατρος ειχε πει θηλασμο την μερα ανα 2 ωρο και το βραδυ οχι πανω απο 4 ωρες. Να τελειωνει καλα το ενα στηθος και υστερα να αλλαζω γιατι το λυπος ειναι τελευταιο.

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανούλες!!! Σας ευχαριστω για το θάρρος που μου δίνετε να κανω υπομονη μεχρι τη γεννα!

Τασουλα μου σε νοιωθω πιο αισιόδοξη σημερα μπράβο! Η κορούλα μου ειναι σχεδόν 3ετων! Πηγαίνει στον παιδικό απο το Σεπτέμβριο φέτος και έκτοτε ειναι συνέχεια άρρωστη με μυξουλες! Θα εχω χρόνο τα πρωινά μς το βρέφος αλλά με ανησυχεί μήπως κολλήσει απο τη μεγάλη καμία ίωση... Αχ ειναι πολλα αυτά που μας ανησυχούν εμάς τις μανούλες !!!

Επίσης τωρα που της υπενθυμίζω οτι πλησιάζουν οι μέρες που θα ερθει ο αδερφουλης της μου βγάζει αντίδραση και οταν την αγκαλιάζω ηρεμεί.

Τατιάνα μου δεν θυμάμαι που ακριβώς διάβασα για την πατσουρου. Κοίταξε και στην ενότητα που λεει θηλασμός και κάπνισμα.

Αλήθεια τωρα που λέω κάπνισμα όσες καπνίστριες μανούλες θηλασετε τωρα καπνίσατε κανένα τσιγαράκι;

Καλημέρα κοριτσάκια!

Να ζήσουν τα νέα μωράκια, να ειναι γερά και καλοτυχα!!! Αφροδιτούλα, Μαρία, Κατερινάκι να τα χαίρεστε!!!

Αγάπη απόλαυσε τις τελευταίες μέρες της εγκυμοσύνης σου λίγο ακομα έμεινε!

Θα ανεβάσω και το ανανεωμένο πινακάκι μας!

Εμείς κορίτσια θηλαζουμε όσο μπορούμε, ξυπνάμε καθε τρεις ώρες περίπου και τη βάζω στο στήθος μέχρι να απομακρυνθεί μόνη της. Πολλές φορές χορταίνει κ κοιμάται μετα. Τα βραδιά όμως με τίποτα! Έχει τύχει να ειναι μέχρι και δυο ώρες πάνω, όποτε δίνουμε και συμπλήρωμα. Θα ήθελα αποκλειστικό και παρόλη τη βοήθεια των μαιων δεν μπορώ να το δουλέψω το θέμα όταν το μωρό δείχνει ότι πεινάει πολυ!

Στην αλλαγή πάνας κλαίει πολυ, δεν ξέρω γιατί, στο μπάνιο ηρεμεί και μετα παλι για να ντυθεί κλάμα!

Για βοήθεια εχω τους γονείς μου εδώ για λίγο και ευτυχώς όσα κάνουν ειναι ανεκτίμητα και έτσι μπορώ και κοιμάμαι λίγο και ξεκουράζομαι.

Παιδίατρο θα έχουμε την άλλη εβδομάδα να δουμε τι θα μας πει!

Με το ρέψιμο με το μητρικό πως τα πάτε;; Εμένα αργεί πολυ η δεν ρεύεται καθόλου...

Επίσης εσείς πως τα βάζετε να κοιμούνται;;;; Εχω μπερδευτεί λίγο με αυτο το θέμα....

Φιλιά σε όλες!

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Μάγδα μου καλό σαραντισμο!!!

Καταλαβαίνω το κάψιμο όταν κατεβαίνει το γάλα, δεν είναι τέτοιου είδους πόνος. Το κατέβασμα του γάλακτος δεν είναι ενοχλητικό. Νομίζω οτι είμαι καλύτερα πάντως. Λογικά δεν θα πιάνει σωστά το μωρό με την κάτω γνάθο αλλά δεν μπορώ να δω. Το σαγόνι δεν ακουμπάει το στήθος όπως φαντάζομαι θα έπρεπε. Επίσης από τον πόνο σφίγγω πολύ τα δάχτυλα μου στο στήθος που το κραταω και γιαυτό μπορεί να έχω κάνει και εγώ ζημιά!!

Θα περιμένετε να σαραντισετε για να βγειτε βολτουλα;;;

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Καλημέρα καλές μου! :) Σας γράφω στα κλεφτά γιατί τρέχω λιγουλάκι με κάτι δουλειές κ τον μπεμπη να τρωει μπορεί κ 40' συνεχομενα να τον αλλάζω να φαω κι εγώ σαν ανθρωπος.... πολύ γέλιο έχω σα τον βέγγο!!!

