Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Να μαι και εγωωω!!!Ευχομαι πρωτα πο ολα στα κοριτσια μας που γεννησαν καλο σαραντισμο και καλους θηλασμους!!!!!! Να σας ζησουν τα μωρακια σας γλυκες μου καλοτυχα και γερα να ειναι η Παναγια παντα να σας φυλαει!!!!

ΓΕΝΝΗΣΑΑΑΑΑ:P:p:p:p:p:p και εγω στις 13/10 ενα μωρακι σκετο γλυκα 3095γρ και 52 ποντους!! Ειμαστε καλα και εχουμε γυρισει σπιτι μας απο το Σαββατο. Θηλαζουμε πολυυυυ και αυριο περιμενουμε την παιδιατρο για την πρωτη εξεταση! Γεννησα με καισαρικη αφου ο φυσιολογικα πηγαμε για 10ωρες ασταματητα αλλα λογω δυσαναλογιας θεσης το φεραμε στον κοσμο με καισαρικη. Λεπτομερειες καυτες και απιστευτου καλλους θα σας πω οταν πια ολες θα εχετε γεννησει με το καλο!! Ενα πραγμα μονο θα πω τα ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΑ ειναι για κλαμματα:evil::evil:... σας φιλω προς το παρον οταν βρω χρονο θα ξαναμπω να τα πουμε ποιο αναλυτικα!!! Φιλακια στα μωρακια και στις κοιλιτσες που εμειναν!!!!:D:D:D:D

Αφροδιτουλα να σας ζήσει με υγεία και καλοτυχία! Καλούς θηλασμους και υπομονη!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια εσεις που γεννήσατε για πειτε πως ειναι τα πραγματα στο σπιτι;; Έχετε απο κάποιο άτομο βοήθεια ή τα κάνετε ολα μόνες σας δηλαδή και φροντίδα βρέφους και σπιτιού και μαγείρεμα κτλ;;

Οι δευτερο μανούλες πως τα βγάζετε πέρα και μετα πρώτα σε παιδιά και με το βρέφος;; Αν μπορείτε δώστε μου μια εικόνα!!

Αγάπη δεν θα έχεις βοήθεια από πουθενά;; εγώ έχω την μητέρα μου που με βοηθάει. Βέβαια είμαι και απο καισαρική αλλά στην αρχή χρειαζομουν βοήθεια για την μεγάλη μου κόρη. Τώρα αρχίζουμε και βρίσκουμε τους ρυθμούς μας!!!

Αφροδίτη μου να σου ζήσει το μωρακι σου!!! Γερό και καλότυχο να είναι!!!και εγώ σε δημόσιο πανεπιστημιακό γεννησα, να ανταλαξουμε απόψεις!!!

Τατιάνα μου και εμένα η μικρή έχει τσιμπλουλες στο ένα ματακι και μου είπε ο γιατρός πλύσεις με φυσιολογικό ορό. Όχι χαμομήλι μου είπε ο γιατρός!!

Είχαμε γιατρό σήμερα και μας βρήκε πολύ καλές!! Γεννηθηκαμε 3360, βγήκαμε 3200 και τώρα είμαστε 3450 γρ. Εσείς έχετε αιμαγγειωμα;; εμείς έχουμε στο ματακι μας. Και η μεγάλη μου είχε. Αύριο πιστεύω θα μας πέσει επιτέλους και ο αφαλός, ίσα που κρέμεται.

Vanz ελπίζω να μην έχεις πρόβλημα με το θηλαστρο!!!

Συμφωνώ με την Αγάπη δεν αφήνουμε τα μωρά να κλαίνε. Έχουν ανάγκη από αγκαλιτσα νιώθουν ασφάλεια!!! Βέβαια τώρα με 2 παιδιά Αγάπη δεν μπορείς πάντα να ανταποκριθείς άμεσα στο κλάμα του μωρού γιατί μπορεί να έχει την ανάγκη σου το άλλο το παιδί. Αυτά είναι τα δύσκολα για μένα!!

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Καλημέρα!!

Νεραιδουλα και Εφη περιμένουμε τα νέα σας!! Δεν βγηκατε ακόμα;;

Κατερίνα θα την περάσεις και εσύ την Πητ σου;;

Μαριρεν τι κάνετε;; πηγατε σπίτι σας;; με το γάλα πως τα πάτε;;

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Γεια σας κορίτσια!

Κοριτσάκια μου όμορφά να σας ζήσουν τα μωράκια σας γερά και καλότυχα να είναι! Καλούς θηλασμούς να έχετε :) και με το καλό στα κοριτσια που περιμένουν :)

Εμείς γυρίσαμε σπίτι μαςςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!!!!!!:)

Ήρθαμε την κυριακή το μεσημέρι και ευτυχώς ο μικρός προσαρμόστηκε εύκολα και δεν είχαμε παρατράγουδα. Χτες όλη μέρα μάλλον με την αλλαγή κλίματος κοιμόταν όλη μέρα και σηκωνόταν μόνο για φαί και άλλαγμα :) Εγώ τα έφτυσα γιατί φέραμε ένα αμάξι πράγματα που έπρεπε να μπουν στην θέση τους και ακόμα δεν έχω τελειώσει τελείως!

