Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, ZetaK είπε:

Δεν είναι ούτε χρόνο ! 
      και εγώ είμαι 32 ετών! Είχαμε 11 εμβρυα! Σε κάθε προσπάθεια βάζουμε 2 και αυτή είναι η 4η ! 

Κοριτσι μου εχεις τις πιθανοτητες με το μερος σου..! Κριμα μονο που χαλασες τοσες καλες, χωρις να εχει διορθωθει το προβλημα σου. Δεν πειραζει ομως. Όποτε ειναι η σωστη στιγμη να γινει, θα γινει. Εχεις παρα πολλες πιθανοτητες. Θεμα χρονου ειναι. Και οι βλαστοκυστες που εβαλες εχουν πιθανοτητες εννοειται..! Ευχομαι να πανε ολα καλα.. πολυ πολυ συντομα!❤

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Τι μου κανετε μανουλες?

Πολυ ωραιο πινακακι εφη! Σιγα σιγα θα γεννησουμε ολες...Αντε κοριτσια γιατι δεν αντεχω αλλο.Λιγο τα πολλα κιλα που πηρα, λιγο η μεση, τα ποδια μου λογο φλεβιτη, αφηστε νιωθω ερειπιο!

Να σας ρωτησω, πηρατε το ροφημα βοτανων kiderte για τα μωρα?Εμενα μου ειπαν να το παρω απο το νοσοκομειο αλλα θυμαμαι στην πρωτη μου δεν με αφηναν να δωσω τσαι για κολικους.

ΑΧ βρε Τασσουλα τι τραβηξες με τη γεννα και τωρα με το θηλασμο, κουραγιο...

Οι υπολοιπες απο οτι διαβασα ολα καλα σε γενικες γραμμες...

Τι κανατε και τι θα κανετε οσες δεν γεννησατε με τον πλακουντα? Εγω στην πρωτη τον εδωσα για φυλαξη σε ιδιωτικη εταιρια, τωρα που θα γεννησω στο νοσοκομειο δε συζητησα τιποτα.

φιλια -καληνυκτα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν αφήνουν να δώσεις kinderte εμένα μου το απαγόρευσε ο παιδίατρος στο πρώτο παιδί. Μου είχε πει τσάι από το δικό μας μέσα στο γάλα του. Δεν δίνουμε τσάι ή νερό.

Γιγιτσα άντε με το καλό κορίτσι μου. Πότε έχεις γιατρό;;

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Καλημερα κοριτσια. Συγχαρητηρια σε ολες τις μαμαδες. Εγω χθες εκανα NST κ ημητρα ειπαν ειναι εντελως αδρανης.Προγραμματισαμε καισαρικη στις 23 του μηνα εκτος απροοπτου. Με τις αιμορροιδες εχω μεγαλο προβλημα. Ποναω φοβερα αν κ βαζω αλοιφες. Αυτα τα νεα μου. Σας ακουω με το θηλασμο κ αγχωνομαι..ελπιζω ολες να τα καταφερουμε εστω λιγο να θηλασουμε τα μικρα μας.

Κορτιτσάκια μου καλημέρα!Τι μου κάνετε?

Καλές μου,τελικά το ραντεβού μεταφέρθηκε σήμερα το πρωί,λόγω ότι είχε γέννα ο γιατρός και ήθελε να δει όσες είναι τελειόμηνες!Το μωρό κατέβηκε κι άλλο,ο πλακούντας ''γερασμένος'',διαστολή 3!Αύριο το πρωί δώσαμε ραντεβού στην κλινική!:D!Γεννάμε,λοιπόν!Εκτός κι αν σπάσουν σήμερα τα νερά!:D

Είμαι τόσο συγκινημένη!:D!

Λοιπόν,διαβάζω τα νέα σας και επανέρχομαι!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Hope τι ωραία νέα είναι αυτά;; Σαββατογεννημένο θα βγει το μωρό σου;; διαστολή 3 δηλαδή μπορεί να γεννήσεις και σήμερα!!! Αλλιώς αύριο με τεχνητούς πόνους;;

Συγκινηθηκα και εγώ περιμένουμε τόσα μωρακια το σαββατοκύριακο!!

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια μου!! ?Τι κανετε;;

Πω πω γεννητουρια!!

