Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Maraki S. είπε:

Δεν έχω ούτε εγώ συμπτώματα αλλά ποτέ δεν ξέρεις, θα το περάσουμε και αυτό. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Πω πω παρότι δεν μπορώ να φανταστώ τι πέρασες, χαίρομαι απίστευτα για την τελική έκβαση, μακάρι και εγώ το ίδιο, πέρα από το κόστος , αν είναι να αποφύγω το ψυχολογικό βάρος θα κάνω ότι μου πουν, γενικά έχω εμπιστοσύνη στους γιατρούς - ελπίζω να μην απογοητευτω. 

Σε καταλαβαίνω κοριτσακι μου!!!να πάνε όλα πολυ πολύ καλά σου εύχομαι και η επόμενη να είναι κ η τυχερή σου!! ☺️

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Αγάπη κρύες κομπρεσες θέλει;;; γιατί εγώ εκανα ζεστές.... Έχω λίγο μπερδευτεί για το ποτε θέλει κρύες και ποτε ζεστές!!!

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αγάπη κρύες κομπρεσες θέλει;;; γιατί εγώ εκανα ζεστές.... Έχω λίγο μπερδευτεί για το ποτε θέλει κρύες και ποτε ζεστές!!!

Τασουλα μου δεν ξερω για τις κομπρέσες αλλά απο όσο μου είπε ο σύμβουλος θηλασμού μου τα παγωμένα φύλα απο λάχανο βοηθούμε πολυ στον πόνο!

τασουλα μου μπες εδω μηπως σε βοηθησει.. http://thilasmos.gr/kompoi%20sklirinsis.htm

7baa9c7d39.png

Καλημέρα γλυκές μου!Τι κάνετε?

Εμείς είμαστε καλά,Δόξα σοι Ο Θεός!Όπως διαβάσατε και στο μήνυμα που σας έστειλα την Παρασκευή,εάν δεν γεννήσω μέσα στη βδομάδα,τότε θα μπούμε με πρόκληση!Εχθές ξεκίνησα να έχω πιο επώδυνες συσπάσεις!Δεν είναι όμως λόγος να πω,πως έχω πιθανότητες να γεννήσω μεσοβδόμαδα!Όπως και να χει,να πάνε όλα καλά!Ξέρω τουλάχιστον πως μέχρι τέλος της βδομάδας θα κρατάω την κορούλα μου,ή μάλλον,τις κορούλες μου αγκαλιά!:D

vanz μου,ευχαριστούμε που μοιράστηκες μαζί μας την υπέροχη εμπειρία του τοκετού!Θα χαρούμε και από τα υπόλοιπα κορίτσια να μας πουν πώς βίωσαν τον τοκετό τους!Πώς είναι η μπεμπούλα σου?

Κορίτσι μου,μάλλον έπαθες κρίση πανικού,είναι απόλυτα φυσιολογικό!Μη νιώθεις πως έγινες ''κατίνα'',τι είναι αυτά που λες?Να είναι περαστικά και αγύριστα αυτά τα ξεσπάσματα!΄

Έχεις μπόλικο γαλατάκι?Τι καλά!Συμφωνώ,πως αν το στήθος πονάει και το νιώθεις πολύ γεμάτο μετά το γεύμα,να το βγάζεις,ειδάλλως δε την γλυτώνεις τη μαστίτιδα!Άλλωστε μπορείς,αντί να το πετάξεις,να το καταψύξεις!:wink:

Πότε βγαίνετε?

Αφροδίτη μου,εύχομαι αυτά τα γονίδια να πάρουν και τα παιδιά σου,διότι σε έκανα βαριά 32!Όχι 40!Αλίμονο,και πάλι μικρή είσαι,αλλά εσύ βρε κοπέλα μου δείχνεις πολύ νεότερη!

13 λοιπόν ο γιος?Μπήκατε στην εφηβεία?

