Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

8b09ea08a4590943_Baby_Booties.preview.jpg

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren......................αγοράκι........3/09

MARYPOPINS..............αγοράκι.......18/09

magdaTS.....................αγοράκι.......2/10

tassoula....................κοριτσάκι........6/10

Vanz........................κοριτσάκι........7/10

Tatkono......................αγοράκι........8/10

Georgiana.................αγοράκι........14/10

neraidoyla..............κοριτσάκι.........16/10

effie.k....................κοριτσάκι.........17/10

Coming soon...

Hope!...................κοριτσάκι......ΠΗΤ 18/10

kitty805..................αγοράκι......ΠΗΤ 20/10

gigitsa...................κοριτσάκι......ΠΗΤ 20/10

afroditoula...............αγοράκι.....ΠΗΤ 23/10

domino...................αγοράκι......ΠΗΤ 27/10

Αγάπη Αγάπη............αγοράκι.....ΠΗΤ 31/10

georgia!..................αγοράκι.....ΠΗΤ 1/11

Thalitsa...............κοριτσάκι......ΠΗΤ 8/11

CelineEng.......αγοράκια(τριδυμάκια)

Ευαγγελία83................κοριτσάκι

Rosali.........................αγοράκι

zozoka3......................αγοράκι

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

kitty κ Αγάπη μου μην πέφτετε ψυχολογικά είναι μία δύσκολη περίοδος αυτή που έρχεται με πολλά εμπόδια σλλά πόλλές πολλές χαρές κ άμα σας ρίξει από τώρα τότε το χάσατε!!μπειτε μεσα στο δωματιο του μωρού μυρίστε ρουχαλάκια κ σκεφτειτε οτι σε λίγες μέρες θα γεμίσει το δωμάτιο με ενα μικρό πλασματάκι.... Υπέροχο απλά!!! Ξέρω είναι πολύ δυσκολο τωρα που βαρυνατε κ περιμένετε απλά αλλά έτσι τα εφερε ο Θεούλης άρα είναι το καλύτερο!!! :)

Κατερίνα μου ακομα εχει .............. ?! ( ξερεις τι?!) Μωρε μπραβοοο!!! χεχε

τασσουλα μου έχω τις medela το small γτ κ εγω μικρο στηθος έχω! το δεξι εφάπτεται τέλεια κ πιανει όλα την άλω! μου εχει ανοιξει τη θηλή κ πονάω τα πρωτα 2-3' κ μετά τίποτα!! το αριστερό δεν πιάνει όλη την άλω γιατι δυσκολεύομαι να του τη δωσω εγώ (περιεργο ε?!) δεν με βολευει να πιασω το στηθος μου με το δεξί!η θηλή στο αριστερό δεν εφαπτεται καλά κ έτσι την διορθώνω πρώτα απο κάτω που μας ενδιαφέρει κ μετά πάνω τα οποία άκρα τα κρατάω... κατά το τέλος του θηλασμου έρχεται κ προσκολλάται η θηλή λόγω σάλιων!! Βγαζει κ εμένα αιματάκι (σταγόνα όμως κ όχι όταν θηλάζω αλλά όταν πάω να βάλω τη κρέμα) ξερό το βλέπω είναι γυρω στη θηλήου κ είναι φυσιολογικό γιατι ανοιγει η θηλή κ τραβιέται κατα εξω!!! Δεν κάνει ομως να τρεχει πού αίμα! Να σου πω την αληθεια δε ξέρω πως ειναι της κικο αλλά αυτη που εχω εγω τη δοκιμασα στην κλινική κ με βόλεψε πολύ!! δοκίμασε την πριν απογοητευτείς! Και καλό θα ήταν να μιλησεις κ με συμβουλο τουλάχιστον αμα δε μπορεις να θηλάσεις να σου δωσει συμβουλές για παραγωγή γάλατος!!

εμείς με τον μπομπιρα τα πάμε αρκετά καλά!! Μου δειχνει κ σημαδια ποτε ειναι χορτατος κ τον κοιμίζω ετσι, ή ποτε εχει λερωμένη πάνα!! Πάντως αυτο που παρατηρησα στον δικο μου είναι ότι κοιμάται καλύτερα όταν είναι "φασκιωμένος" και το ζητάει κιόλας!!! Στήνεται καλέ όταν καταλαβαίνει οτι είναι ωρα!! χαχα!! μονο ακομα οι τσιμπλιτσες δεν εχουν φυγει...

