Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Κοριτσια μου καλησπερα!Τι μου κανετε?Μου λειψατε καλες μου!Δεν εχω διαβασει νεα σας,ευχομαι μεσα απο την ψυχη μου να ειστε καλα!

Γεννησαμε λοιπον!:D

Το Σαββατο το πρωι,στις 9 πηγαμε στην κλινικη!Κλισμα,ξυρισμα ειχα κανει απο προηγουμενη;),καρδιοτοκογραφος που δεν εδειχνε την παραμικρη συσπαση!Στις 10.30 μου εσπασε ο γιατρος τα νερα,ενω ειχα διαστολη 4!Εκτοτε ειχα κατι λιγα πονακια,υποφερτα!Η διαστολη προχωρουσε,οποτε στις 12.30 μου εβαλαν οξυτοκινη!Αυτο ηταν,με επιασαν πονοι,και μην αντεχοντας αρχισα να σπρωχνω και στην 2η ωθηση στις 1 παρα πεντε εβγαλα την μπεμπα μου!Δεν ειχα κανει επισκληριδιο,οποτε καταλαβαινα πιο πολλα και ετσι πιεσα και πιο πολυ!Η παιδιατρος μας προλαβε την στιγμη που εβγαινε το μωρο,καν δεν ειχε βαλει γαντια!Χαχαχαχα!Δοξα Τον Θεο,ειχα πολυ ευκολη και γρηγορη γεννα,στην ουσια σε 3 ωρες!Καλα λενε για τις δευτεροτοκες!:)

Η κορη μου βγηκε 3320!Ενω φυγαμε απο την κλινικη με 100 γρ λιγοτερο!Θηλαζουμε συνεχεια,ποτε παιρνει συμπληρωμα,το πολυ 30 γρ,ποτε οχι!

Βγηκαμε χθες απο την κλινικη!

Ειμαστε ρακος,και εγω και ο αντρας μου!Η μεγαλη μου κορη,ενω υπεραγαπα την μπεμπα,με βοηθαει να την αλλαξουμε πανα,την φιλαει συνεχεια,την ζηταει...ΖΗΛΕΥΕΙ!Την βλεπει να θηλαζει και αρχιζει την γκρινια!Βρισκεται σε μεγαλη συγχυση!Τελικα επρεπε το παιδι να ρθει πριν γεννησω!Της κοστισε που με βρηκε με την μπεμπα!Ολο το πρωι εκλαιγα!Δε θελω να την βλεπω ετσι!Εννοειτε πως ολη μου η προσοχη ειναι στρεμμενη επανω της!Της εξηγω συνεχεια τον τροπο με τον οποιο θα φροντιζουμε την μπεμπα το πρωτο διαστημα,αλλα παιδι ειναι!Ευχομαι να βρουμε γρηγορα τους ρυθμους μας!

Αρχη ειναι ακομη!Γιατι,ενω εχω την μαμα μου εδω,δεν θελει καθολου να καθεται μαζι της!Υπαρχουν στιγμες που δεν της μιλαει,γιατι θελει μονο εμενα!:(

Ο αντρας μου κανει τα αδυνατα δυνατα για να με ξεκουρασει!Νιωθω τοσο ευλογημενη που τον εχω στη ζωη μου!Με συντροφευσε στο ομορφο ταξιδι της γεννας!Ηταν και αυτος παρον,και παραγματικα ηταν μια απιστευτη εμπειρια!

Αυτα κοριτσια μου!Λυπαμαι που δεν μπορω να σας διαβασω,αλλα πειτε εστω,γεννησε καποια αλλη?

Επισης,κανω αποχη απο γαλακτοκομικα μιας και η πρωτη μου ειχε αλλεργια,οποτε μας ειπε πως μπορει και η δευτερη να εχει το ιδιο!Πφφφ!Δεν πειραζει!Στις 40 μερες θα δοκιμασουμε λιγο λιγο να τα ενταξουμε στη διατροφη μου!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαράκι μουυυυ!!! Να σου ζήσει καρδούλα μου!!!!! :) Να είναι πάντα γερή και καλότυχη στη ζωή της!!!!!! Εύχομαι να πάνε όλα καλά κ με την μεγάλη σας κ με τη μικρή και πραγματικά συγκινήθηκα που ο αντρούλης σου ηταν παρόν κ το έχησε κ ο ίδιος όλο !!!!! :) Πολύ μαγικό έχω να το λέω κι εγώ!!!!!!! :)

Να μας μπαίνεις να μας λες πως τα πάτε!!! Γέννησε η Αφροδιτούλα μας όσο έλειπες για το εφακι κ την Νεραιδούλα ξέρεις..!