Kitty μου μου γλυκιά,σκέψου κορίτσι μου,πως,εάν γέλασαν τα μάτια του συντρόφου σου τώρα,πώς θα νιώσει όταν αντικρίσει τον γιο του!Και ίσως να τον γαληνέψει ψυχικά και καταφέρει να δει με άλλο ''μάτι'' τη ζωή!Για άλλη μια φορά το εύχομαι καλή μου!

Είδες μωρέ πόσο έξυπνα είναι τα ζωάκια?!Έλιωσα με την φωτογραφία που ανέβασες στο fb!Είναι μια γλύκα,και φαίνεται πού υπάκουη!:)

Πώς είναι ο αδερφός σου?Ξεκίνησε θεραπεία?

Αγάπη Αγάπη μου,θα σε βοηθήσει πολύ η αντιβίωση!Για πόσες μέρες θα πάρεις?

Καλα,λοιπόν,και τα δικά σας νέα!:)!Η κορούλα σου ζητάει τον αδερφούλη της?

Μάγδα μου,τι κάνετε?Βρε κορίτσι μου,η πρόκληση πονάει?Ο γιατρός μου είπε πως δεν είναι τίποτα,αλλά εγώ,νιώθω περίεργα!Αν και είμαι σίγουρη,πως με την βοήθεια Της Μεγαλόχαρης,όλα θα πάνε καλά!

domino μου,όλα καλά θα πάνε!Αλλά,δεν μπορώ να σου πω να μην αγχώνεσαι,γιατί είναι φυσιολογική αντίδραση!Να προσπαθείς να σκέφτεσαι θετικά!Στην κλινική που γέννησα εγώ,σε μονόκλινο,επιτρεπόταν συνοδός!Όμως,μιλάμε για κλινική στην επαρχία!Στην Αθήνα,μάλλον θα σε κατατοπίσουν τα κορίτσια!Αλλά και με καισαρική,πιθανόν να επιτρέπεται!Θα θέλεις οπωσδήποτε βοήθεια!Οπότε πάτε προγραμματισμένα ή δεν είναι ακόμη δεδομένο?

tassoula μου,γλυκούλα μου,όπως είπες,όλα να είναι μια ανάμνηση,μια εμπειρία!

Σε παρακαλώ,μη στεναχωριέσαι με το θέμα του θηλασμού!Και γω γνωρίζω κοπέλες που τις πρώτες μέρες πετούσαν το γάλα,λόγω φαρμάκων!Όταν τελειώσει αυτή η διαδικασία,θα κάνεις υπομονή και θα τα καταφέρεται!Στο εύχομαι ολόψυχα!Υπάρχουν χάπια μαγιάς στο φαρμακείο,τα οποία έχω ακούσει πως αυξάνουν την παραγωγή!Βρες και στο διαδίκτυο τροφές που θα σε βοηθήσουν σε αυτό!Και πολλά υγρά!

Βρε συ,πώς ήταν η αντίδραση της κορούλας σου όταν είδε την μπέμπα?

Έλα μωρέεε,μην κλαις,γιατί θα αρχίσω και γω!:roll:

Να ξεκουράζεσαι,εφόσον έχεις τους δικούς εκεί!

Έφη μου,έτσι όπως βλέπω τα πράγματα,μάλλον θα γεννήσουμε ταυτόχρονα,εγώ εσύ και η νεραιδούλα!Είσαι καλά?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

Σαρδελες κονσερβα σε λάδι με ψωμι και μιλκο!! Αηδια το ξέρω.. το στομάχι μου είναι χάλια και φυσικά ειναι λογικό..

