Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, ZetaK είπε:

Δεν είναι ούτε χρόνο ! 
      και εγώ είμαι 32 ετών! Είχαμε 11 εμβρυα! Σε κάθε προσπάθεια βάζουμε 2 και αυτή είναι η 4η ! 

Κοριτσι μου εχεις τις πιθανοτητες με το μερος σου..! Κριμα μονο που χαλασες τοσες καλες, χωρις να εχει διορθωθει το προβλημα σου. Δεν πειραζει ομως. Όποτε ειναι η σωστη στιγμη να γινει, θα γινει. Εχεις παρα πολλες πιθανοτητες. Θεμα χρονου ειναι. Και οι βλαστοκυστες που εβαλες εχουν πιθανοτητες εννοειται..! Ευχομαι να πανε ολα καλα.. πολυ πολυ συντομα!❤

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Άντε άντε τέλειααααα!! :) Πόσο ομορφα νιωθεις?!!?!

Νιώθω καλά κ όμορφα και δεν εχω αγχωθεί ακομα!!! Καλό, κακό θα δείξει!!!! Ελπίζω μην με πιάσουν μετά όλες οι φοβίες μου!!!

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν χρειάζεται να αγχωθεςίς!!! Κάτσε και απόλαυσέ τοοοο!!!! :) αχουυυυ!!!! :*

Να κάνω μια ερώτηση εγώ?? Υπαρχει περίπτωση να ξανα ανέβει ο ίκτερος?? Σαν να μου φαίνεται έχουν κιτρινίσει τα ματάκια του.... :/

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Α και για τις πάνες (κενώσεις κτλ) κάθε φορά μετά από θηλασμό αλλαζουμε κ πάνα από κακάκια!!! Κανα δυο φορές μπορεί να μην κάνει μόνο... δηλαδή φτάνει σε 24ώρες γύρω στις 8-10 φορές... καλά ειναι? :/ και με τα γευματα δε ξερω αν πρέπει να τον ξυπνάω ή οχι... :/ όταν ξυπνάει μπορεί να τρώει κ 40' σερί... :/ Ποπο πάλι αγχώθηκα...

κοριτσια ηρθε παιδιατρος σημερα! ο θηλασμος απεδωσε ! ειμαστε 140 γραμμαρια πάνω!!!!! δεν το περιμενε ουτε η ιδια! την αλλη βδομαδα αν συνεχισω ετσι θα εχουμε πιασει βαρος γεννησης!!!!!!

Σημερα μας έπεσε ο αφαλουλης. Πολύ συντομα ή μου φαίνεται? Είμαστε 8 ημερών. Συνήθως στις 10 μέρες πέφτει,άρα είστε μια χαρά!Τον κράτησες!:D

Συνεχιζω μαραθωνιους θηλασμους εναλλαξ με αλλαγματα και αγκαλιες. Πολυ αγκαλια! Θελει και το ζηταει .. Να κάνετε πολλές αγκαλιές!Το έχουν ανάγκη και δεν κακομαθαίνουν!Αυτό για τους καλοθελητές που μπορεί να πουν κάτι ανάλογο!

Επίσης τα ραματα μου από κάτω με πονανε βρε κοριτσια παρα πολυ. Δεν ειναι θεμα μολυνσης αλλα επουλωσης. Παιρνω παυσιπονα και τη Δευτερα μαλλον θα παω να μου τα βγαλει. Ακομα και με το απυσιπονο δεν μπορω καλα καλα να περπατησω... για να κατσω ουτε λογος... κι ομως περναω το περισσοτερο μερος της μερας στο κρεβατι να θηλαζω... Πόοοονος !!!

Δεν θα τα απορροφήσει ο οργανισμός?Αχ.μη λες για πόνο!Ένα θα σου πω,είχα πάθει κάταγμα στο ηβικό οστό λόγω πίεσης την ώρα του τοκετού!Περπάτησα κανονικά μετά από ένα μήνα!:rolleyes:

Hope μου, περασε η πίεση?Ναι μωρε,δόξα σοι Ο Θεός!Κρίσεις είναι,να περνάνε!