Εφάκι μου τι ωραία που τα πας καλά με τη μπουμπου σου!!! ερωτας έτσι?! :) χιχι!! και δώσε τα φιλιά μας στη Νεραιδούλα μας!! Να προσέχετε η μία την άλλη!!!! :) για το ρηλάξ δεν ήξερα για τέτοιο πρόβλημα με τη δόνηση... :/ θα το ψάξω λίγο!!! Ευχαριστώ για την ενημέρωση!!! :*

και ευχαριστούμε για το πινακακιιι!!! σχεδόν ολοκληρώθηκεεε!!!! Με το καλό κ στις υπόλοιπες!!!! :*

Την Καλημέρα μας από μένα κ τον μπέμπη κ καλή εβδομάδα!!!!! :*

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Καλημερα κορίτσια! Ειμαι καλύτερα ψυχολογικά σημερα σας ευχαριστω! Απλά σκέφτομαι και τη γεννα και με ποιανει λίγο αγωνία και τα μετα της γεννάς πως θα τα βγάλω ας πέρας με τη μεγάλη μου κόρη και κάποιες στιγμές χάνω λίγο τη λογική αλλά προσπαθώ να επανέλθω...!

Τις ψευτοθηλες κι εγω της μεντελα χρησιμοποίησα στην κόρη και δεν είχα πρόβλημα. Απλά Τασουλα μου οπως και με τις πιπίλες ετςι και με τις ψευτοθηλες πρέπει να δοκιμάσεις διαφορετικές μάρκες για να δεις ποια θα αρέσει στο μωρο!

Η hope τελικά γέννησε; Με ποια απο εσάς θα ηταν στην ίδια κλινική να το τσεκάρουμε;

Βουλα μου καλή μου τι κάνετε?? πως είναι η μπουμπου?? Εσυ με τα ραμματα τι έκανες τελικα?? για πες ποσες ωρες κοιμασται?? Σε ζορίζει για να κοιμηθεί κ βάζεις τραγουδάκια?? πολλές ερωτησεις σα τη μενεγακη!!! χαχα

που ειστε οι υπολοιπεςς??? ελπίζω όλες να ναι καλά κ να εχουν εναν ευκολο τοκετό!!!

εμείς κορίτσια κάναμε δεκατα κ "τσιμπλιζει" το ματακι μας αλλα ειμαι σε επικοινωνια με το γιατρό..αγχωθηκα εχθές λίγο αλλά ηρέμησα γιατί μιλησα κ με το γιατρο τον ελουσα κιολας κατεβηκαν τα δεκατα ευτυχως και για την τσιμπλιτσα βαζουμε tobrex.. δεν είναι κάτι ανησυχητικό!

απο φαγητο κακά κ υπνο μπολικο πράμα!!

Να σας ρωτήσω τώρα κορίτσια... Μήπως έχει πάρει καμιά σας μηχανικό ρηλάξ?? Θέλω τα φώτα σας όσες είχατε...Μια γνωστή μου μου είπε πως της έλυσε τα χέρια και το είδα με τα μάτια μου!! Πραγματικά το μωρό κουνιότανε κ αυτή έκανε τα πάντα χωρίς άγχος!! Θα βρω το λινκ αυτής που μου άρεσε να μου πειτε εντυπώσεις... Α και έίπατε θα πάρετε κ υπνόσακο?? Εγώ βλέπω ο μικρός κάθε φορά που τον φασκιώνει η μαμά μ κοιμάται ησυχός κ γενικά είναι πιο ηρεμος γι αυτό το σκέφτομαι σοβαρά!!

Σας ζάλισα?? :/

Πωπωπω tatkonouli δεν ξερεις ποσο θα ηθελα ενα ρηλαξ! Εμεις εδω , ναι , τη παλευουμε με χειροκινητο ρηλαξ και μουσικουλα! Και δεν τραγουδαω κιολας οποτε κοντα στον υπολογιστη και γιουτουμπ κι αγκαλια! Αχ... δεν θα παρω βεβαια.. οπως δεν εχω παρει μομπιλο για πανω απο το κρεβατι, θηλαστρο, λικνο, κοκ... οικονομιες και κανουμε ευρεσιτεχνίες.

Καταφερνουμε ομως να κοιμομαστε κι οι δυο και να τρωμε καλα χωρις πολλα κλαματα! με ζοριζει για να κοιμηθει στη κουνια.. αν την εχω αγκαλια ολα τελεια...

οι τσιμπλιτσες, αλλεργια?

