Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Μαρία μου συμπλήρωμα γιατί δίνεις?? Αφού είναι χορτάτο το μικρακι σου...? Χαίρομαι που τα πάτε καλά κ θα δεις σιγά σιγά θα τα βρει κ η μεγάλη σου με τη μικρή!! :)

Εμείς γεννηθήκαμε 3100 βγηκαμε απο την κλινική 2800 και δυο μέρες μετά ήμασταν 2790.. στις 13/10 ηταν 2790 και εχθες 21/10 ήμασταν 2900.. Δηλαδή δεν έβαλε πολλά 120γρ μόνο... :/ Και ο γιατρός έίπε θα το δουμε μεχρι την αλλη εβδομαδα αμα παρουμε συμπληρωμα!!

όσο για τα σπυράκια ναι κάτι τέτοιο με τις ορμόνες και θα φύγει με είπαν... απλα μια κοκκινιζουν κ μια ηρεμουνε...

Νεραιδούλα μου μη σε πέρνει από κάτω κορίτσι μου... μίλα με τον άντρα σου ζήτα βοήθεια μην κλεινεσαι στον εαυτό σου κ μην τα βλέπεις όλα αρνητικά!!!!!! Όλα μπορούνε να φτιαξουν αρκει να έχεις κ ανθρώπους στο πλευρό σου!!!!!

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κοριτσια!Να μας ζησουν τα καινουργια μωρακια!Εμεις προσπαθουμε να μπουμε σε σειρα,νομιζω οτι δεν προλαβαινω ουτε για τουαλετα με τα δυο παιδια..Η κορη μου εχει παρει πολυ ασχημα το θεμα του θηλασμου κ αντιδρα χαλια,ουρλιαζει,κλαιει,με κλωτσαει την ωρα που θηλαζω,μου λεει να φυγω οτι δεν με θελει κλπ,Λιγο αυτο,λιγο οι ορμονες ειμαι στο τσακ να αφησω τον θηλασμο κ να ασχοληθω λιγο με τη μεγαλη,νιωθω οτι την χανω σπο κοντα μου

Ωχ Νεραϊδουλα μου μη μου τα λες αυτά κι αγχόνομαι!!! Δεν υπάρχει λύση με τη μεγάλη σου; Ας πούμε να αναλάβει ο πατέρας να την παει καμία βόλτα; Εχω διαβάσει ότι θα πρέπει να κάνουμε προγράμμα για βόλτες για τα μεγάλα μωρά μας τις πρώτες εβδομαδες να τα απασχολούν ο πατέρας η γιαγιά παππούς θεία ας πούμε και φυσικά κι εμεις να βρούμε κάποιο χρόνο να παίξουμε μαζί τους κάποιες ημέρες! Να της λες οδού είχες ότι την αγαπάς και αυτή και αδερφάκι της!

Καλημέρα σας!! :) Τι κάνετε μανουλίτσες?? :)

Εμείς ξυπνήσαμε φάγαμε και τώρα ξεκουραζομαστε ξανά!!! :) Περιμένω κ την κομμώτρια κατά τις 9-9:30 για ένα μποτέ....καιρός ήτανε!!! :)

Τασσουλα μου ξέρω θα προσπαθήσω να το αποφύγω... σήμερα θα πάρω τηλ σε μια συμβουλο να κλεισω ραντεβού.. Δεν είναι οτι είναι κακό να δωσεις συμπληρωμα αλλά από τη στιγμή ππυ έχω γάλα είναι κρίμα!!!

Αγάπη μου εντάξει τι έμεινε??? Μια βδομαδούλα το πολύ!!!! Περιμένουμε νεάκια σου!!! Κάτι μου λέσι οτι εζουμε εξελίξεις κ σε εσάς!!:)

Επι τη ευκαιρία να σας πω τα προβλήματα δε μαα αφηνουν... Νεογνική ακμή την γνωρίζεται?? Εγώ δε την ηξερα!! Την έμαθα όμως καθώς αρχισε να βγάζει κοκκινα σημάδια ο μικρός στο προσωπάκι του στον κρόταφο κ κάτω από τα μαλλάκια κ ανησύχησα.. Βέβαια φεύγει από μόνο του κ όχι με φαρμακσυτική αγωγή όπως υποστηρίζουν ορισμένοι... φανταστείτε με λίγο να με "χτυπάει" το ένα μετά το άλλο..... τα νευρα μου!!!!!