Θα απαντήσω σε όσα θέματα θυμάμαι επειδή δεν προλαβαίνω να μπαίνω συνέχεια να γράψω και δεν τα θυμάμαι όλα.

Ρηλάξ μας φέρανε ένα που έχει δόνηση (αυτό που έδειχνε η Κατερίνα) αλλά εγώ δεν το έχω βάλει να δουλεψει ακόμα. Για την ώρα τον βάζω πάνω για λίγη ώρα να το μάθει. Μια χαρά είναι.

Οικονομικά και εμείς δεν πετάμε. Ότι έχω για τον μικρό είναι απο την αδερφή μου και απο δώρα που μου κάνανε. Κορίτσια μην ανησυχείται για αυτά γιατί όλα έρχονται λίγο νωρίτερα λίγο αργότερα αρκεί τα μωρά μας να είναι καλά.

Οι κολικοί είναι κάτι που ταλαιπωρεί τα μωρά, εμείς τους περνάμε σχετικά ήπια αλλά όταν πονάει πιάνεται η καρδιά σου! Το καλό είναι ότι δεν κρατάνε πολύ.

Εγώ στο δωμάτιο μου έχω τηλεόραση και την χρησιμοποιώ για την ώρα τώρα που το μωρό είναι στο καλάθι αλλά μόλις τον βάλω στην κούνια δεν ξέρω τι θα κάνω για να μην τον ενοχλεί. Υπολογιστή έχω στο σαλόνι και πάλι τον χρησιμοποιώ αλλά δεν ανοίγω το ίντερνετ συνέχεια. Εντάξει ακτινοβολία έχουν τα πάντα και τα κινητά που έχουμε και τα ασύρματα αλλά τι να κάνουμε προσπαθούμε τουλάχιστον να μην είναι κοντά στο παιδι. Στην πολυκατοικία που έμενα στης μητέρας μου μπορεί να το είχα εγώ κλειστώ αλλά όλοι στα διαμερίσματα και στις δίπλα πολυκατοικίες είχανε.

Όσο για τα κιλά που ρωτατε κορίτσια εμένα ο γιος μου δεν με άφησε να πάρω πολλά, γιατί σίγουρα θα έπαιρνα τουλάχιστον τα διπλά! Με είχε πιάσει μια απίστευτη πείνα τις τελευταίες μέρες. Απο τα 9 κιλά που είχα πάρει σε σύνολο απο την αρχή βγαίνοντας απο το μαιευτήριο είχα χάσει μόνο 1,5! Μετά απο μια βδομάδα και τα πήγαινε έλα στην εντατική για το μωρό τα είχα χάσει όλα! Σήμερα έχω χάσει και 3 κιλά απο τα δικά μου αν και η κοιλιά είναι ακόμα εκεί! Απλά εγώ δεν είχα προλάβει να πρηστώ και να κάνω κατακράτηση, όμως το δώρο του γιου μου ήταν η αρχή μια ραγάδας στην κοιλιά και δύο ωραιότατες πανάδες στα μάγουλα! που ακόμα δεν έχουν αρχίσει να υποχωρούν ειδικά όταν κουράζομαι μου φαίνεται ότι είναι πιο έντονες! Να είναι καλά το πουλάκι μου και δεν με πειράζουν καθόλου το καλοκαίρι θα πλαστρώνομαι με αντηλιακό στο πρόσωπο και πολύ πούδρα!!! χααχαχαχ

Και εγώ στα ματάκια του φυσιολογικό ορό βάζω και διαφορετική γάζα στο καθένα. Δεν μου είπανε να βάζω κάτι άλλο ούτε να τα πιέζω τα μάτια του στις άκρες. Αύριο περιμένω τον παιδίατρο που θα έχω εδώ στο σπίτι για να τον δει. Για να δούμε τι θα μας πει αυτός σε σχέση με την παιδίατρο στον Πειραιά.

Σχετικά με τα θήλαστρα, εγώ νοίκιασα ένα απο το μαιευτήριο πριν βγω και το χρησιμοποιώ ακόμα. Η χοάνη είναι λίγο πιο μικρή απο αυτές στα μαιευτήρια, και εμένα με ενοχλούσε στην αρχή αλλά συνήθισε το στήθος μετα. Δεν ξέρω αν υπάρχουν διάφορα μεγέθη και αν χρειάζεται να μπεις στην διαδικασία να τα δοκιμάσεις. Εγώ tassoula νομίζω ότι άλλού πιέζεις εσύ με το χέρι και βγάζει και αλλού το θήλαστρο. Εγώ στις αρχές για να μην πετρώσει το στήθος είχα βάλει σε ένα μπουκαλάκι πλαστικό ζεστό νερό και το τσούλαγα στο στήθος να ζεσταίνεται και τον πρώτο καιρό το έκανα και παράλληλα με το θήλαστρο για να αδειάζουν περισσότεροι αδένες. Τώρα απλά λίγο πριν τελειώσει το θήλαστρο πιέζω με το χέρι στο στήθος παράλληλα με την κίνηση του θήλαστρου για να βγάζω και αυτό που μένει μέσα.