Σημ. Βρε κοριτσια στο δωμάτιο σας που εχετε τα μωράκια, εχετε τηλεοραση ή υπολογιστή; Δεν μιλάω για έξω φωνή.. αλλα εστω να βλέπετε να περνάει η ωρα..

Kitty μου εγω υπολογιστη αλλα δε βολευει και πολυ γιατι το κρεβατι ειναι μακρια... αν ειχα τιβι με τηλεκοντρολ οπως στη κλινικη ολα θα ηταν πιο ευκολα... τωρα βιβλια, πολλα βιβλία...

Καλημέρα κοριτσάκια!!

Ευχαριστούμε για τις ευχές σας. Είμαστε καλά, θηλαζουμε και προσαρμοζόμαστε σιγά σιγά. Μετράμε και τις μέρες να βγούμε να πάμε σπιτι μας! Να πάνε ολα καλά πρώτα...

Και εμένα στην αρχή δεν μπορούσε να πιάσει καλά και μου έδωσαν ψευδοθηλή, αλλα χθες είδα ότι έπιασε και χωρίς... Βέβαια τις μάτωσε από τη δεύτερη φορά αλλα συνεχίζουμε...

Για το ρηλαξ που κουβεντιαζετε απλά μην πάρετε κάποιο από αυτά που έχουν δόνηση, ή αν πάρετε μην τη χρησιμοποιήσετε γιατί δεν κάνουν καλό για τον εγκέφαλο τους.

Η hope μας γέννησε; Μήπως δεν είδα κάποιο μηνυμά της, δεν θυμάμαι....

Θα αλλάξω και το πινακάκι μας! Γνώρισα και τη neraidoyla μας, είμαστε στα διπλανά δωμάτια και τα λέμε... Ευτυχώς εχω και καλές συγκατοικους και βοηθάει η μια την άλλη...

Άντε βρε κορίτσια με το καλό και οι τελευταίες μανούλες του Οκτωβρίου! Υπομονή!

Αν γεννησουν ολα τα κοριτσακια, τι θα γινει το φορουμ? θα συνεχισουμε να μπαινουμε, ναι?

Βούλα μου δεν πειραζει... και οι μαναδες μας με δυσκολία μας μεγάλωσαν κ χωρις πολλά πολλά!!!.Κι εμέίς οικονομικά δεν είμαστε καλά αλλά μειώνουμε από αλλού!! Όσο για την κουνια ρηλάξ από δωράκια θα την βγάλουμε!!! :) Όλοι οι κοντινοί λένε λεφτάκια θα σας δώσουμε να πάρετε ότι θέλετε κι έτσι από εκεί!!

Υπομόνη μετην μικρή κ τον ύπνο.. τι να κάνεις?! Μη τη μάθετε αγκαλίτσα όμως γιατί θα δυσκολευτείτε!!! εγώ πχ βλέπω τον έχω αλλάξει 2 φορές ειναι χορτάτος στο φαι και κουτουλάει τον αφηνω στην καλαθούνα και μετά απο 10' τον πέρνει ο ύπνος!!! ;)

αλλά αμα δε σε κουράζει και με τα τραγουδάκια κοιμάται κατευθείαν τότε οκ εισαι ουτε του παππα!! ;)

εγώ εδώ θα είμαι κορίτσια δεν πάω πουθενα πουθεναααα!!!! ;)

Διαφημίσεις

Και εγώ εδώ θα είμαι να λέμε τα νεακια μας με τα μικρά μας!!

Βούλα και εγώ θα ήθελα ποοοοσα πράγματα που έχει η αγορά για τα μπεμπε αλλά δεν μας παίρνει οικονομικά. Εγώ τα έχω απο την πρώτη μου κόρη που μου τα είχαν κάνει δώρο και τώρα τα έχω και για την δεύτερη. Επίσης το μομπιλο το πήραν οι νονοί. Είναι ένα τέλειο με αρκουδακια της fisher price.

Αγάπη δεν είχα σκεφτεί οτι μπορεί να μην της αρέσει η συγκεκριμένη μάρκα. Θα πάω να πάρω και της Medela και βλέπουμε. Το ένα στήθος απογαλακτιστηκε νομίζω γιατί ξεπριστηκε. Είναι το μισό από το άλλο που βγάζω γάλα. Μα δεν καταλαβαίνω πως γίνεται να μπορώ να βγάλω με τον χέρι και το θηλαστρο να μην βγάζει ούτε σταγόνα;;; να πάρω άλλη χοάνη;; παίζει;;; ή τζάμπα λεφτά θα χαλασω;;;

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Τασσούλα μου δυστυχώς δε μπορω να σε βοηθήσω σε αυτό... :( Μακάρι να μπορούσα!! Ελπίζω κάποια από εδώ να σε βοηθήσει!!!!