Ενταξει..διαβασα καλα?:shock::shock::shock::shock:

Ρε κοπελια,θα μας τρελάνεις?Αχαχαχαχαχαχαχα!!!!!Εντάξει είσαι τώρα?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Καλημερουδια αγαπες μου!!! Τι κανετε;;;

tassoula μου κοριτσακι μου γλυκό, εδω κλαιγαμε ολες μαζι και νευριαζαμε ολες μαζι πριν τον τοκετό και μετά δεν θα το κανουμε;; εκτος απο τις ορμονες, νομιζω οτι βγαινει και ολη η ενταση, ολο το αγχος, ολα τα συναισθηματα που ειχαμε 9 μηνες! Καπου διαβασα οτι στις 3-5 μερες μετα τον τοκετο υπαρχει σε ολες μια μελαγχολία... εεε δεν ειναι και λιγο να εχεις ενα νεο πλασματακι στη ζωή σου.. Εγω απο τοτε που εχω δει τι δουλειες εχει η προετοιμασια για να ερθει το μωρό, συν του οτι κρατατε και ενα σπιτι μονες σας , εσας που εχετε απο 2 παιδια και πανω ΣΑΣ ΘΑΥΜΑΖΩ!!! Ειστε παναξιες!! Να θυμαστε οτι δεν εχετε υπερανθρωπες δυναμεις και να αγαπατε και να φροντιζετε τον εαυτο σας για να μπορειτε να φροντιζετε και την οικογενεια σας!!

gigitsa μου πως εισαι κοπέλα μου σημερα;; εχεις ακομα πονακια;;

vanz μου αγαπουλα μου.. τι κατίνα λες;; αυτο το πραγμα που περιεγραψες το εχω ζησει σχεδον καθε φορα που μπαινει καποιος δικος μου ή εγω στο νοσοκομειο.. μολις δει η μαμα μου οτι καποιος απο εμας δεν ειναι καλά σε φυσιολογικά επιπεδα, σηκωνει ολους τους γιατρους στο ποδι, υπερβολική;; σιγουρα!! αλλα με αυτη τη συμπεριφορα μας εχει σωσει πολλες φορες.. Απο εκει και περα γεννησες!!! Σου δικαιολογουνται ολα!! Και παω στοιχημα αν μιλησεις με τς μαιες θα εχουν να σου πουν ιστοριες χιλιες φορες χειροτερες!! ποτε βγαινεις με το καλο;; ο αντρας σου εφυγε;;

georgia μου δεν αγχωνομαι καθολου για το δικο μου τσιγαρο, αλλα για των αλλων πλεον.. θα δειξει βεβαια.. ειναι και χειμωνας και ειναι ολα κλειστα!! Αυτους τους πονους τους εχω και εγω που λες.. χθες ειχα τοσες πολλες αλλα υποφερτες συσπασεις που λεω μεσα στην εβδομαδα θα γεννησω κι εγω!! Κανεις καθε βδομαδα nst?? Νομιζα οτι ειμαι η μόνη!!

effie βαλτε και μενα στην παρέα για τη γεννα!! Νιωθω οτι εχει κατεβει το μωρο και πολλες συσπάσεις!! πολλες πολλες ομως!! Βεβαια ισως εφταιγε και το μιλκο που με πειραζει παντα και μου εκανε φουσκωμα!!

Hope μου περιμενε μεχρι το Σαββατο να γεννησουμε μαζι!! Να κανουμε μπολικα Σαββατογεννημενα παιδακια να εχουμε τα μέσα στις ευχες :lol: Είσαι καλυτερα τώρα;; Εχεις συσπασουλες;;

Για τον συντροφο δεν ξέρω πως θα αντιδράσει.. προς το παρον ακουω 10 φορές την μέρα έλα σπιτι να μεινεις και έλα σπιτι να μεινεις.. αλλά τωρα δεν μπορώ.. Τωρα ειναι αργά.. ουτε μπορω να παω χωρις τα πραγματα μου πάνω ουτε να μετακομίζω ετσι.. το καλο ειναι οτι σημερα θα ξαναερθει σπιτι μου μετά απο πολυ πολυ καιρό.. ή μάλλον θα πάω εγώ σπιτι του πανω να μαγειρέψουμε (σας έχω πει οτι καθε Κυριακή τρώω σε δυο σπιτια πλέον έ; :lol: και μετά του ειπα θα ερθουμε εδώ να σπάσει ο παγος λίγο.. Κοριτσάκια μου προσευχηθείτε να πάνε ολα καλά και σε αυτό και σε επαγγελματικό επιπεδο γιατι αν στρωσουν αυτά ίσως καταφέρουμε και βρουμε ακρη.. αγάπη υπάρχει..