χαιρομσι που πηγαν ολα καλά Τασοσύλα μου!! Άντε νε ησυχάσεις σιγά σιγά να μπείτε σε μια σειρά!! Κι εγώ τρωω γλυκακια 3-4 τηννημέρα αρα δε παίζει ρόλο αυτό!!!

Μάγδα μου τι ωραία που είχες αντοχές από την κόρη σου να θηλάσεις κ τον μπέμπη!!! Μπράβο καλή μου!!! Και χαίρομαι που τα πάτε καλά!!! Όσο για τις τσίμπλες σαν να ηρέμησαν τα ματάκια του τα έκανα 2-3 μέρες μασαζάκι πιο πολύ σαν ελαφριά πίεση... δε ξέρω αν βοήθησε..Για τα γραμμάρια θα πάω όπως είπα σε σύμβουλο να δούμε.. εμένα ίσως να μην πέρνει κ το τέλος του γάλατος... παντως τον ξυπνάω αυστηρά κάθε 3ωρο πρωι βράδυ εκφός αν ξυπνήσει μόνος του στις 2!!

Αγάπη μου θα ξανα ψάξω σήμερα μακάρι να βρω κάτι!!

Εφάκι μου τέλεια τα πάτε δεν πιστςυω να έχεις παράπονο!!!! ακριβώς έτσι είναι κ ο δικός μου!!! Όλα όπως τα περιγράφεις!!! Κατα τα αλλα δεν κλαίει σχεδόν καθόλου!!! :) Οταν τον αλλαζω ομως κ μεχρι να ντυθει είναι μαρτύριο!!! αργει κ εμένα συνήθως... όταν ρεύεται κατευθειαν ξυπνάει και σε λιγότερο από 2ωρο!! Τον κοιμίζω στο πλάι δεξιά και σε 20' τον γυρνάω ανάσκελα μρ το κεφαλάκι του γυρμένο ή δεξια ή αριστερά!!

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Εφη μου μια χαρά τα πάτε με το μωρακι μπράβο!!! Καλό που έχεις βοήθεια απο τους δικούς σου!!! Χωρίς βοήθεια δεν γίνεται.

Εγώ έχω βοήθεια την μητέρα μου μένει στον απάνω όροφο και έρχεται όταν την φωναξω εγώ. Δηλαδή το πρωί για να αλλάξει την μεγάλη γιατί εγώ ασχολούμαι με το παιδί και μετά αν την χρειαστω την παίρνω τηλέφωνο. Συνήθως δεν την παίρνω γιατί θέλω να τα βγάλω πέρα μόνη μου, ενώ μου έχει πει οποτε θέλω και δεν την ενοχλω. Ο γιατρός μου είπε βάρη σε 2,5 μήνες θα μπορώ να σηκωσω οπότε λίγο με τις δουλειές δυσκολευομαι. Πάντως όποια κάνει αποκλειστικό θηλασμό σίγουρα θα πρέπει να έχει βοήθεια.

Αλήθεια οι άντρες σας βοηθούν καθόλου;; εμένα τρέχει όλη μέρα με την δουλειά και τα υπόλοιπα που έχει και κάτι μεταπτυχιακά που κάνει και δεν τον βλέπω σχεδόν καθόλου. Βέβαια όταν είναι εδώ παίζει με την μεγάλη και το χαίρονται. Καλά το βράδυ και βόμβα να πέφτει δεν χαλαει τον υπνο του με την καμία. Ξυπνάει όμως πολύ πρωί και τα περισσότερα μεσημέρια συνεχίζει την δουλειά μετά το φαγητο οπότε το βρίσκω λογικό.

Όπως καταλαβαίνετε απο την μια χαλιεμαι γιατί θα ήθελα να συμετέχει πιο πολύ και από την άλλη τον καταλαβαίνω γιατί τρέχει πολύ!!!

Όσον αφορά τον ύπνο την βάζω ανάσκελα και το κεφαλακι όπου το γυρίσει η ίδια. Το γυρίζει μονη της.

Στο ντύσιμο και εμένα γκρινιάζει, δεν τους αρέσει να τα ντυνουμε αλλά τους αρέσει να είναι γυμνουλια!!!

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Διαφημίσεις

Να μαι κι εγω! Ολα καλα είπε ο γιατρός με εξέτασε κολπικά τράχηλος μαλακός αλλά καμία διαστολή ούτε και σύσπαση. Θα δούμε είπε μπορεί κ ξαφνικά να αρχίσουν οι συσπασεις...!

