Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Maraki S. είπε:

Δεν έχω ούτε εγώ συμπτώματα αλλά ποτέ δεν ξέρεις, θα το περάσουμε και αυτό. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Πω πω παρότι δεν μπορώ να φανταστώ τι πέρασες, χαίρομαι απίστευτα για την τελική έκβαση, μακάρι και εγώ το ίδιο, πέρα από το κόστος , αν είναι να αποφύγω το ψυχολογικό βάρος θα κάνω ότι μου πουν, γενικά έχω εμπιστοσύνη στους γιατρούς - ελπίζω να μην απογοητευτω. 

Σε καταλαβαίνω κοριτσακι μου!!!να πάνε όλα πολυ πολύ καλά σου εύχομαι και η επόμενη να είναι κ η τυχερή σου!! ☺️

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Κορίτσια θα σας γράψω και εγώ την εμπειρία του τοκετού μου η οποία δεν έχει πολλές λεπτομέρειες για την γέννα γιατί είναι καισαρική.

Όπως γνωρίζετε μπήκα την Δευτέρα μέσα βρήκα δικλινο αλλά έμεινα μόνη μου και το πρώτο βράδυ έμεινε η μαμά μου. Όλα καλά, την αλλη μέρα το πρωί θα εκανα την καισαρική μου!!! Πρωί πρωί μου κάνανε το κλισμα:roll: και πεταξα αιμορροΐδες κατευθείαν. Δεν μπορούσα να κάτσω!!! Κατά τις 9 φοραω εκείνο το ωραίο διαφανές πράσινο ρομπακι και με παίρνουν. Κάθομαι σε ένα δωμάτιο έρχεται η αναισθησιολογος μου βάζει ορό, μου βάζουν αντιβιωση κ.λ.π.και περιμένω. Έρχεται ο γιατρός μου τα συζητάμε και για την τομή να μου την φτιάξει να μην φαίνεται για το ινομυωμα και για τα υπόλοιπα. Μπαίνουμε στο χειρουργείο και ξεκινάμε με την αναισθησιολογο την διαδικασία για την επισκληριδιο-ραχιαια. Σκυβω και με κράταγε ένας ειδικευόμενος και ξεκίνησε να μου λέει τι θα κάνει η αναισθησ. και να τα κάνει!! Μου κάνει την ένεση της ραχιαίας και πάει να μου βάλει το σωληνάκι της επισκηριδιου τον οποίο δεν έμπαινε και μου είπε δεν θα στο βάλω για να μην σου κάνω ζημιά....... Το λέει και στον γιατρό και λέει οτι με την ραχιαία είμαι καλυμμένη. Με ξαπλώνει και μου βάζουν καθετήρα ο οποίος δεν με ενόχλησε πολύ φαντάζομαι γιατί είχε ξεκινήσει η επήρεια της αναισθησίας. Μουδιασαν οι πατούσες μου και τα πόδια μου αλλά μπορούσα ακόμα να κουνησω ελαφρώς τα γόνατα, το λέω στην αισθησ. και μου λέει τώρα όπου νάναι θα σε πιάσει. Πέρνει μια βελόνα και μου τρυπάει τον όμο και μου λέει το νιώθεις;; ναι της λέω, μετά με τρυπάει στην κοιλιά, το νιώθεις;; ναι της λέω. Το ίδιο;;; ναι της λέω.... Δεν περνάει ένα λεπτό και ξεκινάει η τομή :confused::confused::confused::confused: ένιωθα το κόψιμο από άκρη σε άκρη...... Πρώτο κόψιμο φωνάζω το νιώθω!!!! Πονάει!!! Δεύτερο κόψιμο, φωνάζω τα νιώθω όλα και πονανε!!! ΠΟΝΑΩ!!!!! Τρίτο κόψιμο με έπιασε πανικός, άρχισα να σκουζω οτι πονάω,ποναω,ποναω,ποναω,ποναω!!!!ΠΑΝΙΚΟΣ!!! Βλέπω τον γιατρό μου τον κοιταω και με ρωτάει με τα μάτια, του λέω τα νιώθω όλα και λέει Γενική τώρα!! Μου βάζουν οξυγόνο και μου λένε βαθιές αναπνοές, μέσα στον πανικό μου αναπνεα όσο πιο βαθιά μπορούσα να κοιμηθώ να τελειώσει όλο αυτό!!! Μετά ξυπνησα στην ανάνηψη και ήρθε κατευθυαν ο άντρας μου και μας έφεραν την κορούλα μας!!! Η αναισθησιολογος μου είπε οτι πανικοβληθηκα και ο γιατρός μου οτι δεν με έπιασε η νάρκωση.