Μακαρι να τρεφεται αρκετα το μικρο μου... Εχω τρελαθει! Κραταω σημειωσεις κι ειμαστε μεσο όρο στους 9-10 θηλασμους την ημερα, 5 κακα και 5 τσισα..καπως ετσι..Πλάκα κάνεις?Τα πηγαίνετε πάρα πολύ καλά!Και πολύ νωρίς βρήκατε ρυθμούς στον θηλασμό!

Είμαι 10-11 κιλά μέιονΘα μας τρελάνεις κοπελιά?Μπράβο βρε καμάρι μου!Έφυγαν πάρα πολύ γρήγορα!

Το μόνα που έκοψα είναι τα πολλά γαλακτοκομικά - προαιρετικά για τους κολικούς - και τα πικαντικα. Επίσης σημερα ξεκινησα τις μπυρες (χωρις αλκοολ) για να ανταπεξέλθω στις απαιτησεις της μικρης!Καλά έκανες!Και γω γαλακτοκομικά είχα μειώσει πολύ!Και η μπύρα βοηθάει επίσης!Να πίνεις και χαμομήλι,για να ανακουφίζεται η κοιλίτσα!

Hope μου! ποσο χαιρομαι που βοηθαει η μια την αλλη!

Καλά καταγμα???/ :cry: πως?

για τα κιλα, ναι, 10-11 αλλά ειχα βαλειπανω απο 26, 8 μειον βγηκα απο την κλινικη...

Γεια σας κοριτσάκια!

Μόλις γυρίσαμε από το γιατρό! Του είπα για τους πόνους μου είπε ειναι καλό σημάδι, άντε λέει μήπως και ξεκινήσει τίποτα! Βέβαια το μωρό αρκετά ψηλά ακομα. Αν δεν γίνει κατι μέχρι το Σάββατο, τότε Κυριακή βράδυ με βάζει μέσα και Δευτέρα γεννάμε!!!

Τατιάνα μου αντέχω ναι, δεν έχουν συγκεκριμένη συχνότητα... Θα δείξει πως θα πάει!

ερχεταιιιιιι !!

Κορίτσια πόσο χαίρομαι για τα νέα σας!!!

Άντε εγκυουλες αυτή την εβδομάδα γεννατε τουλάχιστον νεραιδουλα και Εφη!! Οι υπόλοιπες ακολουθειτε!!!

Vanz θα μας τρελανεις όντως;;; 10 κιλά μείον;;; εγώ τόσα πήρα σε όλη την εγκυμοσύνη!! Εγώ έχασα μόνο 2,5 κιλά...... Και ακόμα δεν έχω χάσει γραμμάριο παραπάνω!!!

Τζάμπα χαρηκαμε κορίτσια για τον θηλασμό. Το μεσημέρι προσπάθησα να ξαναθηλασω και δεν τα κατάφερα ποναγα και η μικρή έκλαιγε, έπρεπε να τελειώσω και το μαγείρεμα γιατί είχε έρθει και ο άντρας μου και πειναγε έπρεπε να φάει και να φύγει, έδωσα αντλημενο είπα δεν πειράζει στο επόμενο γεύμα. Το απόγευμα προσπαθούσε το μωρό να πιάσει και ποναγα τόσο πολύ που νόμιζα οτι θα μου κοπεί η θηλή. Εκλαιγα από τον πόνο και μαζί μου και το μωρό. Είχε σοκαριστει και η κορούλα μου που μας έβλεπε να κλαίμε..... Εκεί είπα τα παραταω.... Δεν μπορώ να αντεξω τον πόνο.

Πήγα στην μητέρα μου με τα μικρά μου και εκλαιγα.... Και με φρόντισε η μανούλα μου και κοιμηθηκα λίγο. Μετά εβγαλα το γάλα με το θηλαστρο και πήρα απόφαση να συνεχίσω με το θηλαστρο μέχρι να φύγει ο πόνος και βλέπουμε.

Τατιάνα οι θηλές δεν με βολεψαν γιατί μου φεύγουν και γιατι το μωρό ρουφάει εκεί που είναι η ψευδο θηλή. Δεν νομίζω οτι πιάνει καθόλου θηλαία άλω. Εσένα πιάνει;; απλά θεωρώ οτι πιάνει λαθος. Λέτε να συνεχίσω να τις χρησιμοποιώ; με αυτές δεν ποναω αλλά κλαίει το μωρό και τις πετάει εξω συνέχεια, νομίζω δεν τις αρέσουν. Θα δω αύριο θα προσπαθήσω με αυτές.

