Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Maraki S. είπε:

Δεν έχω ούτε εγώ συμπτώματα αλλά ποτέ δεν ξέρεις, θα το περάσουμε και αυτό. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Πω πω παρότι δεν μπορώ να φανταστώ τι πέρασες, χαίρομαι απίστευτα για την τελική έκβαση, μακάρι και εγώ το ίδιο, πέρα από το κόστος , αν είναι να αποφύγω το ψυχολογικό βάρος θα κάνω ότι μου πουν, γενικά έχω εμπιστοσύνη στους γιατρούς - ελπίζω να μην απογοητευτω. 

Σε καταλαβαίνω κοριτσακι μου!!!να πάνε όλα πολυ πολύ καλά σου εύχομαι και η επόμενη να είναι κ η τυχερή σου!! ☺️

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Θα πάμε σε λίγο για νστ. Και εχω μια μικρή αγωνία για το τι θα μας πει μιας και οι μέρες έφτασαν. Σε δυο μέρες ΠΗΤ και μέχρι το Σάββατο το αργότερο που μου έχει δώσει. Πάντως χθες στο περπάτημα ένιωθα περισσότερη πίεση χαμηλά και πολυ ελαφρά πονάκια που κ που το βράδυ... Είδωμεν!!!!

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Νεραιδούλα μου,βρε συ,αυτό είναι καλό σημάδι!Εύχομαι να μην γυρίσεις με άδεια χέρια σπίτι!Αχουυυυ,μακάρι κορίτσι μου!Θα περιμένουμε νέα σου!

Εφούλα μου,καλη επιτυχία και σε σας!Λες να ξεκίνησες και συ διαστολή?

Θα σας περιμένουμε κορίτσια!

Καλαααα,πριν απο λίγο ανέβηκα στη ζυγαριά και έπαθα σοοοοοκ...:shock::shock::shock:....χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!Αιντε μωρε και πως χανονται μετα???:tongue::tongue::tongue:

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Χαχαχαχα και εγώ πριν λίγο ανεβηκα στην ζυγαριά και επαθα σόκ!!

Έχασα μόνο 2,5 κιλά με την γέννα, ούτε καν το μωρό!!! Βέβαια έχω τρελή κατακράτηση μετά την γέννα για να δούμε!!!!

Νεραιδουλα η τραχηλικη βλέννα είναι;;; θυμάσαι και η Τατιάνα που είχε μπολικη και γέννησε πολύ γρήγορα!!! Άντε γέννας και εσύ σύντομα λοιπόν μακάρι με τον τοκετό που επιθυμείς!!!

Έφη πλησιάζει η ώρας σου λοιπόν να δεις το μωρό σου!!!

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Άντε κορίτσια με ένα πόνο! Και πρώτη πρώτη η Νεραϊδουλα που αρκετά ταλαιπωρήθηκε μεχρι σημερα! Άντε με το καλο κορίτσια! Εγω λέω να περιμενω μεχρι το Σάββατο!χαχαχα!

Το μάγουλο ειναι πολυ λίγο φουσκωμένο ακόμα και ο πονος πολυ λίγος γιαυτο θα συνεχίσω αναγκαστικά ακόμα 2ημερες αντιβίωση... Πρέπει να μου περάσει εντελώς ο πονος γιατι μετα τη γεννα θα μπορεί ο οδοντίατρος να μου το σφραγίσει το δόντι οπως μου είπε!

Κορίτσια;; πειτε μου οτι εχετε παχυνει και οι αλλες και οτι εχετε την ιδια γκρινια που έχω και εγώ!! Πειτε μου εστω ψέματα να μη νιώθω τέρας!! Δεν με αναγνωρίζω λέμε!! Εχω και εναν φρικτο πονοκέφαλο! Πηρα ενα ντεπον (δεν πιστευω να μην κάνει επειδη ειναι τελευταιες μέρες ε; )

Μου θυμίζω τον γκρινιάρη απο τα στρουμφάκια ωρες ωρες!!

tassoula μου νομίζω οτι βρισκεσαι σε πολυ δυσκολη θέση!! Εγώ δεν ξέρω ποια απο τις δυο θα ήθελα να αγκαλιάσω πιο πολυ! Το μωρό ή την μεγάλη και να μην ξεκολλάω απο πάνω τους; Να μας τις φιλήσεις και τις δυο πριγκιπισσες σου <3 <3 <3

Hope μου αν γεννησουμε ολες Σαββατο θα κανουμε και νέο ποστ : Τα Σαββατογεννημένα!! :tongue: Σε ευχαριστώ για τον θερμοπομπό! Αυτό με τις λάμπες δεν θα το εβαζα ποτέ στο παιδί!! Εδώ δεν μπορώ εγώ τσουζουν τα μάτια μου!! Θα το ξεκινήσω με το καλοριφέρ εδω και αν γινει το θαυμα και πάω στο άλλο σπιτι θα πάρω έναν θερμοπομπό! Εκει εχουμε και νυχτερινό ρευμα οποτε μια χαρά θα είναι!!

Οσον αφορά τα κουνουπια.. πιο μεγάλη πιθανοτητα εχω να γινει κατι αν βαλω το δαχτυλο μου στην μπρίζα παρά κατι για τα κουνουπια! Ακομα και η μαμά μου που με ελεγε υπερβολική τα βλέπει μπροστα της ολη μέρα και αναρωτιέται γιατί!!

