Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 31 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Ούτε η ηλικία παίζει ρόλο,ούτε το αν κάποια έχει παιδάκι και πάει για δεύτερο η τρίτο κτλ.Ολες όσες περνάμε από τη διαδικασία της εξωσωματικής πονάμε,φορτωνομαστε με φάρμακα και μπαινοβγαινουμε σε κλινικές και χειρουργεία. Και εγώ έχω ακούσει πολλές φορές την ατάκα "έλα εντάξει,εσύ έχεις ένα παιδί τώρα,πως κανείς έτσι".Και να το ακούς και από φίλους..Οκ,αφού το λέτε,τότε αντί να στεναχωριέμαι,θα κάνω γλέντι με προβατίνες κάθε φορά που δεν πετυχαίνει η εξωσωματική🤷

Ανά μπράβο και αυτό ισχύει.Τραγικο απλά.  Ξες από τη μια τους δικαιολογώ γιατί δεν το έχουν ζήσει και ίσως να μην καταλαβαίνουν τι τραβάμε πραγματικά αλλά από την άλλη δεν μπορώ να τα δεχτώ αυτά τα σχόλια. Εξω από το χορό όλοι καλά τα λένε… 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Τάισα την μπεμπα μου, εβγαλα το γάλα μου και είπα να σας πω τα νέα μου!!!

Σας έχω πρηξει κορίτσια αλλά είναι το θέμα που με καίει και αν δεν τα πω σε σας σε ποιον θα τα πω;;;

Είδατε που σας είπα θα το πάρω χαλαρά, θα βγάζω γάλα με το θηλαστρο και θα προσπαθήσω με ψευδο θηλή. Σήμερα έκανα αντλησεις με το θηλαστρο και το απόγευμα άφησα την μεγάλη στην μάνα μου για λίγο, για να προσπαθήσω με την ψευδοθηλη. Δεν ξέρω γιατί αλλά το παιδάκι μου δεν την θέλει. Την βάζει στο στόμα της, ξεκινάει να ρουφάει και την φτύνει αμέσως!! Έτσι λοιπον αφού έφτιαξε λίγο την θηλή ρουφά φτυσε, την εβγαλα την ψευδο θηλή και έβαλα το μωρό στο στήθος. Το άρπαξε αμέσως και ξεκίνησε να ρουφάει με μανία. Αλήθεια γιατί με το ρουφηγμα πονανε τοοοοσο πολύ οι αδένες μου στην μασχάλη;; είναι φυσιολογικό;; εννοώ στο στήθος στην μεριά της μασχάλης. Ποναγα μην σας πω ψέμματα αλλά είχα χαρεί που θήλαζε η μικρή πάρα πολύ!!

Λοιπόν θήλασε 40 λεπτά από τα οποία τα μισά κοιμόταν.... Ρουφούσε με μανία και αποκοιμιοταν και μετά πάλι και πάλι. Πέρασε μια ώρα και δεν μπορούσα άλλο, της έδωσα δικό μου συμπλήρωμα 40 ml. Κοιμήθηκε λίγο και άρχισε πάλι να κλαίει. Της έδωσα 20 ml ξένο και ενώ δεν ήθελε άλλο έκλαιγε..... Πέρασε άλλη μια ώρα της έδωσα άλλα 40 ml δικά μου!!! Και τέλος άλλα 30 ml ξένο.

Δηλαδή μέσα σε 3 ώρες θήλασε που δεν ξέρω τι έφαγε, συν 80 δικά μου συν 50 ξένο μου φάνηκε πολύ, επίσης σαν να μπερδεύτηκε μετά τον θηλασμό!!!

Αχχχ έχω μπερδευτεί πολύ!!!

Πάντως τώρα που έκανα άντληση εβγαλα 65 ml από εκεί που έβγαζα 30. Ο θηλασμός κάνει δουλειά!!!

Δεν θέλω να πιεστω γιατί θα τα παρατησω, θα το παω έτσι χαλαρά, όταν νιώθω δυνατή και ήρεμη θα βάζω το μωρό στο στήθος αλλιώς θα κάνω άντληση!!