Πολύ χαίρομαι που πέφτουν οι ικτεροι σας. Εμείς ειχαμε 7 δηλαδή τίποτα. Η πρώτη μου κόρη είχε αλλά μας έφυγε γρήγορα.

Με τον αφαλο μας δεν τα πάμε καλά. Είναι ακόμα πολύ χοντρός ούτε βλέπω να πέφτει. Δεν έχει ξεραθεί κιόλας ακόμα... Σε Βασούλα με οινόπνευμα το καθαρίζω μήπως καπως αλλιώς ψήνεται πιο γρήγορα;; και εμένα βγάζει πάντως όχι αίμα αλλά σαν μυξουλα αφού δεν έχει ξεραθεί ακόμα και το μανταλάκι παίζει δεξια αριστερά. Είναι λίγο ανατριχιαστικό!!!

Γιατρό για την μικρή έχω την Δευτέρα να την πάω να την δει.

Η μεγάλη μου θέλει συνέχεια να την χαϊδεύει και όλο το νινι μας και το νινι μας ειναι!!!απλά το βλέπει και λίγο σας παιχνίδι και κάνει αγαρμπες κινήσεις. Θέλει προσοχή!!!

Αγάπη θα περιμένουμε τα νέα σου απο τον γιατρό!!

Hope μόνο μια εβδομάδα θα έχεις βοήθεια καλή μου;; δεν μπορεί η μαμά να κάτσει λίγο παραπάνω;; θα είναι δύσκολο στην αρχή....

Μαριρεν σε καταλαβαίνω για τον θηλασμό και αφού με το θηλαστρο καλυπτεσαι για αποκλειστικό θηλασμό μην το σκέφτεσαι. Μαθαίνουν στην ευκολία του μπουκαλιού και δεν ξέρουν μετά να πιάσουν την θηλη

γλτκουλα και το θηλαστρο γαλα μανουλας του δινει , μη στενοχωριεσαι!

Καλησπέρα κοριτσάκια μου! Τι κανετε;;

Εγώ βγηκα σημερα το μεσημέρι! Δεν υπηρχε λόγος να με κρατήσει αλλο μέσα!! Πήρα 2 μέρες ενδοφλέβια αντιβίωση για τον στρεπτοκοκκο και αν εφυγε εφυγε! Ειμαι στις 39.2 και δεν μπορουμε να κανουμε κατι αλλο γι αυτο! Ουτε καν αλλη καλλιεργεια.. δωρον αδωρον.. Θα ξαναπάω το Σαββατο, τη Δευτερα και απο εκεί και πέρα βλέποντας και κάνοντας.. την Τριτη εχω ΠΗΤ και μου ειπε θα με δει μηπως κανονισουμε καισαρική.. Δεν θελει να με αφησει παραπάνω.. Του ειπα και εγώ να το αφησουμε μέχρι τελος της εβδομάδας μήπως αλλάξει κατι και αποφυγω την καισαρική!! απο αυριο ξεκινάω περπάτημα! το μωρο μου οπως το νιώθω εγώ εχει κατεβει λιγο.. αλλα λιγο.. σε σχεση με τις εβδομάδες ειναι πολυ ψηλά ακομα και ο τραχηλος τελειως κλειστος και ολοκληρος!

Καποια με ρωτησε γιατι οι μετρήσεις είναι χάλια.. Γιατί είναι δημόσιο νοσοκομείο.. Δυστυχώς έτσι είναι τα πράγματα.. ο γιατρός μου ειναι απο τους επιμελητές ενας απο τους καλυτερους στο Ελενα.. αυτό σημαινει οτι τρέχει συνέχεια σαν τον Βεγγο.. Κυριολεκτικά κοριτσια τον έχω λυπηθεί.. Θα μπορουσα να πηγαινω στα απογευματινά ιατρεια και να μου έκανε αυτός τους υπέρηχους αλλά τα χρήματα θα ήταν πολλά και όπως είναι τα πράγματα δεν ειχα την οικονομική δυνατότητα για κάτι τέτοιο.. Αρα πρωινό ιατρείο, οπου τους υπέρηχους μου τους εκαναν ειδικευομενοι ή αλλοι γιατροι που δεν τους ενοιαζε κιόλας! Μου το ειπε και ο ανθρωπος, μην έρθεις Σαββατο βρε Κατερινα θα ειναι κανας ειδικευομενος παλι, θα πει χαζομαρες και θα μας κοψοχολιάσει χωρίς λόγο.. Απλά εγώ επεμενα για να ειμαι πιο σιγουρη.

