Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, ZetaK είπε:

Δεν είναι ούτε χρόνο ! 
      και εγώ είμαι 32 ετών! Είχαμε 11 εμβρυα! Σε κάθε προσπάθεια βάζουμε 2 και αυτή είναι η 4η ! 

Κοριτσι μου εχεις τις πιθανοτητες με το μερος σου..! Κριμα μονο που χαλασες τοσες καλες, χωρις να εχει διορθωθει το προβλημα σου. Δεν πειραζει ομως. Όποτε ειναι η σωστη στιγμη να γινει, θα γινει. Εχεις παρα πολλες πιθανοτητες. Θεμα χρονου ειναι. Και οι βλαστοκυστες που εβαλες εχουν πιθανοτητες εννοειται..! Ευχομαι να πανε ολα καλα.. πολυ πολυ συντομα!❤

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Καλέ κορίτσια που είστε σήμερα όλες;;; Γεννατε;;;

Κατερίνα μου λογικά σήμερα θα γεννας οπότε καρδιά μου με έναν πόνο σου εύχομαι!! Να πάνε όλα καλά και να έχεις γρήγορα στην αγκαλιά σου ενα γέρο μωρό!!!

Νεραιδουλα πολύ πιθανό να γέννας και εσύ!!! Δεν θα έχεις πρόσβαση να μας ενημερωσεις αλλά θα το καταλάβουμε απο την απουσία σου!!!

Καμία άλλη;;

Τατιάνα να σε ρωτησω κάτι για τις ψευδο θηλές η μήπως η vanz τις χρησιμοποιεί;;; δεν θυμάμαι!! Έβαλα και εγώ και η μικρή έπιασε και ρουφαγε που ξέρω όμως οτι τρώει;; η ψευδο θηλή είχε σταγονιτσες γάλα αλλά δεν ηταν γεμάτη γάλα όλη η θηλή. Επίσης σου βεντουζωνει στο στήθος;; εγώ την κράταγα για να μην φύγει....

δεν βεντουζωνει παντα καλα.. εγω τη κραταω λιγο στην αρχη...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσάκια μου γειά σας!!!! :) Βλέπω όλες ακόμα εδώ!!! δε θυμάμαι τις παλαιότερες αναρτησεις οποτε θα μείνω στα τωρινά!!!

Κατερινάκι μου χαίρομαι που πάνε όλα καλά και δε πειράζει που καθυστερεί ή σε ταλαιπωρεί ο μπέμπης!!!! Με το καλό να έρθει όπως και να έχει, έτσι δεν είναι?!?!? :) Περιμένουμε νεάκια!!

Νεραιδουλα που βρισκεδαι καλή μου?!?!?

Μαρία μου μη σε ξανά πάρει από κάτω καλή μου!! μόνο κακό δυστυχως φέρνει αυτη η κατάσταση!!! σκέψου οτι σκέψου ότι σε λίγο καιρό θα έχεις και τις δυο κορούλες σου αγκαλιά!! τι πιο ομορφο?!?!? :)

Αγάπη μουυυυ χαίρομαι που είσαι καλά και υο μωράκι σου καλύτερα!!! Δε πειράζει που θα είσαι τελευταία ,αν εισαι!!! θα μπαίνουμε και θα σου λέμε τιπς και ότι άλλο χρειαστείς!!! :) Θα είμαστε εδώ πότε η μία κ πότε η άλλη!! :*

τασσουλίτσα μου η ψευτοθηλή θα σε βοηθήδει ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ!!! Αν έχει λίγες σταγόνες παει να πει οτι ετρωγε το μωράκι κανονικότατα και απλα χόρτασε ή κοιμήθηκε.. Θα καταλάβεις ότι τρώει επίσης όταν πλέον τη συνηθίσει θα το ακούς που καταπίνει αλλά.θα νιώθεις και καμιά φορά σα να στάζει κατι στο στήθος σου! θα νιώθεις και τη ρόγα να ανοίγει και να σε τσιμπάει κ να σε τραβάει..!! Δε θα πω ψέματα είναι ενοχλητικό αλλά χαλάλι!!! :) θα βγει και η θηλή προς τα έξω!! Στην αρχή δε βεντουζάρει! την κρατας οπως θα κρατουσες το στηθος!! Μετά μολις αρχισει να πέρνει το μωρό και να γεμίζει σάλιο και γάλα η θηλή βεντουζάρει!!! Αυτά!!!!

εμείς τρώμε πολύ κ λερώνουμε ακόμα πιο πολύ!!! Τρέχω με τον ικτερο κορίτσια ανέβηκε 14,5 και έχω τρελαθει... με έχει τρελάνει δε ξέρω τι να κάνω για να κατέβει!!! :'(

Εγώ ήθελα να ρωτήσω.. είναι φυσιολογικό να στάζει σταγονίτσες αίμα ο οφαλός του μικρού μετά το μπάνιο? το κάνω με μπεταντιν οταν βλέπω αιματάκι για να μη μολυνθεί... διαφορετικά με οινοπνευμα.....

