Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Κατεβάζει γάλα η μπανάνα;; γιατί εγώ χρειάζομαι να κατεβασω πιο πολύ γάλα!!! Θηλαζεις ασταμάτητα;; η μικρή μου όταν πάω να την θηλασω αποκοιμιεται η τεμπελα στο στήθος!!! Σήμερα δεν το ήθελε μου το εφτυνε και νευριαζε!! Έκανα αντλησεις!!

Επίσης πήγα με τον άντρα μου και την μεγάλη μου για φαγητό!! Βγηκα έξω πρώτη φορά μετά την γέννα!! Το μωρό έμεινε με την γιαγιά!!

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Προσπαθω απο χθες να σας γραψω αλλα με πεταει εξω απο το κινητο.Ναι,γεννησαμε επιτελους,με φυσιολογικο τοκετο μια κοπελαρα 3820 κ 56 εκ.Μπορει να παιδευτηκα με πολυωρο τοκετο αλλα αξιζε.Φιλια σε ολες κ στα μπεμπακια!

[sIGPIC][/sIGPIC]21bd07b216.png

Κατεβάζει γάλα η μπανάνα;; γιατί εγώ χρειάζομαι να κατεβασω πιο πολύ γάλα!!! Θηλαζεις ασταμάτητα;; η μικρή μου όταν πάω να την θηλασω αποκοιμιεται η τεμπελα στο στήθος!!! Σήμερα δεν το ήθελε μου το εφτυνε και νευριαζε!! Έκανα αντλησεις!!

Επίσης πήγα με τον άντρα μου και την μεγάλη μου για φαγητό!! Βγηκα έξω πρώτη φορά μετά την γέννα!! Το μωρό έμεινε με την γιαγιά!!

δεν ξερω αν κατεβαζει γαλα, για την πεινα το ειπα!!!! ασταματητα.. χανω τον λογαριασμο! ποσο σε ζηλευω που βγηκες. εγω δεν εχω θηλαστρο και δεν μπορω να λειψω...

Προσπαθω απο χθες να σας γραψω αλλα με πεταει εξω απο το κινητο.Ναι,γεννησαμε επιτελους,με φυσιολογικο τοκετο μια κοπελαρα 3820 κ 56 εκ.Μπορει να παιδευτηκα με πολυωρο τοκετο αλλα αξιζε.Φιλια σε ολες κ στα μπεμπακια!

Πωπωπω να σας ζησει ο κοριτσαρος neraidoula ! Περιμενουμε λεπτομερειες οποτε μπορεσεις !

Κορίτσια μου καλημέρααααα!!!! Βρε βρε γεννητούρια!!!!!!!!! Να σας ζήσουν τα μωράκια σας να ειναι γερά κ ευτυχισμέναααα!!!! :) εφακι, νεραιδουλα μου οποτε μπορεσετε θελουμε λεπτομέρειες!!!!! φιλάκια στα χαρακια κ τις κοιλίτσες τους!!!! μπαμπάτσικα μας βγηκαν!!!!:tongue:

Τασσουλα μου πως παει με το θηλασμο?? ξεαγχωθηκες καθολου???

Βουλα μου καλή μου τι κάνετε?? πως είναι η μπουμπου?? Εσυ με τα ραμματα τι έκανες τελικα?? για πες ποσες ωρες κοιμασται?? Σε ζορίζει για να κοιμηθεί κ βάζεις τραγουδάκια?? πολλές ερωτησεις σα τη μενεγακη!!! χαχα

που ειστε οι υπολοιπεςς??? ελπίζω όλες να ναι καλά κ να εχουν εναν ευκολο τοκετό!!!

εμείς κορίτσια κάναμε δεκατα κ "τσιμπλιζει" το ματακι μας αλλα ειμαι σε επικοινωνια με το γιατρό..αγχωθηκα εχθές λίγο αλλά ηρέμησα γιατί μιλησα κ με το γιατρο τον ελουσα κιολας κατεβηκαν τα δεκατα ευτυχως και για την τσιμπλιτσα βαζουμε tobrex.. δεν είναι κάτι ανησυχητικό!