Αγάπη εγώ βοήθεια είχα στον Πειραιά και αυτό τα απογεύματα απο την μητέρα μου. Την ημέρα είμασταν οι δυό μας και νομίζω ότι αυτό μας βοήθησε να προσαρμοστούμε αλλά δεν ξέρω τι γίνεται όταν έχεις και ένα άλλο παιδάκι σίγουρα θα είναι πιο δύσκολο. Εδώ τώρα στο σπίτι μας έχω κοντά κάτι θείες μου αλλά δεν είναι κάθε μέρα σπίτι μου γιατί έχουν και τις δουλειές τους οπότε πάλι μόνοι μας είμαστε μέχρι να έρθει ο μπαμπάς μας. Μετά βοηθάει και εκείνος για να μπορώ εγώ να κάνω και καμία δουλεια.

Τώρα όσον αφορά τον θηλασμό θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στα κορίτσια που τα κατάφεραν. Εγώ κατέληξα ότι δεν είναι ο θηλασμός για μένα. Ο μικρός πιάνει κανονικά το στήθος αλλά εγώ πονάω πολύ!!!! περισσότερο απο το να το βγάζω με το θήλαστρο! Οπότε τον βάζω στο στήθος μια στο τόσο για να ενεργοποιήται και να μην σταματάει και μετά το βγάζω με το θήλαστρο και του δίνω μπουκάλι. Τώρα που πίνει περισσότερο του δίνω και δύο γεύματα ξένο και αν χρειαστεί και συμπλήρωμα με το δικό μου. Θα του κρατήσω λίγο ακόμα το θήλαστρο όσο έχω αντοχές τουλαχιστον και μετά να είναι καλά θα συνεχίσει μόνο με ξένο.

Κορίτσια εσείς που θηλάζετε νιώθετε συνέχεια ανάγκη για γλυκό; Εντάξει το νερό το έχω ταράξει πάνε τα μπουκάλια και έρχονται! Αλλά αν συνεχίσω να τρώω γλυκά νομίζω ότι στο τέλος θα πάρω πάλι τα κιλά. Είναι αυτό απο τον θηλασμό; Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται!

Σας αφήνω γιατί σας ζάλισα! Πολλά φιλιά σε όλες και τα μικρά σας! :)

U85pp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου προς Θεού δεν εννοούσα να κλαίει κ να το αφήνω!!! Μην μάθει να αποκοιμιέται στην αγκαλιά εννοούσα!!!!! Γιατί μετά δε θα θέλει το κρεβάτι του κ θα ξυπνάει κ τα βράδια να έρχεται στο κρεβάτι μας!! φυσικά κ έχουν ανάγκη αγκαλιές κ αγάπη!!!!!!!! Με παρεξηγείσατε!!!!! :(

vicki μου καλή μου ευχαριστώ που με καθησυχάζεις!!!! Για το μασαζάκι όπως κάνουμε την κοιλίτσα στους κολικούς?? :/ με γαζούλα να φανταστώ το μασαζάκι ε??

Τασσούλα μου σας πέρασαν οι τσιμπλίτσες?? Εμένα έρχονται κ μαζεύονται στβν άκρη του ματιού και καμιά φορά δεν μπορέί να το ανοίξει το γιαβρί μου!!!! Αχουυυ καλέ τι κορίτσαρος είναι αυτός!!!!!!!!! Να την χαίρεσαιιι!! Πολλά πολλά φιλάκια από τη Θεία Τατιάνα!!!! ;) τι είναι το αιμαγγείωμα?? Μήπως σας έπεσε σήμερα ο οφαλός?? Έμάς κρεμόταν από μια κλωστιτσα στο μπανακι του κ στην επομενη αλλαγη πάνας έπεσε!!!

Αγάπη μου εγώ δε θα σου πω ψέμματα τα έχω ψιλοβρει σκούρα με την έννοια ότι να σηκωθώ να συμμαζέψω γιατί ενώ είμαι στη μαμά μου όλοι λείπουν, να κάνω ένα μπανάκι να σιδερωσω μωρουδιακα να θηλάσω να κοιμήσω κοκ είναι πολύ τροχάδην όλα!!! Συν οτι κάθε φορά που πάω να κοιμηθ ώ με μυρίζεται ο μπέμπης κ ξυπνάει!!! Αλλά φαγητό μαγειρεύει η μαμά!!

Μαριρέν μου τι ωραία τα νεάκια σας!!!! :) Εύχομαι καλή αρχή στο σπιτι σας κ όλα να πάνε καλά!!! :) Κοριτσάκι μου δε πειράζει για το θηλασμό.. Προσπάθησες κ προσπαθείς με το θηλαστρο!!! Μη σε πέρνει απο κάτω!!!