Δεν ήθελα να σας τρομαξω και τώρα απλά είναι μια ανάμνηση όπως λέμε και είμαι καλά και έχω την κορούλα μου!!! Δεν ήθελα να σας το πω γιατί κάποιες θα γεννήσουν με επισκληριδιο και μπορεί να φοβηθούν αλλά σε εμένα γίναν λάθος χειρισμοί. Δεν έπρεπε να ξεκινήσει η διαδικασία αφού τους είπα οτι νιώθω πόνο!!

Συνεχιζω πιο κάτω μην μου σβήσουν

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εκεί απορισα και εγώ και το μόνο που σκέφτηκα είναι μήπως νόμιζαν οτι είμαι υπερβολική και ότι δεν ποναω;; μα πως ξεκίνησαν χωρίς να τους πω οτι είμαι έτοιμη;; οτι δεν νιώθω;; εγώ θεωρώ ότι ήθελε κι άλλο χρόνο για να με πιάσει γιατί έγιναν όλα πολύ βιαστικά. Δεν έδωσα συνέχεια στο θέμα μετά, δεν νομίζω ότι θα είχε νόημα!!

Απλά κρίμα γιατί το ήθελα πολύ!!

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Εφη μου,ειχες αναφερει πως εχεις μυκητες?Ακολουθεις αγωγη,σωστα?

Εαν δεν εχουν περασει μεχρι τη γεννα,ειναι λογος να κανεις καισαρικη?

Μαρία μου αν και δεν έχουν βγει ακομα τα αποτελέσματα της καλλιέργειας, μου έδωσε αγωγή ναι, υποθετα. Αύριο που θα πάω για νστ θα δουμε αν θα συνεχίσω και επίσης τώρα που το λες πρέπει να τον ρωτήσω κι αυτο γιατί είδα ότι και στην Κατερίνα είπαν κάτι τέτοιο...

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια μου!

Τασούλα μου,βουρκωσα με τα όσα μας αφηγηθηκες!Όποιον και να θεωρήσω υπαίτιο, δεν έχει νόημα!Σημασία έχει να είσαι εσύ καλά,ψυχικά κορίτσι μου!Ή κόρη σου είναι η καλύτερη αποζημίωση όλων αυτών!Τον πόνο που ενιωσες να στον γεμίσει με άπειρη χαρα!Αλήθεια, πως αντέδρασε η μεγάλη σου?

Ξεκουραζεσαι λιγάκι?

Tatkono μου,αχ μωρέ γλυκιά μου,βγάζεις μια θετικοτητα!Πολύ χαίρομαι! Θα μπείτε και σε σειρά!Πως τα πάτε με τον θηλασμό? Θηλάζει σε συγκεκριμενη ώρα,πχ στο 3ωρο,ή οχι?Χιχι,θα παρεις μωρέ τον αέρα και στο θέμα του μπάνιου!Θέλει βοήθεια βέβαια στην αρχή,μιας και είναι πολύ μικρουλι!Για τον ομφδαλιο λώρο,σας είπε πως να το περιποιειστε?

Καταληξατε σε παιδίατρο?

Έφη μου,καλά αποτελέσματα να έχεις καλή μου!Ναι,για ρώτησε το!Γνωρίζω τουλάχιστον,για την κολπιτιδα,πως αποφευγετε ο φυσιολογικός,για να μην μολυνθεί το μωρό!Αν και ακολουθεις αγωγή, πράγμα που σημαίνει πως θα περάσει!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Καλημερα εγκυουλες μητερουλες και μπόμπιρες!