Κορίτσια δε βλέπω βελτίωση καθόλου στο ματάκι του μπέμπη βγάζει τώρα κ το άλλο και κολλάνε κ μεταξύ τους... περιμένω να πάει 5:30 να πάρω τον παιδίατρο άμα έίναι στο ιατρείο να πάω.. :/ πφφφ... ο καημένος μερικές φορές δεν μπορεί να ανοίξει τα ματάκια του... του τα καθαρίζω πρώτα, μετά βάζω σταγονίτσςς(πόλεμο έχουμε!!!) και ξανα καθαρίζω από πανω... :/ :'( λετε να μολύνθηκαν ?? αλλά πως??

Τατιάνα του τα καθαριζεις με φυσιολογικό ορό;;

Εμένα μου είπε ο γιατρός καθάρισμα με φυσιολογικό και να πιεζω ελαφρά την άκρη του ματιού στον δακρυκο πόρο ή κάπως έτσι για να βγαίνει το υγρό. Μάλλον έχει βουλωσει καλή μου. Τι βάζεις;; dobrex;;

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Ναι του τα καθαρίζω με καθαρό ορό κάθε φορά που έχει και πιέζω πολύ ελαφρά αλλά δεν μου έδειξε ο γιατρός που κ πως κ ετσι φοβαμαι να σου πω την αλήθεια.. :/ Ναι tobrex κάθε 8ωρο 1 σταγόνα.. την τετάρτη έκλεισα ραντεβού 1 παρα με τον παιδίατρο.. και πως ανοιγει αυτός ο πόρος?? :/

Καλησπέρα κοριτσακια μου τι κανετε;;

Εγω σημερα ειμαι λιγο καλυτερα απο τα νευρα.. την ημέρα δηλαδή, γιατι τη νυχτα ανεβασα πιεση απο το νευρικο μου!! Δεν κοιμηθηκα πανω απο μισή ωρα! Πανω που πηγαινα να κοιμηθώ κατι γινοταν και ξυπναγα, με αποκορυφωμα τον αδελφο μου και τον πατερα μου που μιλαγαν μπροστα απο το δωματιο μου στις 3.30 τη νυχτα! Αντι να πανε στο δωματιο το μέσα που κοιμοταν η μαμα μου και βομβα να πεσει διπλα της δεν καταλαβαινει, ηρθαν σε μένα! Καθολου μυαλό οι αντρες βρε παιδί μου.. να σκεφτουν, αυτη ειναι εγκυος στις μερες της, γεννάει.. μεχρι που του εστειλα και μηνυμα στο κινητο να κανουν ησυχια.. εεε σα να μην το εστειλα!!

Και με ολα αυτα δεν πηγα και στον γιατρό γιατι φοβηθηκα τις μετρησεις μην τρεχουμε πάλι.. ήρθα στο γραφειο και λιγο το πρωι και τωρα το απογευμα και ηρέμησα λιγακι!! (οκ το ομολογω, μολις τσακισα μια τυροπιτα και εχω και τουλουμπάκια :rolleyes: )

Αγάπη μου χαιρομαι που εισαι και εσύ καλυτερα σημερα... Εγώ θα σου έλεγα να μην αγχωνεσαι για το μετά.. βλέποντας και κάνοντας.. Και απομάκρυνε απο διπλα σου οσους σε αγχωνουν!! Εγω εχω φιλη που της λεω οτι εχω νευρα και αντι να μου πει κατι να ηρεμήσω, μου λεει αυτα που εχεις τωρα δεν ειναι τιποτα, μετά θα δεις πως θα εισαι κλπ... Και ειχα σημερα μια γειτονισσα που ηρθε 5 φορές και τσαντιστηκε με τον γιατρό μου γιατι δεν περπαταγα, τσαντιστηκε που θα κανω καισαρικη αν δουμε οτι δεν κατεβαινει, τσαντιστηκε που η νυφη της ειχε γεννησει πριν χρονια στο σπιτι της το τριτο της παιδί... Δεν καταλαβαινω γιατι πρέπει να μιλάς έτσι σε μια που περιμένει να γεννησει και να μην της δινεις κουράγιο ή να την ηρεμείς γενικά..

tassoula μου καταρχήν να μην το ξεχασω, δεν ξερω αν στο εχει πει κάποια κοπελα ηδη, μπορείς να πάρεις στο 10525, ειναι εθνικη γραμμη που βοηθάνε για τον θηλασμό. Λογικά αν τους εξηγησεις, θα μπορουν να σε βοηθησουν ή να σου δώσουν ιδέες. Η χρεωση ειναι μια αστικη μοναδα και η γραμμη λειτουργεί 09,00-14,00.