Hope μου γλυκια μου.. ειδες που τελικα θα γεννησεις Σαββατο;; ολα καλα θα πανε κοριτσακι μου και θα κρατας το μωρακι σου αγκαλια αυριο!!

domino μου υπομονη με τις αιμορροΐδες.. ξερω τον πονο τους.. πινεις κανενα λαδακι να μην πιεζονται καθολου;; Αντε και σε μια βδομαδα τελειωσαν τα ψεματα!! Θα κρατας και εσυ το μπεμπακι σου αγκαλια!!! Με το καλο!!

gigitsa μου κανε υπομονη και εφτασαν οι μερες!! Για τον πλακουντα τελικά δεν θα κανω κατι γιατι πρεπει καποιος να παει να παρει το κιτ και εγω δεν μπορω.. οι αλλοι ειναι στον κοσμο τους.. οποτε.. τομπολα...

Εγω κοριτσακια μου απο το πρωι κουρεψα λιγο το μαλλι ισα να μου δωσει ογκο και το εβαψα, εκανα αποτριχωση.. ηθελα πολυ να κανω και μανικιουρ πεντικιουρ αλλα δεν εχω αντοχες για αλλη μια ωρα σε μια καρεκλα συνεχομενα.. Νιωθω ηδη λιγο καλυτερα..

Βρε κοριτσια να σας ρωτησω μηπως ξέρετε.. Στο nst Η δευτερη ενδειξη που γραφει τοκο τι μετράει;;;

dogdogard20151021_8_My%20child%20is.png

Τις συσπάσεις της μήτρας μετράει Κατερίνα μου!!! Το πρώτο είναι η παλμοί του μωρού και το δεύτερο η μήτρα σου!!!

Ντόμινο είχα και εγώ μεγάλο πρόβλημα με τις αιμορροΐδες τώρα που γεννησα. Έβαλα ξυλοκαινη και τώρα είμαι μια χαρά. Και συνέχεια πλύσεις!!! Μετά την γέννα θα σου φύγουν και εσένα!!

Hope μου αν θες να γεννήσεις σήμερα πλυνε και τίποτα άλλο με τον ατμό καθαριστή!!!

Κατερίνα δεν κάνει να έχεις βαμμένα νύχια λέμε. Απαγορεύεται!! Καλύτερα που δεν τα έκανες!!

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Γεια σας κοριτσάκια!

Μόλις ξύπνησα -δεν κοιμήθηκα καθόλου το βράδυ είχα πόνους αν μισάωρο- και είδα ροζ/κόκκινη βλέννη! Τι χαρά!!!! Είμαι σε επικοινωνία με το γιατρό και βλέπουμε!!

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Τι μου κανετε μανουλες?

Πολυ ωραιο πινακακι εφη! Σιγα σιγα θα γεννησουμε ολες...Αντε κοριτσια γιατι δεν αντεχω αλλο.Λιγο τα πολλα κιλα που πηρα, λιγο η μεση, τα ποδια μου λογο φλεβιτη, αφηστε νιωθω ερειπιο!

Να σας ρωτησω, πηρατε το ροφημα βοτανων kiderte για τα μωρα?Εμενα μου ειπαν να το παρω απο το νοσοκομειο αλλα θυμαμαι στην πρωτη μου δεν με αφηναν να δωσω τσαι για κολικους.

ΑΧ βρε Τασσουλα τι τραβηξες με τη γεννα και τωρα με το θηλασμο, κουραγιο...

Οι υπολοιπες απο οτι διαβασα ολα καλα σε γενικες γραμμες...

Τι κανατε και τι θα κανετε οσες δεν γεννησατε με τον πλακουντα? Εγω στην πρωτη τον εδωσα για φυλαξη σε ιδιωτικη εταιρια, τωρα που θα γεννησω στο νοσοκομειο δε συζητησα τιποτα.

φιλια -καληνυκτα

Καλημερα σας κορίτσια! Είχε γεννα ο γιατρός μου το μεσημερι και θα πάω το βράδυ στο ραντεβού! Για να δούμε τη θα δούμε!

Όσον αφορά το κοντερντε πρέπει να σας πω οτι ΔΕΝ οφελεί σε τίποτα το νεογέννητο και ειναι όλο ζάχαρη! ΔΕΝ συστήνεται οταν θελεις να θηλαζεις αποκλειστικά!

Καλημερα κοριτσια. Συγχαρητηρια σε ολες τις μαμαδες. Εγω χθες εκανα NST κ ημητρα ειπαν ειναι εντελως αδρανης.Προγραμματισαμε καισαρικη στις 23 του μηνα εκτος απροοπτου. Με τις αιμορροιδες εχω μεγαλο προβλημα. Ποναω φοβερα αν κ βαζω αλοιφες. Αυτα τα νεα μου. Σας ακουω με το θηλασμο κ αγχωνομαι..ελπιζω ολες να τα καταφερουμε εστω λιγο να θηλασουμε τα μικρα μας.