Το άλλο στήθος έχει μικρύνει απογαλακτιζεται σιγά σιγά!! Η μπεμπε δεν το θέλει με ψευδο θηλή και εγώ πέρα από σταγόνες δεν μπορώ να βγάλω άλλο γάλα!!

Πάω για ύπνο!!! Καληνύχτα μανουλες και μωρακια!!!

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κοπελιές μου!Εύχομαι σε όλες να είχατε έναν ήρεμο ύπνο!

Τασούλα μου,σε πολλά σημεία του μηνύματος σου,νιώθω σα να βλέπω εμένα με την πρώτη μου κόρη!Κάποια στιγμή είχα χάσει τον αριθμό ταϊσμάτων,στήθος/μπουκάλι!Είναι μέχρι να βρείτε τους ρυθμούς σας Τασούλα μου!Έτσι σε θέλουμε,δυναμική!Και καθ φορά που θα τα καταφέρνετε,θα δικαιώνεσαι και θα θέλεις όλο και περισσότερο!

Και να θυμάσαι,πρέπει να είσαι ήρεμη και για τη μεγάλη σου κόρη(μα δεν είναι υπέροχο,η άλλοτε μικρούλα σου,τώρα είναι μεγάλη:-D)!Να μη σε βλέπει να κλαις,κοντεύει τα 2 και αντιλαμβάνεται πολλά!Οπότε,να μη σκεφτεί πως για αυτή τη κατάσταση υπαίτια είναι η μπέμπα!Πολλά παιδάκια το συνδυάζουν αυτό με το μυαλουδάκι τους!Και μην ξαναπείς πως μας πρίζεις!Να τα λες αγάπη μου,να ξεσπάς,να ηρεμείς!

Κατερίνα μου γλυκιά,τι κάνεις?Γλυκιά μου,εύχομαι με την αντιβίωση να υπήρξε ίαση!Πολλές γυναίκες το παθαίνουν στην εγκυμοσύνη πάντως!

Εγώ πιστεύω,πως όλα είναι καλά!Δεν το πιστεύω,και συ έχεις μπει στην τελική ευθεια για τις 40 βδομάδες!Ναι,λοιπόν,ξεκίνα περπάτημα!Άλλωστε,απ ότι κατάλαβα,είσαι σε μια συνεχή κίνηση!

Αχχχχ,τι να σχολιάσω για τα δημόσια νοσοκομεία?Τρομερές ελλείψεις,μεγάλη ανευθυνότητα!Όσες φορές κι αν έχω πάει,κοντεύω να τους χτυπήσω!Λόγω επαγγέλματος,έχω δει επάνω μου να γίνονται τραγικά λάθη,ευτυχώς όμως,γνωρίζω,και μόλις απομακρύνονται,τα διορθώνω!:|Αλλά,λυπάμαι τον άμοιρο τον κοσμάκι που πέφτει στα χέρια άπειρων γιατρών και νοσοκόμων!Και χωρίς τα απαραίτητα φυσικά!

Με γεια το μαλλι κοπελιά!Όσο για μαντικιουρ,με καλυψαν τα κορίτσια!Κυρίως όχι βαμμένα νύχια,και όχι νύχια γενικότερα!Το δευτερο δε θα σε βοηθήσει με το μωρό(κατα τον θηλασμο,στο αλλαγμα)!

gigitsa που είσαι μωρέ γειτόνισσα!Όλα καλά,έτσι?Τον βλέπεις τον ξάδερφο μου και την γυναίκα του?

Έχεις συσπασούλες?Όταν αναφέρεσαι στον πλακούντα,εννοείς τα βλαστοκύτταρα?Για πες λεπτομέρειες!Εγώ θα ήθελα πάρα πολύ να τα κάνω δωρεά,αλλά έπρεπε να το είχα ψάξει πιο νωρίς!Να φανταστείς,τυχαία χθες,πρώτη φορά,έπιασα στα χέρια μου ενημερωτικό για μια εταιρία φύλαξης βλαστοκυττάρων!Εσύ πόσο πληρώνεις στην εταιρία?

domino μου,μπήκες και συ στην τελική ευθεία!Με το καλό γλυκιά μου!Να πάνε όλα καλά!Αχ,αυτές οι αιμορροίδες!Όπως είπε η Τασούλα,ελπίζω μετά να ηρεμήσεις!Εγώ του είπα χθες του γιατρού,για τους φόβους μου περι θρομβώσεως και μου είπε πως αν αντιληφθει κάτι τέτοιο εκείνη την ώρα,θα μου κάνει διάνοιξη!Η ανακούφιση που ένιωσα ήταν τεράστια!