Τασουλα μου ΚΥΡΙΕ ΕΛΕΗΣΟΝ! Τι ειναι αυτά τα πραγματα;;;; Να νοιωθεις και να αρχίσουν να κόβουν; Κατα τη γνώμη μου πρέπει να κινείστε αγωγή στην αναισθησιολόγο πρώτα πρώτη και να μην πληρώσετε το νοσοκομείο για τα έξοδα της διαμονής σας! ΕΛΕΟΣ και απαράδεκτο! Το ξερω οτι εςυ δεν είσαι σε θέση να δράσεις τωρα αλλά ο άντρας σου μπορεί και πρέπει γιατι μπορεί κάποια άλλη κοπέλα να πάθει χειρότερα!

Τατιάνα μου κι εγω είχα 1 ζευγάρι θηλές και έτρεχα όλη την ωρα για αποστείρωση! Ειναι καλο να πάρεις και 2ο ζεύγος! Για το μπανάκι του μπέμπη βοηθάει πολυ ένα σφογγαρι ειδικό που έχει στο τζάμπο το οποίο το βάζεις μεσα στο παιδικό μπανάκι και στηρίζεις το μωρο με το ένα σου χέρι. Μετα απο 1-2 φορές συνηθίζεις και το μπανάκι!

Kαλημερα κοριτσια, ειχαμε καποια γεννα εχθες;:wink::-)

Τασσουλα τι επαθες κοπελα μου ανατρηχιασα, παει τελειωσε τωρα.

Τατιανα και εγω 2 ζευγαρια ειχα στην κορη μου το ειχα αγορασει απο φαρμακειο.

Ο αφαλος σας επεσε απο τα νινακια; εμας οχι ακομη.

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Βρε κορίτσια αυτές οι ψευδωθηλες που χρεισιμοποιειτε βοηθάνε;; γιατί έβαλα την μικρή στο στήθος από χθες αλλά δεν έχει πιάσει ακόμα. Για την ακρίβεια πιάνει αλλά την αφήνει αμέσως και μετά κλαίει!!!

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Καλημέρα κοριτσάκια μου!! Καλη εβδομάδα να έχουμε!!

Τασσούλα μου δεν έχω και εγώ λόγια!! Σε θαυμάζω που το πήρες τόσο ψύχραιμα!! Εγω δεν ξέρω πως θα αντιδρούσα και πίστεψε με δεν θα ηθελε να μάθει και κανείς σε αποσταση χιλιομέτρων γύρω μου!! Θα συμφωνήσω με την αγάπη οτι πρέπει να κινηθείτε δικαστικώς ώστε να μη το πάθει καμια αλλη κοπέλα..

Σε ιδιωτικό δεν γέννησες; Εμ να τους χρυσοπληρώνεις, εμ αυτό το πράγμα;; Σημασία εχει οτι εισαι καλά τώρα και απολαμβανεις το μπουμπουκάκι σου!!

Hope μου να σου πω την αλήθεια οταν συνειδητοποίησα οτι είμαι έγκυος και ακόμα και τώρα παθαίνω κρίσεις ανα διαστήματα, όχι για τα βάσανα οπως τα εννοούν μερικές.. Απλά οτι είχα μάθει σε εναν άλφα τρόπο ζωής, ανεμελιάς και τώρα πολλα πραγματα δεν θα τα κάνω καθόλου ή θα τα κανω μετά απο πολλά χρονια ή θα πρέπει να προγραμματίζω τα πάντα.. Ουτε μια στο εκατομμυριο δεν μετανιώνω που θα γίνω μαμά, απλά είναι η ψυχολογία της αλλαγής.. 34 χρόνια ζουσα για μένα και τώρα ζω για κάποιον άλλο..