Απο μια ομαδα θηλασμου που ειμαι πάντως, επιμένουν οτι τα μη νοσοκομειακα θηλαστρα κάνουν χειροτερο κακό στην παραγωγή.

Έφη μου.. πως τα πάτε γλυκιά μου;; πότε με το καλο θα βγειτε;; Λογικά η Hope πρέπει να εχει γεννησει γιατι ουτε στο φεις ειναι.. Απλα δεν θα εχει ιντερνετ οπως μας ειχε πει!! Να αλληλοφιληθειτε με την νεραϊδουλα απο εμας <3 <3 <3 και τα μωρακια σας στα πατουσακια <3 <3 <3

TatKono μου βρηκες τον γιατρό;; Πηγατε;; Μην ανησυχεις για τις τσιμπλιτσες.. Δεν θα ειναι τιποτα θα το δεις!!

Εγώ δεν ξέρω γιατι αλλα απο τη μια βλεπω μωρακια και λεω θα εχω τον δικο μου σε λιγο διπλα μου και απο την αλλη ειναι σα να αργω πολυ ακομα! Παντως θα συνελθουμε !! Ζητημα χρονου ειναι!! ;)

vanz μου εγώ εχω λαπτοπ και ελεγα να το εχω πανω σε ενα τραπεζάκι αλλα δεν ξερω αν κανει απο θέμα ακτινοβολίας!! Τιβι δεν έχω, αν και μπορώ να δανειστώ για λιγο καιρό!! Πάντως τα πολλα πολλα γι αυτη την ηλικία είναι περιττά.. Εγω μιλαγα με μια φιλη μου τωρα για το ρηλαξ-κουνια και αυτο λεγαμε οτι ναι μεν φαινεται καλο αλλα ειναι μονο για 6 μηνες και μετά άλλο.. Αυτο το παιχνιδακι για την κουνια μου το εφερε μια φιλη μου που ελπιζω να γινει και νονα του παιδιού.. το πρωτο του παιχνιδακι.. Κουνια δεν εχουμε βεβαια.. αλλα θα παρουμε με την πρώτη ευκαιρια.. και τελικά απο ικεα, μεχρι 2 χρονων.. οχι πολυμορφικο κρεβατι που λέγαμε.. Μην σε στεναχωρουν αυτά.. με ολα αυτά που ζουμε, να ειμαστε ευχαριστημένες που τα παιδιά μας θα εχουν ενα σπιτι, φαγητό και απεραντη αγάπη!! Ολα τα αλλα θα ερθουν!! Μην ξεχασεις κοριτσακι μου με τις ληξιαρχικές πράξεις γεννησης της μπέμπας να κανεις τα χαρτιά σου για το επιδομα απο τον δημο (44 ευρώ τον μηνα) και το Α21 στην εφορία! Να προλάβεις τις δοσεις του Γενάρη. Θα ειναι μια βοήθεια.. και να μην τα χρησιμοποιησεις στην καθημερινοτητα αστα στην τράπεζα να τα εχεις για το αγγελουδι σου!!

Αχ βρε κοριτσάκια μου.. θα με στειλω και θα στειλω και τους αλλους στον ψυχιατρο.. την μια εχω νευρα για φονο και την αλλη συγκινουμαι με το παραμικρό!!! Ουτε εγω με προλαβαίνω!! Σας αφήνω προς το παρόν γιατί σημερα ειμαι στη δουλειά και πρέπει να κλεισω να πάω σπιτι μου!! Φιλάκια σε ολες!!

dogdogard20151021_8_My%20child%20is.png

Διαφημίσεις

Βούλα μου δεν πειραζει... και οι μαναδες μας με δυσκολία μας μεγάλωσαν κ χωρις πολλά πολλά!!!.Κι εμέίς οικονομικά δεν είμαστε καλά αλλά μειώνουμε από αλλού!! Όσο για την κουνια ρηλάξ από δωράκια θα την βγάλουμε!!! :) Όλοι οι κοντινοί λένε λεφτάκια θα σας δώσουμε να πάρετε ότι θέλετε κι έτσι από εκεί!!

