Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, ZetaK είπε:

Δεν είναι ούτε χρόνο ! 
      και εγώ είμαι 32 ετών! Είχαμε 11 εμβρυα! Σε κάθε προσπάθεια βάζουμε 2 και αυτή είναι η 4η ! 

Κοριτσι μου εχεις τις πιθανοτητες με το μερος σου..! Κριμα μονο που χαλασες τοσες καλες, χωρις να εχει διορθωθει το προβλημα σου. Δεν πειραζει ομως. Όποτε ειναι η σωστη στιγμη να γινει, θα γινει. Εχεις παρα πολλες πιθανοτητες. Θεμα χρονου ειναι. Και οι βλαστοκυστες που εβαλες εχουν πιθανοτητες εννοειται..! Ευχομαι να πανε ολα καλα.. πολυ πολυ συντομα!❤

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Αγάπη ναι ειναι γύρω γύρω όχι κοιλιά όπως οι πόνοι περιόδου! Δεν πήρα τον γιατρό γιατί μου είχε πει στο 10λεπτο... Και εσύ έχεις γιατρό αύριο;;;

Θα ξαναβάλω το πινακάκι μας!!!

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

8b09ea08a4590943_Baby_Booties.preview.jpg

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren......................αγοράκι........3/09

MARYPOPINS..............αγοράκι.......18/09

magdaTS.....................αγοράκι.......2/10

tassoula....................κοριτσάκι........6/10

Vanz........................κοριτσάκι........7/10

Tatkono......................αγοράκι........8/10

Georgiana.................αγοράκι........14/10

Coming soon...

neraidoyla............κοριτσάκι......ΠΗΤ 3/10

effie.k...................κοριτσάκι......ΠΗΤ 14/10

Hope!...................κοριτσάκι......ΠΗΤ 18/10

kitty805..................αγοράκι......ΠΗΤ 20/10

gigitsa...................κοριτσάκι......ΠΗΤ 20/10

afroditoula...............αγοράκι.....ΠΗΤ 23/10

domino...................αγοράκι......ΠΗΤ 27/10

Αγάπη Αγάπη............αγοράκι.....ΠΗΤ 31/10

georgia!..................αγοράκι.....ΠΗΤ 1/11

Thalitsa...............κοριτσάκι......ΠΗΤ 8/11

CelineEng.......αγοράκια(τριδυμάκια)

Ευαγγελία83................κοριτσάκι

Rosali.........................αγοράκι

zozoka3......................αγοράκι

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Εντάξει αυτό που συμβαίνει μου έχει παίξει τα νεύρα! Απο χτες σας γράφω και μόλις κοντεύω να τελειώσω με πετάει απέξω το σύστημα!!!!

Κοριτσιά βλέπω ότι όλες σιγά σιγά κοντεύεται να πάρετε τα μωράκια σας αγκαλιά. Όλα καλά να πάνε για όλες σας. :)

Θα περάσω στα δικά μας γιατί φοβάμαι ότι θα με ξαναπετάξει!

Ο μικρος μεγαλώνει με γρήγορους ρυθμούς και ως την Κυριακή λογικά θα έχουμε πιάσει τα 3,500 κιλά! Σήμερα τον είχα πάει να κάνει κάτι επαναληπτικές εξετάσεις και ήταν όλα καλά :) Αύριο θα τον δει και η παιδίατρος και μετά επιτέλους θα ετοιμάσουμε τα πράγματα μας για να πάμε στο σπίτι μας :) Όσο για τις πάνες δεν προλαβαίνουμε να αλλάζουμε !!!!! :)

Ο ίκτερος δεν έχει φύγει ακόμα αλλά όπως είπατε και εσείς στην tatkono αργεί να φύγει με το μητρικό γάλα.

Χτες είχα πάει να με δει ο γιατρός μου και να δούμε πως είναι η μήτρα. Εντάξει μια χαρά με βρήκε! Του είπα να φορέσω ζώνη για την κοιλιά και μου είπε να κάνω κοιλιακούς!!! Δεν το έχω που δεν το έχω καθόλου με την γυμναστική! Θα δούμε ελπίζω να αρχίσει να μαζεύει σιγά σιγά!

Τώρα όσο για τον θηλασμό πίνει απο το στήθος με θηλή με χίλια βάσανα και κλάματα, γιατί δεν θέλει να πιάσει την δική μου. Πίνει κανονικά αλλά δεν χορταίνει και μετά δεν κοιμάται και μετά απο λίγο αρχίζει να κλαίει οπότε πρέπει όπως και να έχει να του έχω βγάλει γάλα για να πιει και συμπλήρωμα. Οπότε θα κάνω την καρδιά μου πέτρα και θα συνεχίσω με το θήλαστρο γιατί θέλω να είμαι σίγουρη τι τρώει και να κοιμάται μετά κανένα τρίωρο για να μπορώ και εγώ να κάνω διάφορες δουλειές και να ξεκουραστώ. Θα τον βάζω στο στήθος έστω και με τις θηλές για να έρχεται το γάλα αλλά δεν μπορώ να τον έχω συνέχεια πάνω στο στήθος ήδη με πεθαίνει η πλάτη μου! Δεν πειράζει αφού το παιδάκι μου έμαθε στο μπουκάλι δεν θα τον ταλαιπωρήσω και εγώ με το να προσπαθώ να τον κάνω να μάθει στο στήθος δεν θέλω να τον ακούω να κλαίει. Εξάλλου με τις θηλές θα πρέπει να αποστειρώνω συνέχεια. Οπότε το ίδιο μου έρχεται ή το ένα ή το άλλο.

Ήθελα να πω στην tatkono να ρωτήσει τον παιδίατρο της για τον αφαλό του παιδιού. Εμάς είχε πέσει γιατί είχε μείνει πολλές μέρες μέσα, αλλά μας είχανε πει να τον κάνουμε μόνο μπρούμυτα μπάνιο μέχρι να πέσει για να μην υγραίνεται πολύ και να ξεραθεί και να του βάζουμε οινοπνευμα.

Κίττυ τι έγινε γλυκιά μου βγήκες; Πως γίνεται να κάνουνε συνέχεια λάθος στις εκτιμήσεις τους και την μια να μην βλεπουν υγρά και μετά να βλέπουν; Ο γιατρός σου τι λέει; Να πάνε όλα καλά κοπέλα μου για σένα και το μωρό σου.

