Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Maraki S. είπε:

Δεν έχω ούτε εγώ συμπτώματα αλλά ποτέ δεν ξέρεις, θα το περάσουμε και αυτό. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Πω πω παρότι δεν μπορώ να φανταστώ τι πέρασες, χαίρομαι απίστευτα για την τελική έκβαση, μακάρι και εγώ το ίδιο, πέρα από το κόστος , αν είναι να αποφύγω το ψυχολογικό βάρος θα κάνω ότι μου πουν, γενικά έχω εμπιστοσύνη στους γιατρούς - ελπίζω να μην απογοητευτω. 

Σε καταλαβαίνω κοριτσακι μου!!!να πάνε όλα πολυ πολύ καλά σου εύχομαι και η επόμενη να είναι κ η τυχερή σου!! ☺️

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Κορίτσια μου σήμερα βγαίνουμε!! Είμαι πολύ χαρούμενη, θα πάμε με την κόρη μου σπιτάκι μας!!

Σας διάβασα επιτέλους όλες αφού περιμένω από το πρωί να πάρω το εξιτήριο και η μικρή κοιμάται στο κουνακι της. Δεν ξέρω τι να σχολιάσω κορίτσια, γράψατε τόσα πολλά.

Πολύ χαίρομαι vanz και Τατιάνα που οι γέννες σας πήγαν τόσο καλά και θηλάζετε τα παιδάκια σας αποκλειστικά. Διάβασα για τον τοκετό σας και μου φαίνεται υπέροχος. Πολύ σημαντικό πράγμα ο φυσιολογικός τοκετός, το είδα και εδώ που είμαι. Οι κοπέλες που γέννησαν με φυσιολογικό σηκώθηκαν αμέσως, θηλασαν αμέσως και μπόρεσαν να αναλάβουν γρήγορα τα μωράκια τους!!

Μην ανησυχείτε για μένα, είμαι πολύ καλύτερα και σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρων σας. Σε λίγο καιρό θα είναι όλα μια ανάμνηση και θα τα διηγουμαι σαν ιστορία.

Η αλήθεια είναι ότι τρελαίνονται οι ορμόνες γιατί εγώ όλη την ώρα κλαίω, με το παραμικρό. Το είχα πάθει και στην πρώτη.

Αυτό που μου στοιχίζει δεν είναι ούτε αυτό που έπαθα με την αναισθησία και θα σας το πω όταν γεννησετε όλες γιατί δεν θέλω να σας τρομάξω, ούτε ο πόνος που κάθε μέρα είναι και πιο υποφερτος και δεν πρέπει να παραπονιέμαι γιατί ο γιατρός με είχε προειδοποιεισει ότι το διπλό χειρουργείο καισαρική και αφαίρεση ινομυωματος είναι πιο επώδυνο. Αυτό που μου στοιχίζει είναι ο θηλασμός, είναι κάτι που το θέλω πολύ και πάλι δεν μπορώ να τα καταφέρω. Πρέπει για άλλες 2 μέρες να πετάω το γάλα που βγάζω με το θήλαστρο το οποίο είναι μόνο από το ένα στήθος και μόνο 20 ml.

Ήρθαν οι γιατροί για το εξιτήριο αγάπες τα υπόλοιπα από το σπίτι!! Πάω να ετοιμάσω την μπουμπού μου την υπναρου!!!

Σας φιλώ!!!

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τι γινετε βρε κοριτσια γεννητουρια διαβαζω!!!

Γερα και καλοτυχα να ειναι ολα τα μικρα που γεννηθηκαν και αυτα που ερχονται...

Εγω απο χθες εχω πονακια περιοδου...εχω αγχωθει λιγακι!

Καλη συνεχεια σε ολες

Κορίτσια μου καλησπέρα, τι κάνετε? Μπαίνω λίγο βιαστικά γιατί εχω βγει απο το προγραμμα μου εντελώς.