Ο θερμοπομπός που μου είπες ειναι αυτός με τις λάμπες που ανάβουν ή κατι άλλο; γιατι αυτό με τις λάμπες το έχω, αλλα οποτε το βαζω τσουζουν τα ματια μου, ασε που ζεσταινει μονο όσο το έχεις ανοιχτό και γυρω γυρω εκει που χτυπάει η θερμοτητα.. Δεν το έχω και πολυ με αυτά τα πράγματα! Και πόσο σου καίει περίπου;

Πως είσαι κατα τ'αλλα;; νιώθεις οτι θα γεννήσεις;; αφησες τις δουλειές ησυχες; :tongue::tongue:

TatKono μου κοιτα αγάπη μου να μην κουράζεσαι!! Τώρα θα είσαι στο σπίτι όλη μέρα, θες δεν θες, οποτε θα έχεις χρόνο να τακτοποιήσεις τα πάντα!! Λιώνω με την περιγραφή σου!! Σου εκλεψε την καρδιά ε;;

Να ρωτήσω.. ικτερο έχουν όλα τα μωράκια;; :rolleyes:

Καλη ζωή να έχετε κοριτσι μου.. Γεμάτη ευτυχία να ειναι η ζωή σας!!

Αγάπη τι ομάδα είναι ο άντρας σου να σου πω πότε γεννάμε :tongue::tongue: Κυριακή παίζει ολυμπιακός-αεκ και το ξεκαθαρισα οτι κανονιστε να γεννήσω Σαββατο και Κυριακή να πάτε να δειτε το ματς!! Κάπου εκεί ξεκίνησαν τα παρακάλια απο τον πατέρα του να γεννήσω Απο Δευτέρα! :tongue: :tongue: Εγω πλέον νιώθω οτι θα γεννησω σε κάποιες μέρες, ο μικρός πιέζει αρκετά και χθες το βράδυ, όση ώρα κοιμηθηκα ειχα βαλει το χερι μου στο πλαι πανω στην κοιλιά μου και τον ενιωθα που κουνιόταν! Δεν βολευόταν; επαιρνε στάση; είχε για κάποιον λόγο και αυτός υπερένταση;; ποιος ξέρει!!

Έφη μου εμένα επειδή ειναι σταφυλόκοκκος ίσως είναι διαφορετικά, αύριο λογικά θα έχω τις απαντήσεις, οποτε θα μου πει τι θα κάνουμε! Πάντως αν επιμένει το μικρόβιο, θα κάνω καισαρική για να μην περάσει στο μωρό.. οι μύκητες είναι πιο ελαφρύ φαντάζομαι, αλλά συζητησε το μαζί του! Μακαρι να πανε ολα καλα!!

Μάγδα μου όλα καλά με το μπεμπε στο σπίτι;;

Νεραϊδούλα μου;; νιώθεις κάτι; αλλαξε κάτι;

Κορίτσια μου εγώ το νιώθω πλέον οτι θα γεννήσω όπως είπα και πιο πάνω.. εχει κατεβει ο κύριος.. οχι πολυ αλλα επαψα να τον έχω κάτω απο το στήθος!! Κάθε βράδυ δεν κοιμάμαι απο τα παλιοκουνουπα!! Με εχουν καταφάει! Εχουμε δοκιμάσει τα πάντα και αναρωτιόμαστε απο που στο κέρατο μπαινουν! Ευτυχως πηρα κουνουπιέρα για τον μικρό για το πορτ μπεμπέ.. αλλα εγώ δεν θα την παλέψω.. Χειροτερα και απο το καλοκαίρι!!

Χθες πέρασα μια υπέροχη μέρα.. πηγα στο άλλο σπιτι, μαγειρέψαμε.. φαγαμε και μετά απο πολυ καιρό ήρθαμε σπίτι μου μετά όλοι μαζί.. Ηταν λιγο παράξενο γιατι ειχαμε να μαζευτουμε απο τον Ιουνιο έτσι.. αλλά γενικά έσπασε ο πάγος.. γελάσαμε.. και το βράδυ ξενυχτήσαμε όλοι μας!! Δεν ξέρω γιατί αλλα ουτε εμεις εδώ ειχαμε ησυχία, ουτε ο αντρας μου στο άλλο σπιτι! Και δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί! Ημασταν πολυ καλά όλοι μας και ηρεμοι.. πραγματικά ηρεμοι.. ασχοληθηκαμε και με το καροτσι του μωρού, μας το εφτιαξε.. καναμε πλάκα.. Χρειαζόμαστε άπειρη θετική ενέργεια για να καταφέρει να αλλάξει δουλειά και όλα θα φτιάξουν θέλω να πιστεύω!