Αντε ασε τις δουλειές ησυχες!! Δεν σε θέλουν αλλο βρε!! Περπατημα κανε οσο θες! Αρκει να μην γεννησεις στον δρομο!! :tongue::tongue:

Για τα κιλά δεν μιλάω, δεν ανεβαινω στη ζυγαριά, και θέλω ανθρωπάκι-εικονιδιο που κλεινει τα αυτιά του και λεει λαλαλαλαλαλαλαλα

effie μου πως πηγε το nst; Τι σου ειπε ο γιατρός;; Ελπιζω να πηγαν ολα καλά!! Οσον αφορά την παρέα μας, εχεις απολυτο δικιο και εσύ και η Μαρια (hope), μπαίνεις αλλου που ειναι ολες γυναικες και δεν εχουν να χωρίσουν κάτι και βλεπεις ενα επιπεδο πιο κάτω απο το μηδέν! Το καλό με εμας εδώ είναι οτι εχουμε μιλήσει και σοβαρά και εχουμε πει τις χαζομαρουλες μας, αλλα ευτυχώς χωρις να προσβάλλει η μια την άλλη!! Οχι τιποτα αλλο.. μας φανταζεστε με τα νευρα που ειχαμε καποιες ημερες ολες μαζί να τσακωνομασταν και εδώ;; το σαιτ θα ριχναμε :lol:

Ποια νεραιδούλα γεννάει επιτέλους;; Αντε κοπέλα μου να έχεις καλά νέα απο τον γιατρό.. Με το καλο να γεννήσεις, με εναν πόνο!!

Αγάπη μου εμεις μαζί!!! Σαββατο λεμε και κανουμε τις κινεζες μεχρι τοτε!! :lol:

dogdogard20151021_8_My%20child%20is.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια μόλις γυρίσαμε!

Το μωρό ειναι καλά! Αλλα τα υπόλοιπα καμία εξέλιξη!!!!! ΤΙΠΟΤΑ! Ούτε συσπάσεις έδειξε το μηχάνημα, ούτε ο γιατρός που έβαλε χέρι είδε κατι! Δεν έχει κουνηθεί καθόλου! Τι θα γίνει δεν ξέρω! Πολυ φοβόμαστε μήπως δεν το αφήνει ο λωρος να κουνηθεί... Την Πέμπτη παλι και εκεί θα αποφασίσουμε τι θα κάνουμε...

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Κοριτσακια μου και ναι σας διάβασα!! Χαχαχ! Βρηκα χρόνο αν και το βραδυ δε κοιμηθηκα καθόλου!!

Απαντάω για τον μπέμπη γενικά, ναι μου έχει κλέψει την καρδιά το μυαλό την ψυχή!! Ναι δεν πιστευα οτι θα πάθω τέτοιο αμοκ με ένα τετοιο πλασματάκι!! Πραγματικά απορώ με τις δευτερομανούλες, τριτομανουλες κοκ πως μοιράζεστε την αγάπη?! Πως προλαβαίνεται να τα δωσετε και στα δυο που τόσο τα αγαπάτε.... Συγκινηθηκα και κλαίω πάλι.....!! Άχ.... :'(

Αγάπες μου χαίρομαι που σας εδωσα λίγη θετική σκελψη και ενέργεια και σας ξεάγχωσα λιγουλάκι....! Ελπίζω οι εμπειρίες σας να είναι σαν τη δική μου και της vanz που τα είπε πολύ πιο αναλυτικά από μενα!! Χιχι!!

Με τις θηλές θα πάρω και 2ο ζευγος γιατί δεν παλεύεται σας λέω!!

Για τον αφαλο του το μεγαλυτερο μέρος έφυγε στην κλινική και έχει μείνει ξέρετε ένα μικρουλάκι που το καθαριζω... Ναι μας εξηγησε ο παιδίτρος την ημέρα που φευγαμε, ρωτησα και τις μαίες και έβγαλα ακρη!! :) περηφανη μπορώ να πω! Χαχα!! μαράκι μου θα μεινω στον παιδίτρο της κλινικής ο οποίος έτυχε να ειναι κ γειτονας στο σπιτι και κοντά στο ιατρείο, και επειδη με επιασε και μου μιλησε πολύ καλά και ειναι πολύ υπερ του θηλασμού και μου λεει χαιρομαι που καποια τοσο νεα το αποφάσισε και το κανει ειναι δυσκολο μην τα παρατησεις προσπάθησε όσο μπορείς κτλ... Ικανοποιημένη προς το παρόν!!

Σήμερα ξανα κάναμε εξεταση ικτερου, από 11,2 πηγε 13,4 ανεβηκε αλλά στα ανωτατα φυσιολογικά, βεβαια με ξανα ειπε να παω αυριο το απογευμα πάλι να τον δουμε...:/ ο γυναικολογος μου μου ειπε δεν ειναι κατι ανησυχητικό και θα φυγει απο μονος του να μην αγχωνομαι... Επισης μου ειπε να βγαζω το γάλα μονη μου κ οχι με θηλαστρο! Να μην ταλαιπωρηθω πιο πολύ άσκοπα! Ο μικρός έχασε ακομα 20γρ αλλά δεν αγχωθηκε ο γιατρός!