Φιλάκια στα πατουσάκια της μπουμπούς!!!

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Γεια σας μανουλίτσες!!! Πήγςμε ήρθαμε, μας έκανε την καρδιά περιβόλι και το φχαριστηθηκαμε!! :/ Η υγεία του είναι παρα πολύ καλά, καλά σε γενικές γραμμές, οι τσιμπλίτσες μου ειπε να συνεχισω τις σταγονες 2-3 μερες ακόμα αλλά μου έδωσε κάτι μαντιλάκια για τα μάτια για αντιβακτηρια κατι τέτοιο κ μ είπε να τα καθαρίζω με αυτά κ όχι με φυσιολογικο ορο οπως εκανα μεχρι τώρα.. :/ Επίσης από 2790 που ήμασταν στις 12/10 πήγαμε μόνο 2900 και μας είπε να το δουμε γιατι επρεπε να ειχε πάρει παραπάνω... :/ μας ειπε να παμε την αλλη Πεμπτη να τον ξανα ζυγίσουμε και βλέπουμε μήπως του δώσουμε συμπλήρωμα.. δεν ξέρει για πιο λόγο δεν πήρε όσο θα έπρεπε κ δεν φαίνεται να έχει κάτι.. ίσως το γάλα μου λέει να μην παρέχει αυτά που χρειάζεται... :/ Στενοχωρέθηκα.... :( Λέτε να μην κάνω κάτι σωστά εγώ?? :( Πλεον κάθε 2,5 ωρες ξυπνάει κ τον ταίζω... ο γιατρός μου είπε κάθε 3 ακόμα κ το βράδυ! έστω τα κιλά της γένησης έπρεπε να τα είχε πάρει... Θα ψαξω λίγο να δω τι γινεται.. δεν θέλω να δωσω ξένο η αλήθεια έίναι.... :/

Πέφτω για υπνο γτ είμαι ψοφια!! Θα σας γράψω το βράδυ!!

Τατιάνας μου πολυ λυπάμαι που σε έκανε να νοιωθεις ετςι ο παιδίατρος όσον αφορά το γάλα σου... Σε παρακαλώ συμβουλεψου ένα πιστοποιημένο σύμβουλο θηλασμού αφού θελεις να παραμείνεις στον αποκλειστικό θηλασμο. Εμένα θυμάμαι ο σύμβουλος μου μου έλεγε αφού βάζει κιλά το μωρο ειναι οκ. Ποτέ δεν μου είπε οτι πρέπει να φτάσει σε κιλά γεννάς οπως τα λέτε εσεις εδω στο στο φορουμ ή οτι θα έπρεπε να βάλει τόσα κιλά σε τόσο χρονικό διάστημα! Μην αγχώνεσαι και ψάξε το λίγο! Ειναι κρίμα μπορεί ο παιδίατρος σου να μην έχει αρκετές γνώσεις για το θηλασμο. Α και να πεις στο σύζυγο οτι υπάρχεις κι εςυ οχι μονο το μωράκι! Πιο μετα που θα μεγαλώσει λίγο το μωρο θα βγαίνετε και μόνοι σας έξω καμία δυο φορές το μηνα γιατι επιβάλλετε!

Hope να σας ζήσει με υγεία και καλοτυχο! Καλές αντοχές και υπομονη! Χρειάζεστε χρόνο προσαρμογής με τη μεγάλη σας! Τα ίδια θα εχω κι εγω σε λίγες η εσάς υποθέτω... Ειναι καλο να ζηλεύει η μεγάλη και να το εκδηλώνει παρά να μην το εκδηλώνει καθόλου λένε οι ψυχολόγοι! Εμεις οι μανούλες πρέπει να τους λέμε στνεχεια οτι τις αγαπάμε πολυ και τα αδελφάκια τους το ίδιο!