Τατιάνα μου εχω διαβάσει για τη νέο νίκη ακμή και δεν ειναι τιποτα που να σε ανησυχήσει. Οπως είπε και η hooe ειναι και τα αλλά που μπορεί να έχουν απο τις ορμόνες τις δικές μας τα οποία φεύγουν μετα καθώς επίσης και αυτά που μπορεί να βγάλουν στο κεφάλι που ειναι σαν σπυράκια άσπρα (ξεχαςα Πως τα λένε) αλλά αυτά χρειάζονται φάρμακο νομίζω για φύγουν. Επίσης και το σημάδι του πελαργού κατι σημαδάκια κόκκινα στο σβέρκο το οποίο μπορεί να μείνει μεχρι κάποια ηλικία. Εμένα η κόρη μου ειναι 3 σχεδόν και ακόμα το έχει! Επίσης έχει και κάποια σημαδάκια μικρά εκ γενετής!

Ο καρδιοτογραφος δεν έδειξε συσπασεις σημερα... Ολα καλα είπε ο γιατρός. Αυριο εχω ραντεβού για υπέρηχο...

Κοριτσια καλησπερα!Τι κανετε?

Εγω οχι και τοσο καλα!Εκει που ειπα πως η μεγαλη μου ηρεμησε,αρχισε καποια στιγμη να κλαιει με λυγμους,να ουρλιαζει,χωρις λογο!Λιγο να της πεις ''οχι'',αρχιζει το ''πανηγύρι''!Ο αντρας μου προσπαθει να μην της δινει σημασια,μεχρι να ηρεμησει αλλα εγω κλαιω!Εχω και την μανα μου η οποια μας λεει ανευθυνους,και πως κανουμε κακο στο παιδι με το να το αφηνουμε να κλαιει.

Το θεμα ειναι πως το κανει καθαρα απο αντιδραση!Και οσο εγω ενδιδω και την παιρνω αγκαλια,τοσο αυτη το ξανακανει μετα απο λιγο.Και σε λιγες μερες θα ειμαι μονη μου.Τι θα κανω?

Προσπαθω να ειμαι ηρεμη,αλλα δεν μπορω!Με πιανουν τα κλαμματα και δεν μπορω να διαχειριστω την κατασταση.

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Τατιανα μου,ισως εχασε λιγο παραπανω απο το φυσιολογικο,αλλα σημασια εχει οτι αρχισε να παιρνει βαρος!Αφου θηλαζεις αποκλειστικα,τοτε κοριτσι μου μην το γυρισεις σε συμπληρωμα!Βρεχει πανες?Αυτο ειναι το πιο σημαντικο,οχι τοσο τα κακα,οσο τα ουρα!Μιλησες με συμβουλο θηλασμου?Εκλεισες ραντεβου?

Στο τελευταιο της γευμα εδωσα μονο στηθος και κοιμαται περιπου 3.30!Θα την σηκωσω να φαει τωρα!Αλλα οπως το κοβω,εαν δεν ηρεμησει η μεγαλη,δυσκολο τον βλεπω τον αποκλειστικο!Και να σου πω την αληθεια,δε με νοιαζει.Οσο εχω γαλα,θα δωσω,αρκει να ειναι καλα και η μεγαλη μου!Η ψυχολογια της με νοιαζει!

Νεραιδουλα μου,δεν προσεξα το μηνυμα σου!

Ακριβως,ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΜΩΣ,τα ιδια περναω και γω.Τα εγραψα και πιο πανω!Κοντευω να σκασω.

Εκει που ειμαστε καλα,ξαφνικα ολα χαλανε!Και περαν απο τον αντρα μου,η μανα μου δεν βοηθαει σε αυτο καθολου!Και ο αντρας μου νευριαζει και εχει δικιο.

Ασε που η μικρη δεν θελει καν να την πλησιασει.Που πριν τρελαίνονταν μαζι της!