εμείς έχουμε τεντώσει λίγο για αυτό δε γράφω πολλά πολλά!! Το βράδυ δε μας αφηνει να κοιμηθούμε καθόλου κ μαζεύω δυνάμεις!!!! Αρχισαν κ οι κολικοί .... σας φιλώ θα τα πουμε κάποια αλλη στιγμή!!!

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Τατκονο πιο δυνατα το μασαζακι στο ματι.εγω το εκανα με γυμνο χερι αφου ειχα πλυθει καλα κ με πολυ κοντα νυχια.

Μαριρεν αρχικα κ αυτο που κανεις θηλασμος ειναι.κ μαλιστα πιο δυσκολο λογω προετοιμασιας-αποστειρωση κλπ.μηπως εχετε θεματακι με το χαλινο της γλωσσας(μπορει να ευθυνεται για τον πονο σου)

Βίκυ μου το δοκίμασα με λίγο βαμβακάκι κ φυσιολογικό ορό (ίσα ίσα να μην ακουμπάω με σκέτο χέρι) και είδα πως δε πονάει το μικράκι μου... ανακουφίζεται κιόλας... αύριο που έχω γιατρό θα τον ρωτήσω κιόλας!! Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου για την βοήθεια! :)

Και Ναι πήραμε την κουνια ρηλάξ!!! Βέβαια δε την έχουμε δοκιμάσει ακόμα γιατί κοιμάται το μωρό αλλά το βράδυ κάτι μου λέει θα την τιμήσουμε!!!

Κοριτσια μου να μαι κι εγω! Γραφω οποτε μπορω αλλα μπαινω συνεχεια! Εγω σημερα πηγα για τα ραμματα, ολοκληρη φασαρια , οχι να αντλησω με το θηλαστρο (τι εμπειρια κι αυτη, καλα ηταν στο τελος) , οχι να ερθει η μαμα να κρατησει τη μπεμπα, τρεχα στο κεντρο, τλκ η δουλεια δεν εγινε)... αυριο τωρα.....ουφ !

Να μαι και εγωωω!!!Ευχομαι πρωτα πο ολα στα κοριτσια μας που γεννησαν καλο σαραντισμο και καλους θηλασμους!!!!!! Να σας ζησουν τα μωρακια σας γλυκες μου καλοτυχα και γερα να ειναι η Παναγια παντα να σας φυλαει!!!!

ΓΕΝΝΗΣΑΑΑΑΑ:P:p:p:p:p:p και εγω στις 13/10 ενα μωρακι σκετο γλυκα 3095γρ και 52 ποντους!! Ειμαστε καλα και εχουμε γυρισει σπιτι μας απο το Σαββατο. Θηλαζουμε πολυυυυ και αυριο περιμενουμε την παιδιατρο για την πρωτη εξεταση! Γεννησα με καισαρικη αφου ο φυσιολογικα πηγαμε για 10ωρες ασταματητα αλλα λογω δυσαναλογιας θεσης το φεραμε στον κοσμο με καισαρικη. Λεπτομερειες καυτες και απιστευτου καλλους θα σας πω οταν πια ολες θα εχετε γεννησει με το καλο!! Ενα πραγμα μονο θα πω τα ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΑ ειναι για κλαμματα:evil::evil:... σας φιλω προς το παρον οταν βρω χρονο θα ξαναμπω να τα πουμε ποιο αναλυτικα!!! Φιλακια στα μωρακια και στις κοιλιτσες που εμειναν!!!!:D:D:D:D

Να σου ζήσει afroditoula μου γλυκιά! Καλότυχο και γερό να είναι το παιδάκι σου !!! Πες μας λεπτομερειες (ειδικα αυτο με τα πανεπιστημιακα με ιντριγκάρει πολύ .. )

Τατιάνας μου γιατι να μην μάθει αγκαλίτσα το μωράκι;;;; Η μέθοδος που έκαναν παλιά οι μανάδες μας και μας άφηναν χωρίς αγκαλιά να κλαίμε μην μάθουμε και μετα δυσκολευόμαστε εμεις έχει αλλάξει! Ηταν η λεγόμενη baby crying out μέθοδος! Κορίτσια σημερα ΔΕΝ αφήνουμε το βρέφος να κλάψει και το περνούμε αγκαλιά! Ειναι πολυ στρεσογόνο για τα νεογέννητα να τα αφήνουμε να κλαίνε και να μην τα περνούμε αγκαλίτσα! Να ακούτε τις συμβουλές του παιδιάτρου σας σε αυτά τα θέματα και όχι των γονιών σας!

Κι εγω είμαι υπερ της αγκαλίτσας... δηλαδή οχι απο ιδεολογία, το βλέπω στη πράξη... ένα το εχω το μωρό μου, εκανα πολλες θυσιες για να το κραταω σημερα στα χέρια μου, δεν μπορω να το βλέπω να πλανταζει ενω ειναι καθαρο και ταισμένο... μολις το ακουμπησω στο λαιμο μου ηρεμει...στο κατω-κατω νομιζω οτι ειναι πολυ μικρο ακομα για να με χειραγωγεί συνειδητα! απλά το εχει ανάγκη... μεγαλωνοντας θα δουμε παλι στη πραξη πως θα τα βολέψουμε !!!