Σας φιλώ για την ώρα πάω να τον ταίσω!

U85pp3.png

Κοριτσιααααα μουυυυυ είμαι πολύ πολύ πολύ χαρούμενηηηη!!!! έπεσε στο 12.9 ο ίκτερος!!!!!!!! Να πάει κ να μην ξανά έρθει!!!! όπως είπατε τον έβαζα να τον χτυπάει ο ήλιος(όποτε έβρισκα μέσα στη συννεφιά), ή είχα το φως του δωματιου όλο το βράδυ ανοιχτό!! επίσης όπως με ειπε η μαμά μου κ λέγανε οι παλιές όταν λούζεις το μωράκι βάζεις μέσα στη σκαφούλα χρυσαφικά! απορροφάει λένε τον ικτερο!! γελάστε μαζί μου αλλά ναι το έκανα!!! όόόλα τα χρυσα που είχαμε!! και τον κοίμιζα πάνω σε κίτρινο σεντόνι που κι αυτό λέγανε οι παλιές!!!! αχ δε ξερω τι βοήθησε αλλά βοήθησαν να κατεβει οποτε χαίρομαι!!!!! Και δε σταμάτησα λεπτό να θηλάζω!!!!! Για τον αφαλό όταν τον λούζω δεν ρίχνω πολύ νεράκι ανάσκελα και στην κοιλιά καθόλου και τον λούζω πιο πολύ μπρούμυτα αλλά και πάλι βρέχεται λίγο.. Θα αργήσει λίγο παραπάνω να πέσει αλλά ήδη κρέμεται από μία κλωστούλα που λένε!!! και δεν τον πειράζω σε κάθε αλλαγή πάνας! μια όταν τον λούζω και μία το βράδυ (τον λούζω το πρωι κ το βράδυ τον κάνω μασαζάκι!!) .. και όπως σε έίπα Μαρία κ έκανες κ εσύ εναλλάξ.. Όσο για το θηλασμό έστειλα να μου πάρουν κ την κρέμα για τις θηλές γιατί άρχισα να μην αντέχω το "σκίσιμο" της θηλής! Μου αδειάζει το στήθος νιώθω ανακούφιση υπερβολική και κοριτσια κοιμόμαστε 3-4 ώρεςςςς!!! Τέλειο?!?! φτου φτου!!!

Αγάπη μου αυτή η μέση να μην ήτανε... τι κουραστικό!! Ξεκουράσου όσο το δυνατό περισσότερο γιατί μετά θα έίναι ζόρι!!

Εφάκι μου πως είναι τα πονάκια σου?? Αντέχεις?? δε πιστεύω να γίνανε 5'??!!πες μας νεάκια!!

Μαρία καλή μου ΦΤΑΝΕΙΙΙΙΙ με τις δουλειεςςςς!!! το έχεις καταλάβει οτι γεννας αυριο μεθαυριοοοο?!?!?! ΦΤΑΝΕΙΙΙΙ!!! και όσο για την βοήθεια πραγματικά.χαίρομαι που εχω την μανα μου διπλα μου γιατί δεν ανακατεύεται αν δε της το ζητήσω σε σχέση με την πεθερά μου!! Κορίτσια τα πήρε ΟΛΑ και οταν σας λέω ΟΛΑ εννοώ όλα.όσα χρειάζεται ένα μωρό στην αρχή!! Δεν αφησε τίποτα χωρίς να μην το εχει πάρει!!! Δεν θα άντεχα να ήμουν σπίτι της... Καλή χρυσή αλλά θέλω να νιώσω το παιδί μου και τη δυσκολία του... τόσο κακό είναι?!?!?!? έτσι κι εσύ όποιος θέλει εδώ είμάστε αλλά μην σε καβαλικέψουν κιόλας....σόρρυ κιόλας αλλά είμαι λίγο μέσα στη τσιτα!!!

Μαριρέν μου τι καλά τα νεάκια σαςςς!!! Πόσο χαιρομαι καλή μουυυυ!!! όλα πήγα καλά και τα κιλά του μωρού σου φανταστικά!!!! άντε καλά αποτελέσματα να έχετε ψυχή μου!!!! :) Φιλάκια στα πατουσάκια πολλά πολλά!!!!! Για το γάλα δεν πειράζει που δεν μπορείς με το στήθος....τουλάχιστον αφού θα δώσεις έστω και όσο δώσεις αντλώμτας από το θήλαστρο είναι καλό!!! Πολύ καλό και μπράβο στο κουράγιο σου κ που τα κατάφερες!!!!!! :) Για πες γκρινιάζει το μωρό?? Απο πάνες άσχετο αλλά ποιες σας βόλεψαν?? :/

Νεραιδούλα μου αχ κοπέλα μου.... πότε πια?!? :/ περιμένεις μεχρι πότε θυμισέ μου?! Γιατί δε σε βάζει με πρόκληση??

Ευχαριστούμε θεία Εφη για το όμορφο πινακάκιιιι!!!!! :)

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Τασούλα μου γιατί δεν σε βοήθησαν? Μήπως έχεις πάρει άλλο μέγεθος στις θηλές?? μήπως θέλεις μικρότερο νούμερο?? εγώ χρησιμοποιώ τις small.. μήπως παιζει ρόλο κάτι τέτοιο?? Εγω πχ έχω εισέχουσες θηλές και στα δυο και έχω δει τεράστια διαφορά γιατί τώρα βγαίνουν ελαφρώς έξω!! Η παραγωγή γάλατος δεν έχει να κάνει με τη θηλή... Πιες μπύρα χωρίς αλκοόλ, πολλές πολλές σούπες κ υγρά!!!!!! Όταν τρώω σούπα ειδικά το βράδυ ξυπνάω με μούσκεμα την μπλουζα!!!

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια μου καλησπέρα , τι κάνετε? Εγω σας γράφω στα γρηγορα αναμεσα σε θηλασμους και πανες...! Σημερα μας έπεσε ο αφαλουλης. Πολύ συντομα ή μου φαίνεται? Είμαστε 8 ημερών. Εγω βαζω οινοπνευμα σταγονιτσα, οχι μπεταντιν. Το ιδιο ειναι.