Δε ξερω τι θα κανουμε!Εμενα ο αντρας μου την πηγαινει καμια βολτα!Αλλα το θεμα ειναι τα βρουμε μεταξυ μας.:cry::cry::cry:

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ κορίτσια για την ενημέρωση!!!!! :) ψιλο ηρεμώ όταν μου λέτε πράγματα που ήδη έχετε περάσει κ δεν ειναι τίποτα!!! Αυτά του πελαργού τι είναι Αγάπη?? :/ Και εμείς έχουμε ένα σημαδάκι στο γονατό του εκ γεννητής!!! χιχι ένα γλυκό ρόμβο κάπως... Θα δούμε αν θα φύγει αλλιώς δε πειράζει!! :) Είναι γλυκούλι!! :)

Μαρία μου θες να μιλήσεις με κάποιον παιδοψυχολόγο?? Θα σε βοηθήσει σίγουρα... περίεργες αντιδράσεις έίχε κ ο αδερφός μου με το διαζύγιο των γονιών μου κ βοήθησε πολύ.. μήπως βοηθήσει κ εσένα ο παιδοψυχολόγος... Εσύ αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να είσαι ήρεμη κοπέλα μου.. ειναι οτι χειρότερο να σε βλέπει να κλαις!! Να έίσαι ήρεμη κ όσο μπορείς πιο ομιλητική!! Δεν είμαι ειδική να σου μιλήσω αλλά αν μπορέσεις μίλα με ειδικο πριν γίνει χειρότερη η κατάσταση...

Σήμερα κορίτσια έκανα το μποτέ κ ενώ είχε ξυπνήσει από την αρχή κ πεινούσε ο μπαμπάς τον πρόσεχε και ήταν ηρεμούληςςςς!!!!! :) Κοντά 2.5 ωριτσες!! Πολύ χάρηκα!!

Βρέχει πολλές πάνες!! Κι αρκετά!!! Και πολλές φορές μας κατουράει κι εμας!!! 😛το χρώμα τους είναι κ διάφανο όπως πρέπει να έίναι... όλα φυσιολογικά!! Για να δουμε... δυστυχως δεν προλαβα τωρα το πρωι γιατί έπαιρνα κ τηλ για τα λεφτά μου που ακόμα δεν μου τα βάλανε!!! Μετά τις 17:00 Θα πάρω οπωσδήποτε!!! Μωρέ μπράβοτην μπουμπού!!! Ούτε του παππά μη το πεις!!! Άμα δεις οτι δεν μπορείς τότε σταμάτα το αλλά θα είναι κρίμα... :/ Απο το να τσακώνεσαι κ να έχεις προβλήματα κ με τη μεγάλη τότε άστο καλύτερα... όπως νιώσεις εσύ!!

Καλή μου Τατιάνα είσαι τόσο αισιόδοξος άνθρωπος και σε χαίρομαι!!! Μου αρέσει τόσο να διαβάζω τα μηνύματα σου!!! Πάντως μην αγχωνεσαι για αυτά τα σπυρακια!! Και εμείς έχουμε καιι όπως τα λες μια φουντωνουν και μια ηρεμούν!!! Όπως είχαμε και αιματακι απο τις ορμόνες της μαμας.

Αγαπη νινιδα λέγεται στο κεφαλακι του μωρού!!! Δεν ξέρω πως φεύγει γιατί δεν είχαμε κάτι τέτοιο!! Αλλά και αυτό είναι κάτι το φυσιολογικό.