Λοιπον εγω χτες εχασα τη μπαλα ! Τωρα συνηλθα και το σκεφτομαι και γελαω αλλα περασα δυσκολα!

Η μπεμπα τα ξημερωματα ετρωγε δεν ετρωγε, κι αν ετρωγε δεν κοιμοταν μετα κι αρχισε να κλαιει. Δεν θυμαμαι ακριβως τι εγινε αφου ειμουν κι εγω αυπνη 3 μερες κι ημουν αλλου.. Το χειροτερο όλων ειναι οτι κατεβασα πααααρα πολυ γαλα και φουσκωσα και πονουσα συν οτι με πειραξαν ολα τα χαπια - αντιβιωση και παυσιπονα - συν οτι βγηκε στην επιφανεια πονος στο στηθος, στην ανασα, σαν δυσπνοια και νομιζα οτι θα παθω τιποτα κακο...ηρθα και τα παιξα...εβαλα τα κλαματα (βεβαια δεν εχω κανεναν διπλα μου και ουτε να παω τουαλετα δεν μπορουσα) και τελικα εχασα τον ελεγχο και εκανα σκηνικο - τις καημενες τις μαμες - . Εγινα κατινα , αυτο που δεν ηθελα ! Απείλησα οτι θελω τον γιατρο μου, να μου φερουν καρδιολογο, να ερθουν να μπυ παρουν πίεση, οτι θέλω αλλα φαρμακα , αφηστε τα!

Μεχρι που μου έκοψε - καλε θα πεθαινα απο το κλαμα σε λιγο - κι εδωσα τη μπεμπα, εκανα υπομονη με τους πονους και κατα τις 10 σημερα μαλλον με πηρε ο υπνος... απο τοτε δεν θυμαμαι πολλα. μπαιναν βγαιναν στο δωματιο, μαμες, γιατροι, καθαριστριες τιποτα εγω... επεσα σε κωμα.

Ξυπνησα πριν λιγο καπως ξεκουραστη απο αυπνη αλλα ο πονος πονος στο στηθος κοριτσια ! τουμπανο! Δεν ξερω τι θα κανω μ αυτο! Και να την ταισω - τωρα θα μου την φερουν - παλι πονανε! Πωπω μ επηρεασε πολυ αυτο!

vanz τι ωραια περιγραφη της γεννας σου κοριτσακι μου!!!! Πολυ συγκινηθηκα με τον τροπο που τα εγραψες!! Να σου ζησει γλυκια μου γερο να ειναι και καλοτυχο το κοριτσακι σου!!!

Χιχιχχι, κι ηταν απλώς περιγραφη..εγραφα βιαστικά κι ατσαλα ! Η πραγματικότητα είναι πολυυυυ καλυτερη !

vanz ποια χαζομαμά έχει λιώσει με την κόρη;; μέχρι Αθήνα εφτασαν τα σιροπια :lol: και ειναι οτι πιο γλυκό!! Ακομα και τη γεννα την περιεγραψες σαν κάτι πολυ γλυκό!! Αχ κοριτσακι μου.. καλους θηλασμους να έχεις και να χαιρεσαι όλη την εμπειρία!! Ο άντρας σου πως είναι; τα έχει χαμένα ή ψυχραιμος;

Εχω λυωσει kittouli..πολύ!

Vanz μου ποσό γλυκιά ιστορία και μου έδωσες και ελπίδες που το καταφέρατε παρόλο που το μωράκι ήταν στραβά, γιατί κι εμένα έτσι ειναι μέχρι στιγμής...

Αλήθεια ψευδοθηλές γιατί βάζετε; Είδα ότι και η Τατιάνα χρησιμοποιεί. Για ευκολία η γιατί σας έχει πληγώσει το μωρό;

Μην ανησυχείς effie , βοηθούν κι οι γιατροί, βοηθάει και το παιδάκι. Σου λέω δεν καταλάβα τίποτα...