Συνεχιζω μαραθωνιους θηλασμους εναλλαξ με αλλαγματα και αγκαλιες. Πολυ αγκαλια! Θελει και το ζηταει ..

Αυτο που με απασχολει ειναι αυριο που θα μας ερθει η παιδιατρος και θα τη ζυγισουμε... Μακαρι να πάνε όλα καλα!

Επίσης τα ραματα μου από κάτω με πονανε βρε κοριτσια παρα πολυ. Δεν ειναι θεμα μολυνσης αλλα επουλωσης. Παιρνω παυσιπονα και τη Δευτερα μαλλον θα παω να μου τα βγαλει. Ακομα και με το απυσιπονο δεν μπορω καλα καλα να περπατησω... για να κατσω ουτε λογος... κι ομως περναω το περισσοτερο μερος της μερας στο κρεβατι να θηλαζω... Πόοοονος !!!

Κορίτσια ευχαριστώ με βοηθατε πολύ!!!

Hope νομίζω με καταλαβες απόλυτα!!! Το ίδιο και εγώ στην πρώτη μου κόρη την θηλασα 3 1/2 μήνες μικτή διατροφή και ξέρω πως είναι!! Το θέμα είναι ότι νιώθω οτι δεν έχω αντοχές να το ξανά κάνω όλο αυτό!! Θα δείξει γιατί στο προηγούμενο γεύμα έπιασε για λίγα λεπτά στην μια θηλή!!! Για να δούμε!!!

Άντε βρε κορίτσια να γεννησετε και οι υπόλοιπες να έχετε τα μικρά σας αγκαλιτσα!!!

Εμένα το μωρό είναι πολύ ήσυχο φτου φτου αφού το βράδυ κοιμάται ενα 5ωρο σερί!!! Αν δεν είχα το θηλαστρο θα κοιμομουν σχετικα καλά!!!

Μπραβο μπραβο να δεις θα τα βρεις τα πατηματα σου με τη θηλη!

Καλημέρα καλές μου!Τι κάνετε?

Εμείς είμαστε καλά!Δόξα σοι Ο Θεός!Το βράδυ,η μπέμπα με τάραξε με τις κινήσεις της!Πίεζε με το κεφάλι της την ηβική περιοχή και ένιωθα σα να με διαπερνούσε ηλεκτρικό ρεύμα!

Έχουμε ένα θεματάκι για το ποιος θα ρθει να με βοηθήσει τις πρώτες μέρες,αλλά το είχα πάρει απόφαση εξ αρχής!Δεν αντέχω τις υπεκφυγές και τα μισόλογα,ούτε τον πανικό χωρίς λόγο!Δεν παρακαλάω κανέναν,όποιος μπορεί είναι καλοδεχούμενος,ειδάλλως,θα τα καταφέρω και μόνη μου!Δεν μπορώ να σας το αναλύσω περισσότερο,θα αναλώσω μια ολόκληρη σελίδα μόνο για αυτό το θέμα!

Πέρασα τους καναπέδες με τον ατμοκαθαριστή και περιμένω να φύγει η υγρασία!

Το ξαναλέω,σωτήριο μηχάνημα!!!

vanz μου,τα πηγαίνετε πάρα πολύ καλά με τον θηλασμό!Από τι στιγμή που βρέχει τόσες πάνες,τρέφεται πάρα πολύ καλά!Εσύ ακολουθείς διατροφή ή όλα με μέτρο?

Hope μου, περασε η πίεση?

Μακαρι να τρεφεται αρκετα το μικρο μου... Εχω τρελαθει! Κραταω σημειωσεις κι ειμαστε μεσο όρο στους 9-10 θηλασμους την ημερα, 5 κακα και 5 τσισα..καπως ετσι..

Εγω όλα με μετρο, υπερβολικη προσοχή και για να περνω όλα τα θρεπτικά άλλα και για τις θερμιδες. Είμαι 10-11 κιλά μέιον από την μερα που γεννησα αλλα τρωω τα παντα, φρουτα, λαχανικα, λίγο γλυκακι καθε απογευμα κτλ. Το μόνα που έκοψα είναι τα πολλά γαλακτοκομικά - προαιρετικά για τους κολικούς - και τα πικαντικα. Επίσης σημερα ξεκινησα τις μπυρες (χωρις αλκοολ) για να ανταπεξέλθω στις απαιτησεις της μικρης!

Hope μου σήμερα κάναμε πρόοδο πιασαμε την θηλή και θηλασαμε για μια ώρα. Χωρίς ψευδο θηλή. Δεν την ήθελε το μωρό δυσανασχετούσε πολύ και εμένα μου έφευγε!!! Είμαι πολύ χαρούμενη αν και πολύ πονεμένη!!! Μετά της έδωσα και 30 ml αντλημενο και τώρα έχει 2μιση ώρες που κοιμάται και περιμένω να ξυπνήσει να την ξανά βάλω να δω αν ηταν τυχαίο ή θα ξανά πιάσει. Το άλλο στήθος με ψευδο θηλή αλλά δεν πίνει σίγουρα γιατί δεν βλέπω να γεμίζει η ψευδο θηλή.

Αλήθεια vanz εσύ γιατί χρησιμοποιείς ψευδο θηλή;; έχεις πρόβλημα με θηλές;;

Πως θα αύξηση την παραγωγή μου οεο να θηλάζω μόνο από το ένα;;;εισερχουσα θηλή πως να την πιάσει το μωρό;; ψευδο θηλή δεν νομίζω οτι εμας μας κάνει!! Αγάπη τα φώτα σου!!

Υπομονη, κι ο θηλασμος κατεληξα εγω είναι τέχνη !!! Θα τα καταφερεις μοα χαρα! Εμεις εχουμε εξοικειωθει παρα πολυ πλεον. Τις χρησιμοποιω γιατι ειχα πολυ μικρο στηθος σεχδον σαν αγορι με επιπεδη θηλη.. παντως με τις ψευδοθηλες παιρνουν τα πανω τους κι οι κανονικες. μπορει σε λιγο καιρο να μην τις χρειαζομαι τις ψευτικες ! :D

Εντάξει αυτό που συμβαίνει μου έχει παίξει τα νεύρα! Απο χτες σας γράφω και μόλις κοντεύω να τελειώσω με πετάει απέξω το σύστημα!!!!