Νεραιδουλα και hope εμένα παρόλο που το έχει πάρει πιο ζεστά με το μωρό σας καταλαβαίνω. Κορίτσια περνάτε και τα ορμονικά σας τώρα και την επιλόχειο γιαυτό είσαστε τόσο ευσυγκινητες. Πάντως και εγώ αυτό έχω πει όσο αντεξω με το θέμα θηλασμού γιατί μου τρώει απίστευτο χρόνο που θα μπορούσα να τον διαθεσω στην μεγάλη. Δεν ξέρω τι κάνω λάθος βρε κορίτσια ενώ πιασαμε και θηλαζουμε χωρίς να γίνονται πληγές στην θηλή, εγώ ποναω πολύ όταν θηλάζει η μπεμπα , τόσο πολύ που σφίγγω τα δόντια μου και κάθε φορά που φτάνει η ώρα να θηλασει υποφέρω!!! Ποναω εκεί που είναι το σαγωνακι της, μήπως δεν πιάνει καλά;; νιώθω έναν οξύ εσωτερικό πόνο σε κάθε ρουφηξια σαν κάψιμο-τσουξιμο. Πφφφφ και είχα χαρεί επιτέλους. Βέβαια θηλαζουμε αλλά πλέον με ποναειιιι τόσο που δεν αντεχετε..... Αφού την μπεμπα μου την λέω πιράνχας στον άντρα μου κάθε φορά που με βλέπει να σφίγγω τα δόντια!!!

Έχω γιατρό σε μια ώρα να δούμε τομή και το ινομυωμα που αφαιρεσαμε!!!

Νυσταζω τόσο πολύ κορίτσια, κουτουλαω!!!!

Αγάπη κοιμησου όσο μπορείς!!! Μετά θα κάνεις μήνες να ξανακοιμηθεις!!!

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Καλή μου Τατιάνα είσαι τόσο αισιόδοξος άνθρωπος και σε χαίρομαι!!! Μου αρέσει τόσο να διαβάζω τα μηνύματα σου!!! Πάντως μην αγχωνεσαι για αυτά τα σπυρακια!! Και εμείς έχουμε καιι όπως τα λες μια φουντωνουν και μια ηρεμούν!!! Όπως είχαμε και αιματακι απο τις ορμόνες της μαμας.

Αγαπη νινιδα λέγεται στο κεφαλακι του μωρού!!! Δεν ξέρω πως φεύγει γιατί δεν είχαμε κάτι τέτοιο!! Αλλά και αυτό είναι κάτι το φυσιολογικό.

Νεραιδουλα και hope εμένα παρόλο που το έχει πάρει πιο ζεστά με το μωρό σας καταλαβαίνω. Κορίτσια περνάτε και τα ορμονικά σας τώρα και την επιλόχειο γιαυτό είσαστε τόσο ευσυγκινητες. Πάντως και εγώ αυτό έχω πει όσο αντεξω με το θέμα θηλασμού γιατί μου τρώει απίστευτο χρόνο που θα μπορούσα να τον διαθεσω στην μεγάλη. Δεν ξέρω τι κάνω λάθος βρε κορίτσια ενώ πιασαμε και θηλαζουμε χωρίς να γίνονται πληγές στην θηλή, εγώ ποναω πολύ όταν θηλάζει η μπεμπα , τόσο πολύ που σφίγγω τα δόντια μου και κάθε φορά που φτάνει η ώρα να θηλασει υποφέρω!!! Ποναω εκεί που είναι το σαγωνακι της, μήπως δεν πιάνει καλά;; νιώθω έναν οξύ εσωτερικό πόνο σε κάθε ρουφηξια σαν κάψιμο-τσουξιμο. Πφφφφ και είχα χαρεί επιτέλους. Βέβαια θηλαζουμε αλλά πλέον με ποναειιιι τόσο που δεν αντεχετε..... Αφού την μπεμπα μου την λέω πιράνχας στον άντρα μου κάθε φορά που με βλέπει να σφίγγω τα δόντια!!!

Έχω γιατρό σε μια ώρα να δούμε τομή και το ινομυωμα που αφαιρεσαμε!!!

Νυσταζω τόσο πολύ κορίτσια, κουτουλαω!!!!

Αγάπη κοιμησου όσο μπορείς!!! Μετά θα κάνεις μήνες να ξανακοιμηθεις!!!

Ναι νινιδα το λένε! Το σημάδι του πελαργού βγαίνει ακριβώς στον αυχένα και ειναι κατι μικρές μικρές κόκκινες βουλίτσες και το λένε ετςι γιατι ο πελαργος που φέρνει τα νεογέννητα τα κρατάει απο εκείνο το σημείο! Χαχαχα!