Vanz μου μην στεναχωριέσαι θα τα λίγα. Τα λίγα ειναι και τα καλύτερα λεει μια παροιμία! Κι εμεις εδω αν δεν τα είχαμε απο την κόρη μας τωρα σίγουρα δεν θα μπορούσαμε να τα αγοράσουμε αλλά και στην κόρη μου εξοικονόμησα απο το να μην αγοράσω ρουχαλάκια αφού μου τα έδωσε η αδελφή μου και φίλες μου απο τα δικά τους παιδιά που τα φύλαγαν! Η μουσική τους αρέσει παρά πολυ! Κι εγω της είχα ένα ραδιοφωνάκι απο αυτά τα μικρά με τις μπαταρίες και άκουγε μουσική!

Τυχερή Αγαπη ! όσο για τη μουσική.... εγγύηση !!!! Καλά εμεις εχουμε και καλλιτεχνικο αίμα, πώς να το κάνουμε !!! χιχιχιχιιχχι:tongue:

Κορίτσια εσεις που γεννήσατε για πειτε πως ειναι τα πραγματα στο σπιτι;; Έχετε απο κάποιο άτομο βοήθεια ή τα κάνετε ολα μόνες σας δηλαδή και φροντίδα βρέφους και σπιτιού και μαγείρεμα κτλ;;

Οι δευτερο μανούλες πως τα βγάζετε πέρα και μετα πρώτα σε παιδιά και με το βρέφος;; Αν μπορείτε δώστε μου μια εικόνα!!

Η ρουτινα που παει να καθιερωθεί σε μας είναι: κατα τις 11 (ψιλοαργα αλλα ετσι προεκυψε μπανακι στο νηστικο μπεμπακι οποτε ηρεμει και τρωει και χορταινει ηρεμο. κατευθειαν νανι και ξυπνημα - θηλασμος μεσα στη νυχτα οποτε το θελησει, συνηθως καθε 2 ωρες κι εννοειται αλλαγμα.) το πρωι πλεον εξουθενωμενη η αληθεια ειναι κατα τις 7 ή σηκωνομαι και κανω δουλιτσες (πλυντηρια, φαι) ή ααγκαλιες με τη μπεμπα αν θελει. Αλλαγμα - ταισμα με τους ιδιους ρυθμους και κατα τη διαρκεια της ημερας... ειμαστε περιπου στους 10-11 θηλασμους το 24ωρο. ενδιάμεσα ξεκλεβω 10λεπτα για ντουζ, σιδερο, φαι ή να να φτιαξω κανενα ντεκαφε ! Αλλα να σου πω .... και παλι ορεξατη και φρεσκια νιωθω γιατι θα εκανα τα παντα για το μωρακι μου ! Μην σε φοβισει τιποτα ! Για δευτερομανουλες σθγουρα ειναι πιο δυσκολα, ας μας πουνε όσα κοριτσάκια έχουν κι αλλο παιδάκι.

Αγάπη δεν θα έχεις βοήθεια από πουθενά;; εγώ έχω την μητέρα μου που με βοηθάει. Βέβαια είμαι και απο καισαρική αλλά στην αρχή χρειαζομουν βοήθεια για την μεγάλη μου κόρη. Τώρα αρχίζουμε και βρίσκουμε τους ρυθμούς μας!!!

Vanz ελπίζω να μην έχεις πρόβλημα με το θηλαστρο!!!

Τασουλα μου τι καλα που εχεις τη μανουλα σου ! Κι εμενα εχει ερθει καποιες φορες αλλα δεν μπορει να κανει πολλα αφου εχει κινητικα προβλήματα.. Το θηλαστρο σουπερρρ !!! Το κοιτουσα σημερα όλη μερα και το μισουσα... επρεπε όμως να το χρησιμοποιησω και όλα τέλεια!

Γεια σας κορίτσια!

Κοριτσάκια μου όμορφά να σας ζήσουν τα μωράκια σας γερά και καλότυχα να είναι! Καλούς θηλασμούς να έχετε :) και με το καλό στα κοριτσια που περιμένουν :)

Εμείς γυρίσαμε σπίτι μαςςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!!!!!!:)

Κορίτσια εσείς που θηλάζετε νιώθετε συνέχεια ανάγκη για γλυκό; Εντάξει το νερό το έχω ταράξει πάνε τα μπουκάλια και έρχονται! Αλλά αν συνεχίσω να τρώω γλυκά νομίζω ότι στο τέλος θα πάρω πάλι τα κιλά. Είναι αυτό απο τον θηλασμό; Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται!

Mariren μου όλα καλά να σας πάνε στο σπιτάκι σας !!!! Και με πολλά γλυκάκια !! :tongue: Ναι, εχω τρελη διάθεση για γλυκάκι με τον αποκλειστικο θηλασμό! Τρωω απο ενα μικρο πχ καριοκακι ή ενα μικρό ντερμπι (!) το απογευμα μ εναν ντεκαφε (!) και κανακευω τον εαυτο μου !!!!