Για τη μικρή τσαπερδόνα που έχω, ειναι πολύ υπάκουη γενικά, απίστευτος χαρακτήρας και πανέξυπνη.. αλλα τρελά παραπονιάρα! Ιδια η μαμά της!

Για το πρωινό που εφαγα παρακαλω μη μου το θυμίζετε!! Ακομα φουσκωμένη ειμαι!

Αχ αντε να γεννήσεις να εχεις και τις δυο κορουλες σου μαζί, να ηρεμήσεις και εσύ!!

Αγάπη μου κάνε υπομονη με το δοντάκι! Θελει λιγο μεχρι να φυγει.. Εχει μέσα στο φεις μια ομαδα θηλασμου πολυ ενημερωμένη..

https://www.facebook.com/groups/Attiki.Thilasmos/?fref=ts επειδή δεν μπαινουν μέσα ολες οσες κάνουν αιτημα, οποια θέλει να μπει ας μου πει να στειλω και εγώ ένα μηνυμα!! Δεν συμφωνώ με ολα όσα λένε και με τις υπερβολές, αλλά εχουν βοηθησει παρα πολλές κοπέλες να θηλάσουν και να αρχισουν παλι τον θηλασμό οταν για καποιον λογο τον ειχαν σταματησει!

domino μου μην αγχωνεσαι κορίτσι μου!! Ολα καλά θα πανε! Κοιτα να ηρεμήσεις και θα δειτε την Πεμπτη τι θα κανεις! Για τον συνοδό συνήθως στα ιδιωτικά ειναι πιο ελαστικοί.. Αναλογως σε τι δωμάτιο θα γεννήσεις.. Εμας που ειναι τρικλινα και δημοσιο, επιτρεπεται συνοδος, αλλά γυναίκα! Ισως και εκει το ιδιο, αν ειναι και αλλες κοπέλες που θηλάζουν κλπ και μπορει να αισθάνονται αβολα με αντρες μεσα!!

afroditoula ασε το παιδί ήσυχο.. ακομα νωρίς ειναι :tongue: σου λέει: κατσε μάνα να σταθεροποιηθεί ο καιρός λίγο.. που να βγω τώρα, μια λιακάδα μια κρυο;;:tongue::tongue:

Αληθεια βρε κοριτσια, εσεις που γεννησατε τι τους φορατε;; με βλέπω να παιρνω τα παντα μαζι και να πράξω αναλογως.. εδώ δεν ξέρω εγώ τι να βάλω..

Σας ειπα οτι ο γλυκός μου ο αδελφουλης εχασε απο το καλοκαίρι 11 κιλά; πηγε και σε αλλη γιατρο.. ναι μεν ειναι διαβητικός και αυτό δεν αλλάζει, αλλα θα το πολεμησει οσο μπορεί με διατροφή και γυμναστική ώστε να μη φτάσει στο σημείο του πατερα μου που κανει 3 ινσουλίνες την ημέρα!! Κοιτάμε και εμείς να τρώει κανονικά και να μην του λειπει τιποτα.. Αν στερηθεί αποτομα καποια πραγματα θα χαλάσει τη διατροφή του γρηγορα και θα ειναι χειροτερα!!