Για τον ικτερο κλαιω... αυτο εχω μόνο να πω....

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Μην στεναχωριεσαι για τον ικτερο δεν ειναι πολυ η κορη μου ειχε 18 και απο το γενεσις μου ειχαν πει οτι ειναι φυσιολογικο και το παρακολουθουσαμε, μεχρι 2 μηνων ειχαμε, μετα ασπρισαμε, μου ειχαν πει οτι τα παιδακια που θηλαζουν εχουν παρατεταμενο ικτερο. Θηλαζε και με τις κενωσεις αυτος θα φυγει.

YgXXp2.png

wbSJp2.png

2 μήνες? φυσιολογικό είναι?? Αχ μακάρι Μαγδα μου μακάριιιι!! Και εμένα μου ειπε ο παιδιατρος οτι δεν ειναι ανησυχητικό το 14.5 αλλά να το κοιτάξω.. Αν δω οτι κιτρινιζει κι αλλο να παω στο ιατρειο του να τον δουμε ξανα... :/ και τον θηλάζω (λένε κάθε 2 ώρες αλλά εμένα πάει 3 ωρες μπορεί κ 3.5 ύπνου και δεν ξυπνάει!) και αεριζεται και με τις κενώσεις μια χαρά!! Ουφφφφ.... Εσιες πως πάτε?

Νεραιδούλα μου αχ κοριτσι μου λες να ειναι η τελευταια φορα?! Μια και καλη δε λενε?!

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Διαφημίσεις

Μαρία μου δεν βγήκαν ακομα τα αποτελέσματα. Αύριο έχουμε γιατρό και θα μας πει. Λογικά θα μου πει και πως θα κινηθούμε με τον τοκετό. Άντε να δουμε. Αγωνιώ! Σήμερα από το πρωί στα μαγαζιά και στα εμπορικά για περπάτημα... Ουφ! Βαρέθηκα!

Neraidoyla περιμένουμε να δουμε τι θα σου πει και εσένα! Αφού δεν γέννησες μέχρι τώρα, ε σίγουρα θα είμαστε μαζί...

Κατερινάκι ποτε θα ξέρεις αν πήγαν ολα καλά με την αντιβίωση;; Μακάρι να φύγει ο στρεπτοκ. και να προχωρήσετε σε φυσιολογικό... Αλλα όπως και να 'χει ο,τι ειναι καλύτερο πάντα για το μωρό!

Αγάπη υπομονή! Όπως βλέπεις και εγώ και η neraidoyla έχουμε τερματίσει και ακομα περιμένουμε... Το μωρό μάλλον ξέρει καλύτερα!...

Τατιάνα μου δεν ξέρω πολλά για τον ίκτερο, αλλα μην αγχώνεσαι! Αυτο που είπε η Μαγδα γνωρίζω και εγώ για τα μωράκια που θηλάζουν ότι αργούν λίγο... Και ήλιο αν δεν κάνω λάθος ξέρω ότι χρειάζονται.

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Καλημέρα καλές μου!Τι κάνετε?

Εμείς είμαστε καλά!Δόξα σοι Ο Θεός!Το βράδυ,η μπέμπα με τάραξε με τις κινήσεις της!Πίεζε με το κεφάλι της την ηβική περιοχή και ένιωθα σα να με διαπερνούσε ηλεκτρικό ρεύμα!

Έχουμε ένα θεματάκι για το ποιος θα ρθει να με βοηθήσει τις πρώτες μέρες,αλλά το είχα πάρει απόφαση εξ αρχής!Δεν αντέχω τις υπεκφυγές και τα μισόλογα,ούτε τον πανικό χωρίς λόγο!Δεν παρακαλάω κανέναν,όποιος μπορεί είναι καλοδεχούμενος,ειδάλλως,θα τα καταφέρω και μόνη μου!Δεν μπορώ να σας το αναλύσω περισσότερο,θα αναλώσω μια ολόκληρη σελίδα μόνο για αυτό το θέμα!

Πέρασα τους καναπέδες με τον ατμοκαθαριστή και περιμένω να φύγει η υγρασία!

Το ξαναλέω,σωτήριο μηχάνημα!!!