Κοριτσια μου να μαι κι εγω! Γραφω οποτε μπορω αλλα μπαινω συνεχεια! Εγω σημερα πηγα για τα ραμματα, ολοκληρη φασαρια , οχι να αντλησω με το θηλαστρο (τι εμπειρια κι αυτη, καλα ηταν στο τελος) , οχι να ερθει η μαμα να κρατησει τη μπεμπα, τρεχα στο κεντρο, τλκ η δουλεια δεν εγινε)... αυριο τωρα.....ουφ !

Να σου ζήσει afroditoula μου γλυκιά! Καλότυχο και γερό να είναι το παιδάκι σου !!! Πες μας λεπτομερειες (ειδικα αυτο με τα πανεπιστημιακα με ιντριγκάρει πολύ .. )

Κι εγω είμαι υπερ της αγκαλίτσας... δηλαδή οχι απο ιδεολογία, το βλέπω στη πράξη... ένα το εχω το μωρό μου, εκανα πολλες θυσιες για να το κραταω σημερα στα χέρια μου, δεν μπορω να το βλέπω να πλανταζει ενω ειναι καθαρο και ταισμένο... μολις το ακουμπησω στο λαιμο μου ηρεμει...στο κατω-κατω νομιζω οτι ειναι πολυ μικρο ακομα για να με χειραγωγεί συνειδητα! απλά το εχει ανάγκη... μεγαλωνοντας θα δουμε παλι στη πραξη πως θα τα βολέψουμε !!!

Τυχερή Αγαπη ! όσο για τη μουσική.... εγγύηση !!!! Καλά εμεις εχουμε και καλλιτεχνικο αίμα, πώς να το κάνουμε !!! χιχιχιχιιχχι:tongue:

Η ρουτινα που παει να καθιερωθεί σε μας είναι: κατα τις 11 (ψιλοαργα αλλα ετσι προεκυψε μπανακι στο νηστικο μπεμπακι οποτε ηρεμει και τρωει και χορταινει ηρεμο. κατευθειαν νανι και ξυπνημα - θηλασμος μεσα στη νυχτα οποτε το θελησει, συνηθως καθε 2 ωρες κι εννοειται αλλαγμα.) το πρωι πλεον εξουθενωμενη η αληθεια ειναι κατα τις 7 ή σηκωνομαι και κανω δουλιτσες (πλυντηρια, φαι) ή ααγκαλιες με τη μπεμπα αν θελει. Αλλαγμα - ταισμα με τους ιδιους ρυθμους και κατα τη διαρκεια της ημερας... ειμαστε περιπου στους 10-11 θηλασμους το 24ωρο. ενδιάμεσα ξεκλεβω 10λεπτα για ντουζ, σιδερο, φαι ή να να φτιαξω κανενα ντεκαφε ! Αλλα να σου πω .... και παλι ορεξατη και φρεσκια νιωθω γιατι θα εκανα τα παντα για το μωρακι μου ! Μην σε φοβισει τιποτα ! Για δευτερομανουλες σθγουρα ειναι πιο δυσκολα, ας μας πουνε όσα κοριτσάκια έχουν κι αλλο παιδάκι.

Τασουλα μου τι καλα που εχεις τη μανουλα σου ! Κι εμενα εχει ερθει καποιες φορες αλλα δεν μπορει να κανει πολλα αφου εχει κινητικα προβλήματα.. Το θηλαστρο σουπερρρ !!! Το κοιτουσα σημερα όλη μερα και το μισουσα... επρεπε όμως να το χρησιμοποιησω και όλα τέλεια!

Mariren μου όλα καλά να σας πάνε στο σπιτάκι σας !!!! Και με πολλά γλυκάκια !! :tongue: Ναι, εχω τρελη διάθεση για γλυκάκι με τον αποκλειστικο θηλασμό! Τρωω απο ενα μικρο πχ καριοκακι ή ενα μικρό ντερμπι (!) το απογευμα μ εναν ντεκαφε (!) και κανακευω τον εαυτο μου !!!!

Καλημερα σε όλες!

Vanz μου μου θυμίζεις εμένα οταν γέννησα την κόρη μου που παρόλη την αυπνία λογω του αποκλειστικού θηλασμού και των υπολοίπων που χρειάζεται το βρέφος για την φροντίδα του, ενοιωθα φρέσκια και δυνατή απο τη χαρά πιυ μου έδινε το μωρο! Μεγάλη χαρά και ευτυχία!!! Τωρα όμως αγχώνομαι με το δευτερο γιατι θελω να του δώσω όσα έδωσα και στο πρωτο μου αλλά οι αντοχές μου ειναι λιγότερες νομίζω... Επίσης δεν θελω να παραμελω την κόρη μου την οποία μεχρι τωρα την εχω συνηθισμένη με αγκαλιές φιλία και χωρίς φωνές και θυμό!

Ας μας πούνε οι δευτερο μανούλες κανένα κόλπο...