Κοριτσιά βλέπω ότι όλες σιγά σιγά κοντεύεται να πάρετε τα μωράκια σας αγκαλιά. Όλα καλά να πάνε για όλες σας. :)

Θα περάσω στα δικά μας γιατί φοβάμαι ότι θα με ξαναπετάξει!

Ο μικρος μεγαλώνει με γρήγορους ρυθμούς και ως την Κυριακή λογικά θα έχουμε πιάσει τα 3,500 κιλά! Σήμερα τον είχα πάει να κάνει κάτι επαναληπτικές εξετάσεις και ήταν όλα καλά :) Αύριο θα τον δει και η παιδίατρος και μετά επιτέλους θα ετοιμάσουμε τα πράγματα μας για να πάμε στο σπίτι μας :) Όσο για τις πάνες δεν προλαβαίνουμε να αλλάζουμε !!!!! :)

Ο ίκτερος δεν έχει φύγει ακόμα αλλά όπως είπατε και εσείς στην tatkono αργεί να φύγει με το μητρικό γάλα.

Χτες είχα πάει να με δει ο γιατρός μου και να δούμε πως είναι η μήτρα. Εντάξει μια χαρά με βρήκε! Του είπα να φορέσω ζώνη για την κοιλιά και μου είπε να κάνω κοιλιακούς!!! Δεν το έχω που δεν το έχω καθόλου με την γυμναστική! Θα δούμε ελπίζω να αρχίσει να μαζεύει σιγά σιγά!

Τώρα όσο για τον θηλασμό πίνει απο το στήθος με θηλή με χίλια βάσανα και κλάματα, γιατί δεν θέλει να πιάσει την δική μου. Πίνει κανονικά αλλά δεν χορταίνει και μετά δεν κοιμάται και μετά απο λίγο αρχίζει να κλαίει οπότε πρέπει όπως και να έχει να του έχω βγάλει γάλα για να πιει και συμπλήρωμα. Οπότε θα κάνω την καρδιά μου πέτρα και θα συνεχίσω με το θήλαστρο γιατί θέλω να είμαι σίγουρη τι τρώει και να κοιμάται μετά κανένα τρίωρο για να μπορώ και εγώ να κάνω διάφορες δουλειές και να ξεκουραστώ. Θα τον βάζω στο στήθος έστω και με τις θηλές για να έρχεται το γάλα αλλά δεν μπορώ να τον έχω συνέχεια πάνω στο στήθος ήδη με πεθαίνει η πλάτη μου! Δεν πειράζει αφού το παιδάκι μου έμαθε στο μπουκάλι δεν θα τον ταλαιπωρήσω και εγώ με το να προσπαθώ να τον κάνω να μάθει στο στήθος δεν θέλω να τον ακούω να κλαίει. Εξάλλου με τις θηλές θα πρέπει να αποστειρώνω συνέχεια. Οπότε το ίδιο μου έρχεται ή το ένα ή το άλλο.

Ήθελα να πω στην tatkono να ρωτήσει τον παιδίατρο της για τον αφαλό του παιδιού. Εμάς είχε πέσει γιατί είχε μείνει πολλές μέρες μέσα, αλλά μας είχανε πει να τον κάνουμε μόνο μπρούμυτα μπάνιο μέχρι να πέσει για να μην υγραίνεται πολύ και να ξεραθεί και να του βάζουμε οινοπνευμα.

Κίττυ τι έγινε γλυκιά μου βγήκες; Πως γίνεται να κάνουνε συνέχεια λάθος στις εκτιμήσεις τους και την μια να μην βλεπουν υγρά και μετά να βλέπουν; Ο γιατρός σου τι λέει; Να πάνε όλα καλά κοπέλα μου για σένα και το μωρό σου.

Σας φιλώ για την ώρα πάω να τον ταίσω!

Μπραβο για το μπεμπακι σου ! 3, 5 κιλα !!!!!!! Κοιλιακους ε? :?

Καλησπέρα γλυκές μανούλες!

Δεν έχω κάτι νεότερο να σας πω για μας!Τα ίδια καλές μου!Αύριο στις 6.30,θα έχω περισσότερα νέα!

Λύθηκε και το θέμα βοήθειας!Θα ρθει η μητέρα μου τελικά,για μια βδομάδα!Έπειτα,θα πρέπει μόνοι μας να μπούμε σε ένα πρόγραμμα!Ο Θεός να μας έχει καλά!

Hope μου σήμερα κάναμε πρόοδο πιασαμε την θηλή και θηλασαμε για μια ώρα. Χωρίς ψευδο θηλή. Δεν την ήθελε το μωρό δυσανασχετούσε πολύ και εμένα μου έφευγε!!! Είμαι πολύ χαρούμενη αν και πολύ πονεμένη!!! Μετά της έδωσα και 30 ml αντλημενο και τώρα έχει 2μιση ώρες που κοιμάται και περιμένω να ξυπνήσει να την ξανά βάλω να δω αν ηταν τυχαίο ή θα ξανά πιάσει. Το άλλο στήθος με ψευδο θηλή αλλά δεν πίνει σίγουρα γιατί δεν βλέπω να γεμίζει η ψευδο θηλή.

Κοριτσάκι μου,μπράβο σας!Πόσο χαίρομαι,θα τα καταφέρεις κορίτσι μου,θα το δεις!Και εάν κοιμήθηκε πάνω από 2ωρο,άρα χόρτασε η κορούλα σου!Να μας λες την πρόοδο σας!

Κοριτσια καλησπερα!Εμεις ακομα εδω οπως βλεπετε,μας ειδε χθες παλι ο γιατρός,διαστολη 2,μωρο χαμηλα αλλα πονοι δεν με εχουν πιασει ακομα.Οποτε παμε για Σαββατο λογικα..Εφη ετοιμασου για συγκατοικιση:P

Ωρεεεε,πεισματάρικοοοοοο!Χιχιχιχιχι!!!!Θα σε αποζημιώσει μετά καμάρι μου!Τουλάχιστον είναι καλά!Αυτό πλέον έχει σημασία!Σκέψου πως,την αλλη βδομάδα,τέτοια μέρα,θα είστε μαζί!Υπέροχο!Βρε,ευκαιρία να γνωριστείτε και με την Έφη μας!