Υπομόνη μετην μικρή κ τον ύπνο.. τι να κάνεις?! Μη τη μάθετε αγκαλίτσα όμως γιατί θα δυσκολευτείτε!!! εγώ πχ βλέπω τον έχω αλλάξει 2 φορές ειναι χορτάτος στο φαι και κουτουλάει τον αφηνω στην καλαθούνα και μετά απο 10' τον πέρνει ο ύπνος!!! ;)

αλλά αμα δε σε κουράζει και με τα τραγουδάκια κοιμάται κατευθείαν τότε οκ εισαι ουτε του παππα!! ;)

Με τους λευκους ηχους απο το γιουτιουμπ εχω σωθει! σε κλασματα του δευτερολεπτου ησυχαζει..! πριν λιο μου εφερε ο αντρουλης μου απο τη νυφη του ενα μομπιλο... τιποτα! σημασια δεν του δινει η δικια μου! μου εφερε και ηλεκτρικο θηλαστρο , πολυτελειες! σ αυτην ειχε κανει δουλεια. για να δουμε... θα αντλησω αυριο πρωτη φορα να εχω στο ψυγειο γιατι θα λειψω στο γιατρο για τα ραμματα....

Τασσούλα μου δυστυχώς δε μπορω να σε βοηθήσω σε αυτό... :( Μακάρι να μπορούσα!! Ελπίζω κάποια από εδώ να σε βοηθήσει!!!!

Κορίτσια δε βλέπω βελτίωση καθόλου στο ματάκι του μπέμπη βγάζει τώρα κ το άλλο και κολλάνε κ μεταξύ τους... περιμένω να πάει 5:30 να πάρω τον παιδίατρο άμα έίναι στο ιατρείο να πάω.. :/ πφφφ... ο καημένος μερικές φορές δεν μπορεί να ανοίξει τα ματάκια του... του τα καθαρίζω πρώτα, μετά βάζω σταγονίτσςς(πόλεμο έχουμε!!!) και ξανα καθαρίζω από πανω... :/ :'( λετε να μολύνθηκαν ?? αλλά πως??

κριμα το ματακι του.. μηοως ειναι καποια μικρομολυνσουλα.. ειναι συνηθισμενο.. αφου στη κλινικη φευγωντας μου εδωσαν τομπρεξ για να εχω για τα ματια.. εννοω το δινουν σαν βασικο...

Και εγώ εδώ θα είμαι να λέμε τα νεακια μας με τα μικρά μας!!

Βούλα και εγώ θα ήθελα ποοοοσα πράγματα που έχει η αγορά για τα μπεμπε αλλά δεν μας παίρνει οικονομικά. Εγώ τα έχω απο την πρώτη μου κόρη που μου τα είχαν κάνει δώρο και τώρα τα έχω και για την δεύτερη. Επίσης το μομπιλο το πήραν οι νονοί. Είναι ένα τέλειο με αρκουδακια της fisher price.

Αγάπη δεν είχα σκεφτεί οτι μπορεί να μην της αρέσει η συγκεκριμένη μάρκα. Θα πάω να πάρω και της Medela και βλέπουμε. Το ένα στήθος απογαλακτιστηκε νομίζω γιατί ξεπριστηκε. Είναι το μισό από το άλλο που βγάζω γάλα. Μα δεν καταλαβαίνω πως γίνεται να μπορώ να βγάλω με τον χέρι και το θηλαστρο να μην βγάζει ούτε σταγόνα;;; να πάρω άλλη χοάνη;; παίζει;;; ή τζάμπα λεφτά θα χαλασω;;;

εφαρμοζει καλα? θα δοκιμασω αυριο πρωτη φορα θηλαστρο να δω αν θα καταλαβω τη λειτουργια του και θα σ πω ...

Καλησπέρα κοριτσακια μου τι κανετε;;

Εγω σημερα ειμαι λιγο καλυτερα απο τα νευρα.. την ημέρα δηλαδή, γιατι τη νυχτα ανεβασα πιεση απο το νευρικο μου!! Δεν κοιμηθηκα πανω απο μισή ωρα! Πανω που πηγαινα να κοιμηθώ κατι γινοταν και ξυπναγα, με αποκορυφωμα τον αδελφο μου και τον πατερα μου που μιλαγαν μπροστα απο το δωματιο μου στις 3.30 τη νυχτα! Αντι να πανε στο δωματιο το μέσα που κοιμοταν η μαμα μου και βομβα να πεσει διπλα της δεν καταλαβαινει, ηρθαν σε μένα! Καθολου μυαλό οι αντρες βρε παιδί μου.. να σκεφτουν, αυτη ειναι εγκυος στις μερες της, γεννάει.. μεχρι που του εστειλα και μηνυμα στο κινητο να κανουν ησυχια.. εεε σα να μην το εστειλα!!