Τασουλα μου ευχαριστω για την περιγραφή σου κι εσένα. Όσον αφορά το θηλασμο κι εγω πιστεύω οτι μονο ένας πιστοποιημένος σύμβουλος θηλασμού θα σε βοηθήσει ακόμα και να αποκτήσεις το γάλα που νοιωθεις οτι μειώθηκε! Χρειάζεσαι στήριξη όμως και απο τους δικούς σου τουλάχιστον με τη βοήθεια της μεγάλης σου κόρης. Εχω κι εγω τη μάνα μου που μένουμε μαζί για βοήθεια αλλά η κόρη μου δεν αποδέχεται βοήθεια στη φροντίδα της απο τη γιαγιά οταν ειμαι κι εγω σπιτι. Τωρα δεν ξερω σν θα αλλάξει αυτο οταν με το καλο γεννηθεί ο αδελφός της...

Τατιάνα σε ευχαριστω κι εσένα για την περιγραφή σου! Δεν ήθελα να σε παρεξήγηση αλλά με αυτο αφορμή καλα ηταν πιυ το αναλύσαμε γιατι ειναι κρίμα τα βραφακια μας να πλανταζουν στο κλάμα κι εμεις να σφυρίζουμε αδιάφορα! Επίσης και το να κοιμούνται μαζί μας στο ίδιο κρεβάτι κάποιες φορές οταν το θελήσουν και μεχρι κάποια ηλικία ειναι μια μέθοδος που πρωτονουν οι ειδικοί τα τελευταία χρονια αφού το να τους το απαγορεύουμε ειναι πάλι πολυ στρεσογόνο για τα μικρά μας. Σκεφτείτε λεει κάποιος ψυχολόγος που διάβασα να κλαίει το μωρο ασταμάτητα στην κούνια του και να μην πηγαίνει η μαμα να το παρηγορήσει. Σκεφτείτε να ήσασταν εσεις στη θεση του πως θα νοιώθατε;

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!! Σηκωμό δεν έχω από το κρεβάτι όταν με αφήνει ο μικρός!! χαχα!! εχουμε κ γιατρό σημερα..

Vanz μου πολύ χαίρομαι που όλα πάνε καλά αν και κουράζεσαι τα βλέπεις θετικά!! :) Μπράβοοο!! Ποπο άδικα καθόσουν κ αντλούσες?! Τραγικό!! Να σε ρω τησω αγόρασες θήλαστρο ή σου δάνεισαν?? :/ Σκέφτομαι πως να αντλήσω κ εγώ αν χρειαστεί να λείψω από το σπίτι για κάποιες ώρες... :/

αγάπη μου ναι μωρέ τα μωράκια.. δεν είναι καθόλου καλό να τα αφήνεις έτσι να κλαίνε κ εσύ πχ να κάθεσαι να πίνεις τον καφέ σου!!! Όσο για το κρεβάτι μας φυσικά θα υπάρχουν φορές που θα το βάζεις το μωρό στο κρεβατι σου θα κοιμάστε μαζί θα παίζεται αλλά όχι καθημερινά... δική μου άποψη φυσικά... έτσι τον κάμω από τώρα τον μικρό... όταν βλέπω ότι δεν θέλει άλλο φαγητό είναι καθαρός κ δε κοιμάται αλλά ούτε κ βαλαντώνει στο κλάμμα τον βάζω κ ξαπλώνουμε μαζί στο κρεβάτι και ηρεμεί, μου πιάνει το χεράκι εγώ του κάμω μασαζάκι... υπέροχο συναίσθημα!!!! (παραπονιέται κ ο αντρας απο δίπλα οτι ασχολούμαι με τον μπέμπη και στο κρεβάτι!! χαχα)

Έχουμε γιατρό σε 1 ωρα παω να θηλάσω να ντύσω να ετοιμάσω...!! Ξέρετε τα γνωστα!! χαχα!! ελπίζω να μας βρει καλούες στα κιλάκια μας... για να δουμε...

ελπίζω όλες να είστε καλά!!! Μακια γλυκές μου!!!

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!! Σηκωμό δεν έχω από το κρεβάτι όταν με αφήνει ο μικρός!! χαχα!! εχουμε κ γιατρό σημερα..

Vanz μου πολύ χαίρομαι που όλα πάνε καλά αν και κουράζεσαι τα βλέπεις θετικά!! :) Μπράβοοο!! Ποπο άδικα καθόσουν κ αντλούσες?! Τραγικό!! Να σε ρω τησω αγόρασες θήλαστρο ή σου δάνεισαν?? :/ Σκέφτομαι πως να αντλήσω κ εγώ αν χρειαστεί να λείψω από το σπίτι για κάποιες ώρες... :/

