Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Maraki S. είπε:

Δεν έχω ούτε εγώ συμπτώματα αλλά ποτέ δεν ξέρεις, θα το περάσουμε και αυτό. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Πω πω παρότι δεν μπορώ να φανταστώ τι πέρασες, χαίρομαι απίστευτα για την τελική έκβαση, μακάρι και εγώ το ίδιο, πέρα από το κόστος , αν είναι να αποφύγω το ψυχολογικό βάρος θα κάνω ότι μου πουν, γενικά έχω εμπιστοσύνη στους γιατρούς - ελπίζω να μην απογοητευτω. 

Σε καταλαβαίνω κοριτσακι μου!!!να πάνε όλα πολυ πολύ καλά σου εύχομαι και η επόμενη να είναι κ η τυχερή σου!! ☺️

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Καλημέρα παρέα!:D!Τι μου κάνετε?

Εμείς καλά!Δόξα σοι Ο Θεός!Το βράδυ είχα έντονες συσπάσεις,ανά 5 λεπτά,και για 1 ώρα!Δεν τηλεφώνησα στον γιατρό,κατάλαβα πως δεν ήταν γέννας!:rolleyes:

Έφη μου,σε είδα στον ύπνο μου!Μας έλεγες πως έσπασαν απότομα τα νερά,το μόνο που πρόλαβαν να σου κάνουν ήταν κλίσμα,και γέννησες σε μια ώρα!:tongue:!Λες να είναι σημαδιακό?!

Τασούλα μου τι κάνετε?Με τόσα κιλά είχα βγει και γω από την κλινική στην 1η μου γέννα!Αλλά είχα κάνει,επίσης κατακράτηση!Σε πολύ λίγες μέρες θα ξεπριστείς!Θα δεις μεγάλη διαφορά!Κοριτσάκι μου,θα συμφωνήσω με την Αγάπη,να μιλήσεις με σύμβουλο θηλασμού!Προσπάθησε να μην ταράζεσαι,καταλαβαίνω πόσο δύσκολο είναι αυτό το στάδιο προσαρμογής με τα 2 παιδιά και όλο το υπόλοιπο πρόγραμμα!Και γω μικτή διατροφή έδινα στην 1η μου,και είναι μαρτύριο!Ας μην το αναλύσω,αλλά η όλη διαδικασία,μαζί με την αποστείρωση διαρκούσε 1 ώρα!Και μετά απο 2 ώρες πάλι τα ίδια!Καταφέραμε να θηλάσουμε,λοιπόν 3 μήνες!Με πολύ κλάμα φυσικά!:|!

Θα σου έλεγα να κάνεις λίγο υπομονή,όσο μπορείς,γιατί και το μωρό θα ταραχτεί εάν εσύ την ώρα του θηλασμού δεν είσαι ήρεμη,και από την άλλη,ίσως σου κοπεί τελείως το γάλα!Η παιδίατρος μου είχε πει πως,η ποσότητα που βγάζει το θήλαστρο αντιστοιχεί,σαν εικόνα,στο 10% της ποσότητας που έχουμε στο στήθος!Οπότε σίγουρα έχεις πολύ παραπάνω!

Εάν πάλι δεν αντέχεις όλο αυτό,θα κάνεις όπως νιώθεις εσύ!Τα παιδιά σου σε θέλουν ήρεμη!Δε θα νιώθεις τύψεις!Θα το παλέψεις όσο μπορείς,κι αν δε μπορείς,θα πίνει γάλα σε σκόνη!Δεν θα πάθει και κάτι!Εντάξει?Είμαι μαζί σου!:D

Kitty μου,τι κανεις γλυκούλα?Μακάρι να πας κάποια στιγμή στο σπίτι σου,να είστε οικογένεια!Το εύχομαι ολόψυχα!Όσο για τα κιλά,άστα να πάνε!Δεν είσαι η μόνη λοιπόν!Ένα θα σου πω,ξεκίνησα με 49 κιλά και είμαι....66!!:shock:Μουαχαχαχαχαχα!Αλλά τρώω,έτσι?:D:tongue:

Εγω δεν πρήστηκα,ακόμη!Αλλά,μου το επιφυλλάσει ο οργανισμός για μετά!:D

Η λίστα μου φαίνεται πλήρης καμάρι!