Κορίτσια/μανούλες γεια σας και από εμένα! Προσπαθώ να γράψω κι εγώ και όλο με πετάει έξω! Έλεος! Τα δικά μου νέα είναι οι διαρκείς συσπάσεις και οι πόνοι περιόδου! +κάποιες σουβλιές εσωτερικά του κόλπου,οι οποίες είναι ανυπόφορες! Παρά τις συσπάσεις,δεν γεννάω! Ο γιατρός είπε πως προετοιμάζομαι για τον τοκετό,αλλά όταν γίνουν ανυπόφορες,τόσο που θα με κάνουν να πάρω χρονόμετρο,να ετοιμαστώ για το μαιευτήριο! Άντε να δούμε πόσο θα κρατήσει.,γιατί-αμαρτία μου μεν,αλλά- άρχισα να κουράζομαι!

Vanz, Τασσούλα, Μάγδα και Τατιάνα μου,να σας ζήσουν γλυκές μανουλίτσες! Να τα χαίρεστε και να τα καμαρώνετε! Και στα δικά μας οι υπόλοιπες !

Έφη μου κι εγώ τρίκλινο θα έχω στο Λητώ,αλλά θα ζητήσω αν υπάρχει με άλλη μια κοπέλα περιθώριο. Όσο για το rooming in ήμουν απόλυτη ότι θέλω να το έχω,αλλά πήγα κι έκανα κάποιες ερωτήσεις και προβληματίστηκα,γιατί στο θέμα του επισκεπτηρίου πρέπει λέει να συμφωνήσουν όλες να τα πάρουν απ το δωμάτιο,αλλιώς βλέπουμε κόσμο στο σαλόνι! Οπότε τώρα δεν ξέρω τι θα κάνω!

Κατερίνα μου,για το τσιγάρο θεωρώ πως δεν πρέπει ν'αγχώνεσαι! Είχα γνωστή που έκανε στον 8ο,μήνας που αναπτύσσεται το αναπνευστικό και το παιδάκι της γεννήθηκε 3,5 κιλά υγιέστατο. Εγώ επειδή είμαι φοβιτσιάρα,δεν έκανα κανένα,αν και ήμουν ερασιτέχνης καπνίστρια (2-4 την εβδομάδα) προ εγκυμοσύνης! Όσο για τα νεύρα,κι εγώ διαθέτω άπειρα απ' αυτά! Μου φταίνε όλα και όλοι!

Hope μου,επειδή μ'είχες ρωτήσει Τετάρτη ξαναέχω γιατρό,πάλι για nst,εκτός απροόπτου,όπως είπε ο γιατρός!

Δηλαδή Γεωργία μου για να καταλάβω, αν θελήσω να τους το δώσω για λίγο το μωρό δεν γίνεται;;; Και τι εννοούσαν να συμφωνήσουν όλες να τα πάρουν; Από τη στιγμή που ζητάς rooming in δεν θα έπρεπε να ειναι λίγο αυστηροί; Λέω εγώ τώρα...

Τασσούλα μου με το καλό να πάτε σπιτι σας και να τακτοποιηθειτε και να βρείτε και τους ρυθμούς σας!!!

Vanz μου υπομονή! Οι ορμόνες μάλλον παίζουν περίεργα παιχνίδια!

Κατερινάκι ωραίο πρωινό! Ούτε έγκυος να ήσουν! Χιχι :-P

Βλέπω κίνηση από πολλά κοριτσάκια!!! Πονάκια και συσπασούλες! Αχ! Έρχονται τα μωράκια!

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοπελιές!Πολλα,διάφορα και ενδιαφέροντα τα νέα σας,αλλά θα σχολιασω αύριο μεθαύριο!Γράφω εδώ και πόση ώρα και με πετάει έξω!Έλεος!

Είμαστε καλά!Ή μπεμπα σχεδόν 3400,ίδια εικόνα τραχήλου, εξάλειψη και μικρή διαστολή, το μωρό κατέβηκε κι άλλο,την άλλη παρασκευή ξανά ραντεβού!Εάν δεν έχουμε γέννα μέχρι τότε,παρασκευή ή Σάββατο μπαίνω με πρόκληση! Δε με κρατάει πάνω από 40 βδομάδες!Δε το θέλω ούτε και γω!