Έφη μου,περιμένουμε και τα δικά σας νέα από τον γιατρό!Μακάρι οι πόνοι που ένιωθες,και σου στέρησαν τον ύπνο,να ήταν γέννας,και όταν μας ξαναγράψεις,να είσαι μαζί με την μπέμπα σου!Όπως και να χει,είμαστε στην αναμονή!

Γλυκιά μου Μαριρεν,πόσο μεγαλώσατε?Φτου σας!Άντε καλή μου,λίγο υπομονή ακόμη και σε λίγες μέρες θα είστε στο σπίτι σας,να βρείτε τους ρυθμούς σας και εκεί!

Τρέφεται από δικό σου γάλα,και αυτό είναι το πιο σημαντικό!Ναι μεν,τρώγοντας μόνο από το στήθος,αυξάνεις πιο πολύ την παραγωγή,ενώ το θήλαστρο είναι λίγο ρίσκο,αλλά δεν υπάρχει άλλη λύση!Τουλάχιστον,να πίνεις πολλά υγρά,να τρέφεσαι με σούπες,για να αυξήσεις την παραγωγή σου μέσω της τροφής!

Πήγες κιόλας στον γιατρό?Άρα καθάρισες με τα λόχεια?Πράγματι,οι κοιλιακοί βοηθούν πάρα πολύ!Αλλά,βάση δικής μου εμπειρίας,η ζώνη με βοήθησε εξίσου!

Τatkono μου,άσε,για μένα οι δουλειές είναι κάτι σαν ψυχοθεραπεία!Εξάλλου,πρέπει να κινούμε,να βοηθήσω στον τοκετό!:)

Ζουζούνα μου,η μάνα είναι μόνο μια!Είπαμε,στην μάνα,θα πεις και μια κουβέντα παραπάνω,όχι ότι της αξίζει,αλλά στην πεθερά δεν μπορείς να κάνεις το ίδιο!

Σας είχα πει,πως όταν είχα γεννήσει,είχε καθήσει η πεθερά μου μαζί!Εγώ όμως είχα επιλόχειο,και ήμουν πολύ κυκλοθυμική!Νομίζω πως η συμπεριφορά μου ήταν απαράδεκτη,όχι πως θύμωνα μαζί της ή της μιλούσα άσχημα,αλλά ήμουν πολύ εριστική!Και φαινόταν πως αυτό την πείραζε,όχι άδικα!Ευτυχώς κατάλαβε ότι δεν ήμουν καλά,αλλά και πάλι στεναχωρέθηκε!Και γω μαζί!:-(!Πέρασε όμως!

Όπως ανέφερε και η Μαριρεν μας,και σε εμάς,η παιδίατρος μας επέτρεψε να κάνουμε μπάνιο κανονικά αφότου έπεφτε ο ομφαλός!Απλώς,να είστε λίγο πιο προσεκτικοί!

Βρε κορίτσια,πόσο χαίρομαι που τα μωράκια σας θηλάζουν τόσο καλά!ΜΠΡΑΒΟ!Να δίνετε κουράγιο και σε μας!

Όσο για τα τεχνασματα κατα του ικτερου....ενταξειιιιι....χρυσαααααα στο μπανιερο?Αχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!

Για το κιτρινο το ξέρω και γω!Και το πιστεύω,γιατί είναι χρώμα που εκπέμπει και το φως,συνεπεπώς ίσως βοηθάει!Αλλά το άλλο.....χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Σημερα μας έπεσε ο αφαλουλης. Πολύ συντομα ή μου φαίνεται? Είμαστε 8 ημερών. Συνήθως στις 10 μέρες πέφτει,άρα είστε μια χαρά!Τον κράτησες!:D

Συνεχιζω μαραθωνιους θηλασμους εναλλαξ με αλλαγματα και αγκαλιες. Πολυ αγκαλια! Θελει και το ζηταει .. Να κάνετε πολλές αγκαλιές!Το έχουν ανάγκη και δεν κακομαθαίνουν!Αυτό για τους καλοθελητές που μπορεί να πουν κάτι ανάλογο!

Επίσης τα ραματα μου από κάτω με πονανε βρε κοριτσια παρα πολυ. Δεν ειναι θεμα μολυνσης αλλα επουλωσης. Παιρνω παυσιπονα και τη Δευτερα μαλλον θα παω να μου τα βγαλει. Ακομα και με το απυσιπονο δεν μπορω καλα καλα να περπατησω... για να κατσω ουτε λογος... κι ομως περναω το περισσοτερο μερος της μερας στο κρεβατι να θηλαζω... Πόοοονος !!!

Δεν θα τα απορροφήσει ο οργανισμός?Αχ.μη λες για πόνο!Ένα θα σου πω,είχα πάθει κάταγμα στο ηβικό οστό λόγω πίεσης την ώρα του τοκετού!Περπάτησα κανονικά μετά από ένα μήνα!:rolleyes:

Hope μου, περασε η πίεση?Ναι μωρε,δόξα σοι Ο Θεός!Κρίσεις είναι,να περνάνε!

Μακαρι να τρεφεται αρκετα το μικρο μου... Εχω τρελαθει! Κραταω σημειωσεις κι ειμαστε μεσο όρο στους 9-10 θηλασμους την ημερα, 5 κακα και 5 τσισα..καπως ετσι..Πλάκα κάνεις?Τα πηγαίνετε πάρα πολύ καλά!Και πολύ νωρίς βρήκατε ρυθμούς στον θηλασμό!

Είμαι 10-11 κιλά μέιονΘα μας τρελάνεις κοπελιά?Μπράβο βρε καμάρι μου!Έφυγαν πάρα πολύ γρήγορα!