Η vanz,ως ειδικός,θεωρώ πως έδωσε την πιο σωστή λύση για την απολύμανση!Οινόπνευμα!Αλλά και dettol να βάλεις,κάθε φορά που θα τελειώνεις απο την τουαλέτα,να ρίχνεις,και πριν την επόμενη χρήση,να τραβάς το καζανάκι!Μέχρι τότε,θα έχει δράσει!

Για το νεροχύτη,δε θα πρότεινα χλωρίνη,αλλά πάλι dettol ή οινόπνευμα!

Εφάκι μου,εύχομαι λοιπόν,το όνειρο μου να πιάσει!

Καλή μου,ότι κι αν αποφασίσετε με τον γιατρό,να είναι καλά το μωρό!Εάν όντως δεν κατεβαίνει λόγο περιτύλιξης,πιθανόν να γίνει καισαρική!

Να είσαι ήρεμη,να μπαίνεις να μας λες τις ανησυχίες σου,να ξεδίνεις με κάποιο τρόπο!

Ο άντρας σου έχει ακόμη άδεια?

TatKono μου,αχ μωρέ γλυκιά μου!Μπράβο το θηρίο,θηλάζει πάρα πολύ καλά!Και σημαντικό,βρέχει πολλές πάνες!Άρα ρουφάει γάλα!Φτου σας!

Όσο για τον ίκτερο,νομίζω και αυτό είναι φυσιολογικό!Στις περισσότερες περιπτώσεις μωρών που θηλάζουν,εμφανίζεται ίκτερος!Να θυμάσαι επίσης,πως τα μωρά που θηλάζουν,μετριούνται με άλλη καμπύλη από αυτά που δεν θηλάζουν!Και 20 γρ,είναι πολύ λίγα!Όσο για τον άντρα,όπως πολύ σωστά είπε μια κοπέλα,μη δίνεις τώρα σημασία,έχεις τις ορμόνες,μπορεί να αδικήσεις πράγματα και καταστάσεις!Το βράδυ ξυπνάει ή τον ξυπνάς?

Αγάπη Αγάπη,πως γίνετε αυτό με το messenger?

Νομίζω πως η επικοινωνία έχει να κάνει με τον άνθρωπο!Τα συναισθήματα που θα σου εκφράσει και θα σε κάνει να είσαι πιο αποδοτικός!Θεωρώ,πως,όπως είναι η επικοινωνία μας εδώ,το ίδιο θα ήταν και ''έξω''!Αυτό εκφράζω εγώ,μέσα από τον γραπτό λόγο σας!Ο άνθρωπος ο εγωκεντρικός,ο εγωιστής και ο περίεργος φαίνεται ακόμη και με αυτό τον τρόπο!

Αλλά υπάρχουν και οι παγίδες,έτσι?Εξού και πρέπει να έχεις κρίση και να μπορείς να διακρίνεις την απάτη που μπορεί να σου καταστρέψει την προσωπική σου ζωή!

Νεραιδουλα μου,τι ευχαριστα νεα είναι αυτά?Επιτέλους!Πώς είσαι?

Vanz,απαραδεκτος ο παιδιατρος στην κλινικη!Τι πανικος ήταν αυτός?

Εσύ έπραξες καλά απευθύνθηκες αλλού!Και εννοείτε δεν ξαναδίνεις ξένο!

Έχεις γάλα,το μωρό είναι ήρεμο,βρέχει πάνες,κάνει κακά!Που είναι το αρνητικό?

Κοιτα να δεις,θα έχετε σκαμπανεβάσματα,αυτο είναι φυσιολογικο!

Και ποιος ο λογος να το ζυγιζεις καθε μερα?Μονο αγχος θα σου προκαλει!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κοριτσάκια!!!

Έφη μου υπέρηχο σου έκανε ή μόνο nst? Δεν δοκιμάζετε το κολπο με το μπιπ μπιπ με τον αντρα σου; εμενα απο τοτε αλλαξε ο μικρός λιγο και κατέβηκε! Σημασία βεβαια ειναι οτι ειναι καλα

Κατερινακι μου έκανε μονο νστ και εξέταση με το χέρι και την Πέμπτη υπέρηχο.. Το αλλο κόλπο το φοβάμαι λίγο λόγω του προβλήματος με τους μύκητες...