Κοριτσάκια μου ειμαι απο κινητο. Γεννησαμε. Χθες στη 1 τη νυχτα. Ξεκινησα για καισαρικη αλλα ο καλος Θεουλης ακουσε τις προσευχες μου και ο γιος μου εκανε το χατηρι της μαμας και βγηκε φυσιολογικά. Οσοι βρέθηκαν στο ελενα με ακουγαν.. απο τον πρωτο ακουγομουν στο κυλικειο. Ο μικρός 53εκ και 3500. Ιδιος ο μπαμπας του. Τον θηλαζω αποκλειστικά ανα 2 ωρες. Ειναι ενας άγγελος. Ελπιζω ολες να είστε καλα.

Μαρακι μου να σου ζήσει και εσενα! !

Φιλιά σε ολες!!

dogdogard20151021_8_My%20child%20is.png

Διαφημίσεις

Κατερινάκι μου πόσο χαίρομαι κουκλα μου που γίνανε όλα όπως ήθελες και φυσιογικά!!!!!!!! :) Τέλεια!!!!!! Να σας ζήσει ο αντρακλας σας να ρίναι γερός δυνατός καλότυχος στη ζωή του να τον δείτε όπως επιθυμείτε!!!!!! :)

Αγάπη μου ασε γλυκιά μου.... :( Στενοχωρέθηκα γιατί δε θέλω να το γυρίσω σε ξένο γιατι ξέρω θα τον κόψει μετά τον θηλασμό... :/ Και εγώ κατευθείαν αυτό είπα τον άντρα μου... Σύμβουλο θηλασμού οπωσδήποτε ή παιδίατρο νεογνολόγο που να έχει κ πιστοποίηση στο θηλασμό... Ενώ στα λόγια ήταν πολύ υπερ του θηλασμού και ακόμα κ σημερα μου ειπε θα το αφησουμε ακόμα για να δούμε πως θα πάει την άλλη εβδομάδα κάτι μου λεει οτι θα μ δωσει ξένο... Πιστευω κι εγώ ότι τα 120γρ για 9 ημέρες είναι λίγο... :( δε ξέρω φυσικά.. θα ψάξω αύριο κ θα πάρω τηλ σε εκείνον τον οργανισμό για τον θηλασμό να ρωτησω... σημερα ημουν κομμάτια για να το κάνω...:/ Όσο για τον άντρα μου εννοείτε!!!! Κάτσε να πάμε σπίτι μας κ θα σου πω εγώ!!!! ;) Τώρα λέω ντρέπεται έστω μια αγκαλιά να μ κάνει γιατι είμαστε στο πατρικό αλλά δε πάει άλλο....

που ειστε καλέ όλες?!?!? Μόνο εγώ κ η Αγάπη μειναμε?!?!

Βούλα μου τι έκανες με τα ράμματα κ την αντληση?? Τα κατάφερες???εγώ έχω πεθάνει στον πόνο από εχθές και στα ράμματα κ απο πισω δυστυχώς κ δε ξέρω τον λόγο... :/ Εσυ ακόμα πονας??

Κοριτσάκια μου ειμαι απο κινητο. Γεννησαμε. Χθες στη 1 τη νυχτα. Ξεκινησα για καισαρικη αλλα ο καλος Θεουλης ακουσε τις προσευχες μου και ο γιος μου εκανε το χατηρι της μαμας και βγηκε φυσιολογικά. Οσοι βρέθηκαν στο ελενα με ακουγαν.. απο τον πρωτο ακουγομουν στο κυλικειο. Ο μικρός 53εκ και 3500. Ιδιος ο μπαμπας του. Τον θηλαζω αποκλειστικά ανα 2 ωρες. Ειναι ενας άγγελος. Ελπιζω ολες να είστε καλα.

Μαρακι μου να σου ζήσει και εσενα! !

Φιλιά σε ολες!!

Να σου ζήσει να το χαίρεσαι με υγεία μακρύ θα και τι επιθυμείτε! Καλούς θηλασμους και δεν πειράζει πιυ σε άκουγαν όλοι εκεί! Το δικαιουσαι!

Κατερίνα μου να σου ζήσει ο μπεμπης σου!!! Να είναι γερό το πουλάκι μου!! Τι ωραία που γεννησες όπως ήθελες!! Να μας πεις την γέννα σου όταν μπορεσεις!!! Καλούς θηλασμους σου εύχομαι!!