Τασουλα μου όσον αφορά τον ύπνο ανα εχω να σου πω. Εχω να κοιμηθώ ολόκληρο βράδυ μεχρι το πρωι απο την προηγούμενη μου εγκυμοσυνη!

Τασουλα εχετε ελεγξει τη μικρη για χαλινο;επισης εγω ειχα εναν πονο σαν σπασμενα γυαλια μεσα στο στηθος οταν θηλαζα κ ενδιαμεσα αυτο ηταν καντιντιαση.επειδη ειναι μυκητες κοβεις σακχαρα γτ με αυτα τρεφονται(ζαχαρη,γλυκα φρουτα,προιοντα απο λευκο αλευρι).εχετε αρκετα θεματακια.καλυτερα να μιλησεις με συμβουλο.

Διαφημίσεις

Τασσούλα μου προσπαθώ να τα βλέπω όλα θετικά ακόμα κ στις μαύρες μέρες!!!! είναι δύσκολο πολλές φορές αλλά άμα δε το κάνω δυστυχώς θα με πάρει από κάτω!!! Φυσικά θέλω να σας μεταφέρω την ενέργεια μου κ τη θετική αύρα μου!!!!!!! :* :* :*

Για τον θηλασμό κι εγώ πόνεσα και πονάω καμιά φορά αλλά κατάλαβα ότι όταν πιάνει λάθος το μικράκι μου πονάω.. έτσι αλλάζω στάση ή αλλαζω το στοματάκι του.. λες και με σκίζουν τη θηλή κ θέλω να ταιρίξω!! του βγάζω τη θηλή από το στόμα και του αλλάζω την τοποθέτηση.. Ίσως όντως να μην έχεις σωστή θέση ή κάποιο άλλο θεματάκι με την θηλή σου ή το στήθος σου να υπάρχει.. Όπως είπε η Βίκυ μας να το κοιτάξεις αφού και έχεις γαλατάκι κ βλέπεις το μικράκι σου οτι τραβάει τότε δεν υπάρχει θεματάκι αρκει να βρεις που υπάρχει το "λάθος"!!! Όλα λύνονται!! Να μιλήσεις με ειδικό...

Αγάπη μου δεν ήξερα οτι υπάρχει κάτι τέτοιο!!! χιχι!!!! τι καλό!!! 😛 άντε να δούμε κ εσύ τι θα πει στον υπέρηχο!!! Απο συσπάσεις ντιπ για ντιπ??? :/Θα σε πιάσουν λες ξαφνικές??? Θα σου πει κ διαστολή αυριο ε??

Κορίτσια πήρα τηλέφωνο στη συμβουλο κ παιδίατρο σίγουρα την ξέρετε "Άννα Πατσούρου" λέγεται έχει γράψει κ βιβλίο και έχει κάνει πολλά συνέδρια και εχω δει κ στο γιουτιουμπ.. Κλείσαμε ραντεβού για την άλλη εβδομάδα Πέμπτη πρωι και ο άλλος ο παιδιατρος μας ειχε Πεμπτη μεσημέρι.. με διαφορά 10? στη τιμή και απιστευτη εξυπηρέτηση και συζήτηση προς το παρόν έίμαι ικανοποιημένη!!!! Δυστυχώς έίναι στο εξωτερικό κ φια αυτο θα αργησουμε στο ραντεβού.. Αλλά το ραντεβού το κάνει 30' (όχι σαν τον άλλον 10' και αμα θελεις να μου μιλήσεις κλεινεις 2ο ραντεβού!!!) και τα πολύ μωράκια όπως τον δικό μου ενώ ανοίγει 10:00 το ιατρείο θα το ανοίξει 9:00 για εμάς και μπορούμε να μιλήσουμε 1 ώραγια πρώτη φορα!!!!! Χάρηκα πολύ!!! Ενω στην αρχη η γραμματεας τρομαξε που την ειπα για τα κιλα, της εξήγησα κ συμφώνησε να με κλείσει ραντεβού.. φοβήθηκε λεγοντας της οτι δεν περνει ικανοποιητικά γραμμάρια!! Τελοσπάντων!! Δεν χρειάζεται να αγχώνομαι τώρα!!! Πιστεύω να είμαστε σε καλά χέρια!!! Ουφ.....