Ευτυχώς ο γιατρός μου ειναι πολυ προσεχτικός!!

Πάντως αλήθεια κοριτσια τα δημόσια νοσοκομεία ειναι υπο κατάρρευση! 3 μερες μέσα και βλέπεις οτι εκεί που ειναι τα παλιά κτιρια τα έχουν λες και μένουν ζώα και οχι άνθρωποι.. Για το φαγητό δεν θα μιλήσω.. ενα θα σας πω.. οτι εμεις στο σπιτι τα φαγητά τα κανουμε λιγοτερο πικάντικα και πιο ελαφριά! Με έπιασε το στομάχι μου τόσες μερες.. Για κρέας ουτε λογος!! Πως ειναι δυνατόν να γεννάνε γυναίκες ή να είναι εγκυες και 3 μέρες τώρα το μονο κρεας που κυκλοφορεί να ειναι ο κιμάς (λυσσα) στα μακαρονια; Αφου οταν γεννήσω θα παίξει ταπεράκι με κοτοπουλάκι βραστό και σουπα απο το σπιτι.. αν τρωω απο εκει μέσα και πάω να θηλάσω το παιδί, με τόσα μπαχαρικά, θα τσιρίζει!!

Πάντως αλήθεια η γνωμη μου για το δημοσιο νοσοκομείο ειναι πολύ ασχημη! Οι πιο πολλοι αδιαφορούν το πως νιώθεις κλπ.. Εμένα με ετοιμασαν την Τριτη κανονικά για γέννα (ξυρισμα, κλισμα...) και μου ειπαν δεν θα πας καν σε δωμάτιο, κατευθειαν στην αιθουσα τοκετου.. και πανε να με πιάσουν τα κλάματα και λέω τι λετε;; δεν ειναι κανεις δικός μου εδώ και η απαντηση τους ήταν, ε και τι πειράζει; Και αυτες ηταν μαίες τρομάρα τους!! Αφηστε που έφαγα χερι δυο φορές απο γιατρους + μια εξεταση πιο πριν απο τον γιατρο μου; Δεν θα αφηνα αλλον να βάλει!! θα ελεγα σιγά που δεν ειχα πριν τιποτα και μεσα σε 10 λεπτά θελετε και διαστολή τρομάρα σας!

Συγνωμη για τα νευρα αλλα δεν μπορω!!

Έφη μου αντε...εφτασε η ώρα!! Μακαρι να βγει οποτε θέλει το ζουζουνι σου και οχι προγραμματισμενα! Νομίζω οτι αυτή ειναι και η μαγεια του.. Με το καλο κοριτσάκι μου!! Σημ. Λατρευω την εικονα με τις νεραιδες!!

Αγάπη μου καταλαβαινω απολυτα οτι εχεις κουραστεί και θέλεις να γεννήσεις, αλλα κανε υπομονή κοπέλα μου.. Νομίζω οτι θα έρθουν μέρες που θα αναπολούμε την εγκυμοσύνη μας!!

Hope μου χαίρομαι που βρέθηκε λυση για το ποιος θα σε βοηθάει! Πραγματικά θα χρειαζεσαι μια βοηθεια με 2 παιδιά στο σπιτι! Και σε παρακαλώ.. Τι σου φταίει ο ερμος ο ατμοκαθαριστής;; τον έχεις λιώσει!! Θα βγαλει φωνή και θα σου πει: εσύ γεννάς, εμένα γκάστρωσες τόσες μέρες!! Ξερω οτι εχεις υπερενταση, αλλα μην κουράζεσαι κοπέλα μου!! Βγες βολτουλα εξω να πάρεις αέρα.. να περπατησεις.. Ελα κοριτσάκι μου.. οι δουλειές δεν τελειώνουν ποτέ!!