Έφη μου,σε είδα στον ύπνο μου!Μας έλεγες πως έσπασαν απότομα τα νερά,το μόνο που πρόλαβαν να σου κάνουν ήταν κλίσμα,και γέννησες σε μια ώρα!:tongue:!Λες να είναι σημαδιακό?!

Εφάκι μου,εύχομαι λοιπόν,το όνειρο μου να πιάσει!

Καλή μου,ότι κι αν αποφασίσετε με τον γιατρό,να είναι καλά το μωρό!Εάν όντως δεν κατεβαίνει λόγο περιτύλιξης,πιθανόν να γίνει καισαρική!

Να είσαι ήρεμη,να μπαίνεις να μας λες τις ανησυχίες σου,να ξεδίνεις με κάποιο τρόπο!

Ο άντρας σου έχει ακόμη άδεια?!

Μαρία μου τι ωραίο όνειρο!!! Μακάρι να βγει αληθινό! Μακάρι!!! Αν και δεν το βλεπω... Ο σύζυγος ακομα άδεια ευτυχώς... Αχ καθε φορά πάω και ακούω τα ίδια από το γιατρό! Ποτε θα αλλάξει η κατάσταση μου;;!!! Νομίζω ότι αν αρχίσω να εχω πόνους η σπάσουν τα νερά θα είμαι η μόνη που αντί να αγχωθεί θα χαίρεται που πονάει!!! Χαχαχα

Neraidoyla τι ευχάριστα νέα!!! Έρχεται σύντομα, βλεπω να μην σε προλαβαίνω στο Λητώ! Αν και μου έδωσες κουράγιο με αυτά που είπες! Εχω ελπίδες!!!!

Τασσούλα μου οι άλλες κοπέλες που έχουν περάσει από θηλασμό μπορούν να σε συμβουλεύσουν καλύτερα, απλά αυτο που προσπαθώ να εχω και εγώ στο μυαλό μου όταν έρθει εκείνη η ώρα ειναι επιμονή και υπομονή! Ελπίζω να πάνε ολα καλά!

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Κορίτσια ευχαριστώ με βοηθατε πολύ!!!

Hope νομίζω με καταλαβες απόλυτα!!! Το ίδιο και εγώ στην πρώτη μου κόρη την θηλασα 3 1/2 μήνες μικτή διατροφή και ξέρω πως είναι!! Το θέμα είναι ότι νιώθω οτι δεν έχω αντοχές να το ξανά κάνω όλο αυτό!! Θα δείξει γιατί στο προηγούμενο γεύμα έπιασε για λίγα λεπτά στην μια θηλή!!! Για να δούμε!!!

Άντε βρε κορίτσια να γεννησετε και οι υπόλοιπες να έχετε τα μικρά σας αγκαλιτσα!!!

Εμένα το μωρό είναι πολύ ήσυχο φτου φτου αφού το βράδυ κοιμάται ενα 5ωρο σερί!!! Αν δεν είχα το θηλαστρο θα κοιμομουν σχετικα καλά!!!

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Hope αυτο με το messeger πρέπει να ενεργοποιήσετε το προγράμμα messeger το οποίο μπορείτε να το βρείτε στο google και μετα κάνουμε μια ομάδα όλες μαζί συνήθως με τη διεύθυνση που έχουμε στο fb! Αν μπορείτε να το κατεβάσετε στο κινητό σας ειναι ακόμα καλύτερα γιατι οταν θα γράφει κάποια μήνυμα στο messeger αμέσως θα μας ειδοποιεί όλες στο κινητό με τον ήχο λήψης του μηνύματος!

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου τι κανετε;;

εγω ειμαι στο νοσοκομειο. Εκανα εισαγωγη. Το πρωι μου είπαν οτι δεν εχω αμνιακα υγρα. Νε εβαλαν αρον αρον με ετοιμασαν, ξυρισμα κλισμα κλπ.. αλλα.. μου ξαναεκαναν υπερηχο και ειδαν οτι εχω.. τωρα καθομαι μεσα με ορο και αυριο θα ξανακανω νστ και υπερηχο και θα δουμε.