Το μόνα που έκοψα είναι τα πολλά γαλακτοκομικά - προαιρετικά για τους κολικούς - και τα πικαντικα. Επίσης σημερα ξεκινησα τις μπυρες (χωρις αλκοολ) για να ανταπεξέλθω στις απαιτησεις της μικρης!Καλά έκανες!Και γω γαλακτοκομικά είχα μειώσει πολύ!Και η μπύρα βοηθάει επίσης!Να πίνεις και χαμομήλι,για να ανακουφίζεται η κοιλίτσα!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Γεια σας κοριτσάκια!

Μόλις γυρίσαμε από το γιατρό! Του είπα για τους πόνους μου είπε ειναι καλό σημάδι, άντε λέει μήπως και ξεκινήσει τίποτα! Βέβαια το μωρό αρκετά ψηλά ακομα. Αν δεν γίνει κατι μέχρι το Σάββατο, τότε Κυριακή βράδυ με βάζει μέσα και Δευτέρα γεννάμε!!!

Τατιάνα μου αντέχω ναι, δεν έχουν συγκεκριμένη συχνότητα... Θα δείξει πως θα πάει!

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Ωρεεεε,πεισματάρικοοοοοο!Χιχιχιχιχι!!!!Θα σε αποζημιώσει μετά καμάρι μου!Τουλάχιστον είναι καλά!Αυτό πλέον έχει σημασία!Σκέψου πως,την αλλη βδομάδα,τέτοια μέρα,θα είστε μαζί!Υπέροχο!Βρε,ευκαιρία να γνωριστείτε και με την Έφη μας!

Έφη μου,περιμένουμε και τα δικά σας νέα από τον γιατρό!Μακάρι οι πόνοι που ένιωθες,και σου στέρησαν τον ύπνο,να ήταν γέννας,και όταν μας ξαναγράψεις,να είσαι μαζί με την μπέμπα σου!Όπως και να χει,είμαστε στην αναμονή!

Μαρία μου πεισματάρικα πολυ μας βγήκαν!!!! Ο γιατρός είπε να τον ενημερώνω για τους πόνους, όποτε στην αναμονή!!!

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Διαφημίσεις

Ευχαριστούμε θεία Εφη για το όμορφο πινακάκιιιι!!!!! :)

Αχ! Τι γλυκό!!!! Τώρα το είδα!!! Πάντως μου θυμίζουμε τις καλές νεράιδες των παραμυθιών, όπως της Ωραίας Κοιμωμένης που ήταν δίπλα στο νεογέννητο για να το προστατεύουν!! :P:p:p

c683d85e68d5f66db67d67a8870bfd6274b389bbe3b80a7ef40b8cd8e850ebbe3cb0dd59a16c6800c7ee8eaf2be51018?skey=-get-ws-

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Κορίτσια εγκυουλες και μητερουλες γράψατε πολλα και θα σας σχολιάσω οτι θυμάμαι... Για τους θηλασμους πρώτα πρώτα να σας συγχαρώ όλες! Τη μπυρα κορίτσια άδικα την πίνετε αν δεν τη γουστάρετε γιατι ειναι μύθος οτι αυξάνει το γάλα! Και με τις ψευτοθηλες μια χαρά αποκλειστικό θηλασμο κάνετε και μπράβο σας! Ήθελα να σας ρωτησω αν κρατάτε ημερολογιο για το βρέφος δηλαδή πόσες φορές θηλάζει πόσες κοιμάται μεσα στην ημέρα ποσά κακακια κανει κοκ.! Όσο για τον αφαλό εμένα της κορούλας μου είχα πέσει στις 3ημερες μετα τη γέννηση της!

Οι εγκυουλες μας ετοιμάζονται; Άντε Εφη και Νεραϊδουλα με το καλο να τα υποδεχτείτε και μετα πέρνει σειρά και η hope! Καλα η Ντόμινο τη γίνεται;

Εγω εχω αυριο μεσημέρι γιατρό και ελπίζω να εχω κατι νεότερο να σας πω...

Κορίτσια πόσο χαίρομαι για τα νέα σας!!!

Άντε εγκυουλες αυτή την εβδομάδα γεννατε τουλάχιστον νεραιδουλα και Εφη!! Οι υπόλοιπες ακολουθειτε!!!

Vanz θα μας τρελανεις όντως;;; 10 κιλά μείον;;; εγώ τόσα πήρα σε όλη την εγκυμοσύνη!! Εγώ έχασα μόνο 2,5 κιλά...... Και ακόμα δεν έχω χάσει γραμμάριο παραπάνω!!!

Τζάμπα χαρηκαμε κορίτσια για τον θηλασμό. Το μεσημέρι προσπάθησα να ξαναθηλασω και δεν τα κατάφερα ποναγα και η μικρή έκλαιγε, έπρεπε να τελειώσω και το μαγείρεμα γιατί είχε έρθει και ο άντρας μου και πειναγε έπρεπε να φάει και να φύγει, έδωσα αντλημενο είπα δεν πειράζει στο επόμενο γεύμα. Το απόγευμα προσπαθούσε το μωρό να πιάσει και ποναγα τόσο πολύ που νόμιζα οτι θα μου κοπεί η θηλή. Εκλαιγα από τον πόνο και μαζί μου και το μωρό. Είχε σοκαριστει και η κορούλα μου που μας έβλεπε να κλαίμε..... Εκεί είπα τα παραταω.... Δεν μπορώ να αντεξω τον πόνο.

Πήγα στην μητέρα μου με τα μικρά μου και εκλαιγα.... Και με φρόντισε η μανούλα μου και κοιμηθηκα λίγο. Μετά εβγαλα το γάλα με το θηλαστρο και πήρα απόφαση να συνεχίσω με το θηλαστρο μέχρι να φύγει ο πόνος και βλέπουμε.

Τατιάνα οι θηλές δεν με βολεψαν γιατί μου φεύγουν και γιατι το μωρό ρουφάει εκεί που είναι η ψευδο θηλή. Δεν νομίζω οτι πιάνει καθόλου θηλαία άλω. Εσένα πιάνει;; απλά θεωρώ οτι πιάνει λαθος. Λέτε να συνεχίσω να τις χρησιμοποιώ; με αυτές δεν ποναω αλλά κλαίει το μωρό και τις πετάει εξω συνέχεια, νομίζω δεν τις αρέσουν. Θα δω αύριο θα προσπαθήσω με αυτές.