τασσουλίτσα μου έχω μείνει (με το παρδόν) Μα@@@@ς!! Μα είναι δυνατόν?! Σε ποια χωρα ζουμε?! Στην Ουγκάντα? νύχτα τα πηραν τα πτυχία τους??? ελεος δηλαδή δεν σκεφτονται τιποτα?? ντροπη τους!! Κυνηγα τους κοπέλα μου και πάρτους τα σώβρακα και τα χαρτιά άμα γινεται για να εξιλεωθείς λίγο και εσύ.. Είχες τον πόνο σου κ τον καημό σου για το μωράκι σου και πάτησαν στη χαρά σου που δε τους κυνηγησες!!! Ντροπή και αίσχος! Σοκαρίστηκα!!! Εμένα που πονούσα ηρθε ο γιατρός μου κατευθείαν, περιμενε μαζί μου, με ελεγε υπομονη, ο ιδιος ζητησε τον αναισθησιολογο, ο αναισθησιολογος δεν εφυγε απο το πλαι μου, μου εσφιγγε το χέρι........ Αυτοί ναι ειναι γιατροι! Οι άλλοι τσομπάνηδες!! Γρρρρρρ!! :shock:

hope μου τα πάμε πολύ καλά με τον θηλασμό..! :) έχω αρκετό γάλα, ρουφάει πολύ πράμα, άνοιξε το στομαχάκι του το καταλαβαίνω γιατί αδειάζει περισσότερο το στήθος μου!! Τα παμπεράκια πάνε και έρχονται!! Λίγο πραγματάκι βγάζει και τσουπ άλλαγμα! :) το γλυκό μου πέρνει και ενα υφος παραπονιάρικο!! Ααα ειδαμε και τα ματακια του μπλε ειναι αλλά ο γιατρός είπε δε θα τα κρατησει κ θα παρει μαλλον τα δικά μου... :/ έχουμε το σοι του μπαμπά μου όλοι μπλε μάτια έχουν και ειχα μια ελπίδα! :tongue:

αγάπη μου λίγη ακόμα υπομονή με το δοντάκι! Σχεδόν τελείωσες ευτυχώς!! :) καμιά αλλαγή με το μπεμπάκι σου!?

νεραιδουλα μουυυυυ γεννάς ειμαι σιγουρηηηηηη!!! :) Τα ιδια ειχα και εγώ και τσουπ ξεπετάχτηκε ο μικρουλάκοςςς!!, :) αχουυυυ επιτέλοουυυυυυυυςςςςς!! Πες μας νεάκια σου!! :)

εφακι μου συγκινηθηκα με τα λογακια σου δεν έχω τι να πω!! Εγώ σας το είπα οταν μου εκανε την εκπληξη η vanz μας !! Έκλαιγα για κανενα 15' ! Λέω δεν γινεται να συμβαίνει αυτό!! Ξέρετε τι όμορφα νιώθω μαζί σας?!? :) :) χαιρομαι παααααρα πολύ που μοιραζομαι τις πιο ωραίες στιγμές της ζωής μου μαζί σας!!!:) είστε όπως ειπες πάλι εσυ εφη νομίζω ΘΕΙΟΥΛΕς του Δημητράκη μουυυυυ!! :* <3 και υπομονή για την αλλαγή....εμένα ξαφνικά από 3 διαστολή μέσα σε 30' εγινε 10 οπότε μην σε αγχώνει και καθόλουυ! Και άμα πάτε με πρόκληση δεν πειράζει και αυτό!! Δεν ειναι κάτι κακό.... :)

κατερινάκι μου για τα κιλάκια ασταααααα! Μην ασχολείσαι μαζί τους βρε!! Αυτά αστα να ασχολούνται μαζι σου προς το παρόν!! Μετά θα δεις πως θα φυγουν!! ;) εγώ από 88 έφτασα 84,5.. Ισα ισα του μωρού και κάτι παραπάνω! Αλλά μίλησα με τον γιατρό και μου είπε θα φύγουν σε 2-3 μήνες όπως και τα φουσκωματα και πρηξιματα και ειναι αδικος κοπος να ξεκινησω απο τωρα διαιτα! Δε θα καταφέρω τιποτα! ;) μετά τον Δεκέμβρη λοιπόν!!

Εγώ ειμαι μεσα στα νευρα με τον αντρα μου! Θα σας τα πω άλλη στιγμή πάω να ξαπλώσω οσο προλάβω πριν ξυπνησε το μικρο!! Γεια σας αγαπες μουυυυ κ συγνωμη αν ξεχασα κάποια... :/

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Έφη μου υπέρηχο σου έκανε ή μόνο nst? Δεν δοκιμάζετε το κολπο με το μπιπ μπιπ με τον αντρα σου; εμενα απο τοτε αλλαξε ο μικρός λιγο και κατέβηκε! Σημασία βεβαια ειναι οτι ειναι καλα!!

Τατιάνα μου πρέπει να τον βλέπει κάθε μέρα ο γιατρος;; Σου ειπε να τον έχεις κοντά σε παράθυρο με ήλιο ή σε λάμπα; κατι τέτοια εχω διαβάσει!!

Μετά απο 2-3 μήνες φευγουν τα πρηξιματα;;; πες μου ΟΧΙΙΙΙΙΙ δεν θα το αντεξω τοσο πρήξιμο!! Μιλάμε πιάνω τα μαγουλα μου και ειναι σα μπαλόνια!!