Ειμαι απο κινητο δεν μπορω να γραψω. Φιλια σε ολες

dogdogard20151021_8_My%20child%20is.png

Κιτυ με το καλο κοπελα μου, σε περιπτωση που σε κανουν προκληση.

Η προκληση δεν με πονεσε γιατι ειχα επισκληρηδιο, το μονο αρνητικο ηταν οτι στρεσαροταν ο μπεμπης απο τους τεχνιτους.

Γραφω στα γρηγορα γιατι τα εχω δει ολα με τα δυο ζουζουνια.

Για τις πληγωμενες θηλες να βαζετε κρεμα purelan η λιγο απο το γαλα σας και να το αφηνετε να ξεραθει τοπλες.

Και στα 2 παιδια μου με ειπαν οτι δεν εχω πολυ γαλα στην κλινικη ο παιδιατρος μου με ειπε θηλασμος ανα 2 ωρες για να κατεβασω γαλα στην Μαρια επιασε τωρα θα δουμε.

Υπαρχει τσαι θηλασμου απο την welenda που βοηθαει στην παραγωγη αλλα εγω περνω απο τα βιολογικα μαγαζια γλυκανισο και μαραθο χυμα και κανω τσαι.

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Κοριτσακια μου τι κανετε;;

εγω ειμαι στο νοσοκομειο. Εκανα εισαγωγη. Το πρωι μου είπαν οτι δεν εχω αμνιακα υγρα. Νε εβαλαν αρον αρον με ετοιμασαν, ξυρισμα κλισμα κλπ.. αλλα.. μου ξαναεκαναν υπερηχο και ειδαν οτι εχω.. τωρα καθομαι μεσα με ορο και αυριο θα ξανακανω νστ και υπερηχο και θα δουμε.

Ειμαι απο κινητο δεν μπορω να γραψω. Φιλια σε ολες

Κατερινα μου ελπίζω να ειναι ολα καλά! Να μας ενημερώσεις όποτε μπορέσεις!

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Καλέ κορίτσια που είστε σήμερα όλες;;; Γεννατε;;;

Κατερίνα μου λογικά σήμερα θα γεννας οπότε καρδιά μου με έναν πόνο σου εύχομαι!! Να πάνε όλα καλά και να έχεις γρήγορα στην αγκαλιά σου ενα γέρο μωρό!!!

Νεραιδουλα πολύ πιθανό να γέννας και εσύ!!! Δεν θα έχεις πρόσβαση να μας ενημερωσεις αλλά θα το καταλάβουμε απο την απουσία σου!!!

Καμία άλλη;;

Τατιάνα να σε ρωτησω κάτι για τις ψευδο θηλές η μήπως η vanz τις χρησιμοποιεί;;; δεν θυμάμαι!! Έβαλα και εγώ και η μικρή έπιασε και ρουφαγε που ξέρω όμως οτι τρώει;; η ψευδο θηλή είχε σταγονιτσες γάλα αλλά δεν ηταν γεμάτη γάλα όλη η θηλή. Επίσης σου βεντουζωνει στο στήθος;; εγώ την κράταγα για να μην φύγει....

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Διαφημίσεις

Καλημέρα παρέα!Τι κάνετε?

Χθες δεν μπορούσα να κοιμηθώ!Με έπιασε κρίση άπνοιας!Δεν μου έφτανε ο αέρας!Ήμουν πολύ φορτισμένη ψυχολογικά,''σκαλίζοντας'' διάφορα στο μυαλό μου,πράγμα που επιδείνωνε την κατάσταση!Σήμερα ξύπνησα καλύτερα!Δε θα το αφήσω να με παρασύρει πάλι!

Εφάκι μου,βγήκαν τ'αποτελέσματα των εξετάσεων?Είναι μύκητες τελικά?Φυσικά και να αποφύγεις τις επαφές,άλλωστε ακολουθείς φαρμακευτική αγωγή,δεν κάνει!Εδώ που έφτασες,εξάλλου,τι να σου κάνει κι αυτό!Θέλει δε θέλει,θα βγει!Συνεχίζεται τις βόλτες?