Σε καταλαβαίνω απόλυτα!Και γω όλη την ώρα στο ντους είμαι και με αλοιφές και σπαθόλαδο!

Tatkono μου,γλυκούλα μουυυυ,πόσα σκαμπανεβάσματα θα έχετε στον ύπνο!Αυτό που λένε,πως τα παιδιά μετα τις 40 μέρες μπαίνουν σε πρόγραμμα,ισχύει!Αλλά,έρχονται και τα άλματα ανάπτυξης,που τα αποσυντονίζουν τελείως τα καημένα!Χαδάκια και αγκαλίτσες και πολύ υπομονή!Και χαίρομαι για άλλη μια φορά που σε ''ακούω'' χαρούμενη,αισιόδοξη!

Πίστεψε με,φαίνεται τόσο πολύ καλή μου!

Πάει και ο ομφαλός?Γιουπιιιιιιι!Άντε,έφυγε ένα άγχος!

Αλλάζετε ικανοποιητικές πάνες!Άρα,όλα πάνε πολύ καλά κοριτσάκι μου!

vanz μου,μπράβο ρε κορίτσι!Ειλικρινά,δε θυμάμαι να έχω συναντήσει άτομο που να ξεκίνησε τόσο καλά ο θηλασμός!Τι να πω!Μπράβο σας και πάλι!

Ωωωω ναι,μικρο καταγματακι,λόγω πίεσης!Νόμιζα θα μείνω παράλυτη για μια ζωή!Πφφφ,ελπίζω να μην έχουμε τα ίδια!Ήρθε ο άντρας σου?

Αγάπη μουυυυ,για άλλη μια φορά,θα πω υπομονή!Βλέπεις πόσες φτάσαμε στις 40 βδομάδες(και βάλε....βλέπε νεραιδούλα),κι ομως έφτασε η ωρα μας!Ναι μεν πέρασε λιγάκι κουραστικά,αλλά ΠΕΡΑΣΕ!

Ευτυχώς έχουμε και η μια την άλλη,υποστηριξη,συζητηση...ξεχνιομαστε!:-D

Πφφφφ....γραφω απο τις 5.30!Χαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!

Εφη μουυυυυυυυυυυυυυ,γεννησες και συ?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Εμείς ακομα εδώ! Πάμε με αργά βήματα...

Προσπαθώ να γράψω αλλα δεν με αφήνουν οι πόνοι...

Αλήθεια γέννησε η neraidoyla;;;; Ελπίζω να ειναι καλά κ να της ζήσει το μωράκι!!!

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Αλήθεια γέννησε η neraidoyla;;;; Ελπίζω να ειναι καλά κ να της ζήσει το μωράκι!!!

Κουράγιο εφη μου και ολα θα πανε κατευχη! Σε λίγο θα εχεις στην αγκαλιά σου το μωράκι!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα ομορφιές!!! :)

Να ευχηθώ στην Νεραιδούλα μας να σου ζησει το μωράκι!!!! υγεία κ καλοτυχία ση ζωη του!!! Να το χαίρεστε!!!

Μαράκι μου με έναν πόνο καλή μουυυ!!!! Λογικλά θά έχεις γεννήσει κι εσύ μέχρι τώρα!!!!!! Να σπυ ζήσει το κοριτσάκι σουυυ να το χαιρεστε και να το δειτε όπως επιθυμείτε!!!!!!!! (σου εστειλα κ πμ η χαζή το ξεχασα οτι σημερα ειναι σαββατο!!!!!)