Αγάπη Αγάπη,πως είσαι καλή μου?Πως να μην δυσανασχετείς!Πρέπει να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις του σπιτιού,και κυρίως στις ανάγκες ενός παιδιού,έχοντας το βάρος της εγκυμοσύνης!Οι κινήσεις πλέον είναι περιορισμένες,άσχετα με τον αν έβαλες πολλά κιλά ή όχι!Το σώμα μας αντέχει μέχρι ένα βάρος!Απο κει και πέρα,καταπονείτε!Πάντως,ακόμη κι γεννήσουμε όλες,δε αφήσουμε το θεματάκι,και κατ' επέκταση,όσες δε θα έχουν γεννήσει ακόμη!

vanz μου,τα πηγαίνετε πάρα πολύ καλά με τον θηλασμό!Από τι στιγμή που βρέχει τόσες πάνες,τρέφεται πάρα πολύ καλά!Εσύ ακολουθείς διατροφή ή όλα με μέτρο?

TatKono μου,το ίδιο θα πω και σε σένα!Αφού λερώνει πάνες,άρα τα πηγαίνετε και σεις πολύ καλά!Όσο για τον ίκτερο,δυστυχώς,δεν έχω ανάλογη εμπειρία!Αλλά,ακούγοντας εμπειρίες άλλων μανάδων,βλέπω πως τα μωρά τα οποία θηλάζουν,έχουν ανεβασμένο ίκτερο για αρκετές μέρες μετά τον τοκετό!Δε σου κρύβω,πως και εγώ θα αγχωνόμουν,αλλά θεωρώ πως δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας!

Από την άλλη για τον ομφαλό,εμάς δεν έτρεχε αίμα!Το έχεις αναφέρει στον παιδίατρο?Καλά κάνεις και βάζεις bedatine!Εμείς στην κόρη μου βάζαμε εναλλάξ οινόπνευμα/bedatine!

effie.k,τελικά βλέπω να γεννάτε μαζί με την νεραιδούλα!Κοριτσάρες μου,δε ξέρω τι άλλο να πω!Συμπάσχω μαζί σας!Μας βλέπω με ταυτόχρονους τοκετούς!Γιατί και γω,κανένα σημάδι!Αύριο έχω γιατρό(μαζί έχουμε Αγάπη!),και πιθανόν αύριο απόγευμα ή Σάββατο πρωί να μπούμε κλινική!

Κitty μου,πως είσαι καμάρι μου?Βγήκες τελικά από την κλινική?

Ξανά έκανες εξετάσεις για τον στρεπτόκοκκο?

Βρε κοπέλα μου,τι έγινε τελικά με το αμνιακό υγρό?Έχεις απώλεια?

Τασουλίτσα μου,τι κάνεις?Το παλεύεις με τις ψευδοθηλές?

Εύχομαι και τα υπόλοιπα κοριτσια μας να είναι καλά και να έχουμε σύντομα νέα τους!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Hope μου σήμερα κάναμε πρόοδο πιασαμε την θηλή και θηλασαμε για μια ώρα. Χωρίς ψευδο θηλή. Δεν την ήθελε το μωρό δυσανασχετούσε πολύ και εμένα μου έφευγε!!! Είμαι πολύ χαρούμενη αν και πολύ πονεμένη!!! Μετά της έδωσα και 30 ml αντλημενο και τώρα έχει 2μιση ώρες που κοιμάται και περιμένω να ξυπνήσει να την ξανά βάλω να δω αν ηταν τυχαίο ή θα ξανά πιάσει. Το άλλο στήθος με ψευδο θηλή αλλά δεν πίνει σίγουρα γιατί δεν βλέπω να γεμίζει η ψευδο θηλή.

Αλήθεια vanz εσύ γιατί χρησιμοποιείς ψευδο θηλή;; έχεις πρόβλημα με θηλές;;

Πως θα αύξηση την παραγωγή μου οεο να θηλάζω μόνο από το ένα;;;εισερχουσα θηλή πως να την πιάσει το μωρό;; ψευδο θηλή δεν νομίζω οτι εμας μας κάνει!! Αγάπη τα φώτα σου!!

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Κοριτσια καλησπερα!Εμεις ακομα εδω οπως βλεπετε,μας ειδε χθες παλι ο γιατρός,διαστολη 2,μωρο χαμηλα αλλα πονοι δεν με εχουν πιασει ακομα.Οποτε παμε για Σαββατο λογικα..Εφη ετοιμασου για συγκατοικιση:P

Δεν γραφω πολλα,γιατι δεν μπαινω πολυ τις τελευταιες μερες κ σας διβαζω στα πεταχτα,συγχωρεστε με,να γεννησω με το καλο κ θα επανελθω.

Με το καλο κ στις υπολοιπες που ειναι στην αναμονη

[sIGPIC][/sIGPIC]21bd07b216.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια καλησπερα!Εμεις ακομα εδω οπως βλεπετε,μας ειδε χθες παλι ο γιατρός,διαστολη 2,μωρο χαμηλα αλλα πονοι δεν με εχουν πιασει ακομα.Οποτε παμε για Σαββατο λογικα..Εφη ετοιμασου για συγκατοικιση:P

Δεν γραφω πολλα,γιατι δεν μπαινω πολυ τις τελευταιες μερες κ σας διβαζω στα πεταχτα,συγχωρεστε με,να γεννησω με το καλο κ θα επανελθω.