Και με ολα αυτα δεν πηγα και στον γιατρό γιατι φοβηθηκα τις μετρησεις μην τρεχουμε πάλι.. ήρθα στο γραφειο και λιγο το πρωι και τωρα το απογευμα και ηρέμησα λιγακι!! (οκ το ομολογω, μολις τσακισα μια τυροπιτα και εχω και τουλουμπάκια :rolleyes: )

vanz μου εγώ εχω λαπτοπ και ελεγα να το εχω πανω σε ενα τραπεζάκι αλλα δεν ξερω αν κανει απο θέμα ακτινοβολίας!! Τιβι δεν έχω, αν και μπορώ να δανειστώ για λιγο καιρό!! Πάντως τα πολλα πολλα γι αυτη την ηλικία είναι περιττά.. Εγω μιλαγα με μια φιλη μου τωρα για το ρηλαξ-κουνια και αυτο λεγαμε οτι ναι μεν φαινεται καλο αλλα ειναι μονο για 6 μηνες και μετά άλλο.. Αυτο το παιχνιδακι για την κουνια μου το εφερε μια φιλη μου που ελπιζω να γινει και νονα του παιδιού.. το πρωτο του παιχνιδακι.. Κουνια δεν εχουμε βεβαια.. αλλα θα παρουμε με την πρώτη ευκαιρια.. και τελικά απο ικεα, μεχρι 2 χρονων.. οχι πολυμορφικο κρεβατι που λέγαμε.. Μην σε στεναχωρουν αυτά.. με ολα αυτά που ζουμε, να ειμαστε ευχαριστημένες που τα παιδιά μας θα εχουν ενα σπιτι, φαγητό και απεραντη αγάπη!! Ολα τα αλλα θα ερθουν!! Μην ξεχασεις κοριτσακι μου με τις ληξιαρχικές πράξεις γεννησης της μπέμπας να κανεις τα χαρτιά σου για το επιδομα απο τον δημο (44 ευρώ τον μηνα) και το Α21 στην εφορία! Να προλάβεις τις δοσεις του Γενάρη. Θα ειναι μια βοήθεια.. και να μην τα χρησιμοποιησεις στην καθημερινοτητα αστα στην τράπεζα να τα εχεις για το αγγελουδι σου!!

Αχ βρε κοριτσάκια μου.. θα με στειλω και θα στειλω και τους αλλους στον ψυχιατρο.. την μια εχω νευρα για φονο και την αλλη συγκινουμαι με το παραμικρό!!! Ουτε εγω με προλαβαίνω!! Σας αφήνω προς το παρόν γιατί σημερα ειμαι στη δουλειά και πρέπει να κλεισω να πάω σπιτι μου!! Φιλάκια σε ολες!!

Kittouli μη δινεις σημασια σε κανεναν και προχωρα ακαθεκτη στο εργο σου που ειναι η γεννηση κι η ανατροφη του μπεμπε σου !

Το 44 ευρω το ειχα ξαναψαξει και μου φανηκε πολυ δυσκολο, πολλα χαρτια... στο ληξιαρχειο πηγα χτες.. επρεπε να πω εκει κατι?

το Α21 τι ειναι?

Καλησπερα.μην ανησυχεις η αποφραξη δακρυικου πορου δ ειναι κτ φοβερο.εμεις(ειχαμε στο ενα,πλεον δ θυμαμαι ποιο).καθαριζα με ορο κ γαζα.σε καθε ματι να χρησιμοποιεις αλλη.κ να αλλαζεις το σεντονακι η οτι αλλο ακουμπαει κ για να μην επιμολυνει.εγω δ εβαζα φαρμακο(αλλα δ ειχαμε πολυ σοβαρο πρβλμ)μπορεις να καθαριζεις το ματακι με χαμομηλι αλλα ρωτα πρωτα το γιατρο.μπορεις να βαλεις κ μητρικο γαλα.δ το εκανα.μασαζακι στην εσωτερικη γωνια κοντα στην μυτουλα.θελει αρκετη πιεση.αν δ ανοιξει γινεται χειρουργικα μετα τους 6 μηνες.εγω ειχα σκοπο να περιμενω μεχρι τα 2 περιπου γτ συνηθως φτιαχνει μονο κοντα στο χρονο οπως κ το δικο μας(6-7μηνων)

Να μαι και εγωωω!!!Ευχομαι πρωτα πο ολα στα κοριτσια μας που γεννησαν καλο σαραντισμο και καλους θηλασμους!!!!!! Να σας ζησουν τα μωρακια σας γλυκες μου καλοτυχα και γερα να ειναι η Παναγια παντα να σας φυλαει!!!!