Πολύ χαίρομαι που πέφτουν οι ικτεροι σας. Εμείς ειχαμε 7 δηλαδή τίποτα. Η πρώτη μου κόρη είχε αλλά μας έφυγε γρήγορα.

Με τον αφαλο μας δεν τα πάμε καλά. Είναι ακόμα πολύ χοντρός ούτε βλέπω να πέφτει. Δεν έχει ξεραθεί κιόλας ακόμα... Σε Βασούλα με οινόπνευμα το καθαρίζω μήπως καπως αλλιώς ψήνεται πιο γρήγορα;; και εμένα βγάζει πάντως όχι αίμα αλλά σαν μυξουλα αφού δεν έχει ξεραθεί ακόμα και το μανταλάκι παίζει δεξια αριστερά. Είναι λίγο ανατριχιαστικό!!!

Γιατρό για την μικρή έχω την Δευτέρα να την πάω να την δει.

Η μεγάλη μου θέλει συνέχεια να την χαϊδεύει και όλο το νινι μας και το νινι μας ειναι!!!απλά το βλέπει και λίγο σας παιχνίδι και κάνει αγαρμπες κινήσεις. Θέλει προσοχή!!!

Αγάπη θα περιμένουμε τα νέα σου απο τον γιατρό!!

Hope μόνο μια εβδομάδα θα έχεις βοήθεια καλή μου;; δεν μπορεί η μαμά να κάτσει λίγο παραπάνω;; θα είναι δύσκολο στην αρχή....

Μαριρεν σε καταλαβαίνω για τον θηλασμό και αφού με το θηλαστρο καλυπτεσαι για αποκλειστικό θηλασμό μην το σκέφτεσαι. Μαθαίνουν στην ευκολία του μπουκαλιού και δεν ξέρουν μετά να πιάσουν την θηλη

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Αλήθεια κορίτσια οσες γεννησατε καμπουριαζετε;; εγώ πάρα πολύ και είναι απο τον θηλασμό που πονάει το στήθος και από την καισαρική που πονάει ακόμα. Μετά βέβαια πονάει η μέση μου....

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Καλησπέρα κοριτσάκια μου! Τι κανετε;;

Εγώ βγηκα σημερα το μεσημέρι! Δεν υπηρχε λόγος να με κρατήσει αλλο μέσα!! Πήρα 2 μέρες ενδοφλέβια αντιβίωση για τον στρεπτοκοκκο και αν εφυγε εφυγε! Ειμαι στις 39.2 και δεν μπορουμε να κανουμε κατι αλλο γι αυτο! Ουτε καν αλλη καλλιεργεια.. δωρον αδωρον.. Θα ξαναπάω το Σαββατο, τη Δευτερα και απο εκεί και πέρα βλέποντας και κάνοντας.. την Τριτη εχω ΠΗΤ και μου ειπε θα με δει μηπως κανονισουμε καισαρική.. Δεν θελει να με αφησει παραπάνω.. Του ειπα και εγώ να το αφησουμε μέχρι τελος της εβδομάδας μήπως αλλάξει κατι και αποφυγω την καισαρική!! απο αυριο ξεκινάω περπάτημα! το μωρο μου οπως το νιώθω εγώ εχει κατεβει λιγο.. αλλα λιγο.. σε σχεση με τις εβδομάδες ειναι πολυ ψηλά ακομα και ο τραχηλος τελειως κλειστος και ολοκληρος!

Καποια με ρωτησε γιατι οι μετρήσεις είναι χάλια.. Γιατί είναι δημόσιο νοσοκομείο.. Δυστυχώς έτσι είναι τα πράγματα.. ο γιατρός μου ειναι απο τους επιμελητές ενας απο τους καλυτερους στο Ελενα.. αυτό σημαινει οτι τρέχει συνέχεια σαν τον Βεγγο.. Κυριολεκτικά κοριτσια τον έχω λυπηθεί.. Θα μπορουσα να πηγαινω στα απογευματινά ιατρεια και να μου έκανε αυτός τους υπέρηχους αλλά τα χρήματα θα ήταν πολλά και όπως είναι τα πράγματα δεν ειχα την οικονομική δυνατότητα για κάτι τέτοιο.. Αρα πρωινό ιατρείο, οπου τους υπέρηχους μου τους εκαναν ειδικευομενοι ή αλλοι γιατροι που δεν τους ενοιαζε κιόλας! Μου το ειπε και ο ανθρωπος, μην έρθεις Σαββατο βρε Κατερινα θα ειναι κανας ειδικευομενος παλι, θα πει χαζομαρες και θα μας κοψοχολιάσει χωρίς λόγο.. Απλά εγώ επεμενα για να ειμαι πιο σιγουρη.

Ευτυχώς ο γιατρός μου ειναι πολυ προσεχτικός!!

Πάντως αλήθεια κοριτσια τα δημόσια νοσοκομεία ειναι υπο κατάρρευση! 3 μερες μέσα και βλέπεις οτι εκεί που ειναι τα παλιά κτιρια τα έχουν λες και μένουν ζώα και οχι άνθρωποι.. Για το φαγητό δεν θα μιλήσω.. ενα θα σας πω.. οτι εμεις στο σπιτι τα φαγητά τα κανουμε λιγοτερο πικάντικα και πιο ελαφριά! Με έπιασε το στομάχι μου τόσες μερες.. Για κρέας ουτε λογος!! Πως ειναι δυνατόν να γεννάνε γυναίκες ή να είναι εγκυες και 3 μέρες τώρα το μονο κρεας που κυκλοφορεί να ειναι ο κιμάς (λυσσα) στα μακαρονια; Αφου οταν γεννήσω θα παίξει ταπεράκι με κοτοπουλάκι βραστό και σουπα απο το σπιτι.. αν τρωω απο εκει μέσα και πάω να θηλάσω το παιδί, με τόσα μπαχαρικά, θα τσιρίζει!!