Για την κριση που σε επιασε, να μου στέλνεις μηνυμα στο φεις οταν δεν νιώθεις καλά να μιλάμε! Ξέρω πως νιώθεις! Εμένα κοντευει να γινει χομπι μου να ξεθάβω παλιες ιστορίες, παλιες καταστάσεις, να τις αναλυω παλι, να φουντώνω και μετά να τσακωνομαι με κοσμο!! Βεβαια εμένα ισως φταιει και το Μανιατικο αιμα που έχω!! Δεν ξέρω αν θα σε βοηθήσει αυτό που θα σου πω, αλλά ειχα διαβάσει κάπου οτι οταν έρχεται στο μυαλο μας μια ασχημη εικονα ή μια ασχημη αναμνηση, πρέπει εκείνη την ώρα αν κοιτάξουμε πανω αριστερά ή πάνω δεξια, ώστε να φυγει αυτη η εικονα απο το οπτικό μας πεδιο.. Εγω οποτε θυμάμαι ετσι διάφορα το κάνω και ηρεμώ λιγο..

vanz καταρχην, φτου σου κοπελάρα μου για τα κιλα τα μειον!! ειλικρινά φτου σου!! Χιλια μπραβο που προσέχεις! Και μπράβο σου που προσεχεις τοσο πολυ την μπεμπουλα σου!! Γενικά δεν ξέρω τιποτα απο θηλασμό και πάνες, αλλα απο αυτα που εχω διαβάσει νομιζω και η συχνοτητα και οι πανες ειναι πολυ καλές!! Μην ανησυχεις!! ολα καλα θα πανε με τις μετρησεις κοριτσακι μου!!

TatKono οοολεεε για τον ικτερο!! και εγώ δεν γελάω με πολλα απο αυτά!! Δεν ειχες να χάσεις κάτι που εβαλες τα χρυσαφικά μέσα!! Τωρα εκανε, δεν εκανε δουλειά, δεν μας νοιαζει! Σημασια εχει οτι πάει καλυτερα!!

Οσον αφορά τις θηλές εχω ακουσει οτι πρέπει να απλώνεις πανω τους το γάλα σου.. Ειναι προτιμότερο απο διάφορες κρέμες που κυκλοφορούν..

Για τη πεθερά σου θα συμφωνήσω και εγώ!! Αυτο ακριβώς λέω! Οκ.. θέλω βοηθεια ΑΝ τη ζητήσω! Απο εκει και πέρα θέλω να το νιωσω το παιδί μου με τα καλα του και τα ασχημα του και να βρω τους δικους μου ρυθμους και τροπους! Αλλιως ελεγα ενα θα κανω ενα παιδι θα το μεγαλωσει αλλος και εγω θα ειμαι γκεστ σταρ!!

Τωρα για τον υπνο... τι να πω;; ποιος σε πιάνει!! :cool::cool: και μη το λες παραέξω μη το ματιάσεις!!! :lol:

mariren μου αντρακλας ο μικρος σου <3 <3 <3 Δυνατο παιδάκι το μαναρι μου!! Αντε βρε κοριτσακι μου να πάτε σπιτι σας να ηρεμησετε να μπετε σε μια σειρά με το καλο!!

neraidoyla μου τι ζητάς συγνώμη κοπέλα μου; Και πεταχτα που μπαινεις παλι καλα!! Αντε να γεννησεις με το καλο γιατί τοσο καιρό όσο να ναι θέλει αντοχές!!!

tassoula μου αν δεν κάνω λαθο πρέπει να προσπαθήσεις να πιανει και το ενα και το αλλο.. Οχι να τρωει μονο απο το ενα.. θα βρειτε τροπο στο τέλος ειμαι σιγουρη <3 <3 <3

Μαγδουλα μου οπως ειδες ειμαι ακομα εδώ!! υπομονη με τα ζουζουνια σου!! Φιλησε τα μας!!

Κοριτσακια μου θα τα πουμε αυριο παλι!! Φιλια σε ολες! Καληνυχτες!

κιττυ μου ερχεταιιιιι και για σενα!!!!!!!!!

Κορίτσια εγω δεν εχω ιδιαίτερα νεα να σας πω. Ο υπέρηχος έδειξε οτι ολα ειναι οκ και αναμένουμε. Δεν θα μου κανει καθόλου κολπική εξέταση είπε αφού ειναι η δεύτερη εγκυμοσυνη και την Τρίτη ξανά καρδιοτοκογραφο...