Τα λέμε πάλι!Καλό και ήσυχο βράδυ!

Όποτε Μαρία μου τη βδομάδα που έρχεται γεννάς κι εσύ! Έχουμε κ τη neraidoyla σίγουρα και ευελπιστώ και εγώ!

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Έφη μου εγώ δεν ήμουν σαφής. Το μωρό μου είπαν ότι το δίνω όσες φορές θέλω μου είπαν. Απλώς,επειδή περιμένω αρκετό κόσμο στο μαιευτήριο,αν οι άλλες κοπέλες δεν θέλουν να τα δίνουν την ώρα του επισκεπτηρίου στο θάλαμο νεογνών (που είναι πιθανό και λογικό),θα πρέπει να είμαι μόνιμα είτε στο σαλόνι,είτε στο cafe του μαιευτηρίου. Κι έτσι σκέφτομαι απλό τρίκλινο και με το που λήγει το επισκεπτήριο ,να ζητάω το μωρό μου όσο πιο πολύ μπορώ. Θα δηλώσω αποκλειστικό θηλασμό κι ελπίζω να μου το φέρνουν!

Κοριτσάκια μου,τι κάνετε?Διαβάζω τα νέα σας, αλλά επειδή ο άντρας μου έχει ρεπό σήμερα,ειπα να περάσουμε τη μέρα μας μαζί!

Θα προσπαθήσω να γράψω αυριο!

Κατερίνα μου....χθες με καταλαβες!Μπράβο!:roll:Εντάξει, σήμερα είμαι πιο καλα! Φιλια σε όλες!Καλό βράδυ!:D

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Κορίτσια μου καλησπέρα, τι κάνετε? Μπαίνω λίγο βιαστικά γιατί εχω βγει απο το προγραμμα μου εντελώς.

Λοιπον εγω χτες εχασα τη μπαλα ! Τωρα συνηλθα και το σκεφτομαι και γελαω αλλα περασα δυσκολα!

Η μπεμπα τα ξημερωματα ετρωγε δεν ετρωγε, κι αν ετρωγε δεν κοιμοταν μετα κι αρχισε να κλαιει. Δεν θυμαμαι ακριβως τι εγινε αφου ειμουν κι εγω αυπνη 3 μερες κι ημουν αλλου.. Το χειροτερο όλων ειναι οτι κατεβασα πααααρα πολυ γαλα και φουσκωσα και πονουσα συν οτι με πειραξαν ολα τα χαπια - αντιβιωση και παυσιπονα - συν οτι βγηκε στην επιφανεια πονος στο στηθος, στην ανασα, σαν δυσπνοια και νομιζα οτι θα παθω τιποτα κακο...ηρθα και τα παιξα...εβαλα τα κλαματα (βεβαια δεν εχω κανεναν διπλα μου και ουτε να παω τουαλετα δεν μπορουσα) και τελικα εχασα τον ελεγχο και εκανα σκηνικο - τις καημενες τις μαμες - . Εγινα κατινα , αυτο που δεν ηθελα ! Απείλησα οτι θελω τον γιατρο μου, να μου φερουν καρδιολογο, να ερθουν να μπυ παρουν πίεση, οτι θέλω αλλα φαρμακα , αφηστε τα!

Μεχρι που μου έκοψε - καλε θα πεθαινα απο το κλαμα σε λιγο - κι εδωσα τη μπεμπα, εκανα υπομονη με τους πονους και κατα τις 10 σημερα μαλλον με πηρε ο υπνος... απο τοτε δεν θυμαμαι πολλα. μπαιναν βγαιναν στο δωματιο, μαμες, γιατροι, καθαριστριες τιποτα εγω... επεσα σε κωμα.