Πάντως αλήθεια η γνωμη μου για το δημοσιο νοσοκομείο ειναι πολύ ασχημη! Οι πιο πολλοι αδιαφορούν το πως νιώθεις κλπ.. Εμένα με ετοιμασαν την Τριτη κανονικά για γέννα (ξυρισμα, κλισμα...) και μου ειπαν δεν θα πας καν σε δωμάτιο, κατευθειαν στην αιθουσα τοκετου.. και πανε να με πιάσουν τα κλάματα και λέω τι λετε;; δεν ειναι κανεις δικός μου εδώ και η απαντηση τους ήταν, ε και τι πειράζει; Και αυτες ηταν μαίες τρομάρα τους!! Αφηστε που έφαγα χερι δυο φορές απο γιατρους + μια εξεταση πιο πριν απο τον γιατρο μου; Δεν θα αφηνα αλλον να βάλει!! θα ελεγα σιγά που δεν ειχα πριν τιποτα και μεσα σε 10 λεπτά θελετε και διαστολή τρομάρα σας!

Συγνωμη για τα νευρα αλλα δεν μπορω!!

Έφη μου αντε...εφτασε η ώρα!! Μακαρι να βγει οποτε θέλει το ζουζουνι σου και οχι προγραμματισμενα! Νομίζω οτι αυτή ειναι και η μαγεια του.. Με το καλο κοριτσάκι μου!! Σημ. Λατρευω την εικονα με τις νεραιδες!!

Αγάπη μου καταλαβαινω απολυτα οτι εχεις κουραστεί και θέλεις να γεννήσεις, αλλα κανε υπομονή κοπέλα μου.. Νομίζω οτι θα έρθουν μέρες που θα αναπολούμε την εγκυμοσύνη μας!!

Hope μου χαίρομαι που βρέθηκε λυση για το ποιος θα σε βοηθάει! Πραγματικά θα χρειαζεσαι μια βοηθεια με 2 παιδιά στο σπιτι! Και σε παρακαλώ.. Τι σου φταίει ο ερμος ο ατμοκαθαριστής;; τον έχεις λιώσει!! Θα βγαλει φωνή και θα σου πει: εσύ γεννάς, εμένα γκάστρωσες τόσες μέρες!! Ξερω οτι εχεις υπερενταση, αλλα μην κουράζεσαι κοπέλα μου!! Βγες βολτουλα εξω να πάρεις αέρα.. να περπατησεις.. Ελα κοριτσάκι μου.. οι δουλειές δεν τελειώνουν ποτέ!!

Για την κριση που σε επιασε, να μου στέλνεις μηνυμα στο φεις οταν δεν νιώθεις καλά να μιλάμε! Ξέρω πως νιώθεις! Εμένα κοντευει να γινει χομπι μου να ξεθάβω παλιες ιστορίες, παλιες καταστάσεις, να τις αναλυω παλι, να φουντώνω και μετά να τσακωνομαι με κοσμο!! Βεβαια εμένα ισως φταιει και το Μανιατικο αιμα που έχω!! Δεν ξέρω αν θα σε βοηθήσει αυτό που θα σου πω, αλλά ειχα διαβάσει κάπου οτι οταν έρχεται στο μυαλο μας μια ασχημη εικονα ή μια ασχημη αναμνηση, πρέπει εκείνη την ώρα αν κοιτάξουμε πανω αριστερά ή πάνω δεξια, ώστε να φυγει αυτη η εικονα απο το οπτικό μας πεδιο.. Εγω οποτε θυμάμαι ετσι διάφορα το κάνω και ηρεμώ λιγο..

vanz καταρχην, φτου σου κοπελάρα μου για τα κιλα τα μειον!! ειλικρινά φτου σου!! Χιλια μπραβο που προσέχεις! Και μπράβο σου που προσεχεις τοσο πολυ την μπεμπουλα σου!! Γενικά δεν ξέρω τιποτα απο θηλασμό και πάνες, αλλα απο αυτα που εχω διαβάσει νομιζω και η συχνοτητα και οι πανες ειναι πολυ καλές!! Μην ανησυχεις!! ολα καλα θα πανε με τις μετρησεις κοριτσακι μου!!

TatKono οοολεεε για τον ικτερο!! και εγώ δεν γελάω με πολλα απο αυτά!! Δεν ειχες να χάσεις κάτι που εβαλες τα χρυσαφικά μέσα!! Τωρα εκανε, δεν εκανε δουλειά, δεν μας νοιαζει! Σημασια εχει οτι πάει καλυτερα!!

Οσον αφορά τις θηλές εχω ακουσει οτι πρέπει να απλώνεις πανω τους το γάλα σου.. Ειναι προτιμότερο απο διάφορες κρέμες που κυκλοφορούν..

Για τη πεθερά σου θα συμφωνήσω και εγώ!! Αυτο ακριβώς λέω! Οκ.. θέλω βοηθεια ΑΝ τη ζητήσω! Απο εκει και πέρα θέλω να το νιωσω το παιδί μου με τα καλα του και τα ασχημα του και να βρω τους δικους μου ρυθμους και τροπους! Αλλιως ελεγα ενα θα κανω ενα παιδι θα το μεγαλωσει αλλος και εγω θα ειμαι γκεστ σταρ!!

Τωρα για τον υπνο... τι να πω;; ποιος σε πιάνει!! :cool::cool: και μη το λες παραέξω μη το ματιάσεις!!! :lol:

mariren μου αντρακλας ο μικρος σου <3 <3 <3 Δυνατο παιδάκι το μαναρι μου!! Αντε βρε κοριτσακι μου να πάτε σπιτι σας να ηρεμησετε να μπετε σε μια σειρά με το καλο!!

neraidoyla μου τι ζητάς συγνώμη κοπέλα μου; Και πεταχτα που μπαινεις παλι καλα!! Αντε να γεννησεις με το καλο γιατί τοσο καιρό όσο να ναι θέλει αντοχές!!!

tassoula μου αν δεν κάνω λαθο πρέπει να προσπαθήσεις να πιανει και το ενα και το αλλο.. Οχι να τρωει μονο απο το ενα.. θα βρειτε τροπο στο τέλος ειμαι σιγουρη <3 <3 <3

Μαγδουλα μου οπως ειδες ειμαι ακομα εδώ!! υπομονη με τα ζουζουνια σου!! Φιλησε τα μας!!

Κοριτσακια μου θα τα πουμε αυριο παλι!! Φιλια σε ολες! Καληνυχτες!

dogdogard20151021_8_My%20child%20is.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...