Φιλιά σε όλες και σε όλα!! Καλη και ευλογημένη εβδομάδα να έχουμε!!

dogdogard20151021_8_My%20child%20is.png

Διαφημίσεις

Η μεγάλη κορίτσια το έχει πάρει πολύ ζεστά!!! Με έχει συγκινήσει!! Μου έφερε την πάνα της για να αλλάξω το μωρο, την πιπιλα της όταν έκλαιγε, της έδινε τις κουκλιτσες της για να κοιμηθούν αγκαλιτσα και γενικώς κάθετε μπροστά από την κούνια και την χαζεύει!!! Χθές το πρωί που ξύπνησε γυρνάει κοιτάει την κούνια αρχίζει να γελάει και να φωνάζει "νινι μας" !!! Περιττό να σας πω οτι κάθε φορά βάζω τα κλάματα απο χαρά, καθώς και ευσυγκινητη αυτό τον καιρό!!!

Θέλω να σχολιασω τα δικά σας!!!! Και να σας πω τοοοοοσα πολλά αλλά δεν έχω χρόνο!!!

Περιμένω γέννες κορίτσια αυτή την εβδομάδα!!! Άντε με το καλό σε όλες!!!

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Να μια και γω!

Αγάπη μου,αυτό που προτείνεις είναι πράγματι πολύ πρακτικό και με μικρό κόστος!Έτσι,λοιπόν,φεύγει και το άγχος της μανούλας!

Για πες,πώς είσαι εσύ?Ξεπρίστηκες,καταλάγιασε ο πόνος?

Τασουλίτσα μου γλυκιά,πώς είσαι?

Οι ψευδοθηλές χρησιμοποιούνται σε επίπεδες,εισέχουσες και αφυδατωμένες ή πληγωμένες θηλές.Σε κάθε γεύμα δε θέλει στήθος?Η αλήθεια είναι πως συνηθίζουν εύκολα στο μπουκάλι,μιας και έχει πιο γρήγορη ροή!Οπότε,ίσως να νευριάζει στο στήθος!Μην το βάλεις κάτω,όμως!Όσο πιο γρήγορα κόψεις το μπουκάλι,τόσο πιο καλά!Και είμαι σίγουρη πως θα τα καταφέρετε!

Ματακιααααααααααα μουυυυυ...έλιωσα με την κόρη σου!Καταρχήν,να χαίρεσαι αυτό το πλάσμα,που δεν έβγαλε ζήλια,αλλά αμέριστη αγάπη!Μπράβο της,ή μάλλον μπράβο σε σας που της το καλλιεργήσατε!Ψυχή μου,πόσο με συγκίνησε!Δώστης ένα φιλάκι από μένα!

Τις έχεις στο ίδιο δωμάτιο?

Μην αγχώνεσαι βρε μάτια μου που δεν σχολιάζεις για καθε μια ξεχωριστά!Εμέις θέλουμε να διαβάζουμε τις εμπειρίες σας!Το απολαμβάνουμε!:)

Κατερινούλα μουυυυ,λες μωρέ να πιάσει το ένστικτο?Γιατί σε μένα δεν πιάνει ποτέ!Δε θα χει όμως πλάκα να γεννήσουμε όλες Σάββατο?Χεχεχεχε!

Πόσο χαίρομαι που περάσατε τόσο όμορφες οικογενειακές στιγμές!

Γιατί να χαλάσει πάλι αυτό το κλίμα!(Εκτός κι εγώ δεν κατάλαβα καλά)!

Έλα μωρε,σας έφτιαξε και το καρότσι?Τι γλυκός μπαμπάς!

Στέλνω όλη μου τη θετική ενέργεια........να πανε όλα καλά!!!

Χεχεχεχε!Δουλειές....εεεε...ναι,κάνω λίγες!Χιχιχιχι!Μα πρέπει να κινούμε καλέ!Εχθές,πήγα για περπάτημα,και νόμιζα θα μου φύγει το μωρό από κάτω!