Βρε Νεραϊδουλα θαυμάζω την υπομονη σου καλή μου! Με 2διαστόλη και μωρο χαμηλα γιατι δεν σου βάζει τεχνητούς πόνους να τελειώνεις!;;; άντε σας εύχομαι με ένα πόνο κορίτσια!

Hope μου σήμερα κάναμε πρόοδο πιασαμε την θηλή και θηλασαμε για μια ώρα. Χωρίς ψευδο θηλή. Δεν την ήθελε το μωρό δυσανασχετούσε πολύ και εμένα μου έφευγε!!! Είμαι πολύ χαρούμενη αν και πολύ πονεμένη!!! Μετά της έδωσα και 30 ml αντλημενο και τώρα έχει 2μιση ώρες που κοιμάται και περιμένω να ξυπνήσει να την ξανά βάλω να δω αν ηταν τυχαίο ή θα ξανά πιάσει. Το άλλο στήθος με ψευδο θηλή αλλά δεν πίνει σίγουρα γιατί δεν βλέπω να γεμίζει η ψευδο θηλή.

Αλήθεια vanz εσύ γιατί χρησιμοποιείς ψευδο θηλή;; έχεις πρόβλημα με θηλές;;

Πως θα αύξηση την παραγωγή μου οεο να θηλάζω μόνο από το ένα;;;εισερχουσα θηλή πως να την πιάσει το μωρό;; ψευδο θηλή δεν νομίζω οτι εμας μας κάνει!! Αγάπη τα φώτα σου!!

Τασουλα μου κι εσένα σε θαυμάζω που το παλεύεις ακόμα με το θηλασμο και τα κατάφερες ήδη! Ένα μεγάλο μπράβο απο όλες μας!

Για το στήθος που δεν βγάζει υποθέτω ειναι το ίδιο που δεν έβγαζε γάλα και στο πρωτο παιδι; Ποιο ειναι το πρόβλημα ακριβώς;

Για αύξηση γάλακτος υπάρχει ένα τσάι ειδικό το οποίο μπορεις να το βρεις στα βιολογικά. Εμεις εδω το έχουμε και στα σουπερμάρκετ. Επίσης απο οτι διάβασα στο internet η βρώμη βοηθάει. Γενικά η βρώμη κανει πολυ καλο εγω τη βάζω στα δημητριακά μου το πρωι μαζί μα μια κουτάλια χάρου πόλεμο επίσης πολυ υγιείνο!

Σίγουρα! Κατι έμαθα ότι θα μπω Κυριακή! Σήμερα το απόγευμα που θα πάμε γιατρό θα μας πει...

Αχ κορίτσια δεν εχω κοιμηθεί καθόλου, από τις 3:30 το πρωί κάνω βόλτες μέσα στο σπιτι γιατί είχα κατι περίεργους πόνους περιμετρικά στη λεκάνη...

Καθε φορά που ξάπλωνα μετά από μισή ώρα όρθια... Κατα τις 5 έκανα και μπάνιο, έφτιαξα και μαλλιά γιατί λέω αυτο ήταν... :shock::shock:

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Σε γενικές γραμμές ειμαι καλα κορίτσια. Εκτός απο κάποιες συσπασουλες φυσιολογικές και πόνο στη μέση,κόπωση δεν εχω αλλά συμπτώματα. Αυριο να δούμε τι θα πει και ο γιατρός ετςι Hope? Εφη αν μπορεις βάλε ξανά το πινακακι μας σε παρακαλώ.

Σίγουρα! Κατι έμαθα ότι θα μπω Κυριακή! Σήμερα το απόγευμα που θα πάμε γιατρό θα μας πει...

Αχ κορίτσια δεν εχω κοιμηθεί καθόλου, από τις 3:30 το πρωί κάνω βόλτες μέσα στο σπιτι γιατί είχα κατι περίεργους πόνους περιμετρικά στη λεκάνη...

Καθε φορά που ξάπλωνα μετά από μισή ώρα όρθια... Κατα τις 5 έκανα και μπάνιο, έφτιαξα και μαλλιά γιατί λέω αυτο ήταν... :shock::shock:

Εφη μου αν ειναι περιμετρικά οι πόνοι σημαίνει οτι ειναι πόνοι τοκετού απο όσο διάβασα... Οι πόνοι που ειναι μονο μπροστά στην κοιλια ειναι μονο οι προπαρασκευαστικοι πόνοι.!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...