Κοριτσάκια; πως τα πατε με τα πρηξιματα;; εχω γινει σα μπαλονι! Δεν αναγνωρίζω το προσωπο μου ή μαλλον δεν αναγνωριζω τιποτα πάνω μου!! Τι κακό και αυτό!! Πειτε μου οσες γεννησατε οτι ξεπρηστηκατε αμεσα... Σας παρακαλωωωωωωωωωωωωωωωωωω

Σας αφήνω να πάω τη μικρή μου βολτιτσα και μετά στο σπιτι νο2! Απο τις 12 μπηκα για μπανιο πηγε 2 παρα τεταρτο και ακομα δεν εχω ντυθει!! :rolleyes::rolleyes: ευτυχως σχεδον 3 χρονια τωρα με εχει μαθει! Φιλιάαα

dogdogard20151021_8_My%20child%20is.png

και εχω και 2 ερωτησεις μπόνους!

Πρώτον τι κανουμε με τα κουνουπια;; με εχουν καταφάει!! Χθες εβαλα ξυδι διπλα μου και φιδάκι εξω στο μπαλκονι και κοντεψα να πεθανω απο τις μυρωδιές...

/

Και δευτερον.. θερμανση στο σπιτι εχουμε κεντρικη με φυσικό αεριο που την ανάβουν στα μεγαλα κρυα 2 ωρες το βραδυ και αν.. εχω ενα ηλεκτρικό καλοριφέρ για το δωματιο που θα κοιμομαστε.. κανει ή όχι; στο αλλο σπιτι εχουμε σομπες υγραεριου!

dogdogard20151021_8_My%20child%20is.png

Καλησπερα καλες μου!Πως περασαστε το Σ/Κ σας?Εμεις,σε γενικες γραμμες καλα!Χθες εφτιαξα μηλοπιτα,την οποια τσακισαμε!Σημερα το μενου ειχε μπριζολες χοιρινες με πατατες στο φουρνο!Οι συσπαουλες συνεχιζονται,αλλα ειναι ηπιες σε συχνοτητα!Τουλαχιστον,φαινεται να πηρε μπρος βρε παιδι μου!Τοσες μερες δεν ειχα τιποτα!

Κitty μου,οταν θελει ο ανθρωπος,ολα τα καταφερνει!Πολυ κοινοτυπη προταση,αλλα η σημασια της μεγαλη!Δεν πιστευω πως καποια ειναι πιο αξια,απο καποια αλλη που εχει 1 παιδι,ή που εχει βοηθεια κτλ!Απλως ολα εινα θεμα επιβιωσης!Εγω που δεν εχω καποιον,πρεπει να κανω κατι για να επιβιωσει το παιδι μου(τα παιδια μου στην προκειμενη περιπτωση),ο αντρας μου,αλλα και γω!

Το ιδιο θα εκανες και συ,εαν ζουσες μονη σου!Αλλα ακομη και τωρα,που ζεις και με αλλους μεσα στο σπιτι,παλευεις για να επιβιωσεις εσυ/το παιδι σου και δημιουργησεις μια οικογενεια και μια καλη ζωη!Αυτο κι αν ειναι αξιο συγχαρητηριων!!

Δεν ειναι οτι εχουμε,λοιπον,παραπανω δυναμεις,αλλα οι καταστασεις σε κανουν να λειτουργεις με αυτο τον τροπο!

Και κυριως να το απολαμβανεις,Κατερινα μου!Οταν εμεινα εγκυος,και στην 1η και 2η κορη μου,συνεχως ακουγα πως,τωρα αρχισουν τα βασανα,και αλλα τετοια!Ελεος δηλαδη,να κλαιγομαι που ο Θεος με ευλογησε να κανω παιδι/παιδια?

Ευχομαι μεσα απο τη ψυχη μου καλη μου,να ερθουν ολα βολικα για σενα και τον αντρα σου(οπως τον ειχες αποκαλεσει και οπως ευχομαι να τον αποκαλεις μια ζωη)!Και γω δε νομιζω πως ειναι η καταλληλη στιγμη να μετακομισεις!