Κορίτσια ευχαριστώ με βοηθατε πολύ!!!

Hope νομίζω με καταλαβες απόλυτα!!! Το θέμα είναι ότι νιώθω οτι δεν έχω αντοχές να το ξανά κάνω όλο αυτό!! Θα δείξει γιατί στο προηγούμενο γεύμα έπιασε για λίγα λεπτά στην μια θηλή!!!

Εμένα το μωρό είναι πολύ ήσυχο φτου φτου αφού το βράδυ κοιμάται ενα 5ωρο σερί!!! Αν δεν είχα το θηλαστρο θα κοιμομουν σχετικα καλά!!!

Πίστεψέ με,σε καταλαβαίνω πάρα πολύ καλά!

Τελικά,μόνο από το ένα στήθος βγάζεις γάλα?Τασούλα μου,στο είπα και σε προηγούμενο μήνυμα μου!Θα θηλάσεις όσο μπορείς!Δε σε προτρέπω να σταματήσεις,να μην παρεξηγηθώ,αλλά δεν έχουν όλοι τις ίδιες αντοχές.Αυτό που έχει σημασία είναι να είσαι καλά εσύ και το μωρό,τόσο ψυχολογικά όσο και σωματικά!

5ωρο????Δε λέω τίποτα για να μην τη ματιάσω!!!:o!Μαζί κοιμάστε?

Κατερίνα μου,τι ξαφνικό ήταν αυτό?Όλα να πάνε καλά γλυκιά μου!Να μας ενημερώσεις όποτε μπορείς!Μωρέ,λες να κρατάς τον άντρακλά σου?

magda TS μου,ευχαριστώ για την απάντηση!Μίλησα και με μια φίλη,με την οποία έχουμε τον ίδιο γιατρό,και είχε κάνει πρόκληση και αυτή!Μου είπε πως δεν κατάλαβε πολλά!Μακάρι να κατεβάσεις γρήγορα γάλα,για να μπείτε και σε πρόγραμμα,έτσι ώστε να ξεκουράζεσαι περισσότερο!Να την βάζεις συνέχεια στο στήθος!Ζόρικα με τα 2,έτσι?Η πρώτη σου είναι 3 χρονών?

Πως αντιδράει?

Νεραιδούλα,έχουμε μήπως ευχάριστα?

Αγάπη μου,δυστυχώς το κινητό μου είναι παλιό,για να μπώ,πρέπει να χρεωθώ!Έχουμε ομάδα στο fb!Πες μας αν θέλεις πως είσαι εγγεγραμμένη μέσα,να σε προσθέσουμε!:oΑπλώς είμαστε πιο πολύ εδώ,γιατί δεν έχουν όλες λογαριασμό στο facebook!;)

Οι μανούλες ξεκουράζονται και παίζουν με τα μωράκια τους?Χιχιχιχι!Τέλειαααα!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Τατιάνα να σε ρωτησω κάτι για τις ψευδο θηλές η μήπως η vanz τις χρησιμοποιεί;;; δεν θυμάμαι!! Έβαλα και εγώ και η μικρή έπιασε και ρουφαγε που ξέρω όμως οτι τρώει;; η ψευδο θηλή είχε σταγονιτσες γάλα αλλά δεν ηταν γεμάτη γάλα όλη η θηλή. Επίσης σου βεντουζωνει στο στήθος;; εγώ την κράταγα για να μην φύγει....

Μπρααααβο κοριτσι μου!!!!

Μωρε,λες να εφταιγε η θηλή τελικά?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Καλημερα σας! Πήγα στο γιατρό πρωι πρωι για καρδιοτογραφο και ολα καλα είπε ο doctor! Ο μπεμπης βολεύτηκα στην κοιλια αλλά εγω ειμαι αυτή που δυσανασχετώ! Τέλος παντόν θα αντέξουμε! Ούτως η άλλως εγω πρέπει να γεννησω τελευταία σας αφού η πητ μου ειναι στις 31/10. Λέτε να γέννησε και η Κατερίνα ή και η Νεραϊδουλα; Η ντόμινο νομίζω έχει γιατρο αυριο. Εγω εχω την Παρασκευή.