Ξυπνησα πριν λιγο καπως ξεκουραστη απο αυπνη αλλα ο πονος πονος στο στηθος κοριτσια ! τουμπανο! Δεν ξερω τι θα κανω μ αυτο! Και να την ταισω - τωρα θα μου την φερουν - παλι πονανε! Πωπω μ επηρεασε πολυ αυτο!

Χιχιχχι, κι ηταν απλώς περιγραφη..εγραφα βιαστικά κι ατσαλα ! Η πραγματικότητα είναι πολυυυυ καλυτερη !

Εχω λυωσει kittouli..πολύ!

Μην ανησυχείς effie , βοηθούν κι οι γιατροί, βοηθάει και το παιδάκι. Σου λέω δεν καταλάβα τίποτα...

Vans μου απο την περιγραφή σου όσον αφορά στο στήθος μήπως πρόκειται για μαστίτιδα; Πρέπει να θηλαζεις συχνά και αφού έχεις ΡΟΗ να βγάζεις και με το θηλάστρο! Δεν μπορεις να καλέσεις κάποιο σύμβουλο θηλασμού να σε βοηθήσει; Μπορεί οι μαίες εκεί να μην ασχολούνται μα το θέμα του θηλασμού και να σε αφήσουν ετςι...

Vans μου απο την περιγραφή σου όσον αφορά στο στήθος μήπως πρόκειται για μαστίτιδα; Πρέπει να θηλαζεις συχνά και αφού έχεις ΡΟΗ να βγάζεις και με το θηλάστρο! Δεν μπορεις να καλέσεις κάποιο σύμβουλο θηλασμού να σε βοηθήσει; Μπορεί οι μαίες εκεί να μην ασχολούνται μα το θέμα του θηλασμού και να σε αφήσουν ετςι...

Χμμμ οχι δεν εχει προλαβει να εξελιχθει σε μαστιτιδα. Ειναι απλα πονος απο το φουσκωμα. Μεχρι τωρα που μιλαμε απλα βρηκα πως μολις φαει η μπεμπα ξεφουσκωνω κι ειναι πιο καλα, ηρεμω για λιγο! Παντως αν δω πως βγαζω παρα πολυ και δεν καταναλωνεται (!) θα παρω θηλαστρο..

Διαφημίσεις

Vanz και εγώ αυτό έχω πάθει!!! Πονάς γιατί κατέβηκε το γάλα! Και εγώ αυτό έχω πάθει και υποφέρω γιατί δεν μπορώ να το βγάλω το γάλα!!

Εμείς πλέον είμαστε σπίτι μας!!! Έχω και τις 2 κορούλες μου μαζί!! Το μωρό κοιμάται την μέρα και ξυπνάει τα βράδια!!! Κουτουλαω από την νυστα.

Κλαίω συνεχώς με έχουν πειράξει οι ορμόνες!!

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Κοριτσια καλησπερα κ απο εμενα. Τα νεα μου εχουν ως εξης: Θα κανω NST κ Doppler την Πεμπτη κ θα αποφασισουμε μετα. Ο γιατρος λεει αν το μωρο ειναι πανω απο 3500κιλα θα παμε με καισαρικη. Ειναι κ η εξωσωματικη στη μεση κ φοβουνται περισσοτερο. Οπως καταλαβαινετε ειμαι αγχωμενη κ δε μπορω να κοιμηθω. Να κανω μια ασχετη ερωτηση:οσες γενναται ή γεννησατε ιδιωτικα τι γινεται με τον επιτρεπεται συνοδος το βραδυ; δηλ μετα απο καισαρικη μενεις μονη το βραδυ;

Vanz και εγώ αυτό έχω πάθει!!! Πονάς γιατί κατέβηκε το γάλα! Και εγώ αυτό έχω πάθει και υποφέρω γιατί δεν μπορώ να το βγάλω το γάλα!!

Εμείς πλέον είμαστε σπίτι μας!!! Έχω και τις 2 κορούλες μου μαζί!! Το μωρό κοιμάται την μέρα και ξυπνάει τα βράδια!!! Κουτουλαω από την νυστα.