απο φαγητο κακά κ υπνο μπολικο πράμα!!

Αααα τώρα που το θυμήθηκα... Μήπως θέλει καμιά σαλιάρες?!? χεχε!! με εχουν γεμίσει με δαυτες!!! Δε ξέρω που να της βάλω!!

Από ρουχαλάκια πως πάτε??? η αλήθεια είναι οτι εγώ δε πηρα σχεδόν τίποτα κ όλα ήταν δώρα και έχω γεμίσει!!! ευτυχώς κάποιοι πήραν κ μεγαλύτερα νούμερα!! τώρα οταν σαραντησουμε μια εξόρμηση στα μαγαζιά κ επιστροφή στη βάση μας!!!

Να σας ρωτήσω τώρα κορίτσια... Μήπως έχει πάρει καμιά σας μηχανικό ρηλάξ?? Θέλω τα φώτα σας όσες είχατε...Μια γνωστή μου μου είπε πως της έλυσε τα χέρια και το είδα με τα μάτια μου!! Πραγματικά το μωρό κουνιότανε κ αυτή έκανε τα πάντα χωρίς άγχος!! Θα βρω το λινκ αυτής που μου άρεσε να μου πειτε εντυπώσεις... Α και έίπατε θα πάρετε κ υπνόσακο?? Εγώ βλέπω ο μικρός κάθε φορά που τον φασκιώνει η μαμά μ κοιμάται ησυχός κ γενικά είναι πιο ηρεμος γι αυτό το σκέφτομαι σοβαρά!!

Σας ζάλισα?? :/

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Διαφημίσεις

Να τον πάρεις το ριλαξ κούνια. Έχω και εγώ και στο λέω από πρώτο χέρι οτι ηρεμεί το μωρό εκεί. Ακόμα δεν το έχω χρησιμοποιείσει στην μπεμπα αλλά στην πρώτη μου κόρη με βολεψε παρα πολύ. Μέχρι και τα βράδια που είχε κλάμα και δεν ηρεμουσε το εβαζα μέσα στην κούνια της και ηρεμουσε και κοιμόταν εκεί!!!

Με τον θηλασμό τίποτα προσπάθησα χθες και σήμερα με ψευδο θηλή και χωρίς αλλά τζιφος. Ενώ πιάνει το αφήνει αμέσως και κλαίει. Κατάφερε να μου ανοίξει βέβαια την θηλή για άλλη μια φορά σε άλλο σημείο!!! Πφφφφφ θηλαστρο δεν πειράζει. Τρώει 6 γεύματα 3 δικά μου και 3 ξένο.

Νεραιδουλα πως τα πάτε με την μπεμπα;;;

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Τατιάνα μου ένα τέτοιο είχα για την κόρη μου το οποίο στηριζόταν Οπως οι κούνιες και έκανε κούνια το μωρο οπως σας είχα ξαναπεί! Κι εμένα μου έλυσε Τα χέρια γιατι όλη την ημέρα κοιμόταν μεσα σε αυτο το οποίο κουνιόταν μονο του μα μπαταρίες και είχα κ μουσική! Επίσης βοήθησε πολυ γιατι η κόρη μου είχα κολικούς απο τη δεύτερη ημέρα της γέννησης της και εκεί μεσα χαλάρωνε και κοιμόταν.

Ευχαριστώ καλές μου για τις απαντήσεις σας!!!! Τέλεια με βοηθήσατε να σιγουρέψω την αγορά!!!:P μέχρι την άλλη εβδομάδα θα την έχω λογικά!!! :) έχει κ ζώνη ασφαλειας και έτσι δεν αγχωνόσαστα να απομακρυνθείτε ε?? Αυτό με αγχώνει λιγάκι αλλά θα τη πάρω!!!! :)

Τασσουλα μου αχ κοπέλα μπυ κρίμα... :( Πάντως μπράβο σου που δε τα έβαλες κάτω!!! Άλλες θα έίχαν δωσει ξένο απευθείας κ δεν θα προσπαθούσαν καν!! Δε πειράζει από τη στιγμη που δινεις και δικό σου καλά είναι!! Και υπομονή τι να κάνεις...θηλαστρο θήλαστρο... :/

Αγάπη μου πως καταλαβαίνεις οτι το μωρό έχει κολικούς?? Μπορεί να εμφανιστούν αργότερα??