Λες μωρε να γεννησουμε ολες Σαββατο?Χαχαχαχα!Πλακα θα χει!

Το καλοριφερακι δε νομιζω πως θα ειναι προβλημα!Εχω και γω στο δωματιο των κοριτσιων!Συγκεκριμενα εχουμε θερμοπομπο!Ειναι πολυ οικονομικος,δεν καιει πολυ ρευμα,σε αντιθεση με το καλοριφερακι!Ριξε μια ματια εαν θελεις!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου γειά σας!!! :) Τι κάνετε?? πως είστε?! Βλέπω σιγά σιγά όλο το παρεάκι μας σχεδόν θα έχει στην αγκαλιά της τα μπεμπάκια τηςςςς! Τι γλυκό!!

Έχω τρελαθεί κορίτσια με τον γιο μου!! Είναι κούκλος, έχει κάτι μάτια άλλο πράγμα!! Και ψευτοκλαίει!! :tongue: ήρεμος είναι δηλαδή!! Χιχι.. Λοιπόν.. Εχθές βγήκαμε από την κλινική εμείς, μία μέρα νωρίτερα με άδεια γιατρών,και πάλι καλά γιατί δεν μπορούσα άλλο τις επισκέψεις!!! Ηρθαμε σπιτι συμμαζεμα τα δωρα τα πραγματάκια κτλ ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΣΗ και η πρώτη μέρα με τον μπέμπη σπίτι αγκαλιά!! Στην αρχή 1-2 φορες δηλαδη στο άλλαγμα αγχώθηκα αλλά πήρα το κολάι σε όλα (εκτός από το μπάνιο ακόμα το φοβάμαι! Η μαμά τον έλουσε! Χαχα)

Κάποια ρώτησε για συνοδό... Επιτρέπεται όλη την ημέρα μέχρι τις 22:00 ΜΟΝΟ ο συζυγος και όλες τις στιγμές! Συστήνουν να είναι και στον θηλασμό.. Έτσι είναι στο γένεσις θεσνικη πάντως! Ήταν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ αυστηροί με τα ωράρια και καλά κάνανε, και τα μωράκια τα δείχνανε στους επισκέπτες συγκεκριμένες ώρες για λίγο από τζαμαρία! Και πάλι καλά γιατι υπηρχε πολυς κοσμος!!!

vanz μου γλυκιά μου ελπίζω να είσαι καλύτερα!! Κάποια μίλησε για κριση πανικού κ θα συμφωνήσω! Μην αγχωνεσαι καλή μπυ! Φυσιολογικό ήταν από τι στιγμή που ήσουν μοναχούλα! Θα σε μαλώσω όμως που δε μου εστειλες τιποτα για να έρθω να σε βρω! Περδίκι ήμουν την 2η μέρα! Όντως ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΕΣ ποσότητες στην κλινική! Τι πράγμα κι αυτό! Όσο για το στηθος και εγώ βγάζω συνέχεια το περίσσιο γιατί έχω υπερβολικά πολύ!! Βεβαια μόλις αρχισει κ πονάει κατευθείαν προσπαθώ να βγαλω για να μην πονάω!

Ελπίζω όλες μα όλες να είστε καλά γλυκές μου!! Χαίρομαι με τα νεάκια σας πολύ πολύ!! Σας θαυμάζω για την υπομονή σας!! :) με το καλό να κρατησετε τα αγγελούδια σας!! Συγνώμη που δε γράφω σε κάθε μια ξεχωριστά άλλα λόγω έλειψης χρονου........καταλαβαίνετε!! :)