Τασσούλα μου προσπαθώ να τα βλέπω όλα θετικά ακόμα κ στις μαύρες μέρες!!!! είναι δύσκολο πολλές φορές αλλά άμα δε το κάνω δυστυχώς θα με πάρει από κάτω!!! Φυσικά θέλω να σας μεταφέρω την ενέργεια μου κ τη θετική αύρα μου!!!!!!! :* :* :*

Για τον θηλασμό κι εγώ πόνεσα και πονάω καμιά φορά αλλά κατάλαβα ότι όταν πιάνει λάθος το μικράκι μου πονάω.. έτσι αλλάζω στάση ή αλλαζω το στοματάκι του.. λες και με σκίζουν τη θηλή κ θέλω να ταιρίξω!! του βγάζω τη θηλή από το στόμα και του αλλάζω την τοποθέτηση.. Ίσως όντως να μην έχεις σωστή θέση ή κάποιο άλλο θεματάκι με την θηλή σου ή το στήθος σου να υπάρχει.. Όπως είπε η Βίκυ μας να το κοιτάξεις αφού και έχεις γαλατάκι κ βλέπεις το μικράκι σου οτι τραβάει τότε δεν υπάρχει θεματάκι αρκει να βρεις που υπάρχει το "λάθος"!!! Όλα λύνονται!! Να μιλήσεις με ειδικό...

Αγάπη μου δεν ήξερα οτι υπάρχει κάτι τέτοιο!!! χιχι!!!! τι καλό!!! 😛 άντε να δούμε κ εσύ τι θα πει στον υπέρηχο!!! Απο συσπάσεις ντιπ για ντιπ??? :/Θα σε πιάσουν λες ξαφνικές??? Θα σου πει κ διαστολή αυριο ε??

Κορίτσια πήρα τηλέφωνο στη συμβουλο κ παιδίατρο σίγουρα την ξέρετε "Άννα Πατσούρου" λέγεται έχει γράψει κ βιβλίο και έχει κάνει πολλά συνέδρια και εχω δει κ στο γιουτιουμπ.. Κλείσαμε ραντεβού για την άλλη εβδομάδα Πέμπτη πρωι και ο άλλος ο παιδιατρος μας ειχε Πεμπτη μεσημέρι.. με διαφορά 10? στη τιμή και απιστευτη εξυπηρέτηση και συζήτηση προς το παρόν έίμαι ικανοποιημένη!!!! Δυστυχώς έίναι στο εξωτερικό κ φια αυτο θα αργησουμε στο ραντεβού.. Αλλά το ραντεβού το κάνει 30' (όχι σαν τον άλλον 10' και αμα θελεις να μου μιλήσεις κλεινεις 2ο ραντεβού!!!) και τα πολύ μωράκια όπως τον δικό μου ενώ ανοίγει 10:00 το ιατρείο θα το ανοίξει 9:00 για εμάς και μπορούμε να μιλήσουμε 1 ώραγια πρώτη φορα!!!!! Χάρηκα πολύ!!! Ενω στην αρχη η γραμματεας τρομαξε που την ειπα για τα κιλα, της εξήγησα κ συμφώνησε να με κλείσει ραντεβού.. φοβήθηκε λεγοντας της οτι δεν περνει ικανοποιητικά γραμμάρια!! Τελοσπάντων!! Δεν χρειάζεται να αγχώνομαι τώρα!!! Πιστεύω να είμαστε σε καλά χέρια!!! Ουφ.....

Τατιάνα μου γιαυτο τη σύμβουλο που βρήκες έχει διαβάσει παρά πολλα σχόλια απο άλλες μητέρες στο φορουμ parents.org.gr αν θυμάμαι καλα στην ενότητα του θηλασμού. Ρίξε μια μάτια αν βρεις χρόνο. Πάντως όλο γιαυτην μιλούσαν οι άλλες μητέρες και ναι έχει γράψει και βιβλίο.

Δεν ξερω αν θα μου πει για διαστολή αυριο γιατι δεν θα με εξετάσει κολπικά οπως μου είπε υην προηγούμενη εβδομαδα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...