Κλαίω συνεχώς με έχουν πειράξει οι ορμόνες!!

Τασουλα μου υπομονη και θα ρυθμιστούν ολα σιγά σιγά! Κι εγω σε λίγο καιρό τα ίδια θα εχω... Για το στήθος που το πονάς επειδή δεν μπορεις να βγάλεις το γάλα κάνουν καλο οι κομπρέσες απο παγωμένο λάχανο!!!

Vanz μου χαίρομαι που ανακουφίζεται με το θηλασμο γιατι ετςι ειναι το φυσιολογικό! Επίσης να το θηλαζεις συχνότερα αν θελει το μωρο για να μην έχεις πρόβλημα φουσκώματος στήθους. Στο θηλασμο δεν βάζουμε προγράμμα βάση ώρας! Θηλαζουμε όποτε θελει το μωρο!

Κοριτσια καλησπερα κ απο εμενα. Τα νεα μου εχουν ως εξης: Θα κανω NST κ Doppler την Πεμπτη κ θα αποφασισουμε μετα. Ο γιατρος λεει αν το μωρο ειναι πανω απο 3500κιλα θα παμε με καισαρικη. Ειναι κ η εξωσωματικη στη μεση κ φοβουνται περισσοτερο. Οπως καταλαβαινετε ειμαι αγχωμενη κ δε μπορω να κοιμηθω. Να κανω μια ασχετη ερωτηση:οσες γενναται ή γεννησατε ιδιωτικα τι γινεται με τον επιτρεπεται συνοδος το βραδυ; δηλ μετα απο καισαρικη μενεις μονη το βραδυ;

Domino μου προσπάθησε να ηρεμήσεις για να ξεκουραστείς μεχρι την Πέμπτη γιατι μετα αρχίζουν τα ξενύχτια! Πιες κανένα τσάι χαμομήλι να χαλαρώσεις ή γάλα ζεστό! Κι εγω ειμαι ξύπνια γιατι πρέπει να πάρω το χάπι μου σε λίγο!

Καλημερουδια σε ολες τις μανουλιτσες και τις μελλουσες:-D τι κανετε κοριτσακια μου πως ειστε?

domino μου μην ανησυχεις ολα θα πανε καλα και συντομα θα εχεις το μπεμπακι σου στην αγκαλιτσα σου!!!:-D

tassoula μου κανε κομπρεσουλες μηπως ανακουφιστεις λιγακι.. υπομονη γλυκια μου σου ευχομαι γρηγορα ολα να περασουν και να βρεις τους ρυθμους σου συντομα <3

vanz τι καλα που εχεις γαλατακι! Προσπαθησε οσο μπορεις να βαζεις το μωρακι συχνοτερα θα βοηθησει στην αποσυμφορηση σιγουρα!!:wink:

gigitsa μου πως εισαι? Συνεχιζουν τα πονακια?

Αγάπη Αγάπη πως παει το δοντακι ξεπρηστηκες καθολου? Πωπω τι σου ετυχε και σενα τωρα ρε κοριτσι μου...ευχομαι να εισαι καλυτερα!!!

neraidoyla μου που εισαι μηπως γενναμεεεεε???:-D

Hope μου πως τα περασατε με τον αντρουλη σου?

Kitty805 και εφη πως ειστε κοριτσακια μου???

magda TS να σου ζησει το αγορακι σου γλυκια μου καλοτυχο και γερο να ειναι! Ναι!!! τον περιμενει τον αδερφουλη με ανυπομονησια και οσο για βοηθεια ειμαι σιγουρη πως θα το κανει!! :-P:razz:

Εγω λοιπον τα ιδια με εσας πονακια κατι συσπασουλες κατα τα αλλα πιο πολυ με ποναει η λεκανη το ισχιο και το ηβικο οστο παρα εχω σημαδια για γεννα,,,,:confused:φφφφφφφφφφ αντε μπεμπακο ελαααα!!!!:tongue::tongue::tongue:

7baa9c7d39.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...