Φιλησε μας τον μικρουλη σου, πως είναι η ζωή στο σπιτι μαζί του; Παντως αλήθεια να ειστε καλά όσες εχετε γεννήσει, μας εχετε ξεαγχωσει πραγματικά!!

Και προσεχε με τον αντρα σου, μην ειναι θεμα ορμονών.. μην τσακωθειτε τώρα... φαγατε τον γαιδαρο, στην ουρα θα τσακωθεειτε;;

Λοιπόν κορίτσια έκλεισα τη βαλίτσα! Να σας πω τι πηρα να με βοηθησετε αν ξέχασα κάτι;; Σημ. Γεννάω στο Ελενα που ειναι δημόσιο!

Μωρό:

5 εσωρουχα

5 φορμάκια (3 πιο ελαφρια, 1 λιγο πιο ζεστό, 1 εξόδου)

1 πετσετουλα-μπουρνουζάκι

1 σετ σκουφακι γαντακια καλτσακια

6-7 πανες αγκαλιας

1 ζευγος σεντονάκια (για την εξοδο)

6-7 πετσετάκια για γουλίτσες

1 σαλιάρα (επεμενε η μαμά)

Για μενα:

2 νυχτικά

1 παντελονακι - μπλουζάκι σα πυτζαμακια

1 ρομπα

Εσωρουχα

σαμπουαν-κρεμα-αφρολουτρο-ξυραφάκια

πετσετα μπανιου και 2 προσώπου

παντοφλες

Γενικά:

Μπειμπιλινο (αν και μου ειπαν εχουν εγω φοβάμαι!)

Πανες λοχείας

Επιθέματα στηθους

μωρομάντηλα

χαρτομαντηλα

χαρτι υγειας (δημοσιο νοσοκομείο :tongue: )

Πλαστικά καθισματα τουαλετας

Ερώτηση που ισως την εχω ξανακάνει: με την απολυμανση της τουαλέτας τι κάνω; παιρνω ντετολ και ριχνω και τραβαω μετά καζανάκι ή δεν κάνει;;

Ξεχασα κάτι; φορτιστες, καλλυντικά κλπ οκ.. δεν τα αναφέρω καν..

Επίσης βρε κοριτσια εχω μια απορία.. το μωρό θα το πλένουμε στον νεροχύτη οταν γυρίσουμε σπιτι.. Εγω εχω παρει αυτο το μαξιλαρακι που παει απο κατω θα το βάζω για σιγουρια.. τον νεροχυτη ομως πρν απο καθε μπανιο με τι θα τον πλένω;; εμεις εδω μεχρι τωρα βαζαμε χλωρίνη οποτε καθαριζαμε, για απολυμανση.. απο εδω΄και πέρα τι;;;

Ουφ σας εχω πρηξει μωρέ.. Συγνωμη :oops::oops::oops:

dogdogard20151021_8_My%20child%20is.png

Τατιάνα μου χαίρομαι με τη χαρά σου και με το αίσθημα που νοιωθεις οτι είμαστε κι εμεις κοντά σου κατα κάποιο τροπο! Δεν ειναι παράξενο αυτο κορίτσια; Στην πραγματικότητα να μην έχουμε τόση καλή επικοινωνία με "φίλες" μας ενώ μεσα απο μια οθόνη να μιλούμε τόσο αποδοτικά που στην τελική δεν ξέρει και η καθεμία μας ποιος κρυβεται πίσω απο τις λέξεις! Εγω φομαμαι τους υπολογιστές γιαυτο κι αν προσέξατε δεν σχολιαζω πολυ τα προσωπικά μου! Πιστεύω οτι αυτο το φορουμ μπορεί να το εντοπίσει ο καθένας αν γκουγκλάρει κάποια λέξη ή φράση που είπαμε εδωοΏ½οΏ½;

Ποιο ασφαλές δεν θα ηταν αν κάναμε ομάδα στο messeger? Τι λέτε κι εσεις;

Κατα τα αλλά ο μπεμπης μου πήρε θεση προς τα κάτω αλλά κανένα άλλο σημάδι εκτός απο κατι αραιες συσπασουλες. Δεν με εξέτασε κολπικά μεχρι τωρα. Τετάρτη πρωι πάω για καρδιοτοκογραφο προληπτικά είπε ο doc!

Βρε Κατερίνα μου μην τα βάζεις με τον εαυτό σου τόσο πολυ! Κουβαλάς ένα θαύμα μεσα σου! Ειναι καλο να κανεις κατι δραστικό να αλλάξει η ψυχολογία σου οπως ψώνια ή να βάψεις ή να κόψεις τα μαλλιά σου! Στην προηγούμενη γεννα μου μόλις βγήκα απο την κλινική μετα απο 2 ημέρες άγγιζα το πρόσωπο μου και δεν το αναγνωριζα! Τόσο πολυ ήμουν φουσκωμένη και ξεφούσκωσα που ενοιωθα λες και ήμουν σούπερ μοντέλο αδύνατη! Χαχαχα!

Καλησπερα και απο μενα!Γυρισα και εγω απο τον γιατρο.Τα νεα μου ειναι καλα,εχω διαστολη και το μωρο ειναι ετοιμο για την ηρωικη εξοδο..ο γιατρος πιστευει οτι εντος διημερου πολυ πιθανον να ξεκινησει ο τοκετος μονος του,για να δουμε..ανυπομονω!