Εφάκι μου κι εσύ για σήμερα δεν ήσουνα!?!?!? είχαμε κανένα νεάκι??

Άντε και στις υπόλοιπες μια ανάσα έμεινε κορίτσιαααα!!! πλησιάζεταιιιι!!! Υπομονή!!!!!! :)

Σας στελνουμε τα φιλιά μας με τον μπέμπηηη!!! Να έχετε ένα ομορφο σκ!!!!

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

nz μου ο γυναικολόγος μου ειπε απλα πλυσεις με λιγο αντισηπτικο κ πολύ νεράκι!! έτσι πήγε ο αντρας μου στο φαρμακείο κ ζητησε αντισηπτικό για την ευαισ.περιοχή κο φαρμακοποιός του το έδωσε ανσμεσα σε 5 για να μην τσουκτσω καθολου!! είναι με αλόε βέρα!! ανακούφισηηη!!! ποπο φτασατε κιολας τα κιλα???!!! θηριο η μπουμπου! εγώ Δευτερα μάλλον παιδίατρο... βλέπω πάντως οτι εκανε μαγουλάκι για να δω...

Κορίτσια μείον 7 κιλά από την γέννα! κ ξεπρίστηκα!!

Αγάπη μου χαίρομαι που όλα πάνε καλά!! Με το καλο να σου έρθει οποτε θελήσει το ίδιο!!!! :)

Ελπιζω δευτερα να μου τα βγαλει τα παλιοραμματα να ανακουφιστω κι ισως ξεκινησω αυτο που λες.. ειδικα αν μυριζει κ ωραια γιατι το μπενταντιν απο μυρωδια αστα!

εχει πεσει κι η κοιλιτσα? εμενα μικρυνε παρα πολυ και πεταω απο τη χαρα μου!

Κορίτσια μου,σας διαβασα,αλλά θα απαντήσω άλλη μέρα!:DΣας ευχαριστώ παρα πολύ για τις ευχές!

Να ευχηθω με την σειρά μου στην Έφη μας,η οποία λογικα σε λίγο θα μπει στην κλινική!Όλα να πάνε καλά κορίτσι μου!Ή Παναγία μαζί σας!

Γλυκες μου,δε ξέρω πως και αν κοιμηθω σήμερα!Ευτυχώς ο άντρας μου με περιποιήθηκε με το παραπάνω,μπάνιο/ξύρισμα/μασάζ!Όλα αυτός!Ο καλός μου!Τσεκαρα για άλλη μια φορά την βαλίτσα!Όλα έτοιμα!

Δίπλα στην κλινική είναι τα ΚΤΕΛ,όπου έχουν δωρεάν wifi.Ο άντρας μου θα πάρει το ταμπλετ μαζί, οπότε εάν πιάσει σήμα,θα καταφέρω να σας ενημερωσω!Αλλιώς όταν επιστρέψω σπίτι!

Σας φιλώ όλες! Καλο βράδυ καλες μου!Φιλια στα μωρακια σας!

Και όσες έμειναν υπομονή ψυχουλες μου!Με την παρέα μας,με τις συζητήσεις μας πέρασε ο καιρός και δεν το καταλαβαμε!Ορισμένες φτάσαμε τις 40 βδομάδες,και βάλε,και σήμερα Αύριο θα έχουμε τα μωρά μας αγκαλιά! Έτσι, θα περάσει και για σας ο καιρός!

Ή Παναγία μαζί μας!

χιλια μπραβο στον αντρουλη σοου! με συγκινησατε! ετσι ειναι οι αντρες κι οχι τα παιδαρελια!

Νεραιδουλα να σου ζήσει το μωρακι σου κορίτσι μου!!! Άξιζε τελικά την αναμονή γιατί είχες την γέννα που ήθελες!!! Πραγματικά σε θαυμαζω!!! Καλούς θηλασμους σου εύχομα!!!

Γερό και καλότυχο το μωρό σου!!! Έχω συγκινηθεί τοοοοοοσο πολύ γλυκιά μου!!! Να μας πεις τον τοκετό σου όταν μπορεσεις!!!!