Διαφημίσεις

Κορίτσια εγω δεν εχω ιδιαίτερα νεα να σας πω. Ο υπέρηχος έδειξε οτι ολα ειναι οκ και αναμένουμε. Δεν θα μου κανει καθόλου κολπική εξέταση είπε αφού ειναι η δεύτερη εγκυμοσυνη και την Τρίτη ξανά καρδιοτοκογραφο...

Αγάπη μπράβο που ειναι ολα εντάξει. Στην αναμονή κι εσύ! Πόσο είσαι τώρα;;;

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Καλημερα κοριτσια. Συγχαρητηρια σε ολες τις μαμαδες. Εγω χθες εκανα NST κ ημητρα ειπαν ειναι εντελως αδρανης.Προγραμματισαμε καισαρικη στις 23 του μηνα εκτος απροοπτου. Με τις αιμορροιδες εχω μεγαλο προβλημα. Ποναω φοβερα αν κ βαζω αλοιφες. Αυτα τα νεα μου. Σας ακουω με το θηλασμο κ αγχωνομαι..ελπιζω ολες να τα καταφερουμε εστω λιγο να θηλασουμε τα μικρα μας.

Domino μου θυμισε μου τι βδομαδα εισαι?

Κορτιτσάκια μου καλημέρα!Τι μου κάνετε?

Καλές μου,τελικά το ραντεβού μεταφέρθηκε σήμερα το πρωί,λόγω ότι είχε γέννα ο γιατρός και ήθελε να δει όσες είναι τελειόμηνες!Το μωρό κατέβηκε κι άλλο,ο πλακούντας ''γερασμένος'',διαστολή 3!Αύριο το πρωί δώσαμε ραντεβού στην κλινική!:D!Γεννάμε,λοιπόν!Εκτός κι αν σπάσουν σήμερα τα νερά!:D

Είμαι τόσο συγκινημένη!:D!

Λοιπόν,διαβάζω τα νέα σας και επανέρχομαι!

:P:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p

Εγω κοριτσακια μου απο το πρωι κουρεψα λιγο το μαλλι ισα να μου δωσει ογκο και το εβαψα, εκανα αποτριχωση.. ηθελα πολυ να κανω και μανικιουρ πεντικιουρ αλλα δεν εχω αντοχες για αλλη μια ωρα σε μια καρεκλα συνεχομενα.. Νιωθω ηδη λιγο καλυτερα..

Βρε κοριτσια να σας ρωτησω μηπως ξέρετε.. Στο nst Η δευτερη ενδειξη που γραφει τοκο τι μετράει;;;

με γεια το μαλλακι ! Το πρωτο νουμερο ειναι οι παλμοι του παιδιου και το δευτερο οι συσπάσεις.

Vanz μου ξεχασα!! Επειδή πονάω κι εγώ αρκετά απο κάτω, τραβάνε τα ράμματα πάρε να κάνεις πλύσεις με αντισηπτικό! Μου το ειπε ο γυναικολόγος! Ε αντισηπτικό και νεράκι! Εμένα σημερα με πηρε ο αντρας μου απο το φαρμακείο το aloedermal intimaid και πραγματικα λέω πως και δεν το ειχα παρει νωριτερα!! Ανακουφιστηκα πολυυυυ και θηλασα επιτελους καθιστή τον μικρό!!

Tatkonouli μου ειχαν πει μονο νερο... :mad: μετα βγαινοντας απο κλινικη μονη μου ξεκινησα αραιο διαλυμα μπεταντιν που ανακουφιζει και απολυμαινει. και παιρνω πλεον και παναντολ που μου ειπε ο γιατρος. αυτο που πηρες στο συνεστησαν?

Αγάπη και Τατιάνα ευχαριστούμε πολύ!

Μπαίνω μεσα σήμερα στις 12, εκτός αν δυναμώσουν οι πόνοι θα πάω πιο νωρίς!

:):):):):):):):):)

Αγάπη μπράβο που ειναι ολα εντάξει. Στην αναμονή κι εσύ! Πόσο είσαι τώρα;;;

Μόλις μπήκα στην 38η εβδομαδα! Εύχομαι να εχεις εύκολη γεννα και καλώς να υποδεχτείς με υγεία το μωράκι! Δεν χρειάζεται άγχος! Λίγη αγωνία μονο και ολα θα πανε καλα!