ΓΕΝΝΗΣΑΑΑΑΑ:P:p:p:p:p:p και εγω στις 13/10 ενα μωρακι σκετο γλυκα 3095γρ και 52 ποντους!! Ειμαστε καλα και εχουμε γυρισει σπιτι μας απο το Σαββατο. Θηλαζουμε πολυυυυ και αυριο περιμενουμε την παιδιατρο για την πρωτη εξεταση! Γεννησα με καισαρικη αφου ο φυσιολογικα πηγαμε για 10ωρες ασταματητα αλλα λογω δυσαναλογιας θεσης το φεραμε στον κοσμο με καισαρικη. Λεπτομερειες καυτες και απιστευτου καλλους θα σας πω οταν πια ολες θα εχετε γεννησει με το καλο!! Ενα πραγμα μονο θα πω τα ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΑ ειναι για κλαμματα:evil::evil:... σας φιλω προς το παρον οταν βρω χρονο θα ξαναμπω να τα πουμε ποιο αναλυτικα!!! Φιλακια στα μωρακια και στις κοιλιτσες που εμειναν!!!!:D:D:D:D

7baa9c7d39.png

Τατιάνας μου γιατι να μην μάθει αγκαλίτσα το μωράκι;;;; Η μέθοδος που έκαναν παλιά οι μανάδες μας και μας άφηναν χωρίς αγκαλιά να κλαίμε μην μάθουμε και μετα δυσκολευόμαστε εμεις έχει αλλάξει! Ηταν η λεγόμενη baby crying out μέθοδος! Κορίτσια σημερα ΔΕΝ αφήνουμε το βρέφος να κλάψει και το περνούμε αγκαλιά! Ειναι πολυ στρεσογόνο για τα νεογέννητα να τα αφήνουμε να κλαίνε και να μην τα περνούμε αγκαλίτσα! Να ακούτε τις συμβουλές του παιδιάτρου σας σε αυτά τα θέματα και όχι των γονιών σας!

Πωπωπω tatkonouli δεν ξερεις ποσο θα ηθελα ενα ρηλαξ! Εμεις εδω , ναι , τη παλευουμε με χειροκινητο ρηλαξ και μουσικουλα! Και δεν τραγουδαω κιολας οποτε κοντα στον υπολογιστη και γιουτουμπ κι αγκαλια! Αχ... δεν θα παρω βεβαια.. οπως δεν εχω παρει μομπιλο για πανω απο το κρεβατι, θηλαστρο, λικνο, κοκ... οικονομιες και κανουμε ευρεσιτεχνίες.

Καταφερνουμε ομως να κοιμομαστε κι οι δυο και να τρωμε καλα χωρις πολλα κλαματα! με ζοριζει για να κοιμηθει στη κουνια.. αν την εχω αγκαλια ολα τελεια...

οι τσιμπλιτσες, αλλεργια?

Kitty μου εγω υπολογιστη αλλα δε βολευει και πολυ γιατι το κρεβατι ειναι μακρια... αν ειχα τιβι με τηλεκοντρολ οπως στη κλινικη ολα θα ηταν πιο ευκολα... τωρα βιβλια, πολλα βιβλία...

Αν γεννησουν ολα τα κοριτσακια, τι θα γινει το φορουμ? θα συνεχισουμε να μπαινουμε, ναι?

Vanz μου μην στεναχωριέσαι θα τα λίγα. Τα λίγα ειναι και τα καλύτερα λεει μια παροιμία! Κι εμεις εδω αν δεν τα είχαμε απο την κόρη μας τωρα σίγουρα δεν θα μπορούσαμε να τα αγοράσουμε αλλά και στην κόρη μου εξοικονόμησα απο το να μην αγοράσω ρουχαλάκια αφού μου τα έδωσε η αδελφή μου και φίλες μου απο τα δικά τους παιδιά που τα φύλαγαν! Η μουσική τους αρέσει παρά πολυ! Κι εγω της είχα ένα ραδιοφωνάκι απο αυτά τα μικρά με τις μπαταρίες και άκουγε μουσική!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...