γεννησε η neraidoula????/

Καλημέρα κοπελιές μου!Εύχομαι σε όλες να είχατε έναν ήρεμο ύπνο!

vanz μου,μπράβο ρε κορίτσι!Ειλικρινά,δε θυμάμαι να έχω συναντήσει άτομο που να ξεκίνησε τόσο καλά ο θηλασμός!Τι να πω!Μπράβο σας και πάλι!

Ωωωω ναι,μικρο καταγματακι,λόγω πίεσης!Νόμιζα θα μείνω παράλυτη για μια ζωή!Πφφφ,ελπίζω να μην έχουμε τα ίδια!Ήρθε ο άντρας σου?

s eyxaristv glykoyla, k gia mena einai eytyxia ayto to pragma

koyragio effie mou

Βουλα μου ναι έπεσε αρκετά!!! Λες και είμαι στον 4ο-5ο είναιιι!!! :) Μπράβο για τα κιλάκια κ που επανέρχεσαι τόσο γρηγορααα!! πως τα καταφέρνεις?!?!?! εγώ πίνω πολλά αναψυκτικά χυμούς κ νερά γιατί ζητάω υγρά και τρώω ένα γλυκάκι την ημέρα αλλά δεν έχω κάνει τα -11 σαν εσενα!!! φτπυ φτου!!

Δεν έχει σχεδόν καθόλου μυρωδιά ίσα ίσα ένα δροσερό αρωματάκι της αλόης!! Εγώ πήρα ανάσα ειλικρίνα!! και τυχαία κιόλας!!! Πως πάτε με τη μπουμπού?? Έχετε ξανα παιδιατρο ή μετά τον 40σμο??

Κοριτσάκια ήρθε η μπουμπούκα μας μετά από 13 και ώρες! 3650 και 52 πόντους! Τελικά με καισαρική γιατί δεν κατέβαινε με τίποτα, ήταν λοξά και τυλιγμένη στο λαιμό, στο χέρι και στο πόδι και ήταν πολυ δύσκολο! Ήταν μαγικά και απίθανα!

Εύχομαι και στις υπόλοιπες να πάνε ολα τέλεια!!!!

Φιλια σε όλες. Θα σας ξαναγράψω!!!

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Να σας ζήσει Εφάκι μου!!!!!!! Γερή και καλότυχη η κουκλίτσα σας!!!! Ολόκληρος κορίτσαρος!!!!!!! :) Δεν πειραζει που εγινε καισαρική κρατάς ένα θαύμα στην αγκαλιά σου!!!!!!! Να απολαύσεις κάθε στιγμή!!!!!!! Φιλάκια στα πατουσάκια της!!!!!!! Καλή ανάρρωση και σε εσένα γλυκιά μου!!!

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια ήρθε η μπουμπούκα μας μετά από 13 και ώρες! 3650 και 52 πόντους! Τελικά με καισαρική γιατί δεν κατέβαινε με τίποτα, ήταν λοξά και τυλιγμένη στο λαιμό, στο χέρι και στο πόδι και ήταν πολυ δύσκολο! Ήταν μαγικά και απίθανα!

Μπραβο μπραβο μπραβο !!!!!! Συγχαρητηρια να σας ζησει ! καλα καλε γιατι δεν κοιμασαι λίγο???? :D

Βουλα μου ναι έπεσε αρκετά!!! Λες και είμαι στον 4ο-5ο είναιιι!!! :) Μπράβο για τα κιλάκια κ που επανέρχεσαι τόσο γρηγορααα!! πως τα καταφέρνεις?!?!?! εγώ πίνω πολλά αναψυκτικά χυμούς κ νερά γιατί ζητάω υγρά και τρώω ένα γλυκάκι την ημέρα αλλά δεν έχω κάνει τα -11 σαν εσενα!!! φτπυ φτου!!

Δεν έχει σχεδόν καθόλου μυρωδιά ίσα ίσα ένα δροσερό αρωματάκι της αλόης!! Εγώ πήρα ανάσα ειλικρίνα!! και τυχαία κιόλας!!! Πως πάτε με τη μπουμπού?? Έχετε ξανα παιδιατρο ή μετά τον 40σμο??