Αγάπη κοντευεις και εσύ!!! Μέχρι την άλλη εβδομάδα θα έχεις γεννήσει!!! Άντε πήγαν όλα καλά κορίτσια με τα μπεμπακια μας!!!

Μας έπεσε επιτέλους ο αφαλός μας θα αρχίσουμε τα μπανακια στο μπανιερο μας σιγά σιγά!!

Η μπεμπε μου πλέον κάθεται πολύ ώρα ξύπνια!!! Έχουμε ένα θέμα με τα κακά μας και δυσκολευομαστε να τα κάνουμε ανα δεύτερη μέρα!! Χθες είχαμε και πράσινα και αγχωθηκα αλλά μου είπε ο γιατρός θα ηταν από κάτι που έφαγα!!

Απο χθες το μεσημέρι πιασαμε θηλή και θηλαζουμε!!! Βέβαια δεν φτάνει το γάλα μου αφού είναι μόνο από τον ένα μαστό και δίνω συμπλήρωμα. Επίσης βγάζω και με θηλαστρο για να αδειάζει το στήθος μήπως και αυξηθεί το γάλα. Έχει μειώσει την ποσότητα του γάλακτος και έχει αυξήσει τα γεύματα και νιώθω οτι είμαι συνεχώς στο τρέξιμο και οτι τρώει συνέχεια!!! Πάντως ακόμα ποναω σε κάθε θηλασμό τουλάχιστον το πρωτο-δευτερο λεπτό. Εσείς πονατε καθόλου;;

Τατιάνα μην ακούς τον παιδίατρο αν το μωρακι σου τρώει ικανοποιητικά και δεν κλαίει και λερώνει πάνες είναι όλα καλά!! Αν δώσεις συμπλήρωμα δεν θα μπορείς μετά να το κόψεις ρώτα και εμένα!!!

Πάω για ύπνο γιατί σε λίγο θα ξυπνήσει η μπεμπα να φάει!!!

Μας παίρνει πολύ χρόνο το τάισμα, θηλασμός, μπιμπερο,ρέψιμο μία ώρα σίγουρα.

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Διαφημίσεις

δε πειράζειιιι!!! Καλιο αργά λένε....!!! ;) Δε πειράζειιιι θα τα έζουμε περάσει εμείς και θα σου λέμε ότι χρειαστείς!!! αλήθεια πως είσαι?? :/ πότε έχεις γιατρό??

Καλημερα σας !

Εχω καρδιοτοκογραφο σημερα το μεσημερι... Δεν περιμενω κατι να δω πλέον αφού ο μπεμπης έχει εγκατασταθεί μεσα στην κοιλια και του άρεσε!

Καλημέρα αγάπη!! Που θα πάει θα βγει δεν μπορεί να μείνει για πάντα εκεί όσο και να θέλει!!! Καλή επιτυχία στον καρδιοτοκογραφο!!! Να μας πεις τα νέα!!

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Καλημέρα σας!! :) Τι κάνετε μανουλίτσες?? :)

Εμείς ξυπνήσαμε φάγαμε και τώρα ξεκουραζομαστε ξανά!!! :) Περιμένω κ την κομμώτρια κατά τις 9-9:30 για ένα μποτέ....καιρός ήτανε!!! :)

Τασσουλα μου ξέρω θα προσπαθήσω να το αποφύγω... σήμερα θα πάρω τηλ σε μια συμβουλο να κλεισω ραντεβού.. Δεν είναι οτι είναι κακό να δωσεις συμπληρωμα αλλά από τη στιγμή ππυ έχω γάλα είναι κρίμα!!!

Αγάπη μου εντάξει τι έμεινε??? Μια βδομαδούλα το πολύ!!!! Περιμένουμε νεάκια σου!!! Κάτι μου λέσι οτι εζουμε εξελίξεις κ σε εσάς!!:)

Επι τη ευκαιρία να σας πω τα προβλήματα δε μαα αφηνουν... Νεογνική ακμή την γνωρίζεται?? Εγώ δε την ηξερα!! Την έμαθα όμως καθώς αρχισε να βγάζει κοκκινα σημάδια ο μικρός στο προσωπάκι του στον κρόταφο κ κάτω από τα μαλλάκια κ ανησύχησα.. Βέβαια φεύγει από μόνο του κ όχι με φαρμακσυτική αγωγή όπως υποστηρίζουν ορισμένοι... φανταστείτε με λίγο να με "χτυπάει" το ένα μετά το άλλο..... τα νευρα μου!!!!!