Κορίτσια όσον αφορά τη αποκλειστικό θηλασμο τα μωράκια τα Θηλαζουμε οποτε θέλουν αυτά και οχι με ωράριο! Οδηγίες του ΠΟΥ! Κι εγω την έβαζα ανάσκελα να κοιμάται και γύριζε απο μόνη της το κεφάλι της δεξιά ή αριστερά. Να προσέξετε για τυχόν ρεβοκρανο για να αρχίσετε Φυσιοθεραπεια τωρα που ειναι νωρίς! Εγω. Εντόπισα στην κόρη μου οταν ακόμα ηταν στην κλινική και το προλάβαμε έγκαιρα!

Εγώ τη βάζω στο πλάι γιατί φοβάμαι επειδή δεν ρεύεται εύκολα. Βέβαια θα ρωτήσω και την παιδίατρο όταν έρθει.

Σε σας στις πόσες μέρες σας είδε;;;

Και εμένα ο άντρας μου λείπει πολλές ώρες, αλλα όσο ειναι εδώ προσπαθεί όσο μπορεί...

Αλήθεια βρε κορίτσια με τα ρούχα του μωρού κ αυτόν τον καιρό με τις βροχές τι κάνετε;;;

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Αγάπη έτσι ξαφνικά άρχισαν κι εμένα οι συσπάσεις ενα βράδυ... Εκεί που είχα αρχίσει δηλαδή να απελπίζομαι ότι δεν έρχεται τίποτα σε μένα... :-P

Και εγώ δεν τηρώ κάποιο ωράριο όποτε ξυπνήσει. Συνήθως στο τρίωρο αν έχει ικανοποιηθεί αλλιώς και πιο νωρίς... Με το συμπλήρωμα ίσως κανει και λίγο παραπάνω να σηκωθεί...

Το ρεβοκρανο που ανέφερες τι ειναι;;;;;

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Αγάπη έτσι ξαφνικά άρχισαν κι εμένα οι συσπάσεις ενα βράδυ... Εκεί που είχα αρχίσει δηλαδή να απελπίζομαι ότι δεν έρχεται τίποτα σε μένα... :-P

Και εγώ δεν τηρώ κάποιο ωράριο όποτε ξυπνήσει. Συνήθως στο τρίωρο αν έχει ικανοποιηθεί αλλιώς και πιο νωρίς... Με το συμπλήρωμα ίσως κανει και λίγο παραπάνω να σηκωθεί...

Το ρεβοκρανο που ανέφερες τι ειναι;;;;;

Το ρεβοκρανο ειναι οταν το κεφαλάκι του μωρού οταν κοιμάται το γυρνάει μονο σε μια πλευρά δηλαδή είτε μονο δεξιά είτε μονο αριστερά ή οταν το βάζεις ανάσκελα και ειναι ξύπνιο κανει το κεφαλάκι του ελαφριά κλήση προς τα αριστερά ή πες τα δεξιά. Επίσης οταν το κρατάς πάνω σου μπορεί να παρατήρησες έκταση του κορμιού πες τα πίσω. Ολα αυτά ειναι φυσιολογικά και βελτιώνονται με Φυσιοθεραπεια μόλις το βρέφος μπορεί να στηρίξει μονο του το κεφαλάκι του. Αυτές οι στάσεις που προανάφερα οφείλονται στη θεση πιυ βρισκόταν επίθεση καιρό μεσα στην μήτρα. Αν δεν αντιμετωπιστεί όμως έγκαιρα με Φυσιοθεραπεια τότε μένει για μια ζωή! Ειναι αυτο που έχουμε οι πληστοι σημερα που ποιανού με τον εαυτό μας να γέρνει το κεφάλι αφηρημένα είτε δεξιά ειτε αριστερά και στις χειρότερες περιπδωσεις επηρεάζει και το βάδισμα.

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!! Σηκωμό δεν έχω από το κρεβάτι όταν με αφήνει ο μικρός!! χαχα!! εχουμε κ γιατρό σημερα..

Vanz μου πολύ χαίρομαι που όλα πάνε καλά αν και κουράζεσαι τα βλέπεις θετικά!! :) Μπράβοοο!! Ποπο άδικα καθόσουν κ αντλούσες?! Τραγικό!! Να σε ρω τησω αγόρασες θήλαστρο ή σου δάνεισαν?? :/ Σκέφτομαι πως να αντλήσω κ εγώ αν χρειαστεί να λείψω από το σπίτι για κάποιες ώρες... :/

Αδικα αντλούσα, ναι, εκείνη τη μερα... παντως αν ειναι να λειψεις απο το σπιτι , βολευει...

Κοριτσια μου καλησπερα!Τι μου κανετε?Μου λειψατε καλες μου!Δεν εχω διαβασει νεα σας,ευχομαι μεσα απο την ψυχη μου να ειστε καλα!

Γεννησαμε λοιπον!:D

Hope μου να σας ζήσει!!!!!! Τι υπέροχη γέννα είχες ! Μπραβο, συγχαρητήρια!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...