Χιχιχιχι ειχα βαλει πολλα γι αυτό! πανω απο 26, μετα σταματησα να ζυγιζομαι. οποτε αποβαλλονται ευκολα, ισως ειναι και υγρα και τετοια...παντως αυτο με τα νερακια και τους χυμους που κανεις ειναι οτι καλυτερο πιστευω... παιδατρο σε 10 μερες τωρα..

σκεφτομαι πως να παω δευτερα για τα ραματα.. αν λειψω τι θα φαει? να την παρω μαζι μου ουτε λόγος... δεν ξερω...

σας στελνω ενα καταπληκτικο λινκ με ηχους που κοιμιζουν αμεσως τα μωρα γιατι τους θυμιζουν το περιβαλλον της μητρας. εμεις με αυτο εδω:

κοιμομαστε αμεσωωωωως

ψαξτε το λιγο , ειναι ολοκληρη επιστημη και βοηθαει παρα πολυ τα μωρακια !

Εφη μου να σας ζήσει με υγεία και οτι καλο εύχομαι και καλούς θηλασμους!:eek:

Έφη μου να σου ζήσει η μικρούλα!!! Γερή και καλοτυχη να είναι!!! Περιμένουμε τα νέα σου όταν μπορεσεις!!! Φιλάκια στα πατουσακια!!!

Άντε γινόμαστε όλες μανουλες σιγά σιγά!!! Λίγες μείνανε που ακόμα τα έχουν στην κοιλιτσα!!! Κορίτσια υπομονή έρχεται και η σειρά σας!!!!

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Vanz πάνω από 26;;;;:shock::shock::shock: καλέ πως τα κουβαλούσες;; εχασες τα μισά μέχρι τώρα μια χαρά!!! Κατακράτηση θα ήταν δεν μπορεί!!! Εγώ περιμένω να ξεπρηστω για να δω πόσα θα μου μείνουν. Μέχρι ώρας είχα πάρει 12 κιλά και τώρα είμαι στα 8. Έχασα 4. Άντε να δούμε τα 8 πότε!!! Αν και τρώω πολύ και θα την πατήσω αλλά πεινάω συνέχεια!! Ειδικά μετά από άντληση νιώθω το στόμα μου παπούτσι!!!

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Vanz πάνω από 26;;;;:shock::shock::shock: καλέ πως τα κουβαλούσες;; εχασες τα μισά μέχρι τώρα μια χαρά!!! Κατακράτηση θα ήταν δεν μπορεί!!! Εγώ περιμένω να ξεπρηστω για να δω πόσα θα μου μείνουν. Μέχρι ώρας είχα πάρει 12 κιλά και τώρα είμαι στα 8. Έχασα 4. Άντε να δούμε τα 8 πότε!!! Αν και τρώω πολύ και θα την πατήσω αλλά πεινάω συνέχεια!! Ειδικά μετά από άντληση νιώθω το στόμα μου παπούτσι!!!

Χαχαχααχα ναι, περσι το καλοκαιρι ειμουν 49 κιλα με 1, 73 υψος :shock::shock::shock:

εμεινα εγκυος γεναρη με 54 κιλα (υψος ίδιο :tongue:) !

κι εφτασα 78 κιλα.. 79.. καπου εκει.. σταματησα να ζυγιζομαι στον ενατο...επαιρνα χωρις να δικαιολογειται απο αυα ποτ ετρωγα... σιγουρα ειχα κατακρατησεις μου το ειχε πει κι ο γιατρος κι αυτα χανω τωρα. αφου τα δικα σοτ τα 12 μου φαινονται υτιποτα.

ευτυχωωωωως που δεν χαλασε το σωμα μου με τοση μεγαλη αλλαγη, ας ειναι καλα το αμυγδαλελαιοο!!!

να τρως μπανανουλες για την πεινα αντι για αλλα σνακ, ειναι το υπερτατο τροφιμο ! πως τα λεω... γραφω κι με το ενα χερι, στο αλλο εχει εγκατασταθει μια μπεμπα !!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...