Μη λετε για κιλα,εχω παρει 17,δεν εχω ξαναδει τετοιο νουμερο στην ζυγαρια,αλλα δεν με νοιαζει καθολου,τα μωρακια μας να ειναι καλα κ ολα τα αλλα για μενα ειναι ψιλα γραμματα.

Τατιανα τι ομορφα συναισθηματα !Για να δουμε τωρα με το δευτερο,λενε οτι η αγαπη δεν μοιραζεται,αλλα πολλαπλασιαζεται!

Εφη μην απογοητευεσαι,ποτε δεν ξερεις πως θα εξελιχθουν τα πραγματα,ακομα κ ενας μακρυς τραχηλος μπορει να ανοιξει μια χαρα κατα τον τοκετο,δεν ξερεις πως ανταποκρινεται το σωμα σου,οσο για τις συσπασεις παρε παραδειγμα εμενα,δεν ειναι απαραιτητο οτι βοηθανε,κοιτα σε ποια εβδομαδα εφτασα,απο την αλλη οι φιλες μου που δεν ειχαν ουτε μια συσπαση εχουν γεννησει πριν απο εμενα..

[sIGPIC][/sIGPIC]21bd07b216.png

Διαφημίσεις

vanz μου,ευχαριστούμε που μοιράστηκες μαζί μας την υπέροχη εμπειρία του τοκετού!Θα χαρούμε και από τα υπόλοιπα κορίτσια να μας πουν πώς βίωσαν τον τοκετό τους!Πώς είναι η μπεμπούλα σου?

Κορίτσι μου,μάλλον έπαθες κρίση πανικού,είναι απόλυτα φυσιολογικό!Μη νιώθεις πως έγινες ''κατίνα'',τι είναι αυτά που λες?Να είναι περαστικά και αγύριστα αυτά τα ξεσπάσματα!΄

Έχεις μπόλικο γαλατάκι?Τι καλά!Συμφωνώ,πως αν το στήθος πονάει και το νιώθεις πολύ γεμάτο μετά το γεύμα,να το βγάζεις,ειδάλλως δε την γλυτώνεις τη μαστίτιδα!Άλλωστε μπορείς,αντί να το πετάξεις,να το καταψύξεις!:wink:

Πότε βγαίνετε?

Hope μου ναι εχω γαλατακι, θα σας τα γραψω παρακατω τι μπορει να παθει μια μανουλα...

vanz μου αγαπουλα μου.. τι κατίνα λες;; αυτο το πραγμα που περιεγραψες το εχω ζησει σχεδον καθε φορα που μπαινει καποιος δικος μου ή εγω στο νοσοκομειο.. μολις δει η μαμα μου οτι καποιος απο εμας δεν ειναι καλά σε φυσιολογικά επιπεδα, σηκωνει ολους τους γιατρους στο ποδι, υπερβολική;; σιγουρα!! αλλα με αυτη τη συμπεριφορα μας εχει σωσει πολλες φορες.. Απο εκει και περα γεννησες!!! Σου δικαιολογουνται ολα!! Και παω στοιχημα αν μιλησεις με τς μαιες θα εχουν να σου πουν ιστοριες χιλιες φορες χειροτερες!! ποτε βγαινεις με το καλο;; ο αντρας σου εφυγε;;

Kittouli μην ακουσω για μελαγχολία όταν με το καλό γεννήσεις....! Σ εφαγα! Δύναμη ρεεεε! Εγω ειμαι μεσα στο χαμογελο και θελω το ιδιο και για σενα !!!

Ου καλα, απο ιστορίες, ναι... απλά ειπα να κρατηθω εγω !!! Ο αντρούλης εφυγε την Παρασκευη , πηρα εξιτηριο και γυρισε σημερα κι ολα καλα ! Τωρα θα ειμαστε μαζι για καιρο!

Κορίτσια μου εγώ το νιώθω πλέον οτι θα γεννήσω όπως είπα και πιο πάνω.. εχει κατεβει ο κύριος.. οχι πολυ αλλα επαψα να τον έχω κάτω απο το στήθος!!

Ε Ε Ερχεται !!

vanz μου γλυκιά μου ελπίζω να είσαι καλύτερα!! Κάποια μίλησε για κριση πανικού κ θα συμφωνήσω! Μην αγχωνεσαι καλή μπυ! Φυσιολογικό ήταν από τι στιγμή που ήσουν μοναχούλα! Θα σε μαλώσω όμως που δε μου εστειλες τιποτα για να έρθω να σε βρω! Περδίκι ήμουν την 2η μέρα! Όντως ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΕΣ ποσότητες στην κλινική! Τι πράγμα κι αυτό! Όσο για το στηθος και εγώ βγάζω συνέχεια το περίσσιο γιατί έχω υπερβολικά πολύ!! Βεβαια μόλις αρχισει κ πονάει κατευθείαν προσπαθώ να βγαλω για να μην πονάω!

Χαχαχαχα tatkono πολύ γελιο με το φαι! Ειμαι ψυχοπονιαρα με αυτο το θεμα, το λυπαμαι, δεν θελω να πετιεται .. Φαντασου τους το εγραψα στην αξιολογηση! Πηρες εξιτηριο θηριο? Εγω εφευγα Σαββατο βραδυ κανονικα αλλα εφυγα Κυριακη πρωι για να γινουν οι τελευταιες εξετασεις χωρις να πηγαινοφερνω την μικρη πηγαινε ελα στη κλινικη με το αυτοκινητο..