Μόλις μπήκα στην 38η εβδομαδα! Εύχομαι να εχεις εύκολη γεννα και καλώς να υποδεχτείς με υγεία το μωράκι! Δεν χρειάζεται άγχος! Λίγη αγωνία μονο και ολα θα πανε καλα!

Α εντάξει κοντά είσαι!!! Σε ευχαριστώ πολυ!!! Λίγη αγωνία εχω ναι για το πως θα εξελιχτούν τα πράγματα! Ολα καλά να πάνε για όλες μας!!!!

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

nz μου ο γυναικολόγος μου ειπε απλα πλυσεις με λιγο αντισηπτικο κ πολύ νεράκι!! έτσι πήγε ο αντρας μου στο φαρμακείο κ ζητησε αντισηπτικό για την ευαισ.περιοχή κο φαρμακοποιός του το έδωσε ανσμεσα σε 5 για να μην τσουκτσω καθολου!! είναι με αλόε βέρα!! ανακούφισηηη!!! ποπο φτασατε κιολας τα κιλα???!!! θηριο η μπουμπου! εγώ Δευτερα μάλλον παιδίατρο... βλέπω πάντως οτι εκανε μαγουλάκι για να δω...

Κορίτσια μείον 7 κιλά από την γέννα! κ ξεπρίστηκα!!

Αγάπη μου χαίρομαι που όλα πάνε καλά!! Με το καλο να σου έρθει οποτε θελήσει το ίδιο!!!! :)

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστω εφη και Τατιάνα!

Για όσες θηλασετε και σας πονά η πλάτη υπάρχει ένα μαξιλάρι θηλασμού στο τζάμπο το οποίο εφαρμόζει με ζώνη γύρω απο τη μέση και ειναι σωτήριο για την πλάτη μας! Το είχα πάθει κι εγω στην κόρη μου και μόλις πήρα αυτο το μαξιλάρι ανακουφίστηκα!

Κορίτσια μου,σας διαβασα,αλλά θα απαντήσω άλλη μέρα!:DΣας ευχαριστώ παρα πολύ για τις ευχές!

Να ευχηθω με την σειρά μου στην Έφη μας,η οποία λογικα σε λίγο θα μπει στην κλινική!Όλα να πάνε καλά κορίτσι μου!Ή Παναγία μαζί σας!

Γλυκες μου,δε ξέρω πως και αν κοιμηθω σήμερα!Ευτυχώς ο άντρας μου με περιποιήθηκε με το παραπάνω,μπάνιο/ξύρισμα/μασάζ!Όλα αυτός!Ο καλός μου!Τσεκαρα για άλλη μια φορά την βαλίτσα!Όλα έτοιμα!

Δίπλα στην κλινική είναι τα ΚΤΕΛ,όπου έχουν δωρεάν wifi.Ο άντρας μου θα πάρει το ταμπλετ μαζί, οπότε εάν πιάσει σήμα,θα καταφέρω να σας ενημερωσω!Αλλιώς όταν επιστρέψω σπίτι!

Σας φιλώ όλες! Καλο βράδυ καλες μου!Φιλια στα μωρακια σας!

Και όσες έμειναν υπομονή ψυχουλες μου!Με την παρέα μας,με τις συζητήσεις μας πέρασε ο καιρός και δεν το καταλαβαμε!Ορισμένες φτάσαμε τις 40 βδομάδες,και βάλε,και σήμερα Αύριο θα έχουμε τα μωρά μας αγκαλιά! Έτσι, θα περάσει και για σας ο καιρός!

Ή Παναγία μαζί μας!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Νεραιδουλα να σου ζήσει το μωρακι σου κορίτσι μου!!! Άξιζε τελικά την αναμονή γιατί είχες την γέννα που ήθελες!!! Πραγματικά σε θαυμαζω!!! Καλούς θηλασμους σου εύχομα!!!

Γερό και καλότυχο το μωρό σου!!! Έχω συγκινηθεί τοοοοοοσο πολύ γλυκιά μου!!! Να μας πεις τον τοκετό σου όταν μπορεσεις!!!!

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Το είδα στο facebook λογικά το μεσημέρι γέννησε!!! Δεν σας λέω άλλα για να σας τα πει η ίδια!!! Θα είναι τοοοοοοσο χαρούμενη!!!

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...