Καλημερα καλες μου!Τι κανετε?Τι κανουν τα μπεμπακια?

Εμεις ειμαστε καλα!Δοξα σοι Ο Θεος!Προσπαθω να θηλαζω χωρις να δινω συμπληρωμα,αλλα δεν τα καταφερνουμε παντα,αν και θηλαζει 40 με 45 λεπτα!

Επειτα,χορταινει υπνο,μεχρι το επομενο της γευμα!Η μεγαλη μου,το κοριτσακι μου το γλυκο,ειναι τοσο τρυφερη απεναντι της,αλλα τα ξεσπασματα ειναι αναποφευκτα!Αντιδραει στα καλα καθουμενα!Ευτυχως ομως,απο χθες το απογευμα ειναι πιο ηρεμη!Πιστευω πως θα συνηθισει γρηγορα!

Κατερινα μου,Αφροδιτη μου,Εφακι,να σας ζησουν καλες μου!Να ειναι γερα και ευλογημενα τα μωρακια σας!

Τατιανα μου,εαν καταλαβα καλα,ο μικρος εχασε βαρος?

Κοιτα,καλα θα κανεις να μιλησεις με συμβουλο θηλασμου,οπως αλλωστε θα κανεις,αλλα ισως να ειναι λογικο καποια μικρη μειωση βαρους σε παιδια που θηλαζουν!Πες μου λιγο,βγαινοντας απο την κλινικη σας μετρησαν το βαρος?

Οταν λες ''νεογνικη ακμη'',εννοεις το τοξικο ερυθημα?Γιατι βγαλαμε εμεις,και ειναι απο τις δικες μου τις ορμονες!Βγαζουν πολλα παιδια,αλλα φευγουν γρηγορα!Δεν ειναι ανησυχητικό!Φανταζου,πως τα κοριτσακια μπορει να βγαλουν και γαλα απο το στηθος ή να εχουν κολπικες εκκρισεις,οπως εχει η δικια μου!Απιστευτο?!!:o

Ωχ,ξεκινησαν οι κολικοι?Βοηθεια σας!Ειχε η κορη μου,και καταλαβαινω πως ειναι!Ελπιζω να το περασατε ελαφρια!

Τασουλα μου,πως εισαι?Και μενα με πονουν πολυ οι θηλες,χωρις να ειναι πληγωμενες!Ρουφαει τοσο εντονα η μικρη!Πιστευω πως με τον καιρο θα μαλακωσουν!

Αγαπη μου,με το καλο σημερα!Λιγο υπομονη καλη μου!Θα περασουν οι μερες χωρις να το καταλαβεις!

Κοριτσια μου,δεν εχω διαβασει τιποτε αλλο!Σχολιαζω τα πιο προσφατα!

Οσο μπορω θα μπαινω!

Πειτε μου κατι!Εσεις τα μικρα σας τα ξυπνατε για να φανε ή ξυπνουν απο μονα τους?Η δικια μου,κοιμαται του καλου καιρου,να μην τη ματιασω,οποτε οταν φτανει 3.50 με 4 ωρες,την ξυπναω!:rolleyes:

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Καλημερα κοριτσια!Να μας ζησουν τα καινουργια μωρακια!Εμεις προσπαθουμε να μπουμε σε σειρα,νομιζω οτι δεν προλαβαινω ουτε για τουαλετα με τα δυο παιδια..Η κορη μου εχει παρει πολυ ασχημα το θεμα του θηλασμου κ αντιδρα χαλια,ουρλιαζει,κλαιει,με κλωτσαει την ωρα που θηλαζω,μου λεει να φυγω οτι δεν με θελει κλπ,Λιγο αυτο,λιγο οι ορμονες ειμαι στο τσακ να αφησω τον θηλασμο κ να ασχοληθω λιγο με τη μεγαλη,νιωθω οτι την χανω σπο κοντα μου

[sIGPIC][/sIGPIC]21bd07b216.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...