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Ευχαριστώ καλές μου για τις απαντήσεις σας!!!! Τέλεια με βοηθήσατε να σιγουρέψω την αγορά!!!:P μέχρι την άλλη εβδομάδα θα την έχω λογικά!!! :) έχει κ ζώνη ασφαλειας και έτσι δεν αγχωνόσαστα να απομακρυνθείτε ε?? Αυτό με αγχώνει λιγάκι αλλά θα τη πάρω!!!! :)

Τασσουλα μου αχ κοπέλα μπυ κρίμα... :( Πάντως μπράβο σου που δε τα έβαλες κάτω!!! Άλλες θα έίχαν δωσει ξένο απευθείας κ δεν θα προσπαθούσαν καν!! Δε πειράζει από τη στιγμη που δινεις και δικό σου καλά είναι!! Και υπομονή τι να κάνεις...θηλαστρο θήλαστρο... :/

Αγάπη μου πως καταλαβαίνεις οτι το μωρό έχει κολικούς?? Μπορεί να εμφανιστούν αργότερα??

Τατιάνα μου οι κολικοι δεν κρύβονται!!!! Το μωράκι κουλουριαζεται απο τους πόνους, έχει αέρια και κλαίει πολυ! Ο θηλασμός τα ανακουφίζει πολυ! Συνήθως μπορεί να εμφανιστούν μετα τις 2εβδομαδες της γέννησης τους αλλά σε εμάς εμφανίστηκαν τη 2η ημέρα! Εύχομαι να μην έχουν τα δικά σας μωράκια. Ειναι πολυ επώδυνο κ για το μωρο και για τους γονείς...

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!! Τι κανετε;; απο εχθες μπαινω, γράφω, σβηνονται και φτου και απ την αρχή!!

Χθες εκανα περπατοθεραπεία και σημερα υπνοθεραπεία!! Δεν ειναι καλά τα νευρα μου.. Ειμαι πρησμένη ολη μέρα!! Απο τη μια θέλω βολτες, απο την αλλη δεν μπορώ να κουνηθώ.. ουφ.. Αυριο θα πάω για δουλειά μου φαινεται!!

Πηγα χθες για τον υπερηχο και το nst και αυριο το ίδιο.. Το μωρό ειναι μια χαρά! Εχει κατεβει.. μου ειπαν περπάτημα και απο το άλλο και ολα καλα θα πάνε.. Κοριτσια να σας ρωτήσω, είμαι εγώ τρελή ή και εσείς τις τελευταίες μέρες θέλατε πολυ ηρεμία γύρω σας;

Νεραϊδουλα μου και Εφάκι μου να σας ζήσουν τα μωράκια σας!! Να ειναι γερά και τυχερά και εσείς να συνέλθετε πολύ πολυ γρηγορα!! Πως περνάτε με τις κουκλες σας αγκαλιά;;

Λογικά και η Hope-Μαρια μας θα έχει γεννήσει.. Ελπιζω να ειστε καλα κοριτσάκι μου!! Να κρατάς την κοριτσαρα σου αγκαλιά και να ειναι γερή και αυτη και εσυ !!! Τυχερό να ειναι το πουλάκι μου!!

Όλα τα παιδάκια μας και οσα εχουν γεννηθεί και οσα θα γεννηθουν να ειναι ευλογημένα Παναγίτσα μου!!

Οσον αφορά το ρηλαξ μια φιλη μου εχει αυτο και εχει σωθει και που μεγαλωσαν τα παιδια, εχει και δόνηση:

http://www.emark.gr/index.php?route=product/product&product_id=33707

Κοριτσακια μου κλεινω το μηνυμα γιατι δεν εχω πολλες αντοχες.. Θα μπω πιο μετα να μιλησω σε ολες!! Σας διάβασα ολες πάντως!! Χαιρομαι που γενικά ειστε καλα!! Να μου φιλησετε τα μωράκια σας και υπομονή οι υπολοιπες!!