Εχεις θηλαστρο και βγαζεις το γαλατακι?

Κορίτσια θα σας γράψω και εγώ την εμπειρία του τοκετού μου η οποία δεν έχει πολλές λεπτομέρειες για την γέννα γιατί είναι καισαρική...

Tassoula μου , ανατριχιασα, σοκαριστηκα.. no comments

Βρε κορίτσια αυτές οι ψευδωθηλες που χρεισιμοποιειτε βοηθάνε;; γιατί έβαλα την μικρή στο στήθος από χθες αλλά δεν έχει πιάσει ακόμα. Για την ακρίβεια πιάνει αλλά την αφήνει αμέσως και μετά κλαίει!!!

Στην αφηνει γιατι δεν εχει ακομα ερθει το γαλατακι στο στομα του κι απογοητευεται. Εγω την αφηνω να παιδευτει κανενα 5λεπτο και γλυψε απο δω γλυψε απο κει, μολις της ερθουν οι πρωτες σταγονες την αρπαζει και δεν την αφηνει! Δεν εχω πληγωθει, δεν εχω βαλει κρεμα, παει καλα ως στιγμης.. χωρις ψευδοθηλες δεν θα ειχα καταφερει ουτε εναν θηλασμο παντως...

Κοριτσακια μου και ναι σας διάβασα!! Χαχαχ! Βρηκα χρόνο αν και το βραδυ δε κοιμηθηκα καθόλου!!

Απαντάω για τον μπέμπη γενικά, ναι μου έχει κλέψει την καρδιά το μυαλό την ψυχή!! Ναι δεν πιστευα οτι θα πάθω τέτοιο αμοκ με ένα τετοιο πλασματάκι!! Πραγματικά απορώ με τις δευτερομανούλες, τριτομανουλες κοκ πως μοιράζεστε την αγάπη?! Πως προλαβαίνεται να τα δωσετε και στα δυο που τόσο τα αγαπάτε.... Συγκινηθηκα και κλαίω πάλι.....!! Άχ.... :'(

Αγάπες μου χαίρομαι που σας εδωσα λίγη θετική σκελψη και ενέργεια και σας ξεάγχωσα λιγουλάκι....! Ελπίζω οι εμπειρίες σας να είναι σαν τη δική μου και της vanz που τα είπε πολύ πιο αναλυτικά από μενα!! Χιχι!!

Με τις θηλές θα πάρω και 2ο ζευγος γιατί δεν παλεύεται σας λέω!!

Για τον αφαλο του το μεγαλυτερο μέρος έφυγε στην κλινική και έχει μείνει ξέρετε ένα μικρουλάκι που το καθαριζω... Ναι μας εξηγησε ο παιδίτρος την ημέρα που φευγαμε, ρωτησα και τις μαίες και έβγαλα ακρη!! :) περηφανη μπορώ να πω! Χαχα!! μαράκι μου θα μεινω στον παιδίτρο της κλινικής ο οποίος έτυχε να ειναι κ γειτονας στο σπιτι και κοντά στο ιατρείο, και επειδη με επιασε και μου μιλησε πολύ καλά και ειναι πολύ υπερ του θηλασμού και μου λεει χαιρομαι που καποια τοσο νεα το αποφάσισε και το κανει ειναι δυσκολο μην τα παρατησεις προσπάθησε όσο μπορείς κτλ... Ικανοποιημένη προς το παρόν!!

Σήμερα ξανα κάναμε εξεταση ικτερου, από 11,2 πηγε 13,4 ανεβηκε αλλά στα ανωτατα φυσιολογικά, βεβαια με ξανα ειπε να παω αυριο το απογευμα πάλι να τον δουμε...:/ ο γυναικολογος μου μου ειπε δεν ειναι κατι ανησυχητικό και θα φυγει απο μονος του να μην αγχωνομαι... Επισης μου ειπε να βγαζω το γάλα μονη μου κ οχι με θηλαστρο! Να μην ταλαιπωρηθω πιο πολύ άσκοπα! Ο μικρός έχασε ακομα 20γρ αλλά δεν αγχωθηκε ο γιατρός!

Αφου τα βρηκες με τον παιδιατρο τελεια...

Μωρό:

5 εσωρουχα

5 φορμάκια (3 πιο ελαφρια, 1 λιγο πιο ζεστό, 1 εξόδου)

1 πετσετουλα-μπουρνουζάκι

1 σετ σκουφακι γαντακια καλτσακια

6-7 πανες αγκαλιας

1 ζευγος σεντονάκια (για την εξοδο)

6-7 πετσετάκια για γουλίτσες

1 σαλιάρα (επεμενε η μαμά)

Για μενα:

2 νυχτικά

1 παντελονακι - μπλουζάκι σα πυτζαμακια

1 ρομπα

Εσωρουχα

σαμπουαν-κρεμα-αφρολουτρο-ξυραφάκια

πετσετα μπανιου και 2 προσώπου

παντοφλες

Γενικά:

Μπειμπιλινο (αν και μου ειπαν εχουν εγω φοβάμαι!)