Παρεπιπτόντως την ψευτοθηλή εγώ την χρησιμοποιώ γιατί εμένα είναι εσωτερική κ όχι εξωτερική και έτσι δεν μπορεί να την πιάσει το μωρό... Μπορώ να πω ότι με έσωσαν!! Για την γέννα και τον τοκετό ο φυσιολογικός μπορεί να ακούγεται κάπως αλλά είναι μια χαρά!! Εμένα σήμερα σχεδόν βλέπω ότι έχουν φυγει τα ράμματα (απορροφησιμα απο τον οργανισμο) και έχω ελάχιστο τσουξιμο.. Πονάω απο τον θηλασμό στην μήτρα και τα οργανα γενικά αλλά ειναι απολύτως φυσιολογικά γιατί κανει συσπασεις η μητρα και ερχονται ολα πιο γρηγορα στη θέση τους! Επίσης λένε ότι άμα νιωσεις τους πονους κατα τον θηλασμό στην μηλτρα το μωρό σου δνε έχει κολικούς... Για να δούμε! Εμένα ο γλυκός μου κάθε φορά που ξεκινάω να τον θηλάσω αφηνει πολλές κλανίτσες!! Χιχι! Ο αντραάκος μου!! Καλό είναι αυτό γιατί δεν έχει δημιουργήσει κολικούς!!

Α ξέχασα να πω ο ικτερός μας ήταν 11,2 στα φυσιολογικά όρια πάνω απο 12 ειναι που το παρακολουθουνε! Αύριο πρωι πάμε από την κλινική να μας δει ο παιδίατρος να κάνουμε ξανα για ικτερο και κάτι αιματολογικές κ βλέπουμε! Σε 3 μέρες θα ερθει κ σπιτι επισκεψη! Επι ευκαιρία να μιλήσω και με τον γυναικολόγο μου μπας και βγαζω το γαλα με θηλαστρο (το περισσιο)!

Οσο για τη δυσανεξία μου απαγόρευσαν εμένα να τρωω γαλακτοκομικά και για το παιδί ακόμα δεν έχουν βγει πι εξετάσεις σε 10-15 μερες ειπαν θα ερθουν σπιτι..!

Σας ζάλισα ε? χιλια συγνωμη.. Και μιλησα μονο για μενα η γαιδουρα!!

Και πάλι κορίτσια πλησιαζει η στιγμή που θα αγκαλιάσετε ένα θαυμα!! Αυτό να θυμάστε και όλα να τα αφηνεται στο πλαι τα προβλήματα!! Φιλάκια από μενα και τον μπεμπη μου!!

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Τατιανα μου τι ωραία που τα διηγείσαι ολα! Και καθόλου δεν με κουρασες ίσα ίσα που μου δίνεις θάρρος να αντέξω κι εγω μεχρι τη γέννηση του μπέμπη μου που θα τον εχω αγκαλίτσα! Αμήν!

Κορίτσια κι εγω θελω να γεννησω το Σαββατο μαζί σας!

Σημερα εμένα έχει πάρει μια άβολη θέση στην κοιλιά και νομίζω οτι γενικά ειναι στριμωγμένος. Με πιέζει παντού και πονος πίσω στην πλάτη.

:) Αγάπη μου όλα καλά θα πάνε θα το δεις!!! :) Αγχωνόμαστε δίχως λόγο δυστυχώς!! Και εγώ καμιά φορά που πονάω λέω δε το ξανα κάνω αλλά όταν με κοιτάει ο μπέμπης και θηλάζω κ μου πιάνει το δαχτυλάκι λιώνω! Χάνω τη γη κάτω από τα πόδια μου!!!!! Εύχομαι σύντομα να ελαφρύνεις κι εσύ από το "βάρος" όπως και οι υπόλοιπες και λέγοντας βάρος εννοώ σωματικά αγάπες! Μην παρεξηγηθώ!! :) φυσιολογικές είναι οι ενοχλήσεις σου και άμα έχεις και στην πλάτη κοντεύεις!!!:)

Ναι τις αποστειρώνω ΚΑΘΕ φορά και αύριο που θα πάω στην κλινική θα πάρω και αλλα 2 ζευγη να μην τα αποστειρώνω συνέχεια... :/

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...