Άντε με το καλο να υποδεχτείς το μωράκι σου! Μην σε αγχώνει ο θηλασμός γιατι οταν θηλαζεις νοιωθεις το καλύτερο συναίσθημα που δεν ένοιωςες σε όλη σου τη ζωή!

Διαφημίσεις

Γεια σας μανουλίτσες!! Τι κάνετε?! Ποπο γεννητουριααααα!! Τι ωραία τι καλά λαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλα!!! :) Με το καλό στο Μαράκι μας κ το Εφάκι μας, με εναν πόνο!!! Αύριο θα μυρίζετε μπεμπεδάκι στην αγκαλιά σας!!! :)

Gigitsa, domino μου και kitty υπομονή δεν εμεινε τίποταααα! Φάγατε τον γαιδαρο στην ουρά θα κολλήσετε?! :)

Κατερίνα μου οπως ειπε η Αγάπη μας δεν κανει να ειναι βαμμένα τα νυχάκια παλι καλά που δε τα έκανες να φας και ταλαιπωρία...! Κουκλίτσα θα σε δει το μαναράκι σου οταν βγει!!! ;) μεγιες μεγιες!!!

Τασσουλίτσα μου τώρα για τις θηλές ξεκινάει το μωρό να πιάνει την άλω αλλά μένει μόνο με την θηλή στο στομα.. Δεν ειναι κάτι κακό τουλάχιστον εμένα δεν με πονάει.. Μόνο η θηλή που ανοίγει.. Κατά τα άλλα είναι πολύ πιο ευκολο να πιάσει κ να θηλάσει το μπεμπε.. Η άλω φυσικά δεν πληγώνεται γιατί οι θηλες την προστατεύουν..! Τι νουμερο θηλή πήρες? για να σου φεύγει μήπως δεν την βάζεις σωστά ή είναι μεγάλη.. Άμα δεις οτι δεν μπορείς αλλο με θηλαστρο τοτε μην σταματησεις ομως ειναι κριμα!!

Για το δικο μας γάλα να αλοιφομαι κορίτσια με ηρεμει ελαχιστα δεν κανει τιποτα προσωπικά σε μενα.. Ισα ισα την μαλακωνει τη θηλή...

Για το τσάι καλύτερα είναι να πινουμε εμείς τσάι μάραθο και όχι το μωρό! Απαγορευτικό άμα κάνεις αποκλειστικό! Αμα πινεις εσυ μειωνεις και εσυ τους κολικους του μωρού...

Για τον πλακουντα εγώ δεν εκανα τιποτα!!

Για τα χρυσαφικα μη γελάτεεεε! Απελπίστηκα το εκανα και ειδα αποτελεσμα!!!!, Αυτό δε μετράει?! Χιχι

Τα νεάκια μας λοιπόν τώρα.... Κάποια μου ειπε μη ματιάσω το παιδί για τον υπνο... Ε θυμάστε την φίλη μου που σας έλεγα που ζηλευε?! Εεεε τοσες μερες το μωρό κοιμότανε μια χαρα και το βράδυ 2-3 ωριτσες... Εχθες αυτη η συγκεκριμενη με ρωτησε πως παει με τα ωραρια και τον υπνο και της ειπα κλεινουμε 4ωρο!! Σας πληροφορώ ο μπεμπης μας τεντωσες το βραδυ! Ανα 1 ωρα ορθιος!! Δεν ξανα λεω σε κανενα γνωστο τιποτααααα!! Παιδευτηκα πολύ...

Σημερα μας επεσε και ο ομφαλοςςςς!!! Τελειαααααα!! Εφυγε ενα αγχος!! Βεβαια για 2-3 μερες θα συνεχισω να τον καθαριζω!! Κατα τα άλλα μαμ κακά κ νανι!! Παω να κοιμηθω κ εγω οσο προλαβωωωω! Μακια πολλαααα

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Vanz μου ξεχασα!! Επειδή πονάω κι εγώ αρκετά απο κάτω, τραβάνε τα ράμματα πάρε να κάνεις πλύσεις με αντισηπτικό! Μου το ειπε ο γυναικολόγος! Ε αντισηπτικό και νεράκι! Εμένα σημερα με πηρε ο αντρας μου απο το φαρμακείο το aloedermal intimaid και πραγματικα λέω πως και δεν το ειχα παρει νωριτερα!! Ανακουφιστηκα πολυυυυ και θηλασα επιτελους καθιστή τον μικρό!!

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...