Πανες λοχείας

Επιθέματα στηθους

μωρομάντηλα

χαρτομαντηλα

χαρτι υγειας (δημοσιο νοσοκομείο :tongue: )

Πλαστικά καθισματα τουαλετας

Ερώτηση που ισως την εχω ξανακάνει: με την απολυμανση της τουαλέτας τι κάνω; παιρνω ντετολ και ριχνω και τραβαω μετά καζανάκι ή δεν κάνει;;

Ξεχασα κάτι; φορτιστες, καλλυντικά κλπ οκ.. δεν τα αναφέρω καν..

Επίσης βρε κοριτσια εχω μια απορία.. το μωρό θα το πλένουμε στον νεροχύτη οταν γυρίσουμε σπιτι.. Εγω εχω παρει αυτο το μαξιλαρακι που παει απο κατω θα το βάζω για σιγουρια.. τον νεροχυτη ομως πρν απο καθε μπανιο με τι θα τον πλένω;; εμεις εδω μεχρι τωρα βαζαμε χλωρίνη οποτε καθαριζαμε, για απολυμανση.. απο εδω΄και πέρα τι;;;

Ουφ σας εχω πρηξει μωρέ.. Συγνωμη :oops::oops::oops:

Kitty σαγιοναρες για μεσα στο ντους ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ. Όσο για τον νεροχυτη, ως χημικος :cool: χαχαχα, θα προτεινα, σαπουνισμα και μετα ενα περασμα με μπολικο οινοπνευμα καθε φορα. Στο εργαστηριο στην ερευνα που εκανα που δουλευα σε συνθηκες αποστειρωσης σε ειδικο θαλαμο ετσι αποστειρωναμε κι ειμασταν καλυμμενοι..εργαστηριακες συνθηκες..!

Λοιπον καρδουλες μου σας γραφω δευτερο σετ εμπειριων και θελω την βοηθεια σας.

Λοιπον.. να υπενθυμισω οτι 3-4 μερες στη κλινικη ειχα rooming in κι αποκλειστικο θηλασμο. Πρωταρα, μπαροβια που ξαφνικα γεννησε κι ομως όλα καλα.. Κατεβασα γαλα, επεμεινα, ετρωγε το παιδακι που γεννηθηκε τελειομηνο κι υγιεστατο, κοιμοταν, όταν αυτο ξυπνουσε το ξαναταιζα, ΟΥΤΕ ΓΚΡΙΝΙΑ, υπεροχη, φτου φτου.

Τελευταια μερα, με τη βαλιτσα στο χερι για εξιτηριο μου λεει ο παιδιατρος εχει χασει πολυ βαρος, μπαίνουμε σε επικινδυνα μονοπατια λέει, δεν το ταιζα συχνα και να του δωσω ξενο γαλα μαζι με το θηλασμο. Στενοχωρεθηκα, οκ. Παω παιρνω. Ερχομαι σπιτι, οκ , η μικρη απο τη μεταφορα ταραχτηκε λιγο, την ηρεμω, κοιμαται λιγο, ξυπναει, τρωμε 10 λεπτα αριστερο μεμε φουλ, 10 λεπτα δεξι μεμε φουλ και μετα της δινω με το μπιμπερο που τρωω το μισο - 15 ml. Ε, δεν περνανε 45 λεπτα, αρχιζει κατι κλαματα, να εχει κολικους, να ρευεται σαν νταλικερης , να αφηνει αερια, διαλυθηκε το παιδακι μου. Κλαμα εγω , ευτυχως ψυχραιμη η μαμα μου... περασαμε μαρτυρικο βραδυ... μεχρι τα ξημερωματα πηρα την ευθυνη κι αφησα στην ακρη το ξενο.. το ταισα το παιδακι απο το στηθος ξανα και ξανα. το πρωι πηρα παιδιατρο απο την περιοχη , ηρθς το ειδε , μου λεεει ολα καλα, μια χαρα, μην στενοχωριεσαι. Δινε του μονο μητρικο οποτε πειναει αυτο..και βαρος θα χασει και βαρος θα παρει... μη παραβιαζουμε τη φυση..

Αντε τωρα εσυ να βγαλεις ακρη.. οποτε ξαναπαιρνω την ευθυνη και συνεχιζω μονο θηλασμο... σημερα φαγαμε φαγαμε φαγαμε, καναμε κακα.... εχω τρελαθει γιατι, ναι , οκ εχασε πολυ βαρος αλλα ειναι μεσα στα πλαισια του φυσιολογικου... εχω γαλα τρωει μπολικο κι απλα προσπαθω να τα καταφερνουμε σε πιο τακτα χρονικα διαστηματα, 2-5 με 3 ωρες κι ανταπεξερχεται το πουλακι μου.

Αυριο ΔΕΝ θα παω για εξετασεις και ζυγιση .. Το αφηνω για αλλη μερα..

Δεν ξερω...

Συγνωμη που γραφω τοσο βιαστικα κι ατσαλα...

Κορίτσια λέω να κόψω το γάλα. Η μικρή δεν πιάνει κλαίει συνέχεια στο στήθος!!! Τι να κάνω;;; είμαι με πληγωμενες θηλές και ένα θηλαστρο στο χέρι όλη την ώρα!!! Μου τρώει χρόνο απο τα παιδιά μου που είναι 2 τώρα και η μεγάλη θέλει τα δικά της.