Σημ. Βρε κοριτσια στο δωμάτιο σας που εχετε τα μωράκια, εχετε τηλεοραση ή υπολογιστή; Δεν μιλάω για έξω φωνή.. αλλα εστω να βλέπετε να περνάει η ωρα..

dogdogard20151021_8_My%20child%20is.png

Kitty μου κ εμένα χάλια η ψυχολογία όσο περνούν η μέρες! Στην πρώτη μου εγκυμοσυνη είχα κατα νου οτι θα γεννούσα μεχρι την προκαθορισμένη πητ μου και άντεχα δεν αγχωνόμουν. Τελικά γέννησα στις 39 +5. Λέτε τωρα να πάω μεχρι εκεί πάλι;;;; Απλά τωρα νοιωθω ψυχολογικά κ σωματικά χάλια.... Αυτο που περιγράφει και η Kitty. Ξερω πάλι θα μου πείτε υπομονη...!!

Αγάπη και Κατερίνα υπομονή!!! Σε λίγες μέρες θα έχετε και εσείς τα μωρακια σας!!! Έχετε βαρύνει και κουραστεί το καταλαβαίνω αλλά δεν είναι τα μικρουλια σας έτοιμα ακόμα!!! Ξεκουραστειτε τώρα γιατί μετά θα έχει ξενύχτι!!

Τατιάνα πως τα πάτε με το μικρουλι;; ποιές ψευδο θηλές έχεις;; πιάνουν όλη τη θηλαία άλω;; η θηλή είναι μέσα στην ψευδο θηλή;;; έχω της chico μήπως να πάρω κάποια άλλη;; έχω small νούμερο γιατί έχω μικρό στήθος. Στο ένα στήθος εφαπτει καλά, στο άλλο τρέχει το γάλα από κάτω και δεν κολλάει.

Σήμερα εβγαλα πάλι αίμα από την θηλή και έχω μια βαθιά πληγή.... Νομίζω δεν θα τα καταφέρω. Πρέπει να καλεσω μαία. Αν και η κουμπάρα μου βρε κορίτσια που είναι μαία και ήρθε να με βοηθήσει, παλευαμε πόση ώρα και δεν καταφέραμε και τίποτα..... Γιαυτό έχω μια αμφιβολία κατά πόσο θα βοηθήσει μια σύμβουλος και μήπως είναι πεταμενα λεφτά. Το γάλα μου μειώνεται με το θηλαστρο...

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Καλημέρα κοριτσάκια!!

Ευχαριστούμε για τις ευχές σας. Είμαστε καλά, θηλαζουμε και προσαρμοζόμαστε σιγά σιγά. Μετράμε και τις μέρες να βγούμε να πάμε σπιτι μας! Να πάνε ολα καλά πρώτα...

Και εμένα στην αρχή δεν μπορούσε να πιάσει καλά και μου έδωσαν ψευδοθηλή, αλλα χθες είδα ότι έπιασε και χωρίς... Βέβαια τις μάτωσε από τη δεύτερη φορά αλλα συνεχίζουμε...

Για το ρηλαξ που κουβεντιαζετε απλά μην πάρετε κάποιο από αυτά που έχουν δόνηση, ή αν πάρετε μην τη χρησιμοποιήσετε γιατί δεν κάνουν καλό για τον εγκέφαλο τους.

Η hope μας γέννησε; Μήπως δεν είδα κάποιο μηνυμά της, δεν θυμάμαι....

Θα αλλάξω και το πινακάκι μας! Γνώρισα και τη neraidoyla μας, είμαστε στα διπλανά δωμάτια και τα λέμε... Ευτυχώς εχω και καλές συγκατοικους και βοηθάει η μια την άλλη...

Άντε βρε κορίτσια με το καλό και οι τελευταίες μανούλες του Οκτωβρίου! Υπομονή!

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...