αγάπη μου ναι μωρέ τα μωράκια.. δεν είναι καθόλου καλό να τα αφήνεις έτσι να κλαίνε κ εσύ πχ να κάθεσαι να πίνεις τον καφέ σου!!! Όσο για το κρεβάτι μας φυσικά θα υπάρχουν φορές που θα το βάζεις το μωρό στο κρεβατι σου θα κοιμάστε μαζί θα παίζεται αλλά όχι καθημερινά... δική μου άποψη φυσικά... έτσι τον κάμω από τώρα τον μικρό... όταν βλέπω ότι δεν θέλει άλλο φαγητό είναι καθαρός κ δε κοιμάται αλλά ούτε κ βαλαντώνει στο κλάμμα τον βάζω κ ξαπλώνουμε μαζί στο κρεβάτι και ηρεμεί, μου πιάνει το χεράκι εγώ του κάμω μασαζάκι... υπέροχο συναίσθημα!!!! (παραπονιέται κ ο αντρας απο δίπλα οτι ασχολούμαι με τον μπέμπη και στο κρεβάτι!! χαχα)

Έχουμε γιατρό σε 1 ωρα παω να θηλάσω να ντύσω να ετοιμάσω...!! Ξέρετε τα γνωστα!! χαχα!! ελπίζω να μας βρει καλούες στα κιλάκια μας... για να δουμε...

ελπίζω όλες να είστε καλά!!! Μακια γλυκές μου!!!

Οκ Τατιάνα μου περιμένουμε τα νεα σας απο τον παιδίατρο! Τωρα που είπες για τον άντρα σου ήθελα να σας ρωτησω εσάς που γεννήσατε κι επειδή το συζητούσαμε προηγουμένως πως ειναι οι συμπεριφορές των αντρών σας; Ένοιωσαν την πατρότητα ή ακόμη;;;

Επίσης τι γίνεται βρε κορίτσια με τις άλλες;; hope domino gigitsa γεννήσατε;;; Κίττυ κι εςυ δεν εδοσες το στίγμα σου...

Γράφω και σβήνεται.... Είχα γράψει ενα κατεβατό και τώρα πρέπει να το ξαναγράψω.

Τατιάνα περιμένουμε τα νέα από τον γιατρό!! Να μας πεις και για τις τσιμπλιτσες. Εμάς μας πέρασαν πάντως με τον φυσιολογικό ορό. Ακόμα ο αφαλακος μας δεν έχει πέσει, κρέμεται βέβαια.

Αγάπη εμένα μου φαίνεται πολύ δύσκολο με 2 παιδιά πάντως. Έχω βοήθεια αλλά δεν θέλω να την χρησιμοποιώ όσο γίνεται γιατί τα παιδιά είναι δικά μου και πρέπει να τα βγάλω πέρα μόνη μου.

Συνεχίζω πιο μετά γιατί ξύπνησαν τα μικρά μου!!

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Γεια σας μανουλίτσες!!! Πήγςμε ήρθαμε, μας έκανε την καρδιά περιβόλι και το φχαριστηθηκαμε!! :/ Η υγεία του είναι παρα πολύ καλά, καλά σε γενικές γραμμές, οι τσιμπλίτσες μου ειπε να συνεχισω τις σταγονες 2-3 μερες ακόμα αλλά μου έδωσε κάτι μαντιλάκια για τα μάτια για αντιβακτηρια κατι τέτοιο κ μ είπε να τα καθαρίζω με αυτά κ όχι με φυσιολογικο ορο οπως εκανα μεχρι τώρα.. :/ Επίσης από 2790 που ήμασταν στις 12/10 πήγαμε μόνο 2900 και μας είπε να το δουμε γιατι επρεπε να ειχε πάρει παραπάνω... :/ μας ειπε να παμε την αλλη Πεμπτη να τον ξανα ζυγίσουμε και βλέπουμε μήπως του δώσουμε συμπλήρωμα.. δεν ξέρει για πιο λόγο δεν πήρε όσο θα έπρεπε κ δεν φαίνεται να έχει κάτι.. ίσως το γάλα μου λέει να μην παρέχει αυτά που χρειάζεται... :/ Στενοχωρέθηκα.... :( Λέτε να μην κάνω κάτι σωστά εγώ?? :( Πλεον κάθε 2,5 ωρες ξυπνάει κ τον ταίζω... ο γιατρός μου είπε κάθε 3 ακόμα κ το βράδυ! έστω τα κιλά της γένησης έπρεπε να τα είχε πάρει... Θα ψαξω λίγο να δω τι γινεται.. δεν θέλω να δωσω ξένο η αλήθεια έίναι.... :/

Πέφτω για υπνο γτ είμαι ψοφια!! Θα σας γράψω το βράδυ!!

Αγάπη μου εμένα την πατρότητα την ένιωσε σε μεγάλο βαθμο!! Βέβαια πιο πολύ οταν ήρθαμε σπίτι κ όχι στην κλινική!! ο καημένος θέλει να παίξει κ μαζί του αλλά ξέρεις πόσο μικρουλάκια είναι κ πάει τον ξυπνάει συνέχεια!!! ουρλιάζω κ εγώ απο πισω μην μ τον ξυπνάς τώρα κοιμήθηκε... ασε!!! αααα φυσικά σε όλο αυτό εγώ παραγκονίστηκα!! δεν υπάρχω πουθενα....:/ Υπέροχα????!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...