Καλά βρε,κουνούπια?Θα τρελαθώ?Κοντεύει να βγει ο μήνας και έχετε κουνούπια!Πωπωωωω....Δεν βάζεις τίποτα στην πρίζα?

Εγώ έχω αυτόν τον θερμοπομπό https://dakshop.gr/thermor/2185-%CE%B8%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%83-thermor-vivalto-2000w-elec.html

Δε γνωρίζω ακριβώς κατανάλωση,μπορείς να ρωτήσεις σε κατάστημα,όμως δεν έχει αντίσταση,όπως τα καλοριφέρ,ειδικά αυτά με την λάμπα καινε υπερβολικό ρεύμα!:shock:Και ζεσταίνουν απίστευτα τον χώρο!Εμείς το λειτουργούμε όλο το βράδυ,τον χειμώνα,μιας και το δωμάτιο της μικρής είναι βορινό,έχει και πιλοτή από κάτω,έχει γενικώς μεγάλη διαφορά στη θερμοκρασία!Παρόλαυτά η τιμή στο ρεύμα ήταν σχεδόν ίδια!

Μάγδα μου,σε είχα ρωτήσει και σε άλλο μήνυμα,αλλά μάλλον δε θα το είδες!Η πρόκληση πονάει?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Κοριτσάκια καλημέρα!!! :-D :-D

Πραγματικά χαίρομαι και γεμίζω ευχάριστα συναισθήματα, με όσες έχετε ήδη τα μωράκια σας και μας περιγράφετε τις υπέροχες στιγμές και παρόλο που δεν γνωριζόμαστε εισπράτουμε τόση αγάπη και με όσες έχουμε μείνει εδώ που παρόλη την αναμονή υπάρχει θετικότητα, συμπαράσταση και γλυκιά ανυπομονησία και όχι κανένα ιδιαίτερο άγχος και πανικός! Τι καλή παρέα που είμαστε!!! <3

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Κοριτσάκια καλημέρα!!! :-D :-D

Πραγματικά χαίρομαι και γεμίζω ευχάριστα συναισθήματα, με όσες έχετε ήδη τα μωράκια σας και μας περιγράφετε τις υπέροχες στιγμές και παρόλο που δεν γνωριζόμαστε εισπράτουμε τόση αγάπη και με όσες έχουμε μείνει εδώ που παρόλη την αναμονή υπάρχει θετικότητα, συμπαράσταση και γλυκιά ανυπομονησία και όχι κανένα ιδιαίτερο άγχος και πανικός! Τι καλή παρέα που είμαστε!!! <3

Καλώς το Εφάκι!

Τι όμορφα που περιέγραψες τον ''χαρακτήρα'' της παρέας μας!

Έφη μου,αυτό σημαίνει <<αληθινοί άνθρωποι>>!

Είναι όμορφο να μοιράζεσαι τη χαρά και να ανταποδίδεις σε αυτό!

Και δυστυχώς,στο φύλλο μας,αυτό είναι σπάνιο!Βλέπεις,πως υπάρχουν ζήλιες και κακία,χωρίς λόγο φυσικά!Έχει τύχει να συμμετέχω σε θέμα,όπου στο τέλος υπήρξαν διαμάχες και προσβλητικά σχόλια!Με είχε ενοχλήσει,αν και δεν γνωριζόμασταν,οπότε θα μπορούσα απλώς να το προσπεράσω!Αλλά βλέπω,πως δεν αντέχουμε να συζητάμε,να δεχόμαστε και να δίνουμε,άσχετα εάν ο λόγος είναι γραπτός ή προφορικός!Είτε με τον έναν,είτε με τον άλλο τρόπο,βγάζουμε ένα κομμάτι του εαυτού μας!

Θα πάτε πουθενά με τον άντρα?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Καλησπερα!Δεν προλαβα να σας διαβασω,μπαινω στα πεταχτα..στις 4 εχω γιατρο,θα σας πω μετα τα νεα αν αλλαξε κατι δηλαδη..σημερα αρχισαν τα καφε υγρα και οι βλεννες,μιλαμε για πολυ πραγμα ομως:eek::shock:

[sIGPIC][/sIGPIC]21bd07b216.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...