Αποστειρωνω μπουκάλια, φτιάχνω γάλα, αποστειρωνω χοάνες και μπουκάλια θηλαστρων, ταιζω, βγάζω γάλα 20-30ml την φορά και πάλι από την αρχή!!! Τι να κάνω πείτε μου και εσείς!!!

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Λοιπον καρδουλες μου σας γραφω δευτερο σετ εμπειριων και θελω την βοηθεια σας.

Λοιπον.. να υπενθυμισω οτι 3-4 μερες στη κλινικη ειχα rooming in κι αποκλειστικο θηλασμο. Πρωταρα, μπαροβια που ξαφνικα γεννησε κι ομως όλα καλα.. Κατεβασα γαλα, επεμεινα, ετρωγε το παιδακι που γεννηθηκε τελειομηνο κι υγιεστατο, κοιμοταν, όταν αυτο ξυπνουσε το ξαναταιζα, ΟΥΤΕ ΓΚΡΙΝΙΑ, υπεροχη, φτου φτου.

Τελευταια μερα, με τη βαλιτσα στο χερι για εξιτηριο μου λεει ο παιδιατρος εχει χασει πολυ βαρος, μπαίνουμε σε επικινδυνα μονοπατια λέει, δεν το ταιζα συχνα και να του δωσω ξενο γαλα μαζι με το θηλασμο. Στενοχωρεθηκα, οκ. Παω παιρνω. Ερχομαι σπιτι, οκ , η μικρη απο τη μεταφορα ταραχτηκε λιγο, την ηρεμω, κοιμαται λιγο, ξυπναει, τρωμε 10 λεπτα αριστερο μεμε φουλ, 10 λεπτα δεξι μεμε φουλ και μετα της δινω με το μπιμπερο που τρωω το μισο - 15 ml. Ε, δεν περνανε 45 λεπτα, αρχιζει κατι κλαματα, να εχει κολικους, να ρευεται σαν νταλικερης , να αφηνει αερια, διαλυθηκε το παιδακι μου. Κλαμα εγω , ευτυχως ψυχραιμη η μαμα μου... περασαμε μαρτυρικο βραδυ... μεχρι τα ξημερωματα πηρα την ευθυνη κι αφησα στην ακρη το ξενο.. το ταισα το παιδακι απο το στηθος ξανα και ξανα. το πρωι πηρα παιδιατρο απο την περιοχη , ηρθς το ειδε , μου λεεει ολα καλα, μια χαρα, μην στενοχωριεσαι. Δινε του μονο μητρικο οποτε πειναει αυτο..και βαρος θα χασει και βαρος θα παρει... μη παραβιαζουμε τη φυση..

Αντε τωρα εσυ να βγαλεις ακρη.. οποτε ξαναπαιρνω την ευθυνη και συνεχιζω μονο θηλασμο... σημερα φαγαμε φαγαμε φαγαμε, καναμε κακα.... εχω τρελαθει γιατι, ναι , οκ εχασε πολυ βαρος αλλα ειναι μεσα στα πλαισια του φυσιολογικου... εχω γαλα τρωει μπολικο κι απλα προσπαθω να τα καταφερνουμε σε πιο τακτα χρονικα διαστηματα, 2-5 με 3 ωρες κι ανταπεξερχεται το πουλακι μου.

Αυριο ΔΕΝ θα παω για εξετασεις και ζυγιση .. Το αφηνω για αλλη μερα..

Δεν ξερω...

Συγνωμη που γραφω τοσο βιαστικα κι ατσαλα...

Παναγία μου! Σας προειδοποίησα πάντως με τους παιδιάτρους και τις κλινικές! Πιθανόν το έκανε αυτο τη τελευταία ημέρα που υα φεύγετε απο την κλινική για να δείξει οτι προωθεί και το ξένο γάλα! ΜΗΝ αγχώνεσαι το μητρικό γάλα ειναι το καλύτερο και Θηλαζουμε όσες φορές το μωρο το θελει!!! Πάρε τηλέφωνο ανα σύμβουλο θηλασμού να μιλήσετε να σε καθησυχάσει! Έχει λίστα με τους συμβούλους στο parents.org.gr αριστερά!

Κορίτσια λέω να κόψω το γάλα. Η μικρή δεν πιάνει κλαίει συνέχεια στο στήθος!!! Τι να κάνω;;; είμαι με πληγωμενες θηλές και ένα θηλαστρο στο χέρι όλη την ώρα!!! Μου τρώει χρόνο απο τα παιδιά μου που είναι 2 τώρα και η μεγάλη θέλει τα δικά της.

Αποστειρωνω μπουκάλια, φτιάχνω γάλα, αποστειρωνω χοάνες και μπουκάλια θηλαστρων, ταιζω, βγάζω γάλα 20-30ml την φορά και πάλι από την αρχή!!! Τι να κάνω πείτε μου και εσείς!!!

Τασουλα μου ΥΠΟΜΟΝΗ! Αρχικά εχεις δοκιμάσει τις ψευτοθηλες; Αν όχι δοκιμάσε να θηλαζεις και μα αυτές και οπως είπα και στη Vanz πιο πάνω επικοινώνησε με ανα σύμβουλο θηλασμού. Αν δεν έχει κάποιο στην πόλη σου πάρε τηλέφωνο κάποιο άλλο που ειναι πιο κοντά στην πόλη σου! Χρειάζεσαι επαγγελματική στήριξη και βοήθεια απο το συγγενικό σου περιβάλλον!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...