Τασουλα μου αφού έχει σταγόνες στη ψευτοθηλη σημαίνει οτι το μωράκι πίνει γάλα! Απο οτι θυμάμαι που τις χρησιμοποιούσα κι εγω δεν βεντουζονουν εντελώς στο στήθος αλλά δεν χρειαζόταν να την κρατάω κιόλας. Δεν ξερω η Τατιάνα πιυ χρησιμοποιεί τωρα ας μας πει κι αυτή.

Κορίτσια λέω να κόψω το γάλα. Η μικρή δεν πιάνει κλαίει συνέχεια στο στήθος!!! Τι να κάνω;;; είμαι με πληγωμενες θηλές και ένα θηλαστρο στο χέρι όλη την ώρα!!! Μου τρώει χρόνο απο τα παιδιά μου που είναι 2 τώρα και η μεγάλη θέλει τα δικά της.

Αποστειρωνω μπουκάλια, φτιάχνω γάλα, αποστειρωνω χοάνες και μπουκάλια θηλαστρων, ταιζω, βγάζω γάλα 20-30ml την φορά και πάλι από την αρχή!!! Τι να κάνω πείτε μου και εσείς!!!

tassoulaki η γνωμη μου κατηγορηματικα οχι...

Παναγία μου! Σας προειδοποίησα πάντως με τους παιδιάτρους και τις κλινικές! Πιθανόν το έκανε αυτο τη τελευταία ημέρα που υα φεύγετε απο την κλινική για να δείξει οτι προωθεί και το ξένο γάλα! ΜΗΝ αγχώνεσαι το μητρικό γάλα ειναι το καλύτερο και Θηλαζουμε όσες φορές το μωρο το θελει!!! Πάρε τηλέφωνο ανα σύμβουλο θηλασμού να μιλήσετε να σε καθησυχάσει! Έχει λίστα με τους συμβούλους στο parents.org.gr αριστερά!

αστα Αγαπη... απο εκεινη τη μερα ταιζα τη μπεμπα εντατικα με το γαλατακι μου κι οσο κουραση και να νιωθω και το παιδακι ειναι ευτυχισμενο κι ηρεμο. Την Παρασκευη θα τη ζυγισουμε...

Vanz,απαραδεκτος ο παιδιατρος στην κλινικη!Τι πανικος ήταν αυτός?

Εσύ έπραξες καλά απευθύνθηκες αλλού!Και εννοείτε δεν ξαναδίνεις ξένο!

Έχεις γάλα,το μωρό είναι ήρεμο,βρέχει πάνες,κάνει κακά!Που είναι το αρνητικό?

Κοιτα να δεις,θα έχετε σκαμπανεβάσματα,αυτο είναι φυσιολογικο!

Και ποιος ο λογος να το ζυγιζεις καθε μερα?Μονο αγχος θα σου προκαλει!

Hope μου τα τελευταια 24ωρα με μητρικο μονο καθε 2-3 ωρες αλλαζουμε 5-6 πάνες κακα και αλλες τοσες τσισα.. Καλα δεν ειναι?

Καλησπέρα κοριτσάκια μου. Όχι δεν γεννάω ακόμα.. Είμαι ακόμα μέσα για να πάρω αντιβιωση ενδοφλέβια για τον στρεπτοκοκκο μήπως καταφέρουμε να γεννήσω φυσιολογικά. Ευτυχώς μου έβγαλαν και τον ορό και μπορώ να εξυπηρετήσω και τρώω. Και πίνω ότι θέλω. Το μωρό είναι μια χαρά. Έχω κανονικα αμνιακα.. Ο μπεμπης μια με το ότι δεν μεγαλώνει κανονικα, μια ότι έσπασαν τα νερά χωρίς να το καταλάβω, μας παίζει κανονικά.. Εκδικείται το παιδι για ότι τράβηξε στην εγκυμοσύνη και έχει δίκιο!! Αύριο με το καλό βγαίνω. Έδιωξα και τη μαμα να πάει σπίτι και να έρθει αύριο το πρωί.

Εσείς πως είστε; δοκίμασα θα μπω και πιο μετά.. Τώρα νανακια

dogdogard20